Találatok a következő kifejezésre: Mi Puszta ill. Kormos (1 db)

Mi Puszta Sándor ill. Kormos István jogutódjainak neve, címe?

Elkészült a lemezem vers-zenésítésekkel.

Legjobb válasz: Ezt az információt az Artisjus Magyar Szerzõi Jogvédõ Iroda Egyesület (www.artisjus.hu) tartja nyilván - hívd õket! Bár szerintem inkább elõre szokták a jogokat megérdeklõdni, de persze utólag is lehet (gyk. úgyis engedélyezik, mivel abból jön be a pénz).

Ezt az információt az Artisjus Magyar Szerzõi Jogvédõ Iroda Egyesület (www.artisjus.hu) tartja nyilván - hívd õket! Bár szerintem inkább elõre szokták a jogokat megérdeklõdni, de persze utólag is lehet (gyk. úgyis engedélyezik, mivel abból jön be a pénz).


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért szeretsz olvasni?

Mi az ami arra késztet, hogy leülj, és elolvass egy könyvet, hogy betérj egy könyvesboltba vagy egy könyvtárba?

8

Tudtok könyveket ajánlani? (Fantasy, romantikus, krimi stb. bármilyen lehet)

köszi a válaszokat! :))

4

Milyen könyveket olvastatok 12-13 éves korotokban?

a Zabhegyezőt vagy a Csontvárost szerintetek olvashatom már?esetleg a Legyek urát?

8

Valaki le tudná írni ki volt a Szent Péter esernyőjéből V. Anna?

Holnap dogát írunk a jellemzésekből mindről tudom hogy ki kicsoda csak róla nem tudom hogy ki. (beteg voltam és nem mondta senki hogy el kell olvasni a tanárokat meg gimnáziumban...)

2

Trónok harca Jon Snow?

Nos, tudom, hogy valószínűleg feltették ezt a kérdést páran (kerestem, de nem találtam), szóval a kérdésem csak annyi lenne, hogy Havas Jon meghal a könyvekben? Sajnos még csak a 3. könyv felénél járok, és olvastam már olyat is, hogy igen, de olyat is, hogy nem, úgyhogy érdekelne.
A válaszokat előre is köszönöm!

9

Melyik a legjobb Leslie L. Lawrence könyv?

Nagy kedvencem Leslie L. Lawrence, sok könyvet olvastam tőle de azért érdekelne hogy véleményetek szerint melyik a legjobb?

2

Mit olvassak? 15 éves lánynak tudnátok ajánlani valami jó könyvet?

Túl vagyok a Harry Potter sorozaton háromszor, és megunhatatlan ugyan, de lassan kívülről tudom :D Érdekelne valami fantasy, vagy romantikus, vagy valami magyar népművészettel kapcsolatos kötet is, de bármire nyitott vagyok. Előre is köszi a tippeket! :)

8

Valóban megfilmesítik Sherrilyn Kenyon Dark Hunter könyveit?

Most olvastam a neten, hogy állítólag film, vagy sorozat készül belőle. Először Nick krónikáiból, majd a többi könyvből is. Ti hallottatok valamit erről? Ngayon kívancsi vagyok.

0

A Fate mangák hogy vannak sorban?

2

Ha valaki történetet ír, a szereplők kinézetének jellemzése kb. hol legyen a történetben? A mai ifiúsági könyvekben hol írnak róla?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!