Találatok a következő kifejezésre: Miért vergődik a (5 db)

Gyurcsány miért vergődik, és miért akar még a politikai közéletben bármit is?

Mindenki utálja, 1-2 nyuggert kivéve. Az egész bohóc koalíciója egy szánalmas nulla, 1-2 százalékon áll. Mit akar ő még? A pártjában is hülyék vannak, például a Vadai, aki nagyon buta, agresszív, a Molnár Csaba pedig úgy beszél, mintha egy betanult szöveget mondana fel egy gép. Van, aki őket még komolyan veszi???

Legjobb válasz: Mert Fecónak szenvedélye a politika , a politizálás. És egy szenvedélyrõl végleg lemondani nagyon nem könnyû , fõleg ha egy ilyen szenvedélyrõl van szó.

Mert Fecónak szenvedélye a politika , a politizálás. És egy szenvedélyrõl végleg lemondani nagyon nem könnyû , fõleg ha egy ilyen szenvedélyrõl van szó.
Az ország, ahol Vágó István a professzor úr. Az ország, ahol Havas a tanár úr. Az ország, ahol Király Linda nem tudj a himnuszt. Az ország, ahol hajdú Péter a sztár. Az egyetlen ország, ahol egy ilyen közröhej tárgyává vált politikus bûnözõ még politizál és nem a rácsok mögül...
Mert pszichopata.Ön, és közveszélyes, ki, és beszámíthatatlan.
Te ne törd ilyenen a buksidat, mert a végén még megbetegszel... Csak annyi a dolgod, hogy ha eljön az idõ, letöröld a barlangrajzaidat, vonulj szépen az urnához és tedd az X-et arra, akit a leghülyébbnek gondolsz. Tõled okosabbak és többet elért emberek (nem 1-2 nyugger) tisztában vannak vele, hogy õ Orbán egyetlen ellenfele, de te összetettebb dolgokon ne filózz, mert megindul az orrod vére...
"miért akar még a politikai közéletben bármit is?" Annyi pénzért amit 4 év alatt összeszednek és a kapcsolataikkal még össze tudnak pluszban szedni hidd el én is póker arcot húznék fel és zaciba csapnám a gerincemet. Pénzért vergõdik sok-sok pénzért. Van aki komolyan veszi õket. Van aki szerint egy õszinte igaz ember. Van aki hisz a yetiben. Bár ha választanom kellene inkább a yetit keresgélném.
Azt mondta, hogy neki az élete és szenvedélye a politika. Szóval szerintem azért csinálja, mert egyrészt unatkozik nélküle, másrészt meg van neki egyfajta kisebbségi komplexusa és úgy küzd ellene, hogy szerepel és ettõl fontosnak érezheti magát.
utolsó elég irónikus volt :D de igaza van
Mert a magyar nemzet javát akarja szolgálni, nem pénzért, nem az elismerésért, pusztán a lelkiismeret parancsára, erejét nem kímélve dolgozni akar értünk, és érted, az egész országért. Fáradságos és önzetlen munkájáért csak köszönettek tartozunk neki.
Ja. És mit keres még Magyarországon?
A kérdező hozzászólása: :DDDDDD Utolsó ékes példája annak, hogy agy nélkül és szem nélkül is lehet élni. Köszi, hogy segítetted ezzel is az orvostudományt. :D
Mert egy egy fizetett skizofrén zsidó bábu , azért?
Mert elmebeteg !?
Mert dolgozik benne az ideg.
Egyszerûen azért, mert van takargatni valója. Az igaz hogy bolond, viszont egyáltalán nem hülye és tudja mit miért és kinek, kiknek csinálja. Ez pontosan elég ok arra, hogy õt bízzák meg erre a "nemes" feladatra.
A kérdező hozzászólása: 7. Tényleg. Igazad van. Az 1-2 százalékon álló Gyurcsány és sleppje a még mindig toronymagasan vezetõ Fidesz ellenfele 11 hónappal a választások elõtt. Nem semmi ellenfél ez a Fletó. Valóban. Hetedik válaszoló, te egy zseni vagy.
Alapvetõ állampolgári jog alapján. Az istenadta nép pedig majd dönt ha elérkezik a választás napja. Neked pedig kedves kérdezõ kár ilyenekkel terhelned az agyacskádat.
Õ egy modern kori udvari bohóc.
A kérdező hozzászólása: 7. válaszoló Most nagyon eltûntél..:/ Pedig neked aztán nagy rálátásaid voltak a dolgokra. Merre vagy?? Remélem nem paparazzo képeket csinálsz a Ferirõl. :DD

Miért vergődik 3 hónapos kislányom elalvás után? Oda-vissza forgatja a fejét, mintha nyugtalan lenne pedig nem érte sok inger, amúgy nagyon nyugodt baba.

