Találatok a következő kifejezésre: Miért volt nem oly régen (15 db)

21 hósom újabban miért nem akar este az ágyában elaludni? Igaz az ágya nem olyan régi 2 hete vettük neki. Nagyon sír, akkor is ha ott vagyok vele, csak a mi ágyunkban héderelne, pedig eddig nem volt gond.

Nagyon örült az új ágynak, de este nem akar ott maradni, állatira sír, és jön vissza a miénkbe, pedig már leragad a szeme...szerintetek hagyjam pár hétig, hogy itt kómázzon be a miénken, és vigyem át úgy, vagy pár napig próbáljak meg kemény lenni(nem nagyon megy az nekem...), és ráparancsolni, hátha....de mi van ha megutálja akkor a helyét, és még rosszabb lesz? Ha meg engedem, hogy nálunk legyen, akkor van hogy még fél10-10 kor is fent van, és csak akkor d?l ki, ami meg nekünk nagyon fárasztó...teljesen tanácstalan vagyok..:-(

Legjobb válasz: Nekünk a rácsos ággyal kezdte ezt csinálni, így átalakítottuk heverõvé, ez már tetszett és szerencsére belefekszik,elõször csak a délutáni alvás ment, de már a 2. este ment õ is a helyére, igaz mellé fekszem a földre és simogatnom kell ameddig elalszik. (eddig egyedül aludt el, nem kellett altatni,végig aludta az éjszakát, kb. õ is 21 hónaposan kezdte az alvás körüli "cirkuszt".) Szerintem hagyd elaludni nálatok, majd vidd át a szobájába, esetleg az is jó ha választ magának alvós játékot, takarót stb. és napközben játszatok olyat, hogy lefektetitek aludni macit.

Nekünk a rácsos ággyal kezdte ezt csinálni, így átalakítottuk heverõvé, ez már tetszett és szerencsére belefekszik, elõször csak a délutáni alvás ment, de már a 2. este ment õ is a helyére, igaz mellé fekszem a földre és simogatnom kell ameddig elalszik. (eddig egyedül aludt el, nem kellett altatni, végig aludta az éjszakát, kb. õ is 21 hónaposan kezdte az alvás körüli "cirkuszt".) Szerintem hagyd elaludni nálatok, majd vidd át a szobájába, esetleg az is jó ha választ magának alvós játékot, takarót stb. és napközben játszatok olyat, hogy lefektetitek aludni macit.
A kérdező hozzászólása: Aha, igen, nekünk is volt a rácsos ágynál már egy ilyen hiszti, míg rá nem jöttem, hogy az a baja, hogynem tud kijönni, akkor kivettük a rácsokat. Ez most egy sima fa ágykeret leesésgátlóval, tehát nincs korlátozva, viszont sokkal nagyobb mint az eddig ágya, és máshová is került ezáltal a szobában, lehet ez ijeszti meg... Nem tudok mit tenni, én ennyire sírni nem hagyom, ez nem olyan hisztféle, hanem olyan félelemszagú sírás, nem akarom magára hagyni a bánatával, de azt sem szeretném, ha átszokna a mi ágyunkba, mert így is róla szól minden napunk reggeltõl késõ estig:-)), legalább az a kis esti 1-2 óránk maradjon meg kettesben... De most is átjött reggel, és itt alszik az én helyemen...:-/ De így reggel nem bánnám, csak este aludjon a helyén...köszi a választ.
Ez költõi kérdés volt? :-) Egyet értek az elõttem szólóval :-)
Mert gondolom Orbán Viktor szónokolt...

Nektek volt már olyan hogy alvás közben felkeltetek és álmosan csináltatok valami értelmetlen dolgot, amire reggel meg később ébredés után tisztán emlékeztetek, de nem értettétek miért csináltátok éjjel azt?

Pl. képet levenni a falról, takarót átvinni az ágyról a szoba másik felébe, és ilyenek.

Legjobb válasz: Nem. Olyan már volt, hogy a telefon ébresztõjét úgy kapcsoltam ki, és aludtam tovább, hogy nem emlékeztem rá.

