Találatok a következő kifejezésre: Mi a És mi (102256 db)

Nem baj az! :-)
Nincs nagyon oda érte.....már mint a fenekelõs részért. a durva szexért igen.
Az én párom is szereti ha néha "rendesen megdugom" Nem csak szeretkezésbõl áll az élet. :-)

Mit szabad és mit nem egy 2 hónapos babánál? Első babám? Mivel ártok és mivel segítek a babámnak?

Legjobb válasz: Konkrétabban lehetne? Mire gondolsz? Táplálkozás, öltöztetés?

Konkrétabban lehetne? Mire gondolsz? Táplálkozás, öltöztetés?
A kérdező hozzászólása: hát pl mennyire szabad felemelni a babakocsit ahol ül, vagy most éppen beteg megfázott s hogy szabad e ilyenkor hason altatni, mikortól lehet neki mást adni mint tápszert vagy anyatejet, ilyenekre gondoltam!!!
A kérdező hozzászólása: mert nem szeret vízszintesen feküdni a babakocsiban!!!! vagy hogy milyen teát lehet neki adni?
Na altasd hason. A kiegészítõ étkezést 4 hónapos kortól lehet meg kezdeni bébi ételekkel. De csak kiegészítõ táplálkozás tehát mellette ugyan úgy kell neki adni a tápszert vagy anya tejet.! A teát nem javaslom mert nem nagyon egészséges és hatékony dolog. Inkább itass vele bébi vizet (Jana, szentkirályi) vagy forralt vizet. Ha bármi kérdésed van írj üzit.!:)


Mik a vagyaid, mik az almaid? Mi tenne boldogga? Es hol tartasz most? Kort is irjatok kerlek.

Legjobb válasz: álomom: Mangaka lehessek! (Nekem nem jönnek be az olyan célok amit túl könnyen el lehet érni olyan kell ami egy életen át tart) Ami boldoggá tenne: Eljussak Japánba (azon belül Hokkaidóba) Ahol tartok: Japánul tanulok és jól haladok :D L/13

