Találatok a következő kifejezésre: Miért van vajon, hogy (98 db)

Partnerkapcsolatot csak jó nőkkel tudnék elképzelni, de szexuálisan sokkal jobban vonzanak a csúnya arcú, de jó alakú lányok! Vajon miért van az, hogy a szebb lányok, mégis jobban rám vannak kattanva mint a csúnyák? (F20)

Legjobb válasz: Itt az alapvetõ probléma szerintem az hogy: "Partnerkapcsolatot csak jó nõkkel tudnék elképzelni" A kapcsolatban nem az a lénye,hogy azért legyél a másikkal mert a egy "bomba" nõ hanem azért mert van benne valami ami megfog. A szexnek is van több formája lehet azért akarnál szex-elni csúnyább csajokkal mert szereted az alázós szexet. Az meg-hogy miért nem tetszel a csúnyább csajoknak lehet azért mert túl jól nézel ki és azt gondolják,hogy csak meg akarod õket húzni és ezért is maradnak tõled távol.

Itt az alapvetõ probléma szerintem az hogy: "Partnerkapcsolatot csak jó nõkkel tudnék elképzelni" A kapcsolatban nem az a lénye, hogy azért legyél a másikkal mert a egy "bomba" nõ hanem azért mert van benne valami ami megfog. A szexnek is van több formája lehet azért akarnál szex-elni csúnyább csajokkal mert szereted az alázós szexet. Az meg-hogy miért nem tetszel a csúnyább csajoknak lehet azért mert túl jól nézel ki és azt gondolják, hogy csak meg akarod õket húzni és ezért is maradnak tõled távol.
mert fiú és lány között barátság NINCS
rengeteg dolog miatt lehet ez. velem még nem történt ilyen, de pár exem mesélt a pasijáról és olyanokat mondtak, hogy a srác egész nap gépezett mondjuk, vagy pedig pacsker lett a srácból, nem volt határozott, azt meg gyûlölik a nõk és ezért léptek le.
A kérdező hozzászólása: mhhhh érdekes azért hogy egyik nap még szeretünk másik nap meg már utáljuk azt akit szeretünk . Mondjuk velem szakított a barátnõm mert azt mondta már nem szeret és túl messze is voltunk egymástól de még is utál pedig nem zaklattam semmi olyat nem tettem vagy mondtam ami sértõ lett volna :D
Én nem tartom a kapcsolatot az ex pasimmal, de nem a szívem csücske, nem mondom, h utálom, de nagyot csalódtam benne, mert pénzt lopott apumtól. Szóval ezek után még volt képe keresni engem .....
mert nem szeret. nem volt õszinte. ért egy ideje a dolog, és most döntött
mert hülye...ha tehetsz válts munkahelyet, tudom, hogy nehéz, a normális munkahelyen nem viselkednek így
Én is kérdeznék. Miért nyúlsz a videókártyád hbordáihoz?
A kérdező hozzászólása: Csak megnéztem h. menyire melegszik fel, es amikor hozzá értem akkor halottam ezt a furcsa zajt es a proceszor coolerje felbog, rájottem arra is hogy nem is kell hozza érjek a videokartya bordajahoz csak ha siman melleje tesze a kezemet akkor is már felbog, es ha haz oldala fent van terheles alatt akkor is hangossab a proceszor hütoje, vajon valami nem tökéletes

Miért van az, hogy nekem mindegy egy lány külseje, csak annyi a szempont, hogy külsőre ápolt és ne legyen túlsúlyos egy lány? Miért ilyen kicsik az igényeim külsőt nézve vajon?

De amúgy jó tudni, hogy jellemre meg nagyon kevés lány felel meg nekemk hiába tetszik szinte minden lány, aki nem ilyen asszonyos, hanem kislányoos kinézetű. Alig találtam eddig személyiségre megfelelő lányokat. De velük simán jártam is volna már, pedig haveromék és úgy általában a fiúk őket csak átlagos kis szürke lányoknak tartják általában. Pedig ők tényleg különleges, például az ilyen lányok általában művész típusok én úgy tapasztaltam, esetleg önbizalomhiányosak meg háttérben maradók, a sok agyatlan, buta, felszínes szépségkirálynő mellett, akiket én lenézek, ne mrajongok körbe, mint a legtöbb fiú. Nem is értem, miért kéne nekem is rajongaom ezért a sok szép, de belül üres kis senki csajért.

