Találatok a következő kifejezésre: Mi a PC (1074 db)

Igaz, hogy mi a PC polkorrekt beszéd, azt az egész világon az amerikai USA zsidók határozzák meg?

PC,

Legjobb válasz: Sõt! Azt is õk határozzák meg, hogy holnap mi legyen nálatok az ebéd!

Sõt! Azt is õk határozzák meg, hogy holnap mi legyen nálatok az ebéd!
Vigyázz kérdezõ, figyel a háttérhatalom! Gondold meg, mikor turkálod odahaza az orrodat, mikor játszadozol azzal..., még a wc-re is megy utánad a kamera :)
Sõt még a péniszedben is kamera van, hogy láthassák kivel fekszel le.
Valójában a Ráknépség.
Nem, pirézek is! De ne aggódj, már úton vagyunk!
19:03: ezt nem írtam volna a helyedben, a kérdezõ még biztos nem csinálta, mert különben nem tenne fel ilyen kérdéseket. :DDD
ma 19:30 Azt te csak hiszed :) Prosti is van a világon! :)
Nem pont a zsidók határozzák meg. Ha azt mondom, hogy van cigánybûnözés az nem pol.korrekt. Nem hiszem, hogy az amerikai zsidókat érdekli ez. Ellenben az MSZP meg a Fidesz állandóan rikácsol, hogy nincs cigánybûnözés. Szóval itt õk határozzák meg.
A kérdező hozzászólása: Ezt a témát csak zsidók kommentelik ?
A kérdező hozzászólása: NEM A SZÜZEK ?
Én úgy tudtam, hogy a pirézek és a szabadkõmûvesek által alkotott titkos rend, mely az indokolatlan abortuszra való buzdítással akarja kiirtani a magyarokat, mert itt van a föld szívcsakrája, amit már a Dalai Láma is megmondott, és ezzel lehet irányítani a világ sorsát, és aki a Kárpát-Medencét uralja, az a világot is uralja. Nem? Egyébként az "amerikai USA zsidók" mások, mint a rendes zsidók, mert a szomszédom egy sima zsidó, és most teljesen megzavarodtam, hogy utáljam e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Léteznek zsidók csak ök nem kritizálhatók, mert antiszemita leszel ha ezt meg merészeled tenni. Fényezni, imádni és rajongani illik értük, hiszen a Holokauszttal, ezt egyszer s mindenkorra kiérdemelték.
A kérdező hozzászólása: Bármelyik népet, nációt, vallást, etnikumot szabadon kritizáhatod , de egy kivétel van...
"Bármelyik népet, nációt, vallást, etnikumot szabadon kritizáhatod , de egy kivétel van..." És ez a magyar... És a német, és az kínai, és bármelyik nép, melyet egy gyenge önkritikával rendelkezõ ember magának vall.
Guillaume Faye: Minden világos? - „politikailag inkorrekt” információk a szellemi méregtelenítéshez https://drive.google.com/file/d/0B3Ry9VQXN-N4NEhNTnpYV1c5bVk..

Mi a pc játék neve? Tovább lent

Az űrben játszódik a játék, kb vagy 30 éves... lövöldözi egymást 2 vagy több gép azonban a körülöttük levő bolygók a lövedék irányát megváltoztatják. Ez adja a játék nehézségét. Több nem jut eszembe róla. Ha valaki tudja hogy miről beszélek ragadjon billentyűzetet. köszi

Legjobb válasz: Space Invaders?

Space Invaders?
A kérdező hozzászólása: Hát nem... ennél azért bonyolultabb a játék amire gondoltam. Teháth a játékban a gravitáció változtatja a lövedék irányát.

Mi a Pc Game Rip jelentése?

Legjobb válasz: Az,hogy ki vannak vágva a felesleges dolgok..(intro,videók..)

Az, hogy ki vannak vágva a felesleges dolgok..(intro, videók..)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

Mi a különbség a PC CD-ROM és a DVD között? (játéknál)

A gépen már felvan telepítve a Sims 2 játék, de az cd PC CD-om, most vettünk egy kiegészít?t hozzá (házi kedvenc) de ez már PC DVD formátumú.Nem akarja feltelepíteni, mert mikor már 96%-nál jár kéri a Sims 2 DVD-t. Nem mindegy, hogy DVD vagy PC cd-rom?!

