Találatok a következő kifejezésre: Miért viselkedik velem (145 db)

Miért viselkedik velem máshogy az édesanyám, mint a testvéreimmel?

Vegyük például a mai esetet: kimentem az erkélyre cigizni, de nem jó az ajtó, így elég hangos, ha kinyitom. Õ épp kint teregetett és elkezdett velem kiabálni, hogy "szét fog törni az ajtó, minek mászkálok ki" stb. Ezután kijött nővérem is (22) ugyanúgy nyitotta az ajtót, mint én de neki mézes-mázos hangon mondta, hogy "óvatosan nyisd ki az ajtót, mert leér a padlóra". Másik példát említve: egyetemre járok, félévenként kell fizetni a tandíjamat, ami nem kevés. Ebből állandóan vita van, hogy miért nem dolgozok, meg hogy ő nem fogja fizetni. Egyébként nem ő fizeti, hanem édesapám, külön számláról, de ez csak részletkérdés. Szívesen dolgoznék, de az órarendemmel nem tudom összeegyeztetni, ha meg mégis meg tudnám csinálni, az a tanulás kárára menne, ami azt eredményezné, hogy esélyem se lenne átkerülni állami támogatott képzésre. Nővéremnek szó nélkül fizette a lakbért (amíg vissza nem költözött hozzánk), most is ő vesz neki cigit, ha valamit akar, mindig ad neki rá pénzt. Én havonta kapok 10.000 forintot, aminek a fele elmegy bérletre, a maradék 5000-ből kaját veszek, meg amire épp szükségem van (tollak, füzetek, motorba benzin stb.) De nem csak a nővéremmel viselkedik máshogy, mint velem, hanem öcsémmel is. Õ is ugyanúgy megkapja a havi 10.000-t, de ezenfelül minden héten kap minimum 5000 forintot tankolni, havonta/kéthavonta új (nem olcsó) cipőkre, ruhákra pénzt. Ha én kérek valamire, akkor egyből letámad, hogy nem lopja a pénzt, nincs neki és nem ad, mert kaptam hónap elején. Ezek mellett viszont ők nem csinálnak itthon semmit. Én sokszor főzök, sütök, kitakarítom a konyhát, a fürdőszobát és csak azt kapom érte pl. a kaják esetében, hogy mindig anya takarít utánam (ami nem igaz!) és hogy miért ezt és ezt főztem, vagy hogy sosem csinálok itthon semmit. Õszintén szólva nagyon rosszul esik, hogy semmibe veszi a munkámat. Próbáltam vele beszélni, kérdeztem, hogy a testvéreimmel miért viselkedik máshogy, mint velem, hogy velem miért nem tud normális hangon beszélni (csak szebben fogalmaztam meg) de csak felhúzta magát és lenéző hangsúllyal közölte, hogy ez nem is így van. Szóval bánt ez az egész, pedig én próbálok már-már betegesen megfelelni annak, amit ő szeretne látni. (Félreértés ne essék, nem az bánt, hogy nekem nem ad pénzt, hanem az, ahogy előadja az egészet. Ha segítségre van szüksége, akkor persze egyből engem hív, mert a tesóim nem, vagy csak nagyon ritkán csinálnak bármit is...És ezért is csak azt kapom, hogy "látod, többet kéne segítened".) 19/L

Legjobb válasz: Ha a tesóid kiállnának érted, akkor beszélj velük és közösen mondjátok el ezt anyudnak. Ha ennek nincs értelme, mert õket se érdekled különösebben, akkor én a helyedben nem csinálnék otthon semmit. Ne fõzz, ne süss. Takarítsd ki a szobádat, meg néha a fürdõszobát, ha arról van szó, de ne segíts. Ha anyud megkér rá, akkor mondd hogy múltkor is te segítettél, most kérje meg valamelyik tesódat, mert neked tanulnod kell, számonkérés lesz. Ha így viselkedik, akkor biztosan nem tennék kedvére. Aztán lehet egy idõ után újra minden a régi, de egy darabig magamat ismerve, biztosan ezt csinálnám.

Ha a tesóid kiállnának érted, akkor beszélj velük és közösen mondjátok el ezt anyudnak. Ha ennek nincs értelme, mert õket se érdekled különösebben, akkor én a helyedben nem csinálnék otthon semmit. Ne fõzz, ne süss. Takarítsd ki a szobádat, meg néha a fürdõszobát, ha arról van szó, de ne segíts. Ha anyud megkér rá, akkor mondd hogy múltkor is te segítettél, most kérje meg valamelyik tesódat, mert neked tanulnod kell, számonkérés lesz. Ha így viselkedik, akkor biztosan nem tennék kedvére. Aztán lehet egy idõ után újra minden a régi, de egy darabig magamat ismerve, biztosan ezt csinálnám.
beszélj a tesóiddal, ha õk is így látják a helyzetet akkor együtt kérdezzétek meg. én ezt csinálnám
Velem is ugyan igy van. Anyu sokkáig dolgozik és itthon mindent én csinàlok, ha itthon vagyok, ugyan is èn is tanulok. Az öcsèm mindent megkap szò nèlkül, pedig egy lusta disznõ, ùgy kell mèg azért is könyörögni neki h locsolja meg a füvet, àllandòan csak csavarog a cimboràkkal. Valamikor ugy èrzem magam mint 1rabszolga. De le se [email protected] 2hét mulva be fejezem a sulit ès költözök...:)

