Találatok a következő kifejezésre: Miért van vajon, (250 db)

Miért van vajon ez?

A péniszemet ha nem síkosítom be rendesen ki sebesedik a bõr rajta.Néha meg vérzik is!

Legjobb válasz: Lehet száraz a bõr rajta, vagy túl keményen maszturbálsz. Kicsit lassíts a tempón, vagy hagyj ki pár napot illetve kenegesd testápolóval.

Lehet száraz a bõr rajta, vagy túl keményen maszturbálsz. Kicsit lassíts a tempón, vagy hagyj ki pár napot illetve kenegesd testápolóval.
A kérdező hozzászólása: rendben...Valami krémet használok, és el is mulassza!

Vajon miért van ez? (Sims3)

A sims 3 általában rendesen m?ködik, de amikor lovat akartam létrehozni elkezdett villogni és lefagyott.

Legjobb válasz: Nem tudom, melyik a legkisebb videókártya ami viszi? És vajon miért pont a lovak? >_<

A kérdező hozzászólása: Nem tudom, melyik a legkisebb videókártya ami viszi? És vajon miért pont a lovak? >_<
Képernyõ meghibásodás
használtál valamilyen kódot? (Csaláskód)
A kérdező hozzászólása: Nem
A videokártyád kompatibilis a játékkal? A lovak sokaknál okoznak problémát, és általában a videokártyával van a gond.
Megnéztem a DVD-tokomon, és 128 MB-os videokártya Pixel Shader 2.0 támogatással kell.
2 magos procid van? álísd be úgy hogy csak 1 dolgozon a játékon , a másik meg addig pihenjen esetleg kávézon :D ha 1 programon 2 proceszor gondolkodik akkor elõfordulhat hogy összekadadnak ekkor összeomlik=fekete képernyõ, laggok. és hogyan álístam be? a megoldás windows XP-nél: NINCS XDXDXDXDXD windows 7-nél: CTRL+ALT+DELETE ekkor elsötétedik a képernyõ és kidob valami furcsaságot annyi a lényeg hogy meny a legalsó opcióhoz (ne a kikapcsoláshoz hanem ami eggyel felete van)"feladatkezelõ inditása".majd indist el a játékot és keresd meg a feladatkezelõn a "Sims3.exe"-t jobb klik rá ott valami affinitásra katt, és álítsd be úgy hogy csak az eggyik procid legyen kipipálva. Have fun! remélem segítet
A kérdező hozzászólása: Xp-nél tuti nincs? :@
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, a videókártya volt a gond, már tökéletesen fut
Könnyen lehet, hogy menstruálni fogsz! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!!
Elsõ vagyok. Azért Anyukádnak szólj mindenképpen!!! Minden elképzelhetõ jót kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: Kosszi!
Meg lehet egy kisebb gyomorrontás is :) A barátomnak nemrég ugyanez volt, csak õ rájött, hogy a kínai kajától lehetett, mert hát ugyebár õ nem szokott menstruálni, de azért adtam neki egy görcsoldót, nehogy meghaljon nekem itt :)
Igen, végül is lehet a gyomroddal is baj, ezért az a legjobb ha szólsz Anyukádnak!!! Elsõ voltam. Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!!

Partnerkapcsolatot csak jó nőkkel tudnék elképzelni, de szexuálisan sokkal jobban vonzanak a csúnya arcú, de jó alakú lányok! Vajon miért van az, hogy a szebb lányok, mégis jobban rám vannak kattanva mint a csúnyák? (F20)

Legjobb válasz: Itt az alapvetõ probléma szerintem az hogy: "Partnerkapcsolatot csak jó nõkkel tudnék elképzelni" A kapcsolatban nem az a lénye,hogy azért legyél a másikkal mert a egy "bomba" nõ hanem azért mert van benne valami ami megfog. A szexnek is van több formája lehet azért akarnál szex-elni csúnyább csajokkal mert szereted az alázós szexet. Az meg-hogy miért nem tetszel a csúnyább csajoknak lehet azért mert túl jól nézel ki és azt gondolják,hogy csak meg akarod õket húzni és ezért is maradnak tõled távol.

