Találatok a következő kifejezésre: Miért vonzó férfiak (31 db)

Miért vonzódnak az európai férfiak a távolkeleti nőkhöz? Tudnak valamit, amit honfitársnőink nem?

Legjobb válasz: Szerintem ez azért van amiért a feketék vonzódnak a fehér nõkhöz, a fehér nõk a fekete férfiakhoz, a keletiek az európai fehérbõrû emberekhez.Kiváncsiság.

Szerintem ez azért van amiért a feketék vonzódnak a fehér nõkhöz, a fehér nõk a fekete férfiakhoz, a keletiek az európai fehérbõrû emberekhez.Kiváncsiság.
Én is európainak érzem magam, és férfinak is, de egyáltalán nem vonzódom a távolkeleti nõkhöz.A többi férfi véleményét nem tudom, talán mert egzotikusak, rejtélyesek, különlegesek?:)
Nekem azért jönnek be mert van valami erotikus és egzotikus kisugárzásuk. Természetesen nem minden férfinak tetszenek a keleti lányok :)
Mert szépek... én lány vagyok de még nekem is tetszenek, szóval van bennük valami ami megfogja az embert. Meg ahogy elnézem köztük a 40 évesek is úgy néznek ki mint a 15 évesek, mintha nem is öregednének... de jó nekik :)
Az emberi látásmód is közrejátszik ebben: mindig azt látod, ami más, mint a többi. Itthon megnézel egy szõkét, Norvégoknál meg észre sem veszed õket, bezzeg, ha jön egy jó kis barna... A japán nõk nem olyanok, mint a magyarok, különlegesek a szemnek.
az a helyzet hogy a ferde szmü nök nem mondanak nemet amikor a férfi szeretkezni akar. azt hallottam hogy nagyon sokat [email protected] itt ahol élek, nagyon sok férfinak thaiföldi felesége van.
Na és a gésakultusz... ki ne vágyna extrákra az ágyban...?
Nekem egyáltalán nem tetszenek. Kicsik, nem igazán formásak, ráadásul a borotvát nem igazán ismerik. Szerintem sokkal érdemesebb a közelben körülnézni, a magyar lányoknál szebbek, szexisebbek amúgy sincsenek sehol :)
kerdezd meg itt: http://japancsaj.blog.hu/ amugy ezek elegge szep peldanyok valoban... de sajnos en azt tapasztaltam, hogy annyira mas az eszjarasuk, hogy keptelenseg veluk kommunikalni. persze nem szep dolog altalanositani, de en 10 azsiaibol 1-el ha tudtam eddig 2 ertelmes mondatot valtani. (amerikaban elo fiu voltam)

Az indiai férfiak miért vonzódnak a fehér/világos bőrű nőkhöz? (lent)

Azt mondják, hogy a fehérek sokkal vonzóbbak, és az ő sötét bőrű nőikre azt mondják, hogy rondák, és nem is szívesen házasodnak annyira velük, mint a világosabb bőrű nőkkel. Ez mitől lehet? Köszi a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Mindenki szereti az újdonságot, a szokatlant. Ott, Indiában annyi sötétebb bõrû indiai nõt látnak, hogy rá is unnak. Fehér bõrû európai nõvel viszont ritkábban találkoznak, ezért az nekik különleges. Itt, Európában sok a fehér bõrû nõ, ezért egyesek az ázsiai csajokért vannak oda. Meg vannak olyanok is, akik mindenáron valami dögös fekete nõt szeretnének elkapni, mer' az milyen jó, annak milyen idomai vannak. De még Európán belül is vannak érdekességek: volt egy ismerõsöm, 180 centis, természetes világosszõke hajú, tejfehér bõrû, világoskék szemû nõ, akit, mikor Görögországban nyaralt, a helyi férfiak közül körülbelül minden második akart feleségül venni (volt, aki még gyûrûvel is készült). Ott ugyanis ilyen jelenséget nem nagyon látnak: a mediterrán nõk nagyon másak. Ez van, nem kell csodálkozni. Amibõl sok van, arra ráunnak a férfiak, amibõl kevés, azt meg kedvelik.

Mindenki szereti az újdonságot, a szokatlant. Ott, Indiában annyi sötétebb bõrû indiai nõt látnak, hogy rá is unnak. Fehér bõrû európai nõvel viszont ritkábban találkoznak, ezért az nekik különleges. Itt, Európában sok a fehér bõrû nõ, ezért egyesek az ázsiai csajokért vannak oda. Meg vannak olyanok is, akik mindenáron valami dögös fekete nõt szeretnének elkapni, mer' az milyen jó, annak milyen idomai vannak. De még Európán belül is vannak érdekességek: volt egy ismerõsöm, 180 centis, természetes világosszõke hajú, tejfehér bõrû, világoskék szemû nõ, akit, mikor Görögországban nyaralt, a helyi férfiak közül körülbelül minden második akart feleségül venni (volt, aki még gyûrûvel is készült). Ott ugyanis ilyen jelenséget nem nagyon látnak: a mediterrán nõk nagyon másak. Ez van, nem kell csodálkozni. Amibõl sok van, arra ráunnak a férfiak, amibõl kevés, azt meg kedvelik.
1! igaza van, nem csak õk ilyenek, ha a törököknél vagy is ez figyelhetõ meg, N
Általában sok más etnikumhoz tartozó, sötétebb bõrû férfi vélekedik így.Talán ez számukra a vonzóbb, mert ez tér el az általuk megszokottól, így izgalmasabb.
Ez valószínûleg az IS van így, mert a barna bõrûeket gyakran elnyomták a felsõbbrendûnek mondott fehérek (néger, cigány, indiai) és ezért mindig is egy státuszszimbólum lesz közöttük az, ha valamelyiknek fehér, "felsõbbrendû" nõje van (hisz az egy kicsit a leigázás, a dominancia jelképe). Sajnos lassan a cigányoknál már nem lesz kiemelkedõ, mert nagy a keveredés, de a többi rassznál még elmondható, hogy nem átlagos az ilyesmi.

Miért vonzanak engem az idősebb férfiak, és általában azoknak is tetszem, és nem a korombelieknek?

