Találatok a következő kifejezésre: Miért vannak és rossz (205 db)

Mi ez a bazisok jégeső? Itt Zalában minden nap/másnap esik, és kb.3szor volt jégeső 2 héten belül. Vagy többször. De miért? Miért van ilyen rossz idő amióta elkezdődött a nyári szünet?

Legjobb válasz: Miskolcon is folyton rossz idõ van, ha ez megnyugtat :)Amúgy nem tudom. Talán ez Isten büntetése amiért a mai fiatalok olyan csúnya dolgokat csinálnak. Vagy jön a világvége.

Miskolcon is folyton rossz idõ van, ha ez megnyugtat :) Amúgy nem tudom. Talán ez Isten büntetése amiért a mai fiatalok olyan csúnya dolgokat csinálnak. Vagy jön a világvége.
Én az Alföldön lakom, és én is unom már, hogy naponta esik.Az idõjárást nem tudjuk befolyásolni és nem igazodik az iskolai szünethez sem. Egyébként pedig a május és június általában esõs szokott lenni.Valószínûleg a klíma változás is hozzájárul, hogy ilyen nagy mennyiségû csapadék van, sok a jégesõ, meg a vihar.Ez ellen nem tudunk semmit tenni.Állítólag az elõrejelzések szerint jújl-aug-ban meg nem lesz semmi esõ, csak hõség.És az sem lesz kellemes.
A tipikus 40 napos Medárd-napi esõzés ez. http://www.hirsarok.hu/node/27309
1-2 napot elcsúszhat Medárd napjától, attól még lehet medárdi idõjárás.
A kérdező hozzászólása: Hát jó de nálunk nem esett az esõ Medárd napján:D Jajde utálom én az idõjárást!
Baranyában is gennyes idõ van :) mondjuk én jobban örülök neki, mintha 40 fok lenne, már a 2 picim miatt is .
...talán a globális felmelegedés miatt????
A kérdező hozzászólása: Jah, ez már nekem is eszembejutott... Fõleg a jégesõ miatt. A szüleim folyton azt mondogatják, hogy régen ilyen 5évente volt...Most meg hetente többször is...Hát elég fura, és idegesítõ is.

Miért van világszerte rossz politikai vezetés? És miért csapnak be minket vezetőink? Miért hagyjuk?

Legjobb válasz: nincs nagyon mibõl gazdálkodni ami van azt meg lopják de ha nagy lenne a gazdaságunk mint pl német , angol stb akkor biztos jobb lenne a megélhetés ez nagyon tág fogalom h miért tart itt Magyarország ahol most :)

