Találatok a következő kifejezésre: Mi 8 próbálkozunk (10 db)

Mi 8 hónapja próbálkozunk. Távházasságban élünk egyelőre, tehát a "kétnaponta legyünk együtt" nem megoldható, ugyanakkor már 4-5 olyan alkalom is volt, amikor ovulációs időben sikerült együtt lennünk. Ha peteéréskor nem jön össze akkor mikor?

Legjobb válasz: Szia, mi is augusztustól próbálkozunk, és én is figyelem a peteérést, hogy olyankor mindenképpen együtt legyünk. Igaz, mi nem távházasságban élünk. Egy hete voltam nõgyógyásznál, õ azt mondta, hogy 12 hónap után végeznek alapos kivizsgálást. Lényeg a lényeg, az ember nem gép: van akinek egy hónap után összejön a bébi, más esetleg többet vár rá, de egyelõre ne keseredj el, aztán ha egy évig nem sikerül megfogannia, menj el orvoshoz!

Szia, mi is augusztustól próbálkozunk, és én is figyelem a peteérést, hogy olyankor mindenképpen együtt legyünk. Igaz, mi nem távházasságban élünk. Egy hete voltam nõgyógyásznál, õ azt mondta, hogy 12 hónap után végeznek alapos kivizsgálást. Lényeg a lényeg, az ember nem gép: van akinek egy hónap után összejön a bébi, más esetleg többet vár rá, de egyelõre ne keseredj el, aztán ha egy évig nem sikerül megfogannia, menj el orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Igazad van.Nincs bennem még mindent ennnek alárendelõ görcs, csak nem értem.. Kivizsgálás még nem volt nálunk sem, annyi történt hogy a párom elment egy spermavizsgálatra, mert õ 40en túli, doki azt mondta ilyenkor célszerû (mondjuk neki már vannak gyerekei az elõzõ házasságából, tehát valszleg nincs gond)
Szedtél elõtte fogigátlót? Én igen, talán az kavart be... Igaz az ovulációs teszt szerint van pé-m. Az én párom is 40-en túli, és neki is van már korábbi házasságából gyereke :) Szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: NEm, nem szedtem gátlót, ugyhogy ilyesmi elvileg nem kavarhat be.Gondoltam pszichés okokra is a távkapcs miatt, hogy talán az is gátolja. De végülis vizsgálatok nélkül ezt sem lehet biztosan tudni. drukkolok én is Nektek! (milyen kicsi a világ, hogy ilyen hasonszõrû állapotban vagyunk:-) )

Közel 8 hónapja próbálkozunk párommal, de eddig még nem sikerült teherbe esni. A menszeszem elég rendszertelen. KB 32-40 nap közötti szokott lenni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: mi is már 8 hónapja próbálkozunk, ami nem egy nagy idõ még. Nekünk sem sikerült még semmi, de nem csüggedünk. Ti se tegyétek. Mi már voltunk a párommal spermaszámláláson, és ott minden tuti. Én nézem ovu teszttel a pé-met, és azzal is minden okés. Mérem a hõmet minden reggel, és próbálok egészségesen étkezni, valamin aloés termékeket használok. pl.: berry gél, royal jelly tabletta, és a teájuk. a ciklusod rendszertelenségével voltál már dokinál? Ajánlom az nén dokimat, írj privátot.

