Találatok a következő kifejezésre: Miért vannak emberek, akik (412 db)

Ha hülyeség a jóslás, akkor miért vannak emberek akiknek bejön amiket jósolnak?

Legjobb válasz: A legtöbb ember élete eléggé egysíkúan alakul: iskolába járnak, meghalnak a szeretteik, dolgoznak, családot alapítanak, stb. A "jós" veszi ezeket a standard eseményeket, és olyanná alakítja õket, amilyenek a legtöbb emberrel tényleg meg is történnek. Pénz áll a házhoz, anyagi veszteség éri, megtalálja a szerelmet, és így tovább. Ezek gyakori dolgok, amiket be lehet építeni a jóslásba. Ugyancsak lehet rejtetten rákérdezni dolgokra, majd abból jóslatot elõidézni. Ha csak sejtelmesen, szinte magának mormolva mondja, hogy egy halottat lát, majd erre a kliens rámondja, hogy igen, az xy nemrég halt meg, akkor abból egy ügyes jós könnyen épít fel történetet, aminek vannak igaz részei. Végül pedig aki jóshoz megy, az el akarja hinni, amit a jós mond, tehát egy jóst is annyira kapnak csak hazugságon, mint a papot, aki a Bibliából prédikál.

A legtöbb ember élete eléggé egysíkúan alakul: iskolába járnak, meghalnak a szeretteik, dolgoznak, családot alapítanak, stb. A "jós" veszi ezeket a standard eseményeket, és olyanná alakítja õket, amilyenek a legtöbb emberrel tényleg meg is történnek. Pénz áll a házhoz, anyagi veszteség éri, megtalálja a szerelmet, és így tovább. Ezek gyakori dolgok, amiket be lehet építeni a jóslásba. Ugyancsak lehet rejtetten rákérdezni dolgokra, majd abból jóslatot elõidézni. Ha csak sejtelmesen, szinte magának mormolva mondja, hogy egy halottat lát, majd erre a kliens rámondja, hogy igen, az xy nemrég halt meg, akkor abból egy ügyes jós könnyen épít fel történetet, aminek vannak igaz részei. Végül pedig aki jóshoz megy, az el akarja hinni, amit a jós mond, tehát egy jóst is annyira kapnak csak hazugságon, mint a papot, aki a Bibliából prédikál.
OLvasd el a horoszkópodat. Bevallom férfiasan, sokszor úgy tûnik, bejön a jóslat. Aztán elolvasom a többi csillagjegy horoszkópját is. Azok is ugyanúgy bejönnek. Ennyi.
pl így: válassz ki mondjuk 100 focidrukkert. egyik felének írd azt, hogy "A" csapat fog nyerni, a másik felének meg azt, hogy "B" csapat. várd meg a végeredményt. azután azoknak, akiknek a helyes tippet adtad írj újabb tippeket. a felének megintcsak jó tippeket fogsz mondani, nekik adj megint tippeket.... így tovább. a végén lesz valaki, aki csodálni fogja a jósolási képességeidet.
Egyrészt, mert a jóslatok szándékosan ködösen és általánosan vannak megfogalmazva, sok mindent beléjük lehet képzelni. Másrészt a jósok általában jól "olvassák" az embert, beszédébõl, testbeszédébõl, gesztusaiból sok mindenre tudnak következtetni (a jóslás szertartásának fontos része, amikor a jós mindenféle megállapításokat tesz a kuncsaftról). Harmadrészt, ha a jóslás nem lenne igaz, akkor az embernek be kellene ismernie, hogy egy rakás pénzt fizetett egy szélhámosnak önszántából, vagyis hülye. Tudod mit? Inkább te mondd meg: ha a jóslás nem csalás, miért nem jön be minden egyes jóslás?
véletlenül
Matematika.Ha elég általános dolgokat mondasz, akkor az emberek többsége talál benneolyat amit magára tudértelmezni.És ezek az emberek, akik jóshoz fordulnak, keresik ezeket a számukra "biztos" pontokat.MIvel nem elég stabilak pszichikailag, ha azt mondhatják: "látod, megjósolták", az azt jelenti a számukra, hogy:nem én tehetek róla, ez kikerülhetetlen volt. Nincs felelõsségük. Gyenge emberek.
Forer-hatás, cold reading, generalitások, megerõsítési tévképzet és véletlen. Ennyi.
mert nem hülyeség. nagyon sok csaló van, aki visszaél az emberek hiszékenységével, de vannak olyan emberek, akiknek tényleg van ilyen képességük. csak nehéz ilyennel találkozni.
Mutass nekem csak egyet is, aki bizonyíthatóan rendelkezik az adott képességgel!
