Találatok a következő kifejezésre: Miért viselkednek fiúk (13 db)

A lányok miért ilyen bunkók és lekezelõek többnyire a velük ismerkedni próbáló fiúkkal? Miért viselkednek úgy, mintha õk valami istennõk lennék?

Nekem úgy tûnik, hogy a lányok azt hiszik magukról, hogy bármit megtehetnek egy fiúval büntetlenül. Azt sem értem, hogy kinek lenne kedve ilyen utálatos személyiségû lányokkal összejönni. De mivel fiú vagyok, sajnos nekem kell kezdeményezni és elõre nem tudhatom ki a rendes és ki a bunkó. De a bunkók vannak többségben, sajnos. Ezek után nem értem, miért nem a lányok kezdeményeznek, ha ennyire bunkók úgyis az ismerkedni próbáló fiúkkal.

Legjobb válasz: Talán ideje lenne tükörbe nézni, és ahelyett, hogy szidsz másokat, elgondolkozni, vajon miért olyan hûde bunkók.

Talán ideje lenne tükörbe nézni, és ahelyett, hogy szidsz másokat, elgondolkozni, vajon miért olyan hûde bunkók.
Aki bunkó azzal ne foglalkozz, ilyen egyszerû a dolog. Én nem foglalkozom olyanokkal.
Veled lehet azok... Én okos vagyok, és tudom õket kezelni, ezért velem nem azok.
ugyanazért, amiért a fiúk maguk között kibeszélik a lányokat :) õk is "menõzni" akarnak, hogy "úristen idejött a srác, de nem jött be nekem úgyhogy el is küldtem. mit képzel?" és ez a barátnõk között viháncolást vált ki. szegény srác meg ottmarad :/ igazából én pont olyan lány vagyok, aki senkit nem küld el, mert sajnálom a fiúkat, mindenki megérdemel egy esélyt :) de gondolj bele, ez ugyanígy van a fiúknál is, ha nem tetszik neki egy lány, aki állítása szerint elkezdett nyomulni, akkor jönnek a haverok és kitárgyalják. kölcsön kenyér visszajár, szokták volt mondani :)
Azért hiszi kazt, mert a sok "bármieképesvagyokegyszexért" himek sorban állnak a kegyeikért. Hidd el, hogy az kelti fel jobban az érdeklõdésüket, akik rájuk sem bagózik. Sok lány megszokta, hogy hasraesnek tõlük, és arculcsapásként éri õket ha valaki nem. Egy részük ettõl totál ideges lesz, és intellektusuknak megfelelõ stilusban reagálnak, aztán pedig elkezdenek gondolkodni, hogy te miért nem. (nyilván annyira veszed komolyan ahogyan reagált. Útszéli stilusú lány egybõl leirva. (a szexhez is kell intelligencia, sokat nem várj tõlük)) A másik oldal: a lányt senki nem veszi észre csak te. A köznyelvben ezt irják le a "k -val mint a királynõvel, királynõvel mint k-val." közhellyel. De tény: nagyon tud mûködni ha ellentétesen reagálsz, mint amit megszokott. Ha a férfiaknak lenne önbcsülésük ( mint ahogy nincsen. ÉS pontositok is: A fiúknak nincsen a férfiaknak van) akkor ezek a lányok nem igy viselkednének. Mert nem õk lennének a "világ közepe". De amig sok önbecsülés nélküli fiúcska liheg utánuk addig csodát ne várj az ügyben :)
Mert megtehetik. Még az átlagos kinézetû lányokra is nyomul 10-15 pasas, és azért képzelik (bocsánat, kéBzelik!!!!!!) hogy körülöttük forog a világ, mert ez sajnos így is van. Ettõl megnõ az arcuk, és azt küldhetnek el az anyjába akit akarnak. És meg is teszik, natív rosszindulatból. Sajnos nagyon sok emberben (nemcsak lányokban) benne van ez a primitív, rongy mentalitás hogy ott szivassuk meg a másikat ahol csak lehet, hihihi-hahaha, hogy póruljárt... Na persze amikor õk járnak pórul és õket röhögik ki, az valahogy már nem ilyen vicces. A megoldás: le kell szarni õket, azzal hogy loholsz utánuk nyelv lógatva, csak tovább hízik a pofájuk.Ha meg flegmáznak, tahóskodnak, szereld le õket pár megjegyzéssel, pl. a külsejükre: "Hogy nézel ki bmag, négyezerér' a Rákóczin jobbat kapok, mi olyat tudsz amit õk nem? Na kotródjál vissza a sarokra."
A kérdező hozzászólása: 1-es, értem mire célzol, de figyelj már, nem a külsõ alapján kéne bunkózni valakivel. Minden ember egyenlõ érzõ lény és megérdemli, hogy tisztelettel, úgy bánjanak vele, ahogy õ is bánik a másikkal. TEhát, ha valaki nem bunkó módon közelít, akkor illene nem bunkózni. Ja az meg a másik, hogy sokszor kép nélkül is bunkók, szóval még csak nem is tudják, hogy néz ki a másik, de még, ha ronda is szerintük, bár szerintem helyes fiú vagyok, akkor sem kéne így bánniuk senkivel sem. Persze, majd, ha hirtelen mi fiúk felpofoznánk egy-két lányt, megnéznénk ki az, aki támogatná ezt. Na akkor tessék már odafigyelni a másik tiszteletére, kedves lányok!
Mert a legtöbb retardált. De még mielõtt jön a flame, a fiúk is.