Legjobb válasz: Nekem a dagik is jöhetnek, le vagy körözve.. ;)

Nekem a dagik is jöhetnek, le vagy körözve.. ;)
kit érdekel? :D nekem sem tetszenek a szõrtelen meztelencsiga pasik, sem a girhes "hûû de én szálkás avgyok" fazonok, sem a kigyúrt nagytestû izomagyak. Legyen pocakja, szõrös legyen és k***rvajó humora. ennyi... de a buta, önelégült, divatb*znyerákok is kerüljenek, ha nem akarják hogy az ölükbe hányjak..^^
kinek mi
3-asnál, akkor esélyem sincs, soha nem volt és nem is lesz sem bajszom sem szakállam, még borostának is szánalmas ami van... :D xD
Általában mikor feltesz egy hozzád hasonló egy ilyen kérdést, végül kiderül, hogy csak próbálja szépíteni a dolgot és elhallgat részleteket, mert annyira elkeseredett.
3-as hány éves vagy?:)
3. vagyok. 19/L :DDD

Vajon miért van az, hogy valahányszor UFO kerül a kamera látószögébe, a videók mindig ugrálnak, elhomályosulnak, stb?

És miért van az, hogy ma, amikor leggagyibb telefonban is kismillió megapixeles kamera van, a fényképek mindeg elmosódottak, rossz minőségűek?

Legjobb válasz: Ha valamilyen váratlan esemény ér akkor lehet, nem lesz a legjobb a videó mert izgulsz, próbálod idegesen rögzíteni jól a felvételeket. Ha egy UFO-t látsz, szerintem te is izgulnál és néha azért megremegne a kezed vagy valami. Az nem érv, hogy minden telefonba már van kamera beszerelve. Nem mindenkinek van 100 ezer FTos telefonja, ami jó minõségû fotót tud csinálni. Ráadásul ha zoomolsz, akkor még rosszabb lesz a minõsége. Egyébként van jó minõségû ufo felvétel, ami nem pixeles és nem is rossz a minõsége, nem remeg a kamera sem, csak arra meg már rá van sütve hogy "jajj CGI, jajj trükk, jajj oda van lógatva". Komolyan, akkor mi a jó? Ha jó a felvétel akkor az a baj, ha rossz a felvétel akkor meg az?

