Találatok a következő kifejezésre: Miért volt nem oly (173 db)

Miért nem lehet a menstruáció alatt hajat festeni? Miért változik meg a végeredmény? Volt már olyan, aki mensi alatt festett hajat? Tényleg nem lehet?

Legjobb válasz: Állítólag egyes hormonok magasabb szintje miatt, de ritkán lesz nagyon látványos. Állítólag a szõke a legérzékenyebb, szóval ha nem akarsz narancssárgás hajat, akkor várj pár napot. (valaki egyszer beírta itt, hogy neki olyan lett, aztán ki tudja...)

Állítólag egyes hormonok magasabb szintje miatt, de ritkán lesz nagyon látványos. Állítólag a szõke a legérzékenyebb, szóval ha nem akarsz narancssárgás hajat, akkor várj pár napot. (valaki egyszer beírta itt, hogy neki olyan lett, aztán ki tudja...)
Lenövéstõl függõen másfél két havonta festem a hajam. Az utolsó 2 festésnél megvolt a menzeszem. Direkt kiprobáltam mi lesz, mert hallottam én is a babonáról. Az ég világon semmi különbség a színben!

Miért volt véres? Elvileg nem az én spermám volt olyan.

Barátn?mmel anális szexeltem, elélveztem a végbelébe és kiment wc-re utána majd szólt, hogy véres a sperma. Elvileg nem az én ondóm volt véres, mert a péniszemen nem volt vér. Utána megnéztük és neki vérzett a végbele. Óvatosan csináltam neki nem voltam durva. Mi lehet a gond, aranyere van vagy lett neki?

Legjobb válasz: Gratulálok barátom. Miért nem fogják fel az emberek, hogy a végbél, VÉGBÉL, nem arra való, hogy berakd. Az apró brokis emberek találták ki, na meg a homokládák, akiknek kicsi a dákójuk és/vagy nem tudják hova dugni.

Gratulálok barátom. Miért nem fogják fel az emberek, hogy a végbél, VÉGBÉL, nem arra való, hogy berakd. Az apró brokis emberek találták ki, na meg a homokládák, akiknek kicsi a dákójuk és/vagy nem tudják hova dugni.
LEnni biztos h nem lett hirtelen valszeg van neki és attól volt. Csak eddig nem tudott róla h van :P
hát igen, a végbél arra van kitalálva, hogy naponta 1-2 alkalommal kijöjjön rajta valami, nem fél órán át kibe-kibe-kibe... elég érzékeny része az embernek, nem jó nyüstölni. no meg mivel ilyenkor hámsérülés keletkezik, és az ott nem egy kifejezetten steril dolog, könnyel elfertõzdhet, elrákosodhat, meg egy idõ után úgy fog pukizni a barátnõd, hogy PÁÁÁÁÁH. és hogy még csináljak hozzá egy kis kedvet neked, te is mindenféle fincsit fertõzést összeszedhetsz.
talan csak felsertettek a vegbel belso falat egy kisse, es attol lett veres.

Miért van az h még soha sem volt hüvelyi orgazmusom? Pedig a párom szerint volt, mert olyan váladék jött, ami arra utal, de én nem éreztem.

Legjobb válasz: Hát ha nem érezted akkor nem is volt. Te most komolyan elhiszed h volt orgazmusod mert a pasid állítja h márpedig volt?? Ne röhögtess már.

Hát ha nem érezted akkor nem is volt. Te most komolyan elhiszed h volt orgazmusod mert a pasid állítja h márpedig volt?? Ne röhögtess már.
Villám orgazmusnak hívják, észre sem veszed olyan gyorsan zajlik!!!
ajj ne szarakodjatok már. nekem se volt még és nagyon bánt, mert nem mindig sikerül kielégülnöm:/ én is kíváncsi vagyok a válaszokra...
az a váladék azaz izgalmi váladék, és minden nõnek van, ha izgalmi állapotba kerül, függetlenül az orgazmustól.

