Találatok a következő kifejezésre: Mi árt a (3816 db)

Mi árt a babának 5 hetesen?

Legjobb válasz: Szerintem ezt kokrétan nem lehet tudni. Minden ami neked árt neki is árthat.Most az volna a legjob ha pihennél, póckold fel a lábaid, trtsd magad melegen. Ha viszont nem érzed magad jól, azonnal orvos!!!Még egyszer:ne aggódj, mert ezzel ártasz neki igazán.Erõs kis vasgyúró lesz belõle.DITKE

Szerintem ezt kokrétan nem lehet tudni. Minden ami neked árt neki is árthat.Most az volna a legjob ha pihennél, póckold fel a lábaid, trtsd magad melegen. Ha viszont nem érzed magad jól, azonnal orvos!!!Még egyszer:ne aggódj, mert ezzel ártasz neki igazán.Erõs kis vasgyúró lesz belõle.DITKE
Ha most még tovább idegeskedsz ezen az sem jó, próbálj megnyugodni, és tartsd be amit ajállottak, és próbálj pihengetni.Reméljük jól befúrta magát és nem lesz semmi baj.Szorítok!
Nekem azt tanácsolták, hogy ne használjak vegyszereket, ne igyak kávét, alkoholt, ne emeljek nehezet, ne dohányozzak és ne szívjam mások füstjét sem, ne merítsem ki magam.Nagyon fontos az elevit magzatvédõ vitamin.Ha ezeket betartod semmi baj nem lesz.Ja és az elején a szexel is vigyázzatok, csak finoman!

Józsefvárosin, lehet kapni? és mien árón? A többi lent

Érdekelne hogy nike mercurial vapor hamisitvánnyt lehet e kapni és egyéb focizáshoz való kiegészít?ket mezeket? Ha lehet Nike hamisítványt

Alkoholon kívül még mi árt a májnak?

Legjobb válasz: Az is ha valaki rengeteg kólát iszik(nem vicc!)

Az is ha valaki rengeteg kólát iszik(nem vicc!)
gyilkos galóca
gyógyszerek
Röntgen sugár!
Ez jó volt! :) Meg az atombomba is!!!
toxinok, higany, gyógyszerek, energiaital(taurin miatt)

Mi arra a kifejezés ha valaki megjátssza h szerinte pl csúnya, hogy azt mondják h szép?

Értelmetlenül fogalmaztam meg de arra gondolok hogy pl vki tudja (vagy szerinte tényleg, mind1) hogy nem szép és ezt azért mondogatja (kicsit megjátszva vagy nem is tudom) hogy "pátyolgassák" hogy ? milyen szép. értitek a kérdésemet? egy kifejezést kérdezek. Gondolom az affektálás nem ezt jelenti, azt se tudom de mind1XD, de ilyen szóra gondolok most.

Legjobb válasz: Mártír?

Mártír?
szerintem álszent
szerintem is álszent vagy álszerény
önsajnálat?
Beképzelt, öntelt,
Hát erre szerintem pontos kifejezés nincsen lassan kreálni kellene egyet mert egyre többször fordul elõ és hosszú elmagyarázni XD

Dermyc kapszulát irt fel a nőgyógyászom egy hónap mire elfogy. Teherbe szeretnék esni akkor 1 hónapig ne próbálkozzunk a párommal? Egyébként mit árt a babának?

Legjobb válasz: Dermyc 1 hónapra??? Kaptam már én is ilyen kapszulát, mikor hüvelyi fertõzésem volt, de abban 1 szem volt. Te mennyit kaptál? Vagy miért kell ezt a kezelést 1 hónapig csinálni? Biztos, hogy nem értettél valamit félre vagy nem írták félre? Amúgy meg hüvelyi fertõzés kezelése alatt egyáltalán nem ajánlott, bizonyos készítményeknél pedig egyenesen tilos nemi életet élni!