A fiúk miért viselkednek néha teljesen ellentétesen?

Van amikor ott mászkál körülöttem direkt,de van maior meg elmegyek mellette és rám se néz?! Na most akkor mivan??

Legjobb válasz: A fiuk sosem szoktak "ellentétesen" viselkedni, az a lányok szokása, csak te képzelsz többet mint ami van....

A fiuk sosem szoktak "ellentétesen" viselkedni, az a lányok szokása, csak te képzelsz többet mint ami van....
hát nincs mit!
Igen, ez tényleg a pasik szokása.... lehet, hogy agykihagyása van. Elitta az agysejtjeit vagy mániákus depressziós vagy bu*zi csak néha megjátssza hogy hetero.
Simán elõfordul, hogy teljesen ellentétesen viselkednek az emberek (fiúk-lányok egyaránt). Nekem volt olyan pasim az életemben, aki nagyon szerelmes lett belém, de miután megmondtam neki, hogy nem lehet köztünk semmi, egy ideig hihetetlen f*sz volt velem, bunkózott, stb., de késõbb, mikor lenyugodott, és már tudtunk normálisan beszélni, akkor elmondta, hogy mindvégig szeretett nagyon.
Hát igen... XD Ez most úgy van hogy a fiúk azt mondják hogy a lányok iylenek mert a lányok meg hogy a fiúk... de mindenki ilyen nagy általánosságban.. szerintem ezzel csak nagyon lazának akarja mutatni magát tudod hogy macsónak tûnjön a szemedben meg te fuss utána... De tetszel neki szerintem :) Lány voltam mellesleg xD
kérdezõ ezt pont úgy irtad le mintha lányokról irtad volna, hisz lányok 95% -a tesz igy... Fiúkból meg max 5%...és lehet csak azért mert utánozza a lányt...vagy esetleg viszonozni akarja a lánynak, hogy lássa milyne érzés...vagy esetleg lányos a fiú, vagy nem tudja mit cisnáljon, vagy valami baj van vele:P Vagy amikro nem nézett rád akrko nem vett téged észre
simán bejössz neki, csak szégyenlõs kicsit.. én is ilyen vagyok :D menj oda hozzá :)
A kérdező hozzászólása: Uccsó hozzászólás a legbiztatóbb :D
Csak zavarban vannak, mert tetszik nekik nagyon a lány. Ilyen egyszerû.
A kérdező hozzászólása: amikor* hát elsõ válaszoló: köszi a választ!
Biztos van rá egyszerû magyarázat. Vagy félénk vagy nem tudja eldönteni mit akar, vmivel megbántottad, vagy nem hiszi már hogy van nálad esélye. Nem kell egybõl túlbonyolítani, nem meleg , meg nem depressziós. Ha meg elitta volna az agysejtjeit mint én már rég leszólította volna és hülyeségeket csinálna hogy megkapjon.