Miért viselkedik velem így az anyukám? 12/L

Sziasztok. Kiskoromban anyukám kedves,megért?,házias anyuka volt apukám mellett. Már több mint 6-7 éve váltak el apukámmal,és azóta nevel?apám van. Úgy érzem anyukám teljesen megváltozott mellette,már nem f?z annyit inkább éterembe járunk,már nem olyan kedves és megért?,mintha átváltozott volna a személyisége mióta azzal a férfival van. Nem úgy értem,hogy gonosz lenne velem vagy nem adna meg nekem mindent,de nem olyan mint régen. (Hozzá kell tennem ez egy pénzes férfi.) folyamatosan kutat a gépemben,ha már hazahozok egy négyest ki van akadva és ordibál,ilyenkor a feszültséget vágni lehetne otthon. Ha véletlen valamit elrontok ? folyamatosan ezt a mondatot idézi fel újra és újra : " Ilyen hülye lányom van,szerintem a föld még nem hordott ilyen gyereket a hátán aki ennyi buta lenne". Meg ha valamit nem úgy csinálok,ahogyan ? azt mondja azzal fenyeget?zik,hogy apámhoz fog elküldeni lakni. Miért ilyen velem? Újabban egy-egy kisebb hisztimnél már tollat,meg ilyen apróbb dolgokat vág hozzám. Ami még fontos lehet,hogy a legújabb hobbija a bulizás (34 évesen!!!!) , a 28-29 éves barátn?ivel ilyen-olyan "bulcsikákba járkál rózsaszín rucikácskákban" Miért lett ilyen? Mi történhetett vele?

Legjobb válasz: Elõzõ, ritka nagy segg vagy. Teljesen igaza van a Kérdezõnek, ez nem normális viselkedés. Törõdnie kéne vele úgy, ahogy régen, senki nem akar egy bunkó, idegbeteg anyát. A gyereknek miért nem lehet igaza? Az anyja vállalta a gyereket, az a dolga, hogy nagykoráig segítse és szeretõ anyja tudjon lenni, ne csak magával foglalkozzon.

Elõzõ, ritka nagy segg vagy. Teljesen igaza van a Kérdezõnek, ez nem normális viselkedés. Törõdnie kéne vele úgy, ahogy régen, senki nem akar egy bunkó, idegbeteg anyát. A gyereknek miért nem lehet igaza? Az anyja vállalta a gyereket, az a dolga, hogy nagykoráig segítse és szeretõ anyja tudjon lenni, ne csak magával foglalkozzon.
Mert gyenge, akit meg lehet változtatni. A nevelõapádnak sikerült. Apám is teljesen kifordult önmagából, mióta mostohámmal élünk. Régen vicces volt, jókedvû, bohókás, most meg mindent halálos komolyan vesz, beszûkült tudatú, merev... nem szeretem, mikor olyan.
Mi bajod van? Fõz, de nem annyit mint régen -ez nem nagy dolog. Nem örül ha rosszabb jegyet kapsz -naná. Bulizni jár -jól teszi, ne savanyodjon be! Belenéz a gépedbe -kislány, amilyen képeket felraktok magatokról facebookra+minden információt magatokról, minden 14 év alatti gyereket így kellene ellenõrizni. Rosszul tûri a hisztijeidet... erre inkább nem mondok semmit. Ne hisztizz, engem ilyenkor pofon is vágtak, nem tollat dobtak felém.
Én két dologra tudok gondolni: vagy apukádra emlékezteted, azért lett ilyen. vagy a fiatalságodat irigyli ( amit nem értek mert 34 évesen jócskán fiatal még)
FromOz, 12 évesen mégis hol van felnõve ez a kislány? Téjékoztatlak, hogy 6-12 éves korig tart a kölyökkor, és 22-tõl számoljuk a felnõttkort.
utolsónak járt a + mert fetrengek hogy a karodba harapott az anyád!!! :'DDDDDD ------ Lehet hogy viccesnek hangzik, de Te se nevetnél ha veled történt volna....
Szerintem a mostoha apád nem "apa" és ezért nem érted meg vele magad, söt mi több, nem is akar "apád" lenni, ezért nem is foglalkozik a te lelki világoddal. Anyukád meg akar felelni neki, ezért hanyagol téged, hisz a pasinak más az élet stílusa: éttermek, bulizás a meghitt családi együttlétek helyett. Ezen csakis anyukád tud változtatni, hogy elgondolkodjon mi a fontosabb neki? A gyermeke aki lelki sérült vagy egy "új pasas"? Szerintem ülj le, és próbáld megbeszélni vele, kérdezd meg töle h hová lett az a megértö jó anyukád? Kívánom neked h magába szálljon, hadd ne vakitsa el annyira a pénz, a csillogás és változtasson a magatartásán. üdv, 3 gyerekes anyuka
utolsónak járt a + mert fetrengek hogy a karodba harapott az anyád!!! :'DDDDDD
Bár nekem rég volt már, de 10 éves koromban elváltak a szüleim és én sem csipáztam nevelõapámat!Biztos a Te Anyukádra is hatással van a nevelõ apád(sõt tuti), ahogy történt ez nálam is!Én Anyukám is mindent megcsinált csak jellemben változott meg..pl. sokkal szigorúbb volt velem is minden téren mint elötte, gondolom nevelõapám hatására.Ha pedig kihúztam a gyufát nála, akkor nekem esett mint egy cséphadaró ütött ha meg védekeztem akkor a karomba harapott(!) rendszerint:S Õ is járt bulizni bár nem a barátnõivel hanem nevelõfaterommal, én meg otthon gubbasztottam egyedül. Szóval nem volt rózsás nekem se ezen idõszakom, sõt nevelõfaterom meg, azt hajtogatta folyton ha rossz jegyet hoztam a suliból:Te olyan hülye vagy hogy mutogatni kéne..".., igazán jól esett:/ Aztán besokaltam és 15 évesen visszamentem Apámhoz.Nem mondom hogy Te tedd ezt, mert nem tudom milyen a viszonyod Apukáddal, de ha nincs más lehetõség....
A kérdező hozzászólása: Joci20 : Nem érted. Pont az, hogy ki nem állhatom a nevelõapámat, mert õ lehet az oka anyukám drasztikus változásának. Nem vele, nem tudnám ezt megbeszélni.
A kérdező hozzászólása: 4.válaszoló legalább érti mi a gondom =) Köszi.
Szólj apukádnak hogy bezséljen vele, mert paraszt lett anyu.(aki veletek él annak) Biztos szeret Õ is és tuti meg ért majd.Majd beszél anyukáddal és minden a helyére rázódik.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszi, de a 2.válaszoló nem érzi át a helyzetemet, igaza van, de valahogy úgy érzem nem teljesen. A 3. válaszolót meg nem értem, miért irigyelné a fiatalságom ?
Utolso, Olvasd at megint, azt amit en es azt is amit Te irtal.! Hol irtam, hogy felnott 12 evesen? Itt tajekoztatlak, idezek valaszombol. "Most mar nagyobb vagy, " "Most bulizhat, mar majdnem felnottel."

