Találatok a következő kifejezésre: Mi 4 próbálkozunk, (22 db)

Mi 4 hónapja próbálkozunk, de csak a hétvégén tudunk egyenlőre sajna együtt lenni. A pém szerencsére vasárnap vagy hétfő hajnalra esik mindig. Tényleg kicsi így az esély? Vagy csak pletyka?

Sziasztok! Mi 4 hónapja próbálkozunk, de csak a hétvégén tudunk egyenl?re sajna együtt lenni. A pém szerencsére vasárnap vagy hétf? hajnalra esik mindig. Eddig azonban nem jött össze. Valaki azt mondta nekem hogy így kicsi az esélye. Ha péntekt?l vasárnap vagy max hétf? estig tudunk próbálkozni, mert legalább a 12-16 ik napig akciózni kell. Így azt mondta minimális hogy bejön a baba. Teljesen letörtem. Igaz ez?

Legjobb válasz: Hülyeség! Elegendõ 1 hónapban 1x próbálkozni. Nekem 28 napos a ciklusom, 2007. szept. 19-én volt az utolsó menszim, ami azt jelenti, hogy okt. 3-án volt a fogamzás (erre vannak kalkulátorok) mi tudatosan aznap csináltuk reggel, ébredés után, és terhes lettem. Szerintem, ha a fogamzás napján nem jön össze a baba, én nem is próbálkoznék, nem erõltetném. Az önmegtartóztatás nagyon sokat segít a fogantatásnál. Nekünk elsõre összejött, és hamarosan szülünk. Kitartás! Üdv, 34 hetes mami

Hülyeség! Elegendõ 1 hónapban 1x próbálkozni. Nekem 28 napos a ciklusom, 2007. szept. 19-én volt az utolsó menszim, ami azt jelenti, hogy okt. 3-án volt a fogamzás (erre vannak kalkulátorok) mi tudatosan aznap csináltuk reggel, ébredés után, és terhes lettem. Szerintem, ha a fogamzás napján nem jön össze a baba, én nem is próbálkoznék, nem erõltetném. Az önmegtartóztatás nagyon sokat segít a fogantatásnál. Nekünk elsõre összejött, és hamarosan szülünk. Kitartás! Üdv, 34 hetes mami
Sajnos ezzel nem ertek egyet, a legjobb az, ha a cilus 10. es 20. napja kozott masfel, ket naponta szexeltek, ez adja a legnagyobb eselyt (statisztika)

Hanyadik hónapban jött össze a babátok? Mit csináltatok másképpen? (mi 4. hónapja próbálkozunk. )

Legjobb válasz: Nekünk a 4. hónapban jött össze. Addig mindenhogy próbálkoztunk. De pont abban a hónapban nem foglalkoztunk a dologgal (más problémák miatt). Csak 1x voltunk együtt abban a hónapban. :)

