Találatok a következő kifejezésre: Miért vonzza a (27 db)

Miért vonzzák a lányokat mostanában a feminim fiúk?

Úgy értem, a hasvasalás, meg a szemkihúzás és a rózsaszínben járás lányos dolog. Szerintem. Mégis, rengeteg fiú csinálja ezeket mostanság és ez meg sok lánynak bejön. Lányként kérdezem, mi ezekben a vonzó?

Legjobb válasz: Talán a 15 éves lányokat vonzza a metroszexualitás, egy nõt nem. Szerinted nekem 21 évesen miért az idõsebbek tetszenek?

Talán a 15 éves lányokat vonzza a metroszexualitás, egy nõt nem. Szerinted nekem 21 évesen miért az idõsebbek tetszenek?
én is 21 vagyok, és az idösebbek tetszenek, 25 alatt nem is járnék senkivel.azok még gyerekek...akikrõl irsz, ök meg még fiatalok és egymást majmolják, mert azt hiszik ez a divat....amugy, elég undoritoak:S meg az is h.rózsaszín póló fiukon....sztem elég b uzis.
hasvasaláááás? vmirõl lemaradtam vagy mi? :D
Ez max 20 alatt van így.
ha a kicsit goth, festett fekete, hosszúhajú, kihúzott szemû, fekete körmû pasik közt van, aki jól néz ki, a rózseszín polós, az nekem nagyon nem jön be. 26.l.
Engem mindig ilyenek vonzottak, fiatal koromban is meg most is. Nem tudom, talán azért mert a férfias pasik olyan unalmasak, túl sok van belõlük, nekem általában az egyedi/fura dolgok tetszenek, és hát pasiból is a nem hétköznapi tetszik. És attól hogy valaki netán lányosan öltözik még lehet férfiasabb is mint egy szõrös izmos nagydarab valaki. Férfiasságnak semmi köze a külsõhöz.

Miért vonzza a fiatalokat a buli és az ivás?

Nem ertem, hogy miert jarnak a fiatalok ejszaka bulikba, miert isszak le magukat reszegre es miert dohanyoznak. Es ez szinte mindenkire igaz, a korhatar sajnos egyre lejjebb megy, mar akar 13 evesek is elmennek ilyen bulikba. Nem ertem, hogy mi ebben a vonzo, miert nem szorakoznak maskeppen, miert fontos az alkohol es a cigaretta hozza.

Legjobb válasz: Õk ezt szeretik.