Ha valamilyen váratlan esemény ér akkor lehet, nem lesz a legjobb a videó mert izgulsz, próbálod idegesen rögzíteni jól a felvételeket. Ha egy UFO-t látsz, szerintem te is izgulnál és néha azért megremegne a kezed vagy valami. Az nem érv, hogy minden telefonba már van kamera beszerelve. Nem mindenkinek van 100 ezer FTos telefonja, ami jó minõségû fotót tud csinálni. Ráadásul ha zoomolsz, akkor még rosszabb lesz a minõsége. Egyébként van jó minõségû ufo felvétel, ami nem pixeles és nem is rossz a minõsége, nem remeg a kamera sem, csak arra meg már rá van sütve hogy "jajj CGI, jajj trükk, jajj oda van lógatva". Komolyan, akkor mi a jó? Ha jó a felvétel akkor az a baj, ha rossz a felvétel akkor meg az?
Vitatkoznék az elõttem szólókkal. Az igaz, hogy minden kézben ott a fényképezésre is alkalmas telefon, s a digitális kép-/filmfelvevõk is hétköznapi eszközök. De nagy távolságra lévõ tárgyat kézbõl nem lehet úgy fotózni, hogy stabilan tartsd a kütyüt. Fõleg nem még követni is a mozgást. Még lassút sem. Videóztam én már néhányszor pl. mûrepülõket augusztus 20-án Budapesten. Fél-professzionális kamerával, hozzá való statívról. Így is nagyon nehéz lekövetni. A kütyükben nagyon pici az objektív, a képfelvevõ, optikai képstabilizáló nincs. Videokamerákban van, meg válltámasz is, meg minden, de váratlan ufófelbukkanás esetére ezeket még azok sem hordanak mindig magukkal, akik vadásznak ilyenekre.
Vannak fotók is jó minõségûek. Csak arra is azt mossák rá amit a videókra mondanak. Ennyi. Miért? Mert túl hihetetlen egyeseknek, eltér a megszokott hétköznapoktól, annyira más dolog. Persze tudom, hogy vannak hamis felvételek, de erõsen kétlem, hogy mind az lenne. Tessék, nem mondom hogy HD, de ahoz képest jó a minõsége. Tisztán látszik, a kamera sem rezeg és látszik, hogy a por is szétmegy mikor leesik és sok darabra hullik. http://www.youtube.com/watch?v=2mET41IcyM4 Persze itt megkaptam mikor bemásoltam valahova hogy "jajj miért zuhanna le egy ufo?" Mert miért ne? Itt egy másik. Számítógépes elemzésnek vetették alá többször is, nincs odalógatva, nincs összerakva két felvétel. https://www.youtube.com/watch?v=7fxVz3TqNvE Erre mégis benyögte valaki hogy "Jajj mé így imbolyog az ufó?" Hát honnan tudjam? De ha valaki hitelesen akar hamisítani, akkor úgy csinálja meg hogy stabilabban teszi oda a csészealjat. Nem pedig így. Nem mondom, hogy csúcsminõség, de nem is a legrosszabb és még a kamera sem remeg. Lehet még bõven keresgetni. Aki akar, aki keres az talál is.
Mert az ufók techikát zavaró jeleket küldenek, hogy ne tudjuk leleplezni a világuralmi szándékaik és ezek a zavaró jelektõl lesz szemcsés a video meg rontsa el a fényképezõgépet
Az ufószél okozza. Ez nem levegõmozgás, hanem egy nehezen leírható önvédelmi pajzs. Nem mindegyik ufón van ilyen, de gyakori.
Azért mert ha jönnek akkor valami cuccot is hoznak magukkal ami több százméteres körzetbe is kinyomja az áramot.
Azért mert a hátsági-medvedisznógalagonyolidkamilátusz õrzi a annunkakik, reptojidok, és a hurkák titkát.Tehát ha véletlen egy hurka repül az égen a medvedisznógalagonyolidikamilátusz sok babot eszik így belefingik a kamera lecséjébe(de olyan zura folyósat, tudod mikor már a fing folyékony állapotban van, tehát a fing lecsapódik a seggében így lesz folyékony) és így kárt tesz a kamerába/telefonba.
Az elsõ válaszadó nagyon jól írta, nem akarják az idegenek hogy leleplezõdjenek, mert akkor nemlehet majd megszállni a Földet és elrabolni & meggyalázni sok embert
Hát ha te a linkelt videókat tényleg komolyan gondolod akkor magadra vess.
Miért lennék olyan, mint egy tinilány amikor elõször péniszt lát? Ennek semmi értelme. Ha videót nem is, de jó felbontású képet illene készítenie. Én telefonom se okos, nem volt drága és elég régi, mégis 8.1 megapixeles képet csinál, és kb két másodpercenként lehet vele újat készíteni. Szóval ennyinek bõven elégnek kellene lennie. Ilyen cgi-snek titulált videókat mutatnál? Mert egy profi munkát komoly meló megcsinálni, fõleg ha rengeteg részlet van, például növényzet, vagy egyéb dolgok is látszódnak, amik a felszínen vannak.
Hát azért ez emberfüggõ, én például elég biztosan tudom tartani a kezem. Szóval kicsit fura, hogy minden ufófelvétel készítõnek remeg a keze. De még ekkor is ott a lehetõség, hogy valami biztosra helyezni a készüléket, akkor már minimum egy földrengés kell, hogy olyan videót vegyen fel az illetõ, amik most kint vannak a neten.
#4 Te nagyon hülye vagy :D
Az elsõ válaszolónak teljesen igaza van! Nyugodtan repkedhetnek itt a fejünk felett, nem kell félniük, hogy bizonyító erejû videó készül róluk.
Egyébként tényleg érdekes, hogy gyakorlatilag márcsak a hajszáítókban nincs HD videókamera, de még mindíg csak szar minõségû, homályos, szemcsés videókat látunk.
Azért mert hamisítványok. Ismert filmes technika. Ha nem elég a költségvetés egy filmnél a realisztikus CGI eléréséhez, akkor azt kamerarángatásokkal oldják meg. Így a nézõ nem veszi észre, hogy amit a képernyõn lát az csak számítógépes animáció. Amugy bárki aki ért egy videószerkesztõ programhoz, kb. 15 perc alatt összedob egy ilyen videót.
"ufószél" :D Édes jesszus...

