Találatok a következő kifejezésre: Miért vannak válaszadók (6 db)

Miért vannak durva válaszadók?

Nagyon szomorúan tapasztalom,hogy sokan kérnek segítséget nemcsak ebben az oldalban hanem másokbanis és sajnos vannak olyanok akik nagyon csúnya dolgokat vágnak az ember fejéhez.Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Mert 100 emberbõl az élet minden területén akad 1-2, akinek nem célja, hogy normális legyen másokkal. Itt miért lenne másképp?

Mert 100 emberbõl az élet minden területén akad 1-2, akinek nem célja, hogy normális legyen másokkal. Itt miért lenne másképp?
Hát sajnos ilyenek az emberek.Nekem is van ilyen tapasztalatom+olyan is hogy kérdezek valamit és egyáltalán nem is arra vonatkozik a válasz.Hát az iyen is nagy segítség.Én próbálok nem foglalkozni velük.Mást nem tehetsz, mert talán csak az õ durva stílusukkal érnén el eredményt velük szemben, én odáig meg nem süllyedek le.
A nagy részük 14 éves körül van, nem találnak jobb szórakozást, azt hiszik ez menõ.
A kérdező hozzászólása: Köszömöm a válaszokat!
azért, mert némelyik ember akkora orbitális baromságot kérdez, hogy másképp nem lehet válaszolni, lásd: lehetek-e terhes az orális szextõl... és társai
AZÉRT MERT VANNAK OLYAN IDIÓTÁK AKIK OLYAN FELESLEGES HÜLYESÉGET KÉRDEZNEK, MINT PL.: MIÉRT VANNAK DURVA VÁLASZADÓK? ENNEK A KÉRDÉSNEK MI ÉRTELME?
Mert ilyen hülyeségekre gondolsz mindig.
A Föld lakosságának egyre növekvõ hányada ébred fel, és kezd visszaemlékezni a reinkarnáviós múltjára. Veled is ez történik. Csupán feltárulnak benned azok a megoldatlan helyzetek, amelyekkel még dolgoznod kell. A lemeztelenedés arra utal, hogy lehullanak rólad azok a leplek, korlátok, beidegzõdések, amelyek az eddigi gondolkodásodat különféle dobozokban tartották. A szellemk pedig azok az entitások, akik mindig is veled voltak (gyerekként természetességgel láttad is õket, beszélgettél is velük), de idõvel a környezet hatására elnyomtad a velük való kommunikációt. Most viszont tudat alatt - a spirituális emelkedés következményeképpen egyszerûen visszahívod õket, és folytatod a velük való párbeszédet. Szeresd õket, õk téged akarnak segíteni, tanítani, te hívtad õket a felmerülõ kérdéseiddel. Persze a környezeted ezt nem fogja tolerálni - mint ez ezen a fórumon is jól lemérhetõ. Te döntöd el, hogy a továbbiakban a beléjük vetett bizalmad, vagy a körülötted élõktõl való félelem vezérli-e az életed.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a második választ, az mindenképpen hasznos volt!
lehet h azér mer

Miért van az, hogy a korábban leghangosabb baloldali fórumozóknak mostanában nem látni a neveit a válaszadók között, noha a pontlistán ma is magas helyen állnak? Csak nem az történt, hogy inkább már elrejtették a nevüket?

Legjobb válasz: Érdekes hogy a két díszpinty nevezi magát liberálisnak, miközben a legkirekesztõbbek az oldalon. Arról nem is beszélve hogy mindíg csak azt akarják megérteni ami nekik fekszik. Erre a legjobb példa amikor Haider Ww járól esett szó. Arról hogy egy páncélautó nem törhet úgy össze. Persze nekik annyi volt csak ami fontos, hogy Haider ivott. Egyszerüen nem akarták megérteni hogy teljesen mindegy hogy ivott-e, mert maga a Ww konszern adta ki a nyilatkozatot sok sok töréstesztel a hátamögött hogy az adott körûlményeket figyelembevéve, nem lehetett volna halálos baleset. Erre õk, 5× írták le hogy ivott. Furcsa emberek.