Nem értem ezt. Miért viselkednek így a fiúk? Hogy lehet, hogy nem akar velem lenni 'úgy'?

Barátommal elég rég nem feküdtünk le,nem olyan helyen találkoztunk,és nem volt alkalom...

Legjobb válasz: Nem akarok vészmadár lenni, lehet, hogy tévedek, de egy egészséges 18 éves fiú ha nem akar szexelni a barátnõjével ott valami gond van. Vagy fizikálisan, vagy mentálisan de problémája van.

Nem akarok vészmadár lenni, lehet, hogy tévedek, de egy egészséges 18 éves fiú ha nem akar szexelni a barátnõjével ott valami gond van. Vagy fizikálisan, vagy mentálisan de problémája van.
nem lehet hogy aszexuális ? (és nem vízöntõ egyébként?:D)
Bocsáss meg, de szerintem nem vonzódik hozzád. Legalábbis SZERINTEM. Ha nekem bejön egy csaj, még a sz.xkapcsolatban is benne lennék. Ha nem akar veled lefeküdni, ott valami nagy probléma van.
Eleve milyen kapcsolat az, amiben nem lehet még egy ilyen alapvetõ dolgot sem rendesen megbeszélni? Én a helyedben tennék egy utolsó kísérletet, hogy mindent kibeszéljünk, kifejezve, hogyha ez nem sikerül, akkor részemrõl vége a kapcsolatnak. 32F
A kérdező hozzászólása: 2.nem, de szerintem semmi köze a horoszkópjához. Régebb, ha volt óvszer kéznél és már olyan helyzetben voltunk, akkor akarta, viszont akkor is ráparázott eléggé.Mondta is, hogy amíg nem vagyok idõsebb neki nem hiányzik az, hogy folyton aggódjon ezen. Lehet ez alapon úgy gondolja vissza tartja magát ilyen téren? Akkor viszont nem értem, hogy ha szexet nem is akar, legalább pettingelhetnénk vagy valami, de egyenesen nem hív meg magához, nem vagyunk kettesben.
Nekem nem kellene kétszer mondani! Én egy ilyen alkalmat nem szalasztanák el.
A kérdező hozzászólása: Mikor kérdezem annyit mond, hogy nem akar aggódni stb, hiába mondom, hogy nem lehet baj ha védekezünk. Vagy azt vágja hozzám, hogy én folyton csak azt akarnám. Tehát nem tudok kiigazodni rajta, mást nem mond, ezért gondoltam itt valaki volt még hasonló helyzetben, vagy viselkedett így, és megmondják az okot...:/

Miért viselkednek ennyire furán a fiúk?

Vagy a fiúk szemében mi lányok is furán viselkedünk? Ha igen, akkor mi az ami a ti fejetekkel nézve fura? Pl. számomra nem értelmes ha egy fiú megutaáltatja magát azzal a lánnyal aki tetszik neki.

Legjobb válasz: Mért megutáltad a fiút,akinek tetszel?