Nem. Olyan már volt, hogy a telefon ébresztõjét úgy kapcsoltam ki, és aludtam tovább, hogy nem emlékeztem rá.
Az a baj, hogy az ilyen dolgokhoz néha a aludni sem kell. Kenyér a hûtõben, tej a kenyereskosárban. :( Párom szokott alvás közben kimenni enni, próbálom róla leszoktatni, de õ nem emlékszik rá, csak otthagyja a csokis és egyéb papírokat az asztalon. Mással is elõfordul, de az okát nem tudom.
Egyszer fáztam és felvettem a felsõmet, amivel iskolába kellett volna menjek reggel. De emlékeztem arra, hogy felvettem, csak olyan volt, mintha az álmomban csináltam volna. Olyan is volt, hogy felkeltem és felkapcsoltam a villanyt. Erre megébredtem és gondolkodtam, hogy most mivan? Kicsit fura érzés.
Hajnali kettõkor felhívtam édesanyámat, hogy mehetek-e suliba már, és hogy nem fogok-e elkésni. Elvileg még össze is vesztem vele, mert õ azt mondta, hogy feküdjek vissza aludni, én meg felháborodtam, hogy õ miért nem akarja, hogy iskolába menjek.
nevetni fogtok, de ezek az alvajárás, stb, agykontrollal akár meg is szüntethetõk, de ssjnos, ma sokan azt mondják mindenre, hogy humbug, olyan tapasztalataim vannak az agykontrollal, hogy el sem hinnétek, erre mondják azt az emberek, : hogy micsoda véletlen! Nem, nem véletlen... pl: A vonzás törvénye, létezõ, mûködõ természeti folyamat, tapasztalatból mondom..:) )))
Kedves Rapesz: megtennéd, hogy bevonzol magadnak 60 millió forintot, és nekem ajándékozod? Mivel neked mûködik, ezért ez neked semmibe sem kerül, nekem viszont jól jön. Köszönöm.
Ez ne marról szól, hogy a semmibõl jön, minden... egyszerûen ha belevágsz valamibe, vagy ha vmire nagyon koncentrálsz sokat gondolsz róla, akkor a figyelmed megnyílik, sok mindent észreveszel, azzal a dologgal kapcsolatban, és hopp, jön is az ötlet.... ez nem arról szól, hogy a semmibõl jönnek az anyagi javak... de Nem is tudom elmondani hogyan mûködik... egyszerûen mûködik és kész.
Igazad van Rapesz. Én is tapasztaltam már, hogy mûködnek ezek a dolgok :) És hogy a kérdésre válaszoljak, velem nem igazán fordulnak elõ ilyen dolgok, max felkelek, kirázom a takarómat, párnát, mert félek, hogy pók van az ágyamban. Ezt mondjuk tudatosan csinálom, mert betegesen félek a pókoktól :/ Egy haver meg múltkor házibuliban, mikor már aludtunk, egyszer csak felkelt és odahugyált a szoba sarkába xD Reggel meg égett a pofája :D
13/L kimentem éjjel a nappaliba, szüleim még ébren voltak. Kérdezték, hogy mit csinálok itt, én meg mondtam, hogy pisilni kell. És akkor bekísértek a fürdõbe... nem emlékeztem rá, csak mesélték. Égõ volt hallani...

Miért kerül elõ olyan sok gyereknél az a probléma, hogy már szobatiszta, de kakiláshoz csak pelenkát hajlandó használni? Amikor régen nem volt még eldobható pelus, akkor is így csináltak?

Legjobb válasz: Régen nem,de akkor már nem is pelusoztak egy 2 éves gyereket.Most pont akkor szoktatnak le errõl a nõk,mikor a gyerek már ragaszkodik mikor tudatosulnak a dolgok.Egyébként a legnagyobb hiba ha a szülõ problémát csinál ebbõl.Ha a kakiláshoz pelus kell,akkor kapjon pelust,és majd elhagyja magától.Ettõl õ még szobatiszta.

