Találatok a következő kifejezésre: Miért vonzó férfiak számára (3 db)

Miért van az, hogy 22 évesen már nem vagyok olyan vonzó a férfiak számára, mint mondjuk 16 évesen voltam?

Külsőre csak jó irányba változtam pedig. De mégis a 20-25 éves korosztály már nem érdeklődik irántam, csak az afelettiek, főleg 30-asok. Pedig nekem ők nem tetszenek.... 16 évesen pedig tapadt rám ez a feljebb emlitett 20-25 korosztály, és nem csak szexet akartak. Miért van ez? Már öregnek számítok?

Legjobb válasz: Mert már nõként nézel ki,és nem hanvas tinilányként.

Mert már nõként nézel ki, és nem hanvas tinilányként.
Valószínûleg azért, mert csinos is vagy meg önálló is ami elriasztja a "kicsiket". a 20-25 éves pasiknak nagyon nagy része komolytalan és nem tudna mit kezdeni egy komoly nõvel. Ha szétnézek a 24-25 éves fiú ismerõseim között, nekik az életük utolsó 10 éve ugyanarról szól: ivászat, bulizás, minél elõbb egy csaj megfektetése. Kivétel persze mindig van, de a fiúismerõseim nagy százaléka ilyen. Az ugyanilyen idõs barátnõim? Dolgoznak, tanulnak, komoly céljaik vannak, hobbijaik vannak, amikre szeretnek idõt áldozni, és többrõl szól az életük, mint a folyamatos bulizás. Persze nem mind, a fiúk között is vannak komoly, céltudatosak, és azt sem mondom, hogy a komolytalan pasik ne lennének jók (a jelenlegi barátom is inkább az a kategória), de sokuknak közülük nem buli egy komoly csajjal lenniük.
Ha jól néznél ki érdeklõdnének irántad. De nem. Ennyi.
A túl szép nõktõl sokan visszariadnak, pl azt feltételezik, túl nagyok az elvárásaik.Sokszor helyesen.
vagy olyan jó a híred hogy már senkinek nem kellesz
Valószínûleg ezért.
A kérdező hozzászólása: Hát kifinomultabb, és nõiesebb. Az lehetséges hogy azzal riasztom el õket, hogy már régóta dolgozok, van saját autóm, és szeretnék elköltözni itthonról? Félnek tõlem hogy én már biztos esküvõt akarok egybõl?
Mert a férfi általában idõsebb egy kapcsolatban, így azt a korosztályt célozzák meg, ahol a legtöbb sikerlehetõséget látják.
Most komolyabb a stílusod?
A kérdező hozzászólása: Mások szerint is, akkoriban még idétlenül öltözködtem, nem találtam a stílusomat, és magamra kentem egy tonna sminket. :)
" Külsõre csak jó irányba változtam pedig." Mások szerint, vagy szerinted? Amúgy lehet, hogy csak idõsebbnek nézel ki és emiatt nem mernek kezdeményezni.
Mert nem akarnak házasodni meg gyereket.
Ahogy te is írtad, egyenesen arányosan változik minden, csak minden résztvevõ idõsebb :D
Én tudnék mit kezdeni egy komoly nõvel. If you know what I mean :D

Miért vonzó a férfiak számára az anális szex?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy állati ösztön lenne, hisz azok kizárólag a lét- és fajfenntartást szolgálják, tehát ez az állatoktól alapvetõen teljesen idegen. Egy férfiúi vélemény: a szûk hely gondolata az, ami annyira izgató.

