Találatok a következő kifejezésre: Mi a alapfelszerelés (2 db)

Mi a szükséges "alapfelszerelés" egy lakásban tartott kutyához?

Legjobb válasz: Kell neki kutya ágy,játék,és egy szeretetre méltó gazdi.

Kell neki kutya ágy, játék, és egy szeretetre méltó gazdi.
a-z ig sorrend, jobb ha tudod!sok minden és ez cak az alap.
Kell kutyakefe, fésû, olló sem árt (általában az úgyis van) törölközõ a kutyának, fekhely, próáz, nyakörv(szintén alap mindehol, ezt csak ideírtam, h ogy semmit ne hagyjak ki), partvis mindenképpen :-). Játékok és sok türelem.
nekünk szoba kutyánk van, hosszúszõrû ezeke vannak neki: játék, ruha, kutya ágy (de inkább az enyémet használja), pokróc, olló, fésû, hordozótáska (nem fontos), tálka (2), törölközõ, póráz, hám/nyakörv. Ezekben benne van a luxus és az alap is :D
Az enyémnek: SZõnyeg, amin alszik. A párnája, ami kicsi kora óta vele van, tõlem kapta és nagyon szereti. A labdái Póráz, nyakörv Törölközõ Tálkái, amiben víz és ennivaló van. Ennyi asszem.

Mi az a <szapoly>? Csónak alapfelszerelés. De mi?

2.Csónak

Legjobb válasz: Köszönöm!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A csónak aljában lévõ víz kimerésére szolgáló eszköz.
Ez eredetileg egy fából kifaragott vizhányó eszköz, rövid kis nyele van és lapátszerü jissé kivájt belsejü a csonakba lévö vizet dobálják ki vele! nekem van is ilyen eszközöm de már kiszoritja a müanyag flakonokból és kannákból vágott vizmerö!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!