Mért megutáltad a fiút, akinek tetszel?
Az ilyen fiú éretlen egy kapcsolatra. Belül még kisfiú, és nem férfi. Egyébként az érettség nem csak kor kérdése: valaki 30-40 évesen sem tud éretten, intelligensen kezelni másokat, valaki meg már gyerekként is, késõbb tízenévesként, majd felnõttként is mindig intelligensen bánik másokkal.
Ha a fiu bun.kó, és olyan mint ha utálna, az nem azt jelenti hogy teccel neki hanem hogy teljesen belédesett. hidd el. Nekem is volt ilyen barátnõm. ja és mi a fura a lányokban? ez:- csoportosan mennek wc-re. MINDENT megbeszélnek, nem szégyelnek semmit, én már nem egy lányt láttam csókolózni.(nem csak szájrapuszizni). Ja és ismertem olyat is aki belefogott egy lezbikalandba (elõtte jártam mindkét csajjal amugy, és nem feküdtek amugy le egymással). Amugy mi bennünk a fura? (Fiu)
El tudom képzelni, hogy ez volt az "udvarlás" nála. Fel akarta kelteni a figyelmedet, csak éppen nem a legjobb módját választotta. De nem minden fiú ilyen.
A kérdező hozzászólása: pl o volt az aki folyton kigunyolt. es akk utana enis elkezdtem ot. ekko leallt de aztan meg elkezdett kovetni es szidni. na ekko hulyeztuk 1mast. vegul hirtelen rendesen kezdett vislkedni es most tok joban vunk
a fiúk furák.. de a lányok is.. :D
nem a fiúk és a lányok, hanem a hülyén és a racionálisan viselkedõ emberek között van különbség. Korral és oktatással javul a dolog egy keveset.
És ha nem volt kölcsönös az utálat? Mit tett a fiú?
mert undok vagyok, és cgi. :D Rossz a belsõ kémiám és, ha nekem nem lehet jó, másnak se legyen az. A rossz
A fiúk és a lányok nagyon másmilyenek, soha nem értik meg a másikat teljesen. Sõt, emberenként is más, egymást se értik sokszor a fiúk, vagy épp a lányok.
Mert akkor már rég nem érdekelne téged.
A kérdező hozzászólása: igen, de aztan elmondta es nem akartam hinni neki, mert nem volt realis azok utan amiket mondott es csinalt. ami megviccesebb azaz h en kedveltem. addig amig kdves volt. most h tisztaztuk a dolgokat tok jo minden, csak nem ertettem h miert nem ehetett volna kivagni azt a reszt a dologbol miko utaltuk 1mast o.O
A kérdező hozzászólása: mint mondtam joban vagyunk, tudom es latom h nem erett, es nemis tervezek vele semmit hisz tanulnom kell:)

Miért viselkednek úgy a fiúk a lányokkal mint szexuális tárgyakkal?

A tini fiúkra értem. Úgy kène bánni a nõkkel mint az istennõkkel. Hova süllyedt a világ. -.-*

Legjobb válasz: "Úgy kène bánni a nõkkel mint az istennõkkel" Persze, nutellával körülrakni, mézben-tejben fürdetni...azért végletekbe ne szaladjunk, férfi és nõ egyenlõ. Egyenlõ félként kell kezelni egymást. Csak ezt pár énközpontú ember (bocs, de ezzel a kijelentéseddel te is ide tartozol, ha lány vagy) nem fogja fel. De azt megsúgom, hogy nem minden fiú foglalkozik úgy a csajokkal, mint egy tárggyal. Haverom is, ha úgy beszél velük, le is cseszem annak módja szerint. 17/F Remélem megleptelek.