Vajon miért van az, hogy a párom mindig azt mondja 3 napja hogy, olyan tág vagyok? Mindig azt mondja meg csalom közbe nem is. Tényleg nem szoktam ilyen lenni, van hogy alig tudja betenni is. Mi ért van ez?

Legjobb válasz: De akkor most ténylegesen tág vagy, vagy csak õ mondja ezt? Arra lehet következtetni ebbõl, hogy csal téged egy másik nõvel (aki esetleg szûkebb vagy õ úgy érzi mert rá van izgulva), és hogy leplezze a bûntudatát, téged vádol azzal, amit õ követ el. Legjobb védekezés a támadás. Tipikus pasis módszer.

De akkor most ténylegesen tág vagy, vagy csak õ mondja ezt? Arra lehet következtetni ebbõl, hogy csal téged egy másik nõvel (aki esetleg szûkebb vagy õ úgy érzi mert rá van izgulva), és hogy leplezze a bûntudatát, téged vádol azzal, amit õ követ el. Legjobb védekezés a támadás. Tipikus pasis módszer.
#1 csaj vagy? Látszik :D
Minél jobban fel vagy ingerelve annál tágabb lesz. Kis egy ujjas pi..ból is lehet 4 ujjast csinálni. Örüljön a barátod, hogy jó tág a pun...id, ez õt igazolja. Bírom a sok kis hüly...ét amikor azt mondják, hogy azért nem kezdenének 30 fölötti nõvel mert oda már kamion kell. Ez nem igaz. A férfi tapasztalata, kisugárzása, viselkedése a szexben. Ezt igazolja a pun..i.
attól is lehetsz tágabb, hogy jobban fel vagy izgulva, kívánod a pasid... nekem a barátnõm sokkal tágabb mikor 1 hete nem találkoztunk már... bocsi, hogy így fogalmazok, de egy ultra nagy görény a barátod. ennyi erõvel belõle meg kevés anyag jön ki, akkor már jöhetne is a vádolás, hogy csal mert kevés... érted.
A kérdező hozzászólása: napi egyszer vagyunk együtt ritka a többször, mind ketten dolgozunk, nincs rá idõ. köszönöm a válaszod ez egy rendes jól meg fogalmazott válasz volt.én is erre gondoltam h annyira akarom hogy az miatt vagyok ilyen.
En alapjaban szûk vagyok nagyon is de van amikor tágabb......ha nagyon be vagy gerjedve attol lehetsz tágabb az atlagosnal! Ha többször van aktus egymas után az is lehet az oka! Ne aggódj vannak pózok ahol ugyanolyan szûknek talál mint egyébként! ;-)
A kérdező hozzászólása: de segítsetek, ez lehet át meneti is, már arra is gondoltam, hogy egy ideje nem élveztem el és annyira rá vagyok állva hogy iszonyatosan akarom. lehet ez is nem?
Kérdezõ, a #3-as az #1-esnek szánta, hogy sötét, és szerintemis az.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok sötét? Nem hinném hogy meg csal legalább is nem tudom. lehet hogy tényleg tágabb vagyok, de ez mitõl lenne?
1: Édes istenem, sötét vagy, mint az éjszaka...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszön a válaszokat.