nincs nagyon mibõl gazdálkodni ami van azt meg lopják de ha nagy lenne a gazdaságunk mint pl német , angol stb akkor biztos jobb lenne a megélhetés ez nagyon tág fogalom h miért tart itt Magyarország ahol most :)
Ha bölcs és becsületes polgárok lemondanak arról, hogy saját maguk irányítsák a közösség életét, akkor az lesz a büntetésük, hogy ostobák és gazemberek fognak uralkodni rajtuk. Mondta Platón a maga idejében. Ez a demokrácia.
Fejtsd ki bõvebben.
Csak akkor rossz a politikai vezetés, mikor másoktól várjuk a problémáink megoldását.Ilyenkor lehet a legkönnyebben egymás ellen fordítani az embereket.Oszd meg és...
Szerintem mert lófaxt sem tehetünk ellene. A népszavazás valószínûleg egy nagy bunda, de még ha nem is az akkor sincs kibõl választani. Míg nem lesz hatalmon egy magyar párt a nép gyermekeivel addig csak cumizunk.
A kérdező hozzászólása: Én nem vagyok nagy fideszes se jobbikos meg mszp-s. Sztem tök mind1 kiáll a hegy tetején az ország helyzete úgy is [email protected] lesz. Csak azt nem értem miért hagyjuk...
1. mert az összes politikus a haverom szerint úgy sikkaszt meg lop az állam pénzébõl, hogy a rendesek, akik nincsenek nem tudnak mit kezdeni 2.az emberek vagy nem veszik észre, vagy félnek fellépni ellene.
Rohadt jó a megélhetésünk. Mindig van mit enni, van mivel fûteni, senkid nem hal meg háborúban, járvány sincs, senkit nem üldöznek vallásáért vagy származásáért. Ja, hogy MINDIG kevés MINDEN?????? Az emberi természet ilyen: elégedetlen azzal, ami van: boldogtalan. OLvasd el a Kazohiniát, neten fent van.
"sujommal" my god...
Hát ha magában futsz az nem segít sokat :/ nemtudom hogy miket eszel de arra is kell figyelned...amúgy meg ha kiskorod óta akkor meglehet hogy a génjeidben van ... de csak próbálkozz kitartóan ;) sok sikert
Ha a táplálkozásodon nem változtatsz(ha egészségtelenül táplálkozol), akkor nem fogsz fogyni. Egyébként alapvetõen(nem egy hét futástól) ha izmosodsz, akkor lehet, hogy a mérleg nem fog kevesebbet mutatni, mert az izom nehezebb, mint a zsír!:) Csináld tovább a futást, édességet felejtsd el, minél kevesebb cukro és lisztet egyél!!!Minden jó lesz:)
Utolsó válaszoló mindent összefoglalt:) Fuss csak tovább, abba ne hagyd, egyik legjobb zsírégetõ mozgás.
A kérdező hozzászólása: sulyommal* 3/4 óra futás 120 felülés 30fekvö 60gugolás..?ez 1 hétig erre hiztam 33 kg-ot.! 172cm vagyok
Felerõsítem, amit már valaki leírt: nem elsõsorban a sporttól lehet fogyni, hanem diétáznod kell. Kell egy életviteli reformot csinálnod -igazából nem is diéta a pontos neve, hanem életmód váltás. Jó a sport, de elsõ a diéta! Ha erre nem figyelsz, akkor hiába minden.
172 cm-hez a 69-72 kg sport mellett teljesen jó tömeg...amúgy meg a 3 kg az nem hízás, hanem valószínûleg ittál ettél a mérés elõtt vagy egyszerûen csak meg fog jönni
A kérdező hozzászólása: napi 1 szendvics...:S
Napi 1 szendvics kevés. Hidd el, hogy a szervezetednek szüksége van a mûködéséhez! bizonyos kalória mennyiségre, amit egy szendvics nem fedez!(úgy tudom, egy átlag embernek 2000körül van, de lehet, hogy ezzel hülyeséget mondtam, nem vagyok benne biztos) A helyes arányokat kell megtartani. Reggeli a legfontosabb, hogy reggel beinduljon az emésztésed, és ne álljon át raktározó életmódba. Ebédre már kicsit kevesebbet, vacsorára pedig nagyrészt fehérjébõl álló ételt egyél. (pl. egy sajtos, teljes kiõrlésû kenyér, stb.) Ha útközben éhes vagy, akkor pedig gyümölcs, zöldség...:)


Talán el kéne olvasnod a verset, nem olyan hûûû de bonyolult...
1. olvasd el hangosan folyamatosan. írd le az érzéseket amik megfogalmazódtak benned ha nagyon nem megy http://interneteskorrepetalas.blog.hu/2008/04/19/mi_a_szoszt.. de legjobb lenne ha egyedül csinálnád

MIért vagyok tele gátlásokkal és miért kicsi az önbizalmam? Miért van az, hogy a testbeszédemmel mindenkit elutasítok (pl. keresztbe font kar), és nagyon félek attól, hogy megbántanak? Miért feltételezek mindenkiről rosszat?

Kérlek segítsetek!!Már a padlón vagyok emiatt.

