Találatok a következő kifejezésre: Miért zavarja az, hogy a volt (6 db)

Miért zavar az hogy a barátnőm 7 fiúval volt előttem? Ez normális?

18 éves fiú vagyok a barátn?m is ennyi, és el?ttem már 7 fiúval volt ágyban, és ez valamiért zavar engem. Már 1 éve együtt vagyunk és minden klassz, nagyon szeretjük egymást, de ez a dolog valamiért mégis zavaró számomra. Elég korán vesztette el a szüzességét is. Én eddig csak 2 lánnyal voltam, de nem is vágyok többre mert nekem ? a tökéletes.

Legjobb válasz: 7 fiuval egyzserre?? aztakva hát nem 1re van beállitva focizol? hivd a csapatot is jah és a cserejátékosokat se hagyd ki mert ök is kelleni fognak!! nem unja hogy most csak 1 pasival van?

7 fiuval egyzserre?? aztakva hát nem 1re van beállitva focizol? hivd a csapatot is jah és a cserejátékosokat se hagyd ki mert ök is kelleni fognak!! nem unja hogy most csak 1 pasival van?
Én 19 vagyok és bár nem 7 fiúval volt dolgom, de nem tudom. Én nem feltétlenül ítélném el. Engem is cikiznek a haverok hogy miért nem tudok egy pasi mellett megmaradni, de igazán nem látnak a dolgok mögé, csak beszélnek. Nem tudják, hogy miért szakítottunk az illetõkkel, és arról sem érzem hogy én tehetnék, hogy az utóbbi idõben már egyhuzamban a harmadik srác csal meg több mint fél év együttlét után... Ha nem csak egy éjszakás kalandoknak tudható be ez a 7-es szám, hanem mondjuk 3-4-5 hós kapcsolatoknak, akkor én nem annyira paráznék, szerintem ez nem egyenlõ az elõttem emlegetett k***vasággal, hisz ha egyszer egy idõ után rájön, hogy mégsem õ lesz élete párja akkor egyértelmû hogy nem marad vele akár lefeküdt vele, akár nem. Ha igazán szereted õt, akkor ne a múltjával foglalkozz, nálunk pl még 4 hónap alatt egyszer sem került szóba ki hány emberrel voltunk elõtte, és igazán nem is érdekel. Szeretem, együtt vagyunk, és ez a lényeg :)
Azért mert valakinek fiatalon már sok partnere volt az nem azt jelenti, hogy qrva. A férfiaknál ez miért nem gond hogy egy 18 éves csákó-mákó már 10 nõn túlvan? nem vagyok én sem egy pornósztár, de 18 éves koromig volt 4 férfi akivel voltam, és kipróbáltam hármasban is. és miért ne ha független voltam? mára már túl vagyok 3 tartós kapcsolaton és sehol nem volt ez zavaró tényezõ. A mostani barátomat sem zavarja. Nem azon dõl el ki milyen ember, hogy hány intim kapcsolata volt. Ez mindenkinek a legbensõbb magányügye, szószerint! Én egyetlen barátomat sem kérdezgettem hány nõvel volt elõttem. Mi közöm nekem ahhoz? Az a lényeg hogy velem hogy viselkedik. Én is szingli voltam mikor szexelgettem és miért ne tehettem volna meg? vagy ettõl már nem vagyok tisztességes? 20 éves korom óta tisztességesen dolgozom, fenntartom a házat, segítek nagypapámnak... ezeket az elõítéleteket el kéne felejteni. és neked is kedves kérdezõ azt tanácsolom ne a barátnõd elõzõ kapcsolataival foglalkozz, hanem azzal hogy veled milyen. 29/N
gondolom elõtted volt mind a 7-el, igaz? akkor meg ne aggódj, ne problémázz rajta. énis voltam már pár pasival, voltak egyéjszakás kalandjaim, de amikor párom van akkor csak vele és senki mással. nem attól lesz valaki qrva, hogy hány sráccal volt, hanem ha a párja mellett is végigmennek rajta páran. ha neki is te vagy a tökéletes, akkor valószínû õ sem vágyik már több pasira.
Ne azzal foglalkozz, hogy régen mi volt, hanem, hogy most mi van. Semmi baj vele. Amúgy nem mondanám bajnak, hogy elõtted volt más fiúkkal is. Ez az õ magánügye, azért mondta el valószínûleg mert bízik benned, és úgy érzi nem változik meg a szemedben ettõl. Ha ezt nem tudod tolerálni, akkor nem igazán van rendben minden. Az meg, hogy k*rva..nevetséges. Aki nem egyetlen férfival volt életében az már k*rva? Olyan könnyen dobálóznak manapság ezzel a szóval.
És miért zavar, ha ugyanakkor azt írod , hogy neked õ a tökéletes?