Nekünk a 4. hónapban jött össze. Addig mindenhogy próbálkoztunk. De pont abban a hónapban nem foglalkoztunk a dologgal (más problémák miatt). Csak 1x voltunk együtt abban a hónapban. :)
14-es válaszoló! Sikerülni fog! Épp egy másik kérdésben olvastam most, hogy antibiotikum megkezdése elõtt tesztelt egyet a leendõ anyuka, menstruáció esedékes napja elõtti napon, biztos ami bizos alapon. Pozitív! És: 3 éve próbálkoznak, pihenõ hónapot tartottak két inszem után. Erre tessék, saját erõbõl összejött, amikor nem is számítottak rá! Ezek az igazi pozitív történetek, olyan jó! :-)))
Elsõ gyerek a harmadik próbálkozásra, második becsúszott egy éles lövésbõl, most a harmadik elsõ próbálkozásra sikerült.
Jó olvasni a történeteket! Reményt ad. Köszönöm.
Mindkettõ a 3. hónapban. :-) Nem csináltunk semmit sehogy, csak élveztük az együttléteket. Elsõnél azért nem stresszeltünk rá, mert még éppencsak összejöttünk (2, 5 hónappal a megismerkedésünk után lettem terhes), a másodiknál pedig azért, mert már ott az elsõ, így ha nem sikerül, akkor is van már egy fiókánk, aki kitölti a napjainkat. De úgy néz ki, hogy érkezik a 2., mert 28-án lett volna esedékes a mensi, de azóta sem jött meg, és van 2 pozitív tesztem. Meglátjuk. :-) Össze fog jönni nektek is, ne aggódj!
Elsõ 3. hónapban, második azonnal, harmadik 7. hónapban 5 hkm
39 hónapon át próbálkoztunk.
Nekünk a 7.hónapban sikerült, amikor már belefáradtunk a számolgatásba stb.Nem görcsöltünk rá!!!:) 10hkm
5. hónapban sikerült. Annyit csináltam másképp hogy egyáltalán nem gondoltam arra hogy vajon sikerült-e? 6 heteske
Gyogyi abbahagyása után a 2. próbálkozós hónapban... az elsõben valószínû nem volt peteérésem...most 5hetes vagyok :)
Az ötödik hónapban. Addig szinte csak középidõben voltunk együtt. Abban a hónapban a ciklusom végén egy unalmas délelõttön összebújtunk, de utána felálltam tettem a dolgom, nem foglalkoztam semmivel. Így fogant meg a ciklusom 24. napján a fiam az elvárt középidõ helyett.
15.hónapban sikerült.abban a ciklusban középidõben 2x gyertyáztam.elötte nem csináltam semmit.ja és pont akkor határoztuk el, hogy mind2en elmegyünk kivizsgálásra.akkor már terhes voltam, csak még nem tudtam. most megint próbálkozunk.ez a 2.hónap.megint gyertyázok.
Az elsõ kislányunk az elsõ próbálkozós hónapban összejött. A második babánk már 6 hónapja nem, nem mérem a hõmet stb., de ovulációs tesztet lehet veszek. Az is lehet, hogy nem jókor voltatok együtt, mert szerintem nálunk az a gond, meg én nagyon rágörcsöltem, amit nem szabad.
Az elsõ 1 év, akkor voltam 20 éves.A második egybõl, a harmadik 3-4 hónap, a negyedik 5 hónap után. Az orvosnál is csak 1 év sikertelen teherbeesés után foglalkoznal vele. Én a negyediknél gyertyapozicióba feküdtam mindig.De engem is bántott, hogy mi az oka, hogy nem jön össze.De ma már 2 éves ördögfióka.
1, 5 évig próbálkoztunk.Mikor összejött, akkor már eljutottam arra a pontra, hogy nem érdekel...nem figyeltem a peteérésem, igyekeztem nem számolgatni, szóval nem csináltam semmit...persze mikor nem jött meg egybõl örültem, de csak magamban.
2. próbálkozásra, nem csináltunk semmit sem másképp. Én nem méregettem semmi hõt, meg ovut meg etc.. Elengedtük magunkat, nem görcsöltünk. Én elõtte 1 hónappal kezdtem terhesvitamint szedni. Lehet, hogy az is közrejátszott, bár nem hinném, hogy 100%-ig amiatt sikerült olyan hamar.
3. hó, elõtte gyertya, vitamin, számolás, ovuteszt minden. aztán elegem lett, letojtam az egészet és összejött. nem szabad rágörcsölni (könnyû mondani)

Ki hogyan esett teherbe akinek nagyon sokára sikerült? , mi 4 éve próbálkozunk és semmi?

Legjobb válasz: 2,5 éve vártuk már a kistesót, kederült idö közben, mi a baj. Velem van/volt a baj. Ez kezeltük, de mégsem sikerült. Volt 4 sikertelen inszeminációnk, majd a következö hónapban spontán terhes lettem. Talán a cickafark+palástfü tea segített.

2, 5 éve vártuk már a kistesót, kederült idö közben, mi a baj. Velem van/volt a baj. Ez kezeltük, de mégsem sikerült. Volt 4 sikertelen inszeminációnk, majd a következö hónapban spontán terhes lettem. Talán a cickafark+palástfü tea segített.
6.5 év után azt mondtam, nem kell már gyerek. És nem is foglalkoztam az üggyel. Kb. második hónapban kimaradt és pozitívat teszteltem.
Én 11 éve küzdök, sajnos még mindig semmi:(
6 év sikertelenség után derült ki, PCOS vagyok, Metformint kaptam, elsõ hónapban sikerült, igaz, wellnessezni voltunk pont.

