Találatok a következő kifejezésre: Miért vannak az oldalon, (550 db)

Miért van az oldalon ennyi frusztrált, ronda, szűz srác?

Néhány komment olvasása fizikai fájdalmat okoz szinte...mikor fognak vajon beletörődni hogy azzal kell játszani amit adott nekik az élet és nincs lapcsere?

Legjobb válasz: Miért fáj ennyire, h vannak ilyenek? Megjegyzem, amit leírtál, eléggé olyannak hat, mintha magadról írtad volna.

Miért fáj ennyire, h vannak ilyenek? Megjegyzem, amit leírtál, eléggé olyannak hat, mintha magadról írtad volna.
elsõ jól beszél...
14:30 nagyrészt igazad van, de azért azt se felejtsük el, hogy a szépség viszonylag relatív dolog, tehát nem lehet szintekre osztani az embereket, hogy 10-bõl 8-as vagy 5-ös, mindenki más "osztályzatot" adna, mert az ízlések különböznek, és nem feltétlenül mindenkinél a pornós kinézet a non plus ultra, amibõl "alá" kellene adni. :)
# 7 "Pornón nevelkednek, azt hiszik egy pornós k*rva tökéletes teste az átlag és a keresendõ. Nagyon sok ilyen van! Nem szégyen csökkenteni az igényeket és még csak nem is azt jelenti hogy te egy szenny, igénytelen ember vagy. Egyszerûen csak szeretnél egy társat, aki mellé jó lehajtani a fejed esténként. Egy gyönyörû barátnõvel egyébként SOKKAL több fejfájás garantált mint egy kevésbé szép lánnyal" Mindenki a saját szintjén keressen, én azt mondom.Tehát, ha dagadt és mondjuk csúnya, az a között az emberek között keressen magának párt.viszont az az ember miért adná lejjebb, aki nem dagadt és még nem is egy pattanás fej xD A másik dolog az, hogy mindenki tud az alakjáért tenni valamit, mint férfi, mint nõ.Fõleg fiatalon.És az már marhára igénytelen ember, aki elhízott komolyabban(nem azok, akiken néhány, azaz NÉHÁNY kg plusz van és nem azok, akiken tucatjával vannak a hájrétegek.Ha nem beteg v hasonló, akkor bárkinek lehet jó, kellemes alakja, de ez már egy másik téma... És azoknak, akik nem adják lejjebb v neadjisten nem adják a föld alá, azok ne is tegyék, max akkor jöjjenek össze olyannak, akin csak tapasztalatot akar szerezni, de ez sem teljesen jó, mert lehet, hogy a másik fél meg többet akarna. Úgyhogy erre csak összességében annyit lehet mondani, hogy akár ronda, akár nem, meg kell találni a saját szintjét, hogy nagyobb legyen az esélye, mert egy jól kinézõ nõ v férfi miért jönne össze rondával v dagadttal?És ez nem mind1
" Mert lehangoló az egész ország." Jobb a világra fogni, mint belátni, hogy saját magában van a hiba.Mindenki a saját sorsa kovácsa, akármenyire is el csépelten hangzik, attól még igaz.pl ha nekem most nincs csajom(nem vagyok se szûz, se ronda, már volt csajom)de nem mozdulok ki otthonról, és nem ismerkedem emberekkel, akkor hogy lehetne csajom?Meg kell mozdulni érte, nem fog az ölembe hullani a lehetõség, modnjuk volt már ilyen, de ritka...Szóval azért nincs senkijük, mert itt rinyálnak, a helyett, hogy tennének az ügy érdekében.
Sonata: félreérted, mint sokan. Nem azt mondta senki, hogy aki szûz, az ronda. A kérdés a frusztrált + ronda + szûz tulajdonsághármas mindegyikével rendelkezõ egyénekrõl szól. És oké, hogy ennyire bizonygatják, hogy nincs esélyük, ha nekik ez kell... de kérdem én, ettõl mégis mi lesz jobb? Erre még egyik sem tudott válaszolni.