Ha zavarna a múltja, nem õ a tökéletes számodra! A férjemnek én vagyok a 3. nõ az életében, nekem õ a 4. akivel együtt élek és kb. a 20. akivel volt szexuális kapcsolatom, de mivel szeretjük egymást és boldogok vagyunk együtt, valamint bizalmunk van egymás iránt, õt nem zavarja a múltam. 18 évesen én is már túl voltam 9 pasin, attól még nem érzem magam k..vának, mert mindig csak egy barátom volt egyszerre. Persze így utólag megbántam, mert sok közülük meg sem érdemelt volna, de ez már a múlt és senkit nem érdekel. Mellesleg sokszor a fiatal lányok azért fekszenek le szinte bárkivel, sokszor igazi érzelem nélkül, hogy legyen mit mesélni a haveroknak és egyáltalán, hogy ne legyenek szüzek. 15 évvel ezelõtt én is ilyen voltam, naív, hiszékeny, de nagylány!
Engem is zavarna. 18 éves létére már 7 pasi is megd*gta? Szép teljesítmény! Egy jó tanács: vigyázz vele, én nem bíznék meg benne. Az ilyenekre szokták mondani, hogy k... Természetesen zavar..minden fiú szereti, ha a barátnõje rendes lány..fõleg ha még szûz is, és õ neki az elsõ. Ha meg 7-en végig mentek rajta..hát..megértelek. Én 21 vagyok, de csak egy férfivel voltam, 19 évesen, a mostani párommal. Nem bántam meg és nem késtem le semmirõl.
EGYSZERRE?
Te meg hazudd azt, hogy 15 lánnyal voltál már együtt.
szerintem se ettõl lesz valaki qurva, qurva az aki minden nap mással csinálja, miközben akár van barátja is, vagy aki tényleg az út szélén áll, ha egyedül volt, és akkor volt ez, nem kell elitélni, mert nem bántott vele senkit, meg amugy is ha egy fiúnak szabad ezt, akkor egy lánynak is, ha meg tényleg szereted, nem ezzel foglalkozol, mert elõtted volt, és az elõtted levõ életéhez kb semmi közöd, ha szereted, szeresd így, ha meg nem, akkor szakíts 20/L
de mi zavar téged ebben ennyire?
Engem pl azért zavarna, mert lehet megyek vele az utcán kézen fogva és ujjal mutogatnak a környéken lakó fiúk, hogy "nekem meg volt, nekem is, nekem is, stb.." Másik dolog, állandóan az lenne bennem ha szex van, hogy elõtte volt 7 sráccal, és lehet egyikkel jobb volt, a másiknak nagyobb farka volt, a harmadik jobban csinálta, stb.. Kb ez játszódna le bennem hasonló szituban. Engem is zavarna.
magamból kiindulva én megértelek.Nem k.urváznám, mert ugye szereted csak tartással lennék felé a helyedben.szóval vigyáznék vele.nekem eddig 4pasim volt komoly, a 4. el már 3éve vagyok.nem szerettem vna odaadni magam sok embernek, azért mégis ugy érzem néha sok a 4 is, mert a barátom elõtti egy felnõtt férfi volt, aki jó "tanító" volt számomra.1évig tartott, volt érzelem is benne bõven, de az is hogyha eljön az igazi megtudjam tartani.Modelkedésen keresztül ismertem meg, s mondta õ is h kihozza az igazi énem, legyen önbizalmam az ágyban, tartsam meg ha jön az igazi. s nem csak kihasznált, hiszen utána sokáig tartottuk a kapcsot, kaptam tõle sok mindent, ezt nem csak a szexre értem, rengeteget beszélgettünk.s ugye kevés ha valaki jól tud fõzni h megtartson egy pasit:) 21/l
A kérdező hozzászólása: De most már megváltozott(jó irányba) régen minden 7végén bulizni járt, meg cigizett is, de mióta együtt vagyunk nem cigizik és bulizni se nagyon jár( max velem, de én ritkán járok) És nagyon ragaszkodik hozzám de valamiért mégis zavar a "múltja"...
jajj, most azt hitted hogy vicces voltál ezzel?, amugy sztem nem zavarja hogy most csak 1-gyel van, ha már irta a kérdezõ is, h szereti, de sztem másnak nem kéne itélkeznie felette, mert ez magánügy, egy pasit se szólnak meg azért hogy hány lánnyal volt már, nekem eddig 23 éves létemre, 4 pasim volt, mégse gondolok magamról semmi rosszat, és másról se kell, ha ugy érezte jól magát, istenem, akkor ez az õ dolga, ha kérdezõ szereti, szeresse a múltjával együtt, mert neki ahhoz semmi köze, és gondoljan arra, h mennyit változott miatta, és becsülje meg inkább ezt sztem

