Találatok a következő kifejezésre: Miért zavar egy (128 db)

Wowozok. Miért zavar egy csomó embert akit nem is ismerek? Miért hiszik, hogy nincs életem és/vagy bnőm? Összefügg a kettő?

Miben más az hogy napi 2 órát wowozik valaki vagy 2 órát a gyakorit böngészi és idióta válaszokat firkál olyan témába amihez nem is ért? Miért hiszi azt 1-2 ember, hogy attól hogy azt írja hogy szerezz ÉLETET/ÉLD AZ ÉLETET abbahagyom a játékot, amit mellesleg nagyon élvezek :D Mib?l gondolja hogy ha wowozok nincs életem? Aki ezt akarja nekem bebízonyítani írjon privibe :D Köszi a komoly válaszokat. (Lélektani válaszok is érdekelnek.) Félreértés ne legyen nem gúnyból írtam ki a kérdést :D

Legjobb válasz: Mire gondolsz, miközben ezt nézed? http://www.youtube.com/watch?v=l99nfgols4E Aki itt gyk-n válaszolgat, böngészget, az nem kötõdik lelkileg, mint a függõ játékosok.

Mire gondolsz, miközben ezt nézed? http://www.youtube.com/watch?v=l99nfgols4E Aki itt gyk-n válaszolgat, böngészget, az nem kötõdik lelkileg, mint a függõ játékosok.
Én napi 12-16 órát wowoztam. Amikor már randikat mondtam le és inkább wowoztam mint hogy sörözni mennyek haverokkal, akkor azt mondtam elég s egyik napról a másikra nem játszottam. Szépen letöröltem s mikor rátört, hogy de wowoznék egyet tudtam, hogy úgy is lusta vagyok felrakni újra, mert vagy fél napot elvesz...
"Mire gondolsz, miközben ezt nézed? " Vannak idióták WoWban is, mint a tükörben. Igen, lehet túlzásba is vinni, mint bármi mást. Egyébként szerintem te sosem játszottál wow-val: simán vissza lehet szerezni a kitörölt karaktereket... "Aki itt gyk-n válaszolgat, böngészget, az nem kötõdik lelkileg, mint a függõ játékosok." Ezt sosem lehet tudni. Nagy az isten állatkertje.
Amit szívesen csínálsz az már függõségnek számít? ha valaki állandóan böngészi ezt az oldalt az is függõ, nem? van olyan ember aki minden kérdésre válaszol ha hülyeség ha nem. Szerintem csináld amit szeretsz anélkül hogy más kritikáji elvennék a kedvedet. (általánosan értem!)
én 4 évig wowoztam és csak azért hagytam abba mert beleuntam kicsit. Sose lettem tõle függõ. Azért játszottam mert élveztem a játékot és a társaságot. Én rengeteg olyan játékost/embert ismertem meg aki család mellett wowozott vagy fiatal sportolókat, lányokat, nõket és lehetne még sorolni. De nagyon kevés tényleg függõvel találkoztam. Pedig egy elég népszerû szerveren játszottam, ahol fõként magyarok voltak. Rengetegen vannak akik csak törtön játszottak (ami mellesleg meg se közelíti az eredeti wowot játékélményben) és ezért abból indulnak ki, hogy csak tizenéves bunkó p*csök játszanak wowot. És persze ez az a korosztály is amelyik akármennyit is képes, tud gép elõtt ülni.

Fiúk akiket zavar ha egy lány okos, miért zavar?

Igen, tudom hogy a többséget nem zavarja, de én most az olyanok véleményére vagyok kíváncsi akiket igen.

Legjobb válasz: Engem nem az okossága zavar, hanem aki ilyen az általában csak saját értelmi szintjén ismerkedik.

Engem nem az okossága zavar, hanem aki ilyen az általában csak saját értelmi szintjén ismerkedik.
Én az okos nõket jobban kedvelem.Ezzel ellenben pedig az okoskodókat ki nem állhatom! :) :) Szerintem a nõk nem okosabbak , mert ha okosabbak lennének akkor jobban tudnának vezetni :)
és jobban is tudnak vezetni! Legalábbis egy felmérés szerint, talán a nõk lapjába olvastam, az meg ugye hiteles.:) . :P
# 3/3 Nem vezetnek jobban csak balesetmentesebben :) De ha az arányokat nézzük, igen csak kevés nõi sofõr van az utakon, nem csoda ha statisztikából kilehet következtetni hogy több férfi hal meg autóban mint nõ.
De az okossag nem minden esetben fugg ossze a vezetessel. Pl. Van aki okos, de a terlatasa nem jo. Es a vezeteshez nagy szukseg van ra.
A kérdező hozzászólása: Hagyjuk a vezetés témát...
Egy hagyományos férfi-nõ kapcsolatban igény, hogy a férfi maszkulinabb legyen, mint a nõ (értelemszerûen). Egy férfi férfiasságát a kompetenciája jelzi: munkahelyi státusz, vagyon, testi erõ, szellemi képesség stb. Ha a kapcsolatban a nõ okosabb, mint a férfi, azzal a férfi látszólag kevésbé férfiasabb, mint a nõ. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden férfi a kocsijával és a pénzével akar lenyûgözni nõket; ez csupán az emberi természet egy része. Senki nem akar "gyengébbnek" tûnni a gyengébbik nemnél. :)
Engem pont az zavar, hogy baromi kevés a tényleg okos nõ.
Nem zavar, feltéve ha nem okoskodó, folytonosan kioktató és persze amennyiben el tudja fogadni azt, h nem mindig csak neki lehet igaza és van tõle okosabb is adott témában. :)

Miért zavar az valakit, ha egy lány nem ad a hajára?