Nem hiszem, hogy állati ösztön lenne, hisz azok kizárólag a lét- és fajfenntartást szolgálják, tehát ez az állatoktól alapvetõen teljesen idegen. Egy férfiúi vélemény: a szûk hely gondolata az, ami annyira izgató.
Tévedtek nem is kicsit! Volt olyan barinöm aki nagyon szerette és nagyon bevolt ráindulva! NEM MINDIG néha de ehez nagyon kell ismerni a másikat ennek is megvan a varázsa! Nem szabad eröltetni és elö kell késziteni a partnered, ez nem mökódik ugy mint a szeretkezés! SZERINTEM
Én azt gondolom, hogy tévedés, ha valaki azt írja, hogy fájdalmas a nõnek! Nem, kedveseim, egyáltalán nem az, nagyon is jó tud lenni, csak meg kell adni a módját, meg ehhez az kell, hogy a nõ is akarja, ne csak a férfi!
A férfiaknak azért vonzó, mert kisebb a hely, és ritka alkalom, mikor a nõk megengedik ezt a fajta aktust! Mégpedig azért, mert fájdalmas tud lenni. De itt az élõ példa: én! Én is ki akartam próbálni, az elsõnél nem sikerült, mivel nagyon szorongtam, és nem tudtam ellazítani az izmaimat! Aztán, mivel még mindig érdekelt a dolog, újra megpóbáltuk a barátommal, és sikerült! Engem kiváltképp izgat a dolog, pedig undorítónak tartottam régen! Ha a nõt 100%-ban felkészti a partnere, akkor nincs akadálya, csak akarni kell! Oda kell figyelni a másik érzéseire! Szerintem ez a mód sem elhanyagolnadó, aki egyszer rákap az ízére nem tudja abbahagyni. A nõk csak akkor tudják a férfiak dolgait megérteni, ha kipróbáltják! Nem szörnyû, higgyétek el!
Férfi létemre bátran állitom, hogy nekem egyáltalán nem vonzó, hogy análisan szeretkezzek. Onnan már csak egy lépés a biszexualitás. Szerintem természet ellenes.
En tobbszor adtam eselyt az analnak....de NAGYON fajt. Volt ido, mod, sikosito, turelem, vagyakozas es minden. Ra kellett jonnom van akinek bejon es en vagyok a masik oldala a dolognak.
Talán azért mert tudják, hogy a nõnek ez mennyire fájdalmas!!
Azt a lyukat alapvetõen nem erre a célra "találta ki" a természet, én nem erõltetném.
Egyesek szerint állati ösztönök. És milyen igazuk van.. (csak ezzel nehogy az állatokat alcsonyítsam le)Nem mindegy nekik , hogy hova dugják??
A férfiak hány százalékának vonzó? Elenyészõ.
Jesszus! Aranyér? Miért szerinted kizárólag az anál szextõl lehet kapni aranyeret?? Megkérdeznélek egy-két szülés után! A fájdalomról csak annyit, hogy nem mindegy a méret! Jobb, ha nem egy 5 cm átmérõjû farokkal kezdtek... Én is tiltakoztam a gondolattól is, de egy idõ múlva elmúlt ez az érzés. Van alkalom amikor kipróbáljuk, aki meg ezt imádja, annak lelke rajta. Csak annyit, ne legyetek prûdek, ennek is van sok jó oldala...
Besz*rok, hogy milyen korlátolt és prûd emberek vannak. Az análszexnek semmi köze a b*zisághoz. Akkor vagy homoszexuális, ha azonos nemûhöz vonzódsz. Ha a barátnõmmel análszexelek, az egyáltalán nem olyan, mintha fiúval csinálnám, ez f*szság. Ráadásul õ imádja és élvezi. Azt is furcsállom, hogy miért nem írta még senki, hogy azért jó az anál, mert nyugodtan beleélvezhetsz a barátnõdbe. Nekünk ez nagyon fontos, a legeslegizgatóbb dolog mind közül.
Vagy ezzel csak én vagyok így? Férfi társaim ti nem így gondoljátok?
Szerintem sokkal izgatóbb, mint a punci. Kár hogy nem abba kell dugni.
pf hát nekem fájt eléggé mikor az elõzõ barátom akarta. a mostani hálistennek azt mondja hogy ennyi erõvel akkor már pasival is lehetne...nem jön be neki.Hát szerintem is sz.rásra gyártotta oda a jóisten.az emberek azt se tudják jó dolgukba mit találjanak ki, mamár ciki a punciba dugni?ami arra van?már unalmas??mivan már ezzel a világgal.. persze aki élvezi csinálja csak, én sem ítélkezem, csak ne mondjon olyan butaságokat hogy minden nõ élvezi, meg minden pasi erre vágyik, mert õ ezt tapasztalta.elkell fogadni, hogy én nem szeretnék aranyeret, meg más nõk sem és hogy a párom se szeretné belógatni a barnakábel helyére a Jancsit, ahogyan jópár más pasi sem.
