Találatok a következő kifejezésre: Mi Dr. Béla Vác (3 db)

Mi Dr. Kondér Béla (Vác) magánrendelőjének a pontos címe?

Sikerült id?pontot egyeztetnem hozzá, viszont a hölgy, akivel beszéltem telefonon, eléggé hadarva mondta el a címet. Ezért csak egy meger?sítést kérnék, hogy a magánrendel?je a Honvéd utcában található, de hanyas szám alatt?

Legjobb válasz: Dr. Kondér Béla címe:Vác, Beniczky U. 6.

Dr. Kondér Béla címe:Vác, Beniczky U. 6.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségedet. :) Még jó, hogy megkérdeztem, mert nekem Honvéd u. 6.ot mondott a telefonban a hölgy akivel beszéltem. :)

Dr. Kondér Bélának (Vác) mi a telefonszáma?

Legjobb válasz: Én csak annyit tudok,h Gödön van magánrendelése,illetve hétfõn vagy kedden van az UH diagnosztikán a kh melletti SZTKban.Nagyon jó orvos,de pokolian meg is kéri az árát.

Én csak annyit tudok, h Gödön van magánrendelése, illetve hétfõn vagy kedden van az UH diagnosztikán a kh melletti SZTKban.Nagyon jó orvos, de pokolian meg is kéri az árát.
Szia. Nekem õ a fogadott dokim, a tel: 06309543895 Váci magánrendelõ: 06302981715: itt kell bejelentkezni hozzá.

Váci kismamák! Kondér Béla dr mikor van bent a kórházban? (Jávorszky)

Magánba járok hozzá, de mennem kell afp beutalóért meg vv re a terhesgondozóba:(

Legjobb válasz: Ha jól tudom az sztk-ban már nincs rendelése. Viszont a reggeleket mindig a kórházi osztályon kezdi, kb 1/2 8-8 magasságában. De szerintem elõtte hívd fel a kórházat, kérd a nõgyógyászatot és ott pontosan meg tudják mondani mikor van bent, mert Pesten is dolgozik.

Ha jól tudom az sztk-ban már nincs rendelése. Viszont a reggeleket mindig a kórházi osztályon kezdi, kb 1/2 8-8 magasságában. De szerintem elõtte hívd fel a kórházat, kérd a nõgyógyászatot és ott pontosan meg tudják mondani mikor van bent, mert Pesten is dolgozik.
Sikerült elérned õt? Elõzõ voltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!