Õk ezt szeretik.
Elõször is a buli elvileg arra van, h ellazulj.Az ivás pedig, ha nem túlzott, leveti a gátlásokat és végre önmagad lehetsz.
Mert vannak néhány menõ, k**a kemény gyerekek akik már elkezdik fiatalon, aztán sokan mennek utánuk, hogy õk is azok legyenek így leegyszerûsítve. Környezetemben is vannak olyanok, akik rohadtul nem azok a bulibajárós, piálgatós emberek, de "muszáj" volt nekik hogy menõk legyenek , aztán most teljesen rászoktak, és nem tudnak nélkülük lenni. Ez az egész egy nagyon szánalmas folyamat. A legrosszabb mikor valaki késõbb bánja meg, hogy fiatalon nem volt -.- Pedig ha nem lenne menõ, senki nem csinálná, és még azt is elhitetik magukkal, hogy azért csinálják hogy jól érezzék magukat, pedig a nagy szart. Csak az az érdekes, hogy amíg egy fiatal számára nem létezett a buli meg pia addig nem is kellet és jól érezte magát, de onnantól, hogy ettõl lesz menõ, már kell, hogy jól érezze magát... vicc az egész.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem értem, hogy mi aban a baj, ha valaki elmegy szórakozni ? Nem mindenki egyforma... Egyesek szeretnek bulizni, mások meg nem. Nem vagyunk egyformák. Viszont, had írjam le a véleményem bõvebben, ha lehet. Amíg fiatal az ember, nem árt néha-néha elmenni szórakozni, mert a kikapcsolódásra szükség van. Igen, most majd azt írjátok, hogy egy jó könyv, filmezés is kikapcsolódás. Ez is igaz, de ott egyedül vagy. Az embernek szüksége van a társaságra, új ismeretségekre és ezt a bulizós dolgot mégis jobb fiatalon csinálni, mint mikor már házas vagy és akkor jön rád a bulizhatnék... Én például 16 évesen kezdtem és 25-26 évesen " fejeztem " be. Most vagyok 30 éves. 25-26 évesen úgy éreztem, hogy az a 10 év elég is volt, kiéltem magam és mostmár a páromnak szentelem az estéimet. A szomszédnõm 50+-os, eléggé visszahúzódó volt tini korában, az elmondása szerint. 19 évesen férjhez ment, szült 2 gyereket. Most, úgy 2 éve pedig elvált, mert õ úgy érezte, hogy neki kell a szabadság, a szórakozás. Majdnem minden nap más pasija van, a gyerekei szégyenkeznek miatta. Szóval értitek ugye, hogy hová akarok kilyukadni... ;) Persze nem állítom, hogy ez minden embernél így elõfordul, de benne van a pakliban, ha nem éled az életed fiatalon...
Mert ehhez nem kell nagy IQ
Én se szeretek discoba járni, a zene fos, inkább egy finom kocsmázás a haverokkal. 24F
Azért mert mindenhonnan ezt látják. A média fõként ez sugározza. Ezeknek az embereknek leginkább feltûnési viszketegségük van. Könnyen befolyásolhatóak.(Sajnos)
Voltál már részeg? Részegen sokkal oldottabb és közvetlenebb vagy, levetkõzöd a gátlásaid (és ez szerintem nem rossz, amíg nem viszed túlzásba). A hõbörgõs-seggrázós része számomra sem vonzó, de ezt olyan emberek csinálják, akik nem tudnak beszélgetni, vagyis a legtöbb, de velük nem kell foglalkozni. Szerintem a cigizés is egyértelmû, be akarsz olvadni egy cigizõs társaságba, vagy, hogy megmutasd mennyire szabad, független és vagány vagy, vagy ha egyedül csinálod, azért, mert unatkozol. A 13 éveseknek pedig a szüleit kéne fikázni.
Nagyon leegyszerûsítve a dolgot azért mert remélik hogy a vége szex lesz.
Én utálok discoba járni meg hasonló helyekre. Nekem az a szórakozás ha elmegyek haverokkal egy kocsmába/pubba akárhova és beszélgetünk miközben iszogatunk. Elõfordul, hogy berugunk. Majd ha 30 évesen lesz családom valószínûleg majd nem fogok éjszakánként a város belvárosában ülni a barátaimmal.
Mindenhonnan ezt látják pl. Éjjel-nappal Budapest. Szerintem is szégyen, részegre én sem ittam még magam csak annyi volt hogy szédültem.De ez sem tetszett úgyhogy meghagyom másoknak a piát. 17/F
Én 16 éves vagyok, és nem szeretem a bulikat, és nem szeretek inni. Most akkor különc vagyok? Sajnos már rúgtam be, és nem volt jó. (A jó rockkoncerteket viszont szeretem \m/ ) :D

A nőket miért vonzzák a legbalhésabb szórakozóhelyek?

Sok haverom panaszkodik, hogy a barátn?ik szeretik ezeket a helyeket. De miért?

Legjobb válasz: Én nem járok balhés helyekre kifejezetten elkerülöm õket, valoszinüleg az izgalom miatt járnak oda, ne unatkozzanak

Én nem járok balhés helyekre kifejezetten elkerülöm õket, valoszinüleg az izgalom miatt járnak oda, ne unatkozzanak
Én nem járok szórakozóhelyekre.
A csirkék sem mennek odébb, amikor két kakas értük verekszik.
jólvan drágám... van aki oda jár, van aki nem... szóval nem vonzza a nõket, esetleg valakiket a nõk közül. a te haverjaid barátnõi pont ilyenek. én meg nem járok "balhés szórakozóhelyekre".