Vajon miért van az hogy egy vállalatnál egy bizonyos munkakört már több személy is betöltötte, de mindig cserélődtek?

a többi munkakörben meg már 30 év ott vannak

Legjobb válasz: Az is lehet, hogy a vezetõségnek irreális elvárásai vannak, vagy a munkakör helytelenül van összeállítva. Nálunk a raktárvezetõi állás volt ilyen, hogy évente új embert kerestünk, a fõnökség senkivel nem volt elégedett. De el tudom képzelni, hogy a munkavállalók számára nem voltak megfelelõek a munkakörülmények, vagy a fizetés.

Az is lehet, hogy a vezetõségnek irreális elvárásai vannak, vagy a munkakör helytelenül van összeállítva. Nálunk a raktárvezetõi állás volt ilyen, hogy évente új embert kerestünk, a fõnökség senkivel nem volt elégedett. De el tudom képzelni, hogy a munkavállalók számára nem voltak megfelelõek a munkakörülmények, vagy a fizetés.
Nem írtad milyen munkakörrõl van szó. Vannak olyan munkakörök, melyeket az arra felvett munkavállalók ugródeszkának használnak komolyabb, jobban fizetõ pozíció eléréséhez. Emellett lehet a nem megfelelõ vezetõ személye, a munka nem túl érdekes jellege, az állandó ki nem fizetett túlórák stb.
Rossz munkakörülmény, nem megfelelõ tudás, kevesebb fizetés, stb. Illetve, ahogyan én jártam: A közvetlen fõnököm idióta volt. Mint kiderült, abban a székben másfél év alatt én voltam az ötödik. Mivel õ volt a tulajdonos, neki mindig igaza volt.... Egy olyan embert képzelj, aki a maga nemében nem egy buta, 3 diplomás, 60 éves, haladt a korral, de.... 25 évre visszamenõleg minden számlát, irodai szírszart megõrzött. A céges papírok között volt iktatva a tüdõszûrõ papírja, az apja halotti anyakönyvi kivonata, hagyatéki kivonatok, a saját kocsijának a papírjai, az ingatlanjainak az adásvételi szerzõdése, stb....minden magán túrója, na meg persze le is volt oda fûzve.
Az is lehet, hogy nem egy közkedvelt munkáról van szó, vagy nem fizetik meg eléggé... Egy ilyenbe már én is belefutottam egyszer: akármennyire akartam a rendszer ellen menni és akartam megtartani a munkám, a fõnökség szándékosan arra hajtott hogy a megszokott séma szerint 1-1, 5 év után ellehetetlenüljön a munkám. Ezt teljesen komolyan mondom, nem tudom a mai napig ez miért állt érdekükbe...
Egyébként meg pl. egy telefonálgatós munkakörbe bele lehet unni, belefásulni a sok reklamációba.

Vajon mi az oka annak, hogy a legtöbb lány külső alapján dönti el, hogy kivel akar ismerkedni és miért van az, hogy van egy kevés lány, aki nem törődik a külsővel és szívsen ismerkedik fiúkkal külsőtől függetlenül?

Úgy értem, vannak ezek a facebookos csajok, akikre hiába ír az ember egy sziát, még arra sem képesek, hogy visszaköszönjenek, pedig jelezte, hogy látták. Ezek nyílván el vannak szállva és csak a legszuperebb fiúkat hajlandóüak emberszámba venni. NÁlam ilyenkor jön elő a bicska és az ilyen csajokat tilto ma fenébe, hogy még véletlenül se találkozzak ilyen felszínes, üres fejű csajokkal újra. Azért érdekes, hogy többnyire az átlagos vagy csúnyácska lányok azok, akik szívesen ismerkednek átlagos fiúkkal is, persze ott is vannak, akiknek a szuper fiú jelenti az embert.

Legjobb válasz: Eleve utálom, ha vadidegenek írogatnak, nem érzem kötelezõnek a válaszadást.