Legjobb válasz: Hu, most hogy kerded, az enyem pedig ugy altatja magat. Jobbra-balra, de olyan gyorsan, hogy en elszedulok amikor latom. De par perc, es elalszik. Teljesen egeszseges.

Hu, most hogy kerded, az enyem pedig ugy altatja magat. Jobbra-balra, de olyan gyorsan, hogy en elszedulok amikor latom. De par perc, es elalszik. Teljesen egeszseges.
A kérdező hozzászólása: Köszi, kicsit megnyugodtam, már kezdtem aggódni, hogy valami idegrendszeri probléma van.
Az én nagyon vidám, mosolygós babám is így jelzi, hogy fárad, ide-oda forgatja a fejét, majd megtalálja az ujját és azt szopizza, 5-10 perc és alszik is! Teljesen normális jelenség, a védõnõm mondta!
Szia!Ezt a kérdést már én is fel akartam tenni! Az én babá is 10hetes kora óta ezt csinálja(most 5hónapos)és nagyon megijedtünk.A dokinéni nem tudott mit mondani rá és elküldött teljes vérképet csináltatni meg vízeletvizsgálatot és minden rendben.Valami lappangó betegségre gondolt.Most ott tartunk, hogy voltunk a korházban EEG-n(jó az eredmény) és majd ideggyogyászhoz megyünk holnapután, remélem minden ok lesz és ez az egész csak egy múlandó dolog.Látom, hogy más baba is csinálja ezt, ugyhogy nyugodj meg.Minden jót nektek és sok-sok egészséget.Üdv.
Az én babám akkor csinálja ezt, amikor büfiznie kell.
Az én 15 hetes kisfiam is ezt csinálja, sõt néha ébredés után is "dobálja" a fejét. Nem tudom mitõl lehet. Legközelebb már megkérdezem a védõnõt.
Mi pont ma voltunk orvosnál, babám 4, 5 hós. Azt mondta a doki hogy lehet hogy a gyereknek nem teljesen kiegyensúllyozott, egyedül érzi magát. Meg azt is mondta hogy rossz szokás és hogy ne hagyjuk hogy csinálja.Ilyenkor oda kell hozzá menni és kicsit foglalkozni vele.
Én azt olvastam az egyik könyvben, amiben leírják a baba testbeszédét, hogy ilyenkor nagyon fáradt. Az én kislányom is így alszik el.

Szerintetek mi lehet ez, miert vergodik, rugdos a kis labaival?

Kisfiam 9,5 honapos es este lefekves utan (19:30) kb. este 10-ig megebred parszor a kisagyba keserves felsirassal es amikor bemegyek megnyugtatni vergodik/rugdos a kis labaival majd igy alszik el. :( Nem kell ot kivenni mert olyan almos, hogy szegeny nem lat de valamiert felsir, megsimizem a hatat es alszik tovabb 2 perc utan de ezalatt rugdos vergodik. :( 10 utan mar nem ebred egyszer sem reggel 9-ig. Gondolom olyan melyen elalszik, hogy ekkor mar nem ebreszti fel ez a valami. Vajon mi lehet? Valami zavaraja/bantja? Lehet a felso 2 foga faj? Csinalhat ettol ilyet? (Alul mar van ketto)

Legjobb válasz: Minden baba másképp viseli a fogzást, de ha nagy fájdalmai vannak, akkor akár így is reagálhat... Sajnos este , éjjel a fájdalom felerõsödhet, nyugalmi állapotban jobban érezhetõ. Próbálj neki valamit az ínyére (gél, homeós bogyó, esetleg Viburcol kúp - ez is homeós, hûtõrágóka ) Talán javít a helyzeten, ha valóban a fogacskák miatt nyugtalan. Minden jót!