álomom: Mangaka lehessek! (Nekem nem jönnek be az olyan célok amit túl könnyen el lehet érni olyan kell ami egy életen át tart) Ami boldoggá tenne: Eljussak Japánba (azon belül Hokkaidóba) Ahol tartok: Japánul tanulok és jól haladok :D L/13
# 11/11 Szerintem a motiváltabb jövõképedet ebben a korban még csak alapozod.Ha jól akarsz kijönni az életben akkor érdemes tanulnod.Mindenki aki jól tanult körülöttem 2xer annyi a fizetése mint nekem(aki kitermeli a pénzt) Diákmelót helyi MCDonaltsban nézzed meg esetleg keress fel diákszövetkezeteket és válogatás nélkül vállalj el diákmunkát ha van.Ami a vásárolgatást illeti, nem muszáj mindenbõl a legdrágábbat megvenni, így tudsz spórolni másra is, vagy olyat ne vegyél amit csak egy két alkalomra veszel fel, szal feleslegesen ne költekezz, hanem szórd el hasznos élvezetes dolgokra. :)
Nagyon szeretnék motiváltabb, céltudatosabb lenni, valahogy felépíteni egy reális jövõképet. Örülnék neki, ha nem rágódnék állandóan semmi kis dolgokon, csak könnyedén átsuhannék felettük és nem stresszelnék ennyit. Továbbá jól jönne egy normális diákmeló, amibõl tudnám állni a szórakozásra és az öltözködésre a pénzt, és örülnék, ha mostanában is olyan sokat utazhatnék, mint korábban. 16/L
# 9/9 Szóval barátnõd az illetõ? mert ha igen akkor még könnyebb helyzetben vagy mint hinnéd. Ne veszekedj vele, hanem mindig tegyél a kedvére, vidd el olyan helyre amit õ szeretne megnézni, foglalkozz Vele az a lényeg! Szerintem ne szórakozz, menj szedj neki rózsát , add oda neki és csókold meg, mond el neki hogy nagyon szereted és kész.Ha sokat veszekedtek, lehet nem lesz jó vége ha csak valamelyikötõk nem változtat a dolgokon, vagy nem simultok jobban egymáshoz.Lehet hogy most Neked kéne picit papucsnak lenned csak hogy éreztessed vele hogy fontos számodra.Ha nem tudjátok helyrehozni a dolgokat és mindig veszekedtek akkor szakítsál vele, mert akkor csak az idõdet pazarlod mellette!
Álmom/vágyam: Bárcsak viszont szeretne Õ (elõre szólok, lány), akiért bármit megtennék. Ez tenne boldoggá. Most ott tartok, hogy folyamatosan veszekszünk, és bármit teszek, az rossz. 17/f
Álmom?Az hogy legyen elég benzinem mindenhová, és kísérjen el az õrangyalom! :) Jelenlegi álmom egy normális nõ összeszedése, aki szeressen Velem motorozni. Hogy hol tartok?Az élet közepében , mikor rengeteg tenni valóm van, sok a munka , kevés a szabadidõ és a pénz is hamar elmegy.Most célom hogy másik munkahelyre menjek, hogy összehozzak annyi pénzt hogy minden hétvégén menjek el motorozni az ország másik felébe vagy esetleg külföldre is(tengernek örülnék a legjobban) Én részben boldog vagyok, mert nem panaszkodhatom semmire sem , azon kívül hogy nincs normális barátnõm, asszonyom. stb. 28F
A kérdező hozzászólása: :) Hajra Japanhoz! Hidd el nincs az olyan tavol, tanuld a nyelvet es figyeld az osztondijakat mar most akar gimi alatt!!! 15/lany, hivd el oket! Mit veszithetsz? Ha a rosszabbik lehetoseg jon be es nemet mondanak akkor is ugyanott vagy mint most... rosszabb nem lesz. De ha igent mondanak akkor meg buliztok egy jot! 17/fiu miert nem hivod fel telefonon holnap az sokkal szebb :) Es kulfold is elerheto! Ugyesen!
Hmm...jelen pillanatban az, ha az a személy akit elvileg megbántottam venné a fáradságot és feljönne skypera, hogy megbeszéljük. Aztán örülnék ha nem szeretnék folyamatosan bele ebbe a személybe, hanem megtudnám tartani a baráti viszonyt. Nagy álmom, hogy külföldön élhessek, esetleg legyen egy vállalkozásom. 17/f
és most kb az egész életemet leírtam neked
"hóbarátot" = barátot
bocsi: "álmom"-at akartam írni
A kedvenc énekesnõmmel jò baràtsàgba kerülni és smàrolni is vele. :P /L

Szerintetek mi jó és mi rossza Nokia Lumia 800-ban akinek van kérem írja le hogy mi a véleménye róla?

válaszát el?re is köszönöm.:D

Legjobb válasz: En nagyon szeretem az enyemet, kicsit zavar h bluetoothon csak nevjegyet lehet ratenni de egyebkent imadom!!konnyen lehet kezelni, nagyon gyors es rendkivul praktikus :D

En nagyon szeretem az enyemet, kicsit zavar h bluetoothon csak nevjegyet lehet ratenni de egyebkent imadom!!konnyen lehet kezelni, nagyon gyors es rendkivul praktikus :D
Gondolom valahol igaz és valahol nem, országok szerint értem. És attl is függ, hogy milyen modell. :D
Természetes, hogy tartaniuk kell a megfelelõ súlyt.
A kérdező hozzászólása: értem. de akkor nem ilyen anorexiásnak kéne lenni?

Le fog majd szokni egyszer arról, hogy jöjjön velem a wc-be, fürdőszobába? És addig is: mit láthat és mit nem jó ha lát?

16 hós a kislányom és természetesen hónapok óta követ mindenhova. Eddig nem is nagyon zavart, de már azért elég sok mindent megért, sokkal okosabban figyel mindenre mit lát, stb. Amik zavarnak:

Legjobb válasz: õszintén szólva, én ennyi idõsen örültem, hogy látom, mit csinálnak és nem zavart, hogy jönnek utánam. inkább, minthogy felmásszanak addig is valamire. Két évesem már nem jön utánam.