Engem speciel az zavar, ha a plázában fel le megy a mozgólépcs?n egy lány, és közben hátralökdösi a haját, ami 80 adag parfümmel be van fújva. Mért baj ha zsíros? Hátravan kötve.

Legjobb válasz: Engem nem zavar. De egy ápolatlan hajú lány nálam eleve elvágta magát:)

Az nem lehet okos, kedves nõ, aki foglalkozik a hajával? De azért konkretizálhatnánk, hogy mit jelent nálad a zsíros haj. Mennyire zsíros? Fénylik a zsírtól? Látszik rajta?...
Engem nem zavar. De egy ápolatlan hajú lány nálam eleve elvágta magát:)
hát azért zsíros ne legyen már..néha az is elmegy, ha nem volt idõ hajatmosni, de az sem napokig.. ez fiúknál lányoknál egyaránt alapvetõ higiéniás dolog szerintem neked majd fenékig érõ:) ) a hajam, és nem fésülöm, mert behullámosodik magától, meg nem is lakkozom..de arra mindig figyelek hogy ne egy zsíroskenyérhez hasonlítsak már leginkább:D pedig hosszabb hajat nagyobb macera mosni is.. de arra, hogy variáljam, nem fordítok én se sok energiát..
legtöbb embert meg nem zavarja, csak igénytelennek fognak tartani..ha nem zavar, akkor meg no problemo:D
Ja, hogy az aki ad magár csak számító kis hülye liba lehet -.-'...Szerintem meg a pasik inkább választanak egy olyan lányt aki okos, kedves és nem tocsod a zsírtól a haja se.. mellesleg... ha te megmondod nekünk hogy ne zavarjon már minket az h vkinek zsíros a haja, akkor nem gondolod h kicsit hülyén jön ki h te meg kinyilvánítod hogy téged meg az zavar hogyha valaki "túlságosan" ad magára. Ja és engem nem zavar ha egy lánynak ocsmány zsíros a haja...nem az én bajom , max lesajnálom.
Én speciel nem bírom elviselni, ha zsíros a hajam, én hetente 3* is megmosom ha kell, ez szerintem alap kell hogy legyen egy igényes nõnél! Engem a párom még egyszer sem látott ápolatlanul, zsíros hajjal. Pedig már 4 éve vagyunk együtt! 21/L
Hallod, halál kedves egyetemista mások szerint is okosnak vallott évfolyam harmadik vagyok, de a hajam mindig ápolt sosem zsíros :S Miért kéne választani? Okos-kedves vagy ápolt? :D Nemár...
Egy korábbi válaszoló vagyok. Én is 2x samponozok, balzsamot és pakolást is használok. A pakolást 30 percig kell a hajon hagyni, így összessen kb. 45 perc alatt megvan a hajmosás. + Ha sietek és megszárítom a hajam, az 15-20 perc. Nehogy már 2x-i samponozás 45 percbe teljen..
Ne mondd már, h háromnegyed óra alatt 2x samponozod be... én is kétszer samponozok, sõt, még pakolást meg balzsamot is teszek rá, de megvagyok fél óra alatt. A zsíros haj igenis csúnya és igénytelen.
A kérdező hozzászólása: de am a lány igényes meg minden csak épp a feje tetejére nem néz rá :D
Egy óra sem sok érte... de gépezni van idõd. Mindegy, ne magyarázkodj, te sem hiheted el, hogy az ápolatlan haj nem csúnya.
A kérdező hozzászólása: Te figyelj fürdeni van idõ mert az a 10perc! viszont én 2szer teszek a hajamra sampont egy alkalomkor, szóval a hajmosas olyan 3negyed óra a szaritas olyan 15pec szoval az egesz minka egy óra
Ott a pont a 24-esnél... 'De gépezni van idõd' ;)...
engem az zavar hogyha valaki beképzelten viseli azt a hajat talán majd én szégyellem magam, amiért megmosom-.-'
Nem a hajmosás gyakorisága a lényeg, hanem az, hogy mennyire zsíros, ápolatlan stb. Valakinek elég heti 1-2x megmosni, valaki meg naponta mossa, mert, ha 2-3 napig nem mosná, akkor tocsogna a zsírban. Nálad is inkább az a kérdés, hogy mennyire zsíros? Nagyon feltûnõ? Hány éves vagy?
Még jó hogy büszke vagyok a hajamra , ha egyszer szép, fényes és illatos ráadásul hosszú egyenes. Mindenki megjegyzi hogy milyen szép ... 20L
Én is büszke vagyok az enyémre, mert sokan dicsérik. Göndör, loknis és jó hosszú már:) Én is megvagyok vele háromnegyed óra alatt, pedig én 3-szor samponozok, ugyanis olajos pakolást rajta hagyom egész nap vagy estére, és nehezebb kimosni. Erre sosem sajnálnám az idõt.
Ha ennyire nincs idõd hajat mosni, zavar, ha másnak szép haja van, de az is, ha téged lenéznek, van ám olyan frizura, ami magától megszárad 10 perc alatt. Emancipált világban élünk, nem kell mindenkinek a fenekéig növeszteni a hajat. Mindenkinek olyan legyen, amit gondozni tud. te nyilvánvalóan nem tudod a tiédet. Ördög Nóra is elvan a kisfiú frizurával.