Tom Benko: -a héten valami fontosat ott hagyhatsz, minden reggel ellenõrizd, mit viszel magaddal -vasárnapig valami fontos híreket kapsz, ami megváltoztathatja az életedet -figyelj a jelekre, amiket a munkahelyeden kapsz, hasznod származhat belõlük :) )))
Hû, a generalitások! :) Bizonyítékot kértem, nem bohóckodást.
Én meg bohóckodva bizonyítottam, hogy ilyen jósláshoz hasonló általános elõrejelzéseket pillanatok alatt lehet gyártani, s aki nap mint nap csinál hasonlóakat, az élõ adásban is képes rögtönözni ilyeneket.
Azert is bejohet valakinel a joslas, mert annyira hisz benne, a joslat esetleg nem igaz, de mivel annyira hisz benne, megtortenik..csinaltak erre vizsgalatot, allitolag a beteg emberek kozul azok gyogyulnak meg hamarabb, akik erosen hisznek(vagyis vallasosak, barmilyen vallas megteszi, ha eleg erosen hisz benne)..
gondolj bele, egy álló óra naponta kétszer halálpontos idõt mutat, legfeljebb tudni kell, hogy mikor.. viszont a legdrábább óra is késik vagy siet egy kicsit és csak havonta vagy évente egyszer mutat pontos idõt. hát ennyit a jóslatok pontosságáról, amikor nem talált, elfelejted, de amikor talált, elhiszed. vagy valami hasonló. mindenesetre ezekbõl az idiótaságokból azért jól lehet megélni, horoszkopok, tv-jósda stb.
A kérdés feltevõjének jósolok most: csiribú csiribá -szombatig váratlan pénzügyi kiadás fog érni -egy autó rád fog dudálni, vigyázz az úton -egy közeli ismerõssel kisebb összetûzésed támad, légy megértõbb -a szerelemben légy óvatos, lehet, hogy félrevezetnek -a héten meg fog fájdulni a fejed, pihenj többet -a munkádban sikerülni fog egy olyan dolog, amit már régóta próbálsz megvalósítani ;)
egyrészt, mert a legtöbb ember anyira akar hinni bennük, hogy a legkissebb hasonlóság esetén, máris azt mondják igaz volt az egész jóslat. másfelõl sok a mentalista jós akik ún. cold reading-et azaz testbeszédolvasást használnak. harmadrészt pedig sok az általánosítás, lyasmiket mondanak ami a korosztálynak megfeleleõ, tehát ha egy öreg hölgy kér jóslást, annak nagy valószínûséggel lesz pl reumája, vagy ha azt mondják fáj a dereka, nem lõhetnek nagyon mellé. de mégha nem is tudják az illetõ korát/nemét, ezek az általánosítások legalább az emberek 50%-ára igazak lesznek, akik máris terjesztik majd tovább, hogy ez a jós igazakat beszél...
"elmondták hogy sokat fáj a fejem, emésztõrendszeri problémák, szememmel is gond van" Ez nagyon szép, de ezt hívják általános, mindenkire érvényes diagnózisnak. A magyarok 95%-a olyan életet él - ezek szerint te is -, aminek egyenes következménye a fejfájás és a szemproblémák (tévé, monitor, olvasás), valamint az emésztési panaszok (egészségtelen ételek és mozgásszegény életmód). Nyugodtan próbáld ki, 10 emberbõl 8nál bejön ez. Az ilyenek miatt átvágás. Ha azt mondja, hogy a -3-as szemüveged helyett a bal szemedre -4.5 kéne, mert így fáj a fejed a gyenge szemüveg miatt, akkor talán érdemes lenne elgondolkozni. De ilyen általános kamuzások miatt nem, akkor sem, ha szépen adják elõ.
És hát ugye van az önbeteljesítõ jóslat fogalma is. A gondolatainknak, szavainknak teremtõ ereje van. Pontosan nem tudom, hogyan mûködik, nem is érdekes, de tapasztalat, hogy amit az ember elképzel, netalán ki is mond, gyakrabban következik be, mint amit nem. Éppen ezért veszélyes a (túlzott, és parttalan) aggódás, félelem. (A túlzott magabiztosság is, de az másért: lehetetlenné teszi, hogy az amúgy véletlenül bekövetkezõ "baj" eseményekre felkészüljön az illetõ.)
én egyszer felhívtam a tv-s jósdát azt hiszem az asztroshowt. elmondták hogy sokat fáj a fejem, emésztõrendszeri problémák, szememmel is gond van stb... minden amit mondott, igaz volt.. ez nem azt jelenti hogy hiszek bennük, mindenesetre elgondolkodtatott
üllök=ülök
20:09-nek: Ezt eddig is tudtam, nem tõled várok bizonyítékot.

