Találatok a következő kifejezésre: Miért veszekednek nimfapapagájaim ha látom öket (1 db)

Miért veszekednek a nimfapapagájaim ha látom öket?

Lassan 2 éve, hogy együtt laknak és ha észreveszik, hogy nézem öket elkezdenek veszekedni, de elötte igazítják egymás tollát összedörzsölik a csörüket szóval ha azt hiszik nem látja senki akkor kedvesek egymáshoz. Ez miért van?

Legjobb válasz: Szelídek?Ha igen,akkor lehet,hogy azért csinálják,mert azt akarják,hogy foglalkozz velük,Ha nem vagy ott,akkor elég nekik egymás társasága.De mindketten azt szeretnék,hogy csak az egyikkel játsz.Egyébként az enyémek is szelídek,de õk néha akkor is veszekednek,amikor azt hiszik,hogy én nem látom õket.

Szelídek?Ha igen, akkor lehet, hogy azért csinálják, mert azt akarják, hogy foglalkozz velük, Ha nem vagy ott, akkor elég nekik egymás társasága.De mindketten azt szeretnék, hogy csak az egyikkel játsz.Egyébként az enyémek is szelídek, de õk néha akkor is veszekednek, amikor azt hiszik, hogy én nem látom õket.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a kérdezö. A fiú szelíd és inkább ö veszekszik. Akkor biztosan azt szeretné, hogy többet foglalkozzak vele. Köszi a választ. :)
Papagáj No. 1: Engem néz. Papagáj No. 2: Ez nem igaz mert engem néz. Papagáj No. 1: Mondom, hogy ide néz énrám! Papagáj No. 2: Kapsz egy pofont te nyavajás! Papagáj No. 1: Na gyere na gyere na gyere!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol kaphatok keltetni való brojler csirke tojást Komárom Esztergom megyében?

2

Hogy lesz a sima tojásból csirke?

Nem rég költöztünk vidékre Városból és minden érdekel, ne nevessétek ki a kérdésem :)
a szomszéd a másiknak adott sima tojásokat hogy keltesse ki a tyúk, de abból hogy lesz csirke ha a kakas a közelében sem járt annak a tojástojó tyúknak?
a kiscsirkék már kikeltek.
köszi a kedves válaszokat

8

Miért nem tojik a zebrapintyem?

Már tavaly nyár óta vannak együtt, így is teletek át,de nem tojik. A fészket szépen kibélelték, benne alszanak,de ennyi. Mi lehet a gond?

2

Hogyan csináljam? Szelídíteni szeretném. Meg fog szokni? Miért fél ennyire?

Két papagájunk van, egyiket sem lehet megsimogatni...Amikor benyúlunk vagy csak közelítünk a kalitka felé, repdesnek... Egyáltalán nem mernek közelebb jönni..Még ha enni adunk nekik akkor is csak később mennek oda enni mikor máár elmentünk..:/

4

Kis sándor papagáj egyedül?

Lakásban szeretném tartani, tudnék neki biztosítani egy jó nagy kalitkát, naponta nagyon sokat tudnék vele foglalkozni, csak addig nem amíg iskolában vagyok. Jó helyre kerülne de nem akarom hogy szomorú legyen.

4

Milyen madaraknak öröklődik tudásként a fészekrakás?

9

Van egy agapornis papagajom es nagyon felenk miota megvettem a petshop-bol! Mindenre megjed nm engedi hogy megfogjad vagy hogy kezbol etessed! Nem tudom mi tevo legyek?

1

Meddig etessem a madarakat?

A hosszú tél picit bezavart a kinti madarak etetésébe. Madárgolyót szoktam kitenni. Még mindig van rá nagy érdeklődés, ezért nem tudom meddig etessem őket, találnak e már táplálékot a természetben. A válaszokat köszönöm!

2

Egy rossz körülmények között élt, megmentett nimfapapagáj szelídülésére van remény?

Napokon belül hozzám kerül egy nagyon rossz körülmények között tartott nimfapapagáj(apró kalitka,nem adnak neki vizet,nem takarítják stb-stb).

Ha bekerül egy szerető otthonba,ahol mindent megadok neki,fel tudja-ő azt fogni hogy sokkal jobb helyen van mint azelőtt,ahol szeretik?Vagy a régi sebek,nemtörődömség miatt nem képes majd megbízni emberben?

Van két hullámos papagájom akik nem szelídülnek,ezért reményeket fűzök ahhoz,hogy ő majd meghálálja hogy jobb helyre került,és esetleg megszelídül.Persze ha nem,én akkor is feltétel nélkül szeretem majd és gondoskodok róla,ahogy a hullámosaimról is. Vadak,de én akkor is imádo m őket,ők a szívem csücskei. :)

Mit gondoltok?

5

A nimfák mennyire zajosak?

Egy barátom szülei nagyon rossz körülmények között tartanak egy nimfapapagájt(még azt sem tudták milyen papagáj,nekem kellett mondanom hogy adjanak neki vizet stb). Felajánlottam nekik,hogy befogadom,és másfél hét várakozás után hál'isten úgy döntöttek hogy odaadják nekem.

Na szóval,a nimfáknak elég nagy hangjuk van. Van egy hullámos párom,és érdekelne,hogy kb mennyire sokat énekelne a nimfa a társaságukban? Nem szeretném ha egész nap megállás nélkül lökné a dumát(illetve a család nem).

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!