Találatok a következő kifejezésre: Mióta terhes azóta nagyon (2 db)

Mióta terhes vagyok, azóta nagyon nehezen tudok aludni. Éjszakánként rengeteget forgolódok. Ez már így is marad végig?

8 hetes kismami

Legjobb válasz: Én szintén így vagyok, plusz az éjszakai pisilések! A szervezet felkészül, aggódik, átáll! Ne aggódj, ez normális és valószínû így is marad! Gratula a babócához! 25 hetes kismama!

Én szintén így vagyok, plusz az éjszakai pisilések! A szervezet felkészül, aggódik, átáll! Ne aggódj, ez normális és valószínû így is marad! Gratula a babócához! 25 hetes kismama!
nekem változó van olyan hogy halgatom a férjem horkolását:) és van olyan amikor õ az enyémet:) még nem tudom olyankor mikor jól alszok mitõl van de biztos vagyok hogy olyankor aktivabb vagyok napközbe van séta is lehet ezért próbálkoz 11hetes mamika
Nyugodj meg, én is így voltam az elején. Nem nagyon tudtam aludni, fent voltam éjszaka többször is, mint aki már jól kialudta magát. Közben meg álmos is voltam, meg nem is. Aludtam volna én, de nem tudtam. Gondolj valami szépre, a babáddal kapcsolatban és tudsz majd aludni.Nekem a 8.-héten elmúlt. Üdv: 20 hetes kismama
Én szinten ebben a cipoben jarok.Nem is ertettem, h én aki aztan mindenhol minden korulmeny kozott kepes voltam aludni most nem tudok.Az elalvassal nincs gondom, de par ora mulva felebredek es nem tudok visszaaludni, a par ora alatt is eleg ebren alszom, ami eddig nem volt jellemzo ram. En remelem, h nem marad ez igy sokaig, hiszen most meg nekunk is lehetne aludni, mert kesobb ez egy kicsit nehezkesebb lesz. 7 hetes kismama

7 hónapos terhes vagyok. A nagy hanghatás a moziban árthat e a picinek? Most mennénk először azóta, mióta babát várok.

Legjobb válasz: Nemhiszem! Annó 7-8 hónapos terhesen voltam mozi Maratonon, egy jeggyel annyi filmet néztek aznap amennyit szeretnék. 4 filmet néztünk meg a férjemmel egy délután/este, semmi bajunk nem lett. Ez olyan szerintem mint mikor pl. Füvet nyírnak mellettem, vagy mintha fát fûrészelnének, de attól sem lett semmi baja!

Nemhiszem! Annó 7-8 hónapos terhesen voltam mozi Maratonon, egy jeggyel annyi filmet néztek aznap amennyit szeretnék. 4 filmet néztünk meg a férjemmel egy délután/este, semmi bajunk nem lett. Ez olyan szerintem mint mikor pl. Füvet nyírnak mellettem, vagy mintha fát fûrészelnének, de attól sem lett semmi baja!
Én voltam többször is moziban mindkét várandósságom alatt. Szerintem fogod érezni, hogy ha esetleg kellemetlen hatást kelt a hangerõ neki. Én egyszer jöttem ki filmrõl, mert a lányomat egy fikarcnyit sem érdekelte sosem a mozi hangja, még az ütõsebb basszus-effekteknél sem csinált semmit, de akkor egyszer úgy megfeszült bennem a hangra reagálva, hogy azt hittem szétrepedek. Kimentem, megnyugodtunk mindketten és miután visszaültünk és nem volt akciójelenet, semmi gond nem adódott. Szerintem amúgy az összes filmet végigaludta. A fiam meg minden filmen nekiállt pocakfocizni, a követhetõ basszusú zenéknél egyenesen ütemre rugdosott, az akciójeleneteknél meg majd kiugrott belõlem. Aztán ha jött egy nyugisabb rész, akkor meg azért rugdosott, hogy legyen máááá valami. Koncerteken is voltam többfélén, komolyzenein is többször - a fiam a hegedûket és egyéb magas hangú vonósokat nem bírta elviselni, ez tök érdekes. Most 2, 5 éves és még most sem komálja a hegedûzenét valamiért :O
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:) Mi a Madagaszkárt szeretnénk megnézni a nagyobbik kislányommal, hátha a pocaklakó is élvezi majd:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!