Itt az alapvetõ probléma szerintem az hogy: "Partnerkapcsolatot csak jó nõkkel tudnék elképzelni" A kapcsolatban nem az a lénye, hogy azért legyél a másikkal mert a egy "bomba" nõ hanem azért mert van benne valami ami megfog. A szexnek is van több formája lehet azért akarnál szex-elni csúnyább csajokkal mert szereted az alázós szexet. Az meg-hogy miért nem tetszel a csúnyább csajoknak lehet azért mert túl jól nézel ki és azt gondolják, hogy csak meg akarod õket húzni és ezért is maradnak tõled távol.

Vajon miért van szükségem az emberekre?

van családom, de nagyon kötődöm kollégákhoz, volt iskolatársakhoz, babás játszóteres ismerősökhöz írok nekik smst, iwiw-en hogyan láthatok magamba és láthatom meg, hogy ez mért kell nekem, miért nem "elég" a család és 2 közeli barát, akikkel, igaz ritkán találkozom

Legjobb válasz: társasági lény vagy, szükséged van a társaságra... ez miért lenne gond? minden ember különbözõ. van aki a magányt kedveli és van aki nem

társasági lény vagy, szükséged van a társaságra... ez miért lenne gond? minden ember különbözõ. van aki a magányt kedveli és van aki nem
A kérdező hozzászólása: kihagytam a lényeget..:) ) akiket megkeresek, azok jó része nem reagál rám :( nem vagyok pedig bunkó vagy ilyesmi...csak olyan, mintha nem lennék annyira jó, hogy barátkozzanak( vagy hogy is nevezzem ezt) velem...és én mégis vágyom az emberek figyelmére, társaságára és tiszta szívbõl kíváncsi vagyok rájuk
ha "nem kíváncsiak" rád, akkor keress más társaságot. biztos találsz olyan embereket akik viszonozzák a figyelmességedet.
Részben evolúciós, részben szocializációs vagy szociobiológiai oka lehetnek annak, hogy igényled a társaságot.Ahogy mondani szokták, az ember társas lény. A kialakulása során mindig is a társaira volt utalva, ma is nagyon kevés ember lenne képes egyedül önellátó módon eléldegélni (ez mint érdekesség). Könnyen lehet, hogy megvan benned a hajlam (a génjeidben), hogy társaságban, több ember kell ahhoz, hogy jó érezd magad, ezzel szorosan összefügg a szocializációd is, lehet fiatal korodban is nagy családban vagy széles baráti körben nevelkedtél, ami pozitív képet adott a társasági életrõl. Mára pedig ez vált természetessé.
A kérdező hozzászólása: több társaságban, több munkahelyrõl ismert emberekkel, nagyon szoros(nak hitt) kapcsolatokban is nagyon sokszor történik ilyen..ezért félek és nem értem magam évekig együtt dolgozunk vagy tanulunk vagy játszóztunk, megbeszéltünk mindenféle magánügyet is :( igazándiból a családomnak, rokonaimnak nem voltak baráti kapcsolataik :( szóval, még minta sem lehet vagy az ük-ük-ük-ük nagyszüleimtõl örököltem és rajtam jön kis csak :) )))))

Minden férfi néz pornót? Miért? Észrevettem, hogy a párom elég gyakran bele-bele néz ilyenekbe. Ez vajon miért van? Nem kíván már?

Legjobb válasz: nem. nem errõl van szó, csak szimplán a férfiaknak több sexuális igényük van, mint a nõknek. és szükségük van másfajta sexuális szórakozásra is, hiszen az más örömet ad: pl. pornónézés, maszturbáció. ne aggódjál kíván még. remélem kielégítõ választ adtam.