Miért zavarja barátnőmet az, hogy a volt palijával beszélgetek, miközben a barátnőm párszor megcsalta a fiút? Csak barátnőmmel legyek és ne is beszélgessek senkivel akihez köze volt barátnőmnek?

Legjobb válasz: Ha nincs túl jó viszonyban a régi pasijával, akkor valószínûleg nem tetszik neki, hogy vele beszélsz. De az a legjobb, ha kikéred a véleményét a barátnõdnek.

Ha nincs túl jó viszonyban a régi pasijával, akkor valószínûleg nem tetszik neki, hogy vele beszélsz. De az a legjobb, ha kikéred a véleményét a barátnõdnek.
Hát...nem is tudom... Szerintem egy lány miatt ne legyél ilyen...tom, h milyen a szerelem, de én sem várnám el, h a pasim ne beszéljen a volt barátaimmal...ha meg olyan a lány, h ezt elvárja, akkor...beszéld meg vele Azon a volt pasijával való beszélgetésen meg úgy segíthetsz, hogy nem a barátnõd elõtt próbálsz meg vele társalogni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat és még várom õket. :) DE ne mtudom úgy csinálni, hogy ne lásson, mert egy suliba járunk mind a hárman és a barátnõm (Viki) mindig lent van az aulában. Én (Timi) szerintem meg az nem jó ha bújkálok elõle. De én semmit nem akarok a pasitól (Zoli), mert õ nekem cska egy jó barát.
Szerintem fél, hogy mondhat olyat a volt pasija, ami miatt te már... Máshogy fogsz rá nézni. Nem akarja, hogy a rossz oldaláról sokat tudj... hülyén kifejezve.
* Jajj, bocsánat, tökre félreértettem... :)
mert féltékeny!!

Lányok nálatok mi az az átlag életkor, amikor zavar titeket, hogy a párotoknak nem volt még senkije? Miért zavarna benneteket?

Legjobb válasz: 22 év 4 hónap 12 nap 20 óra 22 perc és 12 másodperc. Egy másodperccel sem több, se kevesebb!

22 év 4 hónap 12 nap 20 óra 22 perc és 12 másodperc. Egy másodperccel sem több, se kevesebb!
28 éves vagyok. És mindig úgy gondoltam, hogy akit ez zavar az debil. Mármint anélkül, hogy megismernél valakit, nem szabad ítélkezni, csak mert nem volt nõvel. Egyébként a férjem már majdnem 21 éves volt amikor elvesztette velem a szüzességét. Amúgy sem zavart a dolog, csak azért furcsálltam mert irtó helyes pasi:) , mármint az én ízlésemnek... és több ismerõsöm szerint is az..és azt gondoltam, hogy egy ilyen pasi azt dönt meg akit akar... Beszéltünk róla, és egyszerûen az volt az ok, hogy az igazira várt, a szerelemre:) ennyi. Én akkor 24 éves voltam. Azóta összeházasodtunk.
Csak nem léptél még teljesen túl rajta! Nem kell aggódni ez megszokott dolog, majd idõvel elmúlik! :)

Miért zavar engem az a dolog, hogy a volt barátnőm lehet összejön egy másik sráccal?