5. válaszoló Nem macerásabb. Szerintem vállig érõt akkor már nehezebb. Tapasztalatból mondom. A fenekemig ért a hajam, egyszerû volt mosni. Most vállamig ér és kicsit nehezebb (számomra, neked lehet, hogy nem)
nyaranként hajnali 3kor kelek, este 7-re esek haza, utána még tanulok, pakolászok, mégis mindig van fél órám a hajamat megmosni. nem hiszem el hogy a nap 1/48-át nem tudod erre fordítani, ráadásul heti 2szer összesen. Igen, csúnya a zsíros haj...
Hagyjuk már...hajmosásra kell ogy idõ legyen. nekem derékig ér a hajam de szárítással együtt negyed óra alatt kész vagyok. Ne mond már nekem ogy annyira bevagy táblázva hogy 20 percet nem birsz erre szánni heti 3X... akkor ez azt jelenti hogy 1X zuhanyzol egy héten?
Én azzal barátkoznék, aki szimpatikusabb. Elsõ pár percben úgy sem tudom kiszûrni, hogy vajon okos-e az illetõ, vagy nem. És lehet, hogy aki neked csúnya, az szerintem átlagos vagy csinos. Tehát ez a kérdés butaság. Egyébként nem a végletekben kell gondolkodni. Nekem 4-5 naponta simán jó, ha hajat mosok, de van egy szárazsamponom, hogyha nem lenne idõm megmosni a hajam, akkor azt használom. Egy hajmosás nálam száradással együtt legalább 1, 5 óra, ezzel szemben a szárazsampont használni kb. 5 perc. Nagyon nem mindegy, ha siet az ember. Viszont így még egy napot simán ki lehet bírni. Az ápolt haj nem a parfümfelhõnél kezdõdik, hanem a rendszeres, a haj típusának megfelelõ ápolásnál. :) 17/L
A kérdező hozzászólása: egy héten 1szer, de van hogy 2szer mossa
A kérdező hozzászólása: de azt nem bírom felfogni, hogy te inkább becsajozol egy számító kis libát, mint egy okos, kedves nõt, csak éppen zssíros a haja?
A zsíros haj igénytelenséget, ápolatlanságot sugall. Az ember egybõl arra gondol, mi mást hanyagol még el. És nem utolsó sorban kényelmetlen is, én nagyon utálom, ha zsíros, kényelmetlenül érzem magam tõle. Esetleg próbáld ki a hajmosást, tudod elég szuper érzés a frissen mosott puha haj. Ja, és nem kell végletekben gondolkodni, nem csak a zsírosbödön és a parfümfelhõ létezik.
A kérdező hozzászólása: én nem azt mondtam, hogy az ápolt hajú lányok buták. Én csak azt kérdeztem, ha elétek állítanának egy gyönyörû buta lányt, és egy csúnya okos lányt, kit választanál, barátodnak, barátnõdnek?
Egyiket sem. Inkább egy gyönyörû okosat:)
A csúnya okos lány nem azt jelenti, hogy csúnya okos ÉS ápolatlan. Rossz a kérdésfeltevés.
Te nem ezt kérdezte, ne szépíts utólag. Burkoltan fogalmaztad meg, hogy zsíros haj=kedves lány, ápolt haj= számító lány. Ez nevetséges. Én magam büszkén viselem az ápolt, beállított, illatos hajamat (szerintem még életemben nem léptem ki zsíros hajjal utcára), és csak szánni tudom azokat, akinek erre nincs igénye. Az utóbbi kérdésre válaszolva: azzal barátkoznék, akivel jobban kijövök. Ha okos, de csúnya, akkor azzal. Viszont, aki csúnya, az nem szükségszerûen igénytelen (sõt!), úgyhogy nyugodtan lehet ápolt haja:)
A kérdező hozzászólása: figyu: nekem nem az a bajom, ha ápolt valakinek a haja. van, hogy nekem is ápolt, de a munkabeosztásom nem teszi lehetõvé, hogy egy héten akár 2szer mossam. engem az zavar hogyha valaki beképzelten viseli azt a hajat
Azzal barátkoznék akivel kijövök. A csúnyaság egyébként nem egyenlõ az ápolatlansággal. Szerintem ha 2 hajmosást valahogyan megpróbálsz beiktatni akkor minden rendben van. Mindenkinek arra van ideje amire akarja hogy legyen. Én sem bírom egyébként a plázacicákat akik már-már naponta hajat mosnak, vasalnak... de úgyse kell napközbe mit csinálniuk -.- Azért baj egyébként ha zsíros a haj (nem a picit zsírosról hanem a nagyon zsírosról van szó) mert esztétikailag nagyon negatív hatást kelt. Olyan gondolatokat ébreszthet másokban hogy vajon az élet más területein is ennyire hanyag? pl.: párkapcsolat, munka, takarítás stb...
A kérdező hozzászólása: de az nem lehet, hogy annyira sokat takarít vagy dolgozik hogy nem jut ideje a hajmosásra *-*
A kérdező hozzászólása: ????? bocs az elõzõ kommentbõl kihagytam a ?-et
Hát nem tudom... végülis tényleg visszataszító tud lenni. Viszont én hetente kb 3x mosok hajat, de úgy h a 3. napon már úgy néz ki mintha legalább 2 hete nem mostam volna :S Például holnap is úgy fogok kinézni suliba mint akinek a haja sampont még nem látott, de ha ilyen gyakran fogom mosni akkor elõbbutóbb elcseszem az egészet.


