Találatok a következő kifejezésre: Mi Lola neve (7 db)

Mi a neve a lol című filmben lola első pasijának akivel a film elején szakít?

A lol című filmbe láttam azt a pasit és igen megtetszet de sajnos nem tudom a nevét ezért kéne egy kis segìtség.

Mi Lola két táncosának a teljes neve?

Legjobb válasz: Szerafin Patryk és Márk.

Szerafin Patryk és Márk.

Mi Lola "polgári" neve?

Legjobb válasz: KORSÓS JUDIT (90 % )

KORSÓS JUDIT (90 % )
korsós judit 100% vikipédiából
[email protected] itt meg lehet kérdezni írj egy mailt és megtudod
judit?de erdekes, csakmer en ugy tudom h a Lola a Laura becezese...erdekes :D
Korsós Juditnak hívják és elõszor Ditti volt a mûvészneve de aztán új menedzsere lett vmi oszt utána lett Lola és 10000% h Korsós Judit!
Korsós Judit ez 100%
Ha Doloresz Kalora meg vmi oláh Miarák(?) Akkor miért írják az újságok, hogy Korsós Judit?? He?
Azta mindenit.... a Lola egy spanyol nõi név, a Dolores becézett alakja... sok agyas...hogy lehetne már magyar embernek ez a neve?! Persze h Korsós Judit.
Korsós Judit, egyszer megkérdeztem tõlle a hivatalos webén és a vip-es válaszolt aki õ és leírta, hogy Korsós Judit
Aki nem tud értelmes válaszokat írni az miért ír egyáltalán?Egyébként Korsós Judit és általában Juc-nak szoktuk becézni.Nem írtam el, nem Juci.Hanem csak "i" nélkül Juc. Személyesen ismerem így biztosra tudom.
Oláh Vanessza Eszmeralda:D Ez beletrafált...:)
Hát képzeld nem 6.-as vagyok, egyébként meg ilyenekkel tényleg csak az óvódások szoktak dicsekedni, ja és én csak a véleményemet írtam le, ha nem tetszik el lehet innen menni.
jaaaj nekem meg a szomszédom volt a Bk egyik szereplõje ÚRISTEN most dicsekszem... (4. válaszadó:) biztos 6.os lehetsz nem?)
Én annyit tudok, hogy a keresztneve Lolita, de ezt nem szereti, is nem is nagyon hangoztatja.A vezetéknevét nem tudom.
Az biztos, hogy Judit a keresztneve.
AZ ELÕTTEM ÍROK TÉVEDNEK, DE NAGYON.. UGYANIS LOLA POLGÁRI NEVE NEM MÁS, MINT DOLÓRESZ KAROLA AZ ISMERÕSÖM UNCSITESÓJA UGYHOGY...
Korsós Judit
A keresztneve Judit, a vezetéknevét sajna nem tudom.A negyedik válaszadónak meg csak annyit hogy ilyenekkel csak az ovódások szoktak dicsekedni.....:)
Korsós Judit.100% Az édesapjával élt és anyukáját alig ismerte.És van egy 8-9 évvel idõsebb nõvére aki énektanár
Lola barátnõje vagyok és Dolóresz Karola a neve nem pedig Korsós Judit, a Karolából jött a LOLA becézés
Korsós Judit :DD
Oláh Vanessza Eszmeralda
héjzagosnéj cudar etellka

Mit szóltok a Dea, Lola, Noémi és a Lina nevekhez?

Legjobb válasz: a Noémi tetszik, a Lola elmegy, de nem az igazi. A Dea és a Lola egyáltalán nem tetszik.

