Találatok a következő kifejezésre: Miért vannak az oldalon, ha nem (50 db)

Miért van, az, hogy, ha valaki segíti az állat menhelyeket, jótékonysági aukciót szervezz, közzé tesz oldalakon, és akkor jönnek a negatív kommentelők, hogy miért nem inkább az embereken segítenek?

Miért "fáj" ez egyes embereknek? Irigység, hogy vannak akik nem csak otthon ülnek, és lóbálják a lábukat, nem semmittevéssel töltik idejüket.

Legjobb válasz: Erkölcs, értékrend kérdése. Az értékrend egy meggyõzõdés, egyfajta fontossági sorrend, például hogy szeretem a mogyorós csokit, de nem veszem el egy kisgyerektõl, mert fontosabb nekem az, hogy ne lopjak vagy ne okozzak másnak fájdalmat. Egyes emberek értékrendjében a másik ember elõbbrevaló az állatnál, egy szenvedõ ember szükségletei elõrébbvalóak egy szenvedõ állaténál. De ezzel ma már kevesen vannak így, a legtöbben csak önmagukra gondolnak, de az ember úgy lett teremtve, hogy benne legyen a szeretet, a segítés szándéka, és az ilyen emberek ezt állatokon élik ki. Aztán persze olyanok is vannak, akik nem segítenek sem embereken, sem állatokon, csak mindent kritizálnak.

Erkölcs, értékrend kérdése. Az értékrend egy meggyõzõdés, egyfajta fontossági sorrend, például hogy szeretem a mogyorós csokit, de nem veszem el egy kisgyerektõl, mert fontosabb nekem az, hogy ne lopjak vagy ne okozzak másnak fájdalmat. Egyes emberek értékrendjében a másik ember elõbbrevaló az állatnál, egy szenvedõ ember szükségletei elõrébbvalóak egy szenvedõ állaténál. De ezzel ma már kevesen vannak így, a legtöbben csak önmagukra gondolnak, de az ember úgy lett teremtve, hogy benne legyen a szeretet, a segítés szándéka, és az ilyen emberek ezt állatokon élik ki. Aztán persze olyanok is vannak, akik nem segítenek sem embereken, sem állatokon, csak mindent kritizálnak.
Van sajnos egy olyan emberi tulajdonság, hogy IRÍGYSÉG. Ez iszonyatosan nagy motíváló erõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Azzal tisztában vagyok én is, hogy van aki elõbbre helyezi az embereken való segítést az állatokon, de az ilyen emberek miért mocskolódnak, miért nem tesznek az emberekért akkor valamit, ahelyett, hogy szidnak olyan embereket akik állatokon segítenek. Meg attól, hogy valaki állatokon segít nem zárja ki, hogy embereknek ne segítsen. http://kuruc.info/r/6/100448?fb_comment_id=fbc_1015136962525.. Itt egy link, amin lehet 1-2 hozzászólást olvasni, ami kiverte nálam a biztosítékot. Ilyen emberek mit keresnek állaton segítõs oldalon, ha csak osztani tudják az észt, és másokat sértegetni.
Elovastam..Mindenkinek egyéni joga van hozzá, hogy mi a fontos.Kinek ez kinek az. Az állatok védtelenek és kivannak téve az embernek. Az utolsó hozzászóló a cikknél jól megírta a lényeget.Az állam eleget lenyúl.. De az állatkon jórészt csak önkéntesek segítenek adományokból nahhoz meg senkinek semmi köze.
Nem tudja, mit írjon, és inkább hagyja az egészet.
Kicsit kérethetnéd azért magad §:-D
várj kicsit és ha ne ir akk irj neki te. kérdezd meg h ki õ, miféle stb...
Olyanokkal akar ismerkedni, akiknek nincs kedvük hozzá :)
Megjött az esze!:) Nem tudom, de én szívesen ismerkedem:)
sztem ez úgy mûködik hogy ráír 40 lányra, ugyanazzal a szöveggel (de bájosak azok a szemek stb )aztán akik vissza írnak szelektálja a a maga kedvére..én így látom logikusnak.Szóval ki lettél szórva lehet ..exdé
szerintem is volt aki jobban tetszett neki mint Te.. és miután az is visszaírt neki, így azóta vele levelezget inkább
Ez a tipikus "õ kérdez, én válaszok" és kb ennyi.Az nem jutott még eszedbe, hogy te is kérdezhetnél tõle ha õ nem kérdez?
A kérdező hozzászólása: De hát mégis mit kérdezzek, ha még csak annyit írt, hogy van-e kedvem ismerkedni?Neki kell elõször témát találni.
Várjál 1-2 napot, nem kerül be azonnal az adatbázisba.
A kérdező hozzászólása: Igen! :) Köszönöm, közben írtak is, hogy attól, hogy elfogadták, még várni kell kb. 5 napot, hogy bekerüljön! Köszönöm válaszod!


