Találatok a következő kifejezésre: Miért vannak az oldalon, ha (128 db)

Ha az epehólyag jobb oldalon van akkor miért van az hogy ha nekem bevadul akkor kb ugyan ott ahol van csak bal oldalt fáj?

nem egyszer voltam már vele orvosnál meg ügyelet is volt kint ( de ennek mármint az ügyelet kihívásának már hálistennek van már néhány éve ) de csak annyit mondtak hogy nincs epekövem meg a doki azt mondta hogy átsugárzik de hogy vagy miért? meg miért közben mikor szenved akkor miért van bennem olyan érzés mint ha ott ahol fáj mint ha valami kaparászna belülrõl...

Legjobb válasz: Ha nincs epeköved, és a bal oldalon van fájdalmad, akkor miért gondolod, hogy ez epegörcs? Egy reflux vagy egy gyomorfekély esélyesebbnek tûnik.

Ha nincs epeköved, és a bal oldalon van fájdalmad, akkor miért gondolod, hogy ez epegörcs? Egy reflux vagy egy gyomorfekély esélyesebbnek tûnik.
A kérdező hozzászólása: mert akkor jön elõ ha olyat eszek, pl rántottát, füstölt ételeket vagy fûszereseket... így srégan az alsó 1-2 bordám körül bal oldalt/elõlrõl meg olyan leírhatatlanul rossz hülye érzés meg szúrkál... még a fejem is belefájdul.. ilyenkor még az ételek szagától is rosszabb lesz... ugyan akkor a no-spa/rovachol kombó a kóla meg a diétázás elmulasztja az ilyen gondokat... meg pl a karalábét sem tudom megenni sem fõve sem nyersen mert attól is kegyetlenül tud fájni...
A kérdező hozzászólása: Mikor az ügyeletes doki jobb oldalt az epémnél nyomkodta hogy kitapintsa hol érzékeny, akkor mikor megtalálta azt a pontot akkor hullámszerûen megerõsödött a bal oldalon a fájdalom... de ez miért van hogy ha az epém görcsöl akkor nem is ott fáj ahol van hanem a másik oldalt?

Firefox lapok. Miért van az, hogy ha pl. közösségi oldalon levélkbe kapok egy linket rá kattintok és teljesen új oldalon nyílik meg? Hiába van, vagy nincs pipa új ablakok megnyitása új lapon elött.

Legjobb válasz: Ezt már az oldalon állították be valószínûleg, nem tudsz vele mit kezdeni. AZ új oldal, és ablak sem ugyanaz, tehát lapra vonatkozó beállítást keress, ha pedig nincs, akkor marad az, hogy "ez van".. :)

Ezt már az oldalon állították be valószínûleg, nem tudsz vele mit kezdeni. AZ új oldal, és ablak sem ugyanaz, tehát lapra vonatkozó beállítást keress, ha pedig nincs, akkor marad az, hogy "ez van".. :)

Miért van az, hogy ha Böngészés közben a böngészőn akárhova kattintok egy új oldal jön be?

Gondolom valami vírus lehet. Be lehet zárni, de nagoyn idegesítő, ezt hogy tudnám kiiktatni, mert már a vírusírtók se tudak csinálni semmit, hiába futtattam le 4x, ugyanúgy csinálja...

Legjobb válasz: Ne nézz annyi pornó oldalt. Ott szoktak ezek lenni. Amugy IE 10-ben alap le vannak tiltve a popup ablakok. Ha mást használsz, akkor nemtom keress valami popup block plugint (ha van).

Ne nézz annyi pornó oldalt. Ott szoktak ezek lenni. Amugy IE 10-ben alap le vannak tiltve a popup ablakok. Ha mást használsz, akkor nemtom keress valami popup block plugint (ha van).
Szia adblock plus bövitmény elég jó.
A kérdező hozzászólása: Nem viccelek, egyáltalán nem szoktam pornó oldalon járni, névtelen az oldal megmondanám! AdBlock pedig rajta van, az Explorert pedig nagyon nem szeretem, mert eszméletlen lassú és nem tetszik az egész felépítése a böngészõnek. (Chrome-ot használok)
Adblock Plus külsõ szûrõit frissiti? Be vannak állítva ilyenek?

Miért van az hogy ha meg nyomom a PrtScr Print gombot ammikor képet akarok "lopni" akkor miért a nyomtató oldala jön be? Hol lehet át állítani?