Legjobb válasz: 20 éves koromban 25 éves gyönyörû barátnõm volt... Alaptalan közhely, hogy a kamasz lányok "érettebbek" lennének az egykorú fiúknál. Csak menõ dolog 4-5 évvel idõsebb fiúknak puccsítani, rosszabb esetben 10-15 évvel idõsebb felnõtt férfiaknak. Ez mitõl lenne érettség? Ja, szexuálisan? A nõk döntõ többsége 25-30 éves kora között éli át az elsõ orgazmusát, és a nõk 30-40 éves kor között élvezik a legjobban a szexet. Akkor mirõl beszélünk? Hogy a kislányoknak 12 évesen nõni kezd a cicijük és menstruálnak? A fiúk pedig mutálnak és megnõnek az izmaik meg a farkuk. Ez lenne az "érettség"? Inkább azon gondolkodjunk el, hogy ha egy 35-40 éves férfi még mindig egyedülálló, ez miért lehet?! Másnak ennyi idõsen már felesége és gyermekei vannak, és csajozás helyett ennél komolyabb dolgokkal foglalkozik... De azért sok sikert a gerontofileknek. :) Megsúgom, hogy több olyan párt is ismerek, ahol a fiatal bombanõ hozzáment az akkor még menõ 10-15 évvel idõsebb hapsihoz, majd elmúlt 10-15 év, és innen nézve már nem is annyira nagy poén a korkülönbség. A hapsi "menõsége" elmúlt, impotencia problémái viszont vannak, a csaj korábban lenézett korosztálya (én) pedig most nagymenõk, és titokban most már hú de cserélne... Persze az én párom pl. velem egyidõs csaj. Annak idején szürke kisegér volt, senki le se sz.rta a suliban, azóta viszont bomba nõ lett belõle, és hosszú, boldog évek várnak még ránk annak köszönhetõen, hogy nem egy apókához ment hozzá...

20 éves koromban 25 éves gyönyörû barátnõm volt... Alaptalan közhely, hogy a kamasz lányok "érettebbek" lennének az egykorú fiúknál. Csak menõ dolog 4-5 évvel idõsebb fiúknak puccsítani, rosszabb esetben 10-15 évvel idõsebb felnõtt férfiaknak. Ez mitõl lenne érettség? Ja, szexuálisan? A nõk döntõ többsége 25-30 éves kora között éli át az elsõ orgazmusát, és a nõk 30-40 éves kor között élvezik a legjobban a szexet. Akkor mirõl beszélünk? Hogy a kislányoknak 12 évesen nõni kezd a cicijük és menstruálnak? A fiúk pedig mutálnak és megnõnek az izmaik meg a farkuk. Ez lenne az "érettség"? Inkább azon gondolkodjunk el, hogy ha egy 35-40 éves férfi még mindig egyedülálló, ez miért lehet?! Másnak ennyi idõsen már felesége és gyermekei vannak, és csajozás helyett ennél komolyabb dolgokkal foglalkozik... De azért sok sikert a gerontofileknek. :) Megsúgom, hogy több olyan párt is ismerek, ahol a fiatal bombanõ hozzáment az akkor még menõ 10-15 évvel idõsebb hapsihoz, majd elmúlt 10-15 év, és innen nézve már nem is annyira nagy poén a korkülönbség. A hapsi "menõsége" elmúlt, impotencia problémái viszont vannak, a csaj korábban lenézett korosztálya (én) pedig most nagymenõk, és titokban most már hú de cserélne... Persze az én párom pl. velem egyidõs csaj. Annak idején szürke kisegér volt, senki le se sz.rta a suliban, azóta viszont bomba nõ lett belõle, és hosszú, boldog évek várnak még ránk annak köszönhetõen, hogy nem egy apókához ment hozzá...
Tekintve, hogy a nõk születéskor várható átlagos élettartama 8 évvel hosszabb, mint a férfiaké, ezt a 10 évet hozzáadva ez várhatóan 18 év (!) özvegységet eredményez. Ez még nem is annyira sok, végül is csak 18 magányos karácsony, 6500 magányos éjszaka... Hamar elmúlik, akárcsak az élet. (Tanulság: ha tehetitek, ismerkedjetek fiatalabb fiúkkal.)
Rengeteg oka lehet, az sem mindegy hogy mennyivel idösebbk, és hogy te mennyi vagy, de sokan vannak igy ezzel, a pasik közül is, akik isatalabb csajt keresnek, köztük én is.
uccsó válaszoló vagyok. A 7-es válaszadónak ment.
Ha figyelembe veszem a tényeket és az adatokat. Akkoris csak azt tudom leszürni a mondanivalódból, hogy te egy tipikusan olyan alak vagy, aki fél a magánytól. Hosszútávon inkább próbálod bebiztositani magadat. Hiábavaló a törekvésed. Arra nem gondoltál, hogy ugyanannyi az esélye annak, hogy a korodbeli házastársad múlik ki valamilyen betegségben és folytathatnám?! Mindenki csak azt látja amit látni akar. Különben meg a szerelem nem válogat. Itt nem arról van szó, hogy ki igyekszik és ki nem , korban hozzá illõ partnert választani és mégcsak nem is a szerencsén. Hanem szimpla biológiai beállitottságon. Hiába kényszergeted és bizonygatod az érzéseidet. Saját magaddal szemben követsz el erõszakot ha akarattal próbálsz megfelelni a társadalmi morálnak. Amúgy meg szerinted a kérdezõ szándékosan hajt idõsebb pasikra? Mert én nem úgy látom.
Ha te nem érzed problémának, hogy egy idõsebb férfihoz vonzódsz, akkor ne csinálj belõle problémát!
En vilag eletemben az idosebb ferfiakat tartottam szexualisan vonzonak. Nem az anyagi javak miatt, hanem mert egyszeruen vonzodom hozzajuk, es en is jobban bejovok nekik. Egy idosebb pasi hatarozottabb, magabiztosabb, erettebb, muveltebb, ertelmesebb, tudja mit, akar, es nem bujik.anyuci szoknyaja moge, ha valami gond adodik, mint altalaban a korombeli fiuk. Es ezek szamomra nagyon vonzo tulajdonsagok. Ez most eleg nagy altalanositasnak tunik, de igy vettem eszre a kornyezetemben elokon nagy atlagban. 19L
10-s jól mondta. Szerintem v, velem hasonló idõs legyen v. akár fiatalabb a srác.
Jó 20 éves korig éretlenebbek a fiúk, mint a lányok. Amúgy is, a nagyobb korkülönbség komolyabb, elkötelezettebb kapcsolatokat eredményez. Ritkább a 10 év+ korkülönbség, de sokkal stabilabbak azok a kapcsolatok
Én ugyanebben a cipõben járok, mint a kérdezõ!Ha neked ez így oké, akkor mit számít mások véleménye?Ez van és kész!
Velem is így volt mindig , jobban tetszettek az érettebb férfiak és láss csodát egy tõlem 10 és fél évvel idõsebbhez mentem férjhez tavaly :D
A kérdező hozzászólása: írnál példát?
Meg kell tanulnod kihívóan viselkedni.
A kérdező hozzászólása: van egy pasi õ 31 éves látom h tetszem neki, de eddig nem kezdeményezett, mi lehet az oka?
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok. s 30-45év közöttiek jobban megnéznek engem!
Több mint valószinü az intelligens kisugárzásod, vagy esetleg a szüzies bájod tetszik nekik. Ki tudja mit esznek rajtad.

Miért vonz minket férfiakat az anális szex? Nem szokványos kérdés lesz, szóval miért?

Miféle pszihológiai oka van ennek? Olvastam, hogy már az ó-korban és a középkorban is sokszor éltek ezzel a dologgal ( heteroszexuális párok ). Meg láttam egy középkori festményt is, ami anális közösülést ábrázol. Õszintén, engem is nagyon izgat, hogy a barátn?mnek bedugjam a fenekébe a péniszem. Mi lehet ennek a hátterében?