Mert lehangoló az egész ország...A gazd-i helyzettel pedig megegyezik az emberek stílustalansága, személytelensége, és egyediségtelensége...
Ha tisztában vagy vele, h aki ronda, az esélytelen a csajoknál, akkor egyáltalán mi a kérdés?
A kérdező hozzászólása: "Mindegy mit mondunk, azt fogod választani úgyis, amelyik jobban néz ki." ennél a kommentnél akadtam ki... ekkor határoztam el hogy felteszek egy kérdést :D Az a gond elsõsorban ezekkel a srácokkal hogy hiába jutottak el addig (ha egyáltalán eljutottak) hogy õk kevésbé versenyképesek sajnos a lányok szemében mint szebb társaik, nem képesek csökkenteni az igényeiket. Van akik képesek, elõttük le a kalappal. Pornón nevelkednek, azt hiszik egy pornós k*rva tökéletes teste az átlag és a keresendõ. Nagyon sok ilyen van! Nem szégyen csökkenteni az igényeket és még csak nem is azt jelenti hogy te egy szenny, igénytelen ember vagy. Egyszerûen csak szeretnél egy társat, aki mellé jó lehajtani a fejed esténként. Egy gyönyörû barátnõvel egyébként SOKKAL több fejfájás garantált mint egy kevésbé szép lánnyal. Kivétel biztos akad, de abból van a kevesebb. Ezt nem értem hogy miért nem lehet felfogni. Most vonatoztassunk el a belsõtõl, mert az elméd végtelen (ok, nem, de majdnem) a téged körülvevõ gúnya viszont nagyon is véges és körülírható. Nem státusszimbólum egy barátnõ. És hihetetlen hogy huszonéves emberek is nagyon gyakran gondolják pedig ezt. utolsó elõtti : Azért az nagyon erõs hogy csomó ronda srácnak van barátnõje, én véletlenül egyet se ismerek a környezetemben. Sõt, inkább az jellemzõ rájuk hogy impotensek. Foglalkoznának õk vele, ha látnának esélyt, de lássuk be, nem sok esélyük van. Egy kora huszas évei elején járó srácnak akkor sincs sok esélye ha relatíve jól néz ki, mert hatalmas piac van a korabeli csajokra.
"Miért van az oldalon ennyi frusztrált, ronda, szûz srác?" Honnan veszed, hogy aki szûz az ronda is?
A helyes, ápolt, csajozós srácok ilyenkor a konditeremben nyomják, tanulnak a félévikre, vagy ezerrel hajtják a csirkéket a legközelebbi plázában, parkban, vagy mozi elõtt. Netán - felvetni se merem - épp a csajukkal enyelegnek. A frusztrált, ronda szûz srácoknak az marad, hogy itt kiírják néha, nincs-e véletlen egy csaj, aki ingyen kiverné nekik, aztán sírnak két sorral lejjebb, hogy miért nem kellenek a normális csajoknak. Tudod, ha valaki egyedül van, annak oka van. És ez legritkább esetben a külsõ. Kiindulva abból, hogy eszméletlen mennyiségû ronda srác van, akinek valahogy mégiscsak van barátnõje, és vica versa.
Szerintem az van, hogy mostanában divat 14-5 évesen szüztelenedni, és ha nem teszed, ki néznek a legtöbb közösségbõl, hogy milyen csíra vagy.Engem soha nem érdekelt a szüzesség, vagy épp annak el vesztése, és hogy ki hány évesen.De ha most mondjuk egy 20 éves csaj/pasi azt mondja, hogy õ még szûz, akkor azért mindenki furcsán néz rá, hogy biztos volt már rá lehetõsége, vagy nagyon csúnya.És pont az ilyen lenézés miatt van az, hogy roszul érzik magukat akiket érint.De ha valaki nem olyan, hogy könyû meg bántani, akkor nem érdekli semenyire.Engem ez már nem érint , rég nem vagyok szûz, túl korán óta....
A kérdező hozzászólása: Az a része igaz rám hogy szûz vagyok, de nem társul mellé frusztráltság, az igazságtalanságok gyakori köztérbe böfögése meg hasonlók.
kérdezõ, kor?