õszintén szólva, én ennyi idõsen örültem, hogy látom, mit csinálnak és nem zavart, hogy jönnek utánam. inkább, minthogy felmásszanak addig is valamire. Két évesem már nem jön utánam.
Szerintem ez attól függ, hogy egy-egy család hogyan kezeli ezeket az egyébként természetes dolgokat. Mikor fiaim ennyi idõsek voltak, engem is követtek, bár õk csak álltak mellettem, nem akartak felhúzkodni. Én közben mondtam nekik, hogy ide megy a pisi vagy a kaki, sõt a végeredményt is megmutattam, meg hogy lehúzom a wc-t és kezet mosok. Így tudatosult bennük, mire való a wc. Pucéron is simán elvagyok elõttük, egyáltalán nem kerekedik ki ettõl a szemük, meg attól sem, hogy apjuk viszont nem pucérkodik. Szóval szerintem nem baj, hogy látnak dolgokat. Én olyankor csukom be a wc ajtót, ha nem követnek, szóval szándékosan nem hagyom nyitva. Ha tudom, hogy kicsit tovább bent fogok ülni, meg küzdeni fogok (már bocs), akkor bizony becsukom az ajtót, és néha kiszólok, hogy anyának dolga van, de itt vagyok, mindjárt megyek. Ha sírnak, hát sírnak, el kell ezt is viselni.
Nyugodtan csukd be az ajtót, ne is figyelj a hisztire.
Szerintem túl sokat mutattál már. Én ha pl. pisilek van hogy nyitva van az ajtó, és akkor jön és megnéz (3 éves). (Igaz nem akar az ölembe ülni, egyszer próbálkozott, de nem engedtem, és azóta sem akar) Nagy wc-zésnél már becsukom, nem engedem be, pedig jönne. Zuhanynál ugyanez, ha éppen megvan akkor nem engedem. De többször fürödtünk együtt. Úgy gondolom inkább itthon lássa meg kinek "mije" van, mint hogy oviban, bárhol hülyeségeket halljon. De szerintem a határt meg kell húzni, és azt már a kislányod átlépte. Nyugodtan sírhat, vagy addig foglalkozzon apuka vele. Majd elõbb utóbb megérti.
# igen lefog szokni. de mivel enyire kiváncsiskodo természetü a kicsi vedd az öledbe és magyarázd el hogy mi miért történik. és figyeld meg hogy meg fogja érteni.erre szoktam mondani (türelem rozsát terem)
Húha, úgy látszik, én nagyon más vagyok, mint Ti. Én ha pisilek, nyitva hagyom egy résnyire az ajtót, hogy halljam, de beteszem a járókába vagy elé teszek egy játékot, hogy lefoglaljam, zuhanyzánál nem érdekel, hogy bent van-e, pucéron lát mindkettõnket, nagy wc-zést viszont akkor intézem, amikor alszik. Azt semmiképp sem teszem elõtte, sem a férjem elõtt. Ha megjön, azt sem elõtte intézem, én nem szeretném, hogy lássa. Inkább elmagyarázom majd neki, ha nagyobb lesz, és megérti már mi miért történik.
7es vagyok Szerintem egyébként ez olyan dolog mint a meztelenkedés. Családonként, egyénenként változik, hogy ki mit tart elfogadhatónak. Ezen kívül a gyerekeknél megjelenik(nem tudom pontosan mikor, utána nézek, nem akarok hülyeséget írni) a természetes szemérem, akkor nem lesz már kiváncsi Rád, illetve ha találsz megfelelõ alternatívát az idõ eltöltésére, amíg dolgodat végzed, nem fog már utánad menni.
Le fog szokni róla ha leszoktatod..amig dolgod van tegyél be neki egy mesét tedd olyan helyre ahol biztonságos.. Ha Téged zavar akkor keress rá megoldást.. Engem pl zavar mert Én nem tudnék tampont cserélni vagy kakilni a 17 hós fiam elõtt..megtanulta már hogy oda egyedül jár anya..nem sirt soha csak hisztizett..de nálunk az jön be hogy be az etetõszékbe, biztonsági öv, vagy a járókába..és berakom neki a csoda bogarakat:) õ csak ilyenkor lát tv-t ugyhogy sztem még örül is neki ha zuhanyozni megyek:) nem tudom igazából hogy ez jó neki vagy rossz neki hogy nem tudja mi történik ott bent de Én magam miatt nem engedem..Én ha probánék se tudnék kakilni "közönség" elõtt.. Majd ha szobatiszta lesz rájön mire való a wc.. addig meg relytéj marad számára:) És mivel az enyém fiu nem lesz hátrány ha nem tanulja meg hogy kell berakni a tampont:) de persze majd ha kérdez mesélek neki róla mi az csak nem fogom premier plánba mutogatni!
SZerintem nem baj ha tudja, mi történik a wc-ben, vagy hogy tudja, hogy néha egy lánynak kell "pelus". Nem fog félni a wc- szörnytõl, és nem lesz egy megfoghatatlan veszélyes dolog a menzesz. Persze direkt nem kell mutogatni, ne értsetek félre de nem hiszem, hogy bármi baja lenne ha látná a dolgok menetét. Sokkal nagyobb "sokk" lehet ha annyit lát, hogy Anya bezárkózik, az sztem félelmetesebb egy gyereknek.
Szia! Persze, hogy le fog szokni róla. Most még minden érdekli, fõleg az, hogy anyával mi történik, anya miért megy oda, meg hova tûnik anya. Szerintem nincs azzal semmi gond, ha lát téged, csak akkor, ha te emiatt pl. nem tudsz wc-zni, mert engem csak az zavart, ha nagydolgozni mentem. Az én gyerkõcöm is követett engem mindenhova, de miután kielégítette a kíváncsiságát, már nem is érdekli egyáltalán semmi.
egy kicsit OFF leszek: Vajon ennyi idõsen fel tudja fogni azt, hogy miért vérzik anya? Vagy hogy az vér? OK: természetes dolog, mint ahogyan a szex is az, de mindennek meg van a helye és az ideje...