Legjobb válasz: 3. Amelyik nõ hüvelye "tátongó barlang" az valamit nagyon nem jól csinált. Ha rendszeresen élvezi a szexet, a legtöbb nõ spontán rászorít, megedzõdik lenn- hisz úgy neki is jobb.

3. Amelyik nõ hüvelye "tátongó barlang" az valamit nagyon nem jól csinált. Ha rendszeresen élvezi a szexet, a legtöbb nõ spontán rászorít, megedzõdik lenn- hisz úgy neki is jobb.
Hát engem rohadtul nem vonz. Az exem felajánlotta, én nem éltem vele.
"A latens melegekre is jellemzõ néha, náluk a punci kerülése motiválja!" Nem csak rájuk! Saját tapasztalat lesz: azokat a fiúkat is vonzza, akik nagyon erõsen vágynak prosztata élvezetre, csak valahogy úgy csapódik le, hogy õk akarják megdugni popsiba a csajt és átélni a szerepét...
Nem minden nõ szorít rá. De idõs korban, vagy szülés után bizony ki tud tágulni. A hüvelytornáról meg nem hallanak. :D
Az, hogy szûk. Nem pszichológiai ok, csupán élvezeti. Szûk lyukba élvezetesebb, mint egy tátongó barlangban.
Mert tiltott. Mert úgy gondoljátok, szûkebb tud lenni (egy jó hüvelynél nem- mert a hüvely tud szorítani is!) Végül, ha másképp vonz: mert van prosztatátok. Egyébként nem tapasztalom azt, hogy annyira vonzana minden férfit. A latens melegekre is jellemzõ néha, náluk a punci kerülése motiválja!
Nekem (elismerve az elõttem szólók igazát) lenne egy kiegészítésem. Gondolom nem okoz gondot, ha nõ is véleményt ír. Engem az izgat benne, hogy olyankor úgy érzem, hogy kiszolgáltatottá válok. Teljesen alávetem magam a partneremnek és ebbõl keletkezik valami hihetetlen jó érzés. Õ vigyáz/vagy ügyes/, általában nem fáj. Néha egy kicsit, de az is izgat. Az érzelmi kötõdés is biztosan mögötte van, de nekem a szexuális életünk csúcspontja, amikor ilyen kiszolgáltatott helyzetekben vagyok. Rákérdeztem, hogy neki mi izgató benne. Azt mondta, hogy neki a látvány tetszik. Most õt idézem: "adott egy helyes, vonzó popsi, amit magamévá teszek és bele*lvezek". Azt mondta, hogy amikor közben nézi, hamarabb eljut az orgazmusig, mintha csak magára az élményre figyelne. Ebbõl azt a következtetést vonom le, hogy ezek szerint a tetszetõs popsi birtoklása is ott van a háttérben.
ma 02:40: Oké, te nem, de nem minden nõ egyforma. Van, akinek kifejezetten akkor jön meg a kedve a szexhez, amikor más is megjön neki... A hormonok ilyen hülyén is tudnak mûködni sajnos. És az legalább olyan rossz, mintha simán csak fájna, mert megõrülsz, úgy szeretnéd már csinálni, de nem lehet. Hiszen nemcsak gusztustalan, de egészségtelen is a havi alatt punciba, a méhszáj nyitott, hajlamos a fertõzésekre, stb. Úgyhogy sokan vannak, akik bizony felhasználják ilyen esetben a popsit... ;)
Én nem is azt mondta, hogy a pornóipar találta ki az anált. Csak abban, hogy manapság ez, ekkora divat (mert biztos vagyok benne, hogy pár évvel ezelõtt nem volt ekkora közönsége), az fõleg annak köszönhetõ, hogy ma már a felnõtfilmek nagy részében alap lett az anál, sõt. Nem álszentségbõl, de engem tényleg nem vonz, ha nagyon szeretném a barátnõm benne lenne. Ezért nem értek egyet a kérdéssel, hogy "minket férfiakat". Nem minden férfit érdekel a szex ezen formája.
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõttinek írom, hogy épp azért tettem fel a kérdést, mert NEM a pornó miatt van. Linkeltem a második hozzászólásomban egy képet is, ahol már a középkorban megörökítették ezt a fajta közösülési módszert! Utolsó, igazad van én sosem szexelek a barátnõmmel, mikor meg van neki, tiszteletben tartom azt a pár napot, amikor õ nem érzi olyan jól magát!
Kis pontosítás: "Dominancia. Bizonyos állatoknál (legalábbis valami majomról tudok) bevett szokás, hogy az alfahím megdugja a "gyengébb" hímet, ezzel fejezve ki felsõbbrendûségét." Legalábbis valami majmokról tudsz. Én viszont azt tudom, hogy ez bizonyos értelemben tévhit. Az állatfajok többségénél kölcsönösen figyelhetõ meg a hím homoszexualitás, tehát nem a dominancia kifejezõje, mert ahogyan nálunk is, meleg embertársainknál, felváltva dugják meg egymást. "Azt gondolom nem kell magyarázni, hogy a szexualitásban óriási szerepe van ennek az egész dominancia mizériának. Elég csak arra gondolni, hogy mennyi nõ van oda azért, ha mondjuk finoman leszorítják õket, vagy hátrafogják a kezük szex közben... Szóval szerintem ennek az egésznek lehet egy ilyen etológiai magyarázata." Ez egyénfüggõ, emberfüggõ (és pornós fogás). Belementem jó pár enyhébb BDSM közösségbe, de a mindennapi életemben, ismerõsök, eddigi kapcsolatok körében is azt tapasztalom, hogy talán még több is a szubmisszív férfi- és a közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem kevés a domináns nõ. Tehát, ha egy jó nõ lekötözi-lefogja-picit alázza, dominánsan bánik vele- az egy mondjuk úgy átlagos férfinek (többségüknek) épp úgy be fog jönni. Hozzáfûzöm: általánosságban viszont több a szubmisszív ember, mint a domináns, mindkét nem körében. Talán belejátszhat a dologba az is, hogy a szexualitás kényelmesebb úgy, akkor is, ha az illetõ a hétköznapokban utál "alárendelt" lenni. A fenékkel kapcsolatban viszont nekem is van érdekes megfigyelésem. Nem mondom, ismerek vérmes dominákat, akik élvezik a seggbekukit is, de mégis, általában a szubmisszív nõkre jellemzõ. Õk elõnyben részesítik a hüvelyi szexel szemben. Ebbe a dologba belejátszhat náluk, hogy valahol, valamikor képtelenek voltak a "nõiességüket" elfogadni, melynek központja a hüvely, s ennek folytán szubmisszívvé váltak, esetleg a hétköznapokban fiúsak, vagy negatívan viszonyulnak a nõnemhez. Nekik minden más jöhet... anál, orál, stb. De hüvelyi szex nem, a hüvellyel nem nagyon tudnak mit kezdeni. Nem tudnak rászorítani, nincs hüvelyi orgazmusuk, sõt, sokuk egyenesen attól is idegenkedik, hogy neki oda bedugjanak valamit. Lezárja. Mintha nem is lenne. Kérdezõ: a durva szexet gyakran keverik a vad szexel. A nõk többsége szereti a (kölcsönösen?) vad szexet, a durvát, konkrétan a mazochisztikus elemekkel kevertet már kevés. Erre is igaz, hogy több férfire jellemzõ valamiért, mint nõre (ami evolúciósan érthetõ is).