Miért zavarnak, idegesítenek egyre jobban a zajok?

Azt vettem észre az utóbbi években, hogy ere jobban zavarnak a zajok, f?leg amikor az otthonomban vagyok. Ez lehet, ajtó csapkodás, mászkálás, emberi beszéd, kutya ugatás, madár csicsergés, gyerek sírás. Nagyon feltudom húzni magamat, és szinte fel tudok robbanni, és nem tudom el vonni a figyelmemet a zajról.

Legjobb válasz: ÉN dettó mint te...betudom annak,hogy öregszem és,hogy egyedül vagyok sokszor az albérletben:)Amúgy koliban nem zavart sosem,itt megbolondulok ha becsapják az ajtót...lehet idegbetegek vunk,de hát na:D

ÉN dettó mint te...betudom annak, hogy öregszem és, hogy egyedül vagyok sokszor az albérletben:) Amúgy koliban nem zavart sosem, itt megbolondulok ha becsapják az ajtót...lehet idegbetegek vunk, de hát na:D
A kérdező hozzászólása: Jó, legyünk igebetegek, de mit lehetne tenni ellene, hisz nem írhatom ki az emberiséget, és az állatvilágot. Esetleg ha a holdra költöznék? Na, de vicc nélkül, ki lehet ebbõl gyógyulni? Ez kinek a szakterülete, ideg gyógyász, vagy pszichiáter?
Valószínûleg stresszes vagy, és ilyenkor az embernek ki vannak élezve az idegei, és érzékenyebb minden zavaró tényezõre.
ez kb azt jelenti, h "idegbeteg" vagy. nem úgy szószerint, hanem úgy, amikor az ember már nagyon feszült, minden baja van, ilyesmik. na ekkor van az h egy ajtócsapásra is szétverne vmit:D én a huzattal vagyok így. szétverném orrbaszájba a huzatot, ha lehetne :D
pszihiáter leginkább. de én inkább próbálok magam kigyógyulni ebbõl, lekötöm magam, próbálok nem unatkozni, jókedvû lenni, és nem bosszankodni. néha nehéz...fõleg ha huzat van..:D:D
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem három kineziológust. Hát nem gyõztek meg arról, hogy tudnának segíteni. Most várom egy pszicho terapeuta válaszát, aki használ hipnózist is. A páromat semmi zaj nem zavarja és tus aludni akkor is amikor a falat fúrják, és utána képes mosolyogva ébredni. Én meg egész nap panaszkodom a zajokra. Gyermekkoromban nem voltak ilyen problémáim, tehát nem velem született tulajdonság.
De jó, nem vagyok egyedül a problémámmal! :) Engem is nagyon zavarnak a zajok. Egy keresztezõdés mellett lakunk, eszméletlen tud lenni a forgalom. Sokszor fülelek, hogy vajon szól-e a szomszédban a tv, vagy a rádió, mert nem tudom elviselni, mikor áthallatszik. :) És a kedves autósokat is utálom, akik bõgetik a motort. Meg persze a motorosokat. Lehet, nekem is segítséget kéne kérnem? :) Szerintem a csend fontos lenne mindenkinek, de a mai világban sajnos már mindenfelõl jönnek a hangok, sosincs csend. Mikor olyan helyen vagyok, ahol pár percig semmi zaj nem hallatszik, hát az a menyország. :)
Engem az idegesít , ha egy kicsit is felhallatszik a tv a földszintrõl. Mindigszólok apumnak , hogy vegye halkabbra. Emiatt én is szoktam bosszankodni , hogy miért is idegesítenniyre , hiszen alig hallani lent , mert olyan halk :S Viszont a kutyaugatás nagyon tud idegesíteni , mert az tényleg hangos :S Aszomszéd kutyája egésznap és éjjelk is ugat :S Bár nem csodálom...megvan kötve :S Jah azt is utálom ha valakivel együttalszom és hangokat ad ki..horkol vagy hangosan szuszog...áááá undorító vagyok tudom :D Denem tudom ezeket elviselni :D
A kolléganõm hasonló cipõben jár. Most "tünet mentes". Pszichológus + gyógyszeres kezelés. Mivel õ sem szeretne rákattani a szerekre, ezért alternatív, természetes megoldásokat is kipróbált, jó eredményekkel, ha érdekel, szívesen megosztom veled a tapasztalatait.
jah azilyen ideggyógyász meg pszihiáter vegyülete:D
A kérdező hozzászólása: Most kaptam választ egy orvostól, és kineziológust ajánlott.
Csak érdekelne, h van e olyan aki "kigyogyult" ebbõl a hulyesegbol. Nálam ez mar olyan szinten van hogy ha próbálok aludni es vmi zaj miatt nem tudok, utánna képes vagyok egész éjszaka kattogni es idegeskedni. Próbálok nem oda figyelni, de nem megy...:(
[link]
A kérdező hozzászólása: Kössz verjem a fejem a szekrénybe?Lehet az segítene...XD
Nem...Azt azért írta, mert õ verte a fejét a szekrénybe, ezért nem hallunk róla, mióta válaszolt.Szokjatok már le errõl a szarbookról...
A kérdező hozzászólása: Én leszoknék ha a barátom nem írkálna oda folyton neki mindig mindent megkell osztania.ha csevegünk ott ír..én törölném az egész fb-ot mert utálom.. minden h.p.minden percen lefotózza magát majd feltölti meg a hülye bejegyzések az õrületbe kergetnek..

Miért zavarja sok férfit, ha egy nőnek van házvezetőnője?

Párszor elszóltam magam erről és mindenki úgy nézett rám, mintha másik bolygóról jöttem volna. Nem értem, hogy miért ilyen nagy dolog ez. Nem érkezem megcsinálni a házimunkát, ezért van házvezetőnőm. Ez miért baj?