Legjobb válasz: Gondold végig mi volt az ami rosszul érintett. Általában csalódás, sikertelenség, szakítás. Ezután gyakran kerül az ember oda, hogy önmagát hibáztatja jogosan/jogtalanul. A zárkózottság az önbizalom hiányának egyik jele. Bezárkóztál,hogy ne érjen rossz.De ha nem engedsz, örökre ilyen maradsz. Próbálj + ismerkedni!Nem kell kiadnod minden oldalad 1-1 ismeretség során.Ha úgy érzed megéri, engedsz egy kicsit és fokozatosan/biztonságosan megismerhetsz bárkit. Ha pedig bizonytalan vagy vissza fogod magad és lassítasz. Ha vki megakar ismerni várni fog.Idõvel meglátod léteznek jóemberek akiket nem kell összefont karral távol tartanod:)

Gondold végig mi volt az ami rosszul érintett. Általában csalódás, sikertelenség, szakítás. Ezután gyakran kerül az ember oda, hogy önmagát hibáztatja jogosan/jogtalanul. A zárkózottság az önbizalom hiányának egyik jele. Bezárkóztál, hogy ne érjen rossz.De ha nem engedsz, örökre ilyen maradsz. Próbálj + ismerkedni!Nem kell kiadnod minden oldalad 1-1 ismeretség során.Ha úgy érzed megéri, engedsz egy kicsit és fokozatosan/biztonságosan megismerhetsz bárkit. Ha pedig bizonytalan vagy vissza fogod magad és lassítasz. Ha vki megakar ismerni várni fog.Idõvel meglátod léteznek jóemberek akiket nem kell összefont karral távol tartanod:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon -nagyon köszönöm a segítséged! Remélem idõvel kilábalok ebbõl :)

Miért van az, , hogy sok nokia meg xperia fan itt ecseteli, hogy az egyébként überbrutál galaxy note milyen rossz lesz meg [email protected] meg minden rossz és isteníti az n9-et meg xperia arcot meg duot amik nem lesznek jobbak a note-nál?

Legjobb válasz: "Miért van az, , hogy sok nokia meg xperia fan itt ecseteli, hogy az egyébként überbrutál galaxy note milyen rossz lesz" Nem tudom ilyet hol láttál itt, én szinte mindennap olvasom a kérdéseket, de sose láttam. De olyat annál inkább, hogy aki "galaxy fan" [email protected] pl. az új xperia mini pro-t és jobbnak tartja pl. a galaxy ace-t, miközben az ace egyedül a kijelzõ méretében jobb nála, minden másban gyengébb...

"Miért van az, , hogy sok nokia meg xperia fan itt ecseteli, hogy az egyébként überbrutál galaxy note milyen rossz lesz" Nem tudom ilyet hol láttál itt, én szinte mindennap olvasom a kérdéseket, de sose láttam. De olyat annál inkább, hogy aki "galaxy fan" [email protected] pl. az új xperia mini pro-t és jobbnak tartja pl. a galaxy ace-t, miközben az ace egyedül a kijelzõ méretében jobb nála, minden másban gyengébb...
Én is olvastam most már... Ezen így kiakadni, mert valaki kérdést mert feltenni. Mondjuk nekem sem biztos, hogy kéne telefonnak egy 5.3 hüvelykes kijelzõs telefon, akármilyen überbrutál...
1. Meg se jelent ha jól tudom. Simán mondhatjuk rá. Ha rosszúl csinálják meg a belsõt mint az Optimus 2X-nél akkor Arc szintjét se üti meg. 2. Én sose hallottam még ezen a fórumon valakit a Note-ot szidni. 3. Úgy érzem a kérdéseddel ezt akarod mondani: A Galaxy Note überbrutál lesz és mindenki aki az ellenkezõjét állítja az nem igaz.
most számomra elérhetõ áron egy SE Xperia mini pro 2 van, de nem ítélem el a samsungot, minden elismeréem, minõség mindenek felett, de azt az 550 Eurót nem tudom kinek lessz pénze kifizetni
Kérdezö menj inkább aludni a baromságok helyett.
Hát rohadt sok embernek. Még itthon is elkel sok iPhone nem hogy 550 Eurós telefon. SÕT: Magyarországon évente 100 Vertu talál gazdára (a Vertu mind [enyhén szólva] túlárazott 1.000.000 forint feletti telefonok). Na akkor biztos van pénze valakinek Note-ra is.
A kérdező hozzászólása: és egy galaxy s okostelefon mellé a note mobilnettel?