Minden baba másképp viseli a fogzást, de ha nagy fájdalmai vannak, akkor akár így is reagálhat... Sajnos este , éjjel a fájdalom felerõsödhet, nyugalmi állapotban jobban érezhetõ. Próbálj neki valamit az ínyére (gél, homeós bogyó, esetleg Viburcol kúp - ez is homeós, hûtõrágóka ) Talán javít a helyzeten, ha valóban a fogacskák miatt nyugtalan. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Ja, 3 hónapos, és kb. 1 hónapja vettem észre...
Nálunk olyankor pukiznia kell.Többnyire minden ébredés után pukizik egy kettõt.
A mi babánk is három hónapos és õ is ugyan ezt csinálja. Igen õ is pukizik ilyenkor egyet-kettõt, de nem mindíg. Ne izgulj szerintem ez teljesen normális dolog. T.
A kérdező hozzászólása: Én még nem vettem észre, hogy pukizna közben. És minden éjjel és reggel is csinálja. Nem árthat vajon ez a fejdobálás?
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor vagy megetetem, ha itt az idõ, vagy oldalára fordítom, és akkor szépen tovább alszik.
Biztosan nincs semmi gond. Lehet, hogy nem sikerül neki pukiznia, pedig az ingert érzi. Tornáztasd meg a lábacskáit, hátha úgy könnyebb lesz.
Lányom most egy hónapos, de mindig így alszik. Kb 2 órát alszik nyugodtan, a többi ilyen dobálózás, amit megtarkít krákogással, hörgéssel, öklendezéssel... Eleinte nagyon féltünk mi is, állandóan ugráltam hozzá, hogy felkelt, de alszik még ilyenkor tovább. Most is ilyen még, órákon át képes így aludni (végigalussza az éjszakát) Szerintem nincs baja, mert akkor sírna. VAgy rosszat álmodik, vagy a szeleket hajtja, vagy én sem tudom, de érdekelne, hogy bír ilyen hosszú idõt ilyen dobálózással tölteni...
A kérdező hozzászólása: Te sem kérdezted még az orvost, hogy mi lehet ez?

Kezelhetetlen hiszti? 3, 5 évesen ez még dackorszak? Fél órán át üvölt, vergődik, hánykolódik. Hisztizik, abszolút pitiáner dolgok miatt, pl: miért egyen almát uzsira, miért vegyük le bent a kinti cipőt. Más hogy tudja ezt kezelni?

Kezdek kiborulni, de nem akarok mindenben mindig engedni.Tanulja meg, hogy nem mindig az van, amit ő szeretne. Rokonok szerint ilyenkor jól el kéne náspángolni és akkor 2 hét múlva tuti nem fog sírni. De én nem akarom megfélemlíteni... ötletek?

Legjobb válasz: Ne engedj neki! Hiszti:hagyjad,ne foglalkozz vele,majd amikor lenyugodott magyarázd el neki,hogy hisztivel nem ér el semmit.Lehet,hogy nem fognak egybõl elmúlni ezek a dühkitörések,de próbálkozz vele min.1 hónapig. Ha nem válik be lépj fel erélyesen,üvölts ha kell,zárd be a szobájába mondd meg neki ha befejezte kijöhet.Késõbb mindenképp beszélgess el vele,nehogy megijedjen.Szerintem bántással nem mész semmire.