Legjobb válasz: Nem nagy dolog, de nyilván õk ennél szerényebb életet élnek ezek szerint, és persze hogy zavarja õket, ha neked van erre pénzed :)

Nem nagy dolog, de nyilván õk ennél szerényebb életet élnek ezek szerint, és persze hogy zavarja õket, ha neked van erre pénzed :)
ha meghalni sincs idõd akkor nem gond, de ha lustaságból lenne, az szégyen
nem zavar jól nézel ki?
Engem nem zavarna! 22/F
A kérdező hozzászólása: Nem lustaság, csak nincs idõm rá.
szokatlan. nagyon luxus az ilyen.
amíg a kézimunkát nem adja ki mindig a bejárónõnek addig nincs ezzel baj!
A kérdező hozzászólása: 6, nekem nem luxus, rá vagyok szorulva, szóval meg is fizetem.

Miért zavarja a fiúm ha ujjaz és én hangosan veszem levegőt? (egyedül náluk, s nem is nyögdécselek)

őt kielégitem szájjal utánna nekem 10 perc után abba hagyja cimszoval elfaradt az ujja is

Legjobb válasz: Csak mondja hogy zavarja. Hány évesek vagytok? Azért mondja, mert ha már õ elment, akkor neki már mind1, hogy neked jó-e vagy sem. Bunkó. Ennyi. Vedd rá, hogy legközelebb veled kezdjen. Aztán megkapja a kielégítést.

Csak mondja hogy zavarja. Hány évesek vagytok? Azért mondja, mert ha már õ elment, akkor neki már mind1, hogy neked jó-e vagy sem. Bunkó. Ennyi. Vedd rá, hogy legközelebb veled kezdjen. Aztán megkapja a kielégítést.
Neki az a lényeg hogy neki jó legyen...dobd ki...
A kérdező hozzászólása: más fiukat is zavarja?
Gratulálok. Pont az ilyen ostobák miatt hiszik azt, hogy a nõk a bunkókra vágynak.
A kérdező hozzászólása: Mert szeretem. :/ :$
Undorító türhõ paraszt. Hogy vagy képes vele lenni, te lány? :S
A kérdező hozzászólása: Majd megcsinálom neki..;)
A helyedben 10 perc után abbahagynám neki, "elfáradt a szám" címszóval. Kíváncsi lennék mit reagálna. Ez egy bunkó!
A kérdező hozzászólása: 90%-ba néma, mikor már közelít hozzá használja.
Hülye szegény. Õ a száját nem használja?
A kérdező hozzászólása: Múltkor mondtam neki, hogy addig semmi, annyit mondott rá h . jó.azota hiaba akarom, nem hagyja es nem is csinalja(ez kb2hetevlt)
A kérdező hozzászólása: Nem arra vágyunk csak a szívünknek nem mi digtálunk
Engem nem zavar, de a popsi szótól a falra mászok. :-D
Mert nagyon nem tetszik. Ennyi!
Nekem pici a popsim, és azt mondják, hogy formás, de jobban örülnék egy nagyobb méretûnek, szóval én sem értem a dolgot.
nekem sem tetszik a sajátom :/ jobban örülnék ha kisebb lenne...
Azért zavar mert elég nagy :D, a mellem meg kicsi :(.
Lehet egy nagy popsi formás is és randa is.:D mindkettõ izgat?
A kérdező hozzászólása: A formás nagy popsi izgat ;)
Puffer tartály.

Miért zavarja a nőket ha egy férfinek nagyon jó viszonya van az anyjával? Miért féltékenyek? Miért nem értik meg hogy egy férfinek fontos az anyja?

Nem vagyok elkényeztetett és nem vagyok anyámra utalva,de nagyon jó a kapcsolatunk.De sok barátnőmet ez mintha zavarta volna,vagy is volt olyan aki ezt konkrétan megmondta.Én nekem fontos az hogy jó kapcsolatunk legyen,sokat köszönhetek neki.Miért zavarja ez a nőket?

Legjobb válasz: Ha egy férfi szereti az anyukáját, azzal nincs semmi baj. Azzal van a baj, hogyha wc-re sem tud már menni felnõtt létére anyuci nélkül, vagy ha az anyukája dönti el, hogy ki a fia mellé való nõ... Na ez a gáz.