"Több oka is van szerintem, hogy így alakult, hogy nemcsak a meleg, hanem a heteroszexuális párok jelentõs része is rendszeresen alkalmazza az anális szexet." Jelentõs- de közel sem olyan sok, mint hiszik. Elég nagy tapasztalatai anyaggal rendelkezem e téren. Sok nõ, akik vizuálisan felizgulnak erre, ennek ellenére nem engedi a partnernek oda betenni a cerkát. "1. Egyrészt a fenék nyilván izgatja az emberek fantáziáját a kezdetektõl fogva. Ott van közvetlenül a punci mellett az a másik lyuk, ami folyton kínálgatja magát. Ráadásul a természet olyanra alkotta, hogy a pénisz pontosan beleillik. Nem lehet véletlen..." De- véletlen. Egyébként a férfiakét is olyanra alkotta. Most akkor mindenki latens meleg, aki péniszt akar oda, vagy egy másik pasiét meg akarja dugni? :) A lyuk funkciója ugyanis tök ugyanaz mindkettõnél (nõ, férfi)- leszámítva a prosztatát. (Igen, szinte az összes õsi leírásban szerepel a férfiak (nõk általi) prosztatán át való kielégítése- most akkor az mi? Az is dominancia? Csinálják domináns nõk, "dominák" is, de nem csak rájuk jellemzõ. Sok domináns férfi épp úgy igényli). "2. Szóval az emberek kipróbálták, és rájöttek, hogy ez még ráadásul jó érzés is, mert szûk. Legalábbis ha ügyesen csinálják, akkor tényleg örömet okozhat mindkét félnek. 3. Végül szerintem nem elhanyagolható praktikus okai is vannak az anális szexnek. Rögtön kettõt is említenék. Az egyik, hogy egészen a múlt századig nem volt óvszer meg semmilyen hatékony fogamzásgátló eszköz." Akkor óvszer nélkül valóban nagyon hasznos, higiénikus lehetett. :) ) Mindkettõ szép fertõzést kaphatott. Ne érts félre, nem az anál ellen beszélek, aki élvezi csinálja. Csak a "tény" nem pontos. "a nõk 99%a nem akarja, de a kedvemért mégis belement szinte az összes eddigi." Igen, amit Kedves Ember írt szintén lehet férfimotiváció. Sok férfit motiválhat az, hogy (általában érzelmi nyomással, manipulációval) rávesznek egy nõt olyasmire, amit õ alapból nem akar, nem élvez. Az valószínûleg pontos, hogy a nõk 99%-a nem szeretné, bár feltételezem, vannak, akik tudják élvezni. (Mármint a fent említett, nõiességet elfogadni nem tudó nõket leszámítva is). "És én is valami olyasmit éreztem, mintha az izgatná inkább a párom, hogy õ a dominánsabb, és hogy ezzel a szexuális formával jobban kiszolgáltatom neki magam." Persze, a hüvelyeddel rá tudsz szorítani, az egy aktív, masszív izomból álló valami. Tudod irányítani az aktust, szabályozni a mozgást. A popsi passzívabb. Bár ha olyan pózban vagy, nem tartom feltétlenül alárendeltnek. "Linkeltem a második hozzászólásomban egy képet is, ahol már a középkorban megörökítették ezt a fajta közösülési módszert!" Kérdezõ: én bármilyen képet tudnék neked linkelni "régrõl". Állatokkal közösülést, meleg aktusokat, pasik megdugását, stb. Azért csalóka ez. Akkor is csinálhattak képet róla, ha csak kevés ember ûzte. "Oké, te nem, de nem minden nõ egyforma. Van, akinek kifejezetten akkor jön meg a kedve a szexhez, amikor más is megjön neki..." Ilyenrõl én is tudok. Igen, szexmániás nõstényördögök és a vaginális szexhez jön meg a kedvük, ott izzik be. "Hiszen nemcsak gusztustalan, de egészségtelen is a havi alatt punciba, a méhszáj nyitott, hajlamos a fertõzésekre, stb." Nem egészségtelenebb, gusztustalanabb, mint alapból popsiba. Ha megfelelõ a higiénia és olyankor csinálják, amikor a váladék jelentõs része épp távozott. "Ebbõl azt a következtetést vonom le, hogy ezek szerint a tetszetõs popsi birtoklása is ott van a háttérben." Bizonyára ott lehet, de halom nõt ismerek aki szintén a "popsit" nézi meg fiúkon elõször. Most akkor õk is meg fogják ott buherálni (mondjuk az ujjaikkal)? Mert olyat már bõven hallottam, olvastam, hogy csapkodják, markolásszák, fogdossák szex közben...
apolt, mosakodas utani poporol beszelek- imadom kinyalni a baratnom popojat, nagyon gusztusos, es hiszitek vagy sem, ha lagyan beledugom a nyelvem kicsit, enyhen edeskes is.imadja, elvezi. o is kinyalta mar nekem parszor, volt hogy el is elvezett tole :O es velem probalta ki eloszor igazabol az analis szexet- igaz eloszor ovatosan kell, de utana ugyesen begyorsitani. siman el tud elvezni ugy hogy a popojaba rakom, ami meg megmeglepobb- popojat ingerlem es akkorat elvez, hogy a puncijabol ejakulal, azaz spriccel!!! o egyebkent is az a spriccelos no fajta, de mikor eloszor popoba raktam es elelvezett tole es kozben spriccelt a puncijan akkor eletem egyik legnagyobb csodajat eltem at! ( Masik csoda az volt hogy olyan ugyesen nyalogattam majd szinte szopkodtam a mellbimboit hogy elelvezett tole :O ) ugyhogy emberek, en csak azt tudok mondani megeri a dolgot...ha nemis mindjart, idovel biztosan izgalmas gyonyorrel teli uj elmenyszferaba lephettek at ;)
26-os, te csodás dolgot írtál le! Bár ezt megint muszáj kiegészítenem: én úgy tapasztalom, hogy a squirt-re képes nõk többsége (biztos van kivétel) a hüvelyen kívül sehová máshová nem szereti. A popsijuk kinyalását viszont attól függetlenül, általában élvezik a nõk, hogy benn szeretik-e az anált vagy sem. Mellbimbótól elélvezés? Ilyen is van! Csodás barátnõd lehet, nektek biztos nincs gondotok a szexel. :) ) Bár már olyanról is hallottam, akinek a lábát nyalogatták és attól lett orgazmusa.
Na mondjuk ez a lábfétis még, ami 10 férfibõl 3-4-re masszívan jellemzõ... és szintén nem (csak) mostanában.