Nektek volt már olyan hogy alvás közben felkeltetek és álmosan csináltatok valami értelmetlen dolgot, amire reggel meg később ébredés után tisztán emlékeztetek, de nem értettétek miért csináltátok éjjel azt?

Pl. képet levenni a falról, takarót átvinni az ágyról a szoba másik felébe, és ilyenek.

Legjobb válasz: Nem. Olyan már volt, hogy a telefon ébresztõjét úgy kapcsoltam ki, és aludtam tovább, hogy nem emlékeztem rá.

Nem. Olyan már volt, hogy a telefon ébresztõjét úgy kapcsoltam ki, és aludtam tovább, hogy nem emlékeztem rá.
Az a baj, hogy az ilyen dolgokhoz néha a aludni sem kell. Kenyér a hûtõben, tej a kenyereskosárban. :( Párom szokott alvás közben kimenni enni, próbálom róla leszoktatni, de õ nem emlékszik rá, csak otthagyja a csokis és egyéb papírokat az asztalon. Mással is elõfordul, de az okát nem tudom.
Egyszer fáztam és felvettem a felsõmet, amivel iskolába kellett volna menjek reggel. De emlékeztem arra, hogy felvettem, csak olyan volt, mintha az álmomban csináltam volna. Olyan is volt, hogy felkeltem és felkapcsoltam a villanyt. Erre megébredtem és gondolkodtam, hogy most mivan? Kicsit fura érzés.
Hajnali kettõkor felhívtam édesanyámat, hogy mehetek-e suliba már, és hogy nem fogok-e elkésni. Elvileg még össze is vesztem vele, mert õ azt mondta, hogy feküdjek vissza aludni, én meg felháborodtam, hogy õ miért nem akarja, hogy iskolába menjek.
nevetni fogtok, de ezek az alvajárás, stb, agykontrollal akár meg is szüntethetõk, de ssjnos, ma sokan azt mondják mindenre, hogy humbug, olyan tapasztalataim vannak az agykontrollal, hogy el sem hinnétek, erre mondják azt az emberek, : hogy micsoda véletlen! Nem, nem véletlen... pl: A vonzás törvénye, létezõ, mûködõ természeti folyamat, tapasztalatból mondom..:) )))
Kedves Rapesz: megtennéd, hogy bevonzol magadnak 60 millió forintot, és nekem ajándékozod? Mivel neked mûködik, ezért ez neked semmibe sem kerül, nekem viszont jól jön. Köszönöm.
Ez ne marról szól, hogy a semmibõl jön, minden... egyszerûen ha belevágsz valamibe, vagy ha vmire nagyon koncentrálsz sokat gondolsz róla, akkor a figyelmed megnyílik, sok mindent észreveszel, azzal a dologgal kapcsolatban, és hopp, jön is az ötlet.... ez nem arról szól, hogy a semmibõl jönnek az anyagi javak... de Nem is tudom elmondani hogyan mûködik... egyszerûen mûködik és kész.
Igazad van Rapesz. Én is tapasztaltam már, hogy mûködnek ezek a dolgok :) És hogy a kérdésre válaszoljak, velem nem igazán fordulnak elõ ilyen dolgok, max felkelek, kirázom a takarómat, párnát, mert félek, hogy pók van az ágyamban. Ezt mondjuk tudatosan csinálom, mert betegesen félek a pókoktól :/ Egy haver meg múltkor házibuliban, mikor már aludtunk, egyszer csak felkelt és odahugyált a szoba sarkába xD Reggel meg égett a pofája :D
13/L kimentem éjjel a nappaliba, szüleim még ébren voltak. Kérdezték, hogy mit csinálok itt, én meg mondtam, hogy pisilni kell. És akkor bekísértek a fürdõbe... nem emlékeztem rá, csak mesélték. Égõ volt hallani...