Miért vannak emberek akik pedagógusnak tanulnak?

Az iskola ahova járok egy sima szakközép az osztály tele van hülyékkel stb. A tanárok van, hogy 7-8 órát tanítanak egy nap. A fizetésük viszont alacsony (ezt mondják is). Na ha valahol kevés a fizetés, sok hülyegyereket kell megpróbálni fegyelmezni, 7-8 órát kell dolgozni ami csak a tanítás utána dolgozatot javítani sokszor hétvégén, vagy éjszaka, nekik is kell készülni az órára (persze ők tudják de egy vázlatot érdemes írniuk). Szóval mi értelme pedagógusnak tanulni ilyen fizetés mellett?

Legjobb válasz: Mert ezt szeretnék csinálni. Valaki zenész lesz, valaki üzletember, valaki egy irodában szeretne egész életében kuksolni, valaki pedig tanár. Én inkább csak azt nem értem,hogy azok az emberek akik utálják a gyerekeket miért mennek tanárnak... Számomra rejtély

Mert ezt szeretnék csinálni. Valaki zenész lesz, valaki üzletember, valaki egy irodában szeretne egész életében kuksolni, valaki pedig tanár. Én inkább csak azt nem értem, hogy azok az emberek akik utálják a gyerekeket miért mennek tanárnak... Számomra rejtély
Nagyon rosszul látod a helyzeted. Sokkal jobb, ha valaki azt csinálja amit szeret, ha kell kevés pénzért, mintsem, hogy elmenjen mérnöknek, vagy bármi másnak, amivel jól keres(hetne), de nem szereti csinálni. Ha nem szereti csinálni, akkor pedig nem is fog olyan jól dolgozni=kevesebb fizetés. Bár van a másik kategória, amikor egy ember csak azért megy pedagógusnak, mert oda vették fel, de rajtuk ez késõbb meg is látszik. Vannak jó tanárok, és rosszak, az utóbbiak általában ezek.
1. oda veszik fel 2. ezt szeretné csinálni, valaki jól is csinálja 3. korrepetálással nem olyan rossz bér, van nyári szünet :) 4. egyik tanár sem tanít 7-8 órát minden nap!! Nem tanítanak 40 órát egy héten, bele van számítva a felkészülés és a dolgozatjavítás is a 40 órába. 22 a kötelezõ óraszám, azt hiszem.
A kérdező hozzászólása: Azt én se értem. Viszont nem látom értelmét annak, hogy éveket tanuljon valaki, hogy legyen diplomája aztán elmegy 100-120 ezerért tanítani. Akkor már inkább valami mérnöknek érdemes tanulni még ha az nem is érdekli annyire de a fizetése sokkal jobb lehet.
A kérdező hozzászólása: De ha szereti csinálni és Õ választotta akkor ne panaszkodjon a fizetés miatt. Van egy tanárom nagyon jól tanít valószínû szereti is csinálni de minden héten legalább egyszer elpanaszkodja, hogy milyen kevés a fizetés.

Miért vannak emberek, akik magányra vannak ítélve?

Persze valójában nem, de az életük mégis mintha sorsszerûen úgy alakulna, hogy ne legyen mellettük soha senki. És akárhogy keverik a lapokat ugyan az jön ki mindig. Egyszerûen képtelenek õt mások viszont szeretni, komolyan érdeklõdni iránta. A szerelem és a párkapcsolat, ami másoknak teljesen természetes és mindennapi dolog, nálam az elérhetetlen álmok kategória. És csak ez tartozik ide, mert komolyan minden másban tudok hinni, ami másnak lehetetlennek tûnik. Viszont már nem bírom egyedül és nem akarok így élni. Nekem miért nem jár, hogy szerethessek és szeressenek? Nem értem és nem látok kiutat. 25/L