Mi 8 hónapja próbálkozunk. Távházasságban élünk egyelőre, tehát a "kétnaponta legyünk együtt" nem megoldható, ugyanakkor már 4-5 olyan alkalom is volt, amikor ovulációs időben sikerült együtt lennünk. Ha peteéréskor nem jön össze akkor mikor?

Legjobb válasz: Szia, mi is augusztustól próbálkozunk, és én is figyelem a peteérést, hogy olyankor mindenképpen együtt legyünk. Igaz, mi nem távházasságban élünk. Egy hete voltam nõgyógyásznál, õ azt mondta, hogy 12 hónap után végeznek alapos kivizsgálást. Lényeg a lényeg, az ember nem gép: van akinek egy hónap után összejön a bébi, más esetleg többet vár rá, de egyelõre ne keseredj el, aztán ha egy évig nem sikerül megfogannia, menj el orvoshoz!

Szia, mi is augusztustól próbálkozunk, és én is figyelem a peteérést, hogy olyankor mindenképpen együtt legyünk. Igaz, mi nem távházasságban élünk. Egy hete voltam nõgyógyásznál, õ azt mondta, hogy 12 hónap után végeznek alapos kivizsgálást. Lényeg a lényeg, az ember nem gép: van akinek egy hónap után összejön a bébi, más esetleg többet vár rá, de egyelõre ne keseredj el, aztán ha egy évig nem sikerül megfogannia, menj el orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Igazad van.Nincs bennem még mindent ennnek alárendelõ görcs, csak nem értem.. Kivizsgálás még nem volt nálunk sem, annyi történt hogy a párom elment egy spermavizsgálatra, mert õ 40en túli, doki azt mondta ilyenkor célszerû (mondjuk neki már vannak gyerekei az elõzõ házasságából, tehát valszleg nincs gond)
Szedtél elõtte fogigátlót? Én igen, talán az kavart be... Igaz az ovulációs teszt szerint van pé-m. Az én párom is 40-en túli, és neki is van már korábbi házasságából gyereke :) Szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: NEm, nem szedtem gátlót, ugyhogy ilyesmi elvileg nem kavarhat be.Gondoltam pszichés okokra is a távkapcs miatt, hogy talán az is gátolja. De végülis vizsgálatok nélkül ezt sem lehet biztosan tudni. drukkolok én is Nektek! (milyen kicsi a világ, hogy ilyen hasonszõrû állapotban vagyunk:-) )

4 hónapja próbálkozunk a párommal, de még nem jött össze a baba, és el vagyok keseredve. Szerintetek kipróbáljam a barátcserje kapszulát? Vagy mit tehetek? 24N

Legjobb válasz: Szerintem legyetek még egy kicsit türelmesek, vannak, akik évekig próbálkoznak. Sok sikert Nektek! :-)

Szerintem legyetek még egy kicsit türelmesek, vannak, akik évekig próbálkoznak. Sok sikert Nektek! :-)
Szia!Én azt tanácsolom, kezdj el szedni te is és a párod is E-vitamint (100mg)egy nap 2x, illetve C-vitamint (500mg) naponta egyszer!Mi a májust végigszedtük, és meg is fogant a baba abba a hónapban!Ne add fel!
Mi már másfél éve próbálkozunk, itt én lehetnék elkeseredve! Ne görcsölj rá, mert akkor nem fog menni. A barátcserje kapszula sokaknak segített, én már mindent kipróbáltam de semmi nem hatott. :((
Még csak 4 hónapja próbálkoztok?Türelem!
Türelem :) Mi is ilyen helyzetben voltunk 4 hónap után már kezdtem izgulni, (én is 24 éves vagyok) de 5. hónapban megfogant a kisfiam. :) 28hkm
4 hónap próbálkozás után teherbe estem, majd elvetéltem. Eltelt több mint fél év, mikor felkerestünk egy orvost. Õ azt mondta, hogy nem vagyunk elkésve semmirõl, de mivel szeretnénk már babát, nézzük meg van-e valami akadálya. Nekem csináltak hormon- a páromnak sprema-vizsgálatot. Mindent rendben találtak. Aztán írt fel egy tüszõérlelõ bogyót, abban a hónapban teherbe estem. Bár igazán szerintem az segített, hogy elkezdtem megtervezni az esküvõnket. A figyelemelterelés nagyon fontos. Minden hónapban összeomlottam, mikor megjött. Kereken egyév után estem újra teherbe, most 11 hós a babám. A kapszulát nem ismerem, abban nem tudok segíteni. Kitartás!

