Találatok a következő kifejezésre: Mi Nagy kecskeméti (7 db)

Mi Nagy Károly kecskeméti nőgyógyász telefonszáma vagy email címe?

Legjobb válasz: Tudakozó telefonkönyv nem ismerõs neked? El ne hidd már, hogy bárki is kiirja vkinek ide valamilyen adatát. Te mit szólnál ha 1 idegen kiirná ide a tel.számodat?

Tudakozó telefonkönyv nem ismerõs neked? El ne hidd már, hogy bárki is kiirja vkinek ide valamilyen adatát. Te mit szólnál ha 1 idegen kiirná ide a tel.számodat?
Javaslom hívd fel a kecskeméti kórház szülészet-nõgyógyászat osztályát és ott érdeklõdj. Biztosan adnak valamilyen telefonszámot ahol eléred a doktor urat. S igen tényleg butaság ilyet kérni nyilvánosan. Ha legközelebb erre van szükséged kérj privátban infot.

Valóban nagyon sok "belső" probléma van a kecskeméti Mercedes gyárban? Mit lehet erről tudni!

Több jelenlegi és volt dolgozótól hallattam infókat, egy tényfeltáró cikket is olvastam az ott zajló dolgokról. Tényleg ennyire nem törődöttség van jelen az üzemben a felső vezetők körében? Úgy hallottam facebook policy is van, figyelik a dolgozók közösségi oldalait és az esetleges céggel kapcsolatos kommentjeiket. Ez is igaz lenne? Érdemes bármilyen formában oda menni "karriert" építeni?

Legjobb válasz: Kérdezõ kommentjére: #3-as vagyok. Igaz, hogy most "fotelbetyár" -egybeírva!- vagyok és nem dolgoztam ott, de másfél évet lehúztam Münchenben a BMV-nél, mint betanított munkás a szerelõszalagon. Aki nem dolgozott még ilyen helyen, -és a magyar munkavállalók többsége ebbe a csoportba tartozik- annak érthetõen szokatlan a munkatempó, a fegyelem, és az elvárások a munkáltató részérõl. Az, hogy tíz éves berendezésekkel is termelnek nem szempont, ha a termelés volumenét, minõségét biztosítani tudják. De ez lehet jelzésértékû is, hiszen lehet, hogy a legmodernebb csúcstechnikához kevés hazai szakembert találtak volna. Természetesen, senki nem látatlanban vállal munkát, itt is eldönti a dolgozó, hogy megfelel-e neki vagy nem. Mindezektõl függetlenül -úgy tûnik- a Mercedes zavartalanul termel Kecskeméten ami az ország jelenlegi gazdasági helyzetében nem mellékes szempont.