Ha egy férfi szereti az anyukáját, azzal nincs semmi baj. Azzal van a baj, hogyha wc-re sem tud már menni felnõtt létére anyuci nélkül, vagy ha az anyukája dönti el, hogy ki a fia mellé való nõ... Na ez a gáz.
És látod, Te magad is magyarázkodsz, pedig semmi okod rá.Miért is lenne valaki mama pici fia, vagy lúzer azért, mert nem ölik egymást az anyjával?
Mert az ilyen pasiknak mint te, mindigis az elsõ helyen az anyja lesz, a feleség és a gyerek csak utána következhet, és mindig a mamának van igaza, mindig a mama kedvében akar járni, és ha a mama és a feleség összerugja a port, te tuti anyád mellett állsz ki, függetlenül attól, kinek van igaza. Na ezért zavarna. (szerencsére párom nincs annyira jóban, bár rosszban se az anyjával, 2500km-re élünk, tökéletes)
a 7es jól mondja :)
Na utolsó, remélem a te fiad is csak hébe-hóba fog rádnézni...
Én anya vagyok, 20 éves a fiam, de nekünk is nagyon jó a kapcsolatunk. Van barátnõje, 2 éve, de én még nem vettem észre, hogy zavarná, ha mi mondjuk elmegyünk vásárolni ketten, vagy moziba, vagy akár hova. Azt nem tudom, a Te barátnõidet mi zavarhatta, de én sem látok abban semmi rosszat, ha valakinek jó a kapcsolata a szüleivel. Úgy látszik ma már ez az abnormális.
Nem lesz fiunk, egy kislányunk van, nem lesz több gyerek :)
Mert lükék. Miért lenne jobb, ha marnák egymást a szülõk és a gyerekeik? Vagy féltékenyek a kedves mamára talán. Az én párom sajnos nincs túl jó viszonyban a sajátjával, mivel nem õ nevelte fel. De idõnként telefonálnak, sõt találkoznak, évente 1-2 alkalommal. Én mondogatom neki, hogy érdemes lenne szorosabbra fonni a kapcsolatot.
amúgy a páromnak is jó volt vele a kapcsolata, viszont ha anyóssal kettesben voltunk, folyton szekált, meg beszólogatott. Én már nem jönnék össze egy olyan pasival, aki nem tud elszakadni az anyjától, sûrûn találkoznak, mert szerintem azért ez túlzás, legyen jó a kapcsolata az anyjával, de egy felnõtt férfi az felnõtt férfi, nem anyás kisfiú....ha ilyen kéne, pedofil lennék :D szerintem a férfiakat szeretjük, nem a kisfiúkat.....
Húha! Nálunk a problémás, zûrös dolgokat elõször nekem mondja a fiam el. 30 éves és tartós párkapcsolatban él, de ha valami gond van, akkor engem hív. Kibeszéli magából, meghallgatom, átbeszéljük stb., és megkönnyebbül, illetve én más szemszögbõl nézem a problémát, így nagyjából meg is találja a megoldást. Most akkor küldjem el a fiamat?
Én nem vagyok féltékeny az anyósomra, pedig õ világéletében az volt rám, és folyton szekált. A párom is megelégelte, azóta nem beszélünk vele......szerintem inkább õ féltékeny rám, hogy sikerült végre elszakadnunk tõle, és a rigolyáitól......
Miért féltékenyek? Nem féltékenyek, csak tudod sok anyós általában ferde szemmel néz egy olyan nõre, aki "elveszi" tõle a kicsi fiát, meg úgy is viselkedik a nõvel, hogy érezze, hogy õ az "úr". Ezt egy férfi nem sokszor veszi észre (nõk közti rivalizálás ), de egy másik nõ igen!
A kérdező hozzászólása: Azt hozzá tenném hogy nem anyuci pici fia vagyok, mert férfi vagyok a talpamon és nem vagyok egy lúzer anyuci kedvence, kemény helyzetekbe is megálltam a helyem egyedül az életben.
Egyrészt nyilván egyik sem volt tartós és elmélyült kapcsolat ahhoz, hogy alaposan megismerjenek téged és anyukádat, másrészt meg minden amit már leírtak. Harmadrészt valószínûleg õk nem voltak jóban a szüleikkel, és ezért nem értették a szituációt. Ennyi.
Hát, kedves utolsó, ez derül ki a hozzászólásokból. Én is anya vagyok, de elvagyok csodálkozva....
"Nálunk a problémás, zûrös dolgokat elõször nekem mondja a fiam el." Én igaz nõ vagyok, de nagyon anyás! Havonta néhány napot még nála is alszom, messze lakik, nagyon hiányzik és ha csak úgy meglátogatnánk, alig tudnánk beszélgetni, már jöhetnénk is haza. Szerencsére a férjem ezt elfogadja és megérti. Viszont ha bármi probléma van, a férjemnek mondom el elõször, mivel vele osztom meg az életem, vele tervezek közös jövõt. Egyértelmû, hogy utána anyukámat is felhívom, vele is megbeszélem és sokszor tanácsot is kérek tõle. De ha valami gond van, elõször ketten próbáljuk megoldani a férjemmel. Én ezt valahogy így érzem egyértelmûnek egy házasságban (vagy együttélésben) és nem fordítva. Ezt láttam otthon is, pedig a szüleim is nagyon jó viszonyban vannak az õ szüleikkel.
én azt mondom, felesleges lenne általánosítani! mint olvashatjuk ellenpéldák is vannak, bár azzal nem értek egyet, amit egy válaszoló írt, hogy minden anyucival beszél meg a férfi, mert én azért kiakadnék, hogy velem él együtt az illetõ, és a problémáit egybõl az anyjának meséli el....bár én ilyen jellegtelen dolgokat meg szoktam beszélni anyuval, de a nagyobb horderejû dolgokat/gondokat mindig együtt oldjuk meg.....
A gond nem a jó kapcsolattal van hanem azzal mikor a férfi akinek már felesége meg gyerekei vannak nem tud állást foglalni bizonyos helyzetekben és még mindig nem mer ellent mondani az anyjának. Vagy egyetlen csettintésre ugrik ott hagyva a családját. S ezt anyós ki is használja. Na ezzel van a gond. Meg azzal hogy nem tudják elvágni a köldök zsinort.