nekem nagyon izgato az anál szex, sõt csak akkor tudok igazán hosszan élvezni....igaz mi egy meleg pár vagyunk....és nálunk nagyon is bejön az anál szex, , ,
Számomra nem vonzó....-bár eljátszottam már a gondolattal, de mindig eszembe jut, hogy tulajdonképpen mi a rendeltetése annak a helynek ;-)
Nem lehet elmesélni, milyen jó a popószex. Így lánnyal is olyan mintha egy másik fiúval csinálnád. Késõbb ha összeszeded a bátorságod fiúval is csinálhatod, az még jobb. Ha kívánod a popó szexet elõbb utóbb a fiúkat is kívánni fogod. Velem is ez volt. Ma már nem is foglalkozom lányokkal.
Én egy 1 éjszakás kaland során ismerkedtem meg vele. Akkor nem fájt, de nagyon kellemetlen volt, szerencsére az a része nem tartott sokág. Inkább erõs székelési ingerhez hasonlítanám. Persze lehet, hogy az elfogyasztott alkoholmennyiség bírt fájdalomcsillapító hatással. A párommal 7 éve vagyunk együtt. Õt nagyon érdekelte a dolog. Mivel nagyon szeretem, próbáltam neki mindent megadni. Többször neki rugaszkodtunk, volt idõ, síkosító, vágy, szenvedély, de mikor arra került a sor, az egész varázsát elvesztette a szeretkezés. Kellemetlen volt, sõt fájdalmas és már magát a szexet sem kívántam, mikor arra gondoltam, hogy megint "azzal" akar próbálkozni. Én nem tudom elképzelni, hogy valaki ezt élvezze, de persze nem vagyunk egyformák. Megbeszéltük, hogy ezt mellõzzük, de bennem azért egy kudarcélmény maradt, mert nem feleltem meg, nem tudtam neki megadni, amit szeretett volna.
én sokáig nem tudtam elérni a huvelyi orgazmust. egyszer ugy probáltuk ki a párommal, hogy én voltam felul, és aktus kozben oda hátra is bedugta az ujját és mozgatta. így értem el életem elso ´huvelyi orgazmusát:) hát ízlések és pofonok, de szerintem mindent érdemes kiprobálni, csak megfeleloen tájékozottnak kell lenni e téren, mert pesrze az anális szexet durr bele nem lehet!
Nos, igen, azért vonz minket, mert szûkös hely. Ráadásul ha úgy tetszik, "tiltott" dolog is, ami még inkább a kipróbálására ösztönöz minket. Viszont az is igaz, hogy képes a nõnek is örömet szerzni, mivel közel van bizonyos erogén zónákhoz. A meleg férfiak ugyanezen okból élvezik. Ugyanakkor fájdalmas is, ezért nem mindenki szereti, mindenképpen ajánlatos sok síkosítót használni. De persze, minden csupán fantázia, gusztus és a kíváncsiság kérdése. Albert
Most miért prûdség ha a [email protected]ó lyukamba nem akarok [email protected]?? H nem esik jól oda a [email protected] és kész...nem lehet felfogni egyeseknek hogy ez fáj??Talán szûkebb a s.egglyukam mint neked..És azt is írtam hogy a mostani barátom SEM akarja mert szerinte is az [email protected]ásra van és gusztustalan..Õ is prûd igaz?? Beleélvezõ pasinak: és ha bnõd szed fogamzásgátlót akkor se tudsz bele elmenni??Csak úgy mondom h 4éve vagyunk együtt és belém élvez mert gyógyszert szedek...mertg egy komoly kapcsban csak szedhetek pár évig gyógyszert a felhõtlen szex kedvéért... Direkt leírtam hogy nem ítélem el azokat akik anális szexeznek, akkor te milyen jogon prûdözöl le mást...én a durva szado szexet szeretem, és sok szexet jah és cumizni is imádom a barátom! marha prûd lehetek ám...Legalább a fogalom jelentésével lennél tisztába amit leírsz!És ha nem haragszol, nem fogom lecserélni a te kedvedért a barátom 18, 5cm es farkát egy 12cmesre, mert az p.inába nagyon jó ám És Õ és én is úgy szeretjük!!! Amúgy van egy meleg barátom és annak egy pasija, õk is seg.gbe tolják egymást, mint téged a barátod...Kezdjek el én is ítélkezni és osztani az észt?? Ez van elkell fogadni hogy van olyan aki szereti és van aki nem!! Szerintem ezt felfogni egy épeszû normális felnõtt ember számára nem jár nehézséggel..