Vajon miért viselkedik velem így a pasi?

Nyáron pincérként dolgoztam mint diákmunka, ott megismertem egy 22 éves, elég jóképû pasit. Nagyon sokat beszélgettünk, ökörködtünk, és érezni lehetett, hogy bejövünk egymásnak, habár sosem randiztunk de elég sok célzást kaptam tõle, hogy csinos és értelmes vagyok, stb. Majd egyik napról a másikra, minelõtt vége volt a melónak, nagyon hûvösen viselkedett velem, már hozzám sem szólt, nem köszönt meg semmi, elvolt másokkal. Majd megtudtam, hogy már 2 éve barátnõje van. Namármost, úgy tûnik, hogy jövõ hétvégén lesz egy házibuli, ahova egy közös ismerõsünk mindkettõnket meghívott, valósznûleg õ is ott lesz. Hogy kellene viselkednem, szóba hozzam a tavaly nyári dolgokat?

Legjobb válasz: Ne. Minek? Semmire nem mész vele. Ráadásul az jobban megbolondít egy pasit, ha hidegen viselkednek vele(legalábbis az ilyen fajtát.) Õ szórakozott veled, szarj a fejére:D

Ne. Minek? Semmire nem mész vele. Ráadásul az jobban megbolondít egy pasit, ha hidegen viselkednek vele(legalábbis az ilyen fajtát.) Õ szórakozott veled, szarj a fejére:D
Elõ fordulhat, h csak azért kedveskedett veled, mert munkatársak voltatok, és ugymond 'kötelességének érezte' én is hasolló kép vagyok a kollégákkal: alapból letojom öket, de ha odajönnek hozzám akor kedves, normális vagyok velük. 23f
ó szépfiú emlékszel még rám tavaly nyárról? ezt kérdezd tõle mikor ott a csaja.


Miért viselkedik velem ilyen furcsán? Nem tudok kiigazodni rajta.

Van egy fiú akibe régen szerelmes voltam, illetve azér ezt még nem lehet annak nevezni. Kis hülyék voltunk, lehettünk talán 9-10 évesek. Õ persze nem szeretett engem, meg akkor ez még cikinek számított. Én meg az agyára mentem, úgyhogy összvesztünk. Aztán másik suliba ment és évekig nem hallottam róla semmit. Két éve viszont összejöttem egy másik fiúval, akiről kiderült hogy az ő legjobb barátja. Szóval mostanába elég sokszor összefutok vele. Először alig találkoztunk, de mostanába egyre többet. Jó haver, örülök neki hogy jól kijövünk, de néha olyan furcsán viselkedik. Valamikor bármit megtesz érte hogy kicsit kettesbe maradjon velem, és nagyon kedves. Valamikor meg szinte bunkó és távolságtartó. Nem értem hogyha bír engem akkor miért bunkózik, ha meg nem akarja hogy esetleg újra beleszeressek (ami megjegyzem lehetetlen mert nagyon jól megvagyunk a barátommal) akkor miért ennyire kedves. Teljesen összezavar. Én örülnék neki hogyha barátok maradnánk, de nem tudom hogy ő mit gondolhat rólam. Szerintetek, érez irántam valamit és azért ilyen?