Legjobb válasz: a szobás ablakába soha nem süt be a nap de az évek tova szálnak és csak öregszel bizoony, ragyogón süt a naaap és szikrázik a fény de a szíved szomorú ha arra gondolsz csak, hogy milyenszerencsétlenvagy..dádámm dádádámm dádámm... egy késõ gondolat egy elkésett leány, szomorkodik magában, és nem tudja mit tegyen, ragyogón süt a naaap és szikrázik a fény de a szíved szomorú ha arra gondolsz csak, hogy milyenszerencsétlenvagy..dádámm dádádámm dádámm... a szobás falai között, lassan múlnak az évek, és csak szenvedsz mindennap, és kínlódsz mint a kutya, de egy hülyegyerek dalától, vidámabb leszel.. ragyogón süt a naaap és szikrázik a fény de a szíved szomorú ha arra gondolsz csak, hogy milyenszerencsétlenvagy..dádámm dádádámm dádámm... ha nem teszel semmit csak keseregsz tovább, elb---aszod az életed, ahelyett, hogy tennél valamit, ha te lépnél elõre, és kezdeményeznél, és lerombolnád a falad, sokkal másképp is lehetne... ragyogón süt a naaap és szikrázik a fény de a szíved szomorú ha arra gondolsz csak, hogy milyenszerencsétlenvagy..dádámm dádádámm dádámm...

a szobás ablakába soha nem süt be a nap de az évek tova szálnak és csak öregszel bizoony, ragyogón süt a naaap és szikrázik a fény de a szíved szomorú ha arra gondolsz csak, hogy milyenszerencsétlenvagy..dádámm dádádámm dádámm... egy késõ gondolat egy elkésett leány, szomorkodik magában, és nem tudja mit tegyen, ragyogón süt a naaap és szikrázik a fény de a szíved szomorú ha arra gondolsz csak, hogy milyenszerencsétlenvagy..dádámm dádádámm dádámm... a szobás falai között, lassan múlnak az évek, és csak szenvedsz mindennap, és kínlódsz mint a kutya, de egy hülyegyerek dalától, vidámabb leszel.. ragyogón süt a naaap és szikrázik a fény de a szíved szomorú ha arra gondolsz csak, hogy milyenszerencsétlenvagy..dádámm dádádámm dádámm... ha nem teszel semmit csak keseregsz tovább, elb---aszod az életed, ahelyett, hogy tennél valamit, ha te lépnél elõre, és kezdeményeznél, és lerombolnád a falad, sokkal másképp is lehetne... ragyogón süt a naaap és szikrázik a fény de a szíved szomorú ha arra gondolsz csak, hogy milyenszerencsétlenvagy..dádámm dádádámm dádámm...
én gondolkoztam ezen. nagyon sokáig. 1-lehet, hogy maga Isten tesz minket próbára, mennyire tudunk emberek maradni és, hogy mennyire vagyunk egyáltalán emberek. Hisz mi másért születik meg egy ember ha nem azért, hogy családja legyen, gyereke, ezekért kelljen fel reggelente és, hogy felnevelje õket hmm? 2-a második amire jutottam az, hogy lehet, hogy valamelyik õsünk pár száz vagy pár ezer évvel ezelõtt nagyon rossz dolgokat tett, lehet, hogy sorozat vagy tömeggyilkosok voltak az õseink és valahogy ez visszaüt ránk és azért szenvedünk mert õk ilyen rossz dolgokat tettek más emberekkel ezért most mi magunk szenvedünk. 3-a harmadik amire jutottam az, hogy lehet, hogy az univerzum vonzza be nekünk ezt. Lehet, hogy ez miatt vagyunk magányosak, lehet, hogy maga az univerzum, maga az élet teszi ezt velünk. A rengeteg jó dolog ami történik a világban annak van egy negatív kihatása is és lehet, hogy ez a negatív kihatás rajtunk csattan, az univerzum bevonz minket, hogy kiegyenlítse magát. nem tudom, hogy most a hülyeség beszélt belõlem, de komolyan más már nem jut az eszembe.
Írj privit és megbeszéljük :)
Ó, ne aggódj, mindjárt jönnek a hõs lovagok, hogy megszabadítsanak téged a magánytól, csak gyõzd fogadni a privátokat. :D
Mert esélyegyenlõség nem létezik.A természet sem így mûködik.Az erõs megeszi a gyengét.
Miért ne járna?A világ teli van lehetõségekkel.Csak meg kell ragadni. Lehet környezetváltozás kéne neked.
Nem lehet mindenki sikeres ebben, éppen úgy, mint ahogy az élet más területein is vannak sikeresebbek és sikertelenebbek. Bár te lány vagy, neked könnyebben megy az ismerkedés, viszont egy hozzám hasonló ocsmány férfinek esélyes sincsen arra, hogy kapcsolata legyen, bárhogyan is vágyik rá.
neem, neem, , ez nem feltétlen annyin múlik hogy ülsz a szobádban és keseregsz, persze ha a kérdezõ tényleg csak a gép elõtt ül nap mint nap az talán befolyásolja ezt. Deee, ez azért nem így müködik. Tehát nem kéne annyi meg annyi plusz kört futni csak azért hogy nagy kínkeservesen összejöjjön végre valami, aminek aztán már a sok szenvedés miatt nem is tudsz igazán örülni, csak ilyen aaah, , nah, , végre... de telejes üresség, ha nem érzéssel van, hanem csak direkt, hogy na most aztán találok valakit. Sõt valaki úgy csajozik/pasizik be hogy a gép elõtt ül, ez nem képez akadályt. Gondolom kérdezõ te is dolgozol vagy suliba jársz. Legalábbis feltételezem. Meg eljártok ide-oda, ha máshova nem is biztos mész mentek néha családostúl bevásároni tescoba vagy ilyesmi. Na most ezer dolog történhetne, de valamiért mégsem, pedig másnak is néha ölébe pottyan az egész, valami egyszerûen hiányik. Általában ezek a dolgok összevonzzák egymást, szerintem ha ez van az még valamikor fiatalon kezdõdik. Ki lehet ebbõl jutni persze, nem hiszem hogy lenne fix magányra itélt ember. Csak kérdés hogy hogy, mert most elmehetsz akárhova, az nem garantálja hogy bármi is változni fog, pl elmész moziba beülsz egymagadban, eszel egy popcornt és, ? max ha tudsz beszélgetni valakivel, esetleg lesz valami. Pl amit írtál hogy másoknak természetes, mindennapi dolog, na ilyesmirõl beszélek, ez másoknak jön magától, ezért mondom nem futnak itt emberek plusz köröket. Sõt, legtermészetesebb, hogy nehogy már õ rohangáljon a másikért önbecsülés stb, és ez ilyen helyzetben hogy, "na akkor én nem beszélek addig hozzád!!" "höhh, ki a f**** érdekel" nem müködik, még te örülhetsz hogy hozzád szólnak, ha te nem akkor max magaddal aszol ki, nem adhatod meg magadnak azt a luxust, hogy hátradölsz azt ennyi. Jahh...
Hasonló cipõ. 25/F :D

