Találatok a következő kifejezésre: Miért veszekednek nimfapapagájaim (1 db)

Miért veszekednek a nimfapapagájaim ha látom öket?

Lassan 2 éve, hogy együtt laknak és ha észreveszik, hogy nézem öket elkezdenek veszekedni, de elötte igazítják egymás tollát összedörzsölik a csörüket szóval ha azt hiszik nem látja senki akkor kedvesek egymáshoz. Ez miért van?

Legjobb válasz: Szelídek?Ha igen,akkor lehet,hogy azért csinálják,mert azt akarják,hogy foglalkozz velük,Ha nem vagy ott,akkor elég nekik egymás társasága.De mindketten azt szeretnék,hogy csak az egyikkel játsz.Egyébként az enyémek is szelídek,de õk néha akkor is veszekednek,amikor azt hiszik,hogy én nem látom õket.

Szelídek?Ha igen, akkor lehet, hogy azért csinálják, mert azt akarják, hogy foglalkozz velük, Ha nem vagy ott, akkor elég nekik egymás társasága.De mindketten azt szeretnék, hogy csak az egyikkel játsz.Egyébként az enyémek is szelídek, de õk néha akkor is veszekednek, amikor azt hiszik, hogy én nem látom õket.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a kérdezö. A fiú szelíd és inkább ö veszekszik. Akkor biztosan azt szeretné, hogy többet foglalkozzak vele. Köszi a választ. :)
Papagáj No. 1: Engem néz. Papagáj No. 2: Ez nem igaz mert engem néz. Papagáj No. 1: Mondom, hogy ide néz énrám! Papagáj No. 2: Kapsz egy pofont te nyavajás! Papagáj No. 1: Na gyere na gyere na gyere!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mitől halt meg a papagájom?

hullámos papagáj volt.2óra alatt a semmiből meghalt szegényke.egyszer csak nehezen vette a levegőt olyan sípolósan aztán nem tudott járni oldalra dőlt.időnként mintha életre kelne hirtelen futott egy kört de aztán megint elesett.pont indultunk volna vele orvoshoz amikor verdesett a szárnyaival,fura halk hangokat adott ki majd meghalt.

5

Leszállt a tollas fiókáról a galambom, és már nem is ül rá vissza. Miért szállt le? Valami rosszat csináltam?

Jól van a kicsi egyébként, galambtápszert szoktam neki csinálni, azzal etetem, szépen nő.De erre kíváncsi vagyok, valamit csináltam? Esetleg csak gondolt egyet és leszállt? Mi lehetett a baj?

9

Kaphat vmi fertőzést a többi papagáj?

Szal egy röpdében tartok vagy 35 hull. papagájt és tegnap e. azt vettem észre, h az egyik madár a röpde rácsán kívülről mászkál. Azt hittük, h kiszökött, de szerencsére befogtuk. Utána azt vettem észre, h a papagáj, ami kiszökött nem hasonlít egyik papagájra sem. Egy kóbor papagájt sikerült befognom. Az a kérdésem, h kaphat-e a többi papagáj vmi, betegséget tőle? Lecseppentettem a befogott madarat, ami elpusztítja a baktériumokat. Hordozhat- e valami betegséget pl verebektől? Elengedni meg nincs szívem. Így is nagy szerencséje volt, h megláttuk, mert miután megfogtuk jött 1 3 órás nagy vihar. Szóval szerintetek külön vegyem a többitől?Am egészségesnek látszik.

4

Lehetséges egy 9-10 éves hullámos papagáj kézhez szoktatása?

Eddig nővéremé volt, ám ő nem foglalkozott vele. Nemrég azonban elment egyetemre, és így többnyire én etetem. Tudom, hogy már elég idős, de azért van rá esély, hogy a kezemre üljön?

5

Az egyik madaram (fürjem) nem tudja kinyitni a szemét. Tettem egy kis vizet a szemére, s ahogy a lábával megvakarta kinyilt egy nagyon kicsit. Akárhogy próbáltam, nem sikerült, hogy jobban kinyiljon. Segitetek?

2

Hogyan lehet egy hullamos papagajt atrakni egy masik kalitkaba?

4 hullamososm van... aaz egyiket el kell vigyel orvoshoz, es emiatt at kell rakjam egy masik kalitkaba... de nm tudom hogy... nem engedi h megfogjam, es nm is akarom h halalraremulljon... segitsetek kerlek ... surgos lenne

2

Hogyan kell gondozni a szajkófiókát?

6

Hány centi 0, 5 m3? Ez a jákópapagáj ketrecének a mérete.

6

A facan-nak mit lehet adni meg fioka van 12 darab fiokam de nem esznek kukorica darat sem, mit tudnek nekik adni hogy nojenek fel?

Mar sokmindennel probalkoztam de nem esznek igy csak ehen fognak pusztulni.Varom a valaszokat

2

Hogy lehet megállapítani egy talált cinege nemét?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!