Cicámnak ivartalanítás után miért van az oldala behorpadva mindkét oldalt? Ilyen marad vagy majd elmúlik?

ti macskátok is így nézett ki utána? Elmúlt?

Legjobb válasz: Ja,a macska.

Ja, a macska.
Szerintem azért, mert mûtét elõtt nem ehetett, utána is eltelik legalább egy nap, mire enni fog, ergo egyszerûen üres a pocakja :) ))

Miért akar ennyi rövidlátó, színtévesztő, gyenge fizikumú, örökölt, vagy más betegséggel rendelkező ember katona lenni? Miért van az oldalon ennyi kérdés ilyennel kapcsolatban?

Szinte naponta látok ilyeneket: "Rövidlátóként lehetek pilóta?" "Hogy lehetek FBI-os?" "Felvesznek a francia idegenlégióba, ha a saját súlyom felét sem tudom kinyomni?" "Lehetek katona, ha halláskárosult vagyok?" "Vakon lehetek harckocsivezető?" És ilyen szintűek.

Legjobb válasz: mert soha nem volt még ennyi munkanélküli és valamibõl élni kell a közmunka nem munkahely

mert soha nem volt még ennyi munkanélküli és valamibõl élni kell a közmunka nem munkahely
Mert unatkozó 11 évesek írják ki õket és még menõnek tartják a G.I. Joe-zást. Haza védelme meg, lol. Kitõl, ugyan kitõl kellene védeni? Lehet a Bakonyba menni NATO-pénzen hadgyakorlatozni meg rakétákat elveszteni és úgy tenni, hogy õk a faszacsávók, hogy a halálos szlovén hadsereg fenyegetésétõl megvédik ajrópát meg a magyarokat.
Azért, mert a katonák jól keresnek, ingyen egyenruha jár, viszont nem nagyon csinálnak semmit. Hiszen már 500 éve minden háborút elvesztettek...
Ne felejtsétek el a másik ütõkártyát: katonaként annyit dughatsz, amennyit akarsz:D Akinek máshogy nem megy, így legalább mehet. Nincs szexibb egy KATONÁNÁL, nemde?
kisebbségi komplexus.
Mert a haza védelme minden állampolgár alapvetõ kötelessége.
jól keresnek? te ezt honnan veszed? havi 100ezret kapnak az itthon magyarországon szolgáló katonák.. kaja bérletet kapnak, de havi 10ezerért csak

Miert vannak az oldalon hülye ertelmetlen kerdesek?

Nehany ember sztem az eletenek 99,9%-at itt beszeli meg. Ez egeszen nem normalis dolog. Sokan ülnek a gepelöt es azt lesik 5 percenket hogy mikor valaszolnak arra pl:"mit tegyek ma, uncsi a napom" es meg lehetne sorolni a baromsagokat. Ki hogy latja ezt?

Legjobb válasz: az ilyeneknek nem elég a fészbúk...máshol is ki akarják tárgyalni az életüket...eléggé forever alone...szerintem nincs jobb dolguk...pedig mostmár igazán találhatnának maguknak valami mást...

az ilyeneknek nem elég a fészbúk...máshol is ki akarják tárgyalni az életüket...eléggé forever alone...szerintem nincs jobb dolguk...pedig mostmár igazán találhatnának maguknak valami mást...
tök igaz amúgy :D hogyha ilyen szarságokat irogatnak ide elmegy a "színvonal". mióta ilyen hülye kérdéseket tesznek fel azóta az azt adom, nemkutya stb. tele van ilyenekkel... amúgy csak azért mert unatkoznak :D
A kérdező hozzászólása: Nagy öröm szamomra hogy a szinvonal leepiteset mas is eszrevette ezen az oldalon. Köszönöm a valaszokat! Örök hala ezert!:) O.35
Ez itt egy örök kérdés, de a kérdésedben és a leírásodban benne van a válasz. Legtöbbször olyan kérdéseket tesznek fel, amire egy kis google kereséssel is választ lehetne találni. Tehát itt a kommunikáció a lényeg.
A kérdező hozzászólása: Igazak a valaszok. De ha csak ezert vannak itt nehanyan hogy ismerkedjenek es ezert kepesek a bolondsagokat irkalni, akkor erre a celra miert nem regiznek tarskeresö oldalakra? Mert itt sokan ezert kerdeznek. Szinte latni hogy direkbe mennek azok a kerdesek is "hogy szerinted jol nezek ki"vagy az hogy "szeretek engem" De a nevet ritka esetben latom a kerdezönek, na es valaszoloknak. Ezert ilyen batrak a beszolasok is. Borzalmas.