a Noémi tetszik, a Lola elmegy, de nem az igazi. A Dea és a Lola egyáltalán nem tetszik.
A Dea nagyon nem tetszik. A Lola sem igazán, énekesnõnek való név :) De komolyan: mûvésznévnek alkalmasabb, mint gyereknek szerintem. a Noémi szép, tetszik! A Lina nem tetszik.
Ezek kozul csak a Noemi tetszik. Dea-rol meg eletemben nem hallottam de nem hangzik nekem jol. Lina meg elmegy de szerintem egy magyar vezeteknevhez nem igazan illik. Lola pedig egy mesefigura, azt tuti nem adnam. Arra is gondolj h a gyereked egyszer felno, es ne adj isten meg raadasul sikeres is lesz h jon ki az a nev h Lola...
Noémi : tetszik, de nekem túl gyakori név Lola: nagyon nem tetszik Dea: ismerek egy ilyen nevû lányt, amikor elõször hallottam, olyan furcsa volt, mindenki azt érti/hiszi a nevére, hogy BEA Lina: nem rossz, de inkább becenévnek
A Dea nem igazán tetszik de a többi igen! :)
A Noémi szép név, de nekem a tobbi nem tetszik
kislányom Noémi, szóval arra szavazok
A Noémi szép. A többi nekem fura. A legkevésbé a Dea tetszik.
Noémi: nekem nem tetszik, de egy jó, értelmes, kellemes név Dea: borzalmas, akkor inkább Médea Lola: egybõl a Lolita jut eszembe, és nagyon becenév hatású Lina: becenév
a Noémi nagyon szép név, a többi sztem béna.
Lola, Lina tetszik, Dea kicsit fura nekem.
Dea, Lola katasztrófa. A másik kettõ elmegy. "O-e-on-e-on-on-e-on Noémi elesik a parketton, Noémi keveri a boogie-t azzal, hogy elesik és fellökte az asztalt!"
A Dea nem tetszik. A Lola aranyos, de iszonyatosan elcsépelt mostanában. A Noémi szép, a Lina nekem kicsit vénkisasszonyos, de végtére is nem rossz.
A Lina elmegy, bocsánat.
A Noémi nagyon szép név, ha lányom lenne, ezt a nevet kapná. Dea, Lina nem tetszik. A Lola meg nagyon idétlen. Még becenévként elmegy, de normál névként nem.
Szerintem a Summoner név volt foglalt, próbált meg a másik szerveren lévõ felhasználónév, jelszóval.
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszi a válaszod. Most úgy látszott, hogy a baj az volt hogy nem transzfeltem át teljesen de már át vagyok csak a summoner nevem nem akarja elfogadni bármit írok id oda. "Az idézõd nem lett elmentve" Tehát nem tudom mi a baj ....

Mi a véleményed a Lola névről? Adnád a kislányodnak ezt a nevet?

Második keresztnevet is szeretnék a kicsinek! Mi passzolna a Lolához? köszi

Legjobb válasz: Nem,bár engem is úgy becéznek. Olyan "lolitás".