Én is külsõ alapján megyek oda egy lányhoz. Ha nem tetszik nem vonz akkor csak a barát-kosárban végzi.
Eleve utálom, ha vadidegenek írogatnak, nem érzem kötelezõnek a válaszadást.
Nyugi, mindenkinek megvan a párja :D csak nekem nincs :'( :D
"Úgy értem, vannak ezek a facebookos csajok, akikre hiába ír az ember egy sziát, még arra sem képesek, hogy visszaköszönjenek, pedig jelezte, hogy látták. Ezek nyílván el vannak szállva és csak a legszuperebb fiúkat hajlandóüak emberszámba venni. " Ha te ebbõl azt szûröd le, hogy elszálltak, és csak a külsõ érdekli õket, akkor te hülye vagy, már bocs. Nem mindenkinek van kedve idegenekkel bájcsevejeket folytatni, pl. nekem is van 1000 meg egy gondom, így ha ír nekem egy idegen, vagy olyan pali, akivel kb. 2 szót váltottunk addig, nem hagyok ott csapot-papot, hogy válaszoljak neki. -.- "Azért érdekes, hogy többnyire az átlagos vagy csúnyácska lányok azok, akik szívesen ismerkednek átlagos fiúkkal is, " Ha meg az nem jó, akkor szenvedj a fullos csajokkal, de hidd el, minden joguk megvan rá, hogy ne írjanak neked vissza, és ez még nem jelenti azt, hogy így beszélhetsz róluk! 17/L
" tilto ma fenébe" hah! Ha így írsz lehet ezt a baj, nem? Ha az utcán jön szembe egy csaj, te is csak akkor fordulsz utána ha dögös, nem? Nahát!
nem "tiltom ma a fenébe" akart lenni?
nem tudom mit szeretnél attól a lánytól akire ráköszönsz (Gondolom megdugni vagy ilyesmi... a magadfajta gyíkok csak azt szeretnék, vagy egy szemüveges stréber vagy és szeretetre vágysz :D) szóval.. sosem leszel tökéletes annak aki egyszer visszautasít, mind1 mit teszel. Persze ha lottózol, lehet esélyed nála :D
14, Vagy magukat.. :D
"Átlagos fiú vagyok" - nincs annyi ujjam ahány pattanás van az arcán
A külsõ alapján szúród ki te is azt a lányt, akihez vonzódsz, aki tetszik neked nem?
Mert mindenkinek más számít. Mondom ezt srácként.
Ez a fiúknál is ugyanígy van, úgyhogy be lehet fejezni a nyikorgást. A ribancokat meg jó ízlésû ember kerüli. A valóságban is és az interneten is.
Az is érdekes, hogy sok EMBERILEG igénytelenebb fiú átlagosnak tituál szép lányokat.
Én fiú vagyok, de tegyük fel, hogy odajön hozzám egy csaj, aki nem tetszik... persze, hogy lekoptatom! Teljesen felesleges úgy ismerkedni, hogy õ valószínûleg belém szeret, de én max csak barátságba lennék benne. Ezzel õt is megkímélem!
Jézusom, ilyen stílussal! Ember te beteg vagy. Ja, mert nem külsõ alapján ítélsz. Arról nem is beszélve, hogy egy csomó jó-csajos profilt fiúk-másmilyen lányok csinálnak, hogy beszívassák az ilyeneket, mint te.
De persze benned semmi hiba nincsen szerencsére... Csak úgy kollektíve elítéltél most több millió embert.
Józsi? Nem te vagy véletlenül? (A ragyás etióp gyerekre gondolok..) :DDDD te fészbuk fan -.- D:
A kérdező hozzászólása: Ja, de ha már ismerõsöm, akkkor minek igazolt vissza, ha nem bír válaszolni sem?! Bunkók az ilyen libák, meg kéne pofozni õket! -.-
Az olyan lány aki nem törõdik a külsõvel és szívesen ismerkedik, na az ilyen van nagyon kevés. Leginkább felszínes és anyagias nõk vannak, akik emberszámba se veszik azt aki nincs kitömve lóvéval és nincs sportkocsija.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!