Kérdezõ kommentjére: #3-as vagyok. Igaz, hogy most "fotelbetyár" -egybeírva!- vagyok és nem dolgoztam ott, de másfél évet lehúztam Münchenben a BMV-nél, mint betanított munkás a szerelõszalagon. Aki nem dolgozott még ilyen helyen, -és a magyar munkavállalók többsége ebbe a csoportba tartozik- annak érthetõen szokatlan a munkatempó, a fegyelem, és az elvárások a munkáltató részérõl. Az, hogy tíz éves berendezésekkel is termelnek nem szempont, ha a termelés volumenét, minõségét biztosítani tudják. De ez lehet jelzésértékû is, hiszen lehet, hogy a legmodernebb csúcstechnikához kevés hazai szakembert találtak volna. Természetesen, senki nem látatlanban vállal munkát, itt is eldönti a dolgozó, hogy megfelel-e neki vagy nem. Mindezektõl függetlenül -úgy tûnik- a Mercedes zavartalanul termel Kecskeméten ami az ország jelenlegi gazdasági helyzetében nem mellékes szempont.
Semmivel sincs több "belsõ probléma" mint bármely más nagyobb cégnél. Az elégedetlenségnek, negatív jelzõknek az egyik oka, hogy nem szoktunk hozzá, hogy milyen a "kapitalista" munkatempó, munkamorál egy nyugati multinál. A másik pedig az, hogy most "trend" lett -központilag is- a külföldi multicégek imázsrombolása.
Nem kell mindent elhinni olyan embereknek, akik képtelenek beilleszkedni, és képtelenek felvenni a munkatempót, mert azoknak minden munka büdös. A Mercedes sem más, mint az AUDI, nem más, mint a többi multicég. Nekem van tapasztalatom multicégekkel. Aki akar és bír dolgozni, az nem panaszkodik, csak a többi.
Persze hogy vannak. Egyik rokonom dolgozott, ott, nagyon harcolt azért hogy odamehessen mert csak jót olvasott róla, és amint megkezdte a munkát meg eltelt pár nap, már teljesen megváltozott a véleménye és rájött hogy nem álom világ. A fizetés kevés, a hozzá állás rossz, a fõnökök sem a legjobb emberek, és csomó mindent nem kapnak meg amit kellene. Most így konkrétabb részleteket nem mondok, de ha feltûnt volna a médiát pénzelik azért hogy mást mondjon mert yga akarják csökkenteni a munkanélküliséget és hülyére venni az embereket hogy akár szenvedjen de dolgozzon, oké ezzel nincs is gond, csak sokan mindenüket ott hagyják hogy a gyár környékén legyenek, és ha csalódnak és keveset keresnek már tönkremennek és így akár külföldre is kényszerülhetnek mert a régi helyre nem biztos hogy vissza veszik, mást vagy talál vagy nem, és akkor már gond van. Szóval vannak dolgok amiket nem kell elhinni a médiának és inkább más emberektõl halld a dolgot.
"egyébként ilyen 10 éves konstrukciójú összekukázott gépek gyártják a nem olcsó autókat" Nem tudom, hogy ez honan jött, de a márkája KUKA, nem a minõsége: http://www.benzinsider.com/wp-content/uploads/2012/12/Kuka.png Amúgy x ezer embert menedzselni a munkahelyen nem kis feladat, nem egy és nem két "fõnökre" van szükség, az Audiról is hall rosszat az ember, mégis egyik legjobb munkahelynek mondják Magyarországon. Persze igaz, hogy én egyik helyre sem mennék melózni, de a városi népségek már hozzászoktak a munkahelyi stresszhez, õk bírják.
a cégek 99%-ban van belsõ probléma. ha nem tetszik a cég, menj máshova. szabad ország, szabadon választhatsz munkahelyet.
Még a leggagyibb iskolában is "felesküdsz" arra, hogy nem kelted rossz hírét az intézménynek. Biztos nehéz az ilyen helyeken a munka, fõleg úgy, hogy mi magyarok többnyire hozzá vagyunk ahhoz szokva, hogy tûtõl repülõig mindenfélét haza lehet hozni (lopni), netezgetünk, kávézgatunk, cigizgetünk, budin trécselünk, el kell mennem a bankba felkiáltással két órával a munkaidõ vége elõtt hazamegyünk stb..
A kérdező hozzászólása: 2/3 Idõpont ma 16:01 Igen sajnos, nagyon sok dolgozótól hallottam ezeket az infókat, meglepõ számomra hogy a médiában korszerû üzemnek beharangozott gyárban egyébként ilyen 10 éves konstrukciójú összekukázott gépek gyártják a nem olcsó autókat 1 és 3 hozzászóló, ti dolgoztatok ott, vagy csak a szokásos nemtudom mivan ott de beleszólok szitu? Bocs az offért, de nem fotel betyárok véleménye érdekelne hanem azoké akik valóban dolgoztak ott, vagy jelenleg is ott dolgoznak.THX.
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat!

Mit tehetnék, hogy élhessen? Van egy 2éves spanielem.Tegnap szoltak anyuék, (mert én Kecskeméti vagyok, ők meg Szentkirályon élnek)hogy nagyon beteg a kutyusom.

Kérlek segítsetek.Volt náluk az ottani állatorvos ás mondta,hogy tele van a pocija vízzel.Kapott szurit,valoszín?,hogy a májával,vagy a veséjével van gond,de Õ nem sok mindent tud csinálni.Egy kutyust már elvesztettem emiatt.Neki egy csövön levezette a vizet,de újra termel?dött és pár napig élt még.Van Kecskeméten,vagy környékén olyan orvos , aki megtudná menteni??