Miért van az oldalon valláscenzúra?

Felt?nt, hogy a vallást bíráló hozzászólásokat gyakran t?rlik, még ha nincs is benne semmi sért?, ezzel szemben az ateizmust bíráló vallásokat soha. Miért van ez?

Legjobb válasz: * válaszokat, sry.

A kérdező hozzászólása: * válaszokat, sry.
Ne provokáld itt a jóakaratú embereket ilyen h-lye kérdésekkel. Abban hiszel amiben akarsz és pont! Ha meg kötekedni akarsz menny le a placcra!
A kérdező hozzászólása: "Szóval: Az Istenben való hitet vallásnak hívjuk. Ebben más a hit meg a vallás." És most ezt miért írtad le? Olvasd vissza mit írtam: "vallásunk nincs, de hitünk van." Nem látom miben tér el ez a kijelentés attól, amit te leírtál. Szóval megkérlek, hogy pusztán kötekedésbõl legközelebb ne válaszolj.
"Vallásnak azt a – megismerésben, gondolkodásban, érzésben, akaratban és cselekvésben kifejezõdõ – meggyõzõdést nevezzük, amely szerint személyes vagy személytelen transzcendens erõk vannak mûködésben." Szóval: Az Istenben való hitet vallásnak hívjuk. Ebben más a hit meg a vallás.
A kérdező hozzászólása: "Elég vicces lenne ha így mûködne." Ne bagatellizáljuk el a kérdést. A vallásról van szó, ami még egy ateista szerint is jelentõsebb mint egy telefon. Visszakérdezek akkor, hogy ha eleve nem létezik isten, mibõl gondolod hogy neked a vallásod több mint puszta hit? :)
Namost mint írtad vallásod nincs, hited van, azt viszont nem sérthetem meg egyértelmûen. Ezen az elven ha én azt hiszem, hogy az iPhone egy király telefon te meg leírod, hogy szerintd nem akkor a hitemben már meg is vagyok sértve, mert én úgy hiszem, hogy az. Elég vicces lenne ha így mûködne.
A kérdező hozzászólása: "Mert a provokatív illetve a vallási szempontból sértõ kommenteket törlik. Az ateistáknak nincs vallásuk ugyebár, vagyis õk nem sérthetõek benne." Vallásunk valóban nincs, hitünk viszont van, amit ugyan-olyan módon könnyen meglehet és meg is szoktak az oldalon rengetegszer sérteni. Azt állítani hogy létezik isten épp annyira sértõ számunkra, mint nektek azt hallani hogy nincs isten. És tudtommal egyenjogúság van, innentõl kezdve a kérdés továbbra is fennáll.
A kérdező hozzászólása: "Vedd figyelembe, hogy ami eg yateista számára nem sértõ, az egy vallásos szemében bõven lehet provokatív. Minden érmének két oldala van." Boccs de hülyeséget beszélsz. kérdés nem errõl szólt, hanem a kettõs mércérõl. Ez már megint belemagyarázás, amihez nagyon értetek.
Mert a provokatív illetve a vallási szempontból sértõ kommenteket törlik. Az ateistáknak nincs vallásuk ugyebár, vagyis õk nem sérthetõek benne...
Vedd figyelembe, hogy ami eg yateista számára nem sértõ, az egy vallásos szemében bõven lehet provokatív. Minden érmének két oldala van.
A kérdező hozzászólása: Aranybogár! Ebben mi a provokáció? Az hogy valakinek sérti az önérzetét valami még nem provokáció. Azóta meg amúgy is kaptam választ a moderátortól.

