Találatok a következő kifejezésre: Miért vonzza a (25 db)

Miért vonzzák a lányokat mostanában a feminim fiúk?

Úgy értem, a hasvasalás, meg a szemkihúzás és a rózsaszínben járás lányos dolog. Szerintem. Mégis, rengeteg fiú csinálja ezeket mostanság és ez meg sok lánynak bejön. Lányként kérdezem, mi ezekben a vonzó?

Legjobb válasz: Talán a 15 éves lányokat vonzza a metroszexualitás, egy nõt nem. Szerinted nekem 21 évesen miért az idõsebbek tetszenek?

Talán a 15 éves lányokat vonzza a metroszexualitás, egy nõt nem. Szerinted nekem 21 évesen miért az idõsebbek tetszenek?
én is 21 vagyok, és az idösebbek tetszenek, 25 alatt nem is járnék senkivel.azok még gyerekek...akikrõl irsz, ök meg még fiatalok és egymást majmolják, mert azt hiszik ez a divat....amugy, elég undoritoak:S meg az is h.rózsaszín póló fiukon....sztem elég b uzis.
hasvasaláááás? vmirõl lemaradtam vagy mi? :D
Ez max 20 alatt van így.
ha a kicsit goth, festett fekete, hosszúhajú, kihúzott szemû, fekete körmû pasik közt van, aki jól néz ki, a rózseszín polós, az nekem nagyon nem jön be. 26.l.
Engem mindig ilyenek vonzottak, fiatal koromban is meg most is. Nem tudom, talán azért mert a férfias pasik olyan unalmasak, túl sok van belõlük, nekem általában az egyedi/fura dolgok tetszenek, és hát pasiból is a nem hétköznapi tetszik. És attól hogy valaki netán lányosan öltözik még lehet férfiasabb is mint egy szõrös izmos nagydarab valaki. Férfiasságnak semmi köze a külsõhöz.

A nőket miért vonzzák a legbalhésabb szórakozóhelyek?

Sok haverom panaszkodik, hogy a barátn?ik szeretik ezeket a helyeket. De miért?

Legjobb válasz: Én nem járok balhés helyekre kifejezetten elkerülöm õket, valoszinüleg az izgalom miatt járnak oda, ne unatkozzanak

Én nem járok balhés helyekre kifejezetten elkerülöm õket, valoszinüleg az izgalom miatt járnak oda, ne unatkozzanak
Én nem járok szórakozóhelyekre.
A csirkék sem mennek odébb, amikor két kakas értük verekszik.
jólvan drágám... van aki oda jár, van aki nem... szóval nem vonzza a nõket, esetleg valakiket a nõk közül. a te haverjaid barátnõi pont ilyenek. én meg nem járok "balhés szórakozóhelyekre".

Miért vonzza a mágnes a vasat?

Legjobb válasz: Ez a mágneses megosztás. Guglizz rá.

Ez a mágneses megosztás. Guglizz rá.
Mert mágneses xD

A világ legerősebb mágnese is csak a vasat vonzza? A Föld mágnesessége miben különbözik egy sima mágnesétől? Mármint tudom, hogy kisebb, de akkor a sima mágnes miért csak a vasat vonzza?

Legjobb válasz: Nem csak a vasat vonzza, Föld és a mágnes sem. Három féle anyag létezik attól függõen, hogy hogy reagáll a mágneses térre: ferromágneses, paramágneses és diamágneses. Ebbõl a szempontból nincs különbség egy rúdmágnes és a Föld mágneses tere közt.