Legjobb válasz: Szerintem tetszel neki. Nem akar veled rosszba lenni, mert ha jó fej csajszi vagy és lehet veled beszélgetni, akkor mi értelme, ugyan akkor a legjobb barátja csaja vagy és nem akarja õt elárulni...

Szerintem tetszel neki. Nem akar veled rosszba lenni, mert ha jó fej csajszi vagy és lehet veled beszélgetni, akkor mi értelme, ugyan akkor a legjobb barátja csaja vagy és nem akarja õt elárulni...

Miért viselkedik velem úgy, mint ha megérdemelném?

A barátom 21 éves én 17 az els? szerelme vagyok a leghosszabb kapcsolata 2 és fél hónap volt. Mi már 7 hónapja együtt vagyunk. Tudom hog szeret de nem érzem leültem vele megbeszélni hogy valami baja van e vagy nem szerete e vagy nem akar e mar velem lenni azert nem erzem hogy szeret e..Erre ? azt mondta hogy maga se tudja mi a jó fészkes fenet csinaljak hogy addig eljussak hogy szerete?

Legjobb válasz: nem tudja még h mit érez. nem tudsz mit csinálni,vagy vele maradsz és meglátod h beléd szeret-e vagy szakítasz vele. azt csak halkan jegyzem meg h ennyi idõ alatt illene tudnia. én minden kapcsolatomban 3 hónapon belül eljutottam oda h akarom vagy sem.

nem tudja még h mit érez. nem tudsz mit csinálni, vagy vele maradsz és meglátod h beléd szeret-e vagy szakítasz vele. azt csak halkan jegyzem meg h ennyi idõ alatt illene tudnia. én minden kapcsolatomban 3 hónapon belül eljutottam oda h akarom vagy sem.
"Erre õ azt mondta hogy maga se tudja mi a jó fészkes fenet csinaljak hogy addig eljussak hogy szerete?" Legyszi ezt a mondatod elmagyaraznad?...kicsit faradt vagyok es nem ertem, hogy hogy ertetted ezt De szeretnek valaszolni a kerdesedre
mert megérdemled
Véleményem szerint hagyd a fenébe. Ha szeret az ember valakit, akkor tisztában van vele. Sose a szavait nézd egy embernek, hanem a tetteit. Ez az ember még sose szeretett senkit. Ennyi.

Miért viselkedik velem így?

Nemrég szakítottunk.Valójában nem tudom,hogy szerelem volt-e részünkről még valamilyen szinten együtt voltunk,mert nem mondtuk ki sosem.Beszélünk továbbra is.Fogunk is találkozni.De én nagyon félek,mert teljesen más lett,mint amilyen eddig volt.Sokat veszekedtünk és ez is közrejátszott a szakításban,de ő most ingerült és provokatív velem.Közben féltékeny is nagyon.Nem tudom hová tenni a viselkedését.Most érzem azt,hogy úgy kezel,mintha az övé lennék.Kérlek titeket,hogy normális válaszokat adjatok,mert nekem ez nagyon fontos.Köszönöm szépen előre is!

Legjobb válasz: Korod? Nemed? hát...beszéld meg vele. Õ lehet szeretett és még szeret. De lehet csak meg akar tartani.

Korod? Nemed? hát...beszéld meg vele. Õ lehet szeretett és még szeret. De lehet csak meg akar tartani.
A kérdező hozzászólása: Nem kapok konkrét választ, hogy miért ilyen.Vagy elpoénkodja a választ, vagy ideges lesz, ha kérdezem.Jó lenne, ha egy pasi válaszolna, hátha könnyebben megérti.Sosem mondta, hogy szeret, csak éreztem. Nõ vagyok, 29 éves.
Már nem szeret, akkor nem engedett volna el. Amiért féltékeny, az azért lehet, mert nem tud "elengedni", nem azért mert együtt akar Veled lenni, egyszerûen még nem dolgozta fel a szakítást, és nem tudja elképzelni, hogy mással is boldog lehetsz, és nem csak Vele. Ezért próbál " birtokolni", és hamis reményeket küldeni feléd, mintha még mindig " szerelmes lenne". Ha a férfi szerelmes, és szeret... akkor szakítás után " meghunyászkodik", és teperni fog. AKI féltékenykedik, Õ csak az illuzióját akarja fent tartani. NE engedd, hogy bunkó legyen. Mond meg neki, hogy "NINCS szükségem Rád Kedves.. " Ha szeret, akkor tudtodra fogja adni, mint egy normális ember..LEÜL, és megbeszélni Veled. Amíg bunkó paraszt módon viselkedik, addig ne foglalkozz vele. MEGSÉRTETT, BUNKÓ volt!!! LÉGY NÕ, és küldd el! Ne engedd, hogy vegye a bátorságot, és megengedje magának!:) ) Kitartást!:) 22L
A kérdező hozzászólása: Én nem is mondtam, hogy szeret.Azt mondta szeretné, ha boldog lennék, de teljesen más, mint akit megismertem.Ez az énje számomra új.Szakítás után egy darabig normális volt, pátyolgatott.Aztán jöttek bulik és olyan, mint egy gyerek.

