Találatok a következő kifejezésre: Mióta terhes azóta (7 db)

Menjetek sétálni, csináljatok együtt vagy épp külön programokat!
Közel voltunk mi is ehhez, bár ennek az volt az oka, hogy sok mindent nem tudok, illetve nem szabad megtennem, és így úgy tûnik, hogy ugráltatom. De egyébként jól el vagyunk egymás mellett, nem ragaszkodom ahhoz, hogy állandóan velem foglalkozzon, szerencsére van két számítógép, két TV, két DVD, így még az sem okoz problémát, ha külön nézünk, csinálunk valamit. Igyekszem magam függetleníteni tõle, ha tehetem, a barátnõimmel vagyok, velük egyébként is más megbeszélni az elõttem álló anyai örömöket, mint a férjemmel. Õ nem lett sokkal érzelgõsebb a terhességemtõl:-) Szóval szerintem az lehet a megoldás, ha külön is csináltok programokat, és csak annyi a közös, mintha dolgoznátok, azaz fõként este, délután lennének esetleg közös események. Minden jót! (34. hetes mami)
A kérdező hozzászólása: Hát igen.. amíg dolgoztam és csak este voltunk együtt, nem voltak ilyenek... Csömört kap az ember a 24 órás együttléttõl. Van nálunk is 2 tv meg 2 szgép, de attól még ha szótlanul is, de egybe vagyunk zárva és nem örülünk úgy a másiknak, hisz ott van és nem tud így hiányozni... REmélem majd a pici lefoglal...
10.06-os vagyok. A picur biztos lefoglal, de addig is ki a lakásból, amennyit csak lehet. Nem tudom, hogy hónapos vagy, illetve mit szabad tenned, mit nem, de én ugyan nem ücsörgök itthon, csak ha nagyon muszáj. A férjemet is akkor veszem igénybe, ha nagyon muszáj...idõnként még reklamál is, hogy elkülönülök. Szerintem minden nap menj el otthonról pár órára, fõleg abban az idõszakban, ami a legkritikusabb szokott lenni, és meglátod, megoldódnak a gondok. Minden jót!
Hát úgy , hogy szeretitek egymást nagyon!

Mitől van hogy mióta terhes vagyok azóta rengeteget fáj a fejem?

Legjobb válasz: Szia! Nem írtad, hogy milyen korú a terhességed. Nekem az elsõ 12 hétben migrén szerû fejfájásom volt, majd enyhültek a tünetek és végül a 16. héttõl teljesen panaszmentes vagyok. Az orvosom szerint a hormonok változása okozta, valamint az, hogy az elején nagyon alacsony volt a vérnyomásom is. Ne izgulj, ez természetes. Van akinek fáj a feje, van akinek nem. Van aki hányós, van aki azt sem tudja milyen is a rosszúllét. Kitartás! Azért a vérnyomásod ellenõrizd, mert az önmagában is okozhat fejfájást. 32.hetes kismama

Szia! Nem írtad, hogy milyen korú a terhességed. Nekem az elsõ 12 hétben migrén szerû fejfájásom volt, majd enyhültek a tünetek és végül a 16. héttõl teljesen panaszmentes vagyok. Az orvosom szerint a hormonok változása okozta, valamint az, hogy az elején nagyon alacsony volt a vérnyomásom is. Ne izgulj, ez természetes. Van akinek fáj a feje, van akinek nem. Van aki hányós, van aki azt sem tudja milyen is a rosszúllét. Kitartás! Azért a vérnyomásod ellenõrizd, mert az önmagában is okozhat fejfájást. 32.hetes kismama
Nekem is szinte az elejétöl fáj a fejem.Ma is már a 4.nap, hogy egyfolytában fáj.Nekem a vérnyomásom rendben van, mert lehet attól is vagy vérszegénység miatt is.
A kérdező hozzászólása: Hát Én még nagyon az elején vagyok a terhességnek kb 5-6 hetes.De iszonyat néha valamikor meg semmi.De amikor a fejfájás meg a szédülés meg az émelygés egyszerre az valami szörnyû volt tegnapelõtt.Te hogy viseled?

