Találatok a következő kifejezésre: Miért van vér (129 db)

A nők miért vannak vérig sértődve, ha valaki olyan nézi meg őket, aki nekik nem tetszik?

Legjobb válasz: Én sose szoktam megsértõdni. A bámulás viszont tényleg zavaró. Ma a mozgólépcsõn egy kb. 15 éves srác bámulta a mellem folyamatosan, a fejét hátrafordítva... na az már picit zavaró volt, de igyekeztem nem venni róla tudomást.

Miért is baj az, Kérdezõ, hogy nem szeretik a nõk, ha bámulják õket? Rápillantasz, konstatálod, hogy szép, plusz még egyszer odanézel, de ez a max. A nyálcsorgatás-bánulás nem menõ, ezt férfiként is így gondolom.
Én nem vagyok megsértõdve, hanem beszólok, hogy mit bámulsz? Egyszerûen b.nkó dolog legeltetni a szemed a másikon, és biztosan neked sem esne jól.
Nem attól sértõdök meg, hogy valaki olyan néz, aki nem tetszik, hanem attól, ha valaki ezt bunkó, tolakodó módon teszi. 21l
Én sose szoktam megsértõdni. A bámulás viszont tényleg zavaró. Ma a mozgólépcsõn egy kb. 15 éves srác bámulta a mellem folyamatosan, a fejét hátrafordítva... na az már picit zavaró volt, de igyekeztem nem venni róla tudomást.
Én azt vettem észre, inkább zavarba jönnek, elkapják a fejüket vagy valami. Aztán sasolnak, hogy nézed-e még, te úgy teszel mintha nem, de közben igen és õ is úgy tesz mintha nem érdekelné ;)
Én nem szoktam megsértõdni :-)
Nem sértõdõm meg, csak zavar, ha folyamatosan bámulnak (még akkor is, ha nekem bejön az illetõ).
mert nõk ember, érted? a nõket sosem érted, mert egy külön faj
Nõi logikát ne is kérdezd...
Igen, mert csak a tökéletes pasi lehet a párjuk és a barátjuk is. Aki nem helyes, az egyik sem lehet. Mehet a levesbe.
Mert gaz lenne elismerni hogy elnek-halnak masok figyelmeert, ezert oltoznek ugy ahogy.
nekem ciki, hogyha egymást bökdösik, meg súgdolóznak, fütyülnek...
Hát azért én igazán nem szeretném védeni a férfiakat, de ha egy nõ úgy öltözik fel, hogy kevesebb rajta a ruha, mint a csupaszon hagyott terület, akkor ne csodálkozzon, ha bámulják...
Jaj még egy rinyáló, megkeseredett fiúcskával van dolgunk.
A kérdező hozzászólása: Nézésrõl volt szó, nem bámulásról. Hogy korábban szemlegeltetést említettem? Ó, igen, a nagyságos (kis)asszonyoknak minden annak számít, ha nem a világ leghelyesebb palija csinálja...
A kérdező hozzászólása: A fejelkapással jelzi, hogy nem vagy rá méltó, hogy a csodálatos (vagy nem) testén legeltessed alantas szemeidet
engem nem annyira zavar alapjába véve, ha nincs pasim...de az irritál mindenképp, amikor 50-60 éves pedofil állatok csinálják ezt... -.-

Miért van vérig sértve a keresztanyám?

Nos,az unokatesóm most lesz elsőáldozó.Apukám meg valami ideggyulladást kapott a lábába héten.És mondta a kereszttanyám,hogy valószínű állni kell,mert sokan lesznek.És apukám mondta,hogy ő nem tud még ennyit állni.És inkább a kocsiban maradna.De keresztanyám ki van,hogy mi nem vagyunk hajlandók megtisztelni az unokatestvérem.Mert,hogy ők ott voltak az enyémen meg a tesómén.De miért nem érti meg,hogy apukám beteg és nem képes annyit állni.De miért?

Legjobb válasz: Látványosan legyen bekötözve édesapád lába, és vigyen magával egy összecsukható széket. Akkor keresztanyád égni fog, hogy egy fájó lábú embernek nem volt képes széket biztosítani, és magának kellett hoznia.

Látványosan legyen bekötözve édesapád lába, és vigyen magával egy összecsukható széket. Akkor keresztanyád égni fog, hogy egy fájó lábú embernek nem volt képes széket biztosítani, és magának kellett hoznia.
Szerintem ezt meg kéne értenie a keresztanyádnak mert az ideggyulladás egy eléggé fájdalmas dolog állás szempontjából is. Ha apukád nem tudja akkor nem tudja végig állni és kész. Jobbulást apudnak!
egyszerû lenne a képlet.. plusz 1 székkel fájna kereszanyádnak többet rakni hogy ülhessen?? 1 székkel több szerintem nem a világ vége.. én is a kocsiban ülnék apud helyében, ha fáj a lába? mond meg keresztanyádnak h rakjon ki egy székkel többet, és ott tud lenni
A kérdező hozzászólása: Elsõ, köszi:) Második, anyum mondta, hogy ez is megoldás, de Õ nem....
Szerintem is az lenne a legjobb megoldás, amit a második írt, hogy vigyenek egy széket, hogy ha apukád elfárad, leülhessen. Nagyon meleg van mostanában, a kocsiban pláne, úgyhogy még ez jobb megoldás is lenne. Elég érdekes keresztanyád van, ha ezt nem tudja megérteni.
A kérdező hozzászólása: Háhá!!:) ) ez jó!

Miért van vér az első alkalommal?

Az vérzik, ahogy átszakad a hártya?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül vérzik Igen ezektõl átszakadhat

Nem feltétlenül vérzik Igen ezektõl átszakadhat

Miért van vérben a szemem?

Nem vagyok allergiás,beteg és még a szemembe sem folyt semmi. Már egypár hónapja vérben van és nemtudom h miért? :S

Legjobb válasz: eleget alszol? lehet hogy ez a probléma.

eleget alszol? lehet hogy ez a probléma.
A kérdező hozzászólása: Sztem eleget. Talán még sokat is.
sok számítógép allergia álmatlanság sok sötétség éles fény szemszárazság esetleg valami irritálja a szemed, tehát belement a szempillád stb.ez mind lehetnek.
Esetleg magas vérnyomástól?

Miert van, hogy a betetben a menstruacios ver azott kutyaszagu, a tamponban pedig tojas?

Legjobb válasz: Kedves utolsó! Miért is azok? Miért sérted meg a másik felet? Miért nem adsz normális választ? Persze így anonymus ként mindent mersz... Kedves Kérdezõ! A betéten lévõ vér érintkezik a levegõvel így a szaga, álaga meg változik/ változhat. A menstruációs vér nem csak "sima" vért tartalmaz.Nyálkahártyát, több fehér vérsejtet. Ha nem adtam kielégítõ választ keress fel egy szakembert ezen a téren.

Kedves utolsