Találatok a következő kifejezésre: Miért zavarja az, hogy a (101 db)

Miért zavar az hogy a barátnőm 7 fiúval volt előttem? Ez normális?

18 éves fiú vagyok a barátn?m is ennyi, és el?ttem már 7 fiúval volt ágyban, és ez valamiért zavar engem. Már 1 éve együtt vagyunk és minden klassz, nagyon szeretjük egymást, de ez a dolog valamiért mégis zavaró számomra. Elég korán vesztette el a szüzességét is. Én eddig csak 2 lánnyal voltam, de nem is vágyok többre mert nekem ? a tökéletes.

Legjobb válasz: 7 fiuval egyzserre?? aztakva hát nem 1re van beállitva focizol? hivd a csapatot is jah és a cserejátékosokat se hagyd ki mert ök is kelleni fognak!! nem unja hogy most csak 1 pasival van?

7 fiuval egyzserre?? aztakva hát nem 1re van beállitva focizol? hivd a csapatot is jah és a cserejátékosokat se hagyd ki mert ök is kelleni fognak!! nem unja hogy most csak 1 pasival van?
Én 19 vagyok és bár nem 7 fiúval volt dolgom, de nem tudom. Én nem feltétlenül ítélném el. Engem is cikiznek a haverok hogy miért nem tudok egy pasi mellett megmaradni, de igazán nem látnak a dolgok mögé, csak beszélnek. Nem tudják, hogy miért szakítottunk az illetõkkel, és arról sem érzem hogy én tehetnék, hogy az utóbbi idõben már egyhuzamban a harmadik srác csal meg több mint fél év együttlét után... Ha nem csak egy éjszakás kalandoknak tudható be ez a 7-es szám, hanem mondjuk 3-4-5 hós kapcsolatoknak, akkor én nem annyira paráznék, szerintem ez nem egyenlõ az elõttem emlegetett k***vasággal, hisz ha egyszer egy idõ után rájön, hogy mégsem õ lesz élete párja akkor egyértelmû hogy nem marad vele akár lefeküdt vele, akár nem. Ha igazán szereted õt, akkor ne a múltjával foglalkozz, nálunk pl még 4 hónap alatt egyszer sem került szóba ki hány emberrel voltunk elõtte, és igazán nem is érdekel. Szeretem, együtt vagyunk, és ez a lényeg :)
Azért mert valakinek fiatalon már sok partnere volt az nem azt jelenti, hogy qrva. A férfiaknál ez miért nem gond hogy egy 18 éves csákó-mákó már 10 nõn túlvan? nem vagyok én sem egy pornósztár, de 18 éves koromig volt 4 férfi akivel voltam, és kipróbáltam hármasban is. és miért ne ha független voltam? mára már túl vagyok 3 tartós kapcsolaton és sehol nem volt ez zavaró tényezõ. A mostani barátomat sem zavarja. Nem azon dõl el ki milyen ember, hogy hány intim kapcsolata volt. Ez mindenkinek a legbensõbb magányügye, szószerint! Én egyetlen barátomat sem kérdezgettem hány nõvel volt elõttem. Mi közöm nekem ahhoz? Az a lényeg hogy velem hogy viselkedik. Én is szingli voltam mikor szexelgettem és miért ne tehettem volna meg? vagy ettõl már nem vagyok tisztességes? 20 éves korom óta tisztességesen dolgozom, fenntartom a házat, segítek nagypapámnak... ezeket az elõítéleteket el kéne felejteni. és neked is kedves kérdezõ azt tanácsolom ne a barátnõd elõzõ kapcsolataival foglalkozz, hanem azzal hogy veled milyen. 29/N
gondolom elõtted volt mind a 7-el, igaz? akkor meg ne aggódj, ne problémázz rajta. énis voltam már pár pasival, voltak egyéjszakás kalandjaim, de amikor párom van akkor csak vele és senki mással. nem attól lesz valaki qrva, hogy hány sráccal volt, hanem ha a párja mellett is végigmennek rajta páran. ha neki is te vagy a tökéletes, akkor valószínû õ sem vágyik már több pasira.
Ne azzal foglalkozz, hogy régen mi volt, hanem, hogy most mi van. Semmi baj vele. Amúgy nem mondanám bajnak, hogy elõtted volt más fiúkkal is. Ez az õ magánügye, azért mondta el valószínûleg mert bízik benned, és úgy érzi nem változik meg a szemedben ettõl. Ha ezt nem tudod tolerálni, akkor nem igazán van rendben minden. Az meg, hogy k*rva..nevetséges. Aki nem egyetlen férfival volt életében az már k*rva? Olyan könnyen dobálóznak manapság ezzel a szóval.
És miért zavar, ha ugyanakkor azt írod , hogy neked õ a tökéletes?
Ha zavarna a múltja, nem õ a tökéletes számodra! A férjemnek én vagyok a 3. nõ az életében, nekem õ a 4. akivel együtt élek és kb. a 20. akivel volt szexuális kapcsolatom, de mivel szeretjük egymást és boldogok vagyunk együtt, valamint bizalmunk van egymás iránt, õt nem zavarja a múltam. 18 évesen én is már túl voltam 9 pasin, attól még nem érzem magam k..vának, mert mindig csak egy barátom volt egyszerre. Persze így utólag megbántam, mert sok közülük meg sem érdemelt volna, de ez már a múlt és senkit nem érdekel. Mellesleg sokszor a fiatal lányok azért fekszenek le szinte bárkivel, sokszor igazi érzelem nélkül, hogy legyen mit mesélni a haveroknak és egyáltalán, hogy ne legyenek szüzek. 15 évvel ezelõtt én is ilyen voltam, naív, hiszékeny, de nagylány!
Engem is zavarna. 18 éves létére már 7 pasi is megd*gta? Szép teljesítmény! Egy jó tanács: vigyázz vele, én nem bíznék meg benne. Az ilyenekre szokták mondani, hogy k... Természetesen zavar..minden fiú szereti, ha a barátnõje rendes lány..fõleg ha még szûz is, és õ neki az elsõ. Ha meg 7-en végig mentek rajta..hát..megértelek. Én 21 vagyok, de csak egy férfivel voltam, 19 évesen, a mostani párommal. Nem bántam meg és nem késtem le semmirõl.
EGYSZERRE?
Te meg hazudd azt, hogy 15 lánnyal voltál már együtt.
szerintem se ettõl lesz valaki qurva, qurva az aki minden nap mással csinálja, miközben akár van barátja is, vagy aki tényleg az út szélén áll, ha egyedül volt, és akkor volt ez, nem kell elitélni, mert nem bántott vele senkit, meg amugy is ha egy fiúnak szabad ezt, akkor egy lánynak is, ha meg tényleg szereted, nem ezzel foglalkozol, mert elõtted volt, és az elõtted levõ életéhez kb semmi közöd, ha szereted, szeresd így, ha meg nem, akkor szakíts 20/L
de mi zavar téged ebben ennyire?
Engem pl azért zavarna, mert lehet megyek vele az utcán kézen fogva és ujjal mutogatnak a környéken lakó fiúk, hogy "nekem meg volt, nekem is, nekem is, stb.." Másik dolog, állandóan az lenne bennem ha szex van, hogy elõtte volt 7 sráccal, és lehet egyikkel jobb volt, a másiknak nagyobb farka volt, a harmadik jobban csinálta, stb.. Kb ez játszódna le bennem hasonló szituban. Engem is zavarna.
magamból kiindulva én megértelek.Nem k.urváznám, mert ugye szereted csak tartással lennék felé a helyedben.szóval vigyáznék vele.nekem eddig 4pasim volt komoly, a 4. el már 3éve vagyok.nem szerettem vna odaadni magam sok embernek, azért mégis ugy érzem néha sok a 4 is, mert a barátom elõtti egy felnõtt férfi volt, aki jó "tanító" volt számomra.1évig tartott, volt érzelem is benne bõven, de az is hogyha eljön az igazi megtudjam tartani.Modelkedésen keresztül ismertem meg, s mondta õ is h kihozza az igazi énem, legyen önbizalmam az ágyban, tartsam meg ha jön az igazi. s nem csak kihasznált, hiszen utána sokáig tartottuk a kapcsot, kaptam tõle sok mindent, ezt nem csak a szexre értem, rengeteget beszélgettünk.s ugye kevés ha valaki jól tud fõzni h megtartson egy pasit:) 21/l
A kérdező hozzászólása: De most már megváltozott(jó irányba) régen minden 7végén bulizni járt, meg cigizett is, de mióta együtt vagyunk nem cigizik és bulizni se nagyon jár( max velem, de én ritkán járok) És nagyon ragaszkodik hozzám de valamiért mégis zavar a "múltja"...
jajj, most azt hitted hogy vicces voltál ezzel?, amugy sztem nem zavarja hogy most csak 1-gyel van, ha már irta a kérdezõ is, h szereti, de sztem másnak nem kéne itélkeznie felette, mert ez magánügy, egy pasit se szólnak meg azért hogy hány lánnyal volt már, nekem eddig 23 éves létemre, 4 pasim volt, mégse gondolok magamról semmi rosszat, és másról se kell, ha ugy érezte jól magát, istenem, akkor ez az õ dolga, ha kérdezõ szereti, szeresse a múltjával együtt, mert neki ahhoz semmi köze, és gondoljan arra, h mennyit változott miatta, és becsülje meg inkább ezt sztem

Miért van az, hogy a csajok előtt zavarba jövök?

Ezt úgy értem, hogy tök jól el tudok a csajokkal beszélgetni, de egyszer csak bepirulok...mért van ez? lehet, hogy ez hülyeség, de nincs rá vmi gyógyszer esetleg? (nincs pufi arcom, + nincsennek sok pattanásaim, hogy ezekt?l vörös legyen az arcom)

Legjobb válasz: hát ezzel énis igy voltam az volt a bajom hogy nem volt önbizalmam ugy mint neked mindig elpirultam lányok elõtt, azért jössz zavarba mert foglalkozol azzal hogy mit gondolhat rólad egyszerüen nem kell vele foglalkozni hogy mit gondol rólad más igy egy idõ mulva elmulik felszabadultabb leszel.

hát ezzel énis igy voltam az volt a bajom hogy nem volt önbizalmam ugy mint neked mindig elpirultam lányok elõtt, azért jössz zavarba mert foglalkozol azzal hogy mit gondolhat rólad egyszerüen nem kell vele foglalkozni hogy mit gondol rólad más igy egy idõ mulva elmulik felszabadultabb leszel.
Én nemrégiben találkoztam egy csajjal akit a neten ismertem meg, és csak az elsõ 10 percben voltam egy picit vészes helyzetben, de utána egyáltalán nem. Lehet azért mert eleve nekem nem tetszett a stílusa a csajnak, és én nem terveztem vele semmit.

A páromat miért zavarja az hogy sms-t küldök neki? Ti hogy reagálnátok erre?

Nagyon megbántott azt mondta hogy ne küldjek neki napi 2-3 sms-t,pedig csak kedvességb?l küldtem neki erre ? azt mondta hogy teljesen felesleges...nagyon megbántott...

Legjobb válasz: sztem azon gondolkozz el hogy miért vagy ezzel az emberrel.ha eenyit nem tud érted megtenni h normálisan reagáljon.

sztem azon gondolkozz el hogy miért vagy ezzel az emberrel.ha eenyit nem tud érted megtenni h normálisan reagáljon.
Ha úgy érzi, hogy "túl sok" vagy neki, akkor vegyél vissza kicsit. Hidd el, nem jó túlzásba vinni még a kedveskedést sem.
Engem is zavarna, ha mindennap az smseidet küldözgetnéd. Minden nap megkapja, hogy nagyon szeretlek? Most abba mi olyan érdekes? Szerintem ellenõrizve is érzi magát, és lehet hogy nem mindig arra vágyik, hogy neked jelentkezzen le. De miért nem vele beszéled meg normálisan? Most annak semmi értelme, hogy itt tippelgessünk és elmondja mindenki, hogy szegény Te és hogy lehet ilyen bunkó barátod...
Lehet õ pedig azért van megbántva, mert nem veszed fel a telcsit, hogy felhivd és elmond mindezt neki (mégiscsak személyesebb), hanem leszereled sms-sel. Én lány vagyok, és útálok üziket kapni. Ha valaki akar mondani valamit, akkor mondja meg rendesen, ne üzengessen. Majdnem olyan mintha lelennék szerelve így. Van benne valami nem ? Ha tényleg szereted, akkor ne minket kérdezz, hanem õt. Egy kapcsolatban a nyiltság, õszinteség a lényeg.
Nálam is kiverné, ha jön üzenet, és csak ennyi áll benne: "sms"
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:11 Szerinted nem kérdeztem??Annyit mond hogy teljesen felesleges ennyi...Amúgy nem mindig küldök neki, néha rámjön mert hiányzik akkor küldök neki ennyi, de ez nem rendszeres.
A kérdező hozzászólása: Kedves mindenki mi elõtt lehurrogtok, kb 250 km-er van köztünk és sajnos másképpen nem megy a dolog mint hogy írok neki egy sms-t.... Kb 2 hetente találkozunk jó esetben...
Azért akadt ki, mert úgy érzi, hogy ellenõrízgeted és rátelepedsz. Nekem úgy tûnik, hogy ebben a kapcsolatban te szeretsz, õ meg elvan és az agyára ment, hopgy naponta háromszor megkérded, hogy mizujs és hogy szereted. Ez konkrétan azt jelzi felé, hogy te csak rá vársz, nincs mit csinálnod és az egész életed körülötte forog. Nem hinném, hogy szorosabbra akarná fûzni a kapcsolatotok fonalát, ha azt érzi, hogy nem ehet levaegõt. Neked kedvesség, neki ellenõrízgetés. És lány vagyok, de nekem is felmenne a pumpám ha a párom smsekkel bombázna.Minek?Ha akar valamit hívjon fel, megbeszélj és le van zárva. Ha valami baj van írsz, ha nincs akkor meg megbeszélitek ha beszéltek.
15:18-as, ez nem lehirrogás, csak szeretnénk fenyitni a szemed, hogy 1. nem szeret 2. õ másképp gondolkodik a te kedves smseidrõl, másképp veszi én is 300km-re laktam a páromtól egy évig, mégse irogattam neki naponta ezer smst, este beszéltünkl akkor megbeszéltük, hogy mizu és kész és már 13 éve együtt vagyunk
egy válaszoló kérdezte hogy azért találkozunk e miért ne találkoznánk? :D mikor nem vagyunk együtt akkor telefonálunk amúgy kérdezõ: gondolj bele az õ szemszögébe pasiból van, nem hiszem hogy túl jók érinti a naponta elmondott mizu veled és szeretlek ettõl én is megõrülnék pedig csaj vagyok azt írtad hogy nem mindig kell hogy válaszoljon épp ezért érzi feleslegesnek énsem tudnék mit kezdeni egy szia kicsim szeretlek sms-el :S mindenki más valakik szeretnek egymásnak napi 200 sms-t írni a párod nem ilyen 4 hónap amúgysem épp sok idõ hagyd kibontakozni
sok hulye fogjatok fel h anoknek meg a ferfiaknak egyarant vannak jogai nem ugy h a nonek jogai a ferfinak meg kotelezettsegei...halljanak mar ki ezek az amerikai nyavalyas filmeken felnott csajok! mindenki egyarant tegyen a masikert mert amelyik csaj csak nyavalyog nyugol es a jogait uvolti az mennye vissza a filmekhez s hagyja szegeny sracot elni!!!! Es nekem normalis jol mukodo kapcsolatom van ahol mindent megbeszelunk es nem fut a baratnom a hulye haverinaihoz ha epp reszegen beszoltam neki. Uh ritka de van remeny fiuk!!! 22fiu
Mi nem is küldözgetünk barátommal sms-eket egymásnak, és nem is hívogatjuk egymást napközben sem, csak max. azért, hogy megbeszéljük majd, mikor találkozzunk. Persze mindenki más, valakinek ez tûnhet abnormálisnak, de én sem szeretem, ha 3-4 óránként hívogatnak meg üzengetnek nekem, fõleg ha semmi nem történik velem, vagy nincs mondani valóm. Ha meg van, vagy a másik féllel történik valami érdekes, amit szeretne minél hamarabb közölni, akkor az persze más, olyankor megértem, hogy egymásra telefonálunk vagy küldünk sms-t. De ennyi. Valószínûleg a te barátod is ilyen, ezt fogadd el, szerintem nem kell megsértõdni ezen, mert mint mondtam, mind mások vagyunk. A másik pedig, hogy legalább szólt neked errõl, mintsem küldj neki 4-5 sms-t úgy, hogy ne reagáljon egyikre sem, mert nem szeret sms-ezni... :)
Az én barátnõm is ilyen, nem nagyon szeret irogatni, a következõ randi megbeszélésén kivül, de amikor együtt vagyunk nagyon sokat beszélgetünk, látom rajta hogy szeret. Szerintem azért ilyen, mert ha irogatunk akkor csak még jobban hiányzunk egymásnak, meg igy irogatva nem tudjuk jol megérteni egymást, nem tudjuk jol kimutatni az érzelmeinket. Gondolom a te pároddal is ez a helyzet, fogadd el így!
Bunkó egy párod van!!!
hát ha napi 3x megkérdezed, hogy hogy van mit csinál lehet megunja. és ellenõrizve érzi magát.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:08 Annyit mond hogy minek ennyit írni teljesen felesleges.. Pedig nem is egy városban lakunk, és nem tudunk minden nap találkozni.
Akkor suliba. Neki az a melóhelye. Szünetben lehet, hogy a haverokkal dumálna, mert a sok szárazszájú tanár elég uncsi tud lenni és lefárassza az embert. Kérd meg mondja meg mi a baja az SMS-sel és tedd hozzá, hogy normálisan és õszintén válaszoljon. :-)
Hány évesek vagytok? mi állt az sms-ben? ha valami nyálzós szöveg, lehet, hogy párod nem az a típus, aki az ilyesmit kedveli.
My. mert utál smst írni, és akkor válaszolnia kéne rá..:D Nem tudom
Elhiszem, nekem is nagyon fájna. De miért mondhatta ezt? Dolgozik?
mióta vagytok együtt? amúgy az enyém se nagyon szereti :D ezért kb 2-3 hetente írok neki ha van valami fontos, egyébként telefonon beszélünk nem minden pasi rajong az sms-ekért szerintem ne vedd zokon korotok?
Ezen én is kiakadnák és nagyon bántana engem is fõleg azért, mert az én párom egész nap szinte dolgozik, és legalább sms-ben halljuk egymást, még nem vagyunk együtt. Én megkérdezném tõle, hogy miért zavarja, mert erre sok magyarázatot lehet találni...
"mióta vagytok együtt? amúgy az enyém se nagyon szereti :D ezért kb 2-3 hetente írok neki ha van valami fontos, egyébként telefonon beszélünk nem minden pasi rajong az sms-ekért szerintem ne vedd zokon korotok?" de találkozni azért szoktatok?
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:00 Nem nem dolgozik..tanul most éppen szünet van neki. Amúgy 23 éves..
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:03 4 hónapja vagyunk együtt
Na ez nálunk fordítva van. Véletlen a kertben hagytam a mobilom aztán meg elmentünk körbejárni fél megyét és délutánra 6 SMS várt, hogy légyek szíves válaszolni, élek-e még meg ilyenek. :D Lehet, hogy kellemetlen szituba keveredett pl, pont a felettesével beszélgetett. Páromat mikor hívtam Õ is kellemetlenül érezte magát, mert pont a fõnök adta a feladatot. Így maradt nálunk az SMS. Ezt beszéljétek meg! Ha csak szimplán a legalább a melóhelyén szeretne csak a melóra koncentrálni akkor azt szépen is meg lehet mondani. Figyu drágám, nem mindig érek rá elolvasni és válaszolni az üzijeidre. Ennyi. 22/N párom 20/F
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:00 semmi nyálas nem állt benne... annyi hogy mit csinálsz most éppen és szeretlek kb ennyi... semmi nyálas szerelmes sz.rság
Hány évesek vagytok és kb mi állt az sms-ekben?
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:06 Én 26 õ 23 éves. Annyi állt benne hogy szeretlek és általában megkérdezem hogy hogyan telik a napja mivel nem egy városban lakunk..
A kérdező hozzászólása: Ja és nem várom el hogy vissza reagáljon
hja, az üres telefonálást, meg sms-ezést én se bírtam, a lóvé meg tök fölöslegesen elfolyt a nagy büdös semmibe.
igen, éppen most esett rám a vénusz
A világ nem dõl össze, de sok ilyen apró dolog miatt fog a szép magyar nyelv tönkremenni. Hát ezért zavar.
ha magyarok vagyunk akkor hívjuk D U G Á S-nak
Engem nem zavar, csak az illetõ írja le magát a szememben:D Nem tudom, akaratlanul is, nem tehetek róla, de ha nekem valaki így leírja, akkor egybõl egy iqlight embernek könyvelem el magamban. Tudom, hogy egy hülye p*csa vagyok, de evvan=)
Mert a sex sux ha csak disznósegget dux.
azért zavar mert rohadtul magyarok vagyunk A számítógépet sem Personal Computernek írjuk, a klaviatúrát sem keyboardnak, a maszturbációt se masturbationnak, a koktélt sem coctailnak..hát ezért!
Nem zavar, annak ellenére hogy tudom, a magyar helyesírás szerint szex-nek kell írni. Csak mivel maga a szó nemrég honosodott meg a nyelvünkben, ezért még él a köztudatban az s-sel írt változata is.
18.05-ös, ki használja egyáltalán a klaviatúra szót? Billentyûzet aztán kész, nem kell cifrázni.
hát zavar....a magyarban annyi szép szó van erre, keress már valami normálisabbat...(most helybõl 10-et tok felsorolni...)
Zavar, mert én se írok bizonyos szavakat angolul.:D Bár ha valaki legközelebb sexnek írja, esküszöm, csak angolul fogok vele onnantól kezdve kommunikálni. És különben is, mikor olvasok, szinte hallom a szöveget, és rohadtul kiábrándító s-sel olvasva.XD
Nem zavar.
Engem is zavar, mert magyarok vagyunk. De még elmegy... Viszont aki a suna vagy sunázás szót használja, annak kirugdosnám a összes fogát:)
15:33: Dehát miért?:D Rengeteg szlengszó van.:D Te egyet se használsz?:D
Engem zavar. Múltok így hívta a barátom és ránkesett egy ház.
Múltkor nem múltok sry.
Ha egyszer már magyarok vagyunk, akkor beszéljünk magyarul. Ezek szerint nincs túl nagy magyar identitásod...

Miért van az, hogy a legtobb ember akkor sem gondolkodik el a hibáin, amikor mar tobben is szolnak neki, hogy vannak dolgok, amik zavaroan hatnak a kornyezetere is?

Legjobb válasz: Nekem egyik osztálytársam olyan, hogy mindenkin élõsködik, és szívja a vérét, mint valami pióca, már legtöbb barátja elhagyta. Én meg is mondtam neki kereken, hogy mekkora idióta, erre meg kiakadt és elszidott engem mindennek, és engem utál mindenki - holott, még õ panaszkodott nekem arról, hogy õt utálja mindenki -, és szidta azokat is, akik szintén megszüntették vele a kapcsolatot. Mondtam neki, hogy ja, mindenki egy nagy s.eggfej rajta kívül, és õ a szegény ártatlan áldozat, akit mindenki bánt, és ekkor sem jutott el a tudatáig az, hogy változnia kéne, és nyomta a szövegét még, hogy õ mennyire büszke magára, és én mekkora idióta vagyok. Az emberek hülyék, plusz a büszkeségük sem engedi, hogy beismerjék hibáikat, és amíg õket nem zavarja a dolog... Mindig a másik a hülye, és a hibás. Ehhez persze kell megfelelõ méretû egó is.

Nekem egyik osztálytársam olyan, hogy mindenkin élõsködik, és szívja a vérét, mint valami pióca, már legtöbb barátja elhagyta. Én meg is mondtam neki kereken, hogy mekkora idióta, erre meg kiakadt és elszidott engem mindennek, és engem utál mindenki - holott, még õ panaszkodott nekem arról, hogy õt utálja mindenki -, és szidta azokat is, akik szintén megszüntették vele a kapcsolatot. Mondtam neki, hogy ja, mindenki egy nagy s.eggfej rajta kívül, és õ a szegény ártatlan áldozat, akit mindenki bánt, és ekkor sem jutott el a tudatáig az, hogy változnia kéne, és nyomta a szövegét még, hogy õ mennyire büszke magára, és én mekkora idióta vagyok. Az emberek hülyék, plusz a büszkeségük sem engedi, hogy beismerjék hibáikat, és amíg õket nem zavarja a dolog... Mindig a másik a hülye, és a hibás. Ehhez persze kell megfelelõ méretû egó is.
Mikre gondolsz konkrétan?
Mert mindenki más hibás, csak õk nem. Emlészem egyszer volt egy lakótársnõnk, valami iszonyú rendetlen- véres betét otthagyása több napig, nyitott fürdõszobai szekrényben, hús kint hagyása egy hétig a pulton, míg egyedül volt az albiban, és hasonló finomságok-volt. Szóvá tettük, kiakadt, elment berúgni és kipletykálni minket, mekkora szemetek vagyunk. A pohár betelt, mikor észrevettük, hogy lop is. Érdekes, elõtte õ gyanúsítgatta a barátnõmet. Kirúgtuk az albérletbõl. Nem akart elmenni, megsértõdött, mindenkinek elõadta a drámát, gyönyörûen kibeszélt minket-tehát pl. egészségügyi, családi titkokat. Komolyan mondom, olyan gyalázatos emberrel még nem találkoztam. És soha nem ismerte be a hibáit. Mindig õ volt az áldozat, a nagypofájú, vagány csajszika, akit ok nélkül bántanak. Irigylem néha az ilyen emberek magabiztosságát. És tudod mit? Baromi jól elevickél így az életben, mindig talál magának balekokat, kihasználni való embereket. :/
A kérdező hozzászólása: Konkrétan pont az ilyen dolgokra gondolok, mint amilyet a 2. válaszoló írt. Ami egy normális ember számára szembetûnõ es zavari. az ilyeneknek miert nem tunik fel? es miert nem ismerik be a hibaikat. miert fogjak mindig masra? es nincs olyan, hogy tokeletes ember, de meg ok kritizalnak masokat...
Azért, mert ezek az emberek ritka beképzeltek, és azt hiszik, bármit megcsinálhatnak, és tökéletesek - és vagy nem értik meg, hogy másokat zavar, amit csinálnak, vagy egyszerûen azt hiszik, hogy a "vagányságuk" a többi ember fölé emeli õket, és nekik mindent el kell viselniük, amit csinál, mert õ a király/nõ. Nálunk lépcsõházi lakóközösségben voltak ilyenek, majdnem felgyújtották a linóleumot égõ csikkel, cuccokat hajigáltak le az ablakból (vicces volt, amikor tanulni próbáltam az ablakkal szembeni íróasztalomál, és fél szemmel azt láttam, hogy 10percenként elsötétül minden, mert épp ledobtak vmi szart, ami lement az ablakom elõtt), az ajtónk elõtt hugyoztatták a kutyájukat, alsó szomszédjuk lement szólni, hogy legyenek halkabbak, az ovis gyereke nem tud aludni, és erre megverték... és még nekik állt feljebb, amikor lakóközösségileg megmondtuk nekik, hogy viselkedjenek normálisan, hogy mi hogy merészeljük...
Örülj neki, hogy legalább valakinek kellenél.
ha te így állsz a lányokhoz, akkor miért várod el, hogy szebb lányoknak is tettszél?
Bunkó vagy, csak nem veszed észre. Hogy a francba mondhatsz olyat valakirõl, hogy ronda és senkinek sem kell. Honnan tudod te azt? lehet, hogy 100x jobb ember, mint te és majd megtalálja azt, aki értékeli. egyszer mindenki megkapja, amit megérdemel. (még mielõtt bárminemû feltételezésekbe bocsátkoznál, nekem van pasim, nem az a csaj vagyok, aki ezen stresszel 0-24-ben.)
Az is igaz amit 6. mondott. Hogy ennyire ítélkezel külsõ alapján az nem kedves dolog.
Gondolom tizenéves vagy. De nem kell megváltoznod csak miattuk. Nagyon sok olyan szép csaj van aki kimondottan a normális fiúkra bukik. Azt ajánlom hogy ilyen csajt keress és ne az általad ismert cicababákból indulj ki. Ha valaki megtetszik neked és kedves vagy vele, de õ nem viszonozza, akkor az nem a világ. Meg ebben a korban még sok embernek nincs önismerete. Te is gondolom eleve olyanokra hajtasz aki nem is illene hozzád, de ez gyakori kamaszkorban.
Gondolom nem nézel ki jól és nem vagy elég magas.
Mert selejtes vagy, most mit kell itt értetlenkedni?
A kérdező hozzászólása: Nem értelek. Írtam, hogy mindenkivel kedves vagyok, lehet bunkónak kéne lennem?
Mert átlagosan nézel ki, és átlagos pasi csak a csúnya csajoknak kell. Ha csúnya lennél, még nekik se kellenél.
A normális fiúkra egy csaj se bukik, se szépek, se csúnyák. Azt pedig jól jegyezd meg, kérdezõ, h külsõ alapján válogatni csak a lányoknak van joguk! :)
Mi a problémád? Neked sem kell olyan lány, aki nem tetszik, a nõknek miért kellene olyan pasi, aki nem tetszik?!

A nem vegetáriánusokat miért zavarja az, hogy valaki nem eszik húst?

NEM PROVOKATÍV KÉRDÉS!!!! Csak láttam, valamelyik nap feltettek itt egy olyasmi kérdést hogy a vegetáriánusok miért nem fogadják el más véleményét vagy valami hasonló. Ott egész jó és kulturált válaszok születtek, úgyhogy kíváncsi lennék a másik oldal véleményére is hogy miért baj az, miért zavar az titeket ha valaki vegetáriánus és miért próbáljátok "megtéríteni" őket? :) Az "evolúció húsevőnek alakított minket" dumát légyszi mellőzzük, normális és egyéni véleményekre vagyok kíváncsi normális hangnemben! Köszi!

Legjobb válasz: Jó a kérdés! Amikor megtudják, h nem eszek húst (nem szeretem), akkor kivétel nélkül mindenki azt kérdezi, hogy 'Akkor mit eszel?' Miért, õk tán a hét minden napján naponta háromszor csak húst esznek? Fura...

Jó a kérdés! Amikor megtudják, h nem eszek húst (nem szeretem), akkor kivétel nélkül mindenki azt kérdezi, hogy 'Akkor mit eszel?' Miért, õk tán a hét minden napján naponta háromszor csak húst esznek? Fura...
Nem zavar, csak kérdezem õket, hogy milyen ez az életmód. Örökös kíváncsi vagyok :) Amúgy meg kedves elsõ: én képes vagyok naponta 3x húst enni, reggel felvágottas kenyér, délben húsos kaja, este saláta sült hússal. (ez csak példa, de ritkán eszek olyat, amiben egyáltalán nincs hús)
Mindenki azt eszik amit akar. Engem legalábbis nem zavar ha valaki vegetáriánus, vagy nem az. Senki sem egyforma, mert valaki a húst szereti valaki inkább a zöldségekre hajt. De szerintem ez természetes.
második: de ez az, hogy abban benne volt a kenyér, ebédnél a köret, gondolom nem magában eszed azt a húst, este meg a saláta. ez már mind nem hús, erre értem, hogy mi az, hogy "akkor mit eszel?" minden mást. a húsevõ se szalonnát eszik kolbásszal, ott a kenyér, tészta, zöldség, stb.
utolsó, ha csöndben maradtál volna, bölcsebb lettél volna.
na igen, tõlem is mindig ezt a baromságot kérdezik, hogy "akkor mit eszel?" holott a sokkal több kaja van, ami nem hús, mint ami az... az összes zöldség, gyümölcs, minden. a hús csak egy kis rész.
Jó, nem csak hús van, de akkor is gondolom, ha én eszek rántott húst krumplival, akkor te nem csak krumplipürét eszel.
4-es, én se mondtam soha senkinek, hogy ne egyen húst. viszont engem már hányan akartak rábeszélni, hogy de, egyek...
Engem nem zavar, nem is érdekel. De van ilyen ismerõsöm és inkább az zavar, hogy rendre megpróbál kioktatni ezekrõl. Sajnos muszáj elviselni mert gyerekkori haverom felesége és még jobban zavaró fõzni rá mikor hozzánk jönnek közös ebédre. Mert õ valami megaszuperhiper vegás és még tojást stb se eszik. Nyaranta inkább oda rakjuk a székét az a bokor elé ahova a kutya szokott pisálni hadd válogasson :)
Engem nem zavar, ki mit eszik. Viszont elvárom, hogy ha én elfogadom más szokásait, életmódját, hitét, akkor õ is fogadja el az enyémet. Én soha nem próbáltam vegetáriánust gyõzködni, hogy egyen húst, egyedül akkor szoktam visszaszólni, mikor a vegetáriánusok durván bírálják a nem vegetáriánusokat és megpróbálják a torkukon lenyomni az õ elképzelésüket a helyes táplálkozásról. Mondjuk én ilyen témában nem is szoktam vitát kezdeményezni, például soha nem kezdenék valakivel beszélgetést a vegetáriánusságáról csak azért, hogy aztán ellentmondjak neki. Mindenki döntsön belátása szerint.
elég idióta vagy utolsó, ha nem látod a különbséget egy növény meg egy állat közt. embert miért nem eszel?
Azért ne lépjünk túl a határon. Az "idióta" kifejezést inkább mellõzzük. Az növények érzéseire meg már belinkeltem az elõzõ hozzászólásomban a egyértelmû bizonyítékot. Senki sem idióta, csupán valaki eleget tud a témáról valaki meg még nem. Túl hamar levont hibás következtetéstõl senki sem lesz idióta... No persze lehet hogy csak remény... Végtére is a hit is így született meg.
"-, - Én megértem az álláspontodat, és tényleg nem volt szép tõle, de éppen ezért légy értelmesebb. Amúgy meg toleráld. Most látszanak megdõlni eddigi elvei. Lehet, hogy mától már növényt sem ehet. Nem csoda ha felpezsdül. Én is ezt tenném. :) De most komolyan. Ne civakodjunk. Inkább tanuljunk egymástól.
Engem ez nem zavar. engem az zavar, ha valaki elõadja a nagy álszent szövegét, de halat meg rákot azt eszik. Kérdem én, az nem érezte, mikor megfulladt? Nem baj, ha valaki nem szereti a húst, csak ne bújjon ideológiák mögé! A másik ami zavar, de nagyon, ha valaki a gyerekét vegának neveli. Szerintem egy emberi lénynek joga van dönteni. És amíg erre életkoránál fogva nem képes, addig biztosítani kell neki mindenféle táplálékot. A rendes vegáknál meg azt nem értem, miért nem esznek tojást? Persze nem zavar ez sem. Meg hát vannak szintek, mert van olyan irányzat ami gyümölcsbõl is csak a lehullottat fogadja el...stb. Szerintem az embereket nem az zavarja, ha valaki nem eszik húst, hanem az ha mindenféle hangzatos regéket nyom, miközben jóízûen eszi az oldalast.
utolsó: nem keverem a dolgokat, tudom, hogy mi a vegán...stb. De akkor csak, hogy tisztázzuk: a DIVAT KAMU vegákat utálom. Remélem, így már oké. Ja meg az is zavarna, ha jönne hozzám vega/vegán, akkor külön kellene rá fõzzek. Ha megeszi, amit talál a hûtõben, és jó neki, akkor jóban lennénk, de nem fõznék rá külön. Gondolom õ se csinálna nekem steak-et, ha hozzá mennék vendégségbe.
#14 "azért irtózom tõle, mert élt" A növények is élnek te kis butus.
#15 Én ettem már bogarakat és rovarokat amikor Thaiföldön voltam. A mindenevõ azt jelenti, hogy a vegyes táplálkozás a megfelelõ neki.
Nem mondtam, hogy folyton beteg volt, csak gyakori volt, mert õ tényleg nagyon megvont magától mindent. Arról nem is beszélve, hogy amit a hússal nem tudott magához venni, azt zöldségen próbálta, de azokat meg pont nem szerette, amik erre jók. Betegesebb volt, de ez nem általánosítás volt. Amúgy bocs, ha rosszul esett. :( Csak az esetet írtam le. Szóval ezért vagy vega. Valahol megértem. Nem lehet könnyû amikor ezért macerálnak. Bár más témában, de átérzem... Köszi a gyors választ! :)
különben meg, a mindenevõ nem jelenti azt, hogy mindent meg is KELL enni. fogadjunk, hogy a húsevésért kardoskodók nem esznek mondjuk bogarakat. miért nem? hiszen mindenevõk, sõt, egyesek szerint ragadozók vagyunk, ugye. (utóbbi egyébként is hülyeség, mert a ragadozó foga, bélrendszere, és egész testfelépítése teljesen más, az emberé sokkal jobban hasonlít egy növényevõére, mint egy ragadozóéra.)
jaj, utolsó, ne add már elõ, hogy amíg vegetáriánus volt, addig beteg volt folyton, amikor meg nem, akkor meggyógyult. egy csomó betegség van, pláne mozgásszervi, amikor a húst pont nem javasolják. ha betegeskedett, mikor nem evett húst, nyilván rosszul csinálta. fordítva szokott lenni...a másik meg, hogy igen, én pl. egészen kicsi koromtól fogva irtóztam a hústól, és bizony azért, mert mindig arra gondoltam, hogy ez valaha élt. háromévesen mondtam ezt, mikor megkérdezték, hogy miért nem akarom megenni. hároméves 78-ban voltam, szóval nem volt divat, senki a környezetemben még csak nem is hallott róla, hogy van ilyen, szóval nem lehetett befolyással senki (pláne nem egy háromévesre), mégis ezt mondtam. el is lettem könyvelve egy kis különcnek. de ez igenis összefügg, azért irtózom tõle, mert élt.
Nem, az evolúció nem húsevõnek hanem mindenevõnek alakított minket.
Kedves utolsó elõtti: a vegetáriánusok nagy része fogyaszt állati eredetû fehérjét, melyek teljes aminosavakat tartalmaznak, pl. tojást és tejtermékeket. A vegánok azok, akik semmi állati eredetût nem fogyasztanak, a kérdés pedig nem róluk szólt. Mellékesen megjegyzem, hogy nem "állati" fehérjére van szüksége a szervezetnek, hanem esszenciális aminosavakra, melyek megfelelõ zöldségek, hüvelyesek, gyümölcsök, tésztafélék kombinálásával is bevihetõek, annak esetén, ha valaki nem fogyaszt tejtermékeket, tojást sem. Kérdezõ: én sem értem, pedig általában el sem árulom, hogy vegetáriánus vagyok, amíg rá nem kérdeznek. Ilyenkor mindig jön a gyõzködés, hogy de, egyek már húst, meg hát akkor mi a fenét eszek?...
te írtad, hogy miért nem eszi meg a tojást, pl. másrészt, ha a vegetáriánus tényleg az, és nem divat, akkor bizony nem fogja megenni a nálad talált húst. az ugyanis nem vegetáriánus. és nem, nem fog rád húsosat fõzni, viszont te meg nem csak hússal élsz. szóval, ha undorodsz a töktõl, ne fõzz neki tökfõzeléket, tõle meg ne várd, hogy húst csináljon neked, mikor õ attól undorodik.
vannak, de azok leginkább gumiból.
Vannak. Az a nagy elõnye hogy mikor nincs otthon, akkor is pont ugyanolyan a szex. (csak gyûlik a mosatlan :)
Vannak, sajnos. Szerintem a sexuális viselkedés egyik része az állati ösztön, viszont a másik része egy tanulható (illene tanulni) viselkedés. Én azt tapasztaltam - a barátnõim körében - vagyis nem saját tapasztalat, hanem a fiúktól visszahallott, hogy a 'butácska' lányok, az ágyban is 'butácskák'. Az érzelmileg nem fejlett nõk testileg sem tudják magukat igazán kifejezni, mert soha nem tanította õket senki (egy jó kis pornó mondjuk, vagy egy vagány barátnõ beavató dumája) és saját maguktól sajnos nem jönnek rá. Vagy megszokod, vagy segítesz neki változni. De a másik lehetõség, hogy az irántad érzett érzelmei váltják ezt ki belõle. Kiváncsi lennék (csak feltételesen), hogy egy másik hapsival az ágyban ugyanígy viselkedne? 34/N Ui: mondcsak - kiváncsi vagyok - szokott táncolni? Olyankor milyen? Szelid csoszogos, vagy hajdobáló latin 'bitch'?
Keress masikat. Amugy altalaban meglepo modon pont a nagyon jo nok ilyenek. Ugy gondolja hogy o annyira jo no, hogy eleg fekudni es szettennin a labat, a masik meg legyen boldog mert ilyen jo not megkapott mint o. Az atlagos kinezetu lanyok meg odateszik magukat az agyban es veluk sokkal jobb, tapasztalatbol mondom.
Férfiak is vannak ilyenek. Az exem is ilyen volt. Feküdt az ágyban semmi több.
A kérdező hozzászólása: azt nem tudom mással mien hastáncol azt jol csinálja
Utolsó: sztem mással is ilyen lenne. De a táncra én is kivi lennék Mi van ha nekem pasim volt ilyen? Megkér h szopjam le de õ a kisujját sem mozdítja? Lehet h csak nem illettünk össze.
A kérdező hozzászólása: utolsó ebben tök igazad van :)
A kérdező hozzászólása: néha én is úgy érzem, , tök gáz, ,
Miért nem vele beszélted meg? Az is mutatja a kapcsolatotok színvonalát hogy itt teszed fel ezt a kérdést. Bár azóta már biztos nem vagytok együtt.

Az embereket miért zavarja az, hogy valakinek a kedvencei közé tartozik a One Direction?

Én nekem is a kedvenceim közé tartoznak és majdnem mindig piszkálnak érte, meg hogy szar az ízlésem...

Legjobb válasz: Mert most divat utálni meg szeretni is.

Mert most divat utálni meg szeretni is.
11/10 01-03 18:11 adom az utolsó kommentet.de valahogy 100 millióval könnyebb kimenni segíteni mint egy magyar átlagfizetésbõl. ne haragudj meg de ez izlésficam vagy csak nagyon fiatalok mondják azt hogy nem melegek..én amikor megmutatom egy felnõttnek õket vagy a "társaikat" elsõ szavuk hogy melegek.én egyébként sem tudom hogy egy olyan rajongó tábor aminek a 95%-a egy pi...a, és akár egymás szájából veszik ki a barátnõk a f...t azok hogy alkothatnak családot? én nem állítom sokkal jobbnak magunkat de valahogy szerintem ezek nem képeznek attól egy családot hogy ha meglátja egymást két rajongó sikongatva egymásnak ugranak.. 12-22 éves kor amiben mozog a rajongótábora.ezzel mindent el is magyaráztam. egyszer ez is eltûnik mint a Tokio Hotel miután szarrá keresték magukat és a POP stúdiók fel nem kapnak valaki mást..
# 10 Normális vagy? Hogy szólna már a rock szinte csak a szexrõl, piáról, meg bulizásról? Mondod ezt úgy, hogy "rockrajongó" vagy. És mielõtt valaki beszólna, nem utálom a One Directiont, meg semmi, tökre hidegen hagy, felõlem mindenki azt hallgat, amit akar.
Az nem igaz! Kamu volt hogy azt mondták megérdemelte, soha nem mondtak ilyet! Esetleg nem egy dal után kéne ítélkezni. Amúgy meg a rock is szinte csak a szexrõl meg a piáról szól, mondom ezt nagy AC/DC rajongóként! Szóval halgass meg pár számot tõlük például Half a heart vagy Diana ami egyébként az öngyilkos rajongók miatt készült és kicsit talán be kéne látni a dolgok mögé, mert õk sem csak a bulizásról énekelnek amivel egyébként nincs semmi baj, hanem mélyebb dolgokról és higyjétek el hogy a ti zenéteket is lehetne fikázni (mondom ezt rockrajongóként) de mégsem tesszük. Azért fikázzák sokan az 1D-t és a zenéjüket mert nem értik. Tudom hogy azt hiszed érted, de mégsem. Nem vagy ennek az egésznek a része és ameddig nem vagy addig elvakult maradsz. Amit õk létrehoztak az több mint egy rajongótábor..itt egy bensõséges kapcsolat van jelen. Ismeretlenül is minden directioner egymás családtagja. Amúgy meg lefogadom, hogy semmit sem tudtok arról hogy milyenek. Csak a bulvárinfókat szívjátok magatokba félfüllel, de ha esetleg megnéznétek pár interjút utánanéznétek mindennek amit tettek. Õk elmentek Afrikába segíteni, ti nem. Csodálatos emberek! Adi meg a külsõjüket illeti..egyáltalán nem olyanok mint a meldgek. Nagyon helyesek és eszméletlen testük van! :) )
igen, olvastam egy cikket, már nem tudom melyik oldalon.(remélem nem szarvasemberen vagy hír.ma nevû oldalakon) elméletileg több rajongó twitteren írogatott hasonlókat hogy megérdemelte..bár nem tudom ennek mennyi a valóság alapja!
Mármint a banda mondta, vagy a rajongók?
#Utolsó Kajak ezt mondták, hogy "örülnek, hogy meghalt a Suicide Silence énekese(Mitch Lucker R.I.P)"? Mert most szétütnék néhányat ezt hallva. Egyébként én rohadtul utálom az egész rakás gyereket, a szememben egy csapat homi, idegesítõ és semmitmondó a zenéjük, na meg alapból is HC-s, rocker, és metálos vagyok.
elõre megírom hogy rocker vagyok, szóval nekem az "elveim ellen" vannak az ilyen bandák. én is le szoktam nézni a directionereket, beliebereket stb.. oké, nagy tinibálványok.számomra olyanok mint a melegek néha kinézetre (igen, jó törõdnek magukkal meg igényesek stb, nekem akkor is melegek) zeneileg érnek valamit mert nem csuklik be a hangjuk meg hasonlók, de a Best song evernek a szövege az arról szól hogy táncoltak egy zenére és hogy nem emlékszik..több percen keresztül errõl szól a szám.hát nekem ez az egy zene elég volt tõlük. na meg, az összes ..... ismerõsöm erre ugrál, meg elájulnak egy fénykép láttán ami úgy oké, de valahogy fiú szemmel nézve ezek így gyerekek, nem látom bennük azt hogy lenne egy arra utaló nyom hogy kezdenek férfivá válni vagy nem is tudom.egy szóval, a lányok gerjednek meg nedvesednek rájuk (már bocsi)a fiúk meg igyekeznek ugyan olyan másolatok lenni hogy akadjanak rájuk, lásd: a világ ezzel romlik, én csak "droidok"nak nevezem õket mert hát mindenki úgy akar kinézni mint ez a néhány sztár. mondjuk ezek a rajongók voltak de elvileg azt nyilatkozták pár évvel ezelõtt hogy örülnek hogy meghalt a Sucide Silence (nem tudom hogy kell leírni) énekese, meg hogy megérdemelte....??? o.o visszatérve én azért itélem el õket mert az én szemembe mondjuk egy rakat nyálgépek...bár ez egyéni vélemény.(bocsi, fáradt vagyok, azt sem tudom mit írtam le) meg azért is nézem le a fanokat mert lázadó korszakomban vagyok és a világ ellen fordulok, lehet mások is ezért itélik el õket vagy csak mert a szemükben simán homik..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Én 2005-ben voltam 7.-es, akkor lett nagyon menõ a Tokio Hotel. Én nem szerettem õket, de sokan az osztályban igen. Én igénytelennek tartottam õket. Én teljesen más zenéket hallgattam, azt meg azok nem szerették, akik TH-t hallgattak. Viszont tök rendesek voltunk egymással, meghallgattuk egymást, stb., még posztereket is hoztak nekem, pedig nem bírtuk egymás ízlését. Nekem kb. az volt a véleményem, amit a fölöttem szóló leírt. Viszont a fiúk rendszeresen piszkálták az egyik barátnõmet. És ezt sosem fogom megérteni. Mármint a fiúk többet foglalkoztak ezáltal a TH-val, mint a rajongó barátnõm. Az illetõ lány mutatott nekem g-portálos oldalt, ami anti-tokio hotel oldal volt. Onnan kapcsolódó linkeken eljutottam más oldalakra és megláttam, hogy mennyi anti oldal van, vagy mennyi olyan oldal, aminek az az url címe, de a tartalma más, mert megunta a szerkesztõ. De voltak rendszeresen szerkesztett oldalak is. Akkor volt az a pont, hogy rájöttem, ezt nem fogom megérteni. A barátnõm készített TH fan oldalt, és átjártak az oldalára írogatni az antik. És emlékszem, mikor rájöttem, hogy a g-portálos oldalakért fizetni kell (egy SMS árát, de 12 évesen zsebpénzbõl az sok), és hogy ez a sok ember FIZETETT azért, hogy gyûlölködhessen. A barátnõm volt Tokio Hotel koncerten is, és mesélte, hogy a stadion elõtt Rammstesin-fanok álltak és kiabáltak, hogy phuj, phuj Tokio Hotel. És akkor megint vegyük át: valaki kinézte a neten az idõpontot, felöltözött direkt rammseines ruhába, odament, várakozott, szóval ENERGIÁT FEKTETETT valamibe, amit utált. Én nem bírom se a One Directiont, se Justin Biebert, se mit tudom én mit. Mondjuk 20 éves vagyok, de 12 évesen is más volt az ízlésem, emlékszem. Utáltam a TH-t is, de egyrészt nem értem, miért kell megkeseríteni valaki életét, ha nem tetszik nekünk valami (az sz*rul esik a másiknak, hogy naponta beszólnak neki, hogy szevasz bill, akárhányszor kihívják a táblához, másrészt - és ez az amit jobban nem értek -, hogy lehet ENERGIÁT FEKTETNI abba, hogy valaki utáljon valamit?! Órákig tartó munkával összephotoshopolt képek voltak ezeken az oldalakon, helyenként igen jól összevágva. Szóval sosem fogom megérteni, és egyetértek a kérdezõvel. nem arról van szó, hogy én sosem mondom el a véleményem, de amiatt b*szogatni valakit, hogy mit hallgat, retartált dolog, és nekünk lesz tõle gyomorfekélyünk, hogy olyan koncertre megyünk, amit utálunk. És most nem okoskodni akartam, de komolyan magyarázza már el valaki nekem.
Ezzel most nem Téged szeretnélek bántani, szóval ne vedd személyesnek. Aki ilyesmit hallgat, azt zeneileg nem tartom sokra. Nem azért, mert szerintem az egész brigád homokos, vagy hasonló hülyeség, hanem egyszerûen nem bírom sem a mainstream együtteseket, sem azt, ha még a koncerteken is playback megy. A stílusuk miatt nálam megint -1, mert katasztrofális. A klipjeik szintén. Ha például a Best Song Ever klipjére gondolok, a mai napig nem tudtam megérteni, mi is akar ez lenni. Azt elismerem, hogy tisztességes és megbecsülendõ dolog, hogy jótékonykodnak, de ez már nem a zenéhez köthetõ, szóval ezért maximum mint embereket tudom tisztelni õket. Akik meg piszkálnak, azoknak tojj a fejére. Neked ez tetszik, ezt szereted. Másnak mi köze hozzá? Semmi.
Mert ami divatos azt mindig divatos szidni is. Pl: mikor a Tokio Hotel volt divatos akkor azt szidták rengetegen. Vagy itthon pl: SP, Fluor stb. Szerintem sokan csak irigylik tõlük a nagy figyelmet. Mondjuk én is utálom a One Directiont de én leszarom ha valaki azt hallgatja.
A kérdező hozzászólása: Nekem szeretni õket nem divat!
ja igen.annyit kihagytam hogy hallgass több rockot, mert attól hogy sex pia meg rock'n'roll van, amellett írnak olyan dalokat amiket a pop zenészek álmukban sem mernének megírni a konkrét érzéseikrõl. na de elég a rock igéjébõl, mert nem ez a kérdés.