Miért vannak szabályok az oldalon, ha nem kell őket betartani?

1. Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!

Legjobb válasz: Szerintem azért, mert különben a kérdésírók és válaszadók 80%-a nem írna ide. A fáradtságot nem sokan vették, hogy a szabályokat elolvassák (mint ahogy a többség sose olvas el semmit, mert olvasni minek). Amúgy a csupanagybetûvelírókat én már páros lábbal rúgdostam volna ki innen, mert egyszerûen szörnyen idegesítõ. Ha kérdést írnak ki így, azt átírják, de válaszban is szörnyû. Ja, és ugyan azt a kérdést nem csak a szerelem, szex kategóriában, hanem a gyerekvállalás, nevelés kategóriában is állandóan felteszik, volt olyan, hogy egy hétig kb. minden nap kétszer kérdezte meg valaki, hogy mit vigyen majd szüléshez a kórházba, meg hasonlók. Szerintem eszükbe sem jut a keresõt használni, és aki ezt megemlíti, az a bunkó paraszt. Hát, szerintem az a baj, hogy az emberek többsége nem egészen mondható intelligensnek, és annyit nem tesznek meg, hogy egy két szabályt elolvassanak egyáltalán.

Szerintem azért, mert különben a kérdésírók és válaszadók 80%-a nem írna ide. A fáradtságot nem sokan vették, hogy a szabályokat elolvassák (mint ahogy a többség sose olvas el semmit, mert olvasni minek). Amúgy a csupanagybetûvelírókat én már páros lábbal rúgdostam volna ki innen, mert egyszerûen szörnyen idegesítõ. Ha kérdést írnak ki így, azt átírják, de válaszban is szörnyû. Ja, és ugyan azt a kérdést nem csak a szerelem, szex kategóriában, hanem a gyerekvállalás, nevelés kategóriában is állandóan felteszik, volt olyan, hogy egy hétig kb. minden nap kétszer kérdezte meg valaki, hogy mit vigyen majd szüléshez a kórházba, meg hasonlók. Szerintem eszükbe sem jut a keresõt használni, és aki ezt megemlíti, az a bunkó paraszt. Hát, szerintem az a baj, hogy az emberek többsége nem egészen mondható intelligensnek, és annyit nem tesznek meg, hogy egy két szabályt elolvassanak egyáltalán.
Aki moderált már interaktív weboldalt, ráadásul olyat, amin naponta több ezer ember megfordul, és közülük több ezer ember az új látogató, tudja, hogy ez nem egy olyan, mint mondjuk egy újság szerkesztése, hogy ha jól csinálod, a végén minden klappolni fog. A szabályok iránymutatóak, szeretnénk, ha betartanák õket a felhasználók, de tudjuk, hogy ennyi emberbõl mindig akad olyan, aki nem olvassa el, ha elolvasta, a válaszadás és kérdéskiírás hevében elfelejti mit olvasott, illetve elolvasta, de fittyet hány rá. Moderátorként csak a kirívó eseteket büntetjük, mert egyrészt nincs kapacitásunk, mindenkinek a sarkában lenni, másrészt ez nem egy újságszerkesztés, ahol csak a vérprofi végtermék maradhat, hanem egy sokak által szerkesztett segítségnyújtó portál, ami naponta formálódik és a felhasználók töltik meg élettel. Ezt leszámítva a kérdéseket illetõen komoly moderálás folyik, bár az ismétlõdõ kérdések törölgetését már feladtuk egy ideje. Pl. nagyon sok munkánk elmegy arra pl., hogy a félrekategorizált kérdéseket a megfelelõ helyre pakoljuk, illetve