nem. nem errõl van szó, csak szimplán a férfiaknak több sexuális igényük van, mint a nõknek. és szükségük van másfajta sexuális szórakozásra is, hiszen az más örömet ad: pl. pornónézés, maszturbáció. ne aggódjál kíván még. remélem kielégítõ választ adtam.
Az én barátom is szokta nézni.És amikor rajta kapom mindig azt mondta hogy véletelnül nézett oda meg véletlenülez a csatorna jött be amikor kapcsolta a TV-t meg ilyenek.Egyszer arrafogta hogy elromlott a távkapcsoló és nem tudott átkapcsolni :D Szerintem nincs olyan pasi aki soha életében egyszer sem nézett pornót
Szia! Úgy gondolom, hogy a férfiak , ahogy más is írta nagyobb a szexuális igényük.Ez normális.Sajnos, de el kell fogadni, ha elfogadod, akkor könnyebb lesz.Ha eltiltod ettõl, akkor tiltott gyümölcs lesz. Nem azért nézi, mert más vágyai vannak, csak fantáziál. Az nem baj. A nõk azok akik inkább érzelembõl szexelnek .A férfiak is, de õk annyira nincsenek elnyomva , mint a nõk ezért õk megtehetik, hogy kimutassák az igazi vad vágyaikat. Igen, tudom a szerelmeskedés szép dolog és hihetetlenül jó érzés.De kell a vadság.Felszabadít. A nõk viszont nem merik kimutatni a saját fantáziájukat, mert könnyen megkapják a negatív jelzõket.Így hozzászoktak ahhoz, hogy csöndben kell maradniuk.Pedig biztos vagyok benne, hogy neked sok féle dolog eszedbejutott már. De kíván téged. Kérdezek valamit. Ha te megnézel egy jó pasit az utcán, tv-ben, akárhol, akkor már nem kívánod a párod? De hogy is nem. Mert õt szereted, de amikor összejöttetek, akkor flörtöltetek és vadásztátok egymást. Most ezt nem teheted meg és nem is akarod, mert hûséges vagy, de jól esett neked amikor ezt csináltátok.Növelte az önbizalmad, feltöltõdtél. Õ pedig nézi a porno filmet, mert fantáziál.Megteheti, ahogy te is megnézhetsz egy jó pasit az utcán. Amugy, ha elengednéd magad és nyitott lennél a témára, akkor õ is megnyílna neked és megértenéd õt, hogy miért teszi. Ne legyél önzõ.
Ne aggódj, nem az ott lévõ nõkre, vagy pózokra vágyik, nem azokat kívánja, hanem téged. A pornó puszta esztétikai élmény, amitõl LEHET, hogy beindul az agya, és elmegy könnyíteni a kisfickón :P De, vannak olyanok is, akiknek hála istennek, már több kell egy pornónál ahhoz, hogy álljon a dákó. Tényleg olyasmi, mint a nõknél a kirakatnézegetés. Hiába nem veszed meg ami ott van, megnézed, még lehet, hogy is próbálod. A pasik hiába néznek pornót, nem kell nekik az ocsmány, agyonfestett, szilikonmelles, szétk*rt maca, de lehet, hogy a szex tudata felizgatja.
Ezzel nincs semmi baj!mi együtt nézzük(és mûveljük)a Férjemmel....ízlések és pofonok...engem mondjuk személy szerint izgat...Prbáld ki, hogy õ mit tesz, ha fordított a helyzet.Õ kap rajta Téged.
Én nõ vagyok, és néha én is szoktam pornó filmet nézni. Szerintem nem nagy ügy, egyszer nézz bele te is, meglátod hogy semmi rossz nincs benne. ili

Vajon miért van az, h akivel a legjobb a sex, és imádom a testét, szeretjük egymást kb 1év után mégis megunom. Eddig minden lánnyal így voltam. Miért? A lányok is így vannak a fiúkkal? 24/F

Legjobb válasz: Igen, néha sajnos így vagyunk a fiúkkal mi is. Még akkor is, ha kötõdés alakul ki. De a jó hír: hogy lehet ezen segíteni. Mi például színesebbé tettük a szexuális életünket, ne perverzkedésre gondolj, de új dolgokat próbáltunk ki. Inkább szituációk terén. Nem kell elmenni anál-durva orál, mindenkinek minden lyukát bedugjuk irányba, egyik részrõl sem. De szerepjátékok, például domina, hasonló. Vagy új helyszínek, eljátszani, hogy most találkoztunk, elcsábítjuk egymást. Talán hülyeségnek tûnhet, de mûködik.