Régen nem, de akkor már nem is pelusoztak egy 2 éves gyereket.Most pont akkor szoktatnak le errõl a nõk, mikor a gyerek már ragaszkodik mikor tudatosulnak a dolgok.Egyébként a legnagyobb hiba ha a szülõ problémát csinál ebbõl.Ha a kakiláshoz pelus kell, akkor kapjon pelust, és majd elhagyja magától.Ettõl õ még szobatiszta.
nem jo ötlet hogy kapjon pelust ha kakilnia kell. ismerek olyan gyereket, aki 7 évesen lett szobatiszta, és ez az anyja hülyesége volt
A pelusozás tényleg nem jó ötlet. Mi is azt hittük. Egy pszichológus mondta nekünk, hogy bugyit kapjon és úgy "tegyük tisztába", mintha vécézett volna. Tehát lehajolva, nem pedig hanyatt fektetve, mint egy babát; illetve kaka bugyiból kidob, wc lehúz, kéz szappannal megmos. Érezze a macerát és tudatosulnia kell benne, hogy õ már nagylány / nagyfiú és nem baba.

Miért írja mindig ki, hogy érvényesítsem a media playeremet, amikor nem is olyan rég, semmi baja nem volt?

Most bármit küldenek postán nekem, semmit nem tudok megnézni. Hozzáteszem, nagyon buta vagyok a számítógéphez.

Legjobb válasz: Mivel nem eredeti szoftvert használsz, és a windows media player elérhetõ frissítése kéri a hitelesítést, így a programot nem fogod tudni használni. Ami teendõd van, az, hogy a start > vezérlõpult > programok hozzáadása és törlése résznél megkeresed a Windows Media Player 11 bejegyzést, majd ráklikkelsz az eltávolításra. Ekkor visszaállítja a 10-es verziójú programot, azt használhatod. Amennyiben mégis eredeti szoftvert használsz, akkor érvényesítsd a szoftvered, majd azt követõen a media playert is a microsoftnál. Létezik olyan változata a 11-es médiaplayernek, amely nem kér érvényesítést, ha mindenképp frissíteni akarsz, azt a változatot szerezd be. Legközöelebb ne frissítsd a lejátszód :)

Mivel nem eredeti szoftvert használsz, és a windows media player elérhetõ frissítése kéri a hitelesítést, így a programot nem fogod tudni használni. Ami teendõd van, az, hogy a start > vezérlõpult > programok hozzáadása és törlése résznél megkeresed a Windows Media Player 11 bejegyzést, majd ráklikkelsz az eltávolításra. Ekkor visszaállítja a 10-es verziójú programot, azt használhatod. Amennyiben mégis eredeti szoftvert használsz, akkor érvényesítsd a szoftvered, majd azt követõen a media playert is a microsoftnál. Létezik olyan változata a 11-es médiaplayernek, amely nem kér érvényesítést, ha mindenképp frissíteni akarsz, azt a változatot szerezd be. Legközöelebb ne frissítsd a lejátszód :)

A Kúriának, régen a Legfelsőbb Bíróságnak miért nincs, nem volt női tagja? Vannak olyan híresebb, jó bírónők itthon?

Legjobb válasz: http://www.lb.hu/hu/dr-torok-judit http://www.lb.hu/hu/dr-talne-dr-molnar-erika http://www.lb.hu/hu/dr-eross-monika http://www.lb.hu/hu/dr-suba-ildiko

Ha nem zavar, a Legfelsõbb Bíróság (a mai elvezése más) elnöke nõ. Orbánné barátnõje.
a Kúriának (LB) nem nõ az elnöke, soha nem volt nõ tagjai között van és volt is nõ Handó Tünde (Szájerné) az Országos Bírói Hivatal elnöke az nem az LB!
Szerintem alapvetõen Magyarországon minimum fele-fele a nõi és férfi bírók aránya, de pl. ahol én sokat tárgyalok (PKKB), ott speciel több szerintem a nõi bíró... A Törvényszéken is inkább nõkkel szoktam találkozni a tanácsban is.
"Ha nem zavar, a Legfelsõbb Bíróság (a mai elvezése más) elnöke nõ. Orbánné barátnõje." Nem zavar, hogy Darák Péter (a Kúria elnöke) kicsit se nõ és kicsit se Orbánné barátnöje?!?!
A válaszoló az OBH-van keveri. :D

Az első 2 fogamon fehér folt van az inyem alatt közvetlen, olyan mintha lepedékes lenne de nem az, régen kicsi volt de mostmár kezd egyre nagyobb lenni. Miért lehet ez és mi a megoldás?