Egyik lány sem érdemli azt, hogy egy puszta szextárgynak nézzék. Viszont azt sem, hogy istennõként bánjanak velük. Nem vagyunk istennõk, mindannyian csak emberek vagyunk erényekkel és gyarlóságokkal együtt.
"Úgy kène bánni a nõkkel mint az istennõkkel" Persze, nutellával körülrakni, mézben-tejben fürdetni...azért végletekbe ne szaladjunk, férfi és nõ egyenlõ. Egyenlõ félként kell kezelni egymást. Csak ezt pár énközpontú ember (bocs, de ezzel a kijelentéseddel te is ide tartozol, ha lány vagy) nem fogja fel. De azt megsúgom, hogy nem minden fiú foglalkozik úgy a csajokkal, mint egy tárggyal. Haverom is, ha úgy beszél velük, le is cseszem annak módja szerint. 17/F Remélem megleptelek.
Hát ahogy azok a lányok viselkednek, pont ennyit érdemelnek.
Miért kéne istennõként kezelni a nõket? Ugyanolyan emberek. Én mindenkit emberi módon kezelek és ugyanazt várom vissza.Nem mindig kapom meg.. 17/F
Az ilyen facebookon csücsörítõs, pózolós arrogáns partizós kis libákat én is annak tekintem õket. És egyre több tinilány ilyen.
A tini fiúktól ne várj mást
A kérdező hozzászólása: # 14 te tuti egy banánzabáló makákó lehetsz ha ilyet irsz -.-*
L'oréal. Ismered a reklámot nem?;)
Nincs igazad utolsó.Tudományos tény h a nõk szervezetében több a kén ezáltal büdösebbet finganak és szarnak is mint a férfiak.
most már 19:59
mai fiatal lányok nagy része egy féreg ri*banc ÉS akivel így bánnak az általában rá is szolgált..istennõ ezt még a borsónyi agyaddal sem gondolhattad komolyan.:) Papucs az aki istenít egy nõt Legyen meg oda vissza egy alap tisztelet és kész.De mit tudod te 12éves létedre.majd ha kijársz pár iskolát ;)
A kérdező hozzászólása: honnan veszed hogy 12 vagyok? 12 évesen pont leszam az ilyen dolgokat.
A kérdező hozzászólása: *leszartam
és az mikor volt tavaly? mert annyinak tûnsz és kész.
sok feminista nõ engem nagyon idegesit, én megbecsülöm a nõket, és néha nem kapom meg amit elvárnék, ami egyáltalán nem fair
Hidd el ha valaki ennyire ajnározva azt hamar megunnád. A lányok legnagyobb részének meg mindegy hogy udvarolnak csak legyrn jóképû a fiú.
A kérdezõ hány éves?
Mert néhányótok annyit is ér...
Amin bármelyik is rászolgál a tiszteletemet, egye bässza, ajnározom én õt ahogy csak tudom, addig meg ne gondolja, hogy nekem tesz szívessége azzal, hogy terpeszt.
A kérdező hozzászólása: # 3 az udvarlásra meg az ilyenekre értem.
"Egyenlõ félként kell kezelni egymást." +1
Adj rá egy okot, hogy miért tiszteljem õket istennõként és megyek is lábat csókolgatni.
A kérdező hozzászólása: jaj nem ugy értettem, hanem hogy ne ugy udvaroljanak már hogy szia cica van gazdád? aztán rácsap a csaj seggére, hanem bókolni, értitek . normálisan udvarolni.
Akkor fogom õket istennõként imádni, ha õk is istenként tekintenek rám :) Egyébként meg ugyanolyan büdöset sz*rnak, mint mi, meg amúgyis miért kellene hanyatvágódnom elöttük?
Te pedig kedves kérdezõ, álomvilágban élsz, ha azthiszed hogy a fiúknak be kell nyalnia... Nagyon kevés lány van, aki ezt megérdemli, és a felfogásodból ítélve te tuti nem vagy köztök... Nemi egyenjogúság, igaz? 14 voltam

Szerintetek miért viselkednek így az osztályomban lévô fiúk?

Tesin sosem akarnak a csapatba, pedig jó vagyok tesibôl... Az osztályban egyszer ültünk az ablakban és az egyik fiú felkiálltott, hogy engem dobjanak meg labdával:// nagyon jó érzés volt... De nem vagyok csúnya, mert a lakhelyemen még a felnôttek is megbámulnak, és udvarolni is szoktak..

Legjobb válasz: van barátod az osztályba?

van barátod az osztályba?
Mert csak.
alsó tagozatban ez már csak így megy. de az is lehet, hogy egy hp vagy, és most nem a házipáleszre, meg a hp nyomtatóra céloztam
tetszel nekik, csak olyan hülye korban vannak, hogy még nem bírják kimutatni, csak így.:)
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Sztem nem tetszem nekik, mert más lányokat mindig követnek, meg szépeket mondanak nekik.. Szerintetek azért ilyenek, mert kicsi a mellem?? 15 vagyok és 70A-s
osztálytársad ba.zdmeg.. mit érdekelné a te melled? de én kérek elnézést, ha nincs igazam.
Csefi :'DDD hp nyomtató, biztoos ? :D A kérdésre válaszolva én egy professzionális válaszoló vagyok és hát tudod a lányok elöbb érnek meg mint a fiúk. Agyilag is okosabbak a lányok. Ennyi, és nyugi szerintem ha nem vesznek be a csapatba a fiúk, akkor tuti 101% h nem vagy hülye khm.. Nyomtató. ;) :D
A kérdező hozzászólása: Köszi:D