Dermyc 1 hónapra??? Kaptam már én is ilyen kapszulát, mikor hüvelyi fertõzésem volt, de abban 1 szem volt. Te mennyit kaptál? Vagy miért kell ezt a kezelést 1 hónapig csinálni? Biztos, hogy nem értettél valamit félre vagy nem írták félre? Amúgy meg hüvelyi fertõzés kezelése alatt egyáltalán nem ajánlott, bizonyos készítményeknél pedig egyenesen tilos nemi életet élni!
A kérdező hozzászólása: 4 szemet kaptam, minden héten 1-et kell bevenni, tuti nem értettem félre, hüvelygombára irta fel.
Ja, hogy 4 szem 1 hónapig. Az lehetséges úgy. Amúgy ez idõ alatt nem hogy babával nem kell próbálkozni, igazából a nemi életet is maximum óvszerrel.

Mi arra a magyarázat, hogy 23 évesen a 16-17 éves lányok tetszenek?

Többször észrevettem, hogy legjobban a 16-17 éves lányok izgatnak fel, de nem tudom miért. Hiszen csomó korombeli 20 évnél idősebb nő is van, de ők már nem hatnak rám úgy.

Legjobb válasz: a náladnál fiatalabb korosztály jön be...ennyi...ez az ízlésed

a náladnál fiatalabb korosztály jön be...ennyi...ez az ízlésed
Mert a 16-17 évesek teste a legropogósabb? :)
Talán Te nem hatsz rájuk úgy...ugyanis õk már nem hisznek a mesében:-)
Elképzelhetõ :)
Nincs ezzel semmi gond. A lányoknál ugyanez van, csak fordítva. Ha az elfogadott, akkor ez is.
ha jól csajozol akkor rendbe van, félek velem is ez lesz egyszer :D vagy ink mindenevõ leszek :O F18
Majd ha 50 évesen is ez lesz, akkor lesz csak baj.
Peeedofeeeel!!!!
Nem tudom, én 19 vagyok és nekem is a 16-17 jön be és szerintem jó sokáig ez így lesz. Ez így jó, semmi gáz nyugi :)

Mit árul a bank, mit termel, milyen szolgáltatást nyújt, hogy ilyen jól megy nekik?

Mi alapján m?ködik egy bank? Mivel társadalmilag hasznos terméket nem állít el?.Ez egy óriási jól kitalált piramis játék és a pénz nagyrésze csak virtuális.A pénzkibocsájtásra van valami fedezetük? Kik állnak ennek a nagy b?nszervezetnek a háta mögött?

Legjobb válasz: Hitelt ad, és a kamatokból tartja el magát. A pénz fedezete pedig a hitel; vagyis az, hogy valaki azzal a pénzzel tartozik valakinek. Ez egy nagy buborék, amely egyszer nagyon durván ki fog pukkadni.

Hitelt ad, és a kamatokból tartja el magát. A pénz fedezete pedig a hitel; vagyis az, hogy valaki azzal a pénzzel tartozik valakinek. Ez egy nagy buborék, amely egyszer nagyon durván ki fog pukkadni.
A bank által árult terméket HITEL-nek nevezik. A közhiedelemmel ellentétben ez nem "ingyen pénzt" jelent, hanem ugyanolyan termék, mint pl. egy TV, aminek bizony ÁRA is van... Csak ez utóbbiról sokan elfeledkeznek. Az pedig a "szellemi legalja" kategória, amikor valaki hitelbõl akarja a korábbi hiteleit/számláit kifizetni, mert a hitel ugyanolyan pénzköltésnek számít, mintha elmenne a plázába ruhát vásárolni, annyit ér el az egésszel, hogy pár hónappal elhalasztja a gondokat, de utána már nagyobb [email protected] lesz, mint a hitelfelvétel elõtt. Vagyis, ha valakinek nincs pénze, akkor ne hitelben gondolkodjon, kivéve akkor, ha a kölcsönt egy vállalkozásba akarja befektetni, mely képes kitermelni a hitel árát kamatostól. A bank nem teremt pénzt, a betétesek pénzét adja kölcsön. A pénz általában virtuális FORMÁBAN van nyilvántartva, de maga a pénz NEM virtuális (vagyis létezõ összegekrõl van szó). Ha virtuális lenne, akkor egy banki alkalmazott minden további nélkül "teremthetne" 10 milliárdot a saját bankszámlájára és ez a pénz nem hiányozna sehonnan sem... Azaz nem történik semmiféle pénzkibocsátás (erre nem is lenne jogkörük). A bankok háta mögött pár fõrészvényes és több ezer kisrészvényes áll (például, ha szerinted ekkora tuti biznisz a bankolás, akkor vegyél OTP vagy bármilyen bankrészvényt...)
A kérdező hozzászólása: Oké, csak gondoltam kicsit a bankok ellen beszélek.:) )))))
"légy nyugodt nem tiltakoznak a megtisztelõ cím miatt" Talán mert magasról tesznek a véleményedre? ;) Hidd el, ha engem rágalmazol vagy szapulsz, én sem fogok tiltakozni...
A kérdező hozzászólása: Az is lehet, hogy magasan tesznek az én véleményemre de nekem szerencsére nincs semmi közöm egyik bankhoz sem.Úgyhogy csak sok ilyen ügyfelet kívánok a bankoknak MUHHÁHÁHÁ.Belõlem bizony éhen döglene a sok szélhámos.Te valami banki alkalmazott vagy?! más nem lehetsz , ha ennyire szíveden hordod a sorsukat.
:) nem, nem vagyok. Csak a földön járok, és nem kenem a felelõsséget másra. Mint sokan a saját hibájukért a bankokra. És nem, zsidó sem vagyok, amikor a zsidózás ellen szólok.
A kérdező hozzászólása: Ajaj, az utolsó az már rasszizmus kategória, arról én nem beszéltem. :) ))