Legjobb válasz: A pc -cdrom az egy kb 700 Mb nyi adat vagy program egy cd n :) A pc DVD pedig ugyan ugy adat ugy ahogy a CD n csak DVD n van maga a program :) mégpedig azért van DVD n hogy igy több adatot lehessen felirni rá :) ha DVD olvasó van a pc be az tudja olvasni a pc cd romot és a pc dvd is de ha CSAK !! cd olvaso van a gépbe az csak a pc cd romot fogja tudni olvasni a dvd t nem (AZÉRT IRJÁK A GYÁRTOK HOGY PC CD ROM VAGY DVD PC ROM MERT VANNAK :PL A XBOXHOZ KÜLÖN A SEGÁKHOZ KÜLÖN ÉS A PS 1 PS2 VAGY PS 3 MAKHOZ IS KÜLÖN :) MAGYARÁN A PC DVD VAGY PC CD AZT JELENTI HOGY CSAK SZÁMITÓGÉPPEL LEHET LEJÁTSZANI ÖKET

A pc -cdrom az egy kb 700 Mb nyi adat vagy program egy cd n :) A pc DVD pedig ugyan ugy adat ugy ahogy a CD n csak DVD n van maga a program :) mégpedig azért van DVD n hogy igy több adatot lehessen felirni rá :) ha DVD olvasó van a pc be az tudja olvasni a pc cd romot és a pc dvd is de ha CSAK !! cd olvaso van a gépbe az csak a pc cd romot fogja tudni olvasni a dvd t nem (AZÉRT IRJÁK A GYÁRTOK HOGY PC CD ROM VAGY DVD PC ROM MERT VANNAK :PL A XBOXHOZ KÜLÖN A SEGÁKHOZ KÜLÖN ÉS A PS 1 PS2 VAGY PS 3 MAKHOZ IS KÜLÖN :) MAGYARÁN A PC DVD VAGY PC CD AZT JELENTI HOGY CSAK SZÁMITÓGÉPPEL LEHET LEJÁTSZANI ÖKET

Mit jelent a PC kifejezés (természetesen nem számítástechnikai környezetben)? Példamondat: Ez PC mostanság.

Legjobb válasz: Politikailag korrekt (angol rövidítés) Aki PC, az ügyel arra, hogy másokat ne sértsen meg a fogalmazásmódjával. Egyfajta finomkodás.

Politikailag korrekt (angol rövidítés) Aki PC, az ügyel arra, hogy másokat ne sértsen meg a fogalmazásmódjával. Egyfajta finomkodás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Telepítettem de azt írja ki hogy a Kies 2.0 nem támogatja az eszközt. Hogy lehet hogy támogassa?

Mi a neve ennek a PC- nek?

Mi a neve annak a Pc-nek amit dvd lejátszóként használnak Tv-hez kötve? Nem jut eszembe :D, tudom hogy valamilyen PC.

Legjobb válasz: HTPC - Home Theater PC http://en.wikipedia.org/wiki/Home_theater_PC

barbone pc
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :) !! HTPC volt az.

PLC es PC kozott mi a kulombseg, mivel jobb egy PLC az iranyitasnal?

Legjobb válasz: fõleg az "L" betû... A PLC egy célhardver. Semmi csicsa, csak olvassa és írja a be/kimeneteket meg feldolgozza az adatokat. Real-time, vagyis a végrehajtás nem függ más programoktól. Pl. nincs rajta kék halál mint a windows-on. Kritikus helyeken (pl gyártósorok stb) használják. Rezgést, port, hideget meleget jobban tûri mint egy PC. Amúgy PC-re is vannak real-time operációs rendszerek, csak azzal a paraszt sosem találkozik. Magyarul egy cikk: [link]

fõleg az "L" betû... A PLC egy célhardver. Semmi csicsa, csak olvassa és írja a be/kimeneteket meg feldolgozza az adatokat. Real-time, vagyis a végrehajtás nem függ más programoktól. Pl. nincs rajta kék halál mint a windows-on. Kritikus helyeken (pl gyártósorok stb) használják. Rezgést, port, hideget meleget jobban tûri mint egy PC. Amúgy PC-re is vannak real-time operációs rendszerek, csak azzal a paraszt sosem találkozik. Magyarul egy cikk: [link]

A "Plants vs Zombies 2" mikor lesz PC -n?

Legjobb válasz: iOS Android telefonokra elérhetõ, PC-re nincs és valószínûleg nem is lesz

iOS Android telefonokra elérhetõ, PC-re nincs és valószínûleg nem is lesz
Tudom, hogy kerdesre nem illik kerdessel valaszolni, de miert nem a fejleszto/kiado oldalan nezed a kiadasi datumot, vagy a bejelenteseket?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!