Nagyjából helytálló rám az itt leírt: domináns nõ vagyok és sosem vonzott az análszex (a hüvelyi annál inkább). De azzal nem egészen értek egyet, hogy akit vonz az feltétlenül szubmisszív. Azzal sem, hogy a férfi feltétlenül a dominanciáját akarja így érvényesíteni. Sok férfivel és nõvel beszéltem errõl, a párok tagjai néha kölcsönösen izgatják análisan egymást. (Dominanciától teljesen függetlenül: egyértelmû, hogy a férfinek jó érzés a prosztata miatt és a nõnek is vonzó lehet egy kerek, formás férfi popó. Az is egyértelmû, hogy a nõ is élvezheti, a férfinek meg szintén tetszik a nõi fenék). Az a férfi gyanús már nekem, aki csak így akarja. Az én hüvelyizomzatom teljesen rendben van, sõt. Olyannyira, hogy néha vigyáznom kell a rászorítással. Vannak férfiak, akik pont ezt akarják kikerülni. Számomra nyilvánvaló, hogy ilyenkor nem azt akarja, hogy én legyek a domináns, az irányító, hanem õ akar az lenni. Esetleg, továbbmenve: nem is igazán kedveli a tipikusan "nõi" alkatrészeket, vagy a "nõket", valami baja van velük. Popója a férfiaknak, fiúknak is van. És õ felfoghatja úgy, hogy ezzel, ha engem popóba dug, megaláz épp a nõiességemben. (Igen, a submissíve nõk számára is hasonló lehet a lényeg, talán). Persze, ez a legnegatívabb példa a popsiszexre. Kedves Ember válasza elgondolkoztató, össze is zavart kicsit. Nálam így alakult, csak fordítva. Az átlag, sõt, a magukat dominánsnak valló (elõttem-utánam domináns) férfiak többsége a kedvemért bevállalt ilyen dolgokat (például a fenekükbe dughattam valamit ha akartam, lekötözhettem õket, stb). Elõtte azt mondták nem élveznék, de be tudtam vezetni õket ebbe. És komolyan élvezni kezdték közben, a dominanciámmal együtt. Ebben biztos vagyok. Ami kétséges, hogy vajon füllentettek-e nekem és a lelkük mélyén vágytak erre, csak tagadták? Esetleg megváltoztak közben, igazodtak hozzám, megtanultak így orgazmust elérni?
Hát én szubmisszivnek mondanám magam, és én is sokszor popsiszexeltem, és a hüvelyit kihagytam mert azt nem annyira élvezem..bár megfelelõ mérettel..hüvelyi orgazmusom meg sosem volt még, és igaz a nõiességemmel nem vagyok kibékülve, de ettõl függetlenül bevállalós vagyok, de már visszafogtam magam, mert nincs szükségem laza kapcsolatokra.
Ez olyan hülyeség szerintem, hogyha megvan egy nõnek, akkor marad az anál. Én kifejezetten nagyon nem engedném akkor, mivelhogy ott is érzékeny vagyok, és ugyanúgy kihanta a hasi fájdalomra..nem kicsit...amúgy szeretem az anált..de akkor az egy egyestben mikor megvan biztos hogy nem.....
Egyáltalán nem vonz. Kíváncsi lennék, hogy vajon akkor is ekkora mánia lenne az anál, ha a pornó nem nyomná ennyire.
A kérdező hozzászólása: Itt a kép ( csak úgy mellesleg ): http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f7/Anal_Inte..
Igen, a prosztata masszázsról is vannak õsi feljegyzések, az is vonz benneteket. :D
A kérdező hozzászólása: De én itt tipikusan a heteroszexuális kapcsolatokra értettem a kérdést.
8. Elég baj az, hogy nem hallanak róla. Nekik is! Kérdezõ, én nem tudok több indokot mint a soroltak. Különben csajok közül is sokat izgat, hogy a pasijuk fenekébe kotorásszanak, ami még furább, de ilyen az emberi szexualitás. :)
A kérdező hozzászólása: Lehet, van valami földöntúli azokban a gyönyörû nõi fenekekben, mert én imádom a kerek popsikat! No, de mindegy, köszönöm a válaszokat! :D
Dominancia. Bizonyos állatoknál (legalábbis valami majomról tudok) bevett szokás, hogy az alfahím megdugja a "gyengébb" hímet, ezzel fejezve ki felsõbbrendûségét. Azt gondolom nem kell magyarázni, hogy a szexualitásban óriási szerepe van ennek az egész dominancia mizériának. Elég csak arra gondolni, hogy mennyi nõ van oda azért, ha mondjuk finoman leszorítják õket, vagy hátrafogják a kezük szex közben... Szóval szerintem ennek az egésznek lehet egy ilyen etológiai magyarázata.
A kérdező hozzászólása: Ezzel nem csak az anális szex kérdését válaszoltad meg kedves utolsó, hanem a "durva" szexre is adtál választ! Köszönöm! :)
Több oka is van szerintem, hogy így alakult, hogy nemcsak a meleg, hanem a heteroszexuális párok jelentõs része is rendszeresen alkalmazza az anális szexet. 1. Egyrészt a fenék nyilván izgatja az emberek fantáziáját a kezdetektõl fogva. Ott van közvetlenül a punci mellett az a másik lyuk, ami folyton kínálgatja magát. Ráadásul a természet olyanra alkotta, hogy a pénisz pontosan beleillik. Nem lehet véletlen... 2. Szóval az emberek kipróbálták, és rájöttek, hogy ez még ráadásul jó érzés is, mert szûk. Legalábbis ha ügyesen csinálják, akkor tényleg örömet okozhat mindkét félnek. 3. Végül szerintem nem elhanyagolható praktikus okai is vannak az anális szexnek. Rögtön kettõt is említenék. Az egyik, hogy egészen a múlt századig nem volt óvszer meg semmilyen hatékony fogamzásgátló eszköz. Azt leszámítva persze, ha a férfi nem dugja bele a nõ puncijába. A szexuális igények viszont maguktól nem múlnak el, valamit ilyenkor is kell csinálni, és az anális szex az orális szex mellett jó alternatívának bizonyult. Hasonló a helyzet akkor, amikor a nõnek a havi vérzése van. Szexelni olyankor nem mindenki számára gusztusos, sõt néhol például a vallási elõírások kifejezetten tiltják a vaginális közösülést menstruáció idején. Az anális, illetve az orális szexet nem feltétlenül, úgyhogy sok helyen ilyenkor ehhez a megoldáshoz folyamodtak. 4. Amúgy a dominancia sem hülyeség, amit az elõzõ válaszoló írt.
szerintem is a dominancia miatt. a nõk 99%a nem akarja, de a kedvemért mégis belement szinte az összes eddigi. és a felette gyakorolt mentális befolyásolás és hatalom, ugyanúgy az élvezet része, mint maga az anális aktus. szóval a lényege az egésznek, hogy rávenni valami olyasmire erõszak nélkül, amit nem akar és ez a tudat sokszorozza meg az élvezetet. a testi-lelki alárendeltségének élvezete.
A kérdező hozzászólása: Na, idáig csak rendes válaszokat kaptam, ezt a kérdésemet kitüntethetnék a moderátorok. Köszönöm a válaszokat!
Bocsi, ez nem közvetlenül válasz a témára, csak érdekes a felvetés, hogy a dominancia lenne az alapja a dolognak. A testi-lelki alárendeltség. Igazából én igen kevésszer próbáltam ezt, de én is valami olyasmit éreztem, kb. mintha meggyaláznának. Kicsit olyan elnyomottnak éreztem magam... vagy nem is tudom, hogy írjam le a dolgokat. De az biztos , hogy bár nekem nem fájt (jó, volt amelyik igen és az elsõ az nagyon nagyon nagyon fájt, sokáig ennek is tulajdonítottam az idegenkedésemet) mégis rossz érzéssel töltött el ez az egész. És én is valami olyasmit éreztem, mintha az izgatná inkább a párom, hogy õ a dominánsabb, és hogy ezzel a szexuális formával jobban kiszolgáltatom neki magam.
Utolsó, nincs ezzel gond, ha élvezed. De meglehet tanulni a hüvelyit, a rászorítást, befogadást, kiteljesedést, nõiesség elfogadását, hogy "érezd". Piszok nagy munka kell hozzá, fõleg ha már berögzültek a dolgok, hogy análban + szubmisszíven élvezed a szexet. Ha így jó neked, akkor hagyhatod így is, nem tragédia!