Mi arra a garancia, hogy ugyanazt a drágakövet kapom vissza?

Örököltem 2 db brilliánst és el szeretném vinni megcsináltatni füllbevalónak. Mi arra a garancia, hogy az ékszerész nem cseréli ki valami más, ugyanolyan kinézet?re a köveket?

Legjobb válasz: Ez szép. Azért mert városi legenda hogy nem azt a követ kapod vissza, amit bevittél, szerintem nem szabad eleve ugy nekiindulnod hogy mivanha'... Ékszerész vagyok, 10 éve a szakmában, de nagyon nem kenyerem ez a megitélés, mert ez ugyan egy bizalmi szakma, de hidd el, hogy az az ékszerész aki aki esetleg egy ilyesmit megjátszik az életben, az 1 a tizezerbõl, és ezért nem kellen igy megitélni az egész szakmát. Én nem tudok neked mit javasolni, minthogy menj olyan helyre ahol szimpatikus az ötvös, vállalási jegyet, számlát igyis-ugyis kapsz ha készittetsz valamit, ugyhogy amiatt nem kell aggódnod.

Ez szép. Azért mert városi legenda hogy nem azt a követ kapod vissza, amit bevittél, szerintem nem szabad eleve ugy nekiindulnod hogy mivanha'... Ékszerész vagyok, 10 éve a szakmában, de nagyon nem kenyerem ez a megitélés, mert ez ugyan egy bizalmi szakma, de hidd el, hogy az az ékszerész aki aki esetleg egy ilyesmit megjátszik az életben, az 1 a tizezerbõl, és ezért nem kellen igy megitélni az egész szakmát. Én nem tudok neked mit javasolni, minthogy menj olyan helyre ahol szimpatikus az ötvös, vállalási jegyet, számlát igyis-ugyis kapsz ha készittetsz valamit, ugyhogy amiatt nem kell aggódnod.
olyan ékszerészt keress ami esetleg kicsit nagyobb nevû. utána pedig elviheted egy másikhoz, leellenõriztetni h drágakõ van e fülbevalódban. csak feltétlenül tarsd meg a számlát attól az ékszerésztõl aki a kõbõl fülbevalót csinált, és azt a lapot is, amire rávolt írva, hogy mit adtál be neki. ésha kiderül h nem az a kõ van benne, akkor mehetsz számonkérni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.

Miért káros a máj fogyasztása terhesség alatt? Mit árt a babának? Ha hetente 1-2 szelet májas kenyeret eszek az is baj?

Legjobb válasz: Nekem javasolták, hogy egyek a vashiány miatt, de én utálom. Ha szereted egyél májat, vagy akármit, amit megkívánsz.