A fiúk miért viselkednek a baráti társaságai előtt máshogyan?

Gondolok itt arra hogy nem akar észre venni, nem annyira figyel, nem köszön de ha egyedül van akkor ellenkezőleg. De akkor is az van ha én vagyok a barátnőimmel nem pedig ő a haverjaival. ez is valami jel ? 19/ fiú és 18/l

Legjobb válasz: eddig b.zikat ismertél bezzeg én hajjaj

eddig b.zikat ismertél bezzeg én hajjaj
csak annyi h szégyel téged vagy talán saját magát...hagyd ott és gyere hozzám:D 22F
Én ilyent nem tapasztaltam. Ha találkoztunk, rögtön odajött hozzám, mindegy, hogy kivel voltam.
Itt hajdú biharba a lányok olyanok hogy másak baráti társaságba mint egyedül...

Miért viselkednek így a korombeli 12-13 éves fiúk?

Õk azt mondják már nagy érett felnőttek,de ha például találnak egy tiszta betétet vagy valami menstruációra utaló jelet,akkor vagy röhögnek,vagy elkezdenek fujjogni,nem fogják fel hogy egy természetes folyamatról van szó.Szerintem nem tudják miről van szó igazából.

Legjobb válasz: Minden 12-13 éves fiú ilyen.Én is ilyen voltam pedig régen voltam már 12.