Miért van az, hogyha valaki rosszat tesz és később megbánja ( vallásos emberek) akkor azt a rossz cselekedetet a Sátánra fogja?

Sátán így, Sátán úgy, mindíg rákennek mindent. Neki sincs jobb dolga mint,hogy több ezer éven keresztül lelkeket kínozzon (már ha létezik). Miért kell mindent az ? számlájára írni. Múltkor olvastam egy cikket, miszerint a Salemi boszorkányperek idején egy farmer megölte szomszédját, azzal menteget?zött,hogy a boszorkányok és maga az Ördög vették rá a tettre. Közben meg csak a szomszéd feleségére fájt a foga ( aki kés?bb hozzá ment). A bíróság meg elfogadta a mentségét....röhej.

Legjobb válasz: A kereszténység nem azt tanítja, hogy ne vállalj felelõsséget a tetteidért. Nem úgy van, hogy Isten bocsánatával minden el van intézve, tetteink következményeivel mindig szembe kell néznünk. Amit a kérdésben említesz, hogy valaki rossz tettét a Sátánra fogja, ez helytelen cselekedet. A rossz tettekért mi emberek vagyunk felelõsek, mert mi döntöttünk úgy, hogy a rossz utat választjuk, nem a Sátán döntött helyettünk, és nem õ cselekedett. Azt én sem értem, hogy a bíróság ezt hogy fogadhatta el...