Miért viselkedik velem így a sógornőm?

Párommal vettünk egy házat, már abba próbáltak beleszólni hogy mért lesz a ház fele az én nevemen. Még felújítjuk a házat tehát még a szüleimnél lakunk. Mindig azt kérdezik páromtól hogy mikor költözik, mintha csak az övé lenne a ház. A másik dolog, egyfolytában azt mondják mindenkinek, hogy én nem csinálok semmit stb, de persze ez nem igaz. Írok egy pár példát. Nem fényezni akarom magam, de nem tudom melyik 22 éves mai fiatal állt volna oda (n?létére) betonozni, meg mikor vakolt nálunk párom haverja délel?tt megf?ztem, délután pedig mentem át anyagot szedni vödörbe k?m?vesnek meg hasonló dolgok. Szóvá teszem a páromnak és azt mondja hogy ne foglalkozzak vele, de engem idegesít. Hogyan kezeljem szerintetek ezt a helyzetet?

Legjobb válasz: A párodnak van igaza, ne foglalkozz vele. Mivel a sógornödnek úgy sem lehet megtiltani, hogy azt mondjon, amit akar - mert milyen alapon is lehetne - , ezért jobb, ha egyszerüen nem hallod meg, amit mond.

A párodnak van igaza, ne foglalkozz vele. Mivel a sógornödnek úgy sem lehet megtiltani, hogy azt mondjon, amit akar - mert milyen alapon is lehetne - , ezért jobb, ha egyszerüen nem hallod meg, amit mond.
Hát ha a saját házamról lenne szó, én is simán odaállnék betonozni... nem akkora dolog ez.
Azt javasolnám megérteni, hogy amit õk tesznek/mondanak/gondolnak, az tõlük függ, mert az õ jellemük. Nem tudsz helyettük dönteni. Ezt mindig tudd, és minden ilyen húzásukkor emlékeztesd rá magadat, tedd rendbe belül magadban. Számíts már elõre "nagyobb húzásokra", elõre készülj fel szerintem. Pl. a mi életünkbõl egy példa: a nászajándékot anyós-apósoméktól és egy rokonuktól (akit õk gondoznak) úgy kaptuk, hogy a borítékra csak a férjem neve volt írva, ill. anyósék négyszemközt csak a férjemnek adták oda, és persze ez azóta (8 éve) így megy a karácsonyi ajándékokkal. Megszokja az ember. Hasonlókra felkészülni, hogy majd hogyan engeded el a füle mellett és mosolyogsz hozzá. Nehogy már magadat emészd mások hülyesége miatt egy életen át, ezért mielõbb tedd ezt rendbe magadban. A magad érdekében, magadért.
Kötözködõkre felkészülve: A félreértések elkerülése érdekében: természetesen megyünk hozzájuk minden karácsonykor (24, 25-én is egész nap), és végigüljük jópofán, mûmosollyal...stb, emiatt adják az ajándékot (pénzt) már elõre a férjemnek. 17.48
Nézd, én is tudok betonozni, de fõzni is (amire nem volt sosem panasz), az anyósom mégis utál, pedig soha nem bántottam meg, sem szándékosan, sem véletlenül, a párom mégis velem él, nem az anyja véleménye érdekli és bevallom, bennem is van annyi tartás, hogy mivel tudom, hogy nem vagyok hibás, ezért nem is érdekel a flegma viselkedése...javaslom, hogy ha tényleg nem vagy ludas semmiben, akkor engedd el az egészet a füled mellet. Vannak nagyobb gondok is az életben, mint másoknak megfelelni mindenáron. 25/N
Onismeret, onbecsules! Ez a legfontosabb, es ne akarj Te a parod csaladjanak megfelelni, mivel ha mar most ilyenek, akkor a kesobbiekben sem fognak megvaltozni, mivel ez a rossz tulajdonsaguk megvan. Te csak Magaddal es a paroddal torodj, es engedd el a fuled mellett ezeket a megjegyzeseket vagy pletykakat. Sajnos eleg szomoru az eseted, de nagyon sok hasonlo van. Ertekeld azt, hogy a parod elfogad es ertekeli azt, hogy ilyen tulajdonsagaid vannak.
Mondd meg a párodnak, hogy védjen meg Téged a családja beszólásaitól. Õ csak meg tudja mondani a saját testvérének, hogy Te nem vagy semmittevõ..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de azt hiszem pár ember itt félreértett. Az elején leszögeztem hogy a betonozással meg stb nem fényezni akarom magam, egy kicsit tévedtek nem hinném azért hogy annyi mindenki oda állna betonozni. Na mindegy. A másik téma: Nem akartam senkit megbántani, akinek nem inge ne vegye magára, de mostmár azért is leírom, hogy ebbe az egészbe az a slussz poén hogy õk akik ilyeneket írkálnak megvettek Pesten egy 40 nm-es panelt, nem csinálnak az ég világon semmit. Anyós meg nyomja nekik a részletre a lóvét, szóval õk még arra is lusták hogy vettek volna egy használt házat és azt felújítgatták volna. Az ugye olcsóbb lett volna, de hát ott dolgozni is kellett volna.

Ha egy lány nagyon jóban volt azzal, akivel járt, aztán szakítottak, utána miért viselkedik vele úgy, mintha idegen lenne számára az illetõ?