mi is már 8 hónapja próbálkozunk, ami nem egy nagy idõ még. Nekünk sem sikerült még semmi, de nem csüggedünk. Ti se tegyétek. Mi már voltunk a párommal spermaszámláláson, és ott minden tuti. Én nézem ovu teszttel a pé-met, és azzal is minden okés. Mérem a hõmet minden reggel, és próbálok egészségesen étkezni, valamin aloés termékeket használok. pl.: berry gél, royal jelly tabletta, és a teájuk. a ciklusod rendszertelenségével voltál már dokinál? Ajánlom az nén dokimat, írj privátot.
Próbáljatok együtt lenni amikor csak jólesik, de ne stresszeljetek rajta, és ne a babaprojekt legyen a fõ cél, hanem hogy szeretitek egymást.Szex utén ne szaladj mosakodni, emeld magasra a csípõd, vagy tedd fel a falra a lábad.Sikerülni fog, csak nyugodtan.Sok sikert!!
na mi is pont igy vagyunk. nekem is a ciklusaim 32-40 között ingadoznak. minden ok csak peteérés nemmindig van. de akkor neked sem mindig van. én várok mert ha lesz akkor lehet hogy pont sikerül. nemmegyek dokihoz, hiszem hogy igy is sikerül, csak több idõbe telik, mint annak akinek mindig van peteérése.
LH tesztet szoktál csinálni?
Szia!Az én vérzésem is rendszertelen, 15 hónapja próbálkozunk.A nõgyógyászom javasolta a meddõségi kivizsgálást, a rendszertelenség miatt.Ciklusaim hossza:33-39 nap.Rendeltem ma LH teszteket, azzal fogok próbálkozni.Hónapok óta homeopátiás készítményt szedek, eddig mindhiába.Kivizsgálásra nem akarok menni! Próbálj ne görcsölni rajta!Tudom nehéz, de most már én is ezt teszem.Sok sikert!!!!!!

Meddig kell varni a teherbeesesre? Mar 8 honapja probalkozunk, de sehol semmi. Mit tegyunk?

Legjobb válasz: Mi már 2 éve probálkozunk és semmi.Az elsõ gyerköc pedig 1 hónap alatt sikerült.Sajnos nem lehet tudni mikor idõzítünk jól!

Mi már 2 éve probálkozunk és semmi.Az elsõ gyerköc pedig 1 hónap alatt sikerült.Sajnos nem lehet tudni mikor idõzítünk jól!
Általában egy évet szoktak mondani az orvosok, de ez attól is függ, hogy hány évesek vagytok, tudtok e még várni. Nekünk is 7 hónap után jött össze, pedig én 21, a férjem 23 volt, mikor elkezdtünk próbálkozni és mindketten teljesen egészségesek. Lehet, hogy csak rosszkor próbálkoztatok. Én egyébként az orvosnál tudtam meg (mikor megállapították a terhességet), hogy hátrahajló méhem van és ez is nehezíti a teherbeesést. Ha nem vagytok 30 fölött, akkor még várjatok kicsit szerintem. Addig próbálkozzatok gyógynövényekkel (gynex cseppet tudom ajánlani), homeopátiás cuccokkal, hátha segít. Szerintem még korai gyógyszeres kezelést alkalmazni.

Már 8 honapja probálkozunk és nem esek teherbe, miért nem? Mit tegyek, már nagyon szeretnénk kisbabát?

Legjobb válasz: Mi is jan óta próbálkozunk, azóta már volt egy clostys hónapom, amikor lett pozi tesztem, de a baba nem akart velünk maradni :( Most megint nincs magamtól peteérésem, így ha most megjön majd, akkor hormonvizsgálatokra kell mennem! Pedig nem telt el egy év! :) orvosa válogatja, meg az is befolyásolja, mennyire vagy rámenõs! Én folyton kérdezek, válaszokat várok, és nem hagyom magam! Így végre komolyan vettek :) És most bízunk! :))

