Találatok a következő kifejezésre: Mióta házasok és (6 db)

szûz volt még vagy tapasztalatlan...gyakoroljatok.
Mii? Három hó után elvett feleségül, és te bele is mentél? Amúgy fake-szagú a dolog, mivel egy esküvõt megszervezni több, mint 3 hó.
Nem gondolod, hogy elkapkodtátok a dolgot? Elõtte nem szexeltetek? Gyúrjatok rá a dologra, sok orál és kézimunka, amikor érzi a párod, hogy elmenne, akkor hagyj abba mindent, gondoljon valami aszexuális dologra, aztán mikor kicsit lenyugodott, folytassátok. Sok gyakorlás türelem. Addig is, csináljátok azt, hogy elõbb õ elégítsen ki téged, hogy ne maradj hoppon, aztán jöhet az õ élvezete. Én nem ugrottam volna bele egy olyan házasságba, ha nincs a párommal kiegyensúlyozott szexuális életem, mert ez is a boldog párkapcsolat alapja.
Hát, ezért nem hiszek én a szex elõtti házasságban. Éljen a vallás, és a testi örömök megfosztása az emberektõl. Igazából nem bántásból akarom mondani, de a Te választásod, a Te bajod. Kell neked zsákbamacskát venni. De nem megsértve a szemléleted, és hogy ne keseredj el, lehet ez még jobb, kitartással, sok gyakorlással, és nem ártana, ha a pasid abbahagyná a saját kielégítését, mert attól csak rosszabb lesz a helyzet. A pasik nagy része az elsõ fél évben így teljesít, aztán beáll egy bizonyos idõre, megtanulja kontrollálni magát. Normál esetben.
A kérdező hozzászólása: 6éve ismerem, és volt házasség elõtt is szexuális kapcsolat a férjem 35 éves, én pedig 28!!!És kérem, hogy csak azok írjanak, akik segíteni akarnak!!Az esküvõt 1 hónap alatt szerveztük, Berlinbe!!!!!!

Mióta házasok Győzike és Bea asszony?

Legjobb válasz: 1992-ben léptek frigyre.

1992-ben léptek frigyre.
Igen!De már asszem harmadszorra házasodnak

Hazasok! Miota vagytok hazassagban es a szex milyen nektek? Pasik, csajok valaszat egyarant varom es kort irjatok legyszives!

Legjobb válasz: A férjemmel 8 éve vagyunk együtt, közel 5 éve vagyunk házasok. Mikor milyen a szex. Van olyan, hogy kevesebb van, van, hogy több, bár nekem nagyobb igényem van, ha rajtam múlna, akkor heti legalább 3-4 alkalommal is együtt lennék a férjemmel, de neki sokszor bõven elég a heti 1 is, mert mindig fáradt, stb...:( De egyébként minõségre most is jó a szex, csak kevesebb. Mondjuk nekünk már van gyerekünk is, amióta õ megvan, azóta lett kevesebb a szex is. Én 26 éves vagyok, a férjem 30.