Én már sajnálom, amiért nem figyeltem arra, hogy beszél a férjem az édesanyjával, aki nagyon rendes, velem is. Mert ebbõl(is) látszik, mennyire tiszteli a nõket.Örülnék, ha jobb lenne a kapcsolatuk, nem az anyósomon múlik. szóval egy egészséges anya-fia kapcsolat nem minden nõt zavar.
Nem vagyok elkényeztetett és nem vagyok anyámra utalva, de nagyon jó a kapcsolatunk.De sok barátnõmet ez mintha zavarta volna, vagy is volt olyan aki ezt konkrétan megmondta.Én nekem fontos az hogy jó kapcsolatunk legyen, sokat köszönhetek neki.Miért zavarja ez a nõket? nálunk a párom minden elmond az anyjának, mindent, erre az anyuka nagyon bûszke, nekem mindkét fiam elmond nekem mindent. Majd egyszer meghallottam a telefonban mikor az anyuka azt mondta a kisfiának, mikor szintén elmondta a kicsi fia a telefonban, hogy én is tudom igazolni, hogy az nem úgy volt: erre az anyuka azt mondta a kisfiának, hogy ne hagyd magad befolyásolni édes fiam. Azóta három lépés távolság megtartva anyukától. Neki senki sem jó, aki nem szül neki unokát, ezek után itéli meg az embert, hogy milyen haszna lesz belõle. Biztosan van okuk arra, hogy féltékenyek legyenek, anyukát kimutatja vagy érezteti a barátnõiddel, hogy õ az elsõszámú és egyedüli, és te is érezteted a barátnõiddel, hogy csak másodlagosak. Nem a fontosságról van itt szó, hanem a rivalizálásról.
Én meg olyan nõvel nem kezdenék, kainél az a mérce, hogy utáljuk a zsülõke, t anyóst, apóst, mindnekit. Az ilyenektõl hányingerem lesz. Nem tudom miért jó, de (szubjektív) a nõk kétharmada ilyen. Azt hiszik attól felnõttek, ha jó messzire mennek a zsülõktõl, és ráakaszkodnak egy pasira. Persze majd a gyerekkel azért vissza mennének, amikor a FÉRFI kidobta õket. A nõk a férfit szeretik, a férfiak a nõket. Aki elhagyja a szüleit, az nem nõ. Ugyanis ha hozzájuk nem ragaszkodik, akkor sem a férjéhez nem fog, sem a gyerekéhez nem fog ragaszkodni.
Nem féltékeny csak valószínû, hogy azt a kevés szabadidõdet amid van szeretné ha vele töltenéd el és nem azzal heti 2-3-szor Anyukáddal beszélges, vásásárolj stb. Önmagában pozitívum, hogy jóban vagy Anyukáddal de a probléma ott kezdõdik ha nem tudod hol a határ.
A kérdésed és a hozzászólásaid alapján nem tudom, mi lehetett a baj. A barátnõid nem mondtak valami értelmes indokok, mit éreznek az anyukáddal való kapcsolatodban zavarónak? Mert gondolom, csak megbeszéltétek.
Én önállóságra nevelem a gyerekeimet - két fiam, egy lányom van. Akkor leszek boldog, ha saját életük lesz felnõtt korukra. És igen, már most nehéz belegondolni, hogy egyszer el kell engednem õket, de bizony amikor a kamasz gyerekeim épp nincsenek itthon, és kettesben lehetek a férjemmel, nagyon örülök neki, mert õ az én családom. Ünnepekkor persze mindig megyünk a szülõkhöz is, ami nem kevés, mert névnapok, szülinapok, anyák napja, karácsony stb. minden hónapra jut 1-2 alkalom. És akkor ott közösen vagyunk, közösen üljük körül az asztalt, és beszélgetünk. Kettesben (titokban), csak a férjemmel van megbeszélnivalóm. Azért õt választottam életem társának, hogy vele beszéljem meg örömömet-bánatomat. A többi nagy világmegváltó beszélgetés mehet közösen, amikor nagy családi összejövetel van.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem értem, mert egy barátnõmet sem bántotta és soha nem keverte a [email protected] köztünk.Szóval nem értem a dolgot.Nem magyarázkodom, de sokszor amelyik férfi jóban van az a anyjával azt egybõl anyuci pici fiának gondolják.Holott nagyon kemény helyzeteken mentem keresztül, amit egyedül oldottam meg.A nõk alapjában férfiasnak tartanak és tényleg nem vagyok olyan aki anyuci nélkül életképtelen.Egyszerûen csak nagyon jó a viszonyunk.
Én mai napig emlékszem, hogy páromban a sok-sok dolog közül ami megfogott az egyik az volt, ahogy anyukájáról beszélt, ha esetleg szóba került. Mármint nem mondott semmi extrát, nem ajnározta anyucit csak egyszerûen, ha szóba hozta, érezni lehetett, hogy szeretettel beszél róla és ez tök jó. Mindehhez persze hozzá tartozik, hogy anyósék 300 km-re laknak, így esély sincs arra, hogy "túl" sok idõt töltsenek együtt. Bevallom, ha mindennap összejárnának órákat dumcsizni, miközben így is csak esténként látom a férjem, akkor engem is zavarna.
Engem ez így önmagában nem zavarna. Ez inkább pozitív dolog. Akkor zavarna, hogyha ez a férfi családként csak az anyját (szüleit, testvéreit..) tekintené, és engem pedig mindig csak egy kívülállóként. Mondd Kérdezõ! Akarsz te saját családot? Hogy a barátnõd ne csak egy aktuális szórakozótárs legyen, hanem igazán hozzád tartozzon, és mondjuk gyereketek is legyen? Mivel az írod, "sok barátnõdet...", ebbõl nem sok jót sejtek. Imádod anyádat, jelzed a barátnõ felé is, hogy mennyire fontos neked anyád. És a barátnõt hogy kezeled? Nem lehet, hogy csak egy ridegséget érez tõled, hogy csak ideig-óráig kellesz, és sose lesztek egy család? Én csak ilyen esetben lennék "féltékeny" anyádra. De azért 34 évesen már van annyi eszem, hogy az ilyen alakokat leépítsem, és ne féltékenykedjek. Egyébként számomra szimpatikus dolog lenne, ha a párom jól kijön az anyjával, sõt az is jólesne, ha egy kicsit én is a "gyereke" lehetnék. Hát te tudod mi a helyzet nálad.