Mi is jan óta próbálkozunk, azóta már volt egy clostys hónapom, amikor lett pozi tesztem, de a baba nem akart velünk maradni :( Most megint nincs magamtól peteérésem, így ha most megjön majd, akkor hormonvizsgálatokra kell mennem! Pedig nem telt el egy év! :) orvosa válogatja, meg az is befolyásolja, mennyire vagy rámenõs! Én folyton kérdezek, válaszokat várok, és nem hagyom magam! Így végre komolyan vettek :) És most bízunk! :) )
Szia! Ez még "nem sok" idõ, mi 3 évig próbálkoztunk, és amikor már teljesen lemondtunk róla (sõtt még új munkahely miatt akkor nem is akartuk)akkor fogant meg a kicsike. A doki is azt mondta, hogy legalább 2 év próbálkozás után van szükség kivizsgálásokra. A lényeg, hogy legyetek nyugisak, ne stresszeljetek és ne csak azért szexeljetek, hogy gyereket csináljatok. Még egy nagyon jó praktika, hogy amikor a párod "elmegy" utána háton fekve emeld meg a fenekedet egy-két párnával, hogy ne fojjon ki belõled a sperma!!
Orvoshoz kell elmenni és õ megvizsgál és ha megtalálja az okot, akkor õ tudja megmondani. És aztán gyógyítani, kezelni.
15.01 vagyok ismét. Egy évet szoktak mondnai az orvosok, ami után meddõnek minõsülhettek és kezdõdnek a vizsgálatok, a két év az nagyon sok idõ!!! Én fél év után mentem orovshoz, elkezdte a vizsgálatokat, majd a páromon is és kevés spermaszám miatt lombik lett, azóta van 3 gyerekünk. Még próbálkozhattunk volna magunktól ítéletnapig...
Szia, mi is január óta próbálkozunk, most voltam dokinál, aki azt mondta, hogy másfél év is normális. Sajnos én hónapról hónapra rosszabul viselem.
Mi is 8 hónapja próbálkozunk, de egyenlõre semmi!Körülöttem már mindenki terhes(a húgom a 2. babáját várja), közben a család nekünk szurkol!Nem értem én sem, de most már úgy vagyok, hogy majd jön, ha itt az ideje.Biztos még nem vagyunk készek rá, úgyhogy most belevetettem magam a munkába, ezzel próbálom elterelni a figyelmemet a"gyerekcsinálásról"!Akkor vagyunk együtt, amikor épp kedvünk szottyan hozzá, aztán egyszer majdcsak meglepõdök!

8 hónapja próbálkozunk. 32 napos ciklusaim vannak, de jó ieig nem is foglalkoztam se peteéréssel, se hővel, se semmivel. Azt hiszem elkeseredtem. Mikor lesz babám?

pár hónapja figyelem csak a peteérésem,és a testem jeleit.olyan mintha megzavarodott volna az utobbi id?ben.van h 1 héttel hamarbb jön meg,olyan erössen, és nagy vérdarabokkal, mint még sose.aztán 3 napot késik,majd barna folyásom lesz,ami átmegy vérzésbe.lehet, h nem tudok kihordani egy babát?de már 1 van,csak kistesót szeretnénk.

Legjobb válasz: Mi is a második babát szeretnénk, 6 hónapja nem jön össze ne keseredj el nekem az elsö gyerek egy év alatt sikerült.Azért én a helyedbe mondjuk el mennék dokihoz hogy végig kisérje a ciklusod pé.stb. ha gondolod irj privit hátha meg tudjuk egymást vigasztalni.