Miért van az, hogy amikor a facebookos oldalamon kiírok valamit ez jelenik meg: www.kepfeltoltes.hu/view/120705/azmi_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg Van még egy oldalam, amin nem csinálja ezt. Miért van ez? (még kezdő vagyok)

Legjobb válasz: Azt akarja hogy reklámozd, bár nem tudom miért. Az oldalad beállításainál nézelõdj, hátha ott találsz kikapcsolási funkciót.

Azt akarja hogy reklámozd, bár nem tudom miért. Az oldalad beállításainál nézelõdj, hátha ott találsz kikapcsolási funkciót.

Ha az epehólyag jobb oldalon van akkor miért van az hogy ha nekem bevadul akkor kb ugyan ott ahol van csak bal oldalt fáj?

nem egyszer voltam már vele orvosnál meg ügyelet is volt kint ( de ennek mármint az ügyelet kihívásának már hálistennek van már néhány éve ) de csak annyit mondtak hogy nincs epekövem meg a doki azt mondta hogy átsugárzik de hogy vagy miért? meg miért közben mikor szenved akkor miért van bennem olyan érzés mint ha ott ahol fáj mint ha valami kaparászna belülrõl...

Legjobb válasz: Ha nincs epeköved, és a bal oldalon van fájdalmad, akkor miért gondolod, hogy ez epegörcs? Egy reflux vagy egy gyomorfekély esélyesebbnek tûnik.

Ha nincs epeköved, és a bal oldalon van fájdalmad, akkor miért gondolod, hogy ez epegörcs? Egy reflux vagy egy gyomorfekély esélyesebbnek tûnik.
A kérdező hozzászólása: mert akkor jön elõ ha olyat eszek, pl rántottát, füstölt ételeket vagy fûszereseket... így srégan az alsó 1-2 bordám körül bal oldalt/elõlrõl meg olyan leírhatatlanul rossz hülye érzés meg szúrkál... még a fejem is belefájdul.. ilyenkor még az ételek szagától is rosszabb lesz... ugyan akkor a no-spa/rovachol kombó a kóla meg a diétázás elmulasztja az ilyen gondokat... meg pl a karalábét sem tudom megenni sem fõve sem nyersen mert attól is kegyetlenül tud fájni...
A kérdező hozzászólása: Mikor az ügyeletes doki jobb oldalt az epémnél nyomkodta hogy kitapintsa hol érzékeny, akkor mikor megtalálta azt a pontot akkor hullámszerûen megerõsödött a bal oldalon a fájdalom... de ez miért van hogy ha az epém görcsöl akkor nem is ott fáj ahol van hanem a másik oldalt?

Miért van az, hogy "tönkremennek" a filmnézõ oldalak?

Elkezdtem nézni egy sorozatot az elsõ részétõl, mert érdekel az eleje ugyanis késõbb kapcsolódtam csak be.

Legjobb válasz: Jogsértõ a filmeket és sorozatokat a neten terjeszteni. Minél népszerûbb lesz egy oldal úgy kerül a jogvédõk figyelmébe és bezáratják. Ha csak arra gondolsz hogy miért kényszerítenek különbözõ szolgáltatások használatára közben: bevételt próbálnak szerezni általa, van aki odáig elmegy hogy már a tartalom sem valós csak átcsalogat egy oldalra ahol a reklámokat nézed vagy letöltesz egy programot és neki abból valahogy pénze lesz.

