Találatok a következő kifejezésre: Miért vannak emberek, akik bunkó (9 db)

Miért vannak olyan emberek, akik bunkó válaszokat adnak?

Olvasgatom a kérdésekre adott válaszokat,és némelyik annyira bunkó,hogy eszméletlen.Miért nem tarják tiszteletben a másik kérdését,és válaszolnak tisztességesen,vagy sehogy?

Legjobb válasz: Mindenhol vannak bunkók, illetve olyanok, akik lenéznek másokat, ez nem csak erre az oldalra vonatkozik, hanem minden internetes fórumra, illetve az élet más területeire is. Ha az ember a feje tetejére áll, akkor sem tudja õket megváltoztatni, illetve ha egyet-egyet igen is, jön helyette más. Az egyetlen megoldás, hogy ezeket nem kell komolyan venni.

Mindenhol vannak bunkók, illetve olyanok, akik lenéznek másokat, ez nem csak erre az oldalra vonatkozik, hanem minden internetes fórumra, illetve az élet más területeire is. Ha az ember a feje tetejére áll, akkor sem tudja õket megváltoztatni, illetve ha egyet-egyet igen is, jön helyette más. Az egyetlen megoldás, hogy ezeket nem kell komolyan venni.
"Úgy tanul a gyerek ha kérdez" mondják az öregek. Akkor meg ne bántsunk senkit, aki olyant kérdez, ami nekünk egyértelmû, hanem inkább segítsünk neki értelmes és érthetõ válaszokal.
Ha egy válasz poénos, azzal nincs semmi gond, de sokan tényleg bunkók... :( Pl. lehülyézik a másikat, holott az ember gyereke azért kédez, mert nem tud valamit, ettõl még nem biztos hogy hülye, még akkor sem ha mások számára esetleg egyértelmû a válasz. Nem kell földbe döngölni szerencsétlent... Az oldal célja hogy feltegyük a kérdéseinket és választ kapjunk rá azoktól, akik tudják, hogy mi a válasz.. Nem pedig az, hogy eldöntsük a kérdezõkrõl, hogy ki milyen szellemi szinten van, és ezt meg is mondjuk neki :) ...
Hát volt mostanában jópár kérdés, amirõl nem tudtam eldönteni, hogy ez most poénkodik , vagy halál komolyan kérdezte. Álltalában ilyenre nem válaszolok, de ha eszembe jut valami poénos válasz, azt elküldöm. Viszont, ha mégis komolyan gondolta akkor megsértõdik, és bunkónak tart.
Nemcsak a válasz stílusában bunkók, de még a Te válaszodat is leértékelik, mert csak az lehet jó, amit õk gondolnak. (Sõt, ha már itt tartunk, engem az is idegesít, hogy feltesznek olyan kérdéseket, amilyet majd' szó szerint kérdeztek meg egy órával azelõtt és már 5 válasz érkezett! Nem árulom el, melyik témában... :-))) Sokan itt élik ki agressziójukat. Még jó, hogy tettlegességig nem fajulhat...
Igaza van ugyan az elõttem szólóknak, de ha úgy gondolod, hogy az adott kérdés hülye, akkor nem kötelezõ válaszolni rá... :) Szerintem az még, hogy nem tökéletes kérdést tett fel még nem ok arra, hogy bunkók legyünk a másik emberrel... Neki lehet, hogy fontos az a kérdés, és komolyan gondolja... Szóval tökéletesen egyetértek a kérdezõvel.
Pontosan. nagyon sok olyan kérdés van, ami abszurd. olyan hülye kérdéseket tudnak egyesek feltenni, arra máshogy nem is lehet válaszolni! Aki hülye haljon meg. mondta a hal és kifeküdt a partra napozni.
Azért némelyik kérdés is olyan, hogy felkúrja az agyvizem. Az emberi butaságra mindenki másképp reagál, ha ez zavarja a kérdezõt, akkor ne kérdezzen baromságokat. Tudod :hülye kérdés -hülye válasz.
nem is válaszol senki bunkón bazeg:D
egyszeruen nem kellene válaszolni azoknak, akik hulyének tartják a kérdést. Valoszinuleg van olyan kérdés, amit 14évesen a bunko válaszolo sem tudott, most meg kineveti, mikozben o már pl.38éves, a kérdezo meg 14. szoval sztem az a bunko aki válaszol arra a kérdésre, amire valojában nem is ad értelmes választ, vagy bunkoságot ír válasznak...