Miért vonzza a mágnes a vasat?

Legjobb válasz: Ez a mágneses megosztás. Guglizz rá.

Ez a mágneses megosztás. Guglizz rá.
Mert mágneses xD

A világ legerősebb mágnese is csak a vasat vonzza? A Föld mágnesessége miben különbözik egy sima mágnesétől? Mármint tudom, hogy kisebb, de akkor a sima mágnes miért csak a vasat vonzza?

Legjobb válasz: Nem csak a vasat vonzza, Föld és a mágnes sem. Három féle anyag létezik attól függõen, hogy hogy reagáll a mágneses térre: ferromágneses, paramágneses és diamágneses. Ebbõl a szempontból nincs különbség egy rúdmágnes és a Föld mágneses tere közt.

Nem csak a vasat vonzza, Föld és a mágnes sem. Három féle anyag létezik attól függõen, hogy hogy reagáll a mágneses térre: ferromágneses, paramágneses és diamágneses. Ebbõl a szempontból nincs különbség egy rúdmágnes és a Föld mágneses tere közt.
Így van, az elemek közül a vas mellett kobalt és a nikkel is jól mágnesezhetõ (ferromágneses) anyagok. maci
Utolsó, az ezotéria topic máshol van ám.
" .... ha a rúdmágnes is ekkora lenne akkor láthatóan vonnazana mindent ..." Csak azt tegyük hamar hozzá, hogy nem a mágnesessége miatt vonzana mindent, hanem a tömegvonzása miatt :) maci
a földnek sokkal nagyobb a tömege, a belseje olyan mint egy hatalmas folyékony mágnes, ha a rúdmágnes is ekkora lenne akkor láthatóan vonnazana mindent
11:05-ös miért küldted el a 10:50-est az ezotériába? A Földnek tényleg van folyékony magja, és az tényleg mágneseteret generál. Vagy nem?
"11:05-ös miért küldted el a 10:50-est az ezotériába? A Földnek tényleg van folyékony magja, és az tényleg mágneseteret generál. Vagy nem?" Vagy nem! A folyékony vas és nikkel hõmérséklete bõven Curie pont felett van, tehát elveszti a mágnesességét. A jelentõsége csak annyi, hogy elektromos vezetõ. A mágneses teret a magban indukált örvényáramok gerjesztik.
Megfelelõ erõsségû mágnes az embert is vonzna de akár egy eper megmozdításához is egy brutális erejû laboratóriumi elektromágnes kell. Volt róla felvétel is hogy egy szobányi elektromágnes lebegtetett egy epret!
A kérdésben szerintem fogalmi problémák vannak. A Föld tömegvonzását (avagy gravitáció) ne keverjük össze a mágneses térerõsség által keltett hatásokkal! A Föld térerõssége a felszínen kb. 30 mikrotesla. Egy lényegesen erõsebb mágneses térben sem fog "lebegni az eper". Pl. mágneses rezonanciás képalkotásra használt berendezések között is van olyan, ami 9, 3 Tesla homogén mágneses teret állít elõ a vizsgálathoz. Ezt a mágnest például szigorúan tilos bármilyen ferromágneses anyaggal (pl. vas) megközelíteni is hiszen félelmetes erõvel igyekezne azt magához rántani. A nagyságrendek érzéketetése képpen: A Föld mágneses tere kitéríti az iránytût. Ennek az MR-nek a mágneses térereje kb. 3, 1 milliószor nagyobb a Földénél.

Miért van az, hogy nem is igazán tetszik egy fiú de mégis vonzza a tekintetem?