Nekem javasolták, hogy egyek a vashiány miatt, de én utálom. Ha szereted egyél májat, vagy akármit, amit megkívánsz.
Ettem májkrémes kenyeret ma reggel is és semmi bajom, de kihangsúlyoznám, hogy nem állandóan ez a menü, terhes vitamint meg már hónapok óta nem szedek, tehát engem a túladagolás nem igazán fenyeget. De tényleg fontos az óvatosság és a mértékletesség, nem kell minden nap májat májkrémes kenyérrel meg hasonlók. Max. heti háromszor ha valaki megeszik egy konzervnyi májkrémet, semmi baja nem lesz , de jobb az orvost is megkérdezni, õ jobban tudja a max. megengedett mennyiséget. Az viszont biztos, hogy senkinek nem lett még baja mert hébe-hóba evett májat, vagy májkrémet terhesség alatt.
engem az 1-12. hétben eltiltott a dokim a máj és az összes belsõség evésétõl, de azt mondta, utána szabad!
Az A vitamin túladagolásához hosszabb idón keresztül napi 100 mg felett kéne fogyasztani. 1 kg borjúmájban 15 mg A vitamin van. De 7 mg van például a káposztában, brokkoliban. Tehát 1 szelet májban annyi van mint egy adag székelykáposztában. Az A vitamint tulajdonképp csak tabletták huzamosabb idejú szedésével tudod túladagolni.
Az A-vitamin nem tesz jót a babának, ráadásul könnyen felhalmozódik a szervezetben, mivel zsírban oldódik. Áll. a májban is van A-vitamin. Viszont: én pont tegnap vettem májkrémet, meg kell nézni az összetételét, ált. 15% máj van egy dobozban (amiket én néztem, abban annyi volt), a többi hús-pép készítmény, bõrke, stb. Vas tényleg van benne, ami jó! Tehát szerintem lehet enni, csak ne minden nap! Én pl. tegnap töltelékhez vettem, töltött gombát csináltam!
Nyugodtan egyél májat. Annyit úgyse tudsz megenni ami ártana a babának. Semmibõl nem jó a túlzás, a terhesség alatti étkezésben se, az óvatosságban sem. Nyugodtan egyél mindent, normális mennyiséget, bármit amit megkívánsz.
1. Mert magas az "A" vitamin tartalma ami terhesség alatt ha túlsok akkor magzati rendellenességet okoz.A terhesvitaminokba is manapság tesznek A vitamint, úgyhogy így még könnyebb túladagolni. 2. A máj egy méregtelenítõ szerv, ami ideig -óráig raktározza is a méreganagokat. Ha az állat életében sok kezelt tápot evett, akkor ezek a vegyszerek a májában lehetnek.
Szia! Úgy tudom, azért nem jó sok májat enni, mivel az szûri ki a szervezetbõl a méreganyagokat, így azokat fogyasszuk el evés közben. Azt viszont nem tudom, hogy a májkrém is ártana. Sztem, egy-két szelet nem árt, de azért kérdezd meg a védõnõtõl. Én is imádom a májat, de tök érdekes, hogy amikor terhes lettem, onnantól egyáltalán nem kívánom, sõt szinte undorodom tõle.
Ha májkrémet eszel, jobban árt a babának az a sok mûanyag, amit beletesznek, mint maga a máj!

A kávé mit árt a babának?

25 hetes pocakos vagyok soha életemben nem ittam kávét de tegnap vettünk egy senseos kávéf?z?t és nagoyn nagyon finom kávét lehet vele csinálni, amire persze én is rákaptam, nem kellett volna de olyan finom.

Legjobb válasz: nem bíztatlak de én a 9 hónap alatt mindennap ittam 1 kávét reggel és nem volt gond

nem bíztatlak de én a 9 hónap alatt mindennap ittam 1 kávét reggel és nem volt gond
Én is ittam napi 1-2 hosszú kávét tejjel, vagy capuccinót. Most szoptatok és ugyanúgy iszok.
Nyugodtan ihatod. Én fõzött és porkávét is ittam terhesen, és most szoptatás alatt is, persze mértékkel. Semmi gond nincs, alszik a babám rendesen. Szerintem terhesség alatt sem baj, ha néha iszol, van, amikor kifejezetten javasolnak napi egy kávét, barátnõmnél is így volt, õ sem kávézott elõtte soha.
Miért nem veszel koffeinmentes vagy csökkentett koffeintartalmú kávét?Azt nyugodtan ihatod, én is arra tértem át amikor terhes lettem!
A kérdező hozzászólása: nagoan szépen köszönöm a válaszokat nem tudom hgoy miért pontoztak le benneteket

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!