Van valami tudományos alapja a fotogénségnek? Miért vannak olyan emberek, akik minden képen szépek, és miért vannak olyanok, akik a valóságban szépek, de a képeken bűn rondák?

Köszönöm szépen a normális válaszokat, tényleg kíváncsi vagyok. Remélem jó helyre írtam a kérdést.

Legjobb válasz: Ezt te komolyan kérdezed? Ha nincs valami nagyon elrontva, akkor a képeken ugyanugy néz ki az ember mint a valóságban. Aki képen ronda az a valóságban sem szebb. Valamilyen szinten maximum leki egyensúly kérdése lehet. Akinek nincs önbizalma, az kellemetlenül érzi magát ha fotózzák, ez ki is ül az arcára a tartására, és ezáltal egy bizonytalan kisugárzása lesz a képnek, béna lesz, ami másnak is feltûnik. A való életben viszont haveri társaságba felszabadult magabiztos, jobb kisugárzása van, és szebbnek is tûnik.

Ezt te komolyan kérdezed? Ha nincs valami nagyon elrontva, akkor a képeken ugyanugy néz ki az ember mint a valóságban. Aki képen ronda az a valóságban sem szebb. Valamilyen szinten maximum leki egyensúly kérdése lehet. Akinek nincs önbizalma, az kellemetlenül érzi magát ha fotózzák, ez ki is ül az arcára a tartására, és ezáltal egy bizonytalan kisugárzása lesz a képnek, béna lesz, ami másnak is feltûnik. A való életben viszont haveri társaságba felszabadult magabiztos, jobb kisugárzása van, és szebbnek is tûnik.
Az idõsödõ nõk tipikus kérdése. A tükörben emelt fejjel, toka nélkül, szórt fürdõszobai fényben szem alatti karikák nélkül látják magukat reggel, sminkelés közben. Egy fényképen tokával és karikákkal látják viszont magukat, és rögtön kiabálni kezdenek, hogy a fotó csal, õk nem néznek ki így. Mikor felvilágosítom õket, hogy a nap túlnyomó részében valóban így néznek ki, és élethû a róluk készült kép, megsértõdnek...
A kérdező hozzászólása: FotoGÉN! Szerintem igenis tudományos...
Fotogén: fényt adó, világító Görög elnevezés, és tudományos szempontból köze sincs ahhoz amirõl te beszélsz, hogy fényképen jól mutat.

Miért van az h vannak emberek akiket mki bejelöl facebookon és iwiwen ha látásból ismeri is másokat meg nem?

ti melyik kategóriába tartoztok? és mit?l lesznek bizonyos emberek ilyen populárisak?