Miért nem olyan az illata? Nem értem, eddig pedig olyan jó illat volt

szóval arról lenne szó hogy,amikor anyukám kimossa a ruhákat akkor nincs az az öblit? illat,se a ruháknak meg se a lakásba,pedig eddig szokott,és mostanába ez van..és azt hitte anyum hogy azért mert multkor nem márkás öblít?t vett és biztos az a baj,ma vettünk cocolino öblít?t amit eddig szoktunk használni,és most is csak az a matt szaga illata van a ruháknak,nem az a jó öblít? illat. mi lehet a baj? kösziii:)

Legjobb válasz: Nemrég már volt egy ilyen kérdés, én válaszoltam is, mert ugyanezt tapasztaltam, csak nem ilyen finoman fogalmaztuk meg, hanem úgy, hogy büdös a ruha. Arra jutottunk, hogy az extrém párás levegõ (80-90%)miatti lassú száradás okozza. Fûtésszezonban szárazabb lesz a levegõ, akkor majd visszatér minden a normális kerékvágásba és illatba.

Nemrég már volt egy ilyen kérdés, én válaszoltam is, mert ugyanezt tapasztaltam, csak nem ilyen finoman fogalmaztuk meg, hanem úgy, hogy büdös a ruha. Arra jutottunk, hogy az extrém párás levegõ (80-90%)miatti lassú száradás okozza. Fûtésszezonban szárazabb lesz a levegõ, akkor majd visszatér minden a normális kerékvágásba és illatba.
Alig várom, hogy más is írjon ehhez a kérdéshez:D
Nem lehet, hogy azért, mert nem tud rendesen megszáradni, inkább befülled? Hol szárítjátok most a ruhákat? Nekem olyankor szokott lenni így, ha nagy nehezen bent szárad meg a szobában (párás, hideg idõben).
Szerintem kategóriát tévesztettél :) Amúgy mi Így vettük észre, hogy a mosógép nem mossa le az öblitõt, úgyhogy mikor öblÍtéshez ér a gép betesszük oda, ahova amúgy a mosóport szoktuk, s onnan lemossa :) Egy próbát megér :)
Lehet, hogy csak megszoktátok, azért nem érzitek.

A nyugati nagyhatalmaknak miért volt olyan fontos, hogy Kelet-Európa inkább szovjet, mint német befolyási övezet legyen?

Legjobb válasz: 1939-ben az volt hipotézis, hogy Hitler fenyegetést jelentene Nyugat-Európa számára. Hitler mindig is egyértelmûvé tette, hogy a német életteret keleten képzeli el, ami egyértelmûen szakítás volt az elsõ világháborút elõidézõ vilmosi külpolitikával, amely kihívást és (vélt vagy valós) fenyegetést jelentett az angolok és franciák számára. A kérdezõnek szerintem teljesen igaza van: Lengyelország egyszerûen nem ért meg egy világháborút. Ha az ostoba Chamberlain nem ad egy teljesen értéktelen garanciavállalást a lengyeleknek 1939 tavaszán, akkor talán a lengyel vezetés is józanabbul viselkedett volna és nem rohan ész nélkül a biztos pusztulásba.

