Találatok a következő kifejezésre: Mi Dr. Imre (21 db)

Dr. Imre György fogorvosról mi a véleményetek? Járt már valaki nála?

Legjobb válasz: Miskolc/Szirmabesenyõ? Ha egyrõl beszélünk akkor csak ajánlani tudom.

Miskolc/Szirmabesenyõ? Ha egyrõl beszélünk akkor csak ajánlani tudom.
A kérdező hozzászólása: Mind a két helyen dolgozik. Én Miskolcon megyek majd hozzá. Telefonon keresztül szimpatikusnak tûnt. Csak szerettem volna tudni, hogy mennyire jó szakember. Nagyon rossz fogorvosi élményeim vannak, ezért is szeretnék valami nyugtatót olvasni:)
A kérdező hozzászólása: Árakat esetleg nem tudsz, hogy mit mennyiért csinál? Azt nem találom sehol a honlapján. Ha minden igaz foghúzás lesz nekem, mert nagyon fáj 1 fogam, amiben hatalmas amalgán tömés van gyerekkorom óta.

Mi Dr. Barna Péter (Szent Imre Kórház) elérhetősége?

Magánrndelésre gondolok els?sorban. Köszönöm!

Legjobb válasz: tel:209 4949 XI. ker. Bartók Béla út 92-94. IV.23 Kedd és Péntek 16.00-20.00

tel:209 4949 XI. ker. Bartók Béla út 92-94. IV.23 Kedd és Péntek 16.00-20.00
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Esetleg még meg tudnád írni, hogy mennyibe kerül egy vizit nála?

Mi Dr. Kodaj Imre elérdetősége?

Hozzá kellene mennem uh-ra, de lemaradt a papírról a telefonszám.

Legjobb válasz: lehet, hogy ezt inkább e-mailen kéne... küldj egy mailt és elküldöm.

lehet, hogy ezt inkább e-mailen kéne... küldj egy mailt és elküldöm.
A kérdező hozzászólása: A címem: [email protected]. Elõre is köszi!


Melyik nődokit ajánljátok? Dr. Lacza Tibort vagy Dr. Pálffy Imre vagy Dr. Lévárdi Ferenc vagy Dr. Burik Zoltán? Mik a tapasztalataitok azekkel az orvosokkal kapcsolatban?

Jó orvosok és emberségesek? melyiküket ajánljátok?

Legjobb válasz: Ha te a Bp-i orvosokról beszélsz,akkor én a Burik Zoltánt ajánlom.Szerintem nagyon rendes,alapos és nem úgy ér hozzád mint egy állathoz.Ha tehetem mindig hozzá megyek.

Ha te a Bp-i orvosokról beszélsz, akkor én a Burik Zoltánt ajánlom.Szerintem nagyon rendes, alapos és nem úgy ér hozzád mint egy állathoz.Ha tehetem mindig hozzá megyek.
Lévárdihoz járok. Nagyon profi, barátságos, és nem lelkizik, mindig a tényekre szorítkozik, én pont azért kedvelem. Tudom ajánlani.
Én is Burik dr-t ajánlom. Nagyon lelkiismeretes és emberséges.
12 éve járok Lévárdi doktorhoz. 3 gyermeket szültem nála, mindhármat császármetszéssel. Mindig tudta, ki vagyok, hányadik hétben járunk. Kiváló orvos, nyugodt, tartja a 3 lépés távolságot, nem lelkizi agyon a dolgokat, de mindig korrekt választ kaptam a kérdéseimre. Van olyan, aki számára a stílusa rideg vagy barátságtalan, nekem pont megfelelt, ott a férjem, aki ápolja a lelkemet, az orvosomtól nem ezt várom. Soha nem kért pénzt a szülésért, igaz, meg sem kérdeztem tõle, mennyit kérne. Ettõl függetlenül kiválóan végezte a munkáját.Szívbõl ajánlom mindenkinek.

Tudnátok nekem abban segíteni, hogy Dr. Dreissinger Imre dokinak van magánrendelése? Ha igen, hol, mikor és mi az elérhetősége?

Vagy kit tudnátok ajánlani,mert a 7 hónapos kislányom 2 hónapos kora óta biccenti a fejét. A gyógytorna eddig nem segített,van id?szak amikor szépen tartja a kis fejét,de ez pár nap,vagy egy hét.Aztán hol egyik,hol másik irányba félre tartja a nyakát.Most másik gyógytornászt is megpróbálunk,de még nem nagy sikerrel.:-( Ha tudtok, kérlek segítsetek! Nagyon várom a válaszokat!

Legjobb válasz: http://hokka.aspnet.hu/article.aspx?a=26&c=2&title=ortopedia vagy http://www.heimpalkorhaz.hu/index.php?menu=2&tab=rovat_al&id.. magánrendelõt nem látok. talán ez a 2 oldal segít.

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Szerenek erdeklodni Dr Iurdi Imad felol hogy milyen doktor? Erdekelne meg az is hogy mennyit szoktak neki adni? Es hogy szuleshez mit kell bevini a korhazba a babanak es nekem?