Szakítás nem megcsalás miatt volt, hanem mert nem mentek a dolgok, szóval nem durva ok miatt.

Legjobb válasz: *tapasztatalt* Mert zavarban van a közelében, és nem igazán tudja, milyen legyen azután, hogy megszokott egy állandó kapcsolati szintet, ezért inkább abszolúte hidegen hagyja az illetõ. Pláne így, hogy "simán" nem mentek jól a dolgok.

*tapasztatalt* Mert zavarban van a közelében, és nem igazán tudja, milyen legyen azután, hogy megszokott egy állandó kapcsolati szintet, ezért inkább abszolúte hidegen hagyja az illetõ. Pláne így, hogy "simán" nem mentek jól a dolgok.
Én személy szerint azért szakítottam meg minden kapcsolatot szakítás után a pasikkal mert könnyebb nekem úgy felejteni. Amondó vagyok, ha kapcsolatként nem mûködött, az csak erõltetett feszengõs valami lenne, nem barátság. Így nincs értelme...

Lehet hogy meleg, vagy ha nem az, akkor miért viselkedik velem kétértelmüen?

Van egy férfi munkatársam, aki egyértelmü jeleket küldött felém hogy tetszem neki. ez mindenkinek feltünt. Azt mondták soha senkivel nem látták még úgy viselkedni, mint velem, és rám hallgat. Én is elkezdtem vonzódni hozzá de ritka zárkózott ember. A többiek régeb ideje ismerik mint én, de növel még sosem látták, a magánéletéröl sosem beszélt. Munka után, és hétvégén is szoktunk sms formájában beszélgetni. Úgyhogy teljesen azt hittem valami alakul. Szóval én kezdeményeztem nála, munka után el szerettem volna hívni, hogy üljünk be valahova. Erre vmi kifogást mondott hogy az ügyfelektöl is függ. (Aznap ugyanaddig dolgozom mint ö, és direkt munkavégzés után pár órára "kértem a randit", de azt mondta ha beesik zárás után 2!!! órával egy ügyfél akkor bent marad. Logikátlan az egész...) Feltünt hogy gyakran van nála férfitársaság (volt hogy egyszerre többen is!) akik nem ügyfelek, csak bejárnak hozzá beszélgetni. Nem áll össze a kép... Mindenki látta hogy udvarol nekem, és hogy hogyan néz rám, én is érzékeltem ezt, erre hopp, visszautasít. Másik munkatársam azt mondta nem normális hogy nem akar velem találkozni, és mint kiderült, másokban is felmerült (akik régóta dolgoznak vele) hogy meleg. Ja és amióta visszautasított megváltozott velem, "támadóan" lekezelöen beszêl velem és nagyon zavarban van eközben. Lehet hogy meleg? Ha nem az, akkor miért ilyen velem?

Legjobb válasz: Lehet hogy meleg...sõt, szerintem meleg.

Lehet hogy meleg...sõt, szerintem meleg.
A kérdező hozzászólása: A leginkább az nem tiszta, hogy ö utasított vissza engem, mégis ö lett ellenséges, "támadó" és lekezelö.
Lehet megbánta, hogy méregetett...mondjuk az is lehet, hogy csak beijedt?! Áh nem értem én sem.
A kérdező hozzászólása: Senki sem érti a reakcióját, a többiek sem. Annyit mondtak: ez nem normális. :-D
Lehet csak nézni szeret. :P