hogy ha ugyanaz a személy írja ki ugyanazt a kérdést többször, azt általában töröljük. Arról nem is beszélve, hogy az idióta, kamu kérdésekkel és azt kiírókkal is elbánunk. Rengeteg felhasználót kellett már kitiltani ide nem illõ viselkedésért a portál történelme során, illetve azért, mert a szabályok megszegése miatti figyelmeztetésünket semmibe vették. Csak hát ez olyan dolog, ami többnyire a háttérben folyik, az oldalt böngészve ti nem sokat láthattok belõle. A kitiltásokat követõen még nem fog a másik sokezer felhasználó a fejéhez kapni, mivel nap mint nap jönnek újak, mindig is elõ fognak fordulni szabálysértések.
A moderálás megy, tudom, nekem is tûnt már el válaszom. Erre tulajdonképp büszke vagyok.
A kérdésed eleve hibás. A szabályzatot bekell tartani. Az már más, hogy a felhasználók nem tartják be. Ezért kéne moderálni az oldalt. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én is hasonlóképpen gondolom. Viszont akkor lenne egy dolog! Hiányozna nekünk az a deviáns 80% válaszoló? Nekem aligha! Tudom, hogy a moderátorok sincsenek itt minden percben, és hogy van elég dolguk, de egy-két precedens értékû helyreigazítás megtenné a magáét. Mert ha ez így folytatódik, akkor le fog zülleni ez az oldal.
A kérdező hozzászólása: Ha be kellene tartani, betartanák. Mivel nem TARTATJÁK be, nem is tartják be. A kérdésemnek semmi baja. Ha nem érte, ne minõsítsd légyszíves
"ez olyan dolog, ami többnyire a háttérben folyik" Esetleg kitehetnétek egy statisztikát: - kitiltott felhasználók száma, - áthelyezett, javított kérdések száma, - törölt kérdések száma, - ezekbõl az e hetiek. Talán ebben is lenne némi visszatartó erõ.

Miért van az hogy ha megnyitok egy oldalt (neten) vagy mappát vagy legyen az bármi, akkor nem a tálcáig megy le az alja, hanem a monitor aljáig?

Vagyis a álca mögött van a mappa alja. :S PL: a Word-ben lent jobb oldalt van a nagyítás és kicsinyítés . Nah az nekem a tálca mögött van :S ( Win 7 ) help

Miért van az h ha egy oldalon lévő képet megszeretnék nyitni nem jelenít meg semmit?

pl:

Legjobb válasz: Lehet hogy levannak tiltva a keresödbe a képek

Lehet hogy levannak tiltva a keresödbe a képek
keresö tipusa ?
hiányos kérdésre hiányos a válasz is. beszarás. úgy kell kikönyörögni a sok usertõl hogy rendesen tegyenek fel kérdést. miért nem jut eszükbe nekik is hogy valamit böfögjenek a gépükrõl oprendszerükrõl böngészõjükrõl hogy milyet használnak??? minek néznek minket MÁGUS-nak vagy urigellernek??? majd kitalálunk mindent magunktól???
Nálunk simán megnyitja. http://min.us/icyaBW.jpg
A kérdező hozzászólása: És ha levan tíltva akkor h tudom beállítani?
A kérdező hozzászólása: Mozilla Firefox
Eszközök menü , Beállítások, Tartalom fül..., pipákat betenni! http://kephost.hu/image-361E_4CD411A0.gif
A kérdező hozzászólása: Ki volt pipálva minden, fogalmam nincs h miért nem nyitja meg, pedig korábban mûködött

Miért van az, hogy ha bejelöl egy lány myvip-en vagy valamelyik oldalon és írok neki, akkor nem ír vissza semmit?

