Találatok a következő kifejezésre: Mi Dr. Antal (4 db)

Mi a véleményetek dr. Antal Valiról?

Legjobb válasz: Egy totális kémiai biokémiai analfabéta!A negyedrésze nem igaz annak amit állít!Az nem tudom hogy tudatosan vagy csak hozzánemértésbõl hazudozik össze vissza!Õ a magyar Liszenko! Vegyész

Egy totális kémiai biokémiai analfabéta!A negyedrésze nem igaz annak amit állít!Az nem tudom hogy tudatosan vagy csak hozzánemértésbõl hazudozik össze vissza!Õ a magyar Liszenko! Vegyész
Dr.??!! Miõta? Nem orvos. Vagy tán jogász?
Most rákerestem, soha nem hallottam még elõtte róla, hát a fülem is kettéállt ettõl a sok hülyeségtõl, amit ez a nõ összehord. Szinte már kényszerem lenne, hogy kommenteljek, de minek, csak a falnak beszélnék, szóval még tartom magam...
http://www.orvostudakozo.hu/AntalValeria Nem említi, hogy diplomája lenne... Itt is a szakemberek között van-volt. Természetgyógyász, fitoterapeuta, életmód tanácsadó. Ez utóbbi elég szélhámosság szagú :) )
"...egy mezei fehércseléd." Ezzel a megjegyzéseddel nem igazán aratsz sikert a hölgy olvasók körében, bármennyire is degradáljuk Antal Vali kvalitásait, hiszen ezzel nemcsak õt minõsíted, hanem az összes nõt... Tartok tõle, hogy módosítanod kéne a vezetékneved, mégpedig az "e" betût "u"-ra kéne cserélni.
Ritkan lepek be az oldalara, ott csak a nekem hasznos dolgokat szüröm ki. Csak olyan oldalakat olvasok, amiket hasznosnak es jonak tartok. Ha hülyesegnek tartanam, be sem neznek es ezzel le lenne zarva a tema. En meg nem olvastam olyasmit töle, ami nekem karos lett volna, ezert jo velemennyel vagyok rola. Sztem attol, hogy köolaj-intoleranciával született, es emiatt ugy latja, innen egyenes ut vezetett ahhoz, hogy eletet termeszetes anyagokkal rendezze be, attol meg nem kizart, hogy tud rola, hogy a köolaj is termeszetes anyag. Ha a hozzaszolasokat elolvasom az oldalan, ugy tünik, sokaknak jo velemenyük van a tevekenysegeröl es sokaknak hasznos, bevalt, ezert örülök, hogy van. :)
"Évek óta alternatív rákprevencióval foglalkozom, Dr. Ládi Szabolccsal, Prof. Paul Claytonnal, Prof. Jason Hawrelackkel dolgozom egy csapatban." Képzelem, az orvosok dolgoznak, õ meg mosogatja a petricsészéket. :D
Tisztelt hozzászólók! Mûszaki ember vagyok, gépész - villamos a vegyészethez nem értek. Nekem valók az Antal Vali magyarázatok. Az irigység rossz tanácsadó.
@11: Nem.
Hazudik is, hülye is, mi mást lehetne mondani. Többször is belefutottam már az ökörségeibe, valami tompa fájdalmat okoznak a teljes testemben, de legerõsebben a gyomrom tájékán. Egyébként nem doktor, csak egy mezei fehércseléd.
Az, hogy doktor, a kérdésben lett (lehet, hogy tévesen) említve. Antal Vali ugyan sokmindent állít, de ezt az egy dolgot nem :)
Dr. címet gyógyszerész, orvos, jogász, állatorvos és fogorvos kaphat. Ez az Antal Vali egyik sem a felsoroltak közül. Egyébiránt az elsõ válaszolóval értek egyet, biokémiai analfabéta.
"Súlyos kõolaj- és szintetikum intoleranciával születtem, úgyhogy egyenes út vezetett odáig, hogy kutatási területemmé váljon a kõolaj és származékai, azaz a szintetikumok; illetve, hogy az életemet természetes anyagokkal rendezzem be." Tessék itt van egy hülyeség! Ez a szerencsétlen nem tudja hogy a köolaj természetes anyag? A természetben képzõdött! A frakcionált desztillációnál csak a meglevõ alkotóit különítik el, nincs kémiai átalakítás! Második hülyeség, nem tudja hogy a szintézis összehozást jelent? Az emberi szervezetben szintézisek egész sora biztosítja az életet!Nem hallott ez a szerencsétlen a citrátkörrõl? Egy mondatban két alapvetõ félremagyarázás amit egy nyolcadikos gyereknek tudni kellene! Vegyész
A kérdező hozzászólása: Sminkesként miért osztogatna orvosi tanácsokat?
Amennyire én tudom, nem éppen doktor...:"Antal Valériának hívnak, mesterkozmetikus és mestersminkes vagyok, " A nejem (sajnos) eléggé rácuppant az okosságaira, de azért nem lett bigott hívõ:)
#14 Antal Valiék ingyen dolgoznak mi?