Miért vonzom be a mentálisan beteg/pszichopata férfiakat?

Nem párkapcsolat szempontjából, ők csak... követnek. Összetalálkozunk buszon, vonaton, pályaudvaron, utcán, stb. és leszólítanak (sokat utazok egyedül) - ezt még tudom kezelni, kvázi rutinból lerázom őket. Aztán elkezdenek megjelenni a házunknál, az iskolámnál, a szórakozóhelyeknél, ahova járni szoktam, egyszóval követnek. Ha ez egy, netán két alkalommal fordult volna elő, azt mondom oké. De csak eddig 4 ilyen alak volt az életemben, pedig nem vagyok idős, most töltöttem a tizenhetet. Az első kettőből rendőrségi ügy lett, mert itthon zaklatták a szüleimet, hogy hol vagyok, az egyik be akart törni, hogy megkeressen, mert biztos hazudnak, és titokban itthon vagyok, stb. Szóval anyuék feljelentést tettek, én meg magamtól nem vagyok ilyenre képes, ezért az utolsó kettőt nem is mondtam el nekik, csak a barátaim tudják. Nem panaszkodni akarok, csak kíváncsi vagyok, mit gondoltok az ilyen dolgokról. Nem tudom, mit kéne tennem, mert valahol megértem őket, az ő szemszögükből szerintem egy ilyen dolog célt adhat az embernek. Csak azért néha kicsit félek, és jobb lenne, ha ezeket valahogy ki lehetne küszöbölni, vagy legalább megtudni az okát. Köszönöm, hogy végigolvastál, ha még válaszolsz is, külön köszönet. :) (próbáltam összesűríteni a dolgokat, ki is hagytam pár részletet, de sajnos így is elég hosszú lett)

Legjobb válasz: VAn benned valami, ami miatt sebezhetõbbnek tûnsz az átlagnál. Ezért próbálnak meg rádtapadni az õrültek. Egy határozott, magabiztosan fellépõ nõvel talán kevésbé foglalkoznának. Bár biztos vannak kivételek. Mindenesetre érdekes. A kriminalisztikának van egy álodzatokkal foglalkozó része. Ott kellene keresgélni válaszok után, hogy miért válsz folyton áldozatává egy-egy buggyantnak. Talán a neten találnál választ erre.

VAn benned valami, ami miatt sebezhetõbbnek tûnsz az átlagnál. Ezért próbálnak meg rádtapadni az õrültek. Egy határozott, magabiztosan fellépõ nõvel talán kevésbé foglalkoznának. Bár biztos vannak kivételek. Mindenesetre érdekes. A kriminalisztikának van egy álodzatokkal foglalkozó része. Ott kellene keresgélni válaszok után, hogy miért válsz folyton áldozatává egy-egy buggyantnak. Talán a neten találnál választ erre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Mondjuk elég magabiztos vagyok, de a sebezhetõség... az stimmel.
Nem vagy kivételesen szép, vagy csak erõs a szexuális kisugárzásod? Vagy mindkettõ? :D Szerintem biztos van benned valami különleges - nem feltétlenül a külsõd, lehet, hogy valami más, amit õk fokozottan érzékelnek. Írhatnál még a dologról, nagy érdekelnek az ilyesmik. Például nem látom, hogy nagyon pánikolnál rajta, vagy félnél. Barátaid mit szólnak ezekhez a dolgokhoz? Stb. stb.
A kérdező hozzászólása: Mások szépnek tartanak - én magamat kifejezetten rondának, de szerintem ezzel szinte minden tizenéves így van. :) A barátaim sokkal jobban féltenek, mint én magamat, de próbálom õket kihagyni a dologból, hiszen ez az én problémám, nem varrhatom mások nyakába, van nekik is elég gondjuk.
Örülj neki.
Ez elõzõ életedbõl származó probléma. Szerintem megõrültek érted vagy miattad a pasik...

Tapasztalt férfiak! Miért vonzó egy szűz lány és miért akarjátok őket megfektetni?

Legjobb válasz: "és mi van akkor ha a lánynak már volt egy komoly kapcsolata, ahol evidens h szex is volt? akkor az a lány már " elhasznált "?? :D ugyan......" te is tudod, hogy nem arra gondolt :D a minden este rongyá [email protected] szutykokra gondolt