Ha létezik evolúció, akkor a férfiak miért nem izmosan, kisportol alkattal születnek, hiszen ez a vonzó a nõk számára és lényegesen könnyíti a párválasztást, a gének örökítését?

Több százezer év állt rendelkezésére ennek a természetnek,mégsem történt meg.Az állatok közül amelyiknek szüksége van rá,fejlõdése során gigantikus izomzatot fejleszt ki súlyok emelgetése,edzés nélkül.Az embernek miért kell ezért szenvednie?

Legjobb válasz: mert ennek köze sincs az evolucióhoz.

mert ennek köze sincs az evolucióhoz.
mert az izmok fenntartása MOCSKOSUL sok energiát igényel, a szervezet meg túlélésre van tervezve
Elõször is: az evolúció nem egy megfoghatatlan dolog, hanem egy többször bebizonyított elmélet. Másodszor: az, hogy neked milyen pasik tetszenek, nem jelenti automatikusan azt, hogy az az übermensch. Egy bizonyos szellemi érettség fölött egyébként is mindegy a nõnek, hogy egy férfi hogy néz ki, és ugyanez elmondható vice versa is. Ha pedig éppen tudni akarod: evolúciós szempontból, ösztönszinten, kizárólag a szaporodás céljára történõ párválasztás során nem a kisportolt, szõrtelen, ecsethajú cicafiúk élveznek elõnyt, hanem azok a fajta férfiak, akiket manapság a "macis" jelzõvel illetnek. (Tudniillik: a robosztus testalkat és a dús szõrzet magas tesztoszteronszintre utal, és mivel ez a mi nemi hormonunk, minél több, annál vonzóbb.) Az pedig, hogy az ideál a kigyúrt/kisportolt kisköcsög, arról meg már igazán a média tehet.
Hát eddig egy értelmes válasz sem érkezett. Azért van így kérdezõ, mert a szervezet egy túlélõ gépezet. Csak annyi izmot tart fennt, amennyi a túléléshez szükséges. Ha te egész nap fetrengsz, akkor annyi izom lesz rajtad, ami ennek elvégzéséhez kell. A nagy izomtömeghez pedig magas tápanyagbevitel kell, az átlagember pedig nem eszik annyit, mint például egy hobbi testépítõ, tehát nincs mibõl a nõk számára esztétikus izomzatot felépíteni.
Jaj, amikor a szexrovatban nekiállnak biológust játszani... Paul Tailor, te meg egy hernyó vagy. Mi az, hogy ha munkától olyan az más?? Aki szellemi munkát végez, maradjon satnya? Elmesélhetnéd, hogy mûködik ez a baromi korlátolt felfogás. A tudományhoz meg nem kell hit, ebben is nagyot tévedsz.
neked effektíve kell-e a szó legszorosabb értelmében harcolnod/menekülnöd/vadásznod stb?
a nõk miért nem nagy csöcsökkel jó seggel születnek ?
Azért mert az evolúció baromság. :D Legalább annyi hit kell hozzá, mint a valláshoz. Amúgy szerintem gáz, hogy az emberek a kinézetükért gyúrnak. Ez a hiúság netovábbja. Mert ha munkától olyan, az más...
Mellesleg ez a felfogás alkalmazható az emberi populációra. szociáldarwinizmus a neve, és pl. a náci párt egyik ideológiája volt!
az evolúciónak nézz utána :) Az evolúció nem életképes utódok születését "garantálja", hanem az erõsebbek fennmaradását, és egyúttal a "selejt" pusztulását is. Valamikor igy volt. Amelyik egyed nem állt ellen egy betegségnek meghalt (járványok), aki nem volt elég ügyes, erõs, az meghalt csatában. A mai ember nem kemény fizikai munkára épül fiatalkorától fogva, plusz a gyengéket is megmenti az egészségügyi rendszer, és nincsenek véres csaták sem. Semmi feltétel nincsen meg ahhoz, hogy a legéletképesebb, legerõssebb szaporodjon, és maradjon fenn.
A 6. napon Isten megteremté az embert az õ saját képmására. És Isten láta , hogy ez jó. az embert tette a mindenség urává, mintegy saját helyetteseként. Arra hívta fel, hogy szaporodjék és hajtsa uralma alá a földet. Ezután befejezte mûvét, majd megpihent, aztán 2000 évvel késõbb rájöve õ , hogy jól elb***aszta az egészet...
A nõk meg miért nem 110 cm-s mellel, 60-as derékkal, kerek, feszes popóval, és hosszú, feszes combokkal? Micsoda kérdés... :D
Minél intelligensebb egy faj annál kevésbé "ellenálló" a genetikája.
Mert sok fajta emberfaj van. Plusz az embernek az agya inkább fejlõdött (már akinek).:D Szexi a felhasználóneved :$
Mondj legalabb egy allatot, ami gigantikus izmokkal szuletik, es ez nem az alkatabol ered, hanem abbol, hogy egyszeruen alfahimnek szuletett! nemtudom tudtal e rola, de az allatvilagban nem onmaguk mutogatasaval nyerik el a nostenyt, hanem egymassal vivott, gyakran veres, vagy veges utkozetekben.. az ember csak csinositgatja magat, es orul, hogy nem tekerik ki a nyakat egy csajert

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!