Találatok a következő kifejezésre: Miért veszélyes fésűspók (1 db)

Miért veszélyes a fésűspók?

Legjobb válasz: sajnos mindenhol utána néztem, de nem találtam a fésûspók ról semmit, de ha konkrétan leírnád, milyen pókra is gondolsz, talán több eséllyel tudnám kikeresni. Már engem is idegesít, hogy nem tudom. Még képet sem találtam róla.

sajnos mindenhol utána néztem, de nem találtam a fésûspók ról semmit, de ha konkrétan leírnád, milyen pókra is gondolsz, talán több eséllyel tudnám kikeresni. Már engem is idegesít, hogy nem tudom. Még képet sem találtam róla.
ez egy faj. Ctenidae � Fésûspók-félék pl:http://budak.blogs.com/the_annotated_budak/images/spider_hun.. Például a brazil vándorpók: A brazil vándorpók nemcsak fájdalmas marásáról ismert, amely sürgõs kórházi kezelést tesz szükségessé, hanem arról is, hogy egyórás kényszerû merevedést okoz. Egy kutatócsoport nemrég kiderítette, hogy pontosan melyik vegyület váltja ki ezt a hatást. http://egeszseg.origo.hu/cikk/0719/353183/20070510merevedest..
Bocsi nem faj, hanem család.
ami az egészség.org-s linken van az Phoneutria nigriventer


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kutya kontra macska? Neked melyikükhöz húz a szíved és miért?

Tudom, elcsépelt ez már, és minden állatotban meg kell látni a saját maga pozitívumait - de annyi bizonyos, hogy vannak és mindig is lesznek macska pártiak és kutya pártaik. Ki kihez vonzódik jobban.

Én macskapárti vagyok, de persze attól még szeretem a kutyákat is. Kutyával mégse "jövök ki olyan jól", nem tudok olyan mély viszonyt kialakítani...

Írjátok le azt is, hogy miért kedvelitek jobban az adott állatot. :)

14

Honnan ered az elnevezése?

A fülbemászó nem mászik fülbe, mégis így hívják... Miért van ez?

1

Hol van Miskolcon állatgyógyszertár?

1

Tudnátok madárpók fajtákat írni?

3

Az ember szerintetek miért kezdett nevet adni az állatainak?

S ha már ad a kutyának, macskának, lónak stb... miért nem ad mindnek? Pl a legtöbben a halaiknak nem adnak nevet, ahogy a baromfiknak sem.

6

Madárpókok mérge mennyire veszélyes az emberre?

10

Mi lett volna, ha másképp alakul, és a macskákat háziasította volna előbb az ember?

Akkor a most a macska lenne az ember legjobb barátja? Vagy ez így meredek? Írjátok mi a véleményetek.

5

Hörcsög tartása -Hogyan készítsük el a lakhelyet? -Mekkora helyet igényel az állat tartása? -Mit eszik? -Milyen szokásai vannak? -Milyen gondoskodást igényel?

3

Ez pontosan milyen állat?

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=531669310199846&set=o..

6

Hogy kell macis jelmezt csinálni?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!