Találatok a következő kifejezésre: Miért veszi a (1055 db)

Miért veszekednek a nimfapapagájaim ha látom öket?

Lassan 2 éve, hogy együtt laknak és ha észreveszik, hogy nézem öket elkezdenek veszekedni, de elötte igazítják egymás tollát összedörzsölik a csörüket szóval ha azt hiszik nem látja senki akkor kedvesek egymáshoz. Ez miért van?

Legjobb válasz: Szelídek?Ha igen,akkor lehet,hogy azért csinálják,mert azt akarják,hogy foglalkozz velük,Ha nem vagy ott,akkor elég nekik egymás társasága.De mindketten azt szeretnék,hogy csak az egyikkel játsz.Egyébként az enyémek is szelídek,de õk néha akkor is veszekednek,amikor azt hiszik,hogy én nem látom õket.

Szelídek?Ha igen, akkor lehet, hogy azért csinálják, mert azt akarják, hogy foglalkozz velük, Ha nem vagy ott, akkor elég nekik egymás társasága.De mindketten azt szeretnék, hogy csak az egyikkel játsz.Egyébként az enyémek is szelídek, de õk néha akkor is veszekednek, amikor azt hiszik, hogy én nem látom õket.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a kérdezö. A fiú szelíd és inkább ö veszekszik. Akkor biztosan azt szeretné, hogy többet foglalkozzak vele. Köszi a választ. :)
Papagáj No. 1: Engem néz. Papagáj No. 2: Ez nem igaz mert engem néz. Papagáj No. 1: Mondom, hogy ide néz énrám! Papagáj No. 2: Kapsz egy pofont te nyavajás! Papagáj No. 1: Na gyere na gyere na gyere!

A táncosok miért vesznek a tánchoz fürdőruhát?

Én is táncos vagyok de ezt nem értem

Legjobb válasz: A vízitánchoz oké hogy vesznek, de a sima táncnál nem fürdõruhát vesznek fel hanem tornadresszt, ami gyakorlatilag olyan mit a fürdõruha, csak vékonyabb az anyaga, jobban szellõzik, és vannak rövidujjú meg hosszú ujjúak is, de léteznek ujjatlanok meg spagetti pántosak is. És ez a könnyebb mozgáshoz szükséges, pontosan azért hogy ne lógjon ki az ember dereka ne kelljen fel húzni a nadrágot ha lecsúszna, és a bugyis részénél könnyebb mozgást biztosít a lábaknak.

A vízitánchoz oké hogy vesznek, de a sima táncnál nem fürdõruhát vesznek fel hanem tornadresszt, ami gyakorlatilag olyan mit a fürdõruha, csak vékonyabb az anyaga, jobban szellõzik, és vannak rövidujjú meg hosszú ujjúak is, de léteznek ujjatlanok meg spagetti pántosak is. És ez a könnyebb mozgáshoz szükséges, pontosan azért hogy ne lógjon ki az ember dereka ne kelljen fel húzni a nadrágot ha lecsúszna, és a bugyis részénél könnyebb mozgást biztosít a lábaknak.
Én meg ezt a kérdést nem értem. Kicsit kibõvíthetnéd a kérdésedet. Milyen tánchoz vesznek fürdõruhát a táncosok? És milyen táncosok?
A kérdező hozzászólása: Hip hop táncoslányok melltartó helyett bikinifelsõt vesznek fel
Az nem bikinifelsõ hanem olyan anyagú és típusú melltartó mint a sportmelltartók, elasztikusabb jobban szellõzik könnyebb benne mozogni és jól tart ugrálás közben.
azért hogy jobban lássák hogy rázzák a bulájukat.
utolsó, egy aljadék vagy!!!! én is hip hop táncos vagyok, és nem bikinit hordunk.:)

A bolti eladók megpróbálják kitalálni, hogy mit miért vesznek a vásárlók? Ha például egyszerre veszek óvszert meg egy nagy uborkát.

Amúgy fiú vagyok.

Legjobb válasz: Nem vagyok bolti eladó, de ha valaki csak ezt a kettõt venné, nehéz lenne nem mosolyogni... És meleg is vagy.