Minden 12-13 éves fiú ilyen.Én is ilyen voltam pedig régen voltam már 12.
Éretlenek még, ezért is hangoztatják ennyire, hogy õk már felnõttek, hogy az éretlenségüket leplezzék. aki tényleg érett, az nem hangoztatja ezt.
Ne lepõdj meg rajtuk: ebben a korban a fiúk sokkal éretlenebbek, mint a lányok. Ez késõbb is igaz marad (természetesen, egyéni kivételek mindkét oldalon vannak). Kiskamaszokról van szó, akikben éledezik már a nemiség iránti érdeklõdés (amely az emberi lényben kicsi gyerek kora óta ott van, de a serüléssel más árnyalatot ölt), de az élettani velejáróival még nem tudnak mit kezdeni, így aztán nyihorásznak, vörösödnek, csúfolódnak és röhincsélnek. Majd kinövik.:D
Pont ezért kéne a fiúkkal is beszélni a menstruációról, és más nõi dologról, hogy ha látnak egy betétet, az ne legyen neki vicces, hanem a világ legtermészetesebb dolga. Már 9 éves kislány is menstruálhat, tehát a fiúkkal is beszélni kéne róla már az általános iskola elsõ osztályában legkésõbb.
hát, engem nagyon idegesítenek az ilyenek, szinte "tiszta dedós" osztályom van. mindent leszólnak, röhögnek, csúfolnak. háth ez még egy jó darabig megmarad a fiúkban. én már nem bírom, ezért is megyek el, és mivel felvételi alapján vesznek fel, reménykedek érettebb oszt. társaim lesznek :) 13/F
Semmit. Majd felnõnek.
Így van, ha felnõnek és érettek lesznek másként fogják látni a dolgot. Ez az élet természetes rendje, hogy menstruál a nõ. Az én párom kifejezetten büszke magára, hogy ismeri a nõi ciklust és ha úgy adódik, hogy õ megy bevásárolni és tampont v betétet is kéne hozni, nem esik kétségbe, nem szégyelli, megveszi. És csak 23 éves.
Hozzá tartozik a kamaszodásukhoz, kinövik.
Még mindig a 07:09-es vagyok. Szerintem a szülõknek a fiaikkal is el kéne beszélgetni a menstruációról, hogy mire az iskolában kezdenek érni a lányok, tudják a fiúk is, hogy mi a menstruáció, és miért van. Mire használják a lányok a tampont és a betétet. De sajnos még sok lánnyal sem beszélnek róla.
Öhm, azért a lányok is könyékig benne vannak. Úgy csinálnak, mintha valami misztikus vallási szertartás lenne a menstruáció. Nagyon fiatal korukban (12-13)kedvelt szokásuk körbeállni, sutyorogni és csak a betét meg a tampon szavakat hangosabban mondani, hogy a fiúk is hallják. Állandóan jönnek a "lánytitok" dumával, a fiúk meg így reagálnak. De az a vicces, hogy sokan még késõbb (16-78-18-20 évesen) is így viselkednek-csak persze már nem ilyen gyerekes módon. Inkább szemlesütve, nem beszélve róla, ha fiúk elõtt szóbakerül még huszonévesen is röhögve. Ez amúgy szerintem kultúrafüggõ is, a feleségem nem magyar és nagyon meg volt lepve, hogy a helyi lányok, milyen "idiótán viselkednek". Mondjuk, ahonnan jött, ott meg elég nyíltan kezelik és hozta is ezt magával, például a munkahelyén kolléganõi (!!) rászóltak, hogy a tamponosdobozt tegye el a táskájába, ne rakja ki az íróasztala közepére, hogy aztán azzal a kezében menjen vécére. Otthonról ezt hozta. Teszem hozzá náluk nem is röhögnének ezen...
A tegnapi 07:09-es vagyok. A 18:32-es válaszoló hozzászólása is igazolta, hogy nem írtam hülyeséget. Így kell hozzáállni a menstruációhoz, mint Õ!
"Az árva gyerekek biológiát sem tanulnak?" ma már igen
Ez nálunk szerencsére nem jellemzõ, mivel ötödikben elmonták nekünk hogy mi az a menstruáció, és nem csak nekünk (lányoknak) hanem a fiúknak is. Megértették , (!) és azóta, ( igaz, hogy a legjobb fiúbarátom volt), de egyik nap megjött, és nem volt nálam betét. A haverom adott pénzt, és át tudtam menni még reggel a szemközti boltba. Szóval csak ennyi. Be lettek avatva a "nõi titokba (úristen...) " és nem idétlenek...
# 11 Az árva gyerekek biológiát sem tanulnak?
Valószínûleg attól függ, hogy a fiú a családjában hogyan látja, hogyan viselkedik anyukája, nõvérei. Egyik ismerõsöm árva gyerek volt, és számonkérte a feleségét, hogy mi ez a véres vatta, amit kikukázott... :(
# 9 Teljesen igazad van, de most már ne túráztasd magad :) )) még agyvérzést kapsz :DD
Az is lehet az ok, hogy Ti lányok annyira titkoljátok még az anyukátok elõtt is, ha megjön az elsõ menstruációtok. Szerintem ha nyíltabban beszélnétek a fiúkkal róla, és elmondanátok õszintén, hogy mi az, és mitõl van, akkor a fiúk sem viselkednének idiótán. Én fiú vagyok, és volt egy lány barátom, akivel õszintén tudtunk ilyen dolgokról is beszélni.
Amíg Ti titokzatoskodtok, addig mindig is lesznek idióta fiúk. Megint a 07:09-es voltam.
Én lány vagyok, és bizony valamilyen szinten egyet kell értenem az elõttem szólókkal. Hiszen mit várjunk, ha sokan (nõk) "betegségnek" nevezik a menstruációt...engem ez pl. nagyon idegesít.
A 07:09-es vagyok. Teljesen igaza van a 10:40-es Válaszolónak is! Annyit még hozzátennék, hogy Ti lányok csináltok tragédiát még abból is ha valaki meglátja nálatok a betétet vagy a tampont. Szóval a Ti felfogásotokon is kéne változtatni, és a menstruációt a világ legtermészetesebb dolgának tekinteni, mert az is!!!! Akkor a fiúk sem lennének idióták!
Ez azért van mert, hogy pl tartanak a lányoknak felvilágositó órát, és a fiúk nem tudják azt hogy mirõl volt szó. és akkor meg elkezdik hogy pl: Adtak neki tampont hahahaha stb .) Pl Egy 10 éves gyerek bemenne a discoba és az anyja megtudja Az anyja mire gondolna? biztos valami baja lehetett , vagy megsüketült vagy akármi amirõl nem tudnak a fiúk akkor rosszra gondolnak ennyi :P