Miért van az, hogy a család után nem iszok használt pohárból, nem eszek az ő evőeszközükkel, de ha barátról vagy idegenről van szó, egyáltalán nem zavar. Más is van így?

Egyszerűen undorom, ha pl kirándulásra megyünk és viszünk üveges innivalókat akkor inkább nem iszok, csak ne kelljen utánuk..

Legjobb válasz: Nos, én ezzel így vagyok, azzal a különbséggel, hogy idegen után sem, sõt pláne. Én ismerem anyámék higiéniai szokásait... Szóval köszönöm, nem. Párommal ilyen gondom nincs.

Nos, én ezzel így vagyok, azzal a különbséggel, hogy idegen után sem, sõt pláne. Én ismerem anyámék higiéniai szokásait... Szóval köszönöm, nem. Párommal ilyen gondom nincs.
Kicsit bogaras lehetsz, nem gondolod?
Én a szexel vagyok igy. Családtaggal nem, még a feleségemmel se. De idegenekkel igen.
Én is így vagyok ezzel, és én sem értem miért.
Én senkinek a használt evõeszközét, poharát nem használom, elõtte el kell mosogatni mindent.
Én is igy vagyok
A kérdező hozzászólása: Jó az idegent én sem úgy értettem, hogy tök idegen :D hanem olyan akit ismerek de már nem a barát vagy a haver kategória.
Én csak a párom vagy a gyerekeim után iszok a pohárból vagy eszek az evõeszközükkel, csak az övéké nem zavar.
Ugyan így vagyok, öcsémék és anyám után nem iszom\eszem, annyi különbséggel, hogy idegen után sem... A haverjaimmal vagy a barátommal nincs ilyen gondom... én sem értem ^^"
Én senki után nem szeretem használni, mindig vannak kételyeim a másik higiéniai szokásaival szemben sajnos...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!