Legjobb válasz: Legnagyobb valószínûséggel elkezdõdött nálad a szuvasodás. Az ásványi anyagok kioldódtak a fogaidból, ez adja az éles fehér színt. Fogorvoshoz kéne menned.

Legnagyobb valószínûséggel elkezdõdött nálad a szuvasodás. Az ásványi anyagok kioldódtak a fogaidból, ez adja az éles fehér színt. Fogorvoshoz kéne menned.
nekem azt mondta a fogorvosom, hogy ahol fehér, lekoptattam, használjak puhább sörtéjû fogkefét, függõlegesen mossam, ne nyomjam rá a fogkefét és ne 5 percig, hanem csak 3-ig mossam õket, s akkor nem kopik tovább. Megfogadtam a tanácsait, azóta nem is mondja, hogy puhábbal mossam. (volt egy elszínezõdésem a jobb felsõ 1-2 között, és azt akartam eltávolítani mindenáron, ezért sikáltam ott tudatosan erõsebben, így sikáltam le a zománcot, s emiatt kukucskál ki a fehérebb rész. Amióta figyelmeztetett, nem csinálom.)
nekem is volt ilyen problémám. van valami kimondottan íny meg fog gyulladásra való kapszula. a nevét nem tudom de rózsaszín és fekete a színe. nekem teljesen elmulasztotta kevesebb mint egy hét alatt.
Sok szénsav és kávé is lehet az oka..

Miért mondják a mai nemzedékre hogy olyan nagyon erkölcstelenek és hogy a mai fiatalok túl korán veszítik el a szüzességüket, amikor régen is ez volt csak nem beszéltek róla?

Legjobb válasz: Régóta foglalkoztat ez a kérdés. Szerintem ezt így nem lehetne kijelenteni. Némely téren kicsit lazult, néhol meg kicsit erõsödött az erkölcsösség. Régen is voltak sokak által erkölcstelennek ítélt dolgok. Régen pl. több fiatalkori teherbeesés történt, mint ma. Azért én a 30 alatti ismerõseim közül egyetlen egyet ismerek, aki 18 éves kora elõtt esett volna teherbe. Régen ez jóval gyakoribb volt. Ezek nagy része nem kívánt terhesség volt persze. Az is igaz, hogy ennyire nem volt minden a szexre kiéhezve, mint most. Tizenegynéhány évesek már úgy szopnak, mint a vacuum cleaner, sokaknál már a sorrend az, hogy elõbb szopás, aztán járás, és azután szerelem. Köszönhetõ jórészt a médiának. Viszont az is igaz, hogy régen is voltak, akik jó fiatalon veszítették el, csak ez akkoriban nem minõsült menõnek, mint ma... Szóval szerintem lényegében nem változott (sokat) a világ ebbõl a szempontból.