Nem csak a vasat vonzza, Föld és a mágnes sem. Három féle anyag létezik attól függõen, hogy hogy reagáll a mágneses térre: ferromágneses, paramágneses és diamágneses. Ebbõl a szempontból nincs különbség egy rúdmágnes és a Föld mágneses tere közt.
Így van, az elemek közül a vas mellett kobalt és a nikkel is jól mágnesezhetõ (ferromágneses) anyagok. maci
Utolsó, az ezotéria topic máshol van ám.
" .... ha a rúdmágnes is ekkora lenne akkor láthatóan vonnazana mindent ..." Csak azt tegyük hamar hozzá, hogy nem a mágnesessége miatt vonzana mindent, hanem a tömegvonzása miatt :) maci
a földnek sokkal nagyobb a tömege, a belseje olyan mint egy hatalmas folyékony mágnes, ha a rúdmágnes is ekkora lenne akkor láthatóan vonnazana mindent
11:05-ös miért küldted el a 10:50-est az ezotériába? A Földnek tényleg van folyékony magja, és az tényleg mágneseteret generál. Vagy nem?
"11:05-ös miért küldted el a 10:50-est az ezotériába? A Földnek tényleg van folyékony magja, és az tényleg mágneseteret generál. Vagy nem?" Vagy nem! A folyékony vas és nikkel hõmérséklete bõven Curie pont felett van, tehát elveszti a mágnesességét. A jelentõsége csak annyi, hogy elektromos vezetõ. A mágneses teret a magban indukált örvényáramok gerjesztik.
Megfelelõ erõsségû mágnes az embert is vonzna de akár egy eper megmozdításához is egy brutális erejû laboratóriumi elektromágnes kell. Volt róla felvétel is hogy egy szobányi elektromágnes lebegtetett egy epret!
A kérdésben szerintem fogalmi problémák vannak. A Föld tömegvonzását (avagy gravitáció) ne keverjük össze a mágneses térerõsség által keltett hatásokkal! A Föld térerõssége a felszínen kb. 30 mikrotesla. Egy lényegesen erõsebb mágneses térben sem fog "lebegni az eper". Pl. mágneses rezonanciás képalkotásra használt berendezések között is van olyan, ami 9, 3 Tesla homogén mágneses teret állít elõ a vizsgálathoz. Ezt a mágnest például szigorúan tilos bármilyen ferromágneses anyaggal (pl. vas) megközelíteni is hiszen félelmetes erõvel igyekezne azt magához rántani. A nagyságrendek érzéketetése képpen: A Föld mágneses tere kitéríti az iránytût. Ennek az MR-nek a mágneses térereje kb. 3, 1 milliószor nagyobb a Földénél.

Miért van az, hogy nem is igazán tetszik egy fiú de mégis vonzza a tekintetem?

Ha elmegy mellettem megdobban a szívem, és mindig őt figyelem, holott annyira azért nem helyes. Jó vannak rajta dolgok amik nagyon tetszenek, de annyira azrt nem tetszik. De mégis állandóan figyelem, keresem, ha meglátom dobog a szívem , pedig nem is ismerem. Mi ez az érzés? 15/L

Legjobb válasz: biztos olyan ronda, h vonzza a tekintetet, van ilyen.

biztos olyan ronda, h vonzza a tekintetet, van ilyen.
A kérdező hozzászólása: Ajj légyszíves! Nagyon fontos, hogy megtudjam mit érzek, mert eddig vagy tudtam, hogy na igen õ tetszik nekem, vagy teljesen egyértelmû volt, hogy õ nem jön be. De most nem tudom mi van.
LOL... képzeld én is ugyan így vagyok. Szerintem egyszerûen azért nézed mert feltûnõ dolgokat csinál és tudat alatt tetszik neked. Amúgy erre egyszerû a megoldás: ne nézd, ne gondolj rá, ne ábrándozz vele.
A kérdező hozzászólása: Nem csinál feltûnõ dolgokat. Teljesen átlagos.
vagy mert érdekesnek találod legbelül...
hol laksz? XD (ismerek egy hozzád hasonlóan viselkedõ lányt)
A kérdező hozzászólása: Hát azért várok még válaszokat, de köszönöm az eddigieket! :) Szolnoki vagyok de biztosan nem rám gondolsz mert nem mondtam el még senkinek!
Ha meglátod dobog a szíved? Nekem máskor is..
A kérdező hozzászólása: Hûha okos hozzászólás. Szövegértés 1-es. Nem azt írtan, hogy "dobog" hanem, hogy "megdobban". Tudod, ezt így szokták kifejezni. De nyilván be kellett írni valami nagy májer dolgot... -.- Csak nem jól sült e l xd Van ilyen :DD

Aki paranoid hajlamú, az miért vonzza be előbb vagy utóbb a valódi fenyegetést, támadást?