Nem vagyok bolti eladó, de ha valaki csak ezt a kettõt venné, nehéz lenne nem mosolyogni... És meleg is vagy.
na szal felnyomod az uborkát a seg.g.e.dbe?
szerintem. arra gondolnak mit fognak fõzni otthon, vagy akármire. ez unalmas munka, szerintem a pénztárost baromira nem érdekli mit veszel.
lol
Bolti eladó vagyok és ilyenen idõm sincs gondolkodni. Nekem mind1, hogy ki mit vesz. Volt már olyan, h egy 60-64 éves nagypapi sikosítót fizetett nálam. Mondjuk nem lepõdtem meg h szüksége van rá, mert egy jól karbantartott 25-30 éves csajjal volt ott. És tuti nem a lánya volt azok alapján amit láttam.
x óra meló és x. idióta vásárló után szerintem leszarják, mi van a kosaradban...
Én vettem egy üveg vodkát, kötelet, ásót, kalapácsot, szikszalagot és senkit nem érdekelt...
A bolti eladók annyira unják a munkájuk és úgy ki vannak zsigereleve, hogy letojják mit veszel és mit nem.
Ha több uborkát vennél, semmit. Egy uborka viszont még salátának sem elég. :D
Legyen már eszed. Megveszed õket külön boltban... amúgy meg elhiszed, hogy nem érdekli? Örül hogy vettél valamit, adtál pénzt, és még talán annak is, hogy távoztál....
sõt, egybõl fantáziálni fog a vevõrõl
facepalm&wat?
Attól függ, milyen a bolt forgalma. A legtöbb esetben pl. Sparban, annyira be vannak fásulva a monoton munkába az eladók, hogy azon kívül, hogy minden le legyen húzva meg pontosan legyen a pénz a kasszában, kb. semmire sem figyelnek, nemhogy azon gondolkodjanak, hogy ki mit fog csinálni az óvszerrel este...

A játékkészítűk miért veszik a fáradtságot és csinálnak magyar nyelvet a játékokhoz?

http://store.steampowered.com/app/239200/?l=hungarian Például ennél a játéknál, egy tucat ország van ahol pénzesebbek vannak mint mi, miért éri ez meg nekik?

Legjobb válasz: Ez micsoda kérdés... Tipikus magyar módi kapitalista szemlélet: A balkezesek tízszer kevesebben vannak, tehát csakis jobbkezes holmikkal kereskedjünk, abban van a lóvé. A játékkészítõk megfizetnek egy-két fordítót, cserébe kapnak egy pár tízezres vagy százezres piacot, és ha sikerük lesz, akkor a régebbi és jövõbeli játékaikra is. Hogy ez miért ne lenne jó üzlet, azt fel nem foghatom. Miért ne kaszáljanak mindenütt, ahol megtehetik?

Ez micsoda kérdés... Tipikus magyar módi kapitalista szemlélet: A balkezesek tízszer kevesebben vannak, tehát csakis jobbkezes holmikkal kereskedjünk, abban van a lóvé. A játékkészítõk megfizetnek egy-két fordítót, cserébe kapnak egy pár tízezres vagy százezres piacot, és ha sikerük lesz, akkor a régebbi és jövõbeli játékaikra is. Hogy ez miért ne lenne jó üzlet, azt fel nem foghatom. Miért ne kaszáljanak mindenütt, ahol megtehetik?
kûlfõldi? NYELVTAN ÓRA!! :) ))
A tulajdonos állam nem engedélyezte új buszoj beszerzését hosszú ideig, noha a hitelkeret rendelkezésre állt. Ma már tudjuk, hogy a Rába-Volvónak készítették elõ a terepet ez idõ alatt. Mindenesetre valahogyan frissíteni kellett a jármûparkot, ezért vagy maguk a Volánok vettek használt buszt, vagy ilyen busszal rendelkezõ alvállalkozót vontak be. A közbeszerzési szabàlyok egyébként eleve tiltják a hazai gyártmányok elõnyben részesítését más uniós vállalkozás jármûvével szemben, de ez visszafelé is igaz! A finanszírozó bankok viszont joggal várják el adósaiktól, hogy a hitel fedezetéül szolgáló buszok ismert, jól eladható típusok legyenek, ami nyilván a jól bejáratott nyugati típusoknak kedvez.
Mirõl beszélsz???? Az ARC Ikarus magyar magánszemély tulajdonában van(Széles Gábor)-Magyarországon készülnek a buszok(csak a motor/váltó egység külföldi) A Credo szintén 100 % magyar tulajdonú cég(Cravtex-Khüne Kft) és szintén Magyarországon van a gyára Gyõrben(itt is a motor/váltó külföldi) Sõt mégegy magyar gyártmányú busz létezik a Volán társaságoknál és a BKV-nál ez pedig az AlfaLocalo/AlfaRegio páros Volvo motorral és futószerkezettel! Külfüldrõl csak MAN, Volvo, Mercedes és KingLong buszok jönnek ami viszont a 3 magyarhoz képest csúcskategóriás(sajnos be kell látni a magyar pocsék).
Hopsz!! Bocsánat! Kicsit félreértettem a kérdést! A helyes válaszom megegyezik a második hozzászólóval-sajnos a közbeszerzés dönt egy márkáról nem a Volán! A félreértésért(azt értelmeztem elsõre hogy a Credo és ARC nem magyar) mégegyszer bocsi!