Mi is a második babát szeretnénk, 6 hónapja nem jön össze ne keseredj el nekem az elsö gyerek egy év alatt sikerült.Azért én a helyedbe mondjuk el mennék dokihoz hogy végig kisérje a ciklusod pé.stb. ha gondolod irj privit hátha meg tudjuk egymást vigasztalni.
Szia! Nem mindenkinél jön be a naptáros módszer, hiszen 28 napos ciklust "csodaciklusnak" neveznek nem véletlenül, mert írtó szerencsés az akinek ilyen van.Tehát ez azt is jelenti, hogy a peteérést sem lehet pontosan kiszámolni.Van egy ún.ovulációs teszt a patikában lehet kapni vegyél meg vagy 3 csomaggal és minden nap csinálj tesztet ez talán közelebb visz azokhoz a bizonyos napokhoz:) A hónapról, hónapra történõ csalódás az újból megjelenõ mensi miatt lelki stresszhez vezet és bezárkózáshoz érdektelenséghez, ami nagymértékben befolyásolja a mensi állagát idejét a meglétes napok számát.Ez baj nagy baj, mert ezalatt a 8 hónap alatt vagy az utóbbi 2 3 hónapban azétr bújtál össze apával, mert jólesik az érintése érezni õt , mert jó élvezni vele az együtt létet, vagy azért görcsöltök, hogy baba legyen?Lehet nem érted miért kérdezem, de leírom:) Az orgazmus a jó szexuális izgalom a fokozott vágy serkenti a petét az érésre és a párod spermája is több, "Jobb" lesz egy jó szex hatására:) A lényeg szeressétek egymást lekileg testileg és ne görcsölj, mert a stressz hátáráltat elõször csak a teherbeesésben, késõbb sokminden másban is:) Ne keseregj csak élvezz!
A férjemmel úgy sikerült a baba hogy tabit szedtem.Egyszerûen csak nagyon szerettük egymást, csak augusztusban jött néhány mélyebb nap a kapcsolatunkban.Nagyjából 3*voltunk együtt egész hónapban, ebbõl 2* olyan volt viták, rosszabb napok után szexeltünk.Azért békültünk ki, mert rájöttünk a másik nélkül nem megy.No most az egyik ilyen alkalomkor csõdöt mondott a tabi, és megfogant a pici.Én is azt az elméletet támogatom, hogy ne görcsölj rajta, csak szeresd a párod és szexeljetek felszabadultan.
Prolaktinod rendben van? Ha magas, akkor vannak ilyen tünetek...
A kérdező hozzászólása: köszi!
semmi dö kell nekem 3 hónap kelett nyugalom és drukkolok
Pearl index szerint, a fogamzásgátlás nélkül szeretkezõ nõk, mindössze 85%-a esik teherbe egy éven belül. Nincs semmi baj. Próbálkozzatok és ne keseredjetek el, ha a a következõ hónap sem hoz eredmény. Vannak nõk akiket már egy fuvallat is teherbe ejt, de vannak olyanok is akiket végül csak az orvosi technika tud megtermékenyíteni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, igyekszem nem elkeseredni!
Csatlakozni tudok a fentiekhez, nekem 1, 5 év kellet, mire helyre jött a szervezetem a 3évnyi fogamzásgátló szedés után! Szóval türelem, de azért a harmadik sikertelen hónap után elmennék egy általános kivizsgálásra a helyedben, csak a biztonság kedvéért! Hormonok, cukor, rákszûrés, ultrahang! Én áldom az eszem, hogy nem vártam túl sokáig, így hamar összejött a babánk, akit most nagy izgalommal várunk!! :) Szorítok, hogy Nektek is összejöjjön!!! :) 39hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!És gratulálok nektek a babához!
Ne kenõdj el, 2 hónap elég kevés idõ. Általában legalább 3 hónap türelemre intik a nõket a tabletta utána, addig elég minimális a megtermékenyülés esélye, mert a fogamzásgátló elvékonyítja a nyálkahártyát, így ha már lenne is normális peteérésed, és megtermékenyülnél, akkor se tudna megtapadni. Szóval türelem, nekünk fél év kellett, de 4 hónapig nem is próbálkoztunk a gyógyszer után. Aztán a második hónapban összejött! És ne görcsölj rá, ne szomorkodj, mert úgy még nehezebb...
5 hónap még nem sok idõ. De elmehetsz egy hormon kivizsgálásra, hogy nincs-e valami probléma.
Még korai pánikba esni! Ne görcsölj rá, csak élvezd az együttléteket!Ez fontosabb bármilyen praktikánál, gyógyszernél! Esetleg szedhetsz vitamint, ihatsz teát, hõgörbézhetsz! A teák peteérést segítenek elõ és megvastagítják a méhnyálkahártyádat hogy könnyebb legyen a baba dolga!A hõgörbe engem megnyugtat, láthatom rajta van-e esetleg hormonbajom, mikor van(vagy épp nincs) peteérésem! De ezeket akkor érdemes csinálni ha nem megy el az eszed közben!Ne érts félre, arra értem hogy volt olyan akit pl kicsinált idegileg a hõgörbe vagy az ovuteszt! Mi 4 hónapja próbálkozunk, 2 hónapja hõgörbézek, és iszok cickafark majd palástfû teát, engem megnyugtat!:)
Szia. Mi 6 hónapja próbálkoztunk és semmi nem volt, most viszont egy hete hétfõn kellett volna megjönnie. Szerdán vettem egy tesztet és azonnal pozitív lett. Én 4 hónapja mérem a hõmet és használok ovu tesztet és ittam palástfû teát meg málnalevél teát, de ebben az utolsó hóban már a teákat sem ittam mert berágtam rájuk meg az az igazság, hogy nagyon rá voltam görcsölve a baba dologra. Most viszont nem is gondoltam rá és összejött. Alig akarom elhinni. Viszont remélem nem lesz semmi baj, mert 1 hete voltunk túrázni és 15 km-t gyalogoltunk. Szerintem ne gondolj rá és össze fog jönni.
mi már 10 hónapja próbálkozunk :( én már mindent kipróbáltam most már úgy vagyok vele hogy ha jönni akar úgy is fog jönni a rágörcsölés nem segít!de én már 2 hónap múlva endo orvos :) ne ad fel!a hit megelõzi a csodát ;)
Ne légy elkenõdve! Mi 5 és fél éve próbálkoztunk. Most ebben a ciklusban már feladtam nem csináltam ovu tesztet, nem hõmérõztem. Ma már 3. napja késik, csináltam tesztet és + lett. Irtó boldog vagyok. Eddig mindenkit agyon akartam ütni aki aszt mondta ne görcsöljek rá mert az csak ront a helyzeten, erre nekik lett igazuk!