Legjobb válasz: talán addig kapcsold ki a nyomtatót...és kapcsold ki a nyomtató programját... mert ugye a print gomb alapvetõen a nyomtatáshoz "szükséges" én most nem használom a nyomtatóm szóval be sem jön a nyomtató oldala...

talán addig kapcsold ki a nyomtatót...és kapcsold ki a nyomtató programját... mert ugye a print gomb alapvetõen a nyomtatáshoz "szükséges" én most nem használom a nyomtatóm szóval be sem jön a nyomtató oldala...

Miért van az, hogy ha valaki feltesz egy kérdést, akkor arra rögtön válaszolnia kell olyanoknak is, akiknek semmi közük hozzá? (pl lehurrognak stb. ) Vagy erre lett kitalálva ez az oldal?

elnézést, csak még a normális kérdésemet is ki kell forgatnia 1-2 embernek és ez zavaró!

Legjobb válasz: Hát igen!Én se értem,de engem is zavar,mert mindenféle hülyeséget irnak nekem amikor egyrészt nrm is az volt a kérdés másrászt tudom,hogy néha nem teszem ki a pontokat vagy a vesszõke vagypedig valamit rosszul irok és már azért is jön az oltás.Én a kérdésre szeretném megtudni a választ és nem azt kapni hogy lemaradt a pont vagy javasolhatnák egy irásértelmezõt?Szerintem egyeltalán nem erre van kitalálva ez az oldal.

Hát igen!Én se értem, de engem is zavar, mert mindenféle hülyeséget irnak nekem amikor egyrészt nrm is az volt a kérdés másrászt tudom, hogy néha nem teszem ki a pontokat vagy a vesszõke vagypedig valamit rosszul irok és már azért is jön az oltás.Én a kérdésre szeretném megtudni a választ és nem azt kapni hogy lemaradt a pont vagy javasolhatnák egy irásértelmezõt?Szerintem egyeltalán nem erre van kitalálva ez az oldal.

Miért van, az, hogy, ha valaki segíti az állat menhelyeket, jótékonysági aukciót szervezz, közzé tesz oldalakon, és akkor jönnek a negatív kommentelők, hogy miért nem inkább az embereken segítenek?

Miért "fáj" ez egyes embereknek? Irigység, hogy vannak akik nem csak otthon ülnek, és lóbálják a lábukat, nem semmittevéssel töltik idejüket.

Legjobb válasz: Erkölcs, értékrend kérdése. Az értékrend egy meggyõzõdés, egyfajta fontossági sorrend, például hogy szeretem a mogyorós csokit, de nem veszem el egy kisgyerektõl, mert fontosabb nekem az, hogy ne lopjak vagy ne okozzak másnak fájdalmat. Egyes emberek értékrendjében a másik ember elõbbrevaló az állatnál, egy szenvedõ ember szükségletei elõrébbvalóak egy szenvedõ állaténál. De ezzel ma már kevesen vannak így, a legtöbben csak önmagukra gondolnak, de az ember úgy lett teremtve, hogy benne legyen a szeretet, a segítés szándéka, és az ilyen emberek ezt állatokon élik ki. Aztán persze olyanok is vannak, akik nem segítenek sem embereken, sem állatokon, csak mindent kritizálnak.