Igen, néha sajnos így vagyunk a fiúkkal mi is. Még akkor is, ha kötõdés alakul ki. De a jó hír: hogy lehet ezen segíteni. Mi például színesebbé tettük a szexuális életünket, ne perverzkedésre gondolj, de új dolgokat próbáltunk ki. Inkább szituációk terén. Nem kell elmenni anál-durva orál, mindenkinek minden lyukát bedugjuk irányba, egyik részrõl sem. De szerepjátékok, például domina, hasonló. Vagy új helyszínek, eljátszani, hogy most találkoztunk, elcsábítjuk egymást. Talán hülyeségnek tûnhet, de mûködik.
Elsõ kettõ, ne ködösítsetek. A testi vonzalom kb. két évig "újdonság" egyetlen illetõvel. Addigra kifut. Mi is kötõdünk, de létezik a ráunás jelensége nõi részrõl is, amirõl a kérdezõ ír. Lehet kezelni, de elhazudni felesleges.
Mind unható, nekem eleve ezért nem is kell barátnõ sohasem. Protizással nincsenek ilyen gondok. Ott egy háremed is lehet, akár tizes váltásban. Ritka szar unalomas lehet mindig ugyanarra a nõre rájárni. Mindenkinek van egy kihordási ideje, csak a jobbfélék nehezebben unódnak, a szarabbak unalmasabbak meg nagyon gyorsan fulladnak közönybe. Ennyi. Nézd meg a házas embereket, mindnél annak idején ott tombolt a rózsaszín felhõ, ami általában a nõk megkölykedzése, és a fokozatos szex elmaradások miatt is, meg a megszokás miatt is szertefoszlott, közönybe fulladt, a nõk pedig a kölökben, a férfiak pedig a kéjnõkben élik ki magukat ezek után, és csak szükség tartja össze a párokat a késöbbiekben. Ez kb 10 bõl 8 ra simán elmondható. De az elején még mind hisz abban , hogy majd õ lesz a kivétel, aztán szépen "belefásulnak". Nem jó ez az életre szóló szerelem hajkurászás, mert mind unható. Ostobaság. Ugyanaz, mint a pornósztárok, elsõ második alkalmommal még nagyon áll rá a farkad, de már harmadjára eléggé koncentrálni, meg erõlködni kell, hogy elsüllj rá, annyira szokott, unalmas már a látvágya. Ha találsz egy másik pornósztárt, arra megin hamar elmész, mert újszerû élmény. Minél késõbb élvezel el tõle, annál nagyobb már az unottsági faktora az illetõnek. Ugyanolyan, mint egy mobiltelefon esete. Amikor még új, akkor félted, a pórszemtõl is óvod, aztán már szokottá válik, a funkciói mind a te hétkoznapjaid rutinjává válnak használatban, aztán látod, hogy sorra vannak újabb, még jobb, még vonzóbb darabok is, és fokozatosan leértékelõdik a tiéd egy idõ után, látod, érzed, hogy ennél van , láttál már hatszor különbet, jobbat is. Ekkor legszívesebben leváltanád már a fenébe. Idõvel kijönnek a hibák, amik még a randikor elenyészõnek tüntek, aztán látod, hogy nem éri meg /átvitt értelemben szervízeléssel tökölni/ jobb ha kivágod a francba, és keresel egy jobbat. Ez egy átvitt értelmû példa volt, én így vagyok vele. Bizonyára kédezõ te is így állsz hozzá a kérdésed alapján, és mindazok, akik elhidegülnek , beleunnak, félrekurnak, azok szintén így vannak ezzel. Ez pedig nem ritka jelenség, mert a fizetõs cicák valamibõl igenis eléldegélnek!
Mert csak és kizárólag külsõségekre mész, nem választasz normálisan partnert és ennyi idõ alatt ismered ki õket. nem, a lányok normálisabban választanak, és nem fognak hanyatt esni egy machos külsejû pasitól, ha az üres, hanem inkább az számit nekik, hogy talpig férfi legyen lelkileg a fazon.
Ha megunod, akkor nem szereted eléggé... Mi az hogy megunod?? A nõ, nem egy kabát, hogyha megunom, akkor lecserélem!
Azért azt hozzáfûzném, hogy maga a házasság talán annyiból tényleg hülyeség, hogy sok ember illúziókkal indul neki. Aztán a nõk ráunnak a férjükre, de másra fogják a dolgot, nincsenek tisztában vele, hogy egyszerûen a faszi megunásáról van szó. Tényleg kerülni fogják a szexet, így van. De a gyerekek már egy életre összeláncolták a "családot". Férfi prostizik, azt hiszi, frigid a neje. Egy francot. Hány nõt ismerek én, aki a férjének évek óta nem hagyja, közben valami sportos, fiatal fickó járogat hozzá egy-egy röpke szexre... Megoldást nem tudok erre a problémára, esetleg sok erõ, sok szeretet, kitartás, ötletesség, ÖNISMERET, nyitottság. Esetleg. Úgy van vagy 10%-nyi esély a sikerre.