2 hét alatt szeretnék megszabadulni 6 kilótól. Az utóbbi időben szedtem fel, ezt a súlytöbbletet és ennyi időm lenne, hogy megszabaduljak tőle. Pár jó ötletet tudtok írni, hogy mit sportoljak és mit egyek?

2 hét alatt szeretnék megszabadulni 6 kilótól. Az utóbbi id?ben szedtem fel, ezt a súlytöbbletet és ennyi id?m lenne, hogy megszabaduljak t?le. Pár jó ötletet tudtok írni, hogy mit sportoljak és mit egyek? Tudom attól is függ, hogy most hány kiló vagyok, mert állítólag ha kisebb a tömeg nehezebben is leadható abból a felesleg.

Legjobb válasz: 2 hét alatt semmiképpen sem fogsz 6 kg-ot fogyni, tartósan semmiképpen sem. inkább 1,5-2 hónap, fõleg ha nem nagy túlsúlyból akarod. nem megy ez ilyen gyorsan mikor lesz érthetõ végre.

2 hét alatt semmiképpen sem fogsz 6 kg-ot fogyni, tartósan semmiképpen sem. inkább 1, 5-2 hónap, fõleg ha nem nagy túlsúlyból akarod. nem megy ez ilyen gyorsan mikor lesz érthetõ végre.
Le lehet adni, de eleg durva modon. 800 kaloria/nap es 1 ora futas, 4 liter viz. (hetvegen nem kell futni, pihenni kell az izmoknak) Ezzel lemegy a 6 kilo, viszont amikor lement, nem terhetsz vissza a regi eletmododhoz hanem ujabb 2 het alatt emeld 1200-ra a kaloriat es ujabb 2 het alatt 1500ra akkor nem fogsz visszahizni. Es tovabbra is sportolj. (sajat tapasztalat, en 16 het alatt 32 kiloat adtam le, es volt benne 2 het/6kilos periodus) De ezt _ajanlani_ megsem tudom, mert 800 kaloriat elvilag csak orvosi felugyelet mellett lehet enni, en ugyan enelkul csinalom, megis ugy gondolom ezt masnak nem szabad ajanlani, csak elmeletileg vetettem fel, hogy letezik ennyi fogyas.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséged. Sejtettem. De ez most meg erõsített benne.
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm szépen a segítségedet.Hú ez nem semi. Tényleg köszi.

Nő vagyok és gyúrok. Heti 3-4szer járok kondiba, minden este futok. Nem az a célom h testépítő legyek, csak izmosodni szeretnék még jobban. Mit ehetek? És mit nem?

Legjobb válasz: Rengeteg gyümölcs, semmi zsíros kaja (sültkrumpli...), és olyan kaját ne egyél, amiben sok az 100g-ra jutó kalória, szóval 300 fölött van (pl. nutella), és 6 után ne egyél semmit.