A kereszténység nem azt tanítja, hogy ne vállalj felelõsséget a tetteidért. Nem úgy van, hogy Isten bocsánatával minden el van intézve, tetteink következményeivel mindig szembe kell néznünk. Amit a kérdésben említesz, hogy valaki rossz tettét a Sátánra fogja, ez helytelen cselekedet. A rossz tettekért mi emberek vagyunk felelõsek, mert mi döntöttünk úgy, hogy a rossz utat választjuk, nem a Sátán döntött helyettünk, és nem õ cselekedett. Azt én sem értem, hogy a bíróság ezt hogy fogadhatta el...
Különben azért vádolják a Sátánt mivel õ kisért meg mindenkit (töbnyire a hívõket). De különben valóban nem csak a Sátánt kéne vádolni hanem saját magunkat is. Mivel a sátán elénktárja a rosszat közben ott van a Szentlélek aki megpróbálja ezt megakadályozni, ezért ott van elöttünk mind a két lehetõség, csak az a kérdés, hogy mi melyiket választjuk? Mert igaz benne van az is, hogy bennünk nem ilyen formában jelenik meg a Sátán hangja: Tedd ezt a rosszaságot! hanem úgy mondja mézes mázos hangon: Tedd meg senki sem fogja észre venni, vagy vmi ilyesmi. De közben ott van a Szentlélek hangja is: Ne, ne tedd ezt, mert rossz amit celekszel. Ezért kell mindig erre a hangra figyelni. Ez különben azóta van mióta Ádám és Éva vett a JÓ és a ROSSZ TUDÁS fájáról, azóta az ember valóban tudja, hogy mi a jó és a rossz, ezért valóban nem foghatjuk az egészet a Sátánra.
"Csak egyet nem bocsált meg, ha a Szentlelket káromoljuk." Ezt jó tudni. És mi számít káromlásnak? Teszem azt, azt mondom, hogy "a Szentlélek egy s*ggfej". Az káromlás? vagy durvábbat kell mondanom hozzá? És mi lesz a büntetésem ilyen esetben?
Ja még az elõzõbõl elfelejtettem, hogy Isten ezeket a bûnõket is megbocsáltja ha keresztre feszítjük magunkat megbánva bûneinket. Mert Isten minden bûnt megbocsált, HA tiszta szívbõl Megbántuk. Csak egyet nem bocsált meg, ha a Szentlelket káromoljuk.
nem igazán jól tudod.Nem a Sátán tette, hanem hagyta magát befolyásolni a Sátán által. (mintha a betörésnél valaki arra hivatkozik, hogy a Pista mondta, hogy menjenek be, mert elutazott a tulaj) A salemi boszorkányperek idejében még sok minden volt , ami furcsa.Mondjuk a mostani idõben is furcsa, ha azt nézed, hogy valaki bûnös, elítélik, aztán a köztársasági elnök kegyelmet adhat neki.
Mert egyedûl a hit által üdvözül az ember. Az Isten meg elfogadja a mentséget....röhej.
Ez inkább szimbolikusabban értendõ a Sátán nem egy vki, hanem kísértés. Nem õ "tette", hanem kísértett... A SÁtán és a Lekiismeret harca van a mai életünkben... az inquizícióra hivatkozni, baromság, mert már a végén a szomszéd nem tetszett a másiknak , ezért feljelentette, és mágjára dobták... Sztem mindenfélrõl egyet ért(remélem te is): A Biblia egy kés, amit nem csak kenyérszelésre, hanem ölésre is lehet használni...
"Mert egyedûl a hit által üdvözül az ember. Az Isten meg elfogadja a mentséget....röhej." Nem csak a hit által üdvözül aki valóban keresztény a Biblia szerint, hanem a hitébõl származó cselekedetek is kellenek hozzá! "Cselekedetek nélkül a hit halott magában" A tetteinkért pedig valóban nekünk kell vállalni a felelõsséget, senki más nem fogja. Bár ha valaki betegesen "befolyásolható", vagy skizofrén, lehet hogy nem büntetõjogi kategória. Sátán tehát nem mentség végsõ soron!
"azóta az ember valóban tudja, hogy mi a jó és a rossz" Tényleg tudja az ember mi a jó és mi a rossz? Kevesen tudják még ma is.
Ha a boszorkányperek ideji emberi gondolkodás alapján akarod megállapítani a sátán hatalmának hitelességét, hibát vétesz. Az igazságszolgáltatásunk itt a földön nem tévedhetetlen. Ezen túl a valláson kívül mindig keményen ott volt a politika. Ha ezt nem látjuk át, nem értjük, mi miért fért bele... A rosszcselekedeteket nem lehet rákenni egy "sátánra", mint személyre. A sátán egy tulajdonság: rosszrahajlás. Azzal, hogy megszemélyesítették, megkönnyítette az embererk gondolkodását róla.
Hát a Szentlelket, ha úgy káromlod, hogy te teljesen a haragtól, dühtõl nem látva mondod, akkor szinte máris elitélted a te lelkedet halállal.
"Hát a Szentlelket, ha úgy káromlod, hogy te teljesen a haragtól, dühtõl nem látva mondod, akkor szinte máris elitélted a te lelkedet halállal." Aha, értem. Hát dühtõl meg haragtól telve nem tudom ezt mondani. Minek haragudnék rá (már ha létezik)? Semmi bajom vele. Gyakorlatilag közönnyösen mondanám. Mintha egy csigának mondanám azt, hogy "te ostoba kis féreg". Abban sincs indulat. :) És erre nincs bocsánat? Mégha megbánom, akkor sem? Érdekes. Na, megyek a "pokkelba" zabot hegyezni. :)

Miért van, hogy bizonyos emberek nem "tartják rendben" a magánéletüket, nem lépnek ki rossz kapcsolatból, és emiatt rossz helyzetbe hozzák magukat is, és az esetleges következő párjukat is?

Konkrétan arra gondolok, hogy rengeteg ember nem lép ki a már elhalt kapcsolatából, megvárja, amíg jön a következ?. Akkor egy ideig megy a szenvedés, mindenki rosszul érzi magát, a régi nyilván becsapva, elhagyva, az új meg (legalábbis én) azért érzi magát szörnyen, mert ez kb. olyan mintha valaki más kivégzésére várna.