Legjobb válasz: Bár én csak 4D-s ultrahangon voltam nála mindkét gyerekemmel, tuti nála szültem volna, ha nem 120 km-re lenne. Õt tartom közel s távol a legjobbnak. Sõt az orvosom is, akinek mondtam, hogy a 4D-t nála fogom csináltatni (az orvosomnak nem volt ilyen gépe) szóval még õ is õt tartotta a legjobbnak. Rettentõ alapos, nem siet, sõt mivel nem bírtuk felébreszteni a babót, mondta menjek ki (pedig majd félórát bennt voltam) és a következõ után újra megpróbáljuk. Nem adta fel. A legutolsó porcig mindent átnézett. Kedves, közvetlen, alapos. Csak jó tudok róla mondani. Sajnos többet nem tudok mondani róla, hisz teljesen más megyében szültem.

Bár én csak 4D-s ultrahangon voltam nála mindkét gyerekemmel, tuti nála szültem volna, ha nem 120 km-re lenne. Õt tartom közel s távol a legjobbnak. Sõt az orvosom is, akinek mondtam, hogy a 4D-t nála fogom csináltatni (az orvosomnak nem volt ilyen gépe) szóval még õ is õt tartotta a legjobbnak. Rettentõ alapos, nem siet, sõt mivel nem bírtuk felébreszteni a babót, mondta menjek ki (pedig majd félórát bennt voltam) és a következõ után újra megpróbáljuk. Nem adta fel. A legutolsó porcig mindent átnézett. Kedves, közvetlen, alapos. Csak jó tudok róla mondani. Sajnos többet nem tudok mondani róla, hisz teljesen más megyében szültem.

Mi a véleményetek Dr. Barna Péterről és a Szent Imre Kórházról?

31 hetes vagyok és az elejétől hozzá járok, eddig nagyon szimpatikus, de most olvastam itt róla rosszat (nem szólt a kismamának, hogy nem lesz akkor,amikorra kivan írva az apukája (Dr. Barna István) meg hogy úgy fogalmazzak nagyon nem volt kedves.)

Legjobb válasz: Nem természetesség párti, ennyit biztosan tudok róla. Epidurálra, gátmetszésre, ilyenekre számíthatsz vele. Én csak az ügyeletben találkoztam vele ott szülések után, nekem nem õ az orvosom, szóval többet nem tudok.

Nem természetesség párti, ennyit biztosan tudok róla. Epidurálra, gátmetszésre, ilyenekre számíthatsz vele. Én csak az ügyeletben találkoztam vele ott szülések után, nekem nem õ az orvosom, szóval többet nem tudok.
Szent Imre kh: - tiszta, - ha fogadsz orvost, szülésznõt, akkor foglalkoznak is veled - "szopatás pártiak", de nincsenek felkészülve a problémás esetekre - csecsemõsök leterheltek (némelyik kedves, némelyik kifejezetten bunkó. mint gondolom mindenhol máshol :() - természetes szülés pártiak, de nem mindenáron Összességében: Biztos van rosszabb is, de nekem az ott töltött napok inkább negatív, mint pozitív élményként maradtak meg Nem ismerem az általad említett orvost. Akit viszont nem ajánlok: Nyulasi (Gábor?) és nem jut eszembe a másik doki neve... hülyeséget meg nem akarok írni. Õk mindketten, fiatalabbak. Általánosan talán az a tapasztalat, hogy az idõsebbek rendesek, szimpatikusak, jó szakemberek. A fiatalabbak meg... nem tudom... elszállnak attól, hogy azt mondhatják magukról, hogy a Szent Imrében dolgoznak? De némelyiknek elég nagy arca van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. az én dokim is fiatal, de egyenlõre megvagyok vele elégedve és maradok nála, ha esetleg nem lesz szimpatikus akkor legközelebbre mást. még egyszer köszi!!

Jar e valaki Gyulan Dr Jurdi Imad nogyogyaszhoz? Mi a tapasztalat rola? Velemenyek stb? Minden erdekel

Legjobb válasz: Szia. Sógornõm lánya volt nála, õ teljesen meg volt vele elégedve, azt mondta, hogy nagyon kedves, rendes, megbízható korrekt doki. 22hkm

Szia. Sógornõm lánya volt nála, õ teljesen meg volt vele elégedve, azt mondta, hogy nagyon kedves, rendes, megbízható korrekt doki. 22hkm
A kérdező hozzászólása: koszonom a valazst!
En hozzajarok mar par eve! Az orszagban elismert orvos! Csak ajanlani tudom! Ert a munkajahoz es nagyon normalis. En epp kisbabat varok es szulni is nala fogok. Csak jot hallottam avval kapcsban is! 19hkm
Engem egyszer ügyeletben vizsgált meg, annyit sem mondott, hogy Jó napot vagy Viszlát... teljesen érzelem-és érdeklõdés mentes volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!