"és mi van akkor ha a lánynak már volt egy komoly kapcsolata, ahol evidens h szex is volt? akkor az a lány már " elhasznált "?? :D ugyan......" te is tudod, hogy nem arra gondolt :D a minden este rongyá [email protected] szutykokra gondolt
Ennyi elhasznált lány között igazi kuriózum! Amúgy nem muszáj szûznek lennie, de az a gyermeki ártatlanság ne vesszen el belõle az igen is számít! Most azt a kort éljük, amikor ciki, ha egy lány nem tapasztalt vagy nem könnyen levehetõ a lábáról és többnyire a lányok lelkét meg is rontja a "sok" tapasztalás. Így egy idõsebb lány nemcsak tapasztalt lesz, de kiábrándult is. Nem egy szívderítõ látvány.
csak azért, mert elõször csodálkoztam, hogy megemlítetted az "elhasznált"-tal kapcsolatos dolgot, de így már érthetõ :)
ja ugy már más.. csak itt az égig magasztáljátok a szüzeket, akinek meg volt 2-3 ( nem tartozom közéjük, nekem 2 volt ), az már mindjárt fujj, " hasznalt ruha " :S
19:19 ugye kitaláltam, hogy lány vagy? :)
na, de akkor most mi az igazság? én örülök h nem vagyok már szûz, de azért ezt a kettõt nem kellene keverni a r.banckodással.. tehát h a szûznek nem a r.banc az ellentéte..
és mi van akkor ha a lánynak már volt egy komoly kapcsolata, ahol evidens h szex is volt? akkor az a lány már " elhasznált "?? :D ugyan......
lány, persze, de miért? én csak nem értettem itt egyes dolgokat..
marmint nem rosszból, csak logikusan gondolkodtam..
senkinek se vonzó egy szûz lány, fõleg nem tapasztalt ferfiaknak.. ki akar könyörögni??
Tapasztalt férfiként mondom, hogy egyáltalán nem vonzó. Fõképp azért, mert valahogy nem ezzel kezdõdik az ismerkedés, az elsõ együttlét elõtt, közben, - de volt már, hogy utána derült ki. Ez utóbbi kapcsolat eltartott jó sokáig, az biztosan jó benne, hogy én vezetek be egy nõt az erotika világába, szóval, hogy a szüzesség "elvesztése" nem lezárása valaminek, hanem inkább kezdete.
Szexuális szempontból egy tapasztalt, normális férfi számára maga a szüzesség egyáltalán nem vonzó; szerintem legyen a partnernek némi- de ne túl sok! :) - tapasztalata, hiszen egyébként nagyon "egyoldalú" a dolog, arról nem is beszélve, hogy (ha csak nem vagy egy barbár) nem élheted magad teljesen bele, hiszen óvatoskodnod kell, ha nem akarsz fájdalmat okozni, s esetleg megutáltatni a lánnyal a szexet; a nõknél fõleg, nagyon is megmarad az elsõ... Hogy aztán vannak olyan "macho" figurák, akiknek egy szûzlányt megdönteni virtus dolga, az más kérdés.
jaja, értjük.. én mondjuk kicsit bánom is h nem fekudtem le sok pasival, dehát na, ez van.. :D
*nem értett semmit
fölösleges a marakodás, mert szerintem mindketten értitek egymást
Jaj -.- Nézz meg egy mai tinit! (általánosítás tudom) elmúlt 16 és a talán a 8. barátjával való kapcsolata is épp "elmúlt", jöhet a következõ! De az, hogy valaki "tapasztaltabb" nem egyenlõ azzal, hogy minõségi szexet is lehet vele átélni! A szerelem és a másikhoz való ragaszkodás az mi a szexet megédesíti és égi magasságokba emeli... ha úgy tetszik szeretkezéssé válik! Innentõl nem számít a szüzesség a tapasztaltság! Amúgy ismertem olyan tinilányt akin a fél város átment de a szexhez értett semmi (mások tapasztalata).
nincs gond a szövegértelmezéssel. tudom jól, h te mit irtál, nem vagyok hülye, kisfiam. jó modor: 1es, leülhetsz. nem rólad van most szó, hanem sok ehhez hasonló kérdésnél ez felmerült, és csak ezért kérdeztem.
Szövegértelmezés 1es! Leülhetsz kislányom! Mintha írtam volna - persze lehetek szenilis- hogy " nem muszáj szûznek lennie" itt a lélekbeli ártatlanság a fontos. Valakinek már az elsõ szexi is akkora csalódást okoz, hogy onnantól nem lehet mit kezdeni a lánnyal, valaki meg a sokadik pasi után is várja a szõke herceget. Azt minden esetre tisztelem egy lányban ha tartós kapcsolatok vannak a háta mögött, ebbõl lehet következtetni arra, hogy képes küzdeni a kapcsolatért nemcsak élvezni annak elõnyeit.
eszem ágában sincs keverni, minden úgy van, ahogy leírtad
A kérdező hozzászólása: és miért akartok szexelni is velük, mikor egy tapasztaltabb nõ minõségi szexet ad nektek?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. sokszor látni azért, hogy kinek mennyi tapasztalata van szex terén... és én valahogy úgy értettem a kérdést, hogy annak ellenére mennyi veszõdés van velük, sok pasi vágya, hogy ilyen lánnyal szexelhessen, de már összeraktam magamban, miért is van így. :-)

A fiatalabb férfiak miért vonzódnak az idősebb nőkhöz?

Legjobb válasz: mert az idõsebb nõk nem olyan hülyék, mint a sok tudatlan tini, tisztelet a kivételnek

mert az idõsebb nõk nem olyan hülyék, mint a sok tudatlan tini, tisztelet a kivételnek
Luk luk...
Én pl. azért mert teltebbek, nagyobb a fenekük, tehát nõiesebbek, nem pedig nádszál gebék.
Mert titokban meg akarják dugni az anyjukat. És ezt nem én mondom hanem Freud.
Kérdezd meg tõlük, négyszemközt:D mert itt csak a nagy arjátszás fog menni.
mert nem olyan hülye kis pi*csák mint a fiatal lányok akik jó része elviselhetetlen, ugyanakkor sok idõsebb nõnek van szép nagy formás feneke. valamint úgy gondoljuk, hogy egy idõsebb nõ hálásabb és tapasztaltabb az ágyban
Ez egy jó kérdés :) Most 30-on túl sokkal több 20-25 évestõl kapok visszajelzést, mint 20 évesen. Fogalmam nincs miért, de így van.
8 ott a pont
a szagos nuniért
En 18 eves vok 30 evest is elkapnek ha ugy nez ki hogy hmm
a fiatalabb nõk miért vonzódnak az idõsebb férfiakhoz?
Egyszer mindent ki kell próbálni. :)
Nem vonzódom az öregasszonyokhoz.A fiatal nõk csak a gazdag idõsebb férfiakhoz vonzódnak.De nem azért mert idõsebb hanem mert gazdag.Freud meg egy barom.Lehet hogy õ tényleg az anyját dugta.

Férfiak miért vonz titeket egy 19 éves lány?

Idősebb érett férfiakra gondolok,(30+) mindig megnéztek :-Dvan aki le is szólít, ( plazaban dolgozom) így ez gyakori , tényleg ennyire vonzóak vagyunk? 19/n

Legjobb válasz: Mert még "tejszagúak" vagytok !

Mert még "tejszagúak" vagytok !
Nyílván mert szép vagy, azért.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :-D
Vagy nagyon csinos vagy, vagy nagyon szép az arcod. Vagy mindkettõ! ;)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, de nm vok naiv , csak eddig nem foglalkoztam vele
azért mert két évvel idõsebb vagy nálam:$$ <3
Mert fiatal vagy, feszes, friss és látszatra naiv.
A kérdező hozzászólása: Köszi nem sertesz meg :-D csak pl mai szitu, mennek fel a mozgólépcsõn, erre elállja az utat, probalom kikerülni erre ilyet szól kár, h elmész még kerülgettelek volna! Amúgy átlagos vagyok és nem is vagyok vékony, 162 cm 58 kg
Hát, igen. Feszes popsi, feszes cici, feszes bõr, csinos arc és megjelenésetek.
Mert az Õ korában lévõ hölgyek már nem fiatalok, és szexuálisan a fiatal test vonza õket... (Elnézést, ha ezzel bármely hölgyet megsértettem, nem ellenül szolt, csak a biológiai folyamatok ellen, ami teljesen természetes)
Én a szép nõkhöz vonzódom nem a korukhoz!:) 39/F

A férfiaknak miért vonzó, ha egy lány szűz?