ég szakítottunk, de még mindig szerelmes vagyok belé,

Legjobb válasz: Ezért. Remekül megválaszoltad magadnak a kérdést. Ha érdemes, akkor próbáld visszaszerezni a csajt, ha nem akkor keress te is mást.

Ezért. Remekül megválaszoltad magadnak a kérdést. Ha érdemes, akkor próbáld visszaszerezni a csajt, ha nem akkor keress te is mást.
szerelmes vagy még belé. ha õ szakított akkor gyere össze mással. könnyebb lesz
Azert zavar mert nincs masik csajod, surgossen keress magadnak egyet aki szebb tole.

A Jobbikot miért nem zavarja hogy Putyin kommunista, azon belül is KGB-s volt, és ezt meg se bánta?

Illetve tegyük fel hogy nem zavarja, de akkor innentõl kezdve teljesen hiteltelen a Jobbik részérõl Biszku Bélázni vagy Horn Gyulát pufajkásozni, azzal is le kell állni. Teljesen abszurd hogy a szimpatizánsok hogy együtt kanyarodnak ebben a kérdésben, mintha normális dolog lenne ilyesmit megbocsájtani. Mint amikor Orbán átment jobboldaliba és ment vele a komplett kollégiumi szoba. Pedig egy kemény kommunista rezsimmel együttmûkõdni gyalázatos dolog. Putyin simán asszisztált volna 56-hoz is, ha akkor él. Most is mindehova bevonul ahova akar (Csecsenföld stb). A Fidesz után a Jobbiknál is vannak már jó és rossz (ex)kommunisták, az MSZP meg eleve innen indult.

Legjobb válasz: Mert orosz ügynökök.

