Találatok a következő kifejezésre: Miért vonzza a férfiakat (3 db)

Lányok! Miért vonzzanak titeket azok a férfiak, akik bunkón viselkednek és csak kihasználnak, vagy csak le akarnak feküdni?

Nemrég ért véget egy komolyabb kapcsolatom. De a lány még csak 16 éves, és én voltam az első neki. És úgy érezte, hogy ő még túl fiatal egy komolyabb kapcsolathoz, így hát elengedtem, azóta is jó barátságban vagyunk. Nagyon belezúgott egy tipikus rosszfiúba, aki bunkón viselkedik vele, és csak kihasználja. Sokszor nekem sírt este, hogy mennyire megbántotta őt. De mégis őt szereti, és másnap megy is vissza hozzá. Azóta is keresem a párom, de nem lelem. Valamiért túl unalmas a lányoknak, ha valaki szereti őket, és próbál a kedvükben járni. Vagy lehet hogy csak engem hoz össze folyton fura lányokkal a sors? 19/F

Legjobb válasz: Jaaaj, mert ha te béna vagy és unalmas, miért itt sír a szád?

Jaaaj, mert ha te béna vagy és unalmas, miért itt sír a szád?
kezdõõõdikk....
mert sok a r.banc és egyre több lesz. amúgy meg neeem csak sok csaj minden pasiban a szõke herceget látja és mindig váltani akar. Persze tisztelet a kivételnek mert igenis vannak !
csak folytatódik...
Breaking bad... Am. tény, hogy a zsenge korukban járó lányok az olyan fiúkat szeretik akik rámenõsek és kihasználják õket, ezért is kell eljátszani ezt a szerepet. Ez van, nem kell sírni attól még, hogy nem vagy az, nyugodtan eljátszhatod a rosszfiút ha éppenséggel egy kevésbé tapasztalt rózsaszín puncira vágysz... 21/F
sajna ebben a korban erre vágynak, a normális megbízható férfi majd akkor jön számításba, amikor már meg akarnak állapodni... ha akkor is olyat választ, akkor követi a családi mintát, avagy nézd meg az apját...

Miért van az, hogy bizonyos „igénytelen” férfiak, vonzzák a nőket magukhoz?

Komolyan, vannak n?k, akiknek bejönnek a ritkán fogat mosós, haverokkal folyton söröz?, szinte mindig munkásruhában lév? férfiak.

Legjobb válasz: Lehet,hogy azért,mert sok nõ annyira önbizalomhiányban szenved,hogy azt hiszi õ egy jobb pasit úgysem kaphat meg?

Lehet, hogy azért, mert sok nõ annyira önbizalomhiányban szenved, hogy azt hiszi õ egy jobb pasit úgysem kaphat meg?
Ha a nõ szeret anyáskodni, csinálja élesben -> szüljön gyerekeket és nevelje õket felelõsséggel. Ne azt lássa tõle a gyerek, hogy anyu/apu beb*szva ér haza, stb. Lásson normális példát, mert ami a mai fiatalok körében uralkodik, az totálkár. 10-bõl 7-8 cigizik - ezeknek annyi, csak még nem tudják...
Én nõ vagyok, de egyáltalán nem ezt tapasztalom.De lehet h csak magamból indulok ki, én sosem állnék le ilyen pasival.
Ja és még valami:a múltkor egy pasi itt azzal hencegett h a börtönviselt férfiakra buknak a nõk, õ is az volt, rá is buktak, ez is volt a kérdése, h miért.Ez ugyanolyan dolog, mint a te kérdésed.Bizonyos körökben biztosan menõ a sittes pasi, és bizonyosakban az igénytelen pasi.De összességében nézve nem hiszem h a nõi társadalom annak találja.
És talán az ilyenek felett jobban lehet anyáskodni, nevelgetni, ráncba szedni, rendre utasítani stb.Egy "kész" férfit nem kell..Sok nõ szeret anyáskodni.
Igénytelen ember több, mint az igényes.Nõbõl is , férfiból is.Számukra nincsenek erkölcsi akadályok, simán elszeretik a másik párját is.Egyszerûen könnyebb nekik a "párválasztás", mint annak, aki egyedülállót keres, több, magasabb elvárásokkal, az élet minden terén.Az igénytelennek tökmindegy...
Nem hiszem, hogy a nõk azt gondolnák, hogy nem érdemelnek/kapnak meg normálisabb pasast. Viszont amit a kérdezõ ír, az sajnos nagyon igaz. Én férfi vagyok, az életben nem voltam még részeg, nem cigizek, nem iszok, viszont minden más férfi, aki csatak részeg hetente 2-3 alkalommal is, állandóan büdös - mert szerintem a cigi igenis büdös (és ezt nem azért mondom, mert homár vagyok, vagy ilyesmi...) - az simán talál akármikor valami... hát nõnek azért többségét nem nevezném, de egy nõnemût... Ez van. Mondjuk ha én 40 éves koromig nem találok egy normális normális, nem alkesz, stb... nõt, akkor tuti felkötöm magam :)
Egy igényes tanult nõnek biztosan nem jönnek be az ilyen pasik. Én nem látok a környezetemben olyan nõt, akinek ilyen lenne. Az én párom sem ilyen. Sajnos vannak tanulatlanabb nõk, akik a sörszagot és ápolatlanságot a macsóssággal teszik egyenlõvé és azt hiszik hogy ettõl menõ a párjuk. De ha az ilyen pasi megszólal, egybõl lejön a szellemi szintje. Azt pedig nem hiszem, hogy az ápolt rendes pasik nem találnak nõt. Ha így van, ott más egyéb problémák akadhatnak....Vagy anyuci kisfiai vagy túl igényesek irreális elvárásokkal vagy nagyon válogatósak. Mert jó nõkbõl Dunát lehet rekeszteni.
Igen, jó nõbõl Dunát lehet rekeszteni, mert elvégre is Magyarországon vagyunk. De akire azt mondják, hogy jó nõ, azt nem a Ph.D. teszi jó nõvé, hanem a "külcsíny".

Miért vonzza annyira a férfiakat a szép női fenék?

lehet, hogy furcsa a kérdés els?re, úgy is kérdezhetném, hogy miért épp a popsi... tudom, hogy van, aki más testrészt részesít el?nyben, de az a tapasztalatom, hogy a fenék igen kiemelt helyen van:) fiúk, miért? mire gondoltok, ha egy szép feneket láttok? miért alakult ez ki? a formás, feszes jön be nektek, vagy minél nagyobb annál jobb?

Legjobb válasz: Mert jó megfogni egy lány fenekét. Fõleg, ha az szép is. Ennyi. :)

Mert jó megfogni egy lány fenekét. Fõleg, ha az szép is. Ennyi. :)
Bocsi, félreérthetõ voltam, inkább simogatni, mint megfogni. ;)
Én is fenék õrült vagyok, de néha már úgy érzem, hogy nem egészséges szinten! :P Legszivesebben mindig a barátnõm fenekét simogatnám, csókolgatnám, harabdálnám... Én a formás feneket szeretem és ha racionalista módon próbálom megközelíteni a dolgot, akkor azért fontos a fenék, mert ha szép a feneked, akkor abból következik, hogy nem vagy elhízva (ami nálam nagyon fontos), tehát jók a lábaid, jó az alakod. A mell kevésbé fontos, legalábbis a mérete. A lényeg, hogy szép legyen. Egy filmben hallottam az örök igazságot: "mellbõl egy maroknyi is elég" ! Remélem, kielégítõ volt a válaszom! FENÉK RULEZ!!!!!! :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!