Legjobb válasz: Miért bevonzza? Ez szintén egy paranoid elképzelés. Ha netán mégis, akkor azért, mert félve, idegesen viselkedsz, és megérzik rajtad, hogy nem vagy magabiztos.

Miért bevonzza? Ez szintén egy paranoid elképzelés. Ha netán mégis, akkor azért, mert félve, idegesen viselkedsz, és megérzik rajtad, hogy nem vagy magabiztos.
A kérdező hozzászólása: igen ezt olvastam valahol hogy bevonzza. aztán egyre nehezebb elválasztani, hogy mi a valóság és mi a fantázia. Ezért is kezelhetõk nehezen a paranoid emberek. Mindig van egy mag, ami a valósárból van, és arra épül fel a fantázia, mint egy karfiol, de õk az egészet valóságként élik meg. Azért olyan nehéz õket terápiára venni, mert a mag (valóság) miatt mindig van egy "de" válaszuk arra amikor próbálják rávezetni õket, hogy a nagy része a eszmerendszerüknek fantázia, kitaláció. Nincs betegségtudatuk. De mihelyt a "de" szót el tudják hagyni, akkor válnak alkalmassá a terápiára. Amit mondtál, az helyénvaló lehet a bevonzás kérdésében.
Volt egy ugyanilyen paraniod ismerõsöm, aki pont ugyanezt mondta ! Õt is állandóan követték mindenhova. Mindíg ezt mondta, csak azért nem tudta bizonyítani a rendõrségen, mert mindíg más követte õt.
Engem is mindig követnek emberek az utcán :)
A kérdező hozzászólása: ezt sokan félreértik. egy paranoiás ember nem csak fizikai támadástól fél. hogy megtámadják követik stb. ez sokkal összetettebb. felépít egy fantáziavilágot magának. esetleg embereket gonosznak lát, azt képzeli hogy ellene szövetkeznek, kihasználják õt stb. Szellemi bántalmazást él inkább át, nem fizikait (az pánikbetegség is lehet) a paranoia inkább ilyen fantázia világ felépítését jelenti, hogy kitalációkban él, amit az õ agya kreált. Elõbb utóbb mindenhonnan elmenekül, ûzve érzi magát. nagyon megterhelõ állapot folyton azon gondolkodni ki tehet neki keresztbe. ez fajulhat el a skizofréniáig, ahol már konkrét eszmerendszere van, esetleg hallucinál, és a fantáziavilágát teljes mértékben igazságként éli meg. Mint például hogy õ az anttikrisztus, és belelát mások gondloataiba, aztán úgy kommunikál emberekkel, mintha tudná mit gondolnak stb. Vagy ezek a vénasszonyok, akik feljelentgetik a környezetüket, hogy a szomszéd meg akarja ölni a virágcseréppel, mert DIREKT úgy teszi ki, hogy az a fejére essen. csak azért nem árt tisztázni a fogalmakat, mert sokan azt hiszik a paranoia annyi hogy követnek az utcán. Az is biztos egy fajtája, de biztos hogy nem merül ki ennyiben, kell hogy legyen még valami mellék sztori hogy miért, mert akkor csak pánikbetegségrõl lehet szó, és szorongásról. A paranoiás embernek mindig van egy sztorija, amit unalmas óráiban gyárt, és folyton azon agyal, hogyan tudná összehozni a szálakat, amik ellene készülnek ebben az alattomos világban ami tele van gonosz emberekkel, akik CSAK neki akarnak ártani.

Lányok! Miért vonzzanak titeket azok a férfiak, akik bunkón viselkednek és csak kihasználnak, vagy csak le akarnak feküdni?

Nemrég ért véget egy komolyabb kapcsolatom. De a lány még csak 16 éves, és én voltam az első neki. És úgy érezte, hogy ő még túl fiatal egy komolyabb kapcsolathoz, így hát elengedtem, azóta is jó barátságban vagyunk. Nagyon belezúgott egy tipikus rosszfiúba, aki bunkón viselkedik vele, és csak kihasználja. Sokszor nekem sírt este, hogy mennyire megbántotta őt. De mégis őt szereti, és másnap megy is vissza hozzá. Azóta is keresem a párom, de nem lelem. Valamiért túl unalmas a lányoknak, ha valaki szereti őket, és próbál a kedvükben járni. Vagy lehet hogy csak engem hoz össze folyton fura lányokkal a sors? 19/F

Legjobb válasz: Jaaaj, mert ha te béna vagy és unalmas, miért itt sír a szád?