Régóta foglalkoztat ez a kérdés. Szerintem ezt így nem lehetne kijelenteni. Némely téren kicsit lazult, néhol meg kicsit erõsödött az erkölcsösség. Régen is voltak sokak által erkölcstelennek ítélt dolgok. Régen pl. több fiatalkori teherbeesés történt, mint ma. Azért én a 30 alatti ismerõseim közül egyetlen egyet ismerek, aki 18 éves kora elõtt esett volna teherbe. Régen ez jóval gyakoribb volt. Ezek nagy része nem kívánt terhesség volt persze. Az is igaz, hogy ennyire nem volt minden a szexre kiéhezve, mint most. Tizenegynéhány évesek már úgy szopnak, mint a vacuum cleaner, sokaknál már a sorrend az, hogy elõbb szopás, aztán járás, és azután szerelem. Köszönhetõ jórészt a médiának. Viszont az is igaz, hogy régen is voltak, akik jó fiatalon veszítették el, csak ez akkoriban nem minõsült menõnek, mint ma... Szóval szerintem lényegében nem változott (sokat) a világ ebbõl a szempontból.
Lassan már ott fogunk tartani, hogy 15 éves gyerekek öngyilkosak lesznek, mert nem sikerült 14 évesen elveszíteni és tönkre ment az életük...Húh te borzasztó... Régebben is volt egy olyan kérdés, hogy valaki cikinek tartotta hogy szûz, bántották miatta és azt kérdezte, hogy hogyan kell jól leszopni egy idegent a wc-ben?:SS Bassz...
tévedésben vagy, régen nem volt ez. régen a fiatalok házasságot kötöttek, családot alapítottak. és ekkor kezdtek el "házas életet" is élni, (innen ered a kifejezés) amióta van fogamzásgátlás, azóta van "szabad szerelem" azóta egyre jobban megváltoztak a társadalmi szokások is. ma sajnos egy élvezet centrikus világban élünk, ahol a legnagyobb érték az, hogy minél több jót "elfogyassz". ezért nevezzük fogyasztói társadalomnak. ma már divat könnyû nõnek lenni, éppen ezért. abban igazad van, régen is voltak ilyen asszonyok. de õket a társadalom nem fogadta el.
Miért baj, hogy 30 éves korom körül szeretném, (vagyis nem szeretném, csak szerintem ráérek arra még) elveszíteni? Arra is gondoltam, hogy örök szûz leszek.:) Még discoban sem voltam, nem beszélek csúnyán, nem iszok, nem dohányzok, stb... Így érzem jól magam.
18/F vagyok, és szûz. Nem zavar, szerintem ráérek 30 éves koromban is elveszíteni azt.
30 évesen akarod elveszíteni?! LOL amúgy igaza van a kérdezõnek, régebben már 14-15 évesen házasodtak sokan, aztán 17-18 évesen jött a gyerek......mondjuk talán nem kXrtak sokan össze-vissza mindenkivel, mint ma egyesek...
Azért ne 30 , de egy 20-22 már biztos , hogy jobb lenne mint 17 évesen amikor még azt sem tudod mi fán terem a mogyoró:P
Tévedésben élsz! 15-20 éve azért még egy 17-18 éves lány simán szûz volt, ma meg a 13-14 évesek között ilyet nem találsz. Ráadásul azt hiszik, ha lesz.pják a pasit vagy hagyják hogy se.ggbe d.ugják õket, az nem szex - pedig de, csak hagyományos d.ugás nélkül, és ettõl még ordas nagy k.rvák!
nem hiszem, hogy régen is ez volt. én még fiatal vagyok így nem tudom mi volt 20-30-40 évvel ezelõtt. de azt tudom, hogy 10 évvel ezelõtt nem az volt mint amit most lehet látni a neten illetve hallani, hogy ma mit csinálnak a tizenévesek. nem hiszem, hogy régen a 14 éves lányok fürdõruhás esetleg mégdurvább képeket csináltak magukról és küldözgették egymásnak, tették ki a netre stb..
20 évvel ezelõtt voltam tinédzser. :) Nos akkoriban a kilencvenes évek elején...13-14 évesen még fogócskáztunk, meg babáztunk, hintáztunk stb. Eszünkben sem volt a szex. Hisz még gyerek könyörgöm! 16-17 évesen az összes osztálytársam (lányok közül de 2 kivételével a fiúk is a nyakam teszem rá)és akiket ismertem évfolyamtársam is mind szüzek voltak. Persze akkor már minket is érdekelt a téma, vihogva képzelegtünk barátnõk, hogy milyen lenne stb stb. De hogy meg is tegyük? Már egy lopott csók is nagy szó volt. Volt egy csaj, na õ 16 évesen veszítette el egy diszkóban 2 fiúval volt egyszerre. Hát nem mondom jól kezdte. Azt a lányt utána mindenki kerülte, mint a pestisest. Az idõsebb fiúk meg húzták egymás után. De az értelmesebbje inkább átment a folyosó túlsó végére nehogy hírbe hozzák vele. Na ennyit a 20 évvel ezelõtti erkölcsrõl :) Nem mondom, hogy ez általános, de elég sok ismerõsöm volt és bizony mind elmúltunk 18-19-20 évesek, mire az elsõ aktus megtörtént :) A régi idõkre meg már írták. A lányok baromi korán férjhez mentek, mert akkor nagyobb volt a halandóság is. Korai férjhez menés, korai szex, korai halálozás. Nem hiszem, hogy szívesen éltem volna akkoriban sorba szülni a gyerekeket (nem volt fogamzásgátlás) jött a háború, aztán földeken dolgozni látástól vakulásig, és a rahedli kölyköt ellátni még mellette. Ebbe rokkantak bele az asszonyok régen.