A fiúk miért viselkednek máshogy a haverjaik jelenlétében?

Miért bunkóbbak,ég akkor is ha a haverjaik nem?Pl azzal aki tetszik nekik?Fiúk válasza érdekelne de lányok is írhatnak.:P

Legjobb válasz: Mert erõsnek akarnak tûnni, pedig nagyon jól tudja mindegyik a szíve mélyén, hogy az "erõsebb nem" csak a fizikai megjelenésükre vonatkozik! :) cikinek tartják.... mégiscsak õk a "teremtés koronái", és nem akarják elveszteni a koronát :) Amúgy normális pasi nem csinál ilyet! Sõt, MOST KÉREK BOCSÁNATOT, normális pasi= férfi

Mert erõsnek akarnak tûnni, pedig nagyon jól tudja mindegyik a szíve mélyén, hogy az "erõsebb nem" csak a fizikai megjelenésükre vonatkozik! :) cikinek tartják.... mégiscsak õk a "teremtés koronái", és nem akarják elveszteni a koronát :) Amúgy normális pasi nem csinál ilyet! Sõt, MOST KÉREK BOCSÁNATOT, normális pasi= férfi
Mert keménynek kell tûnnünk más elõtt. Ha más "kan" is van a közelben, mint minden állat nekünk is feljebb valóságunkat kell tükrözni a "nõsténnyel" szemben. /A másik kannak jelezzük, hogy mi kemények vagyunk/ A nõ egyfajta behódolást jelképez, és önmagunktól függetlenül is ilyen reakciót adunk. Gyengeség jele magyarul! Azt hiszem ez egy kéretlen örökségünk a múltból. Egy bizonyos szívsebzettségi fok után már ez is elmúlik, de tény hogy nem sokan jutnak el arra a szintre. Egy pasi véleményét halottad!
Ez egy nagy szarság, ha már engemet szeret a barátnõm, akkor nem fogok színészkedni! Átölelem, arcon megcsókolom azok elõtt, akik néznek minket, nekik különben is tök mind1, nem? Egy android prototipus
Bizonyítani kell a haverok elõtt h milyen nagyfiúk. de ebbõl észre tudod venni h tetszel neki. ha már jártok v ilyesmi akkor szerintem már nem csinál ilyet nem? de mondom így tuti h a srác érez vmit irántad mm ha haverok elõtt bunkó am meg nem. csaj véleménye! fiúk igazam van?
Vannak olyanok akik ugyan úgy viselkednek.. Ha egy nagyon jóbarátom van ott akkor ugyan olyan vagyok... Ha csak egy haver akkor valamivel durvább:S:S De szerintem általában azért hogy a többi haver/barát ne lássa a romantikusabb, kedvesebb oldalát... Fiú voltam
Mert bizonyítaniuk kell _a nõ elõtt_, hogy nagyfiúbbak a többinél.
Az én barátom, csak a kapcsolatunk eleén csinált ilyet..és akkor még nagyon az eleén voltunk..1 hónap körül..Most viszont már 8.dik hónapban vagyunk, és semmivel sem viselkedik másképp mint mikor ketten vagyunk. A többi válaszolónak igazuk van..Megakarjak mutatni, hogy Õk a király a nagyvagány:) Mert ha már romantikusabbak vagy nyaliznak, akkor a haverok még lúzernek is nyilvánithatják:|

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!