Ha elmegy mellettem megdobban a szívem, és mindig őt figyelem, holott annyira azért nem helyes. Jó vannak rajta dolgok amik nagyon tetszenek, de annyira azrt nem tetszik. De mégis állandóan figyelem, keresem, ha meglátom dobog a szívem , pedig nem is ismerem. Mi ez az érzés? 15/L

Legjobb válasz: biztos olyan ronda, h vonzza a tekintetet, van ilyen.

biztos olyan ronda, h vonzza a tekintetet, van ilyen.
A kérdező hozzászólása: Ajj légyszíves! Nagyon fontos, hogy megtudjam mit érzek, mert eddig vagy tudtam, hogy na igen õ tetszik nekem, vagy teljesen egyértelmû volt, hogy õ nem jön be. De most nem tudom mi van.
LOL... képzeld én is ugyan így vagyok. Szerintem egyszerûen azért nézed mert feltûnõ dolgokat csinál és tudat alatt tetszik neked. Amúgy erre egyszerû a megoldás: ne nézd, ne gondolj rá, ne ábrándozz vele.
A kérdező hozzászólása: Nem csinál feltûnõ dolgokat. Teljesen átlagos.
vagy mert érdekesnek találod legbelül...
hol laksz? XD (ismerek egy hozzád hasonlóan viselkedõ lányt)
A kérdező hozzászólása: Hát azért várok még válaszokat, de köszönöm az eddigieket! :) Szolnoki vagyok de biztosan nem rám gondolsz mert nem mondtam el még senkinek!
Ha meglátod dobog a szíved? Nekem máskor is..
A kérdező hozzászólása: Hûha okos hozzászólás. Szövegértés 1-es. Nem azt írtan, hogy "dobog" hanem, hogy "megdobban". Tudod, ezt így szokták kifejezni. De nyilván be kellett írni valami nagy májer dolgot... -.- Csak nem jól sült e l xd Van ilyen :DD

Aki paranoid hajlamú, az miért vonzza be előbb vagy utóbb a valódi fenyegetést, támadást?

Legjobb válasz: Miért bevonzza? Ez szintén egy paranoid elképzelés. Ha netán mégis, akkor azért, mert félve, idegesen viselkedsz, és megérzik rajtad, hogy nem vagy magabiztos.

Miért bevonzza? Ez szintén egy paranoid elképzelés. Ha netán mégis, akkor azért, mert félve, idegesen viselkedsz, és megérzik rajtad, hogy nem vagy magabiztos.
A kérdező hozzászólása: igen ezt olvastam valahol hogy bevonzza. aztán egyre nehezebb elválasztani, hogy mi a valóság és mi a fantázia. Ezért is kezelhetõk nehezen a paranoid emberek. Mindig van egy mag, ami a valósárból van, és arra épül fel a fantázia, mint egy karfiol, de õk az egészet valóságként élik meg. Azért olyan nehéz õket terápiára venni, mert a mag (valóság) miatt mindig van egy "de" válaszuk arra amikor próbálják rávezetni õket, hogy a nagy része a eszmerendszerüknek fantázia, kitaláció. Nincs betegségtudatuk. De mihelyt a "de" szót el tudják hagyni, akkor válnak alkalmassá a terápiára. Amit mondtál, az helyénvaló lehet a bevonzás kérdésében.
Volt egy ugyanilyen paraniod ismerõsöm, aki pont ugyanezt mondta ! Õt is állandóan követték mindenhova. Mindíg ezt mondta, csak azért nem tudta bizonyítani a rendõrségen, mert mindíg más követte õt.
Engem is mindig követnek emberek az utcán :)
A kérdező hozzászólása: ezt sokan félreértik. egy paranoiás ember nem csak fizikai támadástól fél. hogy megtámadják követik stb. ez sokkal összetettebb. felépít egy fantáziavilágot magának. esetleg embereket gonosznak lát, azt képzeli hogy ellene szövetkeznek, kihasználják õt stb. Szellemi bántalmazást él inkább át, nem fizikait (az pánikbetegség is lehet) a paranoia inkább ilyen fantázia világ felépítését jelenti, hogy kitalációkban él, amit az õ agya kreált. Elõbb utóbb mindenhonnan elmenekül, ûzve érzi magát. nagyon megterhelõ állapot folyton azon gondolkodni ki tehet neki keresztbe. ez fajulhat el a skizofréniáig, ahol már konkrét eszmerendszere van, esetleg hallucinál, és a fantáziavilágát teljes mértékben igazságként éli meg. Mint például hogy õ az anttikrisztus, és belelát mások gondloataiba, aztán úgy kommunikál emberekkel, mintha tudná mit gondolnak stb. Vagy ezek a vénasszonyok, akik feljelentgetik a környezetüket, hogy a szomszéd meg akarja ölni a virágcseréppel, mert DIREKT úgy teszi ki, hogy az a fejére essen. csak azért nem árt tisztázni a fogalmakat, mert sokan azt hiszik a paranoia annyi hogy követnek az utcán. Az is biztos egy fajtája, de biztos hogy nem merül ki ennyiben, kell hogy legyen még valami mellék sztori hogy miért, mert akkor csak pánikbetegségrõl lehet szó, és szorongásról. A paranoiás embernek mindig van egy sztorija, amit unalmas óráiban gyárt, és folyton azon agyal, hogyan tudná összehozni a szálakat, amik ellene készülnek ebben az alattomos világban ami tele van gonosz emberekkel, akik CSAK neki akarnak ártani.