Jogsértõ a filmeket és sorozatokat a neten terjeszteni. Minél népszerûbb lesz egy oldal úgy kerül a jogvédõk figyelmébe és bezáratják. Ha csak arra gondolsz hogy miért kényszerítenek különbözõ szolgáltatások használatára közben: bevételt próbálnak szerezni általa, van aki odáig elmegy hogy már a tartalom sem valós csak átcsalogat egy oldalra ahol a reklámokat nézed vagy letöltesz egy programot és neki abból valahogy pénze lesz.
A kérdező hozzászólása: Elkezdtem nézni egy filmet, és a 25. részig jutottam aztán az utána lévõ részeket abszolút nem lehet lejátszani! Miért???
A kérdező hozzászólása: Olyan idegesítõ, h most nem tudom, h mi történt akkor!!! (TV honlapján sincs fent már). Kérdést se tehetek ki, h valaki mesélje el (mert valaki nagyon allergiás a filmekre és töröltet mindent) kezdek nagyon bepöccenni! Letöltöttem, de nem tudom megnézni...
Nézd meg hány részes a sorozatévad (imdb vagy wikipedia). Ugyanis az USA szabvány 22-24 részes évadokat állít elõ, elég ritka hogy annál több legyen. Lehet a többi rész csak valamilyen csali.
A kérdező hozzászólása: Most megint lehetett belõle lejátszani, de holnap ki tudja engedi-e. Csinált olyat, h elkezdem nézni, nem volt idõm befejezni másnap meg kérte a Java-t, meg is kapta a drága és nem ért semmit! :(:(:(:(:(:( Attól függ a rendszergazdának (honlap karbantartójának) milyen napja van úgy tudom megnézni a filmeket?
A kérdező hozzászólása: Hm??????
Nincs ilyesmikhez köze. Az online filmnézõ oldalakon lévõ tartalom rossz minõségû, hogy minél kisebb fájlt kelljen feltölteni, ezen kívül az oldalak szándékosan lassúak vagy tele van reklámmal hogy fizess a gyors elérésért. Más módon nem manipulálják. Sok esetben az az idõ amíg egy epizód betölt és megnézhetõ, annak töredéknyi ideje alatt HD minõségben is letölthetõ lenne. Az online nézés ugyanúgy letöltést jelent, csak bezáráskor automatikusan törlõdik a géprõl a film/epizód (onnan játssza le a böngészõ), letöltött esetén pedig te törlöd kézzel. Jobban jársz ha egyszerre letöltöd az évadot torrentrõl, akkor és olyan ütemben nézed meg amikor akarod, külön bosszankodás nélkül. Egyedüli hátránya hogy foglalja a tárhelyet a gépen.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, az a baj, h nekem kicsi a vinyóm. :(

Miert van az hogy a babamat csak jobb oldalon erzem mozgolodni? Nagyon ritkan erzem a bal oldalomon. Az szamit a baba novekedeseben hogy az anyuka menyit eszik?

34 hetes kis mama vagyok. en miota terhes vagyok eleg keveset eszek egyszeruen nem nagyon kivanok semmit.lehet hogy a baba enne mikor en nem vagyok ehes?lehet azert nem eleg nagy a babam amekkora kene legyen sujba mert en nem eszek?

Legjobb válasz: A baba elveszi, ami neki kell, max. a te szervezetedben lesz valamiféle hiány. A súlyát csak saccolják, sokszor minden rendeben, pedig kicsinek vagy éppen túl nagynak mérik. Azért érzed csak egyik oldalon, mert már kevés a helye és ha pl. jobb oldalon vak a kis teste, akkor csak a bal oldal irányába tud fészkelõdni. Nekem pl. a kis háta van "nekitámasztva" a pocim jobb oldalának. 33 hetes mami