Erkölcs, értékrend kérdése. Az értékrend egy meggyõzõdés, egyfajta fontossági sorrend, például hogy szeretem a mogyorós csokit, de nem veszem el egy kisgyerektõl, mert fontosabb nekem az, hogy ne lopjak vagy ne okozzak másnak fájdalmat. Egyes emberek értékrendjében a másik ember elõbbrevaló az állatnál, egy szenvedõ ember szükségletei elõrébbvalóak egy szenvedõ állaténál. De ezzel ma már kevesen vannak így, a legtöbben csak önmagukra gondolnak, de az ember úgy lett teremtve, hogy benne legyen a szeretet, a segítés szándéka, és az ilyen emberek ezt állatokon élik ki. Aztán persze olyanok is vannak, akik nem segítenek sem embereken, sem állatokon, csak mindent kritizálnak.
Van sajnos egy olyan emberi tulajdonság, hogy IRÍGYSÉG. Ez iszonyatosan nagy motíváló erõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Azzal tisztában vagyok én is, hogy van aki elõbbre helyezi az embereken való segítést az állatokon, de az ilyen emberek miért mocskolódnak, miért nem tesznek az emberekért akkor valamit, ahelyett, hogy szidnak olyan embereket akik állatokon segítenek. Meg attól, hogy valaki állatokon segít nem zárja ki, hogy embereknek ne segítsen. http://kuruc.info/r/6/100448?fb_comment_id=fbc_1015136962525.. Itt egy link, amin lehet 1-2 hozzászólást olvasni, ami kiverte nálam a biztosítékot. Ilyen emberek mit keresnek állaton segítõs oldalon, ha csak osztani tudják az észt, és másokat sértegetni.
Elovastam..Mindenkinek egyéni joga van hozzá, hogy mi a fontos.Kinek ez kinek az. Az állatok védtelenek és kivannak téve az embernek. Az utolsó hozzászóló a cikknél jól megírta a lényeget.Az állam eleget lenyúl.. De az állatkon jórészt csak önkéntesek segítenek adományokból nahhoz meg senkinek semmi köze.
Szerintem a túlmelegedés miatt kapcsol ki.Vagyis a gépeknél így van.
A töltéstõl is melegszik és a nagy processzor terheléstõl is melegszik. Külön-külön talán bírja, de együtt már nem. esetleg azt megpróbálhatod, hogy addig nem játszol, míg az akku fel nem töltõdött, úgy talán bírni fogja a hálózati üzemet.
A kérdező hozzászólása: Az nekem is leesett, hogy a túl melwgedés miatt kapcsol ki. Még azt is megértem, hogy a töltést+játékot használva felmelegszik. De az nem világos, hogy miért melegszik fel majd kapcsol ki, hogyha úgy játszok (nincs töltõn) hogy az az oldal ahol az usb csatlakozó van hozzá ér pl a hasamhoz (lényegében mintha be fognám az usb csatlakozót), akkor miért melegszik fel, majd kapcsol ki?
Nem tudja, mit írjon, és inkább hagyja az egészet.
Kicsit kérethetnéd azért magad §:-D
várj kicsit és ha ne ir akk irj neki te. kérdezd meg h ki õ, miféle stb...
Olyanokkal akar ismerkedni, akiknek nincs kedvük hozzá :)
Megjött az esze!:) Nem tudom, de én szívesen ismerkedem:)
sztem ez úgy mûködik hogy ráír 40 lányra, ugyanazzal a szöveggel (de bájosak azok a szemek stb )aztán akik vissza írnak szelektálja a a maga kedvére..én így látom logikusnak.Szóval ki lettél szórva lehet ..exdé
szerintem is volt aki jobban tetszett neki mint Te.. és miután az is visszaírt neki, így azóta vele levelezget inkább
Ez a tipikus "õ kérdez, én válaszok" és kb ennyi.Az nem jutott még eszedbe, hogy te is kérdezhetnél tõle ha õ nem kérdez?
A kérdező hozzászólása: De hát mégis mit kérdezzek, ha még csak annyit írt, hogy van-e kedvem ismerkedni?Neki kell elõször témát találni.

Miért van az, hogy ha ütés éri a herét, akkor a fájdalom kisugárzik a medencébe, oldalt, fel a vesékig, meg lefele a combomon is?

Herevisszér-műtétem volt tegnaphoz egy hete, ma úgy elkezdett sajogni, hogy azt se tudtam, mit csináljak, csak fetrengtem itt. Az egész lábamban éreztem a fájdalmat meg a bordáim mellett is.

Legjobb válasz: Azok az idegek amik a fájdalom okozta ingert szállítják beidegzik az általad említett területeket is. Az agy utána nehezen tudja eldönteni pontosan honnan is jön a fájdalom. Lásd infarktus közben a fájdalom a bal karba is kisugárzik.

Azok az idegek amik a fájdalom okozta ingert szállítják beidegzik az általad említett területeket is. Az agy utána nehezen tudja eldönteni pontosan honnan is jön a fájdalom. Lásd infarktus közben a fájdalom a bal karba is kisugárzik.
Ha jól tudom, akkor azért sugárzik ki a fájdalom mindenfelé, hogy a test összegörnyedve védje a heréket a további sérüléstõl. Bármennyire is fejlett civilizációban élünk, a testünkben a fajfenntartás van még belekódolva, így a szervezet automatikusan védi az ehhez szükséges szerveinket.
Igy van. Ha megérint valami egy ideget, az figyelmezteti az agyat, hogy veszély van, tehát felkésziti az agy a környezõ területet is. Ahogy a 2/2 is mondta a fajfenntartás a fõ dolog, ha mi ennek nem is állunk tudatában annak. Ahogy annó Darwin megirta. Az idegsejtek elektromosság által komunikálnak, és ha valahol szûkül az idegszál (ilyenkor valami másik szervnek ütközik)akkor az elektronok megbolondulnak. Meg erõsebb fájdalmat érzünk, mert az ágyék egyike az olyan helyeknek a szervezetben, ahol a legtöbb az ideg, ha mondjuk a karunkat érné ugyanakkora ütés még feleannyi fájdalmat sem éreznénk, tapasztalat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!