Találatok a következő kifejezésre: Miért vannak hímvesszőmön (5 db)

Egy olyan kerdesem lenne hogy miert van az hogyha rejszolás után rogton pisilek es utana faj a hímvesszom. Miert lehet ez?

Legjobb válasz: Ezután csináld fordítva, vagy ne paráználkodjál és nincs probléma.

Ezután csináld fordítva, vagy ne paráználkodjál és nincs probléma.
Ne pisilj utána rögtön, várj egy kicsit, hogy lankadjon. Vagy ha nagyon kell, akkor ne teljes erõvel nyomjad... Ez mindenkinél így van.. fõleg fiataloknál.
Fiú vagy, vagy lány?
A kérdező hozzászólása: Akkor vegyek XL-est? De abba ott a kockázat, h lecsúszik nem?
Kezdõ koromban én is sokat bénáztam ezzel, egyszerûen nem bírtam legörgetni. Aztán hosszú idõ utá rájöttem, mi az oka: vastagabb a méretem az átlagosnál.
ha fordítva van akkor befele van felgörgetve és úgy elég nehéz felvenni :D
onnan, hogy belül síkosítós nem kívül és nem tudod letekerni :D
A kérdező hozzászólása: s honnan tudom, h forditva van e rajta vagy sem?
görgesd*
ehez azért nem kell agysebésznek lenni, csak görgetsd le a szélénél! Ha nem sikerül akkor valószínûleg fordítva vetted fel.
Fordítva vetted fel
Azóta rajta van a farkadon a gumi?

Miért van az h nem csak a golyóim szõrösek, hanem vannak már a himvesszõmön is szõrszálak? Ez normális?

Legjobb válasz: nekem is iylen vlami miatt a fitymám alatt szõrszálak nõttek

nekem is iylen vlami miatt a fitymám alatt szõrszálak nõttek
Ezt dobta a gép. Elég sokaknak van még a hímvesszõn is szõrszál.
igen
Nem, mutáns vagy..
A hímvesszõdet nyilván bõr borítja, abban pedig megfelelõ hatásokra kifejlõdhet szõrtüszõ.
és az nem tudjátok mitõl van hogy büdös szaga van?
6: Bacik. Néha mosakodj meg fertõtlenítõs szappannal.

Miért vannak a hímvesszőmön piros pöttyök szex után?

arátn?mmel gumival csináltuk. azután néha észrevettem apró piros pöttyöket a makk részen. azt hittem hogy a gumi miatt van, és allergiás vagyok rá. nemrég kielégített kézzel is és az ejakuláció után megint megjelentek rajtam ezek a foltok. ez mit?l lehet?

Legjobb válasz: Lehetséges egy enyhébb fertõzés. Keressetek fele gy orvost, mert valószínû, hogy mindketten gyógyszeres (tablettás, krémes...) kezelést fogtok kapni. Azért mindketten, mert ha egyikõtöket kezelik, a másik visszafertõzheti a már egészséges partnerét. Bizonyos betegségeket lehet úgy is hordozni és továbbadni, hogy az egyén tünetmentes, tehát ha a párodnak látszólag nincs semmi baja, attól még lehet "hordozó", akitõl folyton visszafertõzõdsz. Ezek a betegségek nem feltétlenül nemi érintkezéssel kerülhetnek a szervezetünkbe (tehát általában szó sincs "megcsalásról", lehetséges egy fürdõlátogatás, egy közös wc használata vagy hasonló ok miatt is a fertõzõdés.

Lehetséges egy enyhébb fertõzés. Keressetek fele gy orvost, mert valószínû, hogy mindketten gyógyszeres (tablettás, krémes...) kezelést fogtok kapni. Azért mindketten, mert ha egyikõtöket kezelik, a másik visszafertõzheti a már egészséges partnerét. Bizonyos betegségeket lehet úgy is hordozni és továbbadni, hogy az egyén tünetmentes, tehát ha a párodnak látszólag nincs semmi baja, attól még lehet "hordozó", akitõl folyton visszafertõzõdsz. Ezek a betegségek nem feltétlenül nemi érintkezéssel kerülhetnek a szervezetünkbe (tehát általában szó sincs "megcsalásról", lehetséges egy fürdõlátogatás, egy közös wc használata vagy hasonló ok miatt is a fertõzõdés.
Nálunk is volt ilyen probléma, de nekem is voltak tüneteim (viszketés). Erre a nõgyógyász megvizsgált, de nem mutatott ki a vizsgálat fertõzést.A dokim felírt "biztos, ami biztos alapon" egy 10 napos kúrát ( hüvelygolyó), 4 napig "szedtem" és közben szeretkeztünk a párommal. Úgy tûnik megszûntek a tünetei, szerintem sikerült õt is fertõtleníteni. Szóval a barátnõdet fogd kézen, menjetek el a nõgyógyász(á)hoz, és mondja el neki a panaszaidat.Szerintem tud segíteni.
Együtt a NÕGYÓGYÁSZHOZ
azok a kis piros pöttyök nem feltétlenül fertõzés jelei, hanem lehet csak a hajszálereknek megerõltetés volt a dolog és akkor szokta piros pöttyökkel kiütni a makkot, de ez elmúlik
a kerdezotol szertnem kerdezni hogy hogyan oldottak meg a prolemat?miert jottek ki a pottyok es milyen kezelessel sikerult meggyogyulni?
Pisi után megszokták rázni.... Az ágynemü nem lehet foltos éjjeli magömléstöl??? Az írásodból kifolyólag 12-13 éves lehetsz.....
Minden férfinél így van. Én meg szoktam törölni WC-papírral vagy papírzsebkendõvel is.
Így van, PZS-vel legjobb megtörölni, felitatni, és én még egy puha papírkéztörlõt is berakok az alsónadrágomba, mert hiába a rok rázogatás, ha eyg-két perc múlva leülök, akkor bizony 1-2 csepp becsorog.
Ez egy általános férfi "probléma", bizony rázogatni kell :D
Én letörlöm és "kicsavarom".A rázogatástól nem lesz száraz csak A wc tiszta pisa.
jah a rázogatás egy kalapszar, kell a törölgetés, de néha még a szerszámból utólag is kijön egy kevés...na azt rühellem!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!