Találatok a következő kifejezésre: Mi Dr. Béla (13 db)

Mi Dr. Kondér Béla (Vác) magánrendelőjének a pontos címe?

Sikerült id?pontot egyeztetnem hozzá, viszont a hölgy, akivel beszéltem telefonon, eléggé hadarva mondta el a címet. Ezért csak egy meger?sítést kérnék, hogy a magánrendel?je a Honvéd utcában található, de hanyas szám alatt?

Legjobb válasz: Dr. Kondér Béla címe:Vác, Beniczky U. 6.

Dr. Kondér Béla címe:Vác, Beniczky U. 6.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségedet. :) Még jó, hogy megkérdeztem, mert nekem Honvéd u. 6.ot mondott a telefonban a hölgy akivel beszéltem. :)


Váci kismamák! Kondér Béla dr mikor van bent a kórházban? (Jávorszky)

Magánba járok hozzá, de mennem kell afp beutalóért meg vv re a terhesgondozóba:(

Legjobb válasz: Ha jól tudom az sztk-ban már nincs rendelése. Viszont a reggeleket mindig a kórházi osztályon kezdi, kb 1/2 8-8 magasságában. De szerintem elõtte hívd fel a kórházat, kérd a nõgyógyászatot és ott pontosan meg tudják mondani mikor van bent, mert Pesten is dolgozik.

Ha jól tudom az sztk-ban már nincs rendelése. Viszont a reggeleket mindig a kórházi osztályon kezdi, kb 1/2 8-8 magasságában. De szerintem elõtte hívd fel a kórházat, kérd a nõgyógyászatot és ott pontosan meg tudják mondani mikor van bent, mert Pesten is dolgozik.
Sikerült elérned õt? Elõzõ voltam.

Ki ismeri dr Cseke Béla endokrinológust? Mi a véleményetek róla? Debrecenbe a Nagyerdei urológiai klinikára kell időpontott kérni elöre?

Legjobb válasz: Hali, én hozzá járok pajzsmirigy szakrendelésre. Jó fej, fiatal doki, okos, ügyes...

Hali, én hozzá járok pajzsmirigy szakrendelésre. Jó fej, fiatal doki, okos, ügyes...
Dr Cseke Bela tenyleg fiatal es nagyon muveltnek tunik. Valoszinuleg eleg nagy tudassal rendelkezik a tanult targyaban illetve temakoreben. Ez viszont nem ellensulyozza az aroganciajat illetve az igencsak megkesett valaszat (emailen keresztul), ami nalam biztos alapul szolgal arra, hogy ne vegyem igenybe a szolgaltatasait. Nem Magyarorszagon elek, ezert teritesre sem jogosulok, tehat mindenert borsos arat kellett kifizetnem. Ha pedig mar fizetek, akkor szeretnem, hogy legalabb igert idoben valaszt kapjak - a lenezest (barmi is legyen az oka pl. kulturalis kulonbsegek) pedig senki sem erdemli meg, ha fizetos a paciens, ha nem. Persze mindez csak szemelyes tapasztalat egyszeri talalkozas utan, ami egyaltalan nem mervado a tobbi paciensekre nezve.

Mi a véleményetek Dr. Fazekas Béla ortopédorvosról?

Legjobb válasz: Gerincsebész nagy tapasztalattal, lelkiismeretes és gyakorlott, nyugodt szívvel fordulj hozzá.Kedves és szimpatikus,akár még jóképûnek is lehet nevezni. Igaz ízlések és pofonok :) Sebészként a kitûnõk között van. Gerincferdüléses elváltozások operációjának szakértõje.

Gerincsebész nagy tapasztalattal, lelkiismeretes és gyakorlott, nyugodt szívvel fordulj hozzá.Kedves és szimpatikus, akár még jóképûnek is lehet nevezni. Igaz ízlések és pofonok :) Sebészként a kitûnõk között van. Gerincferdüléses elváltozások operációjának szakértõje.
jóképû :)
A kérdező hozzászólása: a tudására gondoltam, nem erre :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Idén ismertem meg Budapesten a kórházba. Nekem eddig DR Varga Péter Pál volt a kezelõ orvosom.Idén azonban átadott DR fazekas Bélának. Nekem nem volt nagyon szimpatikus. 4napot feküdtem bent a kórházba, és egyszer nem jött be, hogy megkérdezze, hogy javult/romlott-e az állapotom. Utolsó nap nekem kellett keresgélnem, hogy hazamehetek-e vagy sem..de volt az intézményben olyan, akit látogatott. Velem nagyon nem szimpatizált..

Mi a véleményetek dr. Czeiner Béla budapesti nőgyógyászról?

Annak ellenére, hogy nem "magánrendel", még megbízható vajon?

Legjobb válasz: csak egy vélemény: szerintem egy orvos megbízhatósága nem attól függ, hogy rendel-e privátban.

csak egy vélemény: szerintem egy orvos megbízhatósága nem attól függ, hogy rendel-e privátban.
terhes

Dr. Kondér Bélának (Vác) mi a telefonszáma?

Legjobb válasz: Én csak annyit tudok,h Gödön van magánrendelése,illetve hétfõn vagy kedden van az UH diagnosztikán a kh melletti SZTKban.Nagyon jó orvos,de pokolian meg is kéri az árát.

Én csak annyit tudok, h Gödön van magánrendelése, illetve hétfõn vagy kedden van az UH diagnosztikán a kh melletti SZTKban.Nagyon jó orvos, de pokolian meg is kéri az árát.
Szia. Nekem õ a fogadott dokim, a tel: 06309543895 Váci magánrendelõ: 06302981715: itt kell bejelentkezni hozzá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!