Nem, bár engem is úgy becéznek. Olyan "lolitás".
Az is fontos hogy mi a vezetékneve...mert a Lola név elég rövid név és ha a vezetékneve is rövid akkor lehet nem szerencsés ezt a nevet adni.
Nem adnám, nem azért, mert nem szép, hanem mert tipikus pornós/k*rvás név sajnos és amint a fiúk elkezdenek nézni ilyen filmeket és erre rájönnek, halálra fogják vele cikizni.
Becenév, én nem adnám. Ha felnõ, elég vicces lesz mondjuk Dr. Hadházi Lola bírónõként... Laura? Azt simán lehet Lolának becézni.
nekem rögtön valami argentín szappanopera szereplõ jut eszembe oO keresztnévnek semmi esetre sem, de becenévnek kiskorban még jó :)
Nekem nem tetszik, nem adnám. Azért nem, mert nem magyar, becenévnek hangzik és egy felnõtt nõnek elég idétlen. Miért akarsz két keresztnevet neki? Úgyis csak az egyiket használja majd.
Nekem is tetszik, a hiradós lànyàt is igy hivjàk, gondolom tudod kirõl beszélek.Nem akarom kiirni a nevét.
Hát nekem meg elõbb jut eszembe róla egy felnõtt, mint egy gyerek. Ez a bírónõként majd hülyén hangzik tiszta ostobaság. Az hangzik hülyén itt mindenkinek hülyén, amit nem szokott meg. Fogadok, ha pl. nem lett volna Barátok közt, akkor a Vili bácsi is szarul hangzana. Így meg milyen jó az egy öreg fószernek, ugye?
nekem testszik, igen adnám
Az Annabella Annabellként jobb.
A kérdező hozzászólása: a Miléna és a Márlen is tetszik. :)
A Márlen tényleg jó, bár én csak Marléne-ként hallottam róla itthon, de egészen biztosan bármilyen más formában is lehet kérvényezni, ha még nincs. Szerintem bátran legyetek kreatívak!
A kérdező hozzászólása: Marlene formában nagyon tetszik ez a név.
A két keresztnév teljesen jó, persze hogy egyszerre csak az egyiket használja és tudom hogy van lehetõség változtatni, de szinte senki sem szokta ezt meglépni. Viszont ha valamiért utálja egy életszakaszában a nevét, akkor ott a másik és sokszor jól jön. Hétköznapibb nevek közül Eszter, Dóra, Lilla, Adél? Ella, Mia, Miléna, Amélia, Ariella, Eponin? A környezetembõl válogatok, nem tudom, milyen neveket szoktak adni manapság.
Bocs, ilyen gyakori vezetéknévhez.
Ilyen gyakori keresztnévhez keress szerintem valami ritkábbat. A Lolát második keresztnévnek adnám inkább. És tényleg kicsit fura lenne ez a név, ha valami komoly szakmája lenne (pl. bírónõ), vannak olyan szakmák, amelyeknél praktikus, ha a név is "tiszteletet parancsoló". Nekem az Annabella például tetszik, komolyabb is, mégis egyben olyan édeskés, kislányos is, mint a Lola. Annyit tudok tanácsolni, hogy az egyik név utolsó betûje ne az legyen, mint az utána következõ név elsõ betûje, pl. Mária Anna, mert az nem hangzik túl jól.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezt a nagyon intelligens hozzászólást! A Szabó Jánosos IQ-harcosnak mondom..
Szabó János
Nem a Zsuzsanna és a Krisztina nem igazàn jó nevek. A Krisztina név én nem tudom, de olyan rideg névnek tûnik lehet, hogy csak nekem. Szabó Aida
Szabó Ágnes?
Sztem szép, de nem adnám, legalábbis ilyen formában nem. Nem elég komoly-olyan értelemben, hogy sztem mondjuk egy hivatalnoknak, ügyvédnek, orvosnak stb. hülyén hangzana. Ráadásul folyton az énekesnõ (akinek a zenéjét nem igazán szeretem) meg a Lolita jut róla eszembe.
Szerintem Marlene formájában nem fogják anyakönyvezni, mert a magyar kiejtés szerint kell írni.
13:19 vagyok... a Miléna már jobban tetszik :) . Egyébként én, amit Szabóhoz ajánlanék: Dalma, Tímea, Tamara...
Szabó János.
végülis mi lett a neve?:)
A kérdező hozzászólása: Ugyan már kedves utolsó, kíváncsi lennék, hogy a te gyerekednek milyen idétlen, ócska neve van vagy lesz! ;)
Hát ez valami borzalom, szegény gyerek...
Nekem tetszik nagyon! És ismerek egy tündéri, gyönyörû, okos kislányt akinek ez a neve. (Lehet hogy csak elfogult vagyok vele és ezért tetszik annyira a név :) ) Szerintem 2. névnek valami szokványosabbat válasszatok, pl.: Gréta, Míra, Hanna, Réka, stb.
nekem nem tetszik a lola név inkább a lili