1939-ben az volt hipotézis, hogy Hitler fenyegetést jelentene Nyugat-Európa számára. Hitler mindig is egyértelmûvé tette, hogy a német életteret keleten képzeli el, ami egyértelmûen szakítás volt az elsõ világháborút elõidézõ vilmosi külpolitikával, amely kihívást és (vélt vagy valós) fenyegetést jelentett az angolok és franciák számára. A kérdezõnek szerintem teljesen igaza van: Lengyelország egyszerûen nem ért meg egy világháborút. Ha az ostoba Chamberlain nem ad egy teljesen értéktelen garanciavállalást a lengyeleknek 1939 tavaszán, akkor talán a lengyel vezetés is józanabbul viselkedett volna és nem rohan ész nélkül a biztos pusztulásba.
Komplikato, ez egy jó nagy baromság volt. A befolyási övezetekrõl Jaltában állapodtak meg, balkáni partraszállás meg azért nem volt, mert katonailag kivitelezhetetlen lett volna. Az amerikai elnök meg nem vétózott meg semmit.
"A Szovjetunió elleni háború is megelõzõ csapás volt, ..." Ez viszont butaság, Hitler Nagy-Britanniát akarta volna térdre kényszeríteni a szovjetek letaposásával, Sztálinnak 1941-ben sem eszközei, sem szándéka nem volt semmiféle Németország elleni háborúra.
Uhh... te valamit nagyon kavarsz!! A 2. VH után a németeket lecsapták és nyugati(amcsi) és szovjet befolyási övezet volt de német semmiképp!!!
A kérdező hozzászólása: Utólag próbálják a nyugati gyõztes hatalmak magukat erkölcsös jótevõként bemutatni, akik legyõzték a gonosz diktátort, de amikor a Szovjetunió megtámadta Kelet-Lengyelországot, Finnországot, a balti államokat, az fölött szemet hunytak. Tehát továbbra is adott a kérdés, miért volt olyan fontos a nyugatiaknak Németország megfékezése, míg a Szovjetunió agresszív terjeszkedése Kelet-Európában nem zavarta õket.
A kérdező hozzászólása: Egyetértek az elõzõvel, Hitler lemondott volna Elzász-Lotaringiáról, a célja az volt, hogy Nagy-Britannia és Franciaország maradjon ki a háborúból. A brit, francia hadvezetésnek tisztában kellett lennie azzal, hogy nem lesznek képesek csapatokat küldeni Kelet-Európába (valószínû nem is akartak), hogy megfékezzék Hitlert.
A kérdező hozzászólása: "Sztálin sokkal nagyobb fenyegetés volt és furcsa mód mégis Hitlert támadták aki semmi agresszív lépést nem tett!! De ezt a kédezõ is leírta!! " Én nem akarom megvédeni Hitlert, tisztában vagyok vele, hogy agresszív terjeszkedõ külpolitikát folytatott, ez viszont nem jelentett veszélyt Franciaországra és Nagy-Britanniára, így nem érte meg nekik hadat üzenni a németeknek. Ezzel csak azt érték el, hogy Németország meggyengült, Közép-Kelet Európa 50 évig nem lett német befolyási övezet volt, hanem a Szovjetunióé. Szerintem a szovjetekkel sem jártak jobban a nyugatiak, tehát felesleges volt a háború.
Márpedig a kérdezõnek igenis igaza van!!! A pénztõkének kellett egy háború és a németeket jól be lehetett húzni ilyenbe! Aztán elvehették a német vagyont! A kérdezõnek teljesen igaza van!! Ez egy összeesküvés volt amit jól kiterveltek! Sztálin sokkal nagyobb fenyegetés volt és furcsa mód mégis Hitlert támadták aki semmi agresszív lépést nem tett!! De ezt a kédezõ is leírta!! Szebb jövõt a kérdezõnek és minden értelmes embernek!!