Miért vannak olyan bunkó emberek, akik még a megállóban is rágyújtanak?

És aki tudja magáról hogy ezt ? is megteszi, azt kérem hogy ne tegye, f?leg ha ott emberek is vannak.

Legjobb válasz: Szólj rá, ha ennyire zavar. Nem kell egybõl pofánverni..szerintem az lenne bunkóság. Én is dohányzom,de megállókban én sem szoktam, vagy ha mégis, akkor arrébb megyek pár métert. Kicsi gyerek,vagy babakocsis mellet pedig abszolút nem gyújtok rá. Engem meg a megállókban nyáladzó 13 évesek idegesítenek, ahogy nyalják egymást folyamatosan, és még a buszon sem hagyják abba. És mit tudok csinálni? Semmit. Elviselem. Én azokat verném pofán szívesen, de nem vagyok tahó. Szerintem ha megkéred a bagóst szépen,hogy téged igencsak zavar a füst, akkor arrébb megy. Én legalább is meg tennék ennyit ha megkérnének.

Szólj rá, ha ennyire zavar. Nem kell egybõl pofánverni..szerintem az lenne bunkóság. Én is dohányzom, de megállókban én sem szoktam, vagy ha mégis, akkor arrébb megyek pár métert. Kicsi gyerek, vagy babakocsis mellet pedig abszolút nem gyújtok rá. Engem meg a megállókban nyáladzó 13 évesek idegesítenek, ahogy nyalják egymást folyamatosan, és még a buszon sem hagyják abba. És mit tudok csinálni? Semmit. Elviselem. Én azokat verném pofán szívesen, de nem vagyok tahó. Szerintem ha megkéred a bagóst szépen, hogy téged igencsak zavar a füst, akkor arrébb megy. Én legalább is meg tennék ennyit ha megkérnének.
Nem bunkóság, nekik eszükbe sem jut, hogy ezt nem kéne. Csak rájuk jön az érzés, hogy szívnának egy cigit. Van, hogy már rég várnak a buszra, idegesek és azért gyújtanak rá. Sõt, olyan is van, aki azért gyújt ott rá, mert mindig úgyis akkor jön a busz. :D
verd csak pofán, de ha utána visszakapod ugyan azt az ütést 5x akkora erõvel mint amekkorát te ütöttél akkor ne csodálkozz :) Nem tudhatod ki mikor milyen lelki állapotban van, vagy csak úgy natúrba kettyós-e
Egy tömött megállóban én se gyújtanék rá, de ha alig van ott valaki, akkor igenis cigizek, és ügyelek arra, hogy ne fújjam másra... Nem olyan bonyolult ez. :D
15:55-ösnek annyit hogy: buszmegállóban pont hogy nincs joga rágyújtani, ahogy iskolák, játszóterek stb..közelében sem. (szigorították a közterületen dohányzás szabályait) na nem mintha engem zavarna. felõlem ott gyújt rá ahol akar.
Ez nem bunkóság, hanem joga van ahhoz hogy hol és mikor gyújt rá az illetõ.. És valószínû nem érdekli hogy mit szólnak a többiek...
a legjobb amikor egyenesen az arcomba fújják. igazán arrébbálhatna az ilyen pár méterrel.
13.26 Micsoda kulturált beszólás volt! Öröm olvasni az ilyet.. 1.senkinek nincs joga csak ezért pofán verni valakit..meg is lehet kérni az illetõt(ha már olyan illetlen, hogy tömegben rágyújt). 2.Nem mindenhol van betiltva, ahol én lakom pl. nincs. Ott cigizel, ahol akarsz. Az már részletkérdés, hogy nem mindenki teszi meg. 3.Elõbb tanulj meg írni aztán olts másokat. 21/L(dohányos)
A kérdező hozzászólása: Ne meg egyálntalán gyerek mellett...pff
elég költõi kérdés volt...
én a kérdezönek üzenem hogy: jol b*ssza pofán mert 1.nincs joga hozzá bevantiltva a buszemegálokban valo cigizés 2.ien szánalmasokat hogy babakocsi mellet?? válaszom a k*rva annyukat..:@
A kérdező hozzászólása: Kössz hogy féltessz, de nem lessz probléma....
A kérdező hozzászólása: jó oké, vannak normális dohányosok, nem azt mondom... de sajnos nem mindenki ilyen... amúgy ha zavar engem én odébb megyek, csak kiváncsi voltam a véleményekre. amúgy meg sztem ha valaki rágyújt gyerek mellett, nem lenne bunkóság pofán verni.
Dohányzom. DE! Megállókban például sohasem. (Pécsen tanulok, ott például nem is lehet) Kivéve autóbuszpályaudvart, de ott is a kijelölt dohányzó helyet használom (ha van ilyen), ha nincs akkor inkább arrébb megyek, de nem "cigiztetek" olyat, aki nem akarja. Pláne, hogy engem is zavar amúgy, ha a fejembe fújják a füstöt. :) ) Ugyanígy nem gyújtok rá étterem még dohányzó részében sem, inkább kimegyek az épületbõl. Lakásban sem dohányzunk. Maximum édesapám mûhelyében, vagy erkélyen, mert a család többi tagjának nem kell szívnia a füstöt. Gyerkõcök mellett meg akkor sem gyújtanék rá, ha muszáj lenne. Szóval... Lehet ezt kultúráltan is csinálni, és ennyi. Nem vagyok olyan, hogy kezem-lábam remeg, ha nem gyújthatok rá. És ha a helyzet úgy adódik, akkor nem is szoktam :)
Egyszerûen rühellem az ilyen embereket. Én tudod mit csinálok? A háta mögött lehordom mindennek hogy azért csak hallja. Az ilyen babakocsis emberek meg egy szánalmas csicskák, hogy a saját gyereküket betegítik meg.