Miért vesz a kormány acélgyárat?

Meg akarják venni a Dunaferrt. Ez akkor most még kapitalizmus, vagy már a szocializmust építjük a fülkeforradalmi kormányunkkal? Mindent, amit csak lehet, visszatereltek vagy visszaterelnek az állami tulajdon vagy szoros felügyelet körébe. A víz- és energiaszolgáltatók, a kukások esetében ez még csak magyarázható azzal, hogy ezeket a lakossági közszolgáltatásokat nonprofit alapon működtetnék. De minek nekik/nekünk egy vas- és acélmű?

Legjobb válasz: Hogy nehogy 2. Ózd legyen.

Hogy nehogy 2. Ózd legyen.
"Miért vesz a kormány acélgyárat?" -hogy újra a vas és acél országa legyünk
Nem fogják megvenni, csak bedobtak valamit a választóknak. A tulajdonosnak egyáltalán nem áll szándékában eladni. A vétel az államnak sem érdeke, ezt csak akkor tudnám elképzelni, ha már tényleg a bezárás, megszûnés, felszámolás fenyegetné a Dunaferrt és az állam egy jelképes összegért átvállalná a terheket a tulajdonostól. Én a MAL Zrt. és a Bakonyi Erõmû felvásárlására sokkal nagyobb esélyt látok.
Azért, hogy megmaradjon a sok aktatologató. Az orosz tulajdonos rengeteg irodistát fog kirúgni, mert azok semmi pénzt nem hoztak a konyhára. Lehet hogy a termelést is érinteni fogja a leépítés, de nem azt elsõsorban. Egyébként azért akarják, mert már kampányidõszak van.
Azért, hogy acélt gyártson.
Szavazatot vesznek. Ha a piacról nem tudott megélni, akkor az államosítás sem fog javítani a jövedelmezõségén, tehát lapátolják majd bele az állami pénzt, és a munkahelyek megmaradnak. Persze a haverok sem fognak rosszul járni, az állami finnanszírozás már csak ilyen. Vasérc és ipar nélkül amúgy tényleg nehéz acélgyárat üzemeltetni...
"-hogy újra a vas és acél országa legyünk" Egy olyan integrált , összehangolt gazdasággal rendelkezõ "birodalomban", mint a szovjet blokk ez mûködött, de jelen esetben nem tudunk ismét ipari országgá válni. Az Eu máshogy van felépítve, mint a szovjet blokk.
Mert megteheti.És talán tudja is, mit tesz, mert úgy néz ki, hogy jövõre ismét hámfára piszkol a ballib, tehát önmagával tán nem akar jól kibaxni Gyõzõ.
"Az Eu máshogy van felépítve, mint a szovjet blokk." Az Eu nem mérvadó.
#7: "Talán egyszer meg kellene érteni. Az Iparé a jövõ. Ipari cégek telepednek le, stb stb " Magyarországon azért telepednek le ipari cégek, mert az alacsony hozzáadott értékû gyártási folyamatokat a gyártósori operátorok országában érdemes megvalósítani. A minimálbér költsége a maga 130 ezer forintjával még mindig alacsonyabb, mintha Németországban kellene kifizetni a helyi biorobotoknak. Természetesen ettõl függetlenül felszív a munkaerõpiacról diplomásokat is a folyamat, de arányait tekintve sokkal kevesebben vannak. A magas hozzáadott értékû folyamatok, mint a gyártástervezés, fejlesztés, kutatás mind maradnak Németországban.
jól teszi. ha megteszi
kacx: Nyersanyag nélkül hogyan is lehet acélgyárat fenntartani? Egyáltalán mit kezdünk vele egy agráripari társdalomban? Nem vagyunk egy ipari ország, soha nem is voltunk, marad az agrobiznisz, vagy a viszonylag kevés nyersanyagot igénylõ magas hozzáadott értékû cuccok gyártása. Nem leszünk ismét a vas és acél országa...
Fidesz = Jobboldal :DDDDDD Én meg Ádám vagyok az elsõ ember.
Nem az a kérdés, megveszi-e! A kérdés az: mibõl!?
anyádból
Ezek a komoly politikai eszmecserék. xD
Kell valami csont amin a szavzók csámcsognak, és majd helyesen ikszelnek. Az állam sosem volt jó gazda, és nem is lesz. Csak ki költekeznek és majd csendben lesz leépítés.
Sok , mindenért veszekedhetnek. De írd meg , mirõl szól. Majd. jobb lessz.
Egy házasságban többször is elõfordulhat, hogy összekülönböznek a szülõk. Szerintem nincs is olyan család, ahol ne fordulna elõ veszekedés. A szüleid nyilván fáradtak, nyúzottak, idegesek. Téll közepe is van, vitaminhiány, is közrejátszik. Ilyenkor az ember könnyebben felfortyan, hamar döhbe gurul. Olyan dolgokon is kiakadhat, amin máskor csak nevetne. Ha egy családban gyerekek vannak, akkor azt, hogy elváljanak, nagyon-nagyon meggondolják. Nem fogják egy összeveszés miatt feldobni az egész családot. Ne láss mindjárt rémeket. Majd megnyugszanak, és kibékülnek. Talán próbálj meg egy kicsit közremûködni, hogy ne veszekedjenek annyit. Anyukádnak segíthetsz a háztartási munkákban, ezzel tehermentesíted õt, így pihentebb, nyugodtabb lesz. És akkor apukáddal is kedvesebben tudna bánni. Ennyit tehetsz csak gyerekként, többet nem nagyon. Ne búsulj neki, rendbe fognak jönni a dolgok, meglátod!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi tetris a választ