Lányok! Miért vonzzanak titeket azok a férfiak, akik bunkón viselkednek és csak kihasználnak, vagy csak le akarnak feküdni?

Nemrég ért véget egy komolyabb kapcsolatom. De a lány még csak 16 éves, és én voltam az első neki. És úgy érezte, hogy ő még túl fiatal egy komolyabb kapcsolathoz, így hát elengedtem, azóta is jó barátságban vagyunk. Nagyon belezúgott egy tipikus rosszfiúba, aki bunkón viselkedik vele, és csak kihasználja. Sokszor nekem sírt este, hogy mennyire megbántotta őt. De mégis őt szereti, és másnap megy is vissza hozzá. Azóta is keresem a párom, de nem lelem. Valamiért túl unalmas a lányoknak, ha valaki szereti őket, és próbál a kedvükben járni. Vagy lehet hogy csak engem hoz össze folyton fura lányokkal a sors? 19/F

Legjobb válasz: Jaaaj, mert ha te béna vagy és unalmas, miért itt sír a szád?

Jaaaj, mert ha te béna vagy és unalmas, miért itt sír a szád?
kezdõõõdikk....
mert sok a r.banc és egyre több lesz. amúgy meg neeem csak sok csaj minden pasiban a szõke herceget látja és mindig váltani akar. Persze tisztelet a kivételnek mert igenis vannak !
csak folytatódik...
Breaking bad... Am. tény, hogy a zsenge korukban járó lányok az olyan fiúkat szeretik akik rámenõsek és kihasználják õket, ezért is kell eljátszani ezt a szerepet. Ez van, nem kell sírni attól még, hogy nem vagy az, nyugodtan eljátszhatod a rosszfiút ha éppenséggel egy kevésbé tapasztalt rózsaszín puncira vágysz... 21/F
sajna ebben a korban erre vágynak, a normális megbízható férfi majd akkor jön számításba, amikor már meg akarnak állapodni... ha akkor is olyat választ, akkor követi a családi mintát, avagy nézd meg az apját...

Miért van az, hogy bizonyos „igénytelen” férfiak, vonzzák a nőket magukhoz?

Komolyan, vannak n?k, akiknek bejönnek a ritkán fogat mosós, haverokkal folyton söröz?, szinte mindig munkásruhában lév? férfiak.

Legjobb válasz: Lehet,hogy azért,mert sok nõ annyira önbizalomhiányban szenved,hogy azt hiszi õ egy jobb pasit úgysem kaphat meg?