Mert több embertől hallottam ezt, csak nem értem...

Legjobb válasz: A, Megtiszteltetésnek veszik, hogy õk lehetnek az elsõk. B, Mivel a lánynak nincs összehasonlítási alapjai, így ideális szexuális partner C, Az elõzõ kettõ együtt

A, Megtiszteltetésnek veszik, hogy õk lehetnek az elsõk. B, Mivel a lánynak nincs összehasonlítási alapjai, így ideális szexuális partner C, Az elõzõ kettõ együtt
Nekem azért lenne, mert egyrészt valóban megtisztelne vele, másrészt pedig azért, mert én magam is szûz vagyok még, így tapasztalat híján egyikõnknek sem lennének elvárásai a másikkal szemben.
Nekem nem vonzó. Nem szeretem a fiatal korosztályt. 39F
Mert tuti nem gúnyolódik vagy sérteget, mert "bezzeg az elõzõ csávójának 22 centis farka volt"
mert sajt. csodálatos az az alma, amibe még senki nem harapott bele. szép piros!
A kérdező hozzászólása: ertem, köszi! :)
Egy szûz lány béna, idegesítõ és kiállhatatlan. Mi lenne ezen vonzó???
az új kocsi is jobb mint egy használt nem? egy átlag lányba már ki tudja hányan és kik tették bele... szóval azért elny ha még rajta van a fólia, persze ha nem azért mert retardált vagy valami...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
9. elég nagy probléma, ha 26 évesen az a legnagyobb gondod egy lánynál, hogy milyen teljesítményt nyújt. tök mindegy, lelkileg mennyire illetek össze, mennyire jöttök ki jól, csak legyen rajta egy lyuk, ami jól be van járatva. Nem járnak jól hosszú távon, akik csak arra gondolnak, h egy lányt megfektetni lehet és ebbõl áll a szerelem. A normális férfiaknak a szûz lány vonzó, esetleg semleges. Akinek ez negatívum, azzal gond van, azt jobb is, ha kerülik a lányok, mert jobbat érdemelnek! F
Mert csak tizenkettõ! Bocs, paraszt "poén"!
Utolsó, hogy hogy megijedt?
Èn nem ezt tapasztaltam, sok fiú megijedt attól, hogy szûz vagyok, vagy egybõl meg akarnak fektetni. Mondjuk mostmàr benne vagyok a korban így 20 èvesen.
Nálam nem vonzó, illetve nem jár érte plusz pont, sõt inkább kicsit fenntartással kezelem, hiszen a tapasztalatlansága miatt nagy teljesítményt nem lehet várni. 26F
Nem feltételen a legkülönlegesebb, de ha annak akit éppenséggel szeretek még ráadásul én vagyok az elsõ az egyszerre izgalmas és különleges érzés, és kicsit izgatottságot is ad, mert megtiszteltetés, hogy ha jól csinálom akkor egy életre szóló emlék neki másrészt viszont érezni a felelõsséget pont emiatt. Ez a kettõsség ad neki egy "miliõt". :)
mirt tetszik valakinek a pici mell? mert.... ez is azért mert.
részemrõl az "A" a válasz
A kérdező hozzászólása: Egy ilyennek mint te vagy semmi :D de a szûz lányok jobban is járnak ha elkerulod oket :D

Miért vonzanak a 35-40-50 éves férfiak?

Apakomplexus? 26 N

Legjobb válasz: Amiért minket a huszonéves csajok... ;)

Amiért minket a huszonéves csajok... ;)
Nagyobb eséllyek férfi, ezért nagyobb eséllyel kezel NÕ-ként.
Mert azoknál szinte mindig van zseton, kocsi, saját lakás. Gondolom nem a hajléktalan/melós/leszáalékolt 50-esek vonzanak, hanem a BOSS öltönyös, kisszakállas trotyadékok jó nagy kocsival meg saját házzal a kertvárosban.
"testileg" - vagy inkább "kinézetileg". Márkás (tényleges márka nem kisgyerekek kedvencei mint Konzerv) ruhák, szivar, legdrágább kölni, esetleg aranyfogak, stílusos kocsi, "nagyduma" (közben otthon 3 elhanyagolt gyerek meg egy feleség akivel utálják egymást), aranyékszerek (nem cigó mértékben, de azért van), maffiózó kinézet.
35 nem, 40-50 necces...
Azért, hogy mi is boldogok legyünk! ;)
Nem komplexus, simán ez jön be neked. Egy ilyen férfi izgat fel, mellette éreznéd magad nõnek. Ez teljesen ok.
en csak annyit fuznek hozza hogy a 9-10 evvel idosebb ferfinal azert meg ne beszeljunk apakomplxusrol. regebben szinte majdnem mindig ennyi korkulonbseg volt. pl apam es anyam kozott is majdnem enny van. 36F
A 3. válaszoló, mekkor köcsög vagy!!! Én 28 éves vagyok, a Párom 40, amikor megismerkedtünk, akkor voltam 22 éves, a korombeliek rám se hederítettek, csak a 30-on felüliek néztek meg! Sõt volt egy igen csak jó képû 50 éves Férfi, akit csak azért utasítottam vissza, mert van bennem annyi tartás, hogy házas emberrel nem kezdünk! A Párommal 7 éve vagyunk együtt! 28N
Szereted a pénzt, és útálsz melózni. Ennyi. Foghatod te a "szép ruhákra" stb-re, de ordit rólad és az irásodból, hogy szereted ha kitartanak.
na a pasik egybõl azt hozzák ki hogy azért vonzó, mert pénze van meg márkás cucca...hát nem.. nekem is volt egy ilyen korszakom, most már azért kezdek normális lenni :D a párommal csak 2 év van közöttünk, de nagyon sokáig engem is vonzottak(vonzanak) az idõsebb férfiak, szerintem nagyon szexis lehet egy 30-40-50év körüli igényes pasi, nagyon fontos a kisugárzás ilyesmi...nem tudom talán imponál nekünk az érettség tapasztaltság vagy valami ilyesmi, de nem feltétlen apakomplexus... 22/L
A kérdező hozzászólása: kinézetileg...de nem olyan tipus mint amit megfogalmaztál....viszont szeretem ha elegéns, szépen öltözött, rendezett ha, borosta....és tetszenek a valóban igényes márkás ruhák. De nemcsak az ilyen 40-50-esek. Ugyanúgy tetszik ha tornacipõt és csinos inget vesz fel, bõrdzsekivel akár..borosta..
35-50 között testileg elég nagy differencia van...
A kérdező hozzászólása: Nem a zseton miatt...testileg
Ott az igazság!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Abszolut nem a pénz, és az eltartás miatt vonzanak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!