Legjobb válasz: Szia! Nincs feltétlen igazad! Az én házasságom az utóbbi egy évben romlott meg, mára megbeszéltünk minden apró részletet, és beadjuk a válást szeptemberben. Egy éve külön vagyunk. Felismertük, hogy rossz. Neki van más, aki igen, szörnyen érzi magát,mert még házasok vagyunk, de ez már csak egy papír. Lassan ez sem lesz. Nekem is alakulóban van valami, és õt pl nem zavarja a papír. Szerintem jókor kell kilépni belõle, a legkevesebb fájdalommal, és akkor lehet mellette kapcsolat. 8évig voltunk együtt. 23L

Szia! Nincs feltétlen igazad! Az én házasságom az utóbbi egy évben romlott meg, mára megbeszéltünk minden apró részletet, és beadjuk a válást szeptemberben. Egy éve külön vagyunk. Felismertük, hogy rossz. Neki van más, aki igen, szörnyen érzi magát, mert még házasok vagyunk, de ez már csak egy papír. Lassan ez sem lesz. Nekem is alakulóban van valami, és õt pl nem zavarja a papír. Szerintem jókor kell kilépni belõle, a legkevesebb fájdalommal, és akkor lehet mellette kapcsolat. 8évig voltunk együtt. 23L
Ezért hülyeség a házasság. Ez csak egy darab papír. Nem ezen múlik a szeretet. Nõvérem 12 éve van együtt a párjával van 2 fiuk is és mégsem házasok de tökéletesen megvannak.
A kérdező hozzászólása: elsõ: nem a te esetedrõl beszéltem. ha elolvasod figyelmesen a címet, ott az van, hogy "bizonyos emberek".
Annyira igazad van, szornyu erzes belekerulni egy ilyen helyzetbe, szerintem mindenki szempontjabol, de en most az "uj" szempontjabol tudom inkabb szemlelni a dolgokat...hibasnak erzem magam, pedig nem kellene, mert nem en vagyok a felelos azert, hogy ket ember kapcsolata megromlott es nem tudom mit higyjek, nehez egy ilyen helyzetben bizni...amugy en is kivancsi vagyok, hogy hogyan is mukodik ez belulrol, mert kivulrol tenyleg szornyu...

Miért van az, hogy folyamatosan csak rosszat olvasok a férjekről és a nőknek ez fel sem tűnik?

Nem akarok senkit megbántani, de ahogy olvasgatok a hozzászólásokban belefutok olyan dolgokba, hogy: Apa dolgozik aludnia kell és ezért nem segít éjjel, apa ideges, ha megnyikkan a gyerek és síri csöndnek kell lennie, stb, stb.

Legjobb válasz: De igen, az lenne a normális, hogy besegít, ha tud. Az én férjem ilyen, sõt, sokszor elküld egy kicsit kikapcsolódni, hogy kikerüljek a "pelenkaszag"-ból:) DE! Sajnos a GYED-bõl, GYES-bõl nem lehet egy gyereket eltartani, vagy nagyon nehéz ezért másodállása is van, sõt sokszor éjszakázik. Ha dolgozni megy gyakran 6-kor már el kell indulnia...tehát 5 körül ébred. Szerintem teljesen normális, ha nem õ ébred éjszaka a babánkhoz ilyenkor (ha éppen nem megy másnap dolgozni, nagyon szívesen megteszi) és ha éjszakára megy vagy éjszakás volt, akkor hagyom aludni. Nem szeretné senki gondolom, ha rossz gyógyszert vagy injekciót kapna, mert apuka fáradt, ugyanis az egészségügyben dolgozik. Nekem ez a feladatom, ezért vagyok itthon, hogy a babát ellássam. Örülök annak a heti egy-két alkalomnak is, amikor kiszabadulok itthonról vagy együtt mind a hárman, vagy csak egyedül:) Ettõl, hogy az itthon töltött idõbõl a férjem kiveszi a részét a babázásból, de közben pihen/alszik is még nem rossz apa, sõt! valakinek pénzt is kell keresnie ránk. Az teljesen más kérdés, ha valaki lustaságból nem foglalkozik a babájával. Azt az apát én sem értem, a feleségét meg pláne, ha hagyja:(