A férjemmel 8 éve vagyunk együtt, közel 5 éve vagyunk házasok. Mikor milyen a szex. Van olyan, hogy kevesebb van, van, hogy több, bár nekem nagyobb igényem van, ha rajtam múlna, akkor heti legalább 3-4 alkalommal is együtt lennék a férjemmel, de neki sokszor bõven elég a heti 1 is, mert mindig fáradt, stb...:( De egyébként minõségre most is jó a szex, csak kevesebb. Mondjuk nekünk már van gyerekünk is, amióta õ megvan, azóta lett kevesebb a szex is. Én 26 éves vagyok, a férjem 30.
"Akik itt áradoznak hogy vénen is milyen isteni a szex, meg hogy milyen sokszor van, azok akkor miért nem azt csinálják, ahelyett hogy éjjel nappal itt lógnak a gyakorin?:) " Tudod, a vénség együtt jár a demenciával is, így aztán gyakorta elfelejtjük, hogy azt is lehetne csinálni. De most, hogy mondod, lehet, hogy dugok egyet. Nekem legalább van kivel!
Elõször is: nem érzem magam vénnek. Másodszor: nem vagyok itt non-stop. Harmadszor: a férjem sincs mindig itthon, és bár jó a szex, az életünk nem csak errõl szól!
Akik itt áradoznak hogy vénen is milyen isteni a szex, meg hogy milyen sokszor van, azok akkor miért nem azt csinálják, ahelyett hogy éjjel nappal itt lógnak a gyakorin?:) Vagy dugnak egyet, aztán futnak a géphez kommentálni valami baromságot, aztán jöhet a következõ menet?
12 éve vagyunk házasok, van két gyerekünk és mennyei a szex. Heti 2-3 alkalommal vagyunk együtt, de többet nem is bírnék, mert több napig regenerálódok utána. A kezdeti években sokkal többet szeretkeztünk, azonban azok az alkalmak fele ennyire se voltak kielégítõek. Összességében azt tudom mondani, hogy a szex nálunk az évek alatt egyre minõségibb lett, kipróbáltunk szinte mindent és tökéletesen összecsiszolódtunk.
30 éve vagyok házas.Lehetne több is mint heti 1 alkalom, a minõsége nagyon jó! Egy ötvenen túli férfi....
4 éve vagyunk együtt, ebbõl 2 év házasság. A szex csodálatos, de ennyi idõ után még nem igazán lehet másképp. remélem 20 év múlva is ezt tudom mondani. 23/n
A kérdező hozzászólása: ertem
Az elsõ feleségemmel 20 évet húztam le. A szex olyan volt, amilyen. A másodikkal a 12-iket tapossuk, imádjuk egymást, így a szex is mennyei. Mondjuk lehetne kicsit több is, de így 50-en túl valójában nincs okom panaszra.
Miért kellene fájnia? Gondolod, hogy ha nem élvezném, sõt fájna, akkor csinálnám? :) Hány éves vagy? :D
A kérdező hozzászólása: hat kerdezzem akkor ugy hogy faj a szex vagy egyaltalan nem?
Miért ne érezném?
A kérdező hozzászólása: igen!! es maga a szexet erzed?
Mármint mit érzünk?
A kérdező hozzászólása: Ertem koszonom szepen a valaszokat es erzitek ?
41 évesek vagyunk, 20 éve házasok. A szex minõségre jó, mennyiségre lehetne kicsit több. :D Általában heti 2... de ha otthon vagyunk, van, hogy 3-4. Legtöbbször a munkarendünk az, ami miatt kevesebb az együttlét... Na meg a korral járó változások, nekem folyamatosan nõ az igényem, a férjemé apránként csökken, de azon vagyunk, hogy megtaláljuk az egyensúlyt! :D
Kedves 14-es, tegnap regenerálódtam... Most meg épp azt várom, hogy a férjem kijöjjön a fürdõszobából és nekem essen:) Ne légy irigy, inkább próbálj szerezni magadnak egy olyan párt, akivel kiélheted az összes vágyad.


Házasok nálatok házasélet átlag milyen gyakran van? Miota vagytok együtt és hány évesek vagytok? Heti 1 vagy 2 normális?

Legjobb válasz: Mi ugyan még házasok sem vagyunk, 2 éve vagyunk együtt és nálunk a heti 2 az átlag.. Eleinte minden nap, akár többször is, aztán egyre kevesebb. Mondjuk szerencsére hasonló az igényünk ezen a téren. Neki elég lenne heti 1-2, nekem inkább 2-3. Azért remélem ez nem fog nagyon lecsökkenni, ha eljutunk a házasságig. 21N

