Találatok a következő kifejezésre: Mióta kicserélték gépben a (2 db)

Mióta kicserélték a gépben a winchastert, nem lehet hangokat és zeneszámokat lejátszani, mert azt írja ki, hogy nincs hangeszköz (pedig azzal nem történt semmi). Mitől van ez? És mit kell ilyenkor csinálni?

Legjobb válasz: Gondolom a winchester csere "alkalmával" újra lett telepítve az operációs rendszer, de aki csinálta elfelejtette föltelepíteni a hangkártya mûködtetõ programját (driverét). Ezért írja ki, hogy nincs hangeszköz. Ha megvan a hangkártya gyári CD-je (vagy ha alaplapi hangkártyád van) az alaplap CD-je onnan lehet installálni. Ha beteszed a meghajtóba a CD-t valószínûleg elindul a telepítõprogram. Aztán követni kell az utasításait, és lehet, hogy jó is lesz! A végén újra kell majd indítani a gépet, hogy a változások életbe lépjenek.

Gondolom a winchester csere "alkalmával" újra lett telepítve az operációs rendszer, de aki csinálta elfelejtette föltelepíteni a hangkártya mûködtetõ programját (driverét). Ezért írja ki, hogy nincs hangeszköz. Ha megvan a hangkártya gyári CD-je (vagy ha alaplapi hangkártyád van) az alaplap CD-je onnan lehet installálni. Ha beteszed a meghajtóba a CD-t valószínûleg elindul a telepítõprogram. Aztán követni kell az utasításait, és lehet, hogy jó is lesz! A végén újra kell majd indítani a gépet, hogy a változások életbe lépjenek.

Kicseréltem a gépen video kodekjét egy k-lite kodek pa ckra. Mióta ezvan fönn a (movie maker kivételével) videószerkesztőim megbolondultak. Egyszerüen lassuak a film kiirása töb 100 óra (ha 2másodperces akkor is) azt hogyan lehet javitani?

Legjobb válasz: Mindenféle kodektelepítésnél ez van. Jártam már így, azóta nem telepítek kodekpakkot. Próbáld meg eltávolítani, bár az nem sokat segít, legalábbis nekem annó semmit. Ebbõl lehet rendszertelepítés lesz, de azért várd meg hátha írnak még valami hasznosabbat.

Mindenféle kodektelepítésnél ez van. Jártam már így, azóta nem telepítek kodekpakkot. Próbáld meg eltávolítani, bár az nem sokat segít, legalábbis nekem annó semmit. Ebbõl lehet rendszertelepítés lesz, de azért várd meg hátha írnak még valami hasznosabbat.
Próbáld eltávolítani YourUninstalerrel vagy RevoUninstallerrel, de lehet újrahúzás lesz...
Megpróbálkozhatsz egy másik kocekpackkal. Talán még a Divx is jó lehet, de ez változó. Nekem így is, úgy is nagyon lassú a kiírás, illetve volt, most már CCCP kodekem van. Ezzel minden olvas, mindent ír.
Megpróbálhatsz egy rendszer-visszaállítást is elõbb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat jó lenne ha nem kelene ujrarakni a rendszert :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!