De igen, az lenne a normális, hogy besegít, ha tud. Az én férjem ilyen, sõt, sokszor elküld egy kicsit kikapcsolódni, hogy kikerüljek a "pelenkaszag"-ból:) DE! Sajnos a GYED-bõl, GYES-bõl nem lehet egy gyereket eltartani, vagy nagyon nehéz ezért másodállása is van, sõt sokszor éjszakázik. Ha dolgozni megy gyakran 6-kor már el kell indulnia...tehát 5 körül ébred. Szerintem teljesen normális, ha nem õ ébred éjszaka a babánkhoz ilyenkor (ha éppen nem megy másnap dolgozni, nagyon szívesen megteszi) és ha éjszakára megy vagy éjszakás volt, akkor hagyom aludni. Nem szeretné senki gondolom, ha rossz gyógyszert vagy injekciót kapna, mert apuka fáradt, ugyanis az egészségügyben dolgozik. Nekem ez a feladatom, ezért vagyok itthon, hogy a babát ellássam. Örülök annak a heti egy-két alkalomnak is, amikor kiszabadulok itthonról vagy együtt mind a hárman, vagy csak egyedül:) Ettõl, hogy az itthon töltött idõbõl a férjem kiveszi a részét a babázásból, de közben pihen/alszik is még nem rossz apa, sõt! valakinek pénzt is kell keresnie ránk. Az teljesen más kérdés, ha valaki lustaságból nem foglalkozik a babájával. Azt az apát én sem értem, a feleségét meg pláne, ha hagyja:(
"Nem az lenne a normális, hogy apa is besegít?" - Nem.
Nalunk apa gyerek elott sokkal tobbet segitett mint most.Mondjuk gyerek elott olyan hanyag voltam hogy kenytelen volt megcsinalni ha nem akart koszban ellni. Most odafigyelek a tisztasagra, o meg nemigazan segit.
Az én férjem vállalkozó, egyedül rajta áll vagy bukik a vállalkozás, ez nagyon megterhelõ, stresszes dolog, naponta látom, mennyit küszködik, rengeteget dolgozik. Ezért számomra teljesen természetes dolog, hogy én kelek fel éjjel és nem várom ezt tõle el (nem egyszer felajánlotta, hogy felkel majd õ, de nem hagytam). Amúgy a párom alapból rossz alvó volt mindig, ha felriad, nagyon nehezen tud visszaaludni, szeretném, ha ki tudná pihenni magát. Nagyon sokáig dolgozik, este fél nyolc körül ér haza, akkor eljátszik a gyerekekkel, míg én elrámolok a házban. Hét végén együtt vagyunk, segít bármiben, kérés nélkül is felporszívóz, bepakolja a mosatlan edényeket a mosogatógépbe, összepakol, bevásárol stb. Nagyon szeretem!
De jo lanyok. Orulok, hogy vannak meg ilyen ferjek/apukak. Az enyem sajnos nem tartozik ide. A hazimunkaba nem segit es soha nem is segitett. Ezert ezt tudtam a baba elott is igy nem is gond. Nekem csak azzal van gondom, hogy a kisfiaval sem foglalkozik amig ezeket a dolgokat elvegzem. :( En szivesen takaritok, felmosok, fozok... Megcsinalom en egyedul de addig legalabb legyen a picivel. Nallunk csak ez a gond. 40 perc alatt kitakaritom a furdot, cska az a 40 perc kene. :( De nem, 10 perc utan mar hozza utannam a babat a furdobe. Pedig nallunk mindketten dolgozunk 8 oraba, ugyhogy ugyanolyan faradtak vagyunk mikor hazaerunk. Engem kicsit elszomorit, pedig nekem csak ido kene, hogy megcsinaljam ezeket. Semmit nem varok el tolle. Pelenkazas, etetes, furdetes... Ahhhh ilyenrol meg almodni sem merek, hogy ezt bevallaja. De ezt sem banom, csak takaritani meg fozni lenne idom egy kicsit, en szivesen megccsinalom. :( Nagyszulok, baratok ezer kilometerre sajnos. :(