Miert vannak olyan bunko emberek, akiknek felajnalom a nem is kicsi segitsegemet, de annyit nem kepesek ra reagalni, hogy köszi, de nem?

Lehet, hogy csak en reagalom tul, de nekem eleg rosszul esik, hogy minden követ megmozgatok, hogy valakinek segitsek, semmit nem kerek cserebe, de ö annyit nem mond nekem, hogy nem, egyszerüen csak nem reagal ra semmit?

Legjobb válasz: Ha nem ér meg nekik annyit, hogy megköszönjék, miért erõlködsz?

Ha nem ér meg nekik annyit, hogy megköszönjék, miért erõlködsz?
Sajnos a mai világ olyan, hogy mindenki csak annyit számit a másiknak, ameddig kihasználja. Mikor nincs rá szüksége nem törõdik vele, mikor van, akkor meg hizeleg. Undoritó..
Sajna errefelé ez a divat. Én meg azon bosszankodok mindig, hogy mailekre nem képesek válaszolni az emberek. De SEMMIT. Még egy egy-két szavas mondatban sem - abszolút nihil, csend és hullaszag. Csak egy valamit nem értek. Feltételezem, hogy ezen a jelenségen mindenki ki van akadva, aki szenvedõ alanya - és azt is, hogy elõbb vagy utóbb mindenki lesz szenvendõ alanya, azok is, akik miatt máskor mások szenvednek. Hogyhogy ilyenkor sem gondolkodnak el az érintettek? Hogy talán ha õk is válaszolnának, akkor nekik is érkezne válasz? És ugyanígy, a kérdésedben említett jelenséget illetõen, ha reagálnának, akkor adott esetben õket sem hagynák magukra? Nem tudom, miért jó ez így olyan sokaknak.
Egyetértek. Itt is sok a bunkó az oldalon. Válaszolsz valakinek a kérdésére, és teljesen jó választ adsz, tényleg olyat amilyen jót csak elképzelni lehet, erre meg nem is méltatja a kérdezõ, meg sem köszöni, mások meg csak poénból lehúzkodják, hogy nem hasznos.
Ha valóban semmit sem kérsz cserébe, akkor miért bosszankodsz? A te részedrõl a tudat, amivel segítettél, elegendõ "fizettség". Hidd el sokan vannak azért az olyanok is, akik meghálálják, vagy legalább megköszönik, de minimum kedvesen mosolyognak rád. Viszont ha valaki tényleg teljesen önzetlenül akar segíteni, akkor még ennyit sem vár senkitõl, mert el fog menni a kedve az egésztõl és megutálja a segítségnyújtást. Ha van ismereted róla, akkor gondolj Jézusra, ha nincs, ismerd meg a példáját! Érdemes.
A kérdező hozzászólása: itt nem is az erölködesröl van szo alapvetöen, egyszerüen csak nem ertem. Az, hogy nem varok el semmit... oke, persze, elvarom azt cserebe, hogy korrekten viselkedjenek velem, ugy latszik tenyleg nincs önzetlen cselekedet... Amugy ez megint egy olyan dolog, hogy szerintem erre a kerdesre nem irhatattok rossz valaszt, megis van olyan, akit durvan lepontoztak, pedig szamomra-tenyleg-minden valasz hasznos volt!!! Örülök, hogy ezek szerint nem az en ertekrendemmel van a problema....