Jaaaj, mert ha te béna vagy és unalmas, miért itt sír a szád?
kezdõõõdikk....
mert sok a r.banc és egyre több lesz. amúgy meg neeem csak sok csaj minden pasiban a szõke herceget látja és mindig váltani akar. Persze tisztelet a kivételnek mert igenis vannak !
csak folytatódik...
Breaking bad... Am. tény, hogy a zsenge korukban járó lányok az olyan fiúkat szeretik akik rámenõsek és kihasználják õket, ezért is kell eljátszani ezt a szerepet. Ez van, nem kell sírni attól még, hogy nem vagy az, nyugodtan eljátszhatod a rosszfiút ha éppenséggel egy kevésbé tapasztalt rózsaszín puncira vágysz... 21/F
sajna ebben a korban erre vágynak, a normális megbízható férfi majd akkor jön számításba, amikor már meg akarnak állapodni... ha akkor is olyat választ, akkor követi a családi mintát, avagy nézd meg az apját...

Miért van az, hogy bizonyos „igénytelen” férfiak, vonzzák a nőket magukhoz?

Komolyan, vannak n?k, akiknek bejönnek a ritkán fogat mosós, haverokkal folyton söröz?, szinte mindig munkásruhában lév? férfiak.

Legjobb válasz: Lehet,hogy azért,mert sok nõ annyira önbizalomhiányban szenved,hogy azt hiszi õ egy jobb pasit úgysem kaphat meg?

Lehet, hogy azért, mert sok nõ annyira önbizalomhiányban szenved, hogy azt hiszi õ egy jobb pasit úgysem kaphat meg?
Ha a nõ szeret anyáskodni, csinálja élesben -> szüljön gyerekeket és nevelje õket felelõsséggel. Ne azt lássa tõle a gyerek, hogy anyu/apu beb*szva ér haza, stb. Lásson normális példát, mert ami a mai fiatalok körében uralkodik, az totálkár. 10-bõl 7-8 cigizik - ezeknek annyi, csak még nem tudják...
Én nõ vagyok, de egyáltalán nem ezt tapasztalom.De lehet h csak magamból indulok ki, én sosem állnék le ilyen pasival.
Ja és még valami:a múltkor egy pasi itt azzal hencegett h a börtönviselt férfiakra buknak a nõk, õ is az volt, rá is buktak, ez is volt a kérdése, h miért.Ez ugyanolyan dolog, mint a te kérdésed.Bizonyos körökben biztosan menõ a sittes pasi, és bizonyosakban az igénytelen pasi.De összességében nézve nem hiszem h a nõi társadalom annak találja.
És talán az ilyenek felett jobban lehet anyáskodni, nevelgetni, ráncba szedni, rendre utasítani stb.Egy "kész" férfit nem kell..Sok nõ szeret anyáskodni.
Igénytelen ember több, mint az igényes.Nõbõl is , férfiból is.Számukra nincsenek erkölcsi akadályok, simán elszeretik a másik párját is.Egyszerûen könnyebb nekik a "párválasztás", mint annak, aki egyedülállót keres, több, magasabb elvárásokkal, az élet minden terén.Az igénytelennek tökmindegy...
Nem hiszem, hogy a nõk azt gondolnák, hogy nem érdemelnek/kapnak meg normálisabb pasast. Viszont amit a kérdezõ ír, az sajnos nagyon igaz. Én férfi vagyok, az életben nem voltam még részeg, nem cigizek, nem iszok, viszont minden más férfi, aki csatak részeg hetente 2-3 alkalommal is, állandóan büdös - mert szerintem a cigi igenis büdös (és ezt nem azért mondom, mert homár vagyok, vagy ilyesmi...) - az simán talál akármikor valami... hát nõnek azért többségét nem nevezném, de egy nõnemût... Ez van. Mondjuk ha én 40 éves koromig nem találok egy normális normális, nem alkesz, stb... nõt, akkor tuti felkötöm magam :)
Egy igényes tanult nõnek biztosan nem jönnek be az ilyen pasik. Én nem látok a környezetemben olyan nõt, akinek ilyen lenne. Az én párom sem ilyen. Sajnos vannak tanulatlanabb nõk, akik a sörszagot és ápolatlanságot a macsóssággal teszik egyenlõvé és azt hiszik hogy ettõl menõ a párjuk. De ha az ilyen pasi megszólal, egybõl lejön a szellemi szintje. Azt pedig nem hiszem, hogy az ápolt rendes pasik nem találnak nõt. Ha így van, ott más egyéb problémák akadhatnak....Vagy anyuci kisfiai vagy túl igényesek irreális elvárásokkal vagy nagyon válogatósak. Mert jó nõkbõl Dunát lehet rekeszteni.
Igen, jó nõbõl Dunát lehet rekeszteni, mert elvégre is Magyarországon vagyunk. De akire azt mondják, hogy jó nõ, azt nem a Ph.D. teszi jó nõvé, hanem a "külcsíny".
Szerintem undorító, ha egy fiú beképzelt, nagyképû.
Nem, kifejezetten taszítanak.
Aztán ne sírj, ha otthagynak.
Ugyis mindenki azt fogja irni, hogy "Aaa en utalom oket fujj". Akkor is, ha ezekre bukik.
Mert szórakoztatóak. Egy darabig.