10 évig szedtem a gyógyszert és most kisbabát szeretnénk. Lassan 4 hónapja próbálkozunk, de semmi. Mi lehet az oka?

Az lehet az ok, hogy még nem ürült ki a szervezetemb?l? Meddig természetes, hogy nem sikerül? Mármint mikor kell dokihoz fordulni? Vagy már most kellene?

Legjobb válasz: Szia.A 4 ho´nap kevés idö.Akkor kell orvoshoz fordulni,ha 1.5 évig nem sikerül. Èn 9 évig szedtem gyógyszert,és e´n is azt hittem,hogy nem sikerül.Orvosnál is voltam,aki azt mondta,hogy mindn ok.+hogy 1.5 év uta´n kezdik vizsgálni,hogy mi lehet a gond.egy évre ra´teherbe eszem.

Szia.A 4 ho´nap kevés idö.Akkor kell orvoshoz fordulni, ha 1.5 évig nem sikerül. Èn 9 évig szedtem gyógyszert, és e´n is azt hittem, hogy nem sikerül.Orvosnál is voltam, aki azt mondta, hogy mindn ok.+hogy 1.5 év uta´n kezdik vizsgálni, hogy mi lehet a gond.egy évre ra´teherbe eszem.
A fogamzásgátló úgy hat, (ha jól tudom), hogy leállítja a peteérést, illetve a méhen belül megakadályozza, hogy kialakuljon az a "felület", amitõl a megtermékenyített petesejt megtapadhat. Tehát a szervezetnek kell egy kis idõ (kinek több, kinek kevesebb), hogy rájöjjön, hogy már semmi sem akadályozza a fentieket. A négy hónap próbálkozás az még nagyon kevés, türelem.

Miért nemesek teherbe már 4 honapja probálkozunk és semmi már nagyon elvagyok keseredve mien praktikákat tudtok nekem ajánlani:::?

Legjobb válasz: 4 honap meg nem ido!! en az elso gyerekemmel 1 honap utan lettem tyerhes most a masodikkal vagyok terhes o 7-8 honap utan jott es meg ez is nagyon hamarnak szamit :)

4 honap meg nem ido!! en az elso gyerekemmel 1 honap utan lettem tyerhes most a masodikkal vagyok terhes o 7-8 honap utan jott es meg ez is nagyon hamarnak szamit :)
Igen 4 hónap nem nagy idõ annak akinek elsõre sikerûl!Annak aki úgyszintén nagyon vágyik egy babára és nem sikerûl elsõre és csak telnek múlnak a hónapok annak 4 hónap is nagy idõ!Ezt igazán csak az tudja átélni és átérezni aki hasonló helyzetben van mint a kérdezõ vagy mint pl én is! Próbáltad már a hõmérõzést, ovu tesztet? Drukkolok, hogy mindenkinek akinek nem jön össze elsõre annak minnél hamarabb sikerûljön!!!!!
4 hónap még nem nagy idõ, van aki évekig próbálkozik! Eddig nem volt szerencsétek, de sztem még korai bármilyen praktikához folyamodni, bízzátok a természetre :)
Szia!Mi másfél éve próbálkozunk!!!
Szia! Mivel praktikákat kérdezel én a cickafark-palástfû teakeveréket ajánlanám. Keress rá a neten, hogyan kell használni. A többieknek meg annyit, hogy valakinek 4 hónap is sok idõ. Biztos nektek is sok volt az is.
4 hónap???? mi 4 éve próbálkozunk!!!!!!
MI egy éve próbálkozunk, túl vagyunk két inszemináción. Ha megnyugtat vizsgáltasd meg magatokat, mi 9 hónap után mentünk dokihoz.

4 és fél hónapos a babám. Még nem fordúlt meg. Régebben próbálkozott vele, de most szépen elfekszik, nem próbálkozik. Nektek mikor fordúlt meg a babátok és hogyan tudnék Neki segíteni?