Legjobb válasz: Csak myvipen vagyok fent.Nemjelölök be olyat akit személyesn nem ismerek,és ha ismeretlen ember bejelöl és nem ir valamit hogy miért akkor nem jelölöm vissza.Nem kellenek az ismeretlen ismerõsök. 17/L

Csak myvipen vagyok fent.Nemjelölök be olyat akit személyesn nem ismerek, és ha ismeretlen ember bejelöl és nem ir valamit hogy miért akkor nem jelölöm vissza.Nem kellenek az ismeretlen ismerõsök. 17/L
Iwiwen vok regisztrálva, sok lány bejelölt akikrõl semmit sem tudtam.Voltam annyira udvarias, hogy nem utasítottam egybõl vissza(hátha csak az én memómmal van baj:) megkérdeztem hogy ugyan honnét ismer? Válasz többnyire annyi, hogy itt látott, ott látott ...Na erre már elutasítottam nyugodtan.Hogy miért van ez? Talán csak így akarnak sokan ismerkedni, ill van pár olyan arc is, akinek még az a menõ hogy : bibiii, nekem 1200 ismerõsöm van, neked meg csak 900.....DDD
Get a life.
Se iwiem, se fuckabukom, istentelen mókákból maradok ki:(
A kérdező hozzászólása: mááásss???
A kérdező hozzászólása: és miért van az;hogy vannak emberek akikhez tömegesen közelednek mások -másokhoz meg soha nem kiváncsi a kutya sem akármit csinálhat is...

Miért van az, hogy vannak emberek akiknek soha semmi se jó? Csakis kizárólag nekik lehet igazuk? Akármit csinálsz mindenben a rosszat látja. Miért van ez? (konkrétan a páromról beszélek)

Legjobb válasz: Pl: RÉgebben õ többet keresett (telefonon) mint én õt. Ezt megjegyezte ezért sûrûbben hivtam! Ha a barátaival találkoztunk nem bújtam úgy hozzá mintha kettesben lennénk de mivel ez is rosszul esett neki ezen is változtattam! (azt azért elmondanám, hogy mindig elvár dolgokat de õ sose cselekszik úgy mint ahogy tõlem elvárja...) Rosszul esik neki ha mással beszélek telefonon (mind lányok persze) "nem lehet" fiú barátom mert teljesen ki kel magából és azt mondja, hogy fiú lány barátság nincs... de azért neki van egy lány haverja akire azt mondja : jó õ más, gyerek korom óta ismerem! És ? Én is ismerhetek fiúkat gyerek korom óta.... Melón kívül minden idõmet vele töltöm az utolsó percig mégis mindig oda szúrja hogy biztos meg csalom... kérdem én: mégis mikor amikor mindig veled vagyok??? Néha az agyamra megy már! De ettõl független szeretem! Mit tegyek?

A kérdező hozzászólása: Pl: RÉgebben õ többet keresett (telefonon) mint én õt. Ezt megjegyezte ezért sûrûbben hivtam! Ha a barátaival találkoztunk nem bújtam úgy hozzá mintha kettesben lennénk de mivel ez is rosszul esett neki ezen is változtattam! (azt azért elmondanám, hogy mindig elvár dolgokat de õ sose cselekszik úgy mint ahogy tõlem elvárja...) Rosszul esik neki ha mással beszélek telefonon (mind lányok persze) "nem lehet" fiú barátom mert teljesen ki kel magából és azt mondja, hogy fiú lány barátság nincs... de azért neki van egy lány haverja akire azt mondja : jó õ más, gyerek korom óta ismerem! És ? Én is ismerhetek fiúkat gyerek korom óta.... Melón kívül minden idõmet vele töltöm az utolsó percig mégis mindig oda szúrja hogy biztos meg csalom... kérdem én: mégis mikor amikor mindig veled vagyok??? Néha az agyamra megy már! De ettõl független szeretem! Mit tegyek?
Mondd meg neki szépen, hogy szedje össze magát. Habár ez egy ideig óráig mûködik, de aztán indul minden elõröl, tapasztalat. Az én párom is ilyen. A múltkor hisztizett, hogy mindig õ ír elsõnek, én nem jelentkeznék, ha õ nem tenné... Ott volt, hogy megmondom neki, hogy mert nincs is szükségem arra, hogy minden áldott nap elküldjük egymásnak smsben azt, hogy szeretjük a másikat, enélkül is tudom, hogy szeret, illetve, hogy én szeretem. Társaságban én sem szeretek túlzottan hozzábújni, vagy bármi, de ha kezdeményez, akkor nem utasítom el.

Miért van az hogy vannak emberek akik szerelmesek és tudják magukról de még is kiakarják magukból ölni ezt az érzést?