A kérdező hozzászólása: ma 09:46 Te nagyon ostoba vagy ne haragudjál.Ha kapcsolatom van akkor mindig az az elsõ, az anyám ezért nem keveri a [email protected] és soha nem is keverte.Ami nem jelenti azt hogy le kell [email protected] az anyámat, de azt sem jelenti hogy nem a kapcsolat az elsõ.Mint mondtam én nem függök tõle, sem anyagilag sem érzelmileg, egyszerûen nagyon jó a viszonyunk.Sok mindent megudunk beszélni.Soha egy barátnõmmel sem éreztette hogy õ nem jó nekem, vagy hogy nem õt képzeli el nekem.Egyetlen egy barátnõmet sem bántotta és soha nem keverte a [email protected] Mint mondtam idegen országben is megálltam a helyem anyám nélkül és még számtalan kemény helyzetbe.
Pedig ha több barátnõdnél is ez volt a gond, akkor csak lehet valami benne.
Elmondom, miért zavarna. Mert ha egy férfi és egy nõ szerelmes lesz, összeházasodik, gyerekük lesz, onnantól szerintem õk így együtt a család. Férj és feleség. Nekik kell dönteni a kapcsolatukról, a gyereknevelésrõl, pénzrõl, stb. Namármost ha valamelyik fél túlzottan ragaszkodik a saját szüleihez, akkor óhatatlanul az lesz, hogy anyuka/anyós beleszól az életükbe, hogy ezt vagy azt hogy kellene csinálni... És így közösen "lenyomják" a másik házastársat, aki így alsóbbrendû szerepbe kényszerül az anyóssal szemben. Na ez az, amit sokan el akarnak kerülni. A férjemhez megyek feleségül, nem az anyósom lánya akarok lenni ;)
Ettõl a "sokmindent meg tudunk beszélni"-tõl áll fel a nemlétezõ szõr a hátamon. Az ilyen pasi szalad panaszkodni az anyjának tipikusan, ahelyett hogy a barátnõvel beszélné meg a problémát. Nem, inkább anyucinak panaszkodik, aki majd jól megvigasztalja az õ kicsi egyszem fiacskáját, mert a mama mindig neki ad igazat.
A kérdező hozzászólása: A sok barátnõ alatt értsünk 3 komoly kapcsolatot, amik több évig tartottak. Konkrétan egy barátnõm mondta ezt így kis.Semivel nem volt több barátnõm mint másnak.Komoly több éves kapcsolataim voltak.Persze voltak futó kalandok is, de kinek nem? De volt olyan barátnõm is aki imádta nayámat, és anyám is õt.A mai napig ha összefutnak mindig beszélgetnek, így 5 év elteltével is.
A kérdező hozzászólása: ma 09:58 Nem panaszkodás.Soha nem szaladtam hozzá sírni és õ sem hozzám, egyszerûen tudunk beszélgetni.Ez miért baj?Amúgy nem mellesleg külföldön élek, tehát nem járok hozzá naponta és van hogy hónapokig nem látom.De amikor otthon voltam, akkor sem volt rossz a kapcsolatunk.A kapcsolatomról és azok problémáit soha nem anyámmal beszélem meg.De az élet nagy dolgairól azért csak beszélhetek anyámmal nem?
Úgy látszik, hogy nem. Itt mindenkinek az a tökéletes, ha kb.300km-re vannak az anyóstól-apóstól, és találkozni, max.karácsonykor, meg egy-egy temetésen. Szégyen. Én egy utcában lakom az anyósomékkal, 19 éve anyámként szeretem, soha meg nem bántottam, de Õ sem engem, és igen, van, hogy a férjem megy át egyedül, és elbeszélgetnek.Ami nem azt jelenti, hogy engem beszélnek ki, vagy valami ördögi terveket szövögetnek, esetleg wc-re kísérné a férjemet, mint itt egyesek gondolják. Pusztán szeretik, tisztelik egymást, és nekem ezzel SEMMI bajom. És mielõtt valaki feldobja, hogy a férjem is egy lúzer, megelõzendõ elmondom, hogy TEK-es...
Utolsó: nem tudom, pontosan te mennyit beszélgetsz a férjeddel, munka, gyerek, stb mellett. Átlagban az embernek kevesebb ideje van a saját férjével az élet nagy dolgairól beszélgetni, mint kellene. Na most ha a férfi azt a kevés szabad idejét sem a saját feleségével/gyerekeivel tölti, hanem a saját szüleivel, az azt jelenti, hogy az anyjával szívesebben tölti az idõt, mint a feleségével. Amibõl nekem egyenesen következik, hogy az anyját jobban szereti, mint a feleségét.
Nekünk nagyon fontos a beszélgetés a munkája miatt is.Gyerek már nagy, nincsen vele gond, de még mindig nem értem, miért baj, ha az anyjával is beszélget. Egy anya csak addig anya amíg megszüli, meg felneveli? Aztán már emberszámba sem kell venni?
A férfi elhagyja anyját apját feleségéhez tartozik s a kettõ egy test lesz. Az se normális ha az anyuka nem fogja fel hogy a kicsi fia megnõsült és mindenbe bele szólna meg irányítaná.

Miért zavar, ha egy kérdezős oldalon Simsonról kérdezek?

Kérdez?s oldalon kérdezni szoktak...

Legjobb válasz: Engem mondjuk nem zavar.

Engem mondjuk nem zavar.
Senkit nem zavar, ha felteszel egy értelmes kérdést, amire lehet jó választ adni, KIVÉVE ha ezt valami olyasmirõl teszed fel, amit már elõtted legalább 10-100 ember feltett már (robogó vagy simson, miért nem megy, hogy égessem ki a kipufogóját... oldalakon keresztül lehet sorolni). Le is van írva: elõbb keress rá van e már válasz arra, ami téged érdekel, sõt, kiírás elõtt még tippeket is ad.
Én is ezeken röhögök.:D Melyik gyorsabb egy Swift vagy 3-mas Golf? Ezt olyan emberek teszik fel, akiknek a Need For Speed-en kívül semmi közük a jármûvekhez...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!