Mióta terhes vagyok, azóta nagyon nehezen tudok aludni. Éjszakánként rengeteget forgolódok. Ez már így is marad végig?

8 hetes kismami

Legjobb válasz: Én szintén így vagyok, plusz az éjszakai pisilések! A szervezet felkészül, aggódik, átáll! Ne aggódj, ez normális és valószínû így is marad! Gratula a babócához! 25 hetes kismama!

Én szintén így vagyok, plusz az éjszakai pisilések! A szervezet felkészül, aggódik, átáll! Ne aggódj, ez normális és valószínû így is marad! Gratula a babócához! 25 hetes kismama!
nekem változó van olyan hogy halgatom a férjem horkolását:) és van olyan amikor õ az enyémet:) még nem tudom olyankor mikor jól alszok mitõl van de biztos vagyok hogy olyankor aktivabb vagyok napközbe van séta is lehet ezért próbálkoz 11hetes mamika
Nyugodj meg, én is így voltam az elején. Nem nagyon tudtam aludni, fent voltam éjszaka többször is, mint aki már jól kialudta magát. Közben meg álmos is voltam, meg nem is. Aludtam volna én, de nem tudtam. Gondolj valami szépre, a babáddal kapcsolatban és tudsz majd aludni.Nekem a 8.-héten elmúlt. Üdv: 20 hetes kismama
Én szinten ebben a cipoben jarok.Nem is ertettem, h én aki aztan mindenhol minden korulmeny kozott kepes voltam aludni most nem tudok.Az elalvassal nincs gondom, de par ora mulva felebredek es nem tudok visszaaludni, a par ora alatt is eleg ebren alszom, ami eddig nem volt jellemzo ram. En remelem, h nem marad ez igy sokaig, hiszen most meg nekunk is lehetne aludni, mert kesobb ez egy kicsit nehezkesebb lesz. 7 hetes kismama


Hogy érzitek magatokat azóta mióta megtudtátok hogy terhesek vagytok? Legfőképpen a "friss" (pár hetes) terhesekre gondolok!

Én egyszer?en nem tudom felfogni, eddig el sem tudtam képzelni, hogy milyen ha valakinek saját pocaklakója van és hogy ez velem is megtörténhet, erre tegnap + lett a tesztem! Iszonyatosan boldog vagyok, de egyszer?en nem tudom felfogni!

Legjobb válasz: Szerintem ez természetes én is pont így érzek. Amikor megjött szomorkodtam,hogy miért nem vagyok terhes,amikor pedig pozitív lett a teszt megijedtem.Arra gondoltam jobb lett volna ,hogyha a következõ hónapban esek teherbe. Vagyis nem tudtam mi lenne a jó,babát pedig nagyon akartam. Persze,hogy nem lehet felfogni,mert még nem voltunk ebben a helyzetben .Erre való a bõ 9 hónap. Csupa új dolog vár ránk. Gratula a babához!