Miért van az, hogy sok ember panaszkodik, hogy nem mondják a szemükbe az igazságot utána meg "sírnak" ha igen? És akkor már milyen bunkó az illetõ?

Legjobb válasz: Egyrészt ha az ilyen panaszkodók szemszögébõl nézzük, akkor sokan összekeverik az õszinteséget, az igazságot és azt, amit hallani szeretnének, ez 3 különbözõ dolog. Másrészt, ha az "igazságot mondók" oldaláról nézzük, sok közülük összekeveri az igazságot annak a nyers kimondásával vagy negatív eltorzításával.

Egyrészt ha az ilyen panaszkodók szemszögébõl nézzük, akkor sokan összekeverik az õszinteséget, az igazságot és azt, amit hallani szeretnének, ez 3 különbözõ dolog. Másrészt, ha az "igazságot mondók" oldaláról nézzük, sok közülük összekeveri az igazságot annak a nyers kimondásával vagy negatív eltorzításával.
A kérdező hozzászólása: Tény és való, hogy valaki keményen oda mondja, de aki kulturáltan és nem sértõn akkor nem értem mi a probléma. De az is igaz, hogy sokan azt akarják hallani amit szeretnének, .
A mi egész társadalmunk hazugságláncolatokra épül, ebbe bele kell törõdni.Az emberek pedig önzõek, és csak akkor érdekük hallani az igazat, ha az õ malmukra hajtja a vizet.

Miért van az hogy ha a nők sok mindenkivel szexelnek, azt az emberek természetesnek tartják, ha egy férfi csinálja ezt akkor bunkónak, vagy ha nem akkor melegnek, töketlennek gondolják?

Mostanában egyre inkább ezt látom.

Legjobb válasz: én azt tartom csak természetesnek, ha szerelembõl szexel valaki, legyen az nõ vagy férfi

én azt tartom csak természetesnek, ha szerelembõl szexel valaki, legyen az nõ vagy férfi
Én pont az ellenkezõjét látom. A nõk a legõsibb mesterséget ûzik, ha sok emberrel szexelnek, amit meg is értek, bõven elég egy emberrel, akibe szerelmes az ember. A férfiak pedig igazi tökös palik, akik minél több numerát szereznek, annál vagányabbak. Nagyon furcsa, hogy Te ezt pont fordítva látod.
"ha a nõk sok mindenkivel szexelnek, azt az emberek természetesnek tartják" Nem tudom hol élsz de ezt a legtöbben rossz szemmel nézik. "ha egy férfi csinálja ezt akkor bunkónak, vagy ha nem akkor melegnek, töketlennek gondolják" Tehát az is baj ha csinálja meg az is ha nem. Ezek után jogos a kérdés: mi a francért is kéne a többi ember véleményével törõdni? Hiszen úgyse lehet megfelelni nekik, akkor miért kéne erre a lehetetlen feladatra pazarolni azt a rövid életet ami megadatott nekünk?
Miért gondolnák h meleg? Am meg pont fordítva van.Ha egy nõ sokmindenkivel szexel akkor k*rva, de ha egy pasi akkor az természetes.
Rossz körökben mozogsz.
A kérdező hozzászólása: Igen manapság ez a dolog megfordul, másrészt unom már hogy minden második csaj azt írja ki amit Te is, és ezen van fennakadva.
"A férfiak pedig igazi tökös palik, akik minél több numerát szereznek, annál vagányabbak. " Elég gáz, hogy sokan így látják ezt.
A kérdező hozzászólása: Hagyjuk ezt a rossz körökben mozgást.Nem mozgok rossz körökben, csak sokmindent látok, meg hallok.Azért sok nõ is helyénvalónak tartja, hogy egy férfi ezt csinálja, ha nem akkor meleg vagy beteg.

Miért van ennyi bunkó ember ezen az oldalon, akik ha kiírsz egy kérdést, rögtön leoltanak?