Mi ugyan még házasok sem vagyunk, 2 éve vagyunk együtt és nálunk a heti 2 az átlag.. Eleinte minden nap, akár többször is, aztán egyre kevesebb. Mondjuk szerencsére hasonló az igényünk ezen a téren. Neki elég lenne heti 1-2, nekem inkább 2-3. Azért remélem ez nem fog nagyon lecsökkenni, ha eljutunk a házasságig. 21N
Nálunk inkább 3-4 hetente. 4 éve vagyunk házasok, mindketten 23 évesek. A heti 1-2 állítólag magyar viszonylatban megfelelõ.
Elsõ vagyok, bocs 3-4 x hetente:D De 61 éves férfitól szerintem is jó a heti 1-2
Havi 1. 7 éve. Én 26, õ 29.
Én is ettõl féltem, egyszer meg is kérdeztem tõle. Nekem akkoriban kicsit kevés volt ez a heti 1-2 és nála meg úgy láttam, hogy ez oké, de bizonytalan voltam. Megkérdeztem tõle, hogy neki elég e ez a heti 1-2 alkalom és azt mondta hogy igen. Vagyis nem egészen így kérdeztem, mert õ mondta ki azt, hogy heti 1-2 elég. Szóval nem csak helyeselt arra, amit kérdeztem. Meg aztán mondta, hogy hosszútávra tervez, nem akar megunni. Persze ezt már csak viccesen, a rá jellemzõ komolytalansággal, nem is vettem magamra.
hát 61 évestõl heti 1-2 teljesen jó.....
Ne haragudj meg, nem kötekedésbõl kérdezem, de jól olvastam hogy 61??
Van egy fél éves fiunk, kicsit több, mint egy éve vagyunk házasok és sajnos nagyon kevés a szex. Férjem igényelné minden nap, de én csak nagyon ritkán. Megismerkedésünkkor minden nap többször is volt. Hétvégente akár három is per nap. Szülés után nagyon lecsökkent a libidóm, és nagyon fáradt vagyok estére. Amúgy kb. kéthetente egy szex.
Szia! Lassan 23 leszek, párom 22, van egy 1, 5 éves kisfiunk, 3 éve vagyunk együtt.Naponta vagy esetleg 2 naponta 1x-2x élünk házaséletet.
4 éve vagyunk együtt és heti 2-3 alkalommal élünk házaséletet.
Soha nem volt sok szex, egyszerûen nincs igényünk rá... viszont ahogy az évek telnek, úgy ritkulnak az amúgy is ritka együttlétek :D 2-3 havonta 1x van jelenleg. 8 éve vagyunk együtt. Férjem 29, én 27 vagyok.
Mi 13 éve vagyunk együtt én 31 a párom 38.Heti 2-3 alkalommal vagyunk együtt. Büszke lehetsz a férjedre h ennyi idõsen is mondhatni aktív a szexuális életetek. Ne hallgass a rosszmájúak véleményére!
5 éve és 4 hónapja vagyunk együtt, ebbõl 4 hónapja vagyunk házasok. Heti 1-3 között mozog, de inkább 2-3. volt 2 év, amikor egészségügyi gondok miatt volt, hogy havonta 1 volt, de mostmár ez kezd megoldódni reméljük :) 25N/33F
Heti 1-2 szerintem 61 éves férfitól kitûnõ :D Mi 3 éve vagyunk együtt, én 24 férjem 25, és heti 2-5 alkalom van, attól függõen hogy mennyire vagyunk fáradtak/stresszesek.
Heti 1szer vagyunk együtt.Neki sok nekem kevés de igy állapodtunk meg.10éve vagyunk együtt 7éve házasok.29N a férjem 32
3 éve vagyunk együtt, õ 36, én 25(nõ), heti átlag 5-8 alkalommal. mindig igyekszünk idõt szakítani rá.
Úristen, ne haragudj nem akarlak bántani, de én 33éves vagyok az édesapám meg 60. Nekem valahogy a gyomrom....., na mindegy! Amúgy a párom 35éves és heti 2-5között mozog, attól függ mennyire vagyunk fáradtak. 7éve vagyunk együtt.
Szinte minden nap. Heti 5-8 alkalom lehet, mert van, hogy kimarad, de szinten van, hogy tobbszor is egyutt vagyunk egy nap. En nem annyira bannam, ha nem valtozna... :) A gyerekek szuletese utan voltak visszafogott honapok, nem tetszett egyikunknek sem, de a faradtsag es a stressz gyozott. Hat eve vagyunk egyutt, negy eve hazasok, en 29, a ferjem 31 eves.
61 eves a ferjed, hát ezen behaltam:DD
20vok párom 25 2havonta vagyunk egyûtt 1 hetet ès akkor mindennap!
A kérdező hozzászólása: 6. Jajj bocs félreértettetek. 5. Nálunk is így volt hogy eleinte minden nap meg aztán kétnaponta mígnem beállt ez az átlag heti 1-2 a 3 ritkaság már. Nekem igy jó szerintem neki is csak azért félek nehogy kevés legyen neki mert nagyon szeretem. Állítólag a pasik mindig csinálnák nem tudom ez mennyire igaz.
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam hogy van aki ritkábban csinálja. És megkérdezhetem ez kb mindegyikötök vágya ez a gyakoriság vagy valaki gyakrabban akarja?
A kérdező hozzászólása: Mi 3 éve vagyunk együtt ezt nem írtam. 32 61 évesek vagyunk
40 es 43 evesek vagyunk napi szinten foglalkozunk egymassal masszazs simogatas olelkezes. szex valtozo van mikor naponta van mikor minden masnap.3 gyerekunk van