Legjobb válasz: Szerintem elsõ lépésben el kéne vinni egy jól felszerelt állatorvosi rendelõbe, ahol rendesen meg tudják vizsgálni, mi a baj oka. Ajánlani tudom a Petcity állatorvosi rendelõt Kecskeméten, ahol csütörtök délutánonként rendel egy piszok jó doki, Dr. Vizi Zsuzsanna, aki Pesten az egyetemi klinika belgyógyászatán is dolgozik, én onnan ismerem. Rendkívül jó diagnoszta, ezt tapasztalatból mondom, érdemes neki megmutatni a kutyát. Az én egyik kutyámnál is õ jött rá (4. orvosként!!), hogy a kutyának részleges bélelzáródása van. Addig gastritis és babézia ellen kezelték szegényt. http://www.petcity.hu/

Szerintem elsõ lépésben el kéne vinni egy jól felszerelt állatorvosi rendelõbe, ahol rendesen meg tudják vizsgálni, mi a baj oka. Ajánlani tudom a Petcity állatorvosi rendelõt Kecskeméten, ahol csütörtök délutánonként rendel egy piszok jó doki, Dr. Vizi Zsuzsanna, aki Pesten az egyetemi klinika belgyógyászatán is dolgozik, én onnan ismerem. Rendkívül jó diagnoszta, ezt tapasztalatból mondom, érdemes neki megmutatni a kutyát. Az én egyik kutyámnál is õ jött rá (4. orvosként!!), hogy a kutyának részleges bélelzáródása van. Addig gastritis és babézia ellen kezelték szegényt. http://www.petcity.hu/
ez nagyon mérgezésnek tünik, ha már elvesztettetek egy kutyát ígya kkor vagy a környéken összeszed valami mérget vagy kimondottan mérgezik, a mérgezés egy lassu halál, amikor felmondja a máj szolgálatot és szép lassan belehal a kutya. szerintem nagyon semmit nem tudnak vele tenni. viszont ha jövöben lesz új kutyád nagyon gondoljátok meg miért pusztul el így a kutyáitok.
Sajnos az ilyen kijáró orvosokkal nekem sem jók a tapasztalataim. Ilyenkor elsõ kéne, hogy legyen a vérvétel, vizelet és székletvizsgálat. igaz az nem olcsó, de szerintem próbáljátok megoldani valahogy a szállítást és tisztességes rendelõbe vigyétek. A kijáró orvosok (persze nem mind) inkább csak a haszonállatokhoz értenek.


Kecskeméti kismamák! Mi a véleményetek Dr. Tankóról, dr. Temesváry Béláról és dr. Nagy Károlyról?

Próbálom kiokoskodni, hogy kinél akarok szülni, de nagyon nehéz, mert egyiket sem ismerem. Temesváry-t anyukám ajánlotta, Nagy Károlyt pedig a tesóm.El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Én dr. Nagy Károlyt ismerem, mivel nála szültem, illetve a teherbeesés elõtti problémás idõszakban õ mûtött engem. Tulajdonképpen (részben) neki köszönhetem a kisfiamat. A tapasztalataim alapján megbízható, kedves, rugalmas, nyugodt, jó szakember. Én csak ajánlani tudom, mivel maximálisan elégedett voltam vele. A másik két orvost csak látásból ismerem, tapasztalatom nincs rólunk. Viszont, ha fiatalos orvost szeretnél, akkor ajánlom. Remélem tudtam segíteni.

Szia! Én dr. Nagy Károlyt ismerem, mivel nála szültem, illetve a teherbeesés elõtti problémás idõszakban õ mûtött engem. Tulajdonképpen (részben) neki köszönhetem a kisfiamat. A tapasztalataim alapján megbízható, kedves, rugalmas, nyugodt, jó szakember. Én csak ajánlani tudom, mivel maximálisan elégedett voltam vele. A másik két orvost csak látásból ismerem, tapasztalatom nincs rólunk. Viszont, ha fiatalos orvost szeretnél, akkor ajánlom. Remélem tudtam segíteni.
A kis Tankóról nagyon jókat hallok. Mindenkitõl. Én dr. Szabó Lászlónál szültem. Õt mindenkinek ajánlhatom. Már páran elkérték tõlem a számát.
Szabó László elõnye: - nem fog árat mondani, hoyg mennyit kér a szülésért (van, aki mond, itt, Kecskeméten) - fõorvos, tehát valószínûleg úgy kezelnek majd téged is, hogy nem akárki "betege" vagy, ráadásul sokkal gördülékenyebben lehet intézni úgy bizonyos dolgokat - kérdezhetsz tõle bármit, készségesen ad tanácsot - barátságos (Egyébként kicsit halkszavú, de sajátosan jó humora van.)
Mikorra várod a babát? És merre laksz?
Szia! én a Tankóhoz akkor mennék ha nagyon sok pénzem lenne mert jócskán szereti-igaz melyik nem?- nekem Õ csinálta a CVS-t anno de azt kértem soha ne kerüljek a kezei közé. Temesváry....hát..hozzá se mennék...nyalizós Nagy Károly...nála szültem.nagyon rendes, le a kalappal elõtte.Õ megmondja h 40 ezer nála a szülés legalábbis 2009ben annyi volt. Én most egyéb okokból a Szabó Lászlóhoz járok, rendes de meg kell szokni a sajátos stílusát, nekem furi volt az elsõ 2 találkozás de mostmár nincs fenntartásom vele kapcsolatban.és ami nem utolsó csak 8000ftért rendel.
A kérdező hozzászólása: Úgy számolom, szeptember 22- ére várom. Kb. 5 hetes még csak, a doki meg se ultrahangozott, amikor megállapította a terhességet. Kiskönyvet se kaptam. Ennyit a körzetirõl.A belvárosban lakom.Köszi a tippeket, még van idõm eldönteni.:) )