Szerintem ez természetes én is pont így érzek. Amikor megjött szomorkodtam, hogy miért nem vagyok terhes, amikor pedig pozitív lett a teszt megijedtem.Arra gondoltam jobb lett volna , hogyha a következõ hónapban esek teherbe. Vagyis nem tudtam mi lenne a jó, babát pedig nagyon akartam. Persze, hogy nem lehet felfogni, mert még nem voltunk ebben a helyzetben .Erre való a bõ 9 hónap. Csupa új dolog vár ránk. Gratula a babához!
szia, Nagyon gratula a picihez. Nekem már van egy 15 hónapos csajszim, és a 2. babóval most vagyok 14 hetes. Eleinte nehéz is felfogni, hogy lakik bent valaki, mert nem látszik, nem érzed. De mihelyst megérzed hogy bökköd, és nõ a pocid, onnantól teljesen más érzés. Elkezded simogatni, beszélsz hozzá, mintha már kint lenne. És minden hónapban látod UH-on, a 35-36. héttõl meg hetente kell menni NST-re, ahol a szívét hallgatját, és rögzítik papírra 20 percen keresztül, plusz a méh-összehúzódások erõsségét....húú, de ez még odébb van..:D:D Van aki az elején rosszul van, én spec. a 12-13 héttõl vagyok érzékeny 1 bizonyos szagra, de az nagyon oda vág..:D Egyébként minden más elviselhetõ... Remélem te is jól viseled, és a végéig jól leszel.. boldog babavárást neked..
Szia! Én is pont így voltam, a mai napig a táskámban tartom az elsõ tesztet :) Pedig már 15 hetes vagyok. Én az elején sajnos vérezgettem, de azóta szedem a MagneB6-ot és a Rutascorbint, így ez megszûnt. Ezen kívül csak étvágytalanságom van, valamint fáradékony vagyok, más panaszom nincs. Sok boldogságot :)
A kérdező hozzászólása: Akkor nem vagyok egyedül az érzéssel! Naponta én is azon izgultam, hogy mindent megadnék ha azért nem jönne meg mert terhes vagyok, és tessék... :) Szeretnék már túl lenni az elsõ vizsgálatokon, hogy teljesen megnyugodhassak, de ettõl függetlenül nagyon boldog vagyok, és gratula nektek a babócákhoz!!! :)
A kérdező hozzászólása: Eddig sok tünetem nincs (kopp, kopp, kopp), csak néhai reggeli hányinger, a görcsök néha erõsebben, néha gyengébben és én is étvágytalanabb vagyok, sok mindent nem kivánok amit elõtte szerettem, pedig pont mindenhol azt hallja az ember, hogy megnõ az étvágy...
Szia! mi most vagyunk a 6. hétben, tehát mi nagyon az elején vagyunk. Tegnap volt egy hete, hogy megcsináltam az elsõ tesztem. Az elsõ dolgom az volt, hogy felhívjam a férjem, aztán beálltam a tükör elé és sírtam, közben beszélgettem hozzá. :) Tök hihetetlen! De csodálatos! :) Sok boldogságot nektek!

7 hónapos terhes vagyok. A nagy hanghatás a moziban árthat e a picinek? Most mennénk először azóta, mióta babát várok.

Legjobb válasz: Nemhiszem! Annó 7-8 hónapos terhesen voltam mozi Maratonon, egy jeggyel annyi filmet néztek aznap amennyit szeretnék. 4 filmet néztünk meg a férjemmel egy délután/este, semmi bajunk nem lett. Ez olyan szerintem mint mikor pl. Füvet nyírnak mellettem, vagy mintha fát fûrészelnének, de attól sem lett semmi baja!

Nemhiszem! Annó 7-8 hónapos terhesen voltam mozi Maratonon, egy jeggyel annyi filmet néztek aznap amennyit szeretnék. 4 filmet néztünk meg a férjemmel egy délután/este, semmi bajunk nem lett. Ez olyan szerintem mint mikor pl. Füvet nyírnak mellettem, vagy mintha fát fûrészelnének, de attól sem lett semmi baja!
Én voltam többször is moziban mindkét várandósságom alatt. Szerintem fogod érezni, hogy ha esetleg kellemetlen hatást kelt a hangerõ neki. Én egyszer jöttem ki filmrõl, mert a lányomat egy fikarcnyit sem érdekelte sosem a mozi hangja, még az ütõsebb basszus-effekteknél sem csinált semmit, de akkor egyszer úgy megfeszült bennem a hangra reagálva, hogy azt hittem szétrepedek. Kimentem, megnyugodtunk mindketten és miután visszaültünk és nem volt akciójelenet, semmi gond nem adódott. Szerintem amúgy az összes filmet végigaludta. A fiam meg minden filmen nekiállt pocakfocizni, a követhetõ basszusú zenéknél egyenesen ütemre rugdosott, az akciójeleneteknél meg majd kiugrott belõlem. Aztán ha jött egy nyugisabb rész, akkor meg azért rugdosott, hogy legyen máááá valami. Koncerteken is voltam többfélén, komolyzenein is többször - a fiam a hegedûket és egyéb magas hangú vonósokat nem bírta elviselni, ez tök érdekes. Most 2, 5 éves és még most sem komálja a hegedûzenét valamiért :O
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:) Mi a Madagaszkárt szeretnénk megnézni a nagyobbik kislányommal, hátha a pocaklakó is élvezi majd:)