Sokan vissza sem írnak, pedig nem is ismerjük egymást. Akkor vajon miért jelöl be? :)

Legjobb válasz: Mert nõk....ilyen dolgokkal élvezkednek,ennyi az örömük.Minél több ismerõs meg hozzászólás képeknél.NEM EGYET ISMEREK ÉS ELÕTTEM KÉRTE A NÉPET HOGY KOMMENTÁLJÁK A KÉPEKET hogy több legyen mint a másik ismerõsének...na tessék lehet leértékelni az IGAZSÁGÉRT...

Mert nõk....ilyen dolgokkal élvezkednek, ennyi az örömük.Minél több ismerõs meg hozzászólás képeknél.NEM EGYET ISMEREK ÉS ELÕTTEM KÉRTE A NÉPET HOGY KOMMENTÁLJÁK A KÉPEKET hogy több legyen mint a másik ismerõsének...na tessék lehet leértékelni az IGAZSÁGÉRT...
Hogy több ismerõse legyen?
Mert biztos nincsenek ott, vagy csak azért mert pont roszkor írsz..de nyugi lessz még jobb is....visszafognak írni hidd el.... :P lányvagyok...jelölj be és én viszaírok...
A kérdező hozzászólása: Tényleg ennyire számítana nekik az ismerõsök száma? Végülis lehet. De látom hogy elolvassák a levelet és több nap múlva sem írnak szóval valószínûleg nem fognak. :) Ha tudnám ki vagy bejelölnélek... :D
csak azért, hogy legyen ismerõse, de ez attól is függ, mit írsz?(ha megadod a neved meg hogy hol laksz akkor én is bejelöllek, de ha írsz, visszairok)

Miért van az ha írok egy lánynak társkereső oldalon, annyi fáradságot sem vesz, hogy válaszoljon? Még annyit sem: -Bocs, de nem!

Legjobb válasz: ismerõs, vagy 2 tucat leányzónak írtam különbözõ oldalakon, szebbeknek is, kevésbé szépeknek is de sosem írtak vissza pedig egyik legjobb képem van kint és nem vagyok csunya gyerek :D többször megígértem magamnak h abbahagyom de nem bírom megállni.

ismerõs, vagy 2 tucat leányzónak írtam különbözõ oldalakon, szebbeknek is, kevésbé szépeknek is de sosem írtak vissza pedig egyik legjobb képem van kint és nem vagyok csunya gyerek :D többször megígértem magamnak h abbahagyom de nem bírom megállni.
Én mindig írtam vissza, de akkor vagy tovább erõszakoskodott (!), hogy ismerkedjünk, vagy pedig vissza se írt (hogy köszi, hogy választoltál, remélem azért megtaláljuk, akit keresünk.)
Talán mert rengeteg levéllel bombázzák és sosem jut a végére, hogy válaszoljon. Nálam legalábbis így volt. Ennek ellenére igyekeztem mindig minden levélre válaszolni, max. csak néhány nap késéssel.
Ez ne szegje kedved! Most ha válaszol annyit, hogy "bocs de nem", ha nem válaszol semmit, Neked attól így se, úgy se lesz párod. Elég ha egy válaszol, de õ nagyon! :D:D:D
Sajna sok egyszerûen bunkó és tahó. Annak idején én is írtam olyan lányoknak, akiknek az adatlapján egyébként látszott, hogy _NULLA_ olvasatlan üzenetük van, tehát egyáltalán nem voltak leterhelve, de mégsem tudtak kipréselni magukból egy szót sem. Sajna vannak ilyenek. Nekem is szarul esett annó, hogy még egy minimális emberség sincs bennük, dehát az õ bajuk - ilyenekkel mondjuk jobb is nem összejönni, az tény. És ahogy írta is az elõttem szóló, amikor végre meglesz az az egy, aki viszont rendszeresen válszol, majd tali, majd minden ;) , akkor már úgyis mindegy lesz az a pár idétlen csitri, aki szót se tudott szólni. Kitartás!!! Nekem is beletelt pár évbe, de végül meglett a párom (szintén társkeresõ útján), úgyhogy neked is meglehet bármikor. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!