Rengeteg gyümölcs, semmi zsíros kaja (sültkrumpli...), és olyan kaját ne egyél, amiben sok az 100g-ra jutó kalória, szóval 300 fölött van (pl. nutella), és 6 után ne egyél semmit.
óóóó gecc elsõ te inkább ne írtál volna hozzá semmit. kérdezõ, kell egy megtervezett tömegnövelõ étrend. ez kb. úgy néz ki hogy -minimum 2g/tskg protein -kb.4-5g/tskg ch, ezt ember válogatja ki mennyire hízékony úgy kell hozzá alakítani a menyiséget. indulj 5rõl aztán ha hízol akkor csökkentsd kicsit, ha 5nél sem híznál akkor növelhetsz rajta de inkább a proteinen növelj majd. kellennek még rostok, vitaminok, telítetlen zsírsav. proteinnek, tej nem jó. ami jó az húsok /disznó kivételével szinte bármi/legjobb, magas protein és tisztasága miatt a csirkemell. mehet még halféle is. tojás, túró. ch-nak zab, rizs /fehér is barna is jó/, durum tészta, krumpli pl. sok zöldség gyümölcsbõl nem kell sok mert fruktózra nincs szükség és vitamin tartalmuk meg kevés. vitaminnak egy értelmes multi vitamin pakk lenne jó pl.a scitec multi pro tökéletes lesz, estleg ha van még rá kes mehet estére egy adag aszkorbinsav /c-vitamin/. azért lenne jó mert reggel be küldöd a multi prot aztán annak okés hogy magas a c-vitamin tartalma viszont a nap folyamán azt fel is használod, ha nem edzenél még akkor is fogyna mert a c-vitamin 12óra alatt felezõdik a szervezetben. estére ez mehetne:http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=3839 telítetlen zsírsavnak lenmagolaj a legjobb. telítetlen zsírsavból kellene napi 1g/tskg mennyiség. edzés utánra mivel akkor ki ürültek a glikogén raktárak és ilyenkor olyanok vagyunk mint a szivacs úgy értem gyorsabban szívjuk fel a tápanyagot ezért nagy elõnyt jelent ha van gyors felszívódású ch. plusz kell gyors felszívódású protein is mivel az izom a proteintõl épül. ha nem értenéd a gyors ch az izomból kiürült szénhidrátot /glikogént tölti vissza/ és mivel magas inzulin csúcsot csinál /rövid ideig/. a magas inzulin pedig azért kell hogy a protein gyorsabban eljusson az izomhoz és be épülhessen a sejtekbe. az inzulin egy szállító. gyors ch nak vagy dextrózt veszel ez a legolcsóbb vagy vitragót veszel. a vitargo már drágább de lényegen jobb és gyorsabban is szívódik mint a dextróz. vitargo a legjobb ch a világon. vitargo:http://www.bodybuildingbolt.hu/termek.php?azon=212 másik variáció a vitargo és dextróz, maltodextrin tartalmú kevert ch tápkieg.pl. http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=8204 ez jobb mint a sima dextróz de rosszabb mint a sima vitargo ilyen gyors ch csak edzés után mehet és maximum 1g/tskg menyiségben. én nem szoktam ezt a menyiséget ajánlani neked is 0, 7-0, 8g/tskg ot ajánlok edzés után. gyors felszívódású proteinek a tejsavó proteinek. ezek közül a vpx syngexet ajánlom. ez egy nagyon jó tejsavó izolátum és koncentrátum keverék. ára rendkívül kedvezõ 2, 3kiló/9500ft. ez mehet más idõszakban is nem csak edzés után, reggel zabhoz kiváló. este már ez nem a legjobb, ha este is akarsz inni akkor érdemesebb mellé venni egy kevert proteint ami lassabban szívódik. estére egyébként túró menjen, az kifejezetten esti kaja a lassú kazein fehérje tartalma miatt. edzés után tejsavóból menjen 0, 5g/tskg mennyiség. azt hiszem nem hagytam ki sok mindent de ha kérdésed van akkor tedd fel nyugodtan. egy kis olvasni való: http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=558

Mi az a kardiológiai vizsgálat? Mit vizsgálnak és mivel?

Legjobb válasz: Szív és érrendszer. Ultrahang legtöbbször.

Szív és érrendszer. Ultrahang legtöbbször.
Általában kikopogtatják a szívtompulatot, meghallgatják a szívhangokat. Készítenek EKG-t, szívultrahangot. Ez az alap.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!