"A kérdezõnek szerintem teljesen igaza van: Lengyelország egyszerûen nem ért meg egy világháborút. Ha az ostoba Chamberlain nem ad egy teljesen értéktelen garanciavállalást a lengyeleknek 1939 tavaszán, akkor talán a lengyel vezetés is józanabbul viselkedett volna és nem rohan ész nélkül a biztos pusztulásba." Tegyük hozzá hogy a magyar szélsõjobb 99%-a úgy gondolja hogy a lengyelek egy beáldozható nép volt akiket a lehetséges(igenis csak LEHETSÉGES!!!!!) béke reményében be kellett volna áldozni és nem értik mi a probléma ezzel... ... aztán az ember elolvassa ugyan ezen szélsõjobbosok véleményét és egyrészt az amcsik szemére vetik hogy miért nem jöttek segíteni nekünk 56-ban, másrészt meg bizonygatják hogy mekkora jó barátunk nekünk a lengyelek és mi bárkivel szemben mennyire mellettük állunk! Szerintem hagyjuk ezeket a hipotéziseket amiben a szélsõjobbos érzelmûek bizonygatják hogy németország mennyire békés volt(jah, Hitler azt is kijelentette hogy senkit nem akar megtámadni, aztán a foglalásokat az élettér elmélettel magyarázta, aztán mindig bizonygatta hogy mennyire békés és hogy a következõ hódítás csak egyszeri eset és többet nem fordul elõ... blablabla)... Csak a szélsõjobbosok tudnak kitalálni ilyen meséket... Már várom hogy jön valaki aki az egészet a zsidók nyakába varrja és bizonygatja hogy Hitler még az életteret sem akarta elfoglalni csak a zsidók vették rá õt és a szovjeteket is...
"Sztálin is ki akarta terjeszteni a Szovjetunió hatalmát, mégsem foglalta el Nyugat-Németországot, Ausztriát, Jugoszláviát, Görögországot." Ja, mert mondjuk ott volt mögöttük egy USA, és kirobbantott volna egy 3.-ik világháborút.
"Hasonlóan a Pearl Harbor-i támadásnak sem az USA leigázása volt a célja, hanem, hogy megnyerjék a háborút." Nem...ezzel messze nem nyerték volna meg a háborút, a céljuk az volt hogy semlegesítsék hosszú idõre a csendes óceáni flottát.
A kérdező hozzászólása: Még egy példa: Sztálin is ki akarta terjeszteni a Szovjetunió hatalmát, mégsem foglalta el Nyugat-Németországot, Ausztriát, Jugoszláviát, Görögországot. Attól még, hogy diktátor volt, nem volt teljesen õrült, õ is tisztában volt a politikai realitásokkal.
A kérdező hozzászólása: Az 5.-re válaszolva: Nincs igazad, a politika nem így mûködik. A nyugati sajtó próbálja úgy beállítani Hitlert, mint egy õrült diktátort, aki meg akarta hódítani az egész világot, de ez nem igaz (30-as évekre biztosan nem, de azzal én is tisztában vagyok, hogy élete vége felé nagyon leromlott az egészségi állapota). Az 1938-as müncheni egyezmény is bizonyítja, hogy értett a politikához. Ha Franciaország és a Szovjetunió nem állt volna Hitler útjába, akkor megelégedett volna a Csehszlovákia, Lengyelország, Magyarország, Románia feletti uralommal. Ez abból is látszik, hogy nem Franciaországot támadták meg elõször, hanem kivártak a francia vezetés reakciójára. Nagy-Britanniát és Franciaországot biztosan nem támadta volna meg Hitler, ha azok nem üzennek hadat. A Szovjetunió elleni háború is megelõzõ csapás volt, ha a németek nem támadtak volna, a szovjetek akkor is megteszik. (Hasonlóan a Pearl Harbour-i támadásnak sem az USA leigázása volt a célja, hanem, hogy megnyerjék a háborút.)
A kérdező hozzászólása: A kérdés a 30-as évek végére vonatkozik. 1944-re már nagyrészt minden eldõlt. Ha Franciaország és Nagy-Britannia ráhagyja Hitlerre, hogy keleten terjeszkedjen, megmenekült volna 600000 francia, 380000 brit és rengeteg pénzt spóroltak volna meg, elkerülhették volna országuk meggyengülését. Bár el kellett volna viselniük Németország vezetõ szerepét Európában.
A britek nem így akarták, azért volt terv, hogy a partraszállás valahol Olaszország és Jugoszlávia területén legyen. De akkor USA elnök nem szerette volna, ha a terület angol befolyás(!) alá esik és megvétózta ezen terveket. mennyivel jobban jártunk a francia/szovjet befolyással, mi?
Kedves kérdezõ! Te nem vagy tisztában a történelmi elõzményekkel (sem). Így nehéz vitatkozni veled. Olvasgass olyan mûveket, mint a "világ felosztása" meg az "újrafelosztása". Hogy tisztuljon a homály.