Ne engedj neki! Hiszti:hagyjad, ne foglalkozz vele, majd amikor lenyugodott magyarázd el neki, hogy hisztivel nem ér el semmit.Lehet, hogy nem fognak egybõl elmúlni ezek a dühkitörések, de próbálkozz vele min.1 hónapig. Ha nem válik be lépj fel erélyesen, üvölts ha kell, zárd be a szobájába mondd meg neki ha befejezte kijöhet.Késõbb mindenképp beszélgess el vele, nehogy megijedjen.Szerintem bántással nem mész semmire.
Hát ez még keményen hisztikorszak! Nem akarlak elszomorítani, a dackorszak mégcsak azután fog jönni :-( Sokhelyen én is azt hallom, hogy hagyjam hisztizni, de nekem ez soha nem ment! Attól csak én lettem idegesebb! Úgyhogy én keményen léptem fel - és az elõttem szólóhoz csatlakozva, akár le is ordítottam a haját, ha a hisztitõl nem hallotta, amit én mondok neki! De a lényeg, ha véget ért a hiszti, akkor meg kell vele beszélni, hogy ez nem egy járható út! Már ha kezdõdik a hiszti, akkor ültetheted büntisarokba (by Jo Frost) vagy elküldheted a szobájába, fenyegetõzhetsz játékelvonással, mesehiánnyal... de ha lenyugodott, mindenképp menj oda hozzá, hogy érezze a szeretetedet! És én is azt vallom, nem szabad ráhagyni, következetesen tarts ki a nézeted mellett - ez fogja benne megerõsíteni idõvel, hogy vannak szabályok, amit nem feltétlenül õ alakít ki! Persze azt is vallom, hogy kisebb dolgokban egy kompromisszum is jó megoldás lehet, amibõl meg azt tanulja meg, hogy valahol azért partnerként van kezelve! És ha már túl lesztek a hisztikorszakon, akkor jön az, hogy ismét ellenállást mutat - de nem földhöz veri magát, hanem durcásan, dacosan félrevonul! Ezek életkori sajátosságok - egyszer minden "korszak" véget ér.. És jön egy újabb kihívás! :) )) Kitartás! Legyél határozott és következetes!
A kérdező hozzászólása: Hát igen, türelem... csak az a baj, hogy a hugát is bántja néha. Azt pedig nem szeretném, hogy rajta vezesse le a dühét. Próbáljuk túlélni ezeket a szitukat :)
Szerintem meg egyszerüen lépd át, otthon persze, ha az utcan csinalja, emeld fel vidd haza, talán büntesd meg. Veréssel semmire nem mégy, nincs is értelme, de az jo ha látja hogy mérges vagy, de viszont ne is huzd fel magad, mert akkor meg bedilizel, hidd el tudom mit beszélek, ugyanilyen idös a kisfiam, és ráadásul még ugy néz ki enyhén autista is, nalunk a hisztirohamok "normálisak"! :-) Küldök egy videót is remélem meggnevettet kicsit....relax! :-) http://www.youtube.com/watch?v=_AZ6CoJtAtA
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Tényleg megnevettetett, nagyon jó kis videó. Lehet, hogy megmutatom a lányomnak, majd ha nem lesz rossz passzban. Kitartást minden kis hisztigép mellé!
Szerencsére fiam nem nagyon hisztis. Alig van rá példa, és talán egyszer volt földre ûlése, mert látta egy korabeli kisfiútól és gondolta, hogy kipróbálja, hogy nálam hogy válik be. Hát sehogy, utána meg sem próbálta. Viszont olyat az én fiam isz szokott, mint nálatok pl az almás, hogy miért pont az?, vagy nem kell neki, de közben tudom, hogy éhes. Ekkor azt mondom Neki, hogy nem kell megenni, majd én mindjárt megeszem, csak pl elöbb felmegyek az emeletre becsukom az ablakot. Mire lejövök, már a fele alma hiányzik a tányérjából. Vagy pl el kell indulni valahová, de Õ éppen valamiért nem akar elindulni. Akkor szépen látványosan elkezdek elõtte átöltözni, és mondom Neki, hogy nem muszáj jönnie (múltkor a dokihoz kellett volna vele vissza menni). Na, rögtön elkezdett öltözni. Valamiért nála bevált az, hogy valamit nem muszájból kell megtennie, akkor szívesen megteszi. Õ is 3 és fél éves.
taposd ki a belét és húzd végig a lógó beleinél fogva a földön
ha nagon hisztizik önts rá egy pohár hidegvizet amikor kicsi voltam nálam ezt csinálták. ha meg nagyon orbitális-kishúgbántós hisztirõl van szó hurcold be a kádba és hideg zuhany
A belét kitaposósnak: hogyhogy nem moderáltak le te Istenbarma. Hogy bírsz ilyet leírni? Neked vagy nincs gyereked (ebben az esetben remélem, hogy nem is lesz) vagy túl sok van...Tapossa ki a te beledet egy Zil, B. MEG!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!