Találatok a következő kifejezésre: Mi Puszta ill. Kormos István jogutódjainak (1 db)

Mi Puszta Sándor ill. Kormos István jogutódjainak neve, címe?

Elkészült a lemezem vers-zenésítésekkel.

Legjobb válasz: Ezt az információt az Artisjus Magyar Szerzõi Jogvédõ Iroda Egyesület (www.artisjus.hu) tartja nyilván - hívd õket! Bár szerintem inkább elõre szokták a jogokat megérdeklõdni, de persze utólag is lehet (gyk. úgyis engedélyezik, mivel abból jön be a pénz).

Ezt az információt az Artisjus Magyar Szerzõi Jogvédõ Iroda Egyesület (www.artisjus.hu) tartja nyilván - hívd õket! Bár szerintem inkább elõre szokták a jogokat megérdeklõdni, de persze utólag is lehet (gyk. úgyis engedélyezik, mivel abból jön be a pénz).


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek nem lett volna jobb ha C kezdeményezett volna és nem Renit kényszeríti térdre?

3

Hol tudnám interneten megrendelni a kresten gier rubinvörös c. könyvet?

Nem tudom hogy van e olyan magyar oldal ahonnan lehetne angol nyelvű könyvet rendelni . de én ugy szeretném hogy nem dollárban vagy euróban hanem magyar forintban szeretném megvenni. Sajnos eddig még csak angol oldalakat találtam ahol angolul lehet megrendelni de nagyon megköszönném ha javasolnátok nekem olyan magyar oldalt ahol forintért lehet angol nyelvű könyvet rendelni :))

3

Hol lehet olcsó ifjúsági könyveket venni?

Tényleg olcsóra gondolok pl:1500-1700ft de kicsit lehet több is nem baj ha használt de nagyon ne legyen szakadt.13-14 év körüli gyereknek mint pl: a burok a tifris átka az ulysses moore sorozat ilyesmik a segítőkész válaszokat köszönöm.

1

A tudás fája enciklopédia sorozatból összesen hány példány jelent meg?

Itt nem a dossziészámra gondolok, hanem, hogy összesen mennyijött ki belőle. (ha jól emlékszek hetente adták ki)

0

Dumbledore és Piton halála után ki lett az igazgató a Roxfortban?

7

Szerintetek Cortez szűz volt még mielőtt összejöttek volna Renátával? És ha Renátát szerette akkor minek jött össze Viktóriával? :oo

6

Van itt olyan aki szereti a Harlequin regényeket?

Romana, Júlia, Bianca stb

0

Fülszöveg részlet alapján meg tudnátok mondani, melyik ez a könyv?

Tudom, béna vagyok, de nem jut eszembe sem a szerző, sem a cím, a könyv fülszövegéből emlékszem néhány dologra.
Ami még segíthet a beazonosításban: a közelmúltban jelent meg, divatos tini disztópia...
Szóval:
Adott egy tagolt társadalom, minden osztály más nyelvet beszél és nem értik (vagy tilos érteniük) egymás nyelvét. A főszereplőnk (úgy emlékszem, lány) egyszer összefut valami rejtélyes sráccal, aki egy vadonatúj, eddig még sosem hallott nyelvet beszél, de nyilván a lány érti. Innen jön a bonyodalom...

2

Hol találok jól rajzoló embereket?

A könyvemhez keressek rajzolókat, hol találok ilyen oldalt, ahol ilyeneket találok?

0

Mit gondoltok a Bábelről vagy a Szent Johanna Gimiről?

Én leírom a véleményemet, és szjg fanok... tudom, ezt nagyon meg fogom bánni, de...
(szjg) Nekem tetszett az alap történet, és az első pár rész nem is volt rossz, de a hatodik, hetedik, nyolcadik (+kilencedik) kötet már valahogy nem volt olyan jó. Ti észrevettétek, hogy minden adandó alkalommal az írónő betett egy idézőjeles szavat, mondatot? Pl.: Újra elfogott az "Imádlak Cortez" érzés! - és először fel sem tűnt, mert még egész jópofa volt, aztán átolvastam, és az egész oldalon, mikor már nem találta volna ismétlésnek, beletett egyet.
Gábor nagypapája: Az mi a fene volt??? Egész este ott ültünk a nővéreimmel, hogy kitaláljuk, miért lett belőle olyan nagy ügy. Bizonyára az írónő kifogyott a drámákból, és uncsi lett az egész, ezért ezzel szenvedett az egész osztály hónapokon át. Oké, meghalt a nagypapája, Gábor szomorú, kicsit megérti mindenki, egy perc néma csend. Még talán az is életszerű volt, hogy kihagyott napokat a suliból. "- Jacques írt, hogy Gábor nagypapája... - Mi van vele? - Meghalt. Befejezés "...És Cortez Blackberry-je is remegni kezdett." OK. És egyből ******1-es lett a nap. De soha nem is látták azt a bizonyos nagypapát, soha nem beszéltek vele (lehet, hogy párszor, de én arra nem emlékszem). De ők is maguk alatt voltak, szomorúak lettek, már nem mintha meg lettek volna hívva a temetésre.
Cortez és Reni: Reni mindent elrontott, Cortez pedig, természetesen, tökéletesen cselekedett, amíg nem voltak együtt. Minden héten megírta, hogy ő nagyon boldog, elönti a melegség, és újra meg újra beleszeret Cortezbe, mikor meglátja. Ez szép meg jó, ha nem nyolcvan-ezredszerre halljuk.
De tovább nem részletezem a könyvet, mert a ti véleményeitekre is kíváncsi vagyok. Mi nem tetszett benne, mi tetszett benne, stb.:)
(Bábel) Azt most olvasom, és a változatosság kedvéért egy lányról szól, van egy bolond legjobb barátnője, és fiú barátjai. Talán kalandosabb mint a szent johanna gimi, de Zsófi személyében ott van Reni. Teljesen. És nem baj, ha egy stílusa van az írónak, csak az a stílus tetsszen a közönségnek. Messze még nem jutottam benne, és nem részletezném, mit gondol róla a nővérem - de szerintem ezt nem fogom kiolvasni.
Na, most nem azért írtam ezt, hogy minden szavamat kiforgassátok, ahogy szoktátok (meg még ezt a mondatot is) csak hogyha nem tetszett akkor ti se féljetek elmondani a véleményeteket. Szóval nem kérek RÁM negatív válaszokat, az meg ha nem tetszett, ha tetszett, leírhatjátok. Előre is köszönöm a válaszokat

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!