10. Hát igen, nõként viszont ez is könnyebb. Ha ráunok a fiúra, másnap ingyen jön akár tíz másik. Házasodni se kell, tudok magamnak szülni... Fizetni fiúért? Alapból fekszik mind ingyen, a legtöbb nõnek, még a rondáknak is. Egy jó nõnek meg azt vállalnak be, amit nem szégyellsz kérni tõlük, szex terén... :D
8 Persze, hogy van ilyen, én nem írtam, hogy nincs. Néhány volt barátom még mindig odáig van értem, én untam rájuk elõbb. Kiüresedett a kapcsolat. Nem csak testileg, hanem egyszerûen nem illettünk össze, emberileg sem. De õk állítólag nem untak rám, elég látniuk és már "reszketnek". Jó kérdés azonban: akkor is így lenne-e, ha együtt maradok velük? :)
4 Nagyon félre vagy tájékoztatva:DD Tudok olyanról aki 5-7 -10 év után is reszketett az adott nõért-testileg, lelkileg.
S ennek van genetikai értelme is, hogy a nõ 2 év alatt megunta a férfit. Az agytérfogat növekedés állítólag csak ilyen nagyon változatos genetikájú fajnál indulhatott meg, mint az ember, ahol egy nõ minden gyerekét más apától akarta...
Még arról is olvastam, hogy az õskorban nem volt házasság, a párok tagjai kb. 2 évig maradtak együtt. Míg "felnõtt" egy gyerek. Az anyák 2 évig szoptattak, addig nem született másik baba. A férfiak addig maradtak velük. A nõk minden gyereket, kb. 2-3 évenként más apától született. Biztos nem véletlen...
hmm szerintem így vagyunk kódolva.ilyen a férfi.Minden nõt meg lehet unni, a "szerelem" meg csak egy érzés...mint a többi.Rövid ideig tart és csak addig létezik..Bár én magam jelenleg úgy érzem h jó meg minden.de kitudja meddig... Meg szerintem mert intelligensek vagyunk és mindig az újra vágyunk :D a sok felfedezni való dologra.
Létezik harmonikus, hosszú ideig tartó, szexuálisan is tartalmas párkapcsolat még évtizedek után is, de mûvészet. Való igaz, hogy az emberek többsége rózsaszín ködös állapotban egy életre tervez, miközben saját magával sincs tisztában. Ha valakinek nincs egészséges önértékelése, nincs tisztában saját magával, akkor a másikban keresi saját kiegészítését, és tõle várja folyamatosan a megerõsítéseket - amiket a kapcsolat elején meg is kap, aztán késõbb ezek szépen elmaradoznak... A másik probléma, hogy hajlamosak vagyunk "belekényelmesedni" a kapcsolatokba, természetesnek venni, hogy ott van a másik. Egy kapcsolatért folyamatosan és kölcsönösen dolgozni kell. Az érzések pedig akkor nem múlnak el, ha teszünk érte. Ki kell próbálni: ha valamibe idõt, energiát fektetsz, akkor az értékessé válik. Ha szeretetmegnyilvánulásaid vannak, akkor tényleg szeretni fogod a partnered. Persze lehet hátradõlni is, és azt mondani, hogy á, ilyen úgysincs, nem is érdemes próbálkozni. Pedig elvileg mindenki képes rá, és nem is olyan nagy dolog, egy idõ után már természetessé, életstílussá válik, hogy dolgozom a kapcsolatomért.

Van kettő db sony 4000 mAh újratölthető AA ceruza aksim, de a normát töltővel nem tudom feltölteni, mert pár perc múlva kész töltöttséget jelez a töltő. Vajon miért van ez?

Legjobb válasz: Szerintem mégegyszer át kellene gondolni, hogy valóban Sony-e az a 4000 mAh-s CERUZA akku, ugyanis nem "jellemzõ", hogy ceruzából ilyen kapacitás legyen. Márcsak a méretébõl adódóan is valószínûsíthetõ, hogy egy negyedennyit sem tudó hamisítványt fogtál ki. Így pedig érthetõ, hogy miért "ment tönkre" idõ elõtt.

Szerintem mégegyszer át kellene gondolni, hogy valóban Sony-e az a 4000 mAh-s CERUZA akku, ugyanis nem "jellemzõ", hogy ceruzából ilyen kapacitás legyen. Márcsak a méretébõl adódóan is valószínûsíthetõ, hogy egy negyedennyit sem tudó hamisítványt fogtál ki. Így pedig érthetõ, hogy miért "ment tönkre" idõ elõtt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!