Miért jön zavarba? Párom, ha összetalálkozunk a volt élettársával, olyan zavarba jön mint egy 14 éves, nem értem miért?

Állítása szerint nem érdekli a n?,de lassan nem hiszem ezt el,és úgy érzem én csak azért kellettem hogy ?t eltudja engedni.

Legjobb válasz: Ugyan már!ha már gyereketek is van és téged szeret miért érdekelné még mindig az exe?Egyszerûen csak arról van szó,hogy nem tudja hogy viselkedjen a nõvel.Hisz együtt voltak gondolom évekig és ismeri kívül-belül.(bocsi) Én is zavarba jövök,ha meglátom az exem pedig annak már 7 éve,hogy vége és semmit nem érzek iránta.Mégis zavarba jövök.Idegesen vihogok és el is pirulok.Ez van! 31/L

Ugyan már!ha már gyereketek is van és téged szeret miért érdekelné még mindig az exe?Egyszerûen csak arról van szó, hogy nem tudja hogy viselkedjen a nõvel.Hisz együtt voltak gondolom évekig és ismeri kívül-belül.(bocsi) Én is zavarba jövök, ha meglátom az exem pedig annak már 7 éve, hogy vége és semmit nem érzek iránta.Mégis zavarba jövök.Idegesen vihogok és el is pirulok.Ez van! 31/L
Lehet hogy te vagy az oka. Nem rossz értelemben mondom, hanem hogy az lehet neki kínos, hogy a jelenlegi és volt párja egyszerre van mellette. Nem valószínû hogy a pasinak jelent valamit, én is voltam már ilyen szituban, pedig a lelkiismeretem nekem is tiszta volt. Úgyhogy nyugi, ha csak ennyi a gond, ne is foglalkozz vele.
Osztom az elõttem szólók véleményét. Szerintem sem jelent neki semmit, valószínûleg nem tudja hirtelen, hogy hogyan viselkedjen vele szemben a te jelenlétedben. Biztos nem akar túl jópofa, vagy túl kedves, vagy túl akármi lenni vele, mert fél, hogy félreértenéd; illetve az is zavarhatja, hogy tényleg nem érdekli a csaj, nem akarna odamenni, de ha már összetalálkoztak, muszáj vele beszélni pár szót, hogy ne legyen bunkó, és nem tudja, mit mondjon.
Én annyira zavarban lennék, hogy nem is vállaltam be, hogy ilyen szitu elõfordulhasson. Többek közt ezért vártam meg a szüzességemmel a férjemet. Úgyhogy a zavar teljesen normális.
Én is rögtön arra gondoltam amire a második válaszoló, hogy miattad, mert azt gondolja neked rosszul eshet hogy ott az exe. Legalább is én magamból indulok ki, nekem is elég kínos az ha a barátommal vagyok és összefutunk valamelyik exemmel. Csak nekem ilyen fapofám van amin nem látszik ha zavarba jövök:) 25/l
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

Férfiak, volt már olyan nõtök, aki nem igényelte a szexet? Ha volt, miért nem igényelte?

Legjobb válasz: ha lenne ilyen nõm, már nem lenne.... nálam a szex alap dolog a kapcsolatban, ha az nincs akkor halott ügy

ha lenne ilyen nõm, már nem lenne.... nálam a szex alap dolog a kapcsolatban, ha az nincs akkor halott ügy

Miért nem olyan érzés volt mint amire számítottam?

volt/van egy pasi, akirõl kb 1 éve álmodoztam. mindig csak õ járt az eszembe, már úgy éreztem hogy beleszerettem. minden este úgy aludtam el, hogy elképzeltem az elsõ közös csókot, stb.