Miért veszik a férfimagazinokat?

Legjobb válasz: Bizonyára már nem elsõdlegesen a nõk miatt, mint régebben. Ma már az internet ezt megfelelõen helyettesíteni tudja. Valószínû inkább hogy a többi tartalom miatt, mert a férfimagazinok a célközönségnek megfelelõ témákkal/rovatokkal és cikkekkel rendelkeznek, és még sokan vannak akik szeretik ezt kézbõl elolvasni, nem egy képernyõhöz (helyhez) kötve. Nekem is néha a kezembe akadt ilyen újság, és tényleg érdekes, szerethetõ volt a tartalma, de nem a szétretusált mûnõk miatt. Ha arra irányul a kérdés, hogy miért fizet valaki több száz forintot azért, amit máshonnan ingyen is megkap: kimutatható az érdeklõdés csökkenése, kisebb-nagyobb lapok mostanában jobban kerülnek a megszûnés közelébe, mert visszaestek az eladási mutatók.

Bizonyára már nem elsõdlegesen a nõk miatt, mint régebben. Ma már az internet ezt megfelelõen helyettesíteni tudja. Valószínû inkább hogy a többi tartalom miatt, mert a férfimagazinok a célközönségnek megfelelõ témákkal/rovatokkal és cikkekkel rendelkeznek, és még sokan vannak akik szeretik ezt kézbõl elolvasni, nem egy képernyõhöz (helyhez) kötve. Nekem is néha a kezembe akadt ilyen újság, és tényleg érdekes, szerethetõ volt a tartalma, de nem a szétretusált mûnõk miatt. Ha arra irányul a kérdés, hogy miért fizet valaki több száz forintot azért, amit máshonnan ingyen is megkap: kimutatható az érdeklõdés csökkenése, kisebb-nagyobb lapok mostanában jobban kerülnek a megszûnés közelébe, mert visszaestek az eladási mutatók.

Miért vesz a szobám nagy levegőt?

Legjobb válasz: Próbálta túlélni a szagodat.

Próbálta túlélni a szagodat.
Mert asztmás
hát fene tudja.. vidéken nem lélegeznek a szobák..
Mert szellentettél?
szerintem is asztmás

Minecraft többjátékos módban miért veszi a jobb klikket dupla kattintásnak?

Megéztem és nem az egérrel van a baj

Legjobb válasz: Options->Controls->És ott lehet h a UseItem helyett is Button1 van állítva.

Options->Controls->És ott lehet h a UseItem helyett is Button1 van állítva.
Általában akkor is ezt szokta csinálni a minecraft, ha laggolsz (mármint a géped, most nem a szerverrõl beszélek). Ha nem így van, nincs más ötletem...
A kérdező hozzászólása: Ja és még annyit kifelejtettem, hogy saját szerver.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!