Sok egoista, puta, naív pöccsel vagyunk körülvéve:S Komolyan mondom, hogy egy fejlõdõ országban értelmesebbek az emberek többsége.
Stréber g..ci az összes jó tanuló, mert a szopás az Isten:S Szánalom.
Itt iknább az a fõ probléma mondom, hogy ha valaki nem dug össze-vissza, az most már szánalmas, nyomorék, alsóbbrendû egyesek szemében. Itt menõ, aki hülye, mint a segg és bunkó.
Itt valami fogalomzavar van. Romeo: 17 éves Julia: 15 éves Jókai egyik müvében a negative szereplönek volt egy 14 és egy 16 éves szeretöje. Evita 15 évesen már szeretö volt Siman elkezdték a szexuális életet akkor is tini korban csak hallgattak róla. A mai fiatalok semmivel sem kezdik korábban a szexuális életet mint a korábbi generaciók. Akkor erröl inkabb többet hallgattak most meg kicsit többet hozzátesznek a dologhoz. Én mindig azon röhögtem amikor kihozták, hogy a fiúk a lányoknál 1.5 évvel korábban kezdik a szexet. Ez ugye statisztikai érték. Ciki lenne, ha felméréskor a padtárs meglátna, hogy a szüz kategoriába teszi a delikvens az X-et. Azt ugye senki sem gomdolja, hogy egy átlag statisztikai érték lány elsö alkalommal nálánal majd 2 évvel fiatalabb átlag statisztikai érték fiuval fekszik le!
Nem akarok romázni, mert vanna ott is értlmesek, de például a suliban, nem hiszem, hogy jó hatással vannak a többi gyerekre õk sem. Nem hiszem, hogy a bõre miatt utálni kellene a romát vagy bármi, mivel ember. De ha nem úgy viselkedik, ahogy az iskolában kell, nem kivételezni kell vele, nem kellene hagyni, hogy a tanárok féljenek, hanem büntetni, mint a másik gyereket, ha meg roszabb, akkor még jobban. Lehet mondani, hogy a büntetés rossz módszer. Nem fenyítésre gondoltam, de inkább vas fegyelem, mint az, hogy mindent lehet.
Egy felmérés szerint a 13-14 éves fiatalokból ma már nagyon sokan túl vannak az elsõ nemi aktusukon. No comment...ide fajult a társadalmunk.
Régen nem volt divat a házasság elõtti együttélés. Voltak ugyan ilyenek is, de kevesen és elítélték õket is. Ahogy azokat is, akik csak úgy együtt éltek "vadházasságban" Házasságon kívül született gyereket és az anyját is elítélték. Sõt, még a törvény elõtt is hátrányos helyzetben voltak ezek a gyerekek. Nem volt több házasságon kívül született gyerek, mint ma. Az 50-es évek elõtt nem voltak fogamzásgátló szerek, sem abortusz! Igaz, hogy a lányok korábban mentek férjhez. De akkor már õk is dolgoztak, vagy a férjük eltudta tartani a családját. Csak ma szokás azt állítani, hogy régen is ilyen szabados erkölcsûek voltak az emberek. Ma minden a szexrõl szól. Aki nem követi a divatot, azt hülyének nézik. A fiatalok pedig mennek a divat után.
Nincs veled semmi gond 66%, te vagy a normális. Akkor veszíted el, amikor úgy érzed, hogy eljött az ideje, nem amikor pár barom azt kívánja.
Minden ember más. Régen is voltak okos feltalálók, meg olyan emberek, akik buták voltak, mint a segg és beszélni is alig tudtak, mert nem volt szavuk. De most ezt súgározzák, hogy ez a helyes, a többi pedig ciki vagy nyomorék.
A beszélés elég nagy bûn... Attól, hogy beszéltek vagy nem beszéltek, nem lesz jobb, csak a régi is szar marad. Ja és kevesebb hülye volt, nem ez volt beállítva jónak a média által.
Emberek, nem az életkorral van baj, de ha a múlttal hasonlítgattok már, ne felejtsétek hogy egy akkori 15-16 éves csaj már mindent tudott a háztartásról a családról mert az anyja mindenre megtanította, és nem a szobájában msnezett egész délután és fotózta magát hanem kiment dolgozni, segíteni a családnak ..Eleink már 4-6 évesen állatot õriztek, tisztában voltak a felelõsséggel.ÉS hogy szerintetek korán kezdték?A 19.században tudjátok mennyi volt az átlagéletkor Magyarországon vagy hogy mekkora volt a gyermekhalandóság?És egy fiú már 16-17 évesen önálló felnõtt férfinek számított, dolgozott ha máshol nem az apja mellett a földeken, és bizony a munka megtanította a tiszteletre és a kötelességre. Röviden : lelkileg érettebbek voltak mint jónéhányan ma a "felnõtt" kategóriában futottak közül :D Ja eszembe jutott még valami, vámpír fanoknak ajánlom Az interjú a vámpírral címû filmet, Brad Pitt monológját az elején..Hány évesen is volt a birtokán élõ emberek életének , halálának ura? Úgyhogy kedves emósok , érzelmi retardáltak ne csak vámpírfogat növesszetek meg a sarokban sírjatok hogy milyen szar az élet, vegyétek észre ezt is :D 30F