Megyek laborba vérvételre, mit néznek meg? 8 honapja probálkozunk.

Háziorvos irt beutalot vérvételre,nem n?gyógyász mert ? majd csak ha letelik 1 év.Hormonokat nem néznek,akkor mit?Ebb?l kiderülhet hogy ha baj van?Éhgyomorral kell mennem?Köszi

Legjobb válasz: Szerintem ettõl függetlenül a nõgyógyászod is adhatott volna beutalót egy hormon vizsgálatra. De ez csak magán vélemény.

Szerintem ettõl függetlenül a nõgyógyászod is adhatott volna beutalót egy hormon vizsgálatra. De ez csak magán vélemény.
A kérdező hozzászólása: Köszi.Igen adhatott volna, de hormonra majd pár honap mulva megyek.Na de holnap mit néznek meg?Milyen vizsgálatokat?És az nem baj ha még lesz holnap egy kis mensim?
Igaza van a 15:15-ös hozzászólónak. Nekem példáúl holnap a hormonokat nézik meg a vérembõl a ciklus 3.napján.
A kérdező hozzászólása: Jo tudom de akkor mégis mit néznek majd holnap?
sztem menj éhgyomorra, sztem általános vérképet néznek most csak
a dokid elég butus!nem értem miért nem adott hormonvizsgálatra beutalot!egyes dokik miért ragaszkodnak az egy évhez?nem értem!mert igenis nemveszit semmit ha megnézi!
szerintem egyszerü vérvizsgálat vagy vitamint vagy hugysav vas ilyesmik. de ezekbõl nemtudni meg semmit a terhességrõl hogy van e valami gondod!másik dokit kellene keresned!
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor ez a vérvizsgálat felesleges?

Ez mit jelenthet? 8 hónapja próbálkozunk, eddig nem jött össze. December 20-án megjött nekem, normálisan véreztem.23-ra elmúlt (mindig ilyen keveset tart).

Most pár napja fáj és feszül a mellem, a párom szerint is feszesebb, keményebb, a bimbó nagyobb. Tegnap csináltam tesztet, negatív volt, letettem, nem foglalkoztam vele, el is felejtettem. Aztán ma reggel el akartam dobni, és volt rajta egy halvány második csík is... Akkor most ez mit jelent?!

Legjobb válasz: sajna azt, hogy nem vagy babás. Legalábbis e teszt szerint. Másnap reggel ugyanis már nem értékelhetõ, bármit is látsz rajta. Én is beleestem már ebbe a hibába, de a tesztek tájékoztatójában is szerepel, hogy max. 10 percig olvasható le hitelesen.

sajna azt, hogy nem vagy babás. Legalábbis e teszt szerint. Másnap reggel ugyanis már nem értékelhetõ, bármit is látsz rajta. Én is beleestem már ebbe a hibába, de a tesztek tájékoztatójában is szerepel, hogy max. 10 percig olvasható le hitelesen.
A kérdező hozzászólása: Ettõl féltem, de köszönöm a választ. Csak tudod, pontosan azért végeztem el a tesztet, mert annyi tünetem van... görcsölgetek, a víz ize megváltozott, és ez a rettenetes mellfeszülés. És ma reggel felszökött a hõm 3 tizedet... és rengeteget kell pisilni. Nem mennyiségileg, hanem számra... na hátha legközelebb. Különben úgyis e hónapra orvos volt tervbe véve az ügyben...
A kérdező hozzászólása: bocs, következõ hónapra... teljesen kiestem az idõbõl...
ilyenkor már elkelene menni dokihoz. lehet azért nemjön ösze mert vékony a méhnyálkahártya és kebeset vérzel. azzal hogy megnéz a doki nemveszitesz semmit.
A kérdező hozzászólása: Hát de mielõtt elkezdünk volna dolgozni az ügyön, voltam orvosnál, akkor mindent rendben találtak. Fene se tudja... Most azt mondtuk, elmúlnak az ünnepek, és akkor komolyabb kivizsgálásba kezdünk.