Legjobb válasz: Mert a modik munkája egy nagyrakás szarkupac és mind nyomorult g.eci. Mert egyesek úgy ribancoznak meg provokálnak ahogy akarnak másokat meg kisebb dolgokért is törölnek. Egy nagykupac fos ez az oldal. Jah és modik: Leszarom a leveleiteket. Nyugodtan törölhettek. Magatõl is elmennék mert nem érdekel ez a nagy szar amit ide csináltatok

Mert a modik munkája egy nagyrakás szarkupac és mind nyomorult g.eci. Mert egyesek úgy ribancoznak meg provokálnak ahogy akarnak másokat meg kisebb dolgokért is törölnek. Egy nagykupac fos ez az oldal. Jah és modik: Leszarom a leveleiteket. Nyugodtan törölhettek. Magatõl is elmennék mert nem érdekel ez a nagy szar amit ide csináltatok
Elsõ, te is tudod nagyon jól hogy nem ezekrõl a kérdésekrõl van szó... Én úgy érzem hogy a gyakorikérdések oldalra kerültek a legbutább, legbunkóbb, legundorítóbb emberek ráadásul a moderáció is minõsíthetetlen Hányingerem van ettõl az oldaltól, magam is csodálkozom azon hogy miért járok fel ide
A kérdező hozzászólása: jó ezek tényleg azok..
A kérdező hozzászólása: hát néha nekem is. elvileg itt mindent lehet kérdezni.. még is, ha kiteszek egy kérdést, mert tanácstalan vagyok és nem ilyen hülyeségeket, mint amit az elsõ küldött.. akkor rögtön leoltanak.. :/ nem tudom, engem nem vinne rá a lélek, hogy bunkó és modortalan, nem odaillõ sértõ válaszokat írjak olyan embereknek akiket nem ismerek, és nem tetszik a kérdésük :/
A kérdező hozzászólása: de, egyet értek. én is feltettem normális kérdést és rögtön bunkón válaszoltak, pedig nekem fontos kérdés volt. elvileg itt mindent lehetne kérdezni, de ha megteszed, már jönnek a hülye kommentek..
A trágár embereket én sem értem, de az oltogatókat sem. Jó, azt nem bírom megállni szó nélkül, amikor egy tini kiírja, hogy egész nap hiányzott fejfájásra panaszkodva, de délután ki akar menni a barátaival mászkálni. Annak megírom, hogy aki fejfájás miatt nem volt iskolában, az maradjon délután is otthon. De ilyenkor én vagyok a gonosz, mert nem értem meg a lelkét. Én is voltam tini, szóval megértem. De a másik oldalról... Nekem volt már pár kérdésem, amire megkérdezték, hogy kamu-e majd vagy töröltették vagy csupa baromságot írtak rá. És nem ezotéria vagy vallás kategóriában volt, még csak nem is politikában, hanem kutya vagy macskanevelésben. Az emberek marhára ráérnek. én ritkán jövök ide fel, és eléggé felbosszant, amikor a komoly kérdéseimre komolytalan válaszokat kapok. Valószínûleg azért teszem fel, mert máshol nem kaptam rá választ, nem?
Mert nagyon sok emberben túlteng a rosszindulat! Sajnos...
Sajnos borzasztóan irigyek az emberek. Nézz meg egy olyan kérdést, amire elvileg nem lehet rossz választ adni. Pl. hová mentek nyaralni? Aki leírja, hogy Horvátországba, a Balatonra vagy mindegy, hová, azt lepontozzák. Aki azt írja, hogy évek óta nem jár nyaralni, mert munkanélküli és nincs rá pénze, azt felpontozzák vagy egyáltalán nem minõsítik a válaszát. Pedig ugye mindenki korrektül a kérdésre válaszolt. Mi ez, ha nem irigység? Másik fele a sok gyerek, kamasz, akik suli után ide jár szórakozni, arcoskodni, név nélkül ugye könnyû játszani a kemény felnõttet, és beszólnak baromságokat, aztán jót röhögnek.
A kérdező hozzászólása: Hát igen... Én is egy 16 éves srác vagyok és ha valamit nem tudok megkérdezem.. De nem értem az ilyeneket! ez a magyar társadalom...
Ha vki vmi arcpirítóan rosszindulatú, beképzelt kérdést ír ki, akkor hajlamos vagyok az õ szintjén válaszolni. De ezt tényleg csak az kapja tõlem, aki szerintem megérdemli (pl. nyafogó liba, aki szakított a pasijával, aztán kutyázza a pasit, amiért az albérletbõl elvitte azokat a cuccokat, amiket õ - mármint a pasi vett - mert ha az albérletbe vette, akkor hagyja meg neki...). De irigykedésbõl sosem voltam bunkó. Irigykedni szoktam, de tudom, ez az élet rendje, meg hogy a másik is ugyanúgy megérdemelheti a jólétet.
Azért az olyan kérdéseknek, amikre a google is elsõre kidobja a választ, semmi keresnivalója az oldalon. Ezekre én is oda szoktam szólni, hogy akár magától is megkereshette volna az illetõ.
A kérdező hozzászólása: Értem és igazad van! :) ha bunkó akkor én is az vagyok de ha valaki jó indulatú kérdést tesz fel és bunkó válasz jön akkor azt az embert ott verném agyon!! arcoskodnak név nélkül..
A kérdező hozzászólása: De az miért baj ha ide irja és egy embertöl várja a választ és nem egy géptõl?? És ha le irod neki pár mondatba az neked max 2 perc neki meg egy apró öröm hogy valaki segitetneki…
Mert sokan hulye kerdeseket tesznek fel, es masoknak az agyara mennek ezzel.... Csak bennuk van az a kesztetes hogy csakazertis irjanak vmi bunkosagot