Lehet, hogy azért, mert sok nõ annyira önbizalomhiányban szenved, hogy azt hiszi õ egy jobb pasit úgysem kaphat meg?
Ha a nõ szeret anyáskodni, csinálja élesben -> szüljön gyerekeket és nevelje õket felelõsséggel. Ne azt lássa tõle a gyerek, hogy anyu/apu beb*szva ér haza, stb. Lásson normális példát, mert ami a mai fiatalok körében uralkodik, az totálkár. 10-bõl 7-8 cigizik - ezeknek annyi, csak még nem tudják...
Én nõ vagyok, de egyáltalán nem ezt tapasztalom.De lehet h csak magamból indulok ki, én sosem állnék le ilyen pasival.
Ja és még valami:a múltkor egy pasi itt azzal hencegett h a börtönviselt férfiakra buknak a nõk, õ is az volt, rá is buktak, ez is volt a kérdése, h miért.Ez ugyanolyan dolog, mint a te kérdésed.Bizonyos körökben biztosan menõ a sittes pasi, és bizonyosakban az igénytelen pasi.De összességében nézve nem hiszem h a nõi társadalom annak találja.
És talán az ilyenek felett jobban lehet anyáskodni, nevelgetni, ráncba szedni, rendre utasítani stb.Egy "kész" férfit nem kell..Sok nõ szeret anyáskodni.
Igénytelen ember több, mint az igényes.Nõbõl is , férfiból is.Számukra nincsenek erkölcsi akadályok, simán elszeretik a másik párját is.Egyszerûen könnyebb nekik a "párválasztás", mint annak, aki egyedülállót keres, több, magasabb elvárásokkal, az élet minden terén.Az igénytelennek tökmindegy...
Nem hiszem, hogy a nõk azt gondolnák, hogy nem érdemelnek/kapnak meg normálisabb pasast. Viszont amit a kérdezõ ír, az sajnos nagyon igaz. Én férfi vagyok, az életben nem voltam még részeg, nem cigizek, nem iszok, viszont minden más férfi, aki csatak részeg hetente 2-3 alkalommal is, állandóan büdös - mert szerintem a cigi igenis büdös (és ezt nem azért mondom, mert homár vagyok, vagy ilyesmi...) - az simán talál akármikor valami... hát nõnek azért többségét nem nevezném, de egy nõnemût... Ez van. Mondjuk ha én 40 éves koromig nem találok egy normális normális, nem alkesz, stb... nõt, akkor tuti felkötöm magam :)
Egy igényes tanult nõnek biztosan nem jönnek be az ilyen pasik. Én nem látok a környezetemben olyan nõt, akinek ilyen lenne. Az én párom sem ilyen. Sajnos vannak tanulatlanabb nõk, akik a sörszagot és ápolatlanságot a macsóssággal teszik egyenlõvé és azt hiszik hogy ettõl menõ a párjuk. De ha az ilyen pasi megszólal, egybõl lejön a szellemi szintje. Azt pedig nem hiszem, hogy az ápolt rendes pasik nem találnak nõt. Ha így van, ott más egyéb problémák akadhatnak....Vagy anyuci kisfiai vagy túl igényesek irreális elvárásokkal vagy nagyon válogatósak. Mert jó nõkbõl Dunát lehet rekeszteni.
Igen, jó nõbõl Dunát lehet rekeszteni, mert elvégre is Magyarországon vagyunk. De akire azt mondják, hogy jó nõ, azt nem a Ph.D. teszi jó nõvé, hanem a "külcsíny".
Szerintem undorító, ha egy fiú beképzelt, nagyképû.
Nem, kifejezetten taszítanak.
Aztán ne sírj, ha otthagynak.
Ugyis mindenki azt fogja irni, hogy "Aaa en utalom oket fujj". Akkor is, ha ezekre bukik.
Mert szórakoztatóak. Egy darabig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!