Én sem értem az ilyen apukákat. Azt el lehet fogadni, hogy dolgozik, korán kel stb. De amikor "csak" az az indok, hogy anyuka azért kapja a pénzt, hogy otthon legyen a babával, falnak tudnék menni. Nem egyedül hozta össze anyuka a babát, és nem csak saját magának. Én szerencsés vagyok, a férjem mindenben segít, elmegy helyettem reggel a boltba, hogy pár hónapos babával ilyen idõben ne nekem kelljen mennem, ha este fáradtabb vagyok és nincs kedvem rendet rakni a konyhában, akkor õ reggel munka elõtt zokszõ nélkül megteszi, együtt fürdetjük a kicsit, pelenkázza, átöltözteti, elviszi sétálni--és õ is dolgozik, de soha nem fogná a munkájára. Éjszaka én kelek hozzá, mert már arra felébredek ha a cumi kiesik a szájából. De ha épp kidõlök:) , akkor szó nélkül felkel, ha éhes a kicsi odahozza. SZERENCSÉS VAGYOK? és ezért is IMÁDOM ÕT
Párom is egy álom férfi volt a baba elõtt, mindenben segített... Megszületett a pici, nagyon ki voltam az elsõ pár napba mert császáros voltam, és a baba nem nagyon aludt. Arra nem volt képes hogy felkeljen hozzá, (pedig 2htig szabin volt) mondván hogy õ ehhez nincs hozzászokva:S Hát...Én sem voltam:) Most 2hónapos a pici egyszer vigyázott rá napközben 1, 5órát még én aludtam mert már nagyon ki voltam, és akkor is arra keltem hogy telefonál(persze a szobában felettem állva) Amúgy imádja a kisfiát, de nincs el vele 10percnél tovább, velem abszolut nem megértõ... Már kezdek komolyan azon gondolkodni van-e ennek értelme egyáltalán
Utolsó vagyok: még annyit, hagy nálunk a férjem a takarításba is besegít, ha van ideje. Tehát én nem panaszkodhatok rá:)
ez szerintem embere válogatja és nem férj függõ.Ha amúgy is olyan természetû az a férfi, hogy segít, hogy kettesben oldanak meg dolgokat, ha átérzi felesége nehézségeit stb, akkor a gyerek születésekor is természetes lesz neki, hogy segíteni kell.Én nem kértem hogy éjszakázzon, én úgyis felébredek az elsõ nyikkanásra, úgyis felkelnék én is hozzá, minek keljünk ketten amikor úgyis korán 4-kor kel.de nappal bármiben segített és segít most is.nincs olyan feladat ami apás, vagy anyás lenne.
HÁt nálunk is vállalkozó az apa, és tényleg rengeteget dolgozik, de az esti mókát sohasem felejti el a 3éves gyerekével, és az 1évest is mindig õ fürdeti este. Hazajár délben ebédelni, ugyhogy én is fõzök minden nap a két gyerek mellett, õ bevásárol, és kora-tavasztól késõ õszig a ház körüli munkákat is egyedül oldja meg. de a gyerekeit imádja, és szeret velük foglalkozni és foglalkozik is. Éjjel is kel hozzájuk, ha kell- bár elég jó alvók. Este 7tõl 9ig csak velük foglalkozik- fürdet etet, altat. Utána 11-ig éjfélig doglozik, majd ágyba zuhan és reggel 6kor kel. Szerinte nem magamnak szültem a gyerekeket!! :-) Én imádom, hogy ilyen jó apa!!

Miert vannak rossz es gonosz emberek ezen a foldon akik mindig masoknak csak rosszat akarnak?

Legjobb válasz: Mert nem léteznek tökéletes emberek.Gondolj bele ha minden ember kedves,aranyos lenne nem is volna olyan jó élni(magyarul unalmas volna).A rossz emberek valamikor jók voltak,csak biztos érte õket valami probléma,h rossz irányba fordultak.

Mert nem léteznek tökéletes emberek.Gondolj bele ha minden ember kedves, aranyos lenne nem is volna olyan jó élni(magyarul unalmas volna).A rossz emberek valamikor jók voltak, csak biztos érte õket valami probléma, h rossz irányba fordultak.
Mert vannak boldogtalan emberek, akik így állnak bosszút a világon.
Mert Lucifer is gyûjti a katonáit.
mert mi így élvezzük az életet...
utolsó: egyet értünk.. ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!