Miért viselkedik velem furcsán a tanárom? Bővebben lentebb

Egyetemista vagyok bölcsész karon, az egyik tanár nagyon furcsán viselkedik velem, nem tudom miért. Például az előadásokon folyton bámul, amíg jegyzetelek,de ha felnézek, elkapja a fejét...ettől nagyon kellemetlenül érzem magam, nem tudom mire vélni. Ha felállok előadás után, a padtársam szerint "stíröl", ezt én észre sem vettem, de így hogy tudom ez is zavar.A folyosón, ha meglát átmegy a másik oldalra, mintha leprás lennék, volt olyan eset, hogy többen álltunk, és csak úgy tudott eljönni, hogy felemelte a könyvet, ami nála volt, és úgy ment el, hogy a többieket inkább fellökte, de tőlem jó távol legyen...Tavaly volt egy eset, mikor tanfolyamot tartottak a termünkben, ahol előadás lett volna, én kicsit beszélgettem a tanfolyamos tanárral, összebarátkoztunk,majd megjött a csoporttársam,mondtam neki, mi a helyzet,mondta, hogy a tanárunkat látta az aulában kávézni, menjünk oda hozzá, kérdezzük meg tőle, hogy most elmarad az előadás, vagy mi van...Odamentünk, szóltunk, akkor is nagyon kellemetlen volt, mert nagyon feltűnően végigmért.Aztán vele együtt bementünk a terembe, ahol a tanfolyamos tanár barátságosan köszönt nekem és pár kedves szót mondott, mire a tanár mérges lett, elkezdett veszekedni a tanfolyamos tanárral, és elviharzott, de előtte nekem odakiabálta, hogy az óra elmarad. Senki nem értette a viselkedését. Nagyon kellemetlen volt, csoporttársam szerint megharagudott rám, de nem csináltam semmit... Egy szóbeli vizsgám volt vele, akkor is nagyon furcsán viselkedett, először "flegma és lekezelő" stílusban beszélt, miután nem tudtam a tételem, adott gondolkodási időt,addig mást vizsgáztatott, de ott ültünk vele szemben mindketten,nekem nagyon melegem lett az idegességtől,ezért levettem a sálam és kigomboltam a blúzom felső gombját, rám nézett, és belezavarodott a mondandójába, a másik vizsgázótól kérdezte meg,hogy hol tartott, miután az nem tudott válaszolni, kiküldte a teremből, majd hozzám fordult,hogy akkor mondjam, én mondtam,hogy nem tudom,hirtelen nagyon segítőkész lett, és könyörögnöm kellett, hogy írja be az elégtelent, felállt, elkezdett idegesen mászkálni, majd felemelte a hangját,és valami olyasmit mondott,hogy ha ezt akarom. Aztán újra flegma lett,és köszöntem, de nem köszönt vissza... Volt még pár ilyen eset, például megállóban biztos, hogy felismert, de nem köszönt, hanem elfordította a fejét,mikor köszöntem, másnak, meg odaköszönt, aki szintén csoporttársam volt,de alig járt be órákra, és nem is köszönt a tanárnak,még ő maga is meglepődött,hogy miért köszön neki a tanár...vagy könyvtárban volt még, hogy ugyanazt a könyvet fogtuk meg, ő a polc egyik felén, én a másikon, leborult az egész sor, a könyvtáros velem kezdett ordítozni, erre a tanár magára vállalta... A tanár 50 körüli, én 23 vagyok, apám lehetne, amúgy visszafogott, csendes embernek tartják, nemrég vált el, szóval nem hiszem, hogy azért viselkedne furcsán, mert tetszem neki.Egyszer olyan, mintha kedvelne, máskor meg mintha utálna. Már előadásokat sem szívesen veszek fel nála, nagyon kellemetlen a helyzet. Igyekszem nem foglalkozni vele, hátha csak beképzelem a dolgot, de az ötödéves mentorom szerint nála érdeklődött rólam, és ő is furcsának találta a kérdéseit és a viselkedését... Ti mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: Ö, mielõtt bármit is írnék, tudom, hogy 50 éves, de legalább jól néz ki? :D Nem lehet, hogy csak ilyen habókos alapjáraton is? Akkor nem hiszem, hogy tetszenél neki, viszont, ha egyébként normálisnak tartják, akkor ez olyan mintha mégis...

