Találatok a következő kifejezésre: Miért veszekednek nimfapapagájaim ha látom (1 db)

Miért veszekednek a nimfapapagájaim ha látom öket?

Lassan 2 éve, hogy együtt laknak és ha észreveszik, hogy nézem öket elkezdenek veszekedni, de elötte igazítják egymás tollát összedörzsölik a csörüket szóval ha azt hiszik nem látja senki akkor kedvesek egymáshoz. Ez miért van?

Legjobb válasz: Szelídek?Ha igen,akkor lehet,hogy azért csinálják,mert azt akarják,hogy foglalkozz velük,Ha nem vagy ott,akkor elég nekik egymás társasága.De mindketten azt szeretnék,hogy csak az egyikkel játsz.Egyébként az enyémek is szelídek,de õk néha akkor is veszekednek,amikor azt hiszik,hogy én nem látom õket.

Szelídek?Ha igen, akkor lehet, hogy azért csinálják, mert azt akarják, hogy foglalkozz velük, Ha nem vagy ott, akkor elég nekik egymás társasága.De mindketten azt szeretnék, hogy csak az egyikkel játsz.Egyébként az enyémek is szelídek, de õk néha akkor is veszekednek, amikor azt hiszik, hogy én nem látom õket.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a kérdezö. A fiú szelíd és inkább ö veszekszik. Akkor biztosan azt szeretné, hogy többet foglalkozzak vele. Köszi a választ. :)
Papagáj No. 1: Engem néz. Papagáj No. 2: Ez nem igaz mert engem néz. Papagáj No. 1: Mondom, hogy ide néz énrám! Papagáj No. 2: Kapsz egy pofont te nyavajás! Papagáj No. 1: Na gyere na gyere na gyere!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez melyik madárnak lehet a tojása?

http://i40.tinypic.com/i2mt95.jpg

3

Hogyan szoktassam össze a tyúkokat?

Vannak 1 éves tyúkjaim, és egypár 6-hetes is amit egy ismerősömtől kaptam. Hogyan szoktassam meg őket, hogy ne bántsák az 1 évesek őket? (Külön helyen vannak, most, de ez nem maradhat így).

2

Meddig fog élni a hullámos papagájom?

Kifejlett hím, itt van róla egy kép is :3 :
Nem tudom hány éves. De egy átlag, egészséges hullámos meddig él?

9

A szajkót mennyi időnként kell etetni és mekkora falatokat adjak neki? És még valami! Milyen kaja domináljon az étrendjében?

2

A fürjeim 2 honaposak, és néhány már kezdett tolyni. Mi történhetett az egyikükkel, reggelre nem állt lábra?

védekeznik ,hogy ne fogjam meg, de gyengének érzem, nem is eszik, nem is iszik akkor sem ha fogom, vagy odarakom az ételhez....belekostol, és annyi....anyum egy tiszta fehér tolyást segitett ki belöle. Lehet kalcium hiány vagy ilyesmi? A többinek egészséges a tolyása is...

4

Van egy hullámosom. Reggelente mikor kitakarom, ijedten gubbaszt egy sarokba, az ébresztés után még 5-10 percig ott is marad, és ijedten szemlélődik. Régebben a hintájában aludt. Miért ijedt? Vgy csak szokásváltozás?

Már gondoltunk arra, hogy fél a ventillátortól, és azért megy le, hogy védett legyen a széltől, de megnéztem, nem megy oda a szél, és most éjjel nem is volt bekapcsolva. Mégis a kis ijedt gombóc ott volt a sarokba:/ szokásváltozás lenne, vagy valami oka van?

4

Mitől halt meg a papagájom?

hullámos papagáj volt.2óra alatt a semmiből meghalt szegényke.egyszer csak nehezen vette a levegőt olyan sípolósan aztán nem tudott járni oldalra dőlt.időnként mintha életre kelne hirtelen futott egy kört de aztán megint elesett.pont indultunk volna vele orvoshoz amikor verdesett a szárnyaival,fura halk hangokat adott ki majd meghalt.

5

Leszállt a tollas fiókáról a galambom, és már nem is ül rá vissza. Miért szállt le? Valami rosszat csináltam?

Jól van a kicsi egyébként, galambtápszert szoktam neki csinálni, azzal etetem, szépen nő.De erre kíváncsi vagyok, valamit csináltam? Esetleg csak gondolt egyet és leszállt? Mi lehetett a baj?

9

Kaphat vmi fertőzést a többi papagáj?

Szal egy röpdében tartok vagy 35 hull. papagájt és tegnap e. azt vettem észre, h az egyik madár a röpde rácsán kívülről mászkál. Azt hittük, h kiszökött, de szerencsére befogtuk. Utána azt vettem észre, h a papagáj, ami kiszökött nem hasonlít egyik papagájra sem. Egy kóbor papagájt sikerült befognom. Az a kérdésem, h kaphat-e a többi papagáj vmi, betegséget tőle? Lecseppentettem a befogott madarat, ami elpusztítja a baktériumokat. Hordozhat- e valami betegséget pl verebektől? Elengedni meg nincs szívem. Így is nagy szerencséje volt, h megláttuk, mert miután megfogtuk jött 1 3 órás nagy vihar. Szóval szerintetek külön vegyem a többitől?Am egészségesnek látszik.

4

Lehetséges egy 9-10 éves hullámos papagáj kézhez szoktatása?

Eddig nővéremé volt, ám ő nem foglalkozott vele. Nemrég azonban elment egyetemre, és így többnyire én etetem. Tudom, hogy már elég idős, de azért van rá esély, hogy a kezemre üljön?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!