Késik a mensim.36, 6 reggeli hővel lehetek terhes? Előtte nem mértem, csak most kíváncsiságból, de most mióta késik a mensim azóta ennyi a reggeli hőm.

Legjobb válasz: Szia!:) Nekem 36-36,2 volt a hõm, meg sem közelítette a 37-et és mégis babát várok, már 26 hetes vagyok:) Nem vagyunk egyformák, sztem ezek a tünetek mindenkinél változnak, csinálj 1 tesztet az biztosabb:) További szép napot!:)

Szia!:) Nekem 36-36, 2 volt a hõm, meg sem közelítette a 37-et és mégis babát várok, már 26 hetes vagyok:) Nem vagyunk egyformák, sztem ezek a tünetek mindenkinél változnak, csinálj 1 tesztet az biztosabb:) További szép napot!:)
Kicsit alacsony a 36.6 inkább 37 körül kellene lennie. De mivel nem vagyunk egyformák, lehet hogy baba van a dologban! Mióta késik? Tesztet csináltál már?
Én tuti teszteltem volna már a hõmérõzés helyett.
Látom, biztonság kedvéért kétszer is kiírtad a kérdést... Miért nem tesztelsz???
A hõmérõzésbõl szerintem csak akkor tudsz értelemeset kiolvasni, ha elötte is mérted (legyen viszonyítási alapod). Nekem 37 fölött volt, de eleve melegebb az alaphõm. Lehet, hogy a Tied meg alacsonyabb...

24 hetes terhesen lehet még szexuális életet élni? Hogyan vegyem rá a párom, hogy szexeljen velem ebben az időszakban, ugyanis mióta megmozdult a baba, azóta nem akar.

Legjobb válasz: Egyikõtök se feküdjön rá a hasadra, és ne rázzon téged szét. Elõtte egy vizsgálat sem árt, hogy mennyire nyílt ki a méhszáj. Ha ezekre figyeltek, mi gond lehet még?

Egyikõtök se feküdjön rá a hasadra, és ne rázzon téged szét. Elõtte egy vizsgálat sem árt, hogy mennyire nyílt ki a méhszáj. Ha ezekre figyeltek, mi gond lehet még?
mi mind a 2 terhességemet végig szeretkeztük, sõt a 2.-nál a 41. héten kifejezetten orvosi utasításra =) külömben pedig mond meg a párodnak, hogy ami a mamának jó, az jó a babának is =).
Én 35 hetes terhes vagyok.Mi szexelünk még most is.Nem ártotok vele, hisz ami neked jó, az jó a babának is.Azért a méhszájra kell vigyázni.Az orális szex nagyon ½praktikus ½ erre az idõszakra, azzal nem lehet ártani.
Mi is végig szeretkeztük a terhességemet, természetesen a férjem mindíg figyelemmel volt arra, hogy ne legyen durva, fokozottan vigyáztunk a higiéniára is. A babánk a kiírt napon született, de mi elõzõ este is még együtt voltunk:) Gyereknek mindene megvan, és jókedvû baba!
hát. ha nem akar akkor szerintem nem jó ötlet mert lehet h fél hogy bántani fogja a babát ezzel. de szerintem nem vészes...
vidd el magaddal a dokihoz, ha tõle hallja h nem tehet a babában kárt, akkor megnyugszik


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!