Mit tudtok dr. Nagy Károlyról Kecskeméten?

Legjobb válasz: Szia! Nekem Nagy Károly az orvosom, elég népszerû, és gyakran sms-ben tudsz vele csak kommunikálni, de lelkiismeretes, és nagyon rendes.Normálisan vizsgál és minden kérdésre válaszol. Nem vészesen drága, de bárkihez is mész magánrendelésre, ott mindig fizetni kell. A Dokicentrumban rendel a Hosszú utcai óvodával szemben.Ha van még kérdésed, várom. Üdv. Annamari (39 hetes kismama)

Szia! Nekem Nagy Károly az orvosom, elég népszerû, és gyakran sms-ben tudsz vele csak kommunikálni, de lelkiismeretes, és nagyon rendes.Normálisan vizsgál és minden kérdésre válaszol. Nem vészesen drága, de bárkihez is mész magánrendelésre, ott mindig fizetni kell. A Dokicentrumban rendel a Hosszú utcai óvodával szemben.Ha van még kérdésed, várom. Üdv. Annamari (39 hetes kismama)
sinlac por süritéser is jó .
A lányom úgy szereti ahogy van.Nem sûritem semmivel. Üdv 9 hós anyuka
én megvagyok vele elégedve...nem sûrítem. Ha hígnak találod, krumplival vagy rizzsel sûrítheted.
Tényleg hígak, de szerintem finomak (mindent megkóstolok, amit a kislányomnak adok). Picurkám is szereti õket.
ha nagyon megmelegíted, akkor lesz híg, nem? én épphogy berakom a mikróba, vagy azt sem, és így nem híg
Engem leginkább az zavar bennük, hogy szinte mindben van cukor.. pl. a sütõtökbe minek cukor, az magában is nagyon édes! felesleges szerintem
Én is Sinlac port használok sûrítésre.
Szerintem is jó ugy ahogy van. Max turmixolj hozzá fõttkrumplit, ezzel emelheted a szénhidrátbevitelt is.
Szerintem pl amiben sütõtök van, vagy a cukkinis kifejezetten sûrû, a babám meg sem bírja enni, öklendezik tõlük. A többit nagyon szereti.
Tankónál 8000, 4D-s képek ára 12000.
Ja most látom, hogy szülés. Egyik ismerõsöm 50 ezretadott neki.
Én a Tankónál szültem én is 50-et adtam.Az ismerõsöm a Nagy károlynál õ 15-öt adott.
Szia.Én Nagy Károlynál szültem 2008 márciusában.akkor még 30 ezer volt a tarifa, idén 40 ezer.Barátnõm szül nála májusban.Amúgy Õ akármennyi pénzt megér, mert nagyon rendes volt....császáros voltam és pont március 15-én.....Te is nála szülsz?-ha megkérdezhetem...
Én Tankonál szültem, de csak mert õ volt az ügyeletes, nem valasztottam.Hosszu vajudas utan császár lett, de nagyon rendes volt velem, még másnap is bejart megnézni!Egyetlen fillért se fizettem, mert éppen azért nem valasztottam orvost, hogy a gyerekre költsem a pénzt, am ö mégis emberségesen bánt velem.Szerencse kérdése kit fogunk ki, de megspóroltam több tízezret.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én tavaly szültem egy pesti orvosnál 80000-ért és eléggé elbánt velem.Kecskemét a közelben van, és Õket ajánlották.Majd a 2. babócánál jobban megszeretném ismerni az orvosomat.Én is császáros voltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!