Együtt élő párok/jegyesek/házasok! Milyen rendszerességgel szexeltek? Mióta vagytok együtt? Mennyi izgatás után lesz erekciója a férfinek, és mennyi kell a nő nedvesedéséhez?

Legjobb válasz: Hát, most már nem, de éltem együtt valakivel. Nekem kb nem az erekció volt az, ami a kívánást jelezte. Hanem a fene tudja mi elkábított, és már éreztem a kényszert arra, hogy csókolgassam, simogassam. De felálni egy fél perc alatt, a csajt tudtam hogy tudom a leghamarabb felizgatni, neki se kellett több a nedvesedéshez. Napi 1 vagy 2 volt az átlag. Nekünk 4 év volt a max.

Hát, most már nem, de éltem együtt valakivel. Nekem kb nem az erekció volt az, ami a kívánást jelezte. Hanem a fene tudja mi elkábított, és már éreztem a kényszert arra, hogy csókolgassam, simogassam. De felálni egy fél perc alatt, a csajt tudtam hogy tudom a leghamarabb felizgatni, neki se kellett több a nedvesedéshez. Napi 1 vagy 2 volt az átlag. Nekünk 4 év volt a max.
Nõsülj meg és megtudod.
Minden nap szexelünk, hétvégén egy nap akár többször is (reggel-délben-este) 1 éve vagyunk együtt. A páromnak kb fél pillanat alatt erekciója lesz, ha hozzányúlok úgy, vagy ha kicsit taperolja a fenekem ilyesmi. Szóval soha nem kell neki 1-2 percnél több hozzá. Nekem is szintúgy.

Hogy szoktátok ünnepelni a házassági évfordulót? és mióta vagytok házasok?

Legjobb válasz: 5 éve. Egyetlen egyszer sem sikerült elmennünk vacsorázni, nincs aki vigyáz a két gyerekre.

5 éve. Egyetlen egyszer sem sikerült elmennünk vacsorázni, nincs aki vigyáz a két gyerekre.
Vacsorázni megyünk. Bár az utóbbi idõben kissé elmaradtak ezek a vacsik, de talán idén már sort kerítünk rá.
Szia! Én a férjemmel 17éve élek házasságban! Évfordulóra általában meglepem egy tortával, finom vacsit állítok össze, és a kedvenc pezsgõnkkel öblítjük le! Volt úgy, amikor tehettük elmentünk egy pár napra kettesben! Az évfordulónk egybefolyik Valentin nappal is. Õ is szokott kedveskedni, valami finom desszerttel, különleges bonbonnal, esetleg gyûrûvel(kétszer volt ilyen). 20.évfordulóra azt tervezzük, hogy ismét hûséget esküszünk egymásnak, és a még élõ és fellelhetõ esküvõi vendégeket is meghívjuk egy Svédasztalos partyra! 37/N
5 éve vagyunk házasok. Minden évben elmegyünk ilyenkor vacsorázni kettesben valami szép, különleges étterembe :-) A gyerekekre ilyenkor a nagyik vigyáznak! :-) 1 év volt kivétel, amikor az évforduló elõtt 1 hónappal szültem. Akkor itthonra rendeltünk koktélszendvicseket és azt ettük gyertyafénynél :-)
Vacsi mindig a terv, de még sosem jutottunk el étterembe ebbõl az okból, mert mindig valami egész naposat találunk ki. Csónakázás, vidámpark, túra, wellnes... Tavaly meg korházban, õ az ágyban, és mellette, vittem be neki diétás sütit ünneplés gyanánt :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!