8 honapja probálkozunk. eddig azon kivül hogy a menstruáciom folyamatosan késöbb jön meg semmi babára utalo jelem nincs. Szedem az elevitet.2 hete. mit tehetek hogy babaás legyek?

Legjobb válasz: Szia! Mennyivel késõbb szokott megjönni? És ez a vérzés ugyanolyan, mint máskor? Vagy darabosabb és barnásabb?? Egy évet azért szoktak várni, de ha nagyon nem akar összejönni, el kell menni dokihoz, csinálnak neked uh-ot (szervi gondok kizárása érdekében), vérbõl hormonvizsgálatot, és a párodnak spermavizsgálatot. Aztán annak függvényében jön a többi. Sok sikert! :o)

Szia! Mennyivel késõbb szokott megjönni? És ez a vérzés ugyanolyan, mint máskor? Vagy darabosabb és barnásabb?? Egy évet azért szoktak várni, de ha nagyon nem akar összejönni, el kell menni dokihoz, csinálnak neked uh-ot (szervi gondok kizárása érdekében), vérbõl hormonvizsgálatot, és a párodnak spermavizsgálatot. Aztán annak függvényében jön a többi. Sok sikert! :o)
Nekem 2 évig nem sikerült, van akinek több, de nem szabad görcsölni rajta.Az a legfontosabb.Próbálhatod a szex utáni csípó magasabbra emelését .Csak kitartást tudok javasolni, és hogy tereld el a figyelmed valahogy a hétköznapokban, tudom, nem könnyû, de pl ha beleveted magad amunkába, otthoni átalakításba, stb, és nem figyelsz lehet hogy pont akkor sikerül.
A kérdező hozzászólása: az elsö válaszolomnak eddig 28. napra jött most már 35.-re .Darabossabb igen jelent valamit?Ja és fájdalommentesek pedig nagyon rosszul szoktam lenni.
Nekem 5 evig nem sikerult a volt parommal, en mar azt hittem velem van a baj..nagyon elni kedvem nem volt...szilvesztertol uj parom van, szerintem csak veletlen de vele sikerult, es most 9 hetesek vagyunk.Amire rajottem a mensi utan 12-13 napra aktus es tenyleg segithet a csipoemeles..nekem lehet ezert jott be, eddig sosem csinaltam igy...sok sikert! drukkolok!
Szia! Az elsõ válaszoló szerintem azért kérdezte ezt, mert lehet, hogy teherbe esel, csak nem tapad meg, és elvetélsz korán.Lehet gond a beágyazódás körül, ..stb..Sokan vetélnek el úgy, hogy nem is tudják, hogy babásak voltak, csak késett a mensi.Erre van gyógyszer, valószínüleg alacsony lehet egyfalyta hormonszinted, ha errõl van szó.Érdemes odafigyelned a vérzésedre, ha babát akartok. Vehetsz ovu tesztet is, úgy biztosan tudod mikor van peteérésed, és mikor kell akcióba lépni. Persze késhet ám attól is, hogy túlzottan akarod már, türelmetlen vagy esetleg.Sokmindent produkálhat a testünk, ha a pscihénk körül gond van. Menj dokihoz mihamarabb, és sok sikert, üdv.
na nekem is ilyen amiota rajta vagyunk hogy jöhat a baba azota hoszabb a ciklusom.
Szia! Szerintem egy hormonvizsgálat kellene, ami megmutatja, hogy van-e peteérésed. Ezt a doki is biztos támogatja, ha nem, akkor is kérd!Én 13 hónap után kezdtem el a vizsgálatokat, addig csak találgattam minden hónapban, hogy hol lehet a hiba. Vérvétel a 2.-4. napon és a 21. napon.
A kérdező hozzászólása: voltam ilyen vérvizsgálaton ott minden oké volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!