Találatok a következő kifejezésre: Mi 4 próbálkozunk, de (8 db)

Mi 4 hónapja próbálkozunk, de csak a hétvégén tudunk egyenlőre sajna együtt lenni. A pém szerencsére vasárnap vagy hétfő hajnalra esik mindig. Tényleg kicsi így az esély? Vagy csak pletyka?

Sziasztok! Mi 4 hónapja próbálkozunk, de csak a hétvégén tudunk egyenl?re sajna együtt lenni. A pém szerencsére vasárnap vagy hétf? hajnalra esik mindig. Eddig azonban nem jött össze. Valaki azt mondta nekem hogy így kicsi az esélye. Ha péntekt?l vasárnap vagy max hétf? estig tudunk próbálkozni, mert legalább a 12-16 ik napig akciózni kell. Így azt mondta minimális hogy bejön a baba. Teljesen letörtem. Igaz ez?

Legjobb válasz: Hülyeség! Elegendõ 1 hónapban 1x próbálkozni. Nekem 28 napos a ciklusom, 2007. szept. 19-én volt az utolsó menszim, ami azt jelenti, hogy okt. 3-án volt a fogamzás (erre vannak kalkulátorok) mi tudatosan aznap csináltuk reggel, ébredés után, és terhes lettem. Szerintem, ha a fogamzás napján nem jön össze a baba, én nem is próbálkoznék, nem erõltetném. Az önmegtartóztatás nagyon sokat segít a fogantatásnál. Nekünk elsõre összejött, és hamarosan szülünk. Kitartás! Üdv, 34 hetes mami

Hülyeség! Elegendõ 1 hónapban 1x próbálkozni. Nekem 28 napos a ciklusom, 2007. szept. 19-én volt az utolsó menszim, ami azt jelenti, hogy okt. 3-án volt a fogamzás (erre vannak kalkulátorok) mi tudatosan aznap csináltuk reggel, ébredés után, és terhes lettem. Szerintem, ha a fogamzás napján nem jön össze a baba, én nem is próbálkoznék, nem erõltetném. Az önmegtartóztatás nagyon sokat segít a fogantatásnál. Nekünk elsõre összejött, és hamarosan szülünk. Kitartás! Üdv, 34 hetes mami
Sajnos ezzel nem ertek egyet, a legjobb az, ha a cilus 10. es 20. napja kozott masfel, ket naponta szexeltek, ez adja a legnagyobb eselyt (statisztika)

10 évig szedtem a gyógyszert és most kisbabát szeretnénk. Lassan 4 hónapja próbálkozunk, de semmi. Mi lehet az oka?

Az lehet az ok, hogy még nem ürült ki a szervezetemb?l? Meddig természetes, hogy nem sikerül? Mármint mikor kell dokihoz fordulni? Vagy már most kellene?

Legjobb válasz: Szia.A 4 ho´nap kevés idö.Akkor kell orvoshoz fordulni,ha 1.5 évig nem sikerül. Èn 9 évig szedtem gyógyszert,és e´n is azt hittem,hogy nem sikerül.Orvosnál is voltam,aki azt mondta,hogy mindn ok.+hogy 1.5 év uta´n kezdik vizsgálni,hogy mi lehet a gond.egy évre ra´teherbe eszem.

Szia.A 4 ho´nap kevés idö.Akkor kell orvoshoz fordulni, ha 1.5 évig nem sikerül. Èn 9 évig szedtem gyógyszert, és e´n is azt hittem, hogy nem sikerül.Orvosnál is voltam, aki azt mondta, hogy mindn ok.+hogy 1.5 év uta´n kezdik vizsgálni, hogy mi lehet a gond.egy évre ra´teherbe eszem.
A fogamzásgátló úgy hat, (ha jól tudom), hogy leállítja a peteérést, illetve a méhen belül megakadályozza, hogy kialakuljon az a "felület", amitõl a megtermékenyített petesejt megtapadhat. Tehát a szervezetnek kell egy kis idõ (kinek több, kinek kevesebb), hogy rájöjjön, hogy már semmi sem akadályozza a fentieket. A négy hónap próbálkozás az még nagyon kevés, türelem.

4 hónapja próbálkozunk a párommal, de még nem jött össze a baba, és el vagyok keseredve. Szerintetek kipróbáljam a barátcserje kapszulát? Vagy mit tehetek? 24N

Legjobb válasz: Szerintem legyetek még egy kicsit türelmesek, vannak, akik évekig próbálkoznak. Sok sikert Nektek! :-)