Miért mindig akkor sejtenek bundát a VV-ben, mikor az egyik Rácz emberkének van valami hátrányos dolga?

Nevetségesnek tartom, hogy mindig akkor volt a legnagyobb VV-re ugatás, csalás kikiáltása, mikor az egyik Rácz valami olyat kapott, netalántán kiesett... Én inkább ahhoz álltam érthetetlenül, hogy mikor mindketten kiabálták ki a villából ki a családtagjaiknak, nem zárták ki ?ket, de még büntetést sem kaptam... Olivért kikészítettek a büntetéssel annyira, hogy szinte a falat kaparta, Évát is nagyon megbüntették szabályszegésért, ezek meg a LEGALAPVETÕBB szabályt nem tartották be, aztán kis "enyjebenyjenemszabad" sem volt... Akkor nem háborogtak a rajongók, mi? Facebook-on a Béci hivatalos oldalán meg olyan írások tömkelegét olvastam, hogy "ez Magyarország, rasszizmus", "azért esett ki, mert nem az embert nézték, csak a cigányt látták"... Úristen! Ezek meg fehér emberek számából, vagyis billenty?zetéb?l :D tipikus olyan szövegek, amit a cigányok szoktak felhozni a saját védelmükre - ha amúgy nincs igazuk. Miért nem lehet szépen elfogadni, hogy Rácz Béla egyáltalán nem volt er?s? Mégis mit?l lett volna? Két gy?ztes párbajtól? Azok olyan párbajok voltak, amiket a másik fél feladott, egyértelm?en, kimondottan nem akart megnyerni. Tessék, dolga akadt egy olyannal, aki meg vissza akart menni, ki is esett ellene... :D A nagy er?! Ja és miért kell azzal érvelni, hogy Jerzy Éva és Alek szavazói miatt maradt bent? És ha úgy van? Gondoljuk csak bele, ha X Éva/Alek szavazó odaszavazott, mi lett volna, ha személyesen Évával, f?leg Alekkal megy ki és ott van az Y szavazómennyiség is? Mi lett volna az eredmény? Alek-Béci 95-5? :DDD Ilyen alapon...

Legjobb válasz: Ez az egész "Olivér feladta" dolog hülyeség. Ha feladta volna, akkor õ is szépen kisétált volna, mint azt Gina és Laci megtette.