Legjobb válasz: Mert tökéletesnek képzelted el, tökéletes pedig nincs, és amit elképzelünk, nem lesz olyan. Üdv a valóságban.

Mert tökéletesnek képzelted el, tökéletes pedig nincs, és amit elképzelünk, nem lesz olyan. Üdv a valóságban.
Élvezetes akkor lesz igazán, amikor megszokjátok egymást. Vannak kivételek (nekem is volt olyan lány akivel már az elsõ is eufórikus volt), de ne várj csodát :)
mindenkinek addig kell valami amig elerhetetlen utana mar nemis annyira ha megkapja!
"Azt hiszem, az a legnagyobb gond azokkal, akik azt akarják, amit nem kaphatnak meg, hogy amikor végre megkapják, már nem is kell nekik..." 
Az elõzõt támasztom alá.
ez olyan, mint amikor meglátsz valakit, és nagyon megtetszik. aztán egy ideig nem látod, de ez idõ alatt ábrándozol róla, elképzeled milyen lehet, mintha látnád magad elõtt, mennyire tökéletes. aztán újból meglátod, és nem is tûnik már annyira tökéletesnek. a válasz az, hogy túl sokáig nem kaptad meg, túl sokáig álmodoztál róla, így túl magasra tette a lécet, anélkül, hogy csinált volna bármit is.:P

Férfiak, volt már olyan, hogy hullámvölgyben elegetek volt a feleségetekbõl de nem tudtátok megmagyarázni, miért vagytok allergiásak rá?

Mi most így vagyunk, a férjem minden mondatomra ugrik, minden mögött bántó szándékot vél felfedezni, ugyanakkor azt mondta, szeret és nem akar elválni. Õ 48 én 45 leszek.

Legjobb válasz: Valószínüleg sok mindenért szóltál, ami valójában õt is nyomasztja. Én gyerekként, tinédzserként ugyanezt tapasztalom anyukámmal, ugrom minden mondatára, szívesebben vagyok egyedül, mert mindig úgy érzem nyaggatni fog. Meg kell próbálni megbeszélni, félrebeszélés, illedelmeskedés nélkül. 16/f

Valószínüleg sok mindenért szóltál, ami valójában õt is nyomasztja. Én gyerekként, tinédzserként ugyanezt tapasztalom anyukámmal, ugrom minden mondatára, szívesebben vagyok egyedül, mert mindig úgy érzem nyaggatni fog. Meg kell próbálni megbeszélni, félrebeszélés, illedelmeskedés nélkül. 16/f
Talán üljetek le és beszéljétek ki magatokból kinek mi a problémája, aztán keressetek közösen megoldást.
A kérdező hozzászólása: Megpróbáltuk, azt mondja, nem tudja, miért van ez. És így megoldás sincs.
Esetleg humor. Próbáld megnevettetni, amikor ilyen. Hátha kizökkenti, ha mondasz valami vicces baromságot. Szóval ne arra menj rá, hogy kielemezzétek, hogy mi a baj. Az sokszor csak bezárja a másikat, meg magunkat is a vitába. Hanem arra, hogy hogyan lökheted vissza a jó kedélyét a normál mederbe. A lényeg, hogy valahogy a feszült pillanatból gyertek ki. Lehet egy hirtelen téma váltás is valami kellemesre, kedvesre is. Nem tudom.
az én férjem sem tudta megmagyarázni. aztán ráhagytam, nem szóltam semmiért, kizártam magamból. mindketten egyedül bolyongtunk, amikor volt ideje gondolkozni, és rájött, hogy már nem én idegesítem, hiszen jelen sem vagyok, hanem annyira kiborul mástól, hogy az én megszólalásaim már csak az utolsó cseppek. beszélgetéssel nem jutottunk sehová, csak az után, hogy erre rájött, és megosztotta velem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!