Mert orosz ügynökök.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat. Sok mindenrõl szó esett, de aki védte Putyin-t, az nem beszélt nyíltan a kommunista és KBG-s múltjáról, pedig errõl szól a kérdés. Azt írtam én is az utolsó bekezdésben, hogy értem a Jobbik vonzódását az erõs államhoz. A kérdés az, hogy meg lehet-e bocsájtani a kommunista diktatúra közremûködõinek? És most nem egy falusi tanácselnöki pozícióról beszélünk, hanem a kommunista titkosszolgálatról. Nekem úgy tûnik, hogy a Jobbik szerint igen, de ezt egy jobbikos mintha félne végiggondolni és kimondani. Szerintem nincs bocsánat, se Biszkunak, se Putyinnak. "a Jobbiknál is vannak már jó és rossz (ex)kommunisták" - félreérthetõen fogalmaztam, ezt a mondatomat természetesen úgy értettem, hogy a Jobbik szerint is vannak jó (Putyin) és rossz (pl. Biszku, Horn) (ex)kommunisták.
Szerintem jobb, ha az emberi jogok, egy ország belügyei közé tartoznak.Putyin is így gondolja valószínû. Ne Strasbourgból mondják meg Moszkvának, hogy , hogyan bánhat a rabokkal, vagy ítélheti-e õket kényszermunkára. Ne Strasbourg mondja meg, hogy Magyarország alkalmazhat-e például halálbüntetést, ezt akár népszavazással is ellehetne dönteni, döntse el a magyar nép és valami külföldiekbõl álló csoport.
"Ezt pontosan , hogy érted?" Haza, Párt, Nemzet, Birodalom, stb... Mindegy, minek hívjuk, egy gondolati konstrukció, amire hivatkozva lehet korlátozni az emberi jogokat, mert az Eszme fontosabb. Az Eszme ellen nem szólhatsz, mert reakciós vagy, hazaáruló vagy, zsidó vagy, nemzetellenes vagy, közveszélyes munkakerülõ vagy stb stb Az Eszme viszont bármit megtehet veled, mert Õ a legfontosabb, az életed sem jelent semmit... És hogy mit kíván az eszme? Jaaa, azt majd megmondja a mindenkori Vezér;) Nem anarchista nézeteket akarok terjeszteni, csak szemfényvesztésnek tartok minden olyan berendezkedést, amelyben nem egy állam van a lakosságért, hanem fordítva... Az euroatlanti kultúrában, ha még nem is értük ezt el, de célként megjelent, és nem fegyvertelen az, aki szeretne küzdeni ezért a gondolatért. Akik viszont valamilyen Eszmét helyeznek elõtérbe, nyilván nem értenek egyet, és mivel az euroatlanti kultúra jelenleg még domináns a világon, kénytelenek összefogni ellene.
"Ugyanúgy egy ideológiának rendelik alá az emberi jogokat, mint Putyin" Ezt pontosan , hogy érted?
Ugyanúgy egy ideológiának rendelik alá az emberi jogokat, mint Putyin. Jelenleg a fejlett világban az emberi jogi gondolkodás erõs, tehát minden ellensége kénytelen egymásnak vetni a hátát, akármilyen ellentétek is vannak közöttük amúgy.
Putyin nem kommunista, õ egy imperialista, egy birodalmat akar építeni Oroszországból és egész jól csinálja, a Nyugat meg semmit se tehet ellene politikailag.
Magyarország egy kicsi ország, egy nagyhatalom nélkül semmit nem tud elérni és sehova nem tud fejlõdni. A nyugat viszont liberalizmuson kívül, ami kivérezteti a nemzetet, azonkívül semmit nem adott.
Mond már meg milyen ex kommunisták vannak a Jobbiknál. Akik ma a Jobbikban ülnek, nagyrészt nem is éltek vagy még gyerekek voltak rendszerváltás elõtt.
Egyébként OV hányszor bírálta az Eu-t? De az Eu-s pályázatokat nyomatják ezerrel, és az Eu pénzén jönnek létre fejlesztések, beruházások.
Vona apját oroszok lõtték le a világháborúban. Ennek ellenére azért kampányol mellettük, mert nem saját érdekeket nézi mint mások, hanem a magyarokét. Oroszország nagyhatalom. Van piaca, gáza, erõforrásai és jobb volna hozzájuk tartozni, - de legalábbis jó viszonyt ápolni - mint EU-hoz, mivel EU-ból semmi jó nem lett, csak az árak lettek nyugatiak, a fizetések közel sem.
"A mai világban olyan nem létezik, hogy kommunista és a többi. " Érdekes, egyesek szerint nácik léteznek...
A mai világban olyan nem létezik, hogy kommunista és a többi. Itt már rég pénzrõl szól a dolog, és vannak bábok, meg bábosok.
" És esetleg azt hiszik, majd az oroszok segítenek a határrevízióban (a történelem ismétli önmagát?)." Ennek van valószínûsége: [link] Az oroszok a románokat sem szeretik. Az ellenségem ellensége a....
Miért, valaki mást zavar?
Mert szeretik az ízét az orosz fa.... mármint vodkának. És esetleg azt hiszik, majd az oroszok segítenek a határrevízióban (a történelem ismétli önmagát?).
Putyin azt mondta:"Aki nem kívánja vissza a Szovjetuniót annak nincs szíve, de aki visszakívánja annak nincs agya" A Kádár kori rendõrség például sokkal jobb volt, mint a mostani.
A Jobbik sosem valami mellett beszél, hanem valami ellen. Most épp az EU ellen...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Ne Strasbourgból mondják meg Moszkvának, hogy , hogyan bánhat a rabokkal, vagy ítélheti-e õket kényszermunkára. Ne Strasbourg mondja meg, hogy Magyarország alkalmazhat-e például halálbüntetést, ezt akár népszavazással is ellehetne dönteni, döntse el a magyar nép és valami külföldiekbõl álló csoport." Ó, ha csak ezzel lenne baj :) Ha Oroszországban egy újságíró rosszat mer írni Putyinról, vagy börtönt kap, vagy olyan bírságot, hogy évekig nem eszik rendesen... Innentõl kezdve akkor ki mondja meg Moszkvának, ha esetleg valami nem stimmel az emberi jogokkal? Jó, akkor ne mondja meg Strasbourg, hanem mondja meg az orosz nép... de ha az orosz nép ki meri nyitni a száját, akkor Putyin szájonvágja... _ez_ a kommunista mentalitás, amit máig nem vetkõzött le. Ld.: ukrán népszavazás... szerintem azért nem teljesen mindegy, hogy mikor szavazok Oroszország mellett vagy ellen, állomásozik-e éppen az orosz hadsereg :D De ezt egy kommunistának hiába magyarázod, neki ez így rendben van, a szavazás csak arra való, hogy befogja az EU meg az USA száját, az emberek véleménye nem fontos... ha az lenne, egy darab orosz katona sem lenne ott...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!