Szerintem legyetek még egy kicsit türelmesek, vannak, akik évekig próbálkoznak. Sok sikert Nektek! :-)
Szia!Én azt tanácsolom, kezdj el szedni te is és a párod is E-vitamint (100mg)egy nap 2x, illetve C-vitamint (500mg) naponta egyszer!Mi a májust végigszedtük, és meg is fogant a baba abba a hónapban!Ne add fel!
Mi már másfél éve próbálkozunk, itt én lehetnék elkeseredve! Ne görcsölj rá, mert akkor nem fog menni. A barátcserje kapszula sokaknak segített, én már mindent kipróbáltam de semmi nem hatott. :((
Még csak 4 hónapja próbálkoztok?Türelem!
Türelem :) Mi is ilyen helyzetben voltunk 4 hónap után már kezdtem izgulni, (én is 24 éves vagyok) de 5. hónapban megfogant a kisfiam. :) 28hkm
4 hónap próbálkozás után teherbe estem, majd elvetéltem. Eltelt több mint fél év, mikor felkerestünk egy orvost. Õ azt mondta, hogy nem vagyunk elkésve semmirõl, de mivel szeretnénk már babát, nézzük meg van-e valami akadálya. Nekem csináltak hormon- a páromnak sprema-vizsgálatot. Mindent rendben találtak. Aztán írt fel egy tüszõérlelõ bogyót, abban a hónapban teherbe estem. Bár igazán szerintem az segített, hogy elkezdtem megtervezni az esküvõnket. A figyelemelterelés nagyon fontos. Minden hónapban összeomlottam, mikor megjött. Kereken egyév után estem újra teherbe, most 11 hós a babám. A kapszulát nem ismerem, abban nem tudok segíteni. Kitartás!

4 és fél hónapos a babám. Még nem fordúlt meg. Régebben próbálkozott vele, de most szépen elfekszik, nem próbálkozik. Nektek mikor fordúlt meg a babátok és hogyan tudnék Neki segíteni?

Legjobb válasz: szia 4,5hósan már talán átfordúlt, de úgy igazából most kezdett el forgolódni.6hós. talán játékokkal lehetne ösztönözni

szia 4, 5hósan már talán átfordúlt, de úgy igazából most kezdett el forgolódni.6hós. talán játékokkal lehetne ösztönözni
Az én 4 hónapos kislányom sem hajlandó fordulni. A kedvenc játékait rakom mellé, olyan távolságra, hogy ne érje el, csak ha fordul érte, és én is odafekszem a játszószõnyeg mellé, beszélgetek közben hozzá ezzel próbálom ösztönözni a fordulásra, de eddig semmi :-( Naponta 1-2 alkalommal szoktam oldalra fordítgatni (5x balra-5x jobbra, hogy hátha rákap a dologra)
a játékokat mögé kell rakni, és ugy hivogasd, vagy plédre rárakod, és ugy fordítod oldalra.én egy hónapig csináltam, és 6hósan fordult át.NEM KELL AGGÓDNI
Nálunk is ez a helyzet!4 , 5 hós a kislányom és én is aggódom a forulás miatt!Abszolút nem hajlandó!Hiába rakom oda a játékait!Kell neki nyúl is érte de semmi, inkább elkezd sírni!Próbálom azt h ha nyúl érte akkor odafordítom h így eléri és h hátha rájön majd!De semmi!Inkább talpra rakja a kis lábait és emelgeti szinte a kis testét!De fordulni nem akar!

4 éve próbálkozunk a teherbeeséssel, de a páromnál astheno-teratozoospermiát állapítottak meg, ami azt jelenti hogy a spermák egy része lassú, és "degenerált", viszont a spermaszám megfelelő. Mit kéne szednie, hogy javuljanak az eredményei?

Vitaminokra, de leginkább valamilyen gyógyhatású készítményekre gondolok amik már beváltak.

Legjobb válasz: E-Vitamin, és mi a FER14-et szedjük.Mármint a párom! :)

E-Vitamin, és mi a FER14-et szedjük.Mármint a párom! :)
A kérdező hozzászólása: És javultak töle az eredményei?
Igen igen, alakul vissza a szervezet, hormon háztartás!
nekem a szopi abbahagyása után nyomásra még 8 hónap után is jött a tejcsi. Azt mondták, a prolaktin szint nem állt helyre, és hogy így nehezen jön majd össze a kistesó. A 8. hóban sikerült a kicsi, a nagy az elsõben. Vegyél ovu tesztet, hogy van-e már peteérésed, abból sok mindenre lehet következtetni, hogyan állank a hormonjaid.
A kérdező hozzászólása: ok, köszi:-)

Mit tegyek, ha a peteérésem és a tüszőrepedésem között sok idő telik el? Ovuteszt szerint a 12. napon volt peteérésem, de a hőm csak rá 4 napra esett le.13 hónapja próbálkozunk.

Legjobb válasz: mindenképpen uh-s cikluskövetést csináltatnék dokival, mert ez hormonzavarra utalhat, és emiatt késhet a baba!

mindenképpen uh-s cikluskövetést csináltatnék dokival, mert ez hormonzavarra utalhat, és emiatt késhet a baba!
A ciklusod hányadik napján tartasz?
A kérdező hozzászólása: Most vagyok félidõben.
Lehet hogy peteérésed van...beágyazódás nem hiszem ha félidõben vagy, bár attól is függ hogy mikor volt/van peteérés...valaki mensi alatt esik teherbemert akkor van peteérés. Mi is közdünk a babóért, de eddig még semmi sajna..bezzeg az aki nem akarja a gyereket annak összejön elsõre...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, bár azt nem értem, hogy mensi utáni héten miért volt ez a barnázás?
Felfázás vagy valami nem volt?
A kérdező hozzászólása: Nem, semmi felfázás, vagy betegség. Eléggé aggódom. Gondolom ebben a hónapban letehetek a babáról...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!