jaj uccsó, nekem is a kedvencem a film. nekem ez a becenevem, és a hajam is eléggé hasonlít a csajsziéhoz :) anyakönyvezett névként tuti nem adnám a lányomnak, hiába tetszik annyira.
Én nagyon szeretem ezt a nevet, mert az egyik kedvenc filmem a Lé meg a Lola. Onnan tetszett meg. Nézd meg, ajánlom:)
Igen, teljesen igazad van! Ha valaki szeretné E nélkül ejteni, az kérje, hogy engedélyeztessék azt az írásmódot és akkor jól is néz ki leírva és nem is lesz kérdés, hogy kell ejteni.
Akkor annak viszont Marléne a helyes kiejtése, ahogy írjuk. Csak azért írom, hogy nehogy a hibás Marlén-kiejtést tartsák helyesnek. Persze így is lehet hívni, csak nem ez az igazi:)
Lehet hogy Marlene-ként nem lehet adni itthon. Illetve biztos lehet, de rengeteg a huzavona vele és nem kevés türelmet igényel. Az ismerõseim az eltérõ írásmódot mind kiharcolták, de ledarálódtak az idegeik közben. :) Marléne é-vel biztosan van, mert rajta van a nálunk anyakönyvezhetõ nevek listáján. Ha valakit érdekel, itt nézheti meg a lányneveket http://www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/osszesnoi.pdf
Szabó Andrea, Szabó Eszter, Szabó Leonóra
A kérdező hozzászólása: A férjemnek olyan nevek tetszenek, amik nekem nem, például: Zsuzsanna, Krisztina.
A kérdező hozzászólása: Akkor ajánljatok ti valami normális lánynevet! -.-
Szerintem ronda név. Engem mindig így csúfoltak Lola.
A Lola magában nem rossz, de a Szabó vezetéknévvel... Nagyon nem passzol.
A kérdező hozzászólása: A Dominika nem. Az szappanoperásabb + az sem magyar név, szóval mindegy.
nem nagyon megy össze a Szabó névvel.
Ezek jönnek be egy Google képkereséssel a Lola -ra... http://www.google.com/search?client=opera&rls=hu&q=lola&oe=u..
Szabó Ló. La.
Szabó Lola? Úristen, ne!!!
Egyébként valóban becenévnek tûnik. A Dominika nem tetszik?
A kérdező hozzászólása: Szabó a vezetéknév. Tehát Szabó Lola...
- 1 hülyén
Szabó Nóra, Szabó Melinda, Szabó Annabella ezek nem tetszenek?
Én azért nem adnám, mert szerintem mostanában (amióta híradósnéni ír meg blogol a kislányáról) elég gyakori név lett. Amikor én iskolába kerültem, még három lányt hívtak úgy, mint engem, mert akkor az lett a "slágernév". Szóval tudom, hogy az nem jó. Képzeld csak el, amikor a tanítónéni elkiabálja magát, hogy Lolaaa! és erre a fél osztály fölkapja a fejét. Meg hát pont azért, mert gyakori lesz szerintem, én egyedibbet adnék.
Szabó Annamíra?
biztos nem adnám!! 1. nekem rögtön a kis cs*tri énekes Lola ugrana be.. 2. rövid vezetéknévhez hosszú keresztnév kell (és fordítva) 3. ez nem egy komoly névnek tûnik.. 4. miért kell mindig szegény gyerekre külföldi nevet erõltetni? magyarok vagyunk, legyen szép magyar neve 5. a két keresztnév pedig azért nem jó, mert problémái lesznek majd a késõbbiekben vele.. okmányok, stb.. számtalan ismerõsöm feledkezik meg arról, h ha 2 neve van, akkor úgy is írjon alá papírokat, mert a szig.-ben is így szerepel.. de a mai világban elcsökevényesedik a 2. név, mert nem szokás úgy köszönni a másiknak, h "szia Gabriella Petra", stb.. de ez az én személyes véleményem, legyen nyugodtan Lola :)
Kérdezd meg a barátodat , hogy õ milyen névre gondolt!
En inkàbb a régebbi nevek között keresgetnék, és kb. elképzelném a kislànyomat, hogyan illene hozzà. Tudom, hogy nem könnyü, de azért megoldhatò.
Szabó Adrienn ;D
Szabó Gabriella?
A kérdező hozzászólása: A Nina is legalább olyan idétlen mint a Lola vagy a Dominika.
Nina?
Szabó Viktória, Mónika
A kérdező hozzászólása: A Nóra tetszik :)
szerintem szép név a Lola és hozzá illene az Angelika, én így tudom elképzelni:)
A kérdező hozzászólása: Volt tanárnõmet is Lolának hívták. Szerintem egy felnõttnek se nevetséges ez a név.

Mi a teljes neve Lola táncosának, Patryknak?

Legjobb válasz: Szerafin Patryk és van egy ikertestvére, Szerafin Márk. :)

Szerafin Patryk és van egy ikertestvére, Szerafin Márk. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!