Érdekes hogy a két díszpinty nevezi magát liberálisnak, miközben a legkirekesztõbbek az oldalon. Arról nem is beszélve hogy mindíg csak azt akarják megérteni ami nekik fekszik. Erre a legjobb példa amikor Haider Ww járól esett szó. Arról hogy egy páncélautó nem törhet úgy össze. Persze nekik annyi volt csak ami fontos, hogy Haider ivott. Egyszerüen nem akarták megérteni hogy teljesen mindegy hogy ivott-e, mert maga a Ww konszern adta ki a nyilatkozatot sok sok töréstesztel a hátamögött hogy az adott körûlményeket figyelembevéve, nem lehetett volna halálos baleset. Erre õk, 5× írták le hogy ivott. Furcsa emberek.
Én meg azt nem értem, hogy Covenant, Madárka és a többi liberális agyhalott az állandó lepontozások ellenére miképp állhatnak még mindig 50% fölötti tetszésindexszel.
Elsõ: +1
Tessék! Itt vagyok! Lehet ízekre szedni! :) Bár nem mondom magam igazán baloldalinak (inkább liberálisnak), de zömében egyetértek a fennt említett "agyhalottakkal". Szerintem meg lehet nézni, hogy melyik oldal szimpatizánsai vállalják fel inkább a (nick)neveiket...

Miért van itt ennyi normálatlan válaszadó?

Sok kérdésnél látom, hogy humorizálnak meg vicces dolgokat írnak, pedig a kérdésre komoly választ várnak. Nem értem, hogy az ilyenek miért nem a humor kategóriában keresgélnek kérdések után, ahol kedvükre humorizálhatnának. Miért teszik tönkre a többi kérdést?

Legjobb válasz: Úgy is lehet nézni a dolgot, hogy ugyan a kérdezõnek nem tettek a kedvére (ejnye-bejnye vicces fiúk!!) de jónéhány másik embernek, aki benézett a kérdsére, mosolyt csaltak az arcukra. Így én nem hibáztatom õket. Örülök hogy léteznek vicces emberek. Humor nélkül az élet elég komor lenne...

Úgy is lehet nézni a dolgot, hogy ugyan a kérdezõnek nem tettek a kedvére (ejnye-bejnye vicces fiúk!!) de jónéhány másik embernek, aki benézett a kérdsére, mosolyt csaltak az arcukra. Így én nem hibáztatom õket. Örülök hogy léteznek vicces emberek. Humor nélkül az élet elég komor lenne...
Ebben az esetben pedig: a vicces választ adó valószínûleg nem tud komoly hasznos választ adni, különben adott volna. és miközben a vicces választ megírja és beküldi, addig a hasznos választ nem hátráltatja ha valaki azt akar írni. Tehát inkább úgy mondanám hogy a vicces válasz csak adalék, nem csökkenti a hasznos válaszok számát... De azért lássuk be, komoly kérdésre nem szoktak ömleni a poénos kommentek. Hülye kérdése viszont akkor is sok vicces komment érkezik ha odabiggyeszti a kérdezõ, h "komoly válaszokat lécciii".
mindegyik ki akar kerülni a kommentvitézre. na ezért annyira viccesek. :D
Na írtam volna valami vicceset de ...
A kérdező hozzászólása: Az igaz de ha pl. valaki sürgõsen komoly választ vár
Szerintem olyankor le kéne írni a poénos és a komoly választ is.:D
21:39, vagy az aztadomra :D

Ha valaki feltesz 1 kérdést a párjáról miért van az hogy a válaszadók nagyrésze szerint tuti megcsalja?

Mármint pl. csinált valamit a kedvese,ami nem szép ugyan de ett?l még nem lesz veszekedés vagy szakítás,megcsalás egyebek. Aztán ahogy jönnek a válaszok már az els? oldalon megjelenik,hogy "biztos megcsal". Most komolyan senki nem csinálhat már semmit anélkül,hogy megcsalná párját,vagy ennyi rosszindulatú ember van itt(inkább n?...)?

Legjobb válasz: Mert: ki hogy él, úgy ítél... Mindenki magából indul ki.