Legjobb válasz: Hogy mikor nincsen jövõje egy kapcsolatnak? Nos pl. ha az egyik fél már kapcsolatban van és nem akar kilépni belõle; ha a felek nem illenek össze (attól még lehetnem baromi szerelmesek egymásba); ha nem egyezik a jövõképük; ha valamelyikük nem felel meg a másik minimum elvárásainak; ha nem egy országban élnek, de egyikük sem akar költözni (a határõrök nem néznék jó szemmel a sátrat); ha nem egy etnikai csoportba tartoznak, és ezt a hozzájuk közel állók rossz szemmel néznék, stb, stb, stb... Ezernyi ok van, aki képes ezt átlátni, nem kérdez ilyeneket.

Hogy mikor nincsen jövõje egy kapcsolatnak? Nos pl. ha az egyik fél már kapcsolatban van és nem akar kilépni belõle; ha a felek nem illenek össze (attól még lehetnem baromi szerelmesek egymásba); ha nem egyezik a jövõképük; ha valamelyikük nem felel meg a másik minimum elvárásainak; ha nem egy országban élnek, de egyikük sem akar költözni (a határõrök nem néznék jó szemmel a sátrat); ha nem egy etnikai csoportba tartoznak, és ezt a hozzájuk közel állók rossz szemmel néznék, stb, stb, stb... Ezernyi ok van, aki képes ezt átlátni, nem kérdez ilyeneket.
Mondjuk mert a kapcsolatnak nincs jövõje? Én is ezt csinálom..
Vagy mert nem jöhetek össze vele?
Mindennek megvan a maga jó oka
A kérdező hozzászólása: mi az hogy nincs jövõje?tenni kell érte és akkor van.ennyire egyszerû.honnan tudod hogy nem e õ az az ember aki hosszútávon az igazi lenne?és honnan tudod hogy a következõ ember milyen lesz?
Hidd el, hogy van olyan, hogy a kapcsolatnak nincs jövõje, mert nem is igazán kapcsolat, örülök, hogy neked ezt nem kell megtapasztalnod.
van olyan hogy egy kapcsolatnak nincs jovoje. a szerelem szep es jo de sajnos neha a korulmenyek nem adottak.
Mert vannak reménytelen dolgok, amiket elõbb utóbb el kell fogadni. Hiába lennék én szerelmes Brad Pittbe, nyilván cseszhetem. Jó kissé túlzott példa, de vannak olyan kapcsolatok, amik soha nem fognak beteljesedni.
Ajánlom figyelmedbe "A szív hídjai"c. filmet. Ne félj, nem egy csöpögõs, romantikus történet. Clint Eastwood rendezte. Szerelem- mulandó, mint minden érzelem. Innen tudom, hogy a szeretet nem érzelem. Örök.

Miért van az h vannak emberek akiket mki bejelöl facebookon és iwiwen ha látásból ismeri is másokat meg nem?

Legjobb válasz: mert akkor leszel nagyobb raj ha sok "ismersöd" van iwiwen myvipen meg f4szom tudja még hol:D