A baba elveszi, ami neki kell, max. a te szervezetedben lesz valamiféle hiány. A súlyát csak saccolják, sokszor minden rendeben, pedig kicsinek vagy éppen túl nagynak mérik. Azért érzed csak egyik oldalon, mert már kevés a helye és ha pl. jobb oldalon vak a kis teste, akkor csak a bal oldal irányába tud fészkelõdni. Nekem pl. a kis háta van "nekitámasztva" a pocim jobb oldalának. 33 hetes mami
Hú, bocs: jobb oldalon van a kis teste.. :-))
Én is csak a bal oldalamon érzem leginkább, a jobb oldalon csak ha nyújtózik, vagy nyomakodik akkor dudurodik ki a pici háta :) És ez így megy már hosszú hetek óta... Szerintem teljesen normális, már nem tud forogni, csak mocorogni. 37 hetes kismama
Szia! Nálam is csak a jobb oldalon dudorodik ki a baba, igaz olyankor úgy nézek ki, mint akinak a hasa bal oldalát lecsapták, és ilyenkor úgy feszül, hogy majd beleõrülök. Még mindig nem fordult be, és orvosom is igen kevés esélyt lát rá, mivel elég nagy baba lesz. Már régóta én is csak falatokat kapok be, mert a baba feje annyira feltolja a gyomromat, hogy egy tányét étel is gondot okoz. Megenni megeszem, de gyakrabban jön vissza mint benn maradna. Ne aggódj, boldog babavárást. Egy 34. hetes kismami...
A kérdező hozzászólása: hat igen de sajnos en miota terhes vagyok nem eszem rendesen vagyis ugy ahogy eddig mert eddig egesz nap csak ettem minden felet egyfojtaba csak ragcsaltam.es sajnos a babam eleg kicsi 13-ikan voltam a no dokinal es akkor meg csak 1680 gram volt. meg o se tudta megmondani miert ijen kicsi mert o szerinte egeszseges. es most nagyon meg vagyunk ijedve a ferjemmel.jovo heten megyek egy masik dokihoz kivancsi vagyok mit fog mondani. nagyon aggodok.
A kérdező hozzászólása: a 34 hetes kis mamanak . nekem azt mondtak hogy ha meg nem lenne lefordulva ijen idosen a baba akkor segitsek neki ugy hogy aljak negykez labra es akkor tobb heje lesz megfordulni .hat nem tudom hogy igaz e vagy jo otlet de megkerdezheted a dokidtol meglatjuk mit fog mondani.
Szia 34-es kismami vagyok. Már próbáltam ezt a módszert, sõt a védõnõm ajánlotta, hogy pl. egy zseblámpával csalogassam lefelé, el is indult nagy nehezen, de félúton úgymond visszafordult. Már nem nagyon aggódom, õ úgy is tudja mi a legjobb neki, hogyan érzi jól magát. Ha nem akar befordulni, akkor úgy sem fog. A kevés evésre egy tanács, én a terhesség elõtt nem voltam valami jó evõ, de elkezdtem szedni az Elevitet(sajnos). Két hónap alatt csak úgy ragadtak rám a kilók, és annyit ettem egy nap mint azelõtt három alatt. De inkább abbahagytam, mert a kilenc hónap végére már csak egy elfolyt valami lettem volna. Próbád meg az elevitet, talán sikerül vele egy kis plusz étvágyat csinálnod. Üdv: Adri
A kérdező hozzászólása: szia adri.. sajnos szedem az elevitet mar kb otodik honaptol de ugy latszik nem segit.hetfon megyek a dokihoz es meglatom hogy nott e egy het alatt valamit. mar eszek ha ehes vagyok ha nem mar erzem hogy visza jon de megis nyomom magamba de szerencsere meg nem volt alkalom hogy viszajott volna. csak kicsit faj neha a gyomrom ., udv.

Firefox lapok. Miért van az, hogy ha pl. közösségi oldalon levélkbe kapok egy linket rá kattintok és teljesen új oldalon nyílik meg? Hiába van, vagy nincs pipa új ablakok megnyitása új lapon elött.

Legjobb válasz: Ezt már az oldalon állították be valószínûleg, nem tudsz vele mit kezdeni. AZ új oldal, és ablak sem ugyanaz, tehát lapra vonatkozó beállítást keress, ha pedig nincs, akkor marad az, hogy "ez van".. :)

Ezt már az oldalon állították be valószínûleg, nem tudsz vele mit kezdeni. AZ új oldal, és ablak sem ugyanaz, tehát lapra vonatkozó beállítást keress, ha pedig nincs, akkor marad az, hogy "ez van".. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!