Találatok a következő kifejezésre: Mi Nagy kecskeméti nőgyógyász (2 db)

Mi Nagy Károly kecskeméti nőgyógyász telefonszáma vagy email címe?

Legjobb válasz: Tudakozó telefonkönyv nem ismerõs neked? El ne hidd már, hogy bárki is kiirja vkinek ide valamilyen adatát. Te mit szólnál ha 1 idegen kiirná ide a tel.számodat?

Tudakozó telefonkönyv nem ismerõs neked? El ne hidd már, hogy bárki is kiirja vkinek ide valamilyen adatát. Te mit szólnál ha 1 idegen kiirná ide a tel.számodat?
Javaslom hívd fel a kecskeméti kórház szülészet-nõgyógyászat osztályát és ott érdeklõdj. Biztosan adnak valamilyen telefonszámot ahol eléred a doktor urat. S igen tényleg butaság ilyet kérni nyilvánosan. Ha legközelebb erre van szükséged kérj privátban infot.
Tankónál 8000, 4D-s képek ára 12000.
Ja most látom, hogy szülés. Egyik ismerõsöm 50 ezretadott neki.
Én a Tankónál szültem én is 50-et adtam.Az ismerõsöm a Nagy károlynál õ 15-öt adott.
Szia.Én Nagy Károlynál szültem 2008 márciusában.akkor még 30 ezer volt a tarifa, idén 40 ezer.Barátnõm szül nála májusban.Amúgy Õ akármennyi pénzt megér, mert nagyon rendes volt....császáros voltam és pont március 15-én.....Te is nála szülsz?-ha megkérdezhetem...
Én Tankonál szültem, de csak mert õ volt az ügyeletes, nem valasztottam.Hosszu vajudas utan császár lett, de nagyon rendes volt velem, még másnap is bejart megnézni!Egyetlen fillért se fizettem, mert éppen azért nem valasztottam orvost, hogy a gyerekre költsem a pénzt, am ö mégis emberségesen bánt velem.Szerencse kérdése kit fogunk ki, de megspóroltam több tízezret.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én tavaly szültem egy pesti orvosnál 80000-ért és eléggé elbánt velem.Kecskemét a közelben van, és Õket ajánlották.Majd a 2. babócánál jobban megszeretném ismerni az orvosomat.Én is császáros voltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!