mert akkor leszel nagyobb raj ha sok "ismersöd" van iwiwen myvipen meg f4szom tudja még hol:D
igen, sajnos sokan azthiszik, hogy ez számít vmit. :S
Milyen 'nektek'? Sztem gondolkozz mielõtt leírsz vmit, fõleg h azt se tudod ki vagyok és h nézek ki. Tudod én nem teszek ki mesztelen/félmesztelen képeket magamról, csak szép arcom van és alakom/és nem beképzeltségbõl mondom/ tehát nem hinném h én 'olyan' vagyok, de gratu az észjárásodhoz:) )
Engem sokan jelölnek be myvipen, volt h múltkor töröltem vagy 400 embert, mert akivel még nem is beszéltem felesleges, vagy ha még nem is dobott üzit, csak régebben nem akartam bunkó lenni. De sztem köze van a képemhez h nem vagyok egy rusnyaság.
az a raj
Engem is sokan jelölnek, de igazából nem érdekel hogy mennyi van XD Csak nem akarok bunkó lenni XD
csak azért kiváncsi lennék hány éves vagy
már megbocsáss de olvass már vissza, ha tudsz :D te kezdtek azzal h akó' szopol? Tehát szted minden nõ ribanc, szóval ne engem cáfolj már meg legyél szíves, és egy szóval nem írtam h nincsenek olyanok, de mielõtt prübálnál beszólni olvassál is
jólvan, csak volt már rá példa, és nem egyszer láttammesztelen félmesztelen képe vipen feltöltve, és ismertem is. mindegy, ha azt hiszed hogy minden nõ szent akkor örülök neki
:D:D:D sztem többet ne írj, csak magadat járatod le..tudod mindenki magából indul ki /discoban szopás ahogy te írtad/ és sajnállak de nincs annyi ismerõsöm;) egy egészségesen gondolkozó ember meg biztos nem rossznak veszi azt h az emberek szeretnének az ismerõsei lenni és nem azért mert egy ribi:) Tudod ha vkinek szép arca van attól még nem ribanc:) tehát ne általánosíts légyszíves -.-
jajaja az vagyok de azért, magatoknak is hazudtok ha azt mondjátok, hogy néhány nõt ez nem húz fel:) mert van ilyen, fõleg azok, akiknek myvipen 2ezer ismeröse van és abból 1900 nem tudja hogy ki 50a család másik 50 akit lezsopott a discoba:/ puuf:)
Mert a menõket bejelölik, a lúzerokat meg nem
Engem is nagyon sokan jelölnek!!!Én sem vagyok egy csúnyaság :-D 15:26 meg egy lúzer!
mert?:/ azt hittem nektek ez jön be:)
15:26 Látszik h egy primitív pancser vagy ;)
Ha csak látásból is ismer valaki valakit, abból is le tudja venni, hogy mennyire nyitott az új kapcsolatokra. Ha valaki zárkózott, azt nem szívesen jelölik be az emberek (vagy észre sem veszik ugye..). tehát ha errõl az oldaláról nézzük, akkor ennyi a dolog lényege. Bár persze vannak olyanok is, akik ismerõsöket gyûjtenek. :D Volt nekem is olyan osztálytárnõm, aki már csak azért is bejelölt embereket, mert látta Õket metrón és megtalálta õket FB-n, vagy wiw-en. :DDD 20F
akó' szopol-e?
Sztem te ne kíváncsiskodj, mert semmi közöd hozzá:) de te kb nem lehetsz több 18nál :D ilyen gondolkodással:D na pá

Miért van, ha akkor érzem magam jól, amikor a körülöttem lévõ embereknek bajuk van?

Azt vettem észre, h amikor mások a problémáikról -fõként lelki- beszélnek nekem, akkor tök jól érzem magam, azonban, ha olyan híreket mesélnek, amik miatt boldogok és örülnek, az kevésbé vidít fel. Szinte rosszul esik

Legjobb válasz: Én is pontosan így vagyok vele. Persze ha a családomban történik valami, akkor nem, de ha mondjuk az osztálytársam szakít a barátnõjével, az legbelül szinte teljesen fel tud dobni. Igazából szerintem ennek az az oka, hogy ilyenkor bizonyosodunk meg róla, hogy más is szív az életben, nem csak mi. És ez tölt el minket egy kis boldogságérzettel, hogy azért másnak is nehéz az élet, és nem csak velünk csesz ki folyton.

Én is pontosan így vagyok vele. Persze ha a családomban történik valami, akkor nem, de ha mondjuk az osztálytársam szakít a barátnõjével, az legbelül szinte teljesen fel tud dobni. Igazából szerintem ennek az az oka, hogy ilyenkor bizonyosodunk meg róla, hogy más is szív az életben, nem csak mi. És ez tölt el minket egy kis boldogságérzettel, hogy azért másnak is nehéz az élet, és nem csak velünk csesz ki folyton.

Miért van az, hogy vannak emberek, akik nem tudnak fogalmazni?

Itt a Gyakori Kérdésekben kérdõjellel írják még azt is, amit nem kellene a kérdések rovatban. Úgy kellene megfogalmazni, hogy kérdés legyen valójában, és ne pl.: állító mondat végére kerüljön kérdõjel. Azt tudom, hogy csak kérdõjelel fogadja el a rendszer a kérdésekben leírt mondatot.

Legjobb válasz: Nem gondolom, hogy te volnál a legalkalmasabb grammar nácit játszani... Amúgy a válasz egyszerû: mert buták. Ennyi. Ne akarj sokkal többet mögé képzelni.

Nem gondolom, hogy te volnál a legalkalmasabb grammar nácit játszani... Amúgy a válasz egyszerû: mert buták. Ennyi. Ne akarj sokkal többet mögé képzelni.
és akik nem tudják egy kérdésben megfogalmazni hogy mit akarnak, és kiírnak olyat, hogy "mit tennétek a helyemben?" tehát nagy semmi a kérdés!
A kérdező hozzászólása: Miért lennék grammar náci? Azért, mert alapnak tartom, hogy egy állító mondat után nem teszek kérdõjelet?
júj nem is érted elsõ mirõl írt
meg sem értetted mire céloztam... Na ezért nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!