Legjobb válasz: szia 4,5hósan már talán átfordúlt, de úgy igazából most kezdett el forgolódni.6hós. talán játékokkal lehetne ösztönözni

szia 4, 5hósan már talán átfordúlt, de úgy igazából most kezdett el forgolódni.6hós. talán játékokkal lehetne ösztönözni
Az én 4 hónapos kislányom sem hajlandó fordulni. A kedvenc játékait rakom mellé, olyan távolságra, hogy ne érje el, csak ha fordul érte, és én is odafekszem a játszószõnyeg mellé, beszélgetek közben hozzá ezzel próbálom ösztönözni a fordulásra, de eddig semmi :-( Naponta 1-2 alkalommal szoktam oldalra fordítgatni (5x balra-5x jobbra, hogy hátha rákap a dologra)
a játékokat mögé kell rakni, és ugy hivogasd, vagy plédre rárakod, és ugy fordítod oldalra.én egy hónapig csináltam, és 6hósan fordult át.NEM KELL AGGÓDNI
Nálunk is ez a helyzet!4 , 5 hós a kislányom és én is aggódom a forulás miatt!Abszolút nem hajlandó!Hiába rakom oda a játékait!Kell neki nyúl is érte de semmi, inkább elkezd sírni!Próbálom azt h ha nyúl érte akkor odafordítom h így eléri és h hátha rájön majd!De semmi!Inkább talpra rakja a kis lábait és emelgeti szinte a kis testét!De fordulni nem akar!

Az ovu tesztem a 15. napon volt uo 2 csíkos, se előtte se utána nem jelzett. Ez mit jelent? Az ovutesztnek több napot kell mutatnia? Ez a 4. gyógyszermentes hónap és 2 hónapja próbálkozunk. Ma vagyok a 29. napon és 2 napja barnázok, teszt negatív.

Van már egy 2 éves lányunk, aki nehezen sikerült. Köszönöm válaszotokat.

Legjobb válasz: az ovu-teszt van ainek egy napig,de van akinek 2napig mutat pozitívat.ez a normális.hormonális problémákra mutat a 3,vagy annál több napos pozitív ouve teszt.na most,akkor vagy a legtermékenyebb,amikor a teszt elõször vált negatívba,a te esetedben ez a cikludos 16.napja volt.innentõl az érett petéd 12max24óráig élt.ha eközben találkozott a hímivarsejtekkel,akkor nagy a valószínûsége,hogy összejött a gyerkõc.hiszen az ovu-tezst nem azt mutatja mikor VAGY termékyeny,hanem hogy mikor LESZEL az.a spermiumok 3naponta termelõdnek újra és akár 5napig is elélnek a petevezetékben.a legmegfelelõbb nap,mikor próbálkoznotok kellett volna:a ciklusod 15.napja.ha összejött,gratulálok,ha nem,aggodaloma semmi ok,minden hónap egy új esély:-) szerintem ha most barnázol,az nem baba.de szorítok!

az ovu-teszt van ainek egy napig, de van akinek 2napig mutat pozitívat.ez a normális.hormonális problémákra mutat a 3, vagy annál több napos pozitív ouve teszt.na most, akkor vagy a legtermékenyebb, amikor a teszt elõször vált negatívba, a te esetedben ez a cikludos 16.napja volt.innentõl az érett petéd 12max24óráig élt.ha eközben találkozott a hímivarsejtekkel, akkor nagy a valószínûsége, hogy összejött a gyerkõc.hiszen az ovu-tezst nem azt mutatja mikor VAGY termékyeny, hanem hogy mikor LESZEL az.a spermiumok 3naponta termelõdnek újra és akár 5napig is elélnek a petevezetékben.a legmegfelelõbb nap, mikor próbálkoznotok kellett volna:a ciklusod 15.napja.ha összejött, gratulálok, ha nem, aggodaloma semmi ok, minden hónap egy új esély:-) szerintem ha most barnázol, az nem baba.de szorítok!

4 éve próbálkozunk a teherbeeséssel, de a páromnál astheno-teratozoospermiát állapítottak meg, ami azt jelenti hogy a spermák egy része lassú, és "degenerált", viszont a spermaszám megfelelő. Mit kéne szednie, hogy javuljanak az eredményei?

Vitaminokra, de leginkább valamilyen gyógyhatású készítményekre gondolok amik már beváltak.

Legjobb válasz: E-Vitamin, és mi a FER14-et szedjük.Mármint a párom! :)

E-Vitamin, és mi a FER14-et szedjük.Mármint a párom! :)
A kérdező hozzászólása: És javultak töle az eredményei?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!