Ez az egész "Olivér feladta" dolog hülyeség. Ha feladta volna, akkor õ is szépen kisétált volna, mint azt Gina és Laci megtette.
unalmas ez az "Olivér feladta" szöveg.
a kérdezõnek teljes mértékben igaza van!én is ugyanezt, ugyanúgy gondolom. és olivér tényleg feladta, hiszen nem tudta, hogy mi van a szerelmével, ezért, akik jót akartak neki, nem szavaztak rá.szandika meg teljes mértékben, õ tényleg nem akart visszamenni, hiszen pont azért választotta bécit. és lehet, hogy az alekosz rajongók szavaztak jerzyre, de akkor mi lett volna, hogyha alekosszal párbajozik? egyszerûen nem tudják elfogadni, hogy a nagyképû rácz úr elbukta a játékot :)
Hallotta vki, hogy mondta?
mondogassátok csak nyugodtan magatoknak, hogy feladta.Amúgy meg nem csak a Rácz rajongók fröcsögnek mindenki szidja a másikat
Az lenne a legjobb ha vége lenne már a p.csába, mert úgyis csak a balhé van.mindig megfogadom, hogy nem írkálok, de nem bírom ki, hogy ne reagáljak ha vmi nem tetszik.
Ez azert igy nem igaz, bunda lett kikialtva mikor Oliver vesztett, bunda lett kikialtva mikor Szandika veszett, szoval ilyen alapon az Alekosz/OLi fannok sem jobbak.
A kérdező hozzászólása: jav.: így van
A kérdező hozzászólása: Ez nyilván itt van, csak én is kiírtam már magamból, ha a sok Bécifan mindenhol veri a nyálát.
Részemrõl téma lezárva, szted visszament volna sztem meg nem biztos, írkálhatnánk itt napokig akkor sem jutnák közös nevezõre. a nagyképüs részt meg nem ide akartam.
A kérdező hozzászólása: Amúgy mondjuk nagyképûnek nem mondtam én soha, nincs is mire annak lenni. Mondjuk bent szerintem senkinek.
A kérdező hozzászólása: Miért ne lehetne? :D Igen, sok volt a tesi. ;) Csak felvétés volt. Biztos nem ment volna vissza. Tegnap bebizonyította, hogy harmatgyenge, hiába a sok "gengszter" (:DDDDD) barát.
Írtam, hogy Béci ment volna vissza? Izomláz lesz a hasadban? És még Béci volt a nagyképû.
A kérdező hozzászólása: Na mert ha Olivér nem törik meg és ugyanolyan jó fej, vagány, mint azelõtt, akkor Béci megy vissza, mi? :D Ne nevettess, mert izomláz van a hasamban amúgy is.
Olivér azon a párbajon azt mondta szünetbe hogy nem akar vissza menni és ejtessék ki....
A kérdező hozzászólása: Miért, nem adta fel? Szandikát is csak azért gyõzte le, ha Szandika olyan lett volna, mint az elején, Béci már rég az "ucca" illatát szagolná, úgyis imádja. Amúgy meg ez a kérdés nem Olivérrõl szól, hanem arról, hogy már a Ráczok rajongói milyen ostoba módon fröcsögnek.
a lényeg a lényeg Bécike kiesett:D
Mert egy idióta, akinek a közösségi arculatába nem fér bele az, hogy rendes legyen a nõkkel. Kis színjátszó.
Imidzs. Nem szeretné, ha kicikiznék, mert veled barátkozik. Úgymond nem férsz bele az imidzsébe.
honnan olyan biztos, h több nem :) akkor szimplán azt is cikinek tartja a többiek elõtt, hogy jól elvagytok lehet, nem akarja, h azzal zaklassák, h "tetsik neked?, szerelmes vagy?" elõzõ
A kérdező hozzászólása: több nem..csak fura a viselkedése....
azt, hogy jófejnek tart, barátkozik veled (vagy több)
A kérdező hozzászólása: mit nem mert vállalni?
gyerek, aki nem meri vállalni az érzéseit
A kérdező hozzászólása: nem..én mindenkivel jóban vagyok..és a jó szívem miatt sokan ki is használnak...
A kérdező hozzászólása: jó nem én vagyok a legszebb csaj a környezetében, de mikor edzések vannak akkor hülyülünk meg minden..pl.h kicsi a mellem...erre a srác h nekem a kicsi tetszik a tiéd pont jó meg ilyenek..de ha vki ott van simán lebambáz....
sztem a srác alapból rendes kedves, de nem akarja h más is lássa...bocs elõre is a kérdésért:de te nem vagy olyan lány akit nem szeretnek az emberek?csak azért mer ez megmagyarázná..mer akk õ kedvel csak mivel mások nem szeretnek ezér nem akarja h ezt tudják...
szerintem kicsit fura dolog h 18évesen iet kérdezel: kivéve ha õ érdekel komolyabban téged...szerintem adj sok idõt neki: és ne várj semmit tõle üdv F15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!