Miért nem lehet olyan a mai világ, mint a régi? Mikor az embereknek volt mindenre idejük! Az 1940-es évek végéig még a világ normális (sabb) volt. (a háborúkat nem beleértve)

Legjobb válasz: a hborút egyrészt nem lehet nem beleérteni. másrészt csak most tûnik az olyan szépnek, annak is megvoltak a hátrányai. nyilván mikor az ember egy undorító korrupt sz*világban él, akkor álmdoozva tekint visszah ogy óó akkor ilyen problémák nem voltak... de ha ott élnél hidd el, lenne olyan dolog ami legalább ekkora gondot jelentene. Az emberek nem voltak oylan rosszak?? hallottál a tiszazugi arzénos asszonyokról? csak egy példa..ovlass utána, milyenek voltak az emberek az általad említett korszakban... http://www.s4m4n.eoldal.hu/cikkek/tanyavilag/a-tiszazugi-arz..

a hborút egyrészt nem lehet nem beleérteni. másrészt csak most tûnik az olyan szépnek, annak is megvoltak a hátrányai. nyilván mikor az ember egy undorító korrupt sz*világban él, akkor álmdoozva tekint visszah ogy óó akkor ilyen problémák nem voltak... de ha ott élnél hidd el, lenne olyan dolog ami legalább ekkora gondot jelentene. Az emberek nem voltak oylan rosszak?? hallottál a tiszazugi arzénos asszonyokról? csak egy példa..ovlass utána, milyenek voltak az emberek az általad említett korszakban... http://www.s4m4n.eoldal.hu/cikkek/tanyavilag/a-tiszazugi-arz..
Magyarország mindig is egy kupac sz.r volt. Tök mindegy mikor. Itt mindig is sz.r volt élni. Az emberek g.cik voltak, és még most is azok. Én ha lesz rá lehetõségem biztos hogy elmegyek innen, nem érdekel hova, de INNEN el.
Én is vágyom a múltba, mióta eszemet tudom. Együtt érzek veled.
Én is vágyom a múltba, de azért nem mennék olyan messzire. Szerintem úgy a '90-es években lehetett a legjobb élni, akkor már nem volt nyomor, de azért még nem is volt annyira elfajulva a világ, mint ma. És a számítógép sem szólt bele olyan mértékben a mindennapi életbe.

Reggel felébredve hirtelen olyan érzésem volt, mintha egy labda húzódna össze a hasamban. De nem középen volt, hanem kicsit jobbra. Gondolom ez a keményedés, amiről eddig csak hallottam. De miért nem középen volt? 16 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Azért, mert a babád sem volt középen. Az én picurkámnak az én jobb oldalam a kedvence. Így ha éppen van egy kósza keményedésem kicsit mókásan nézek ki féloldalas pocakkal. :)

Azért, mert a babád sem volt középen. Az én picurkámnak az én jobb oldalam a kedvence. Így ha éppen van egy kósza keményedésem kicsit mókásan nézek ki féloldalas pocakkal. :)
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi..kicsit furának éreztem és nem tudtam normális e így :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!