Az miért van, hogy a GYK szinte vonzza a szerencsétlen, sanyarú sorsú, lecsúszott embereket?

Ha valaki innen tájékozódik, azt hinné egész Magyarországon ez van. Pedig a való életben nem csak ezt látom, hanem számos sikert az ismerősi körben.

Legjobb válasz: "amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted!"

"amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted!"
Mert panaszkodni mindig hajlamosabb az ember, mint a sikereirõl büszkélkedni, dicsekedni, itt a GYK-n meg fõleg. A kérdések 90%-a átcsap egymás zsidózásába 2-3 válaszon belül. Mivel a hangadók nagy része a sikertelenek körébõl kerül ki, az amúgy szintén méretes sikeres csoporttal szemben, ez lett ezen a fórumon a "standard". Egyszer elkövettem azt a hibát, hogy egy üzlet pénzügyek témás kérdésnél megemlítettem, hogy a családi vállalkozásunk éves bevétele közelítõleg mekkora, na az utána következõ 5-6 válasz csak arról szólt, hogy egy hazudós zsidó vagyok. Pedig azt hittem a zsidók elvileg gazdagok.
Azért írnak néha sikeres, boldog emberek is, de õket valóban gyorsan leszólják, lepontozzák, mert aki sikeres, az csak azért lehet, mert lop, csal, hazudik vagy egy kizsákmányoló burzsuj, osztályidegen. És a magyarok egyébként is híresen pesszimisták.
Én is egy boldog, kiegyensúlyozott ember vagyok és ha ide írok olyat amibõl ez kitûnik akkor egybõl leszólnak meg keresik rajtam a fogást, hogy mibe lehetne belekötni, hogy hogyan élek, hogy ringy.ó vagyok stb.
Szerintem pusztán azért, mert a nagy munkanélküliség közepette van idejük írogatni. Beletörõdtek már a sorsukba, igazából nem is akarnak kilábalni belõle, jó nekik ott a béka segge alatt, míg egy sikeres ember azért elég elfoglalt, mindig a jövõn jár az agya, vajon a következõ üzlettel jót fog-e nyerni, satöbbi. Ráadásul igaza van valamelyik elõttem szólónak, aki azt mondja, hogy ha valahova beírja valaki, hogy jól keres, azt egybõl leugatják és lepontozzák. Tapasztalat, ugyanis én egyszer írtam le, hogy az éttermünk mennyit hoz havonta a konyhára, le lettem pontozva és ugatva. Pedig a kérdés úgy szólt, hogy mennyi a havi jövedelmed, én meg válaszoltam...
Mert a sikereseknek nincs miért panaszkodni meg elkeseredetten kérdezgetni másokat.
Hol laksz ?
A kérdező hozzászólása: *Fejér
Ki számodra a sikeres?
Azért mert ez egy anonim oldal, mivel senkinek nincs arca, így akárki kiadhatja magából azt ami van, anélkül hogy megbélyegezzék.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!