Ö, mielõtt bármit is írnék, tudom, hogy 50 éves, de legalább jól néz ki? :D Nem lehet, hogy csak ilyen habókos alapjáraton is? Akkor nem hiszem, hogy tetszenél neki, viszont, ha egyébként normálisnak tartják, akkor ez olyan mintha mégis...
Szerintem mikor kettesben maradtok, akkor smárold le...ha jòl fogadja, akkor minden jò, ha nem, akkor kérj elnézést, hogy félreértetted õt.Ez 100%-os! :P Hajrà, majd please írj privit, hogy mi volt!(; 20/L
A kérdező hozzászólása: Korahoz kepest jol nez ki, fiatalabbnak. Nem habokos, normalis teljesen, filozofia tanar, azok alapban furak...:-) En meg kesobb kezdtem az egyetemet, mint az atlag diakok, emiatt talan kicsit kilogok a sorbol...nem tudom mit gondoljak, viszont zavarba hoz a viselkedese...a mentorom is rakerdezett, hogy nekem tetszik e a prof, tulajdonkeppen jo pasi, de jozanul gondolkodva nem szeretnek ferfikent nezni ra, a tanarom, meg apuval kb egy idos...viszont zavarba hoz a viselkedese, neha mar azt hiszem batoritom azzal pl hogy elpirulok, vagy zavarba jovok...oszinten megmondva szimpatikus es vonzo ferfinak tartom, de ez nagyon kenyes szituacio...
A kérdező hozzászólása: Ti hogyan viselkednétek a helyemben? Próbáljak tudomást sem venni róla? De zavar. Ha a padtársam, csoporttársam, mentorom nem mondanák, hogy miattam fura, nem is gondolnék semmit, vagy csak azt, hogy hangulatember, nem vennék tudomást róla, de így nagyon hülyén érzem magam, fõleg mert zavarba tud hozni. Nem kellene foglalkoznom a többiekkel sem, de ha már nekik is feltûnik...Alapban könnyebben zavarba jövök a kínos szituációktól, de ettõl a helyzettõl egyre jobban. Oda fog ez vezetni, még 2 vagy 4 évig kellemetlenül érezzem magam, ha elõadásom lesz vele, vagy vizsgám, vagy azon parázok, hogy összefuthatok vele, és Úristen, hogy viselkedik majd, én meg nem tudom mit reagáljak... Nincs is erre a helyzetre jó megoldás, talán csak a nem veszek tudomást róla, és kerülöm amennyire lehet.
Elsõ vagyok, hát az, hogy filozófiát tanít, sok mindent megmagyaráz.:D Viccet félretéve, szerintem túlspilázod ezt a dolgot, hagyd, hogy alakuljanak a dolgok a maga útján. Hány éves vagy? Ha 25 körüli, vagy már elmúltál annyi és tetszik is, akkor meg ha szeretne egy esélyt, adj neki (persze, ha nincs senkid). Ha meg eldöntötted, hogy semmiképp nem akarsz tõle semmit, ne vegyél róla tudomást, ennyi, majd megunja, ha látja, hogy nem vagy vevõ rá. Viszont biztos csak akkor lehetsz benne, hogy tetszel neki, ha majd próbálkozik is és nem kétértelmû jeleket ad. Ahogy észrevettem neked sem közömbös, így könnyen elõfordulhat, hogy csak belemagyarázás az egész.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, 24 leszek. Az a poén addig észre se vettem, mint férfit, míg ezek a kis apró esetek nem történtek meg, és a többiek is felfigyeltek rá. A mentorom lepett meg, leginkább azzal, mikor ugye megkérdezte, hogy tetszik-e a prof? Én mondtam, hogy igen, szimpatikus, nem közömbös, jól tanít, aranyos, jó fej, de mégis a tanárom, és lesz még évekig, és normális, visszafogott ember, még ha nekem is tetszik, meg én is neki, akkor is, én biztos nem fogok kikezdeni vele, õ sem velem, etikailag sem lenne helyes, meg szerintem amúgy is szabályokba ütközne, viszont én nem akarok zavarba jönni hasonló ostoba helyzet miatt. Erre a mentorom csak mosolygott, és azt mondta, tartsam fenn az érdeklõdését, amíg alapképzésben nem végzek, mert õ ismeri a profot, és itt több van a dolgok mögött...nem firtattam tovább, mert azt mondta, így is sokat fecsegett, nekem meg kínos a szitu merthogy...mentoromnak is tudja, hogy ráadásul van barátom, és ez így nagyon-nagyon kellemetlen nekem. Hívtak egy olyan konferenciára, amire csak negyed és ötödéveseket hívnak meg, elõször igent mondtam, nagyon lelkes voltam, azt hittem azért, mert aktív vagyok az elõadásokon is, de kiderült, hogy elõadó lesz a prof., mentor szerint nem akart elõadni, de miután bedobta, hogy én is megyek, igent mondott, és utána közös italozás, "jópofizás" van...visszamondtam, mert ez így iszonyú kínos lenne... Bevallom kicsit bizonytalan vagyok, mert tetszik a prof, de én évekig nem fogok várni, normális ésszel végiggondolva, mire várjak, hogy 55-60 éves legyen? Barátommal nem régóta vagyunk együtt, viszont jól alakulnak a dolgaink, kedves, aranyos srác, és inkább hozzám való, mint a prof... Szerintem megfogadom a tanácsod, nem foglalkozom vele, igyekszem meghúzni magam, és szerintem van olyan értelmes, hogy veszi a lapot. Köszi, hogy válaszoltál, jó volt egy kívülálló véleményét is meghallgatni.
Elsõ, illetve második vagyok.:) Nagyon szívesen, remélem tudtam is valamit segíteni.:) Még annyit, hogy ismerve azt a tényt, miszerint van barátod, aki nagyon rendes és gondolom korban is hozzád illik, akkor nagyon szerncsésnek érzheted magad és én nem tennék kockára egy ilyen kapcsolatot. De persze ez a te döntésed.:)
A kérdező hozzászólása: Igen, párom korban hozzám illõ. Azt hiszem igazad van, nem éri meg kockáztatni egy jól alakuló kapcsolatot pillanatnyi vonzalomért, amivel igazából én sem vagyok tisztában, mit is érzek, másik meg, hogy egy ilyen tanár-diák kapcsolat jövõje bizonytalan, és csak sok-sok probléma forrása lenne. Kedves másik válaszoló, aranyos volt a válaszod, igazából ha már válaszoltál végiggondolom ezt a lehetõséget is. Hát köszönöm a tanácsot, ha nem lenne barátom, és nem a tanárom lenne, talán meg is tenném, de így is elég cikis helyzet. Tegyük fel, hogy "lesmárolom", ahogy mondtad, jól fogadja, akkor sem lehetnénk "hivatalosan" együtt, újabb kellemetlen szituk sorozata, tovább nem is gondolom, mondjuk alkalmi kapcsolatként utána lenne kínos mindkettõnknek, nem beszélve arról, hogy elveszíteném a barátom, mert kettõs játszmát nem folytatnék... ha meg a prof nem fogadja jól, na az mekkora égés lenne, utána tényleg elsüllyednék szégyenemben...és nem biztos, hogy azért nem fogadná jól, mert nem tetszem neki, hanem pl mert lerohanom, vagy mégis a diákja vagyok, gondolom ezért viselkedik undokul velem néha, mert saját maga is tudja, hogy ez nem etikus... Vagy mivel mással lehetne magyarázni, hogy néha ellenséges velem? Aztán, hogy csináljam azt, hogy ketten maradjunk, menjek be az irodájába? Másszak rá az íróasztalán? XD Elég abszurd gondolat :D Miért kéred, hogy írjam meg priviben, hogy mi volt? Csak nem hasonló helyzetben vagy, vagy tetszik valamelyik tanárod? :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!