Mert: ki hogy él, úgy ítél... Mindenki magából indul ki.
Mert bizony ennyire rosszindulatúak a nõk.
Ezt én is szeretném tudni. Sokan el se olvassák az egész kérdést, csak pár szót, ez alapján válaszolnak. És mindenféle butaságot beleképzelnek a kérdésbe, és ha a kérdezõ szóváteszi, akkor õ a naiv, buta liba.
Most akartam bekopogni, amit a második válaszoló írt. "Ki mint él, úgy ítél"
a megcsalás mondhatnám már divat dolog....rengeteg ismerõsöm, családtagom érintett volt vagy egyik vagy másik oldalról és persze akit megcsalnak mitsem tud errõl általában a legutolsó pillanatig.....nem divat a hûség Ide azok az emberek járnak akiknek valami családi problémájuk van, szerintem nem feltétlenül rossz indulat, ha valaki megcsalásra gyanakszik.
Sok kocsog jár ide, akik értelmes válasz helyett az észt osztják, vagy anélkül, hogy az elõzményekkel tisztában lennének lehülyézik a kérdezõt. Sajnos sok a bunkó!Nekem is az agyamra mennek! De hát nincs mit tenni.Bárcsak ki lehetne õket tiltani.
Úgy gondolom, a tapasztalat mondatja velük.
Szerintem tuti megcsal... :D Am nemtom, ezen a helyen néha amúgy is olyan fura válaszok szoktak születni, minden kérdés hülyeség, meg minden kérdezõ hülye, meg ilyenek, egy normális választ nem tudnak adni.

Ha véleményt kérsz egy bizonyos vmiről (babakocsi, autósülés), miért nem vagy képes linkelni? Több választ kapsz, ha nem a válaszadónak kell a neten kiguberálni, hogy miről van szó.

Legjobb válasz: Szerintem nem arra kíváncsi ilyenkor a kérdezõ, hogy mit gondolunk az adott holmiról a net alapján (mert azt õ is látja), hanem a személyes tapasztalatokat várja, azoknak meg, akiknek van olyan cuccuk, úgysem kell a link.

Szerintem nem arra kíváncsi ilyenkor a kérdezõ, hogy mit gondolunk az adott holmiról a net alapján (mert azt õ is látja), hanem a személyes tapasztalatokat várja, azoknak meg, akiknek van olyan cuccuk, úgysem kell a link.
Nekem sosem okozott gondot megkeresni a neten bármit is, ha nem linkelt a kérdezõ. 3 kattintás és már meg is van, nem hiszem, hogy annyira megterhelõ lenne.
Én egyetértek a kérdezõvel! Nekem volt, hogy nem volt kedvem kikeresgetni, én inkább nem válaszoltam. Vagy olyan is volt, hogy hozzákezdtem, aztán meguntam, mert elsõre pl. olyan oldalakat találtam, ahol nem volt fenn minden összehasonlítási szempont, úgyhogy nem kínlódtam... Akkor lehet a legtöbb (valóban hasznos) válaszra számítani, ha belinkeled az oldalakat, amik alapján bekerült nálad a kosárba, hiszen gondolom a kérdezõ szétnézett már, tudja mit hol... Szerintem ez a minimum...
Én meg azért nem linkelek, mert nem tudok a tabletemrõl, csak laptopról. És mióta feküdnöm kell, azóta a tablettel nyomulok.
#3 Persze lehet személyes tapasztalatot vár, de pont tegnap láttam olyan kérdést ahol legalább 6-8 féle ülést felsorolt valaki, hogy melyiket vegye. Ember nincs aki ennyi ülésrõl személyes tapasztalatot tud mondani, max 1-2-ról leírod a tapasztalataidat, a többirõl pedig a gyereknevelés során szerzett tapasztalataid alapján elmondhatod, hogy miért nem vennéd meg, vagy mi jó, praktikus benne, anélkül, hogy személyesen tapasztaltad volna. Szerintem ez is nagy segítség tud lenni, mert pl babakocsi vétel elõtt nem is sejtettem, hogy mik leszek azok a szempontok, amiket fontosnak fogok tartani használat közben, aztán késõbb jött a pofára estés, a 100 ezres babakocsit eladtam pár hónap után, mert ha valaki felhívta volna a figyelmemet rá, hogy mik a fontosak a mindennapokban, akkor eszembe sem jutott volna megvenni! És ehhez az infóhoz nem kellett volna használnia, elég lett volna megnézni a képeket és elolvasni a paramétereit, hogy mit tud. Dehát ki miért tesz fel kérdést... Én úgy gondoltam, hogy a kérdezõ azokra gondolt a kérdés kiírásánál, aki ilyen sok termékrõl kér véleményt. Egyébként a vélemény az vélemény, a tapasztalat pedig tapasztalat...a vélemény nem feltétlenül alapul személyes ismereten, szemben a tapasztalattal...úgyhogy ez sem egy és ugyanaz..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!