Mi Dr. Fábián Antal nyíregyházi nőgyógyász telefonszáma?

Mobii száma kellene

Legjobb válasz: [email protected] Tel. : (+36) 42 465-666 Tel. : (+36) 42 403-266

[email protected] Tel. : (+36) 42 465-666 Tel. : (+36) 42 403-266

Mi a véleményetek Dr Kovács Antal Celldömölki nőgyógyászról és a celli kórházról?

Legjobb válasz: A barátnõm is Cellben szült Szombathely helyett, lehet, hogy pont az általad említett orvosnál (sajnos már nem emlékszem pontosan, de ismerõs a neve). Õ direkt ment oda, azt mondta, hogy nagyon jó és színvonalas a kórház (és tényleg hallottam én is, hogy a környék egyik legjobb szülészetének választották), eddig csak jókat hallottam róla. :)

A barátnõm is Cellben szült Szombathely helyett, lehet, hogy pont az általad említett orvosnál (sajnos már nem emlékszem pontosan, de ismerõs a neve). Õ direkt ment oda, azt mondta, hogy nagyon jó és színvonalas a kórház (és tényleg hallottam én is, hogy a környék egyik legjobb szülészetének választották), eddig csak jókat hallottam róla. :)
Én Celldömölki vagyok, de hallok ezt is, azt is. Az én dokim Dr. Szabó Csaba, vele nagyon meg vagyok elégedve. Kovács fõorvos úrról azt hallottam, hogy a betegeivel nagyon kedves, ha csusszan a boríték. Vele nem ilyen szempontból van a baj, csak kitújra maga mellõl a többi dokit. Egyébként tapasztalt, jó orvos, csak pénzéhes. Bár az utóbbi 2-3évben egyre többet hallani nála eltusolt balul sikerült szülésekrõl. Ha hozzá mész, ennek alaposan érdeklõdj utána. Õszintén szólva nekem nincs jó véleményem róla, az anyósomnak õ volt a dokija, de õ is átment máshoz. :( Viszont a szülészet tényleg jó színvonalú! Ugyan a baba csak etetésekkor van veled, ha jól tudom, de ez nem feltétlenül hátrány. A szülésznõk nagyon kedvesek, ha szerencséd van egy idõsebb, rövid hajú, szülésznõhöz, Katihoz kerülsz, õ nagyon érti a dolgát! Most lett az osztály nem rég felújítva, szóval csillivilli minden. Nagyon szép szülést kívánok! :)
Én mindkét gyermekem nála szültem, anyósommal.Nagyon nagy élmény volt!!!Az elsõ után amikor a férjemmel szerettük volna átadni a pénzt, nem akarta elfogadni és annyit mondott remélem a másodiknál találkozunk.Rosszat mindenkirõl hallani.Névrõl ismer mindenkit.Remélem még nagyon sokáig tudja vezetni a szülészetet!!!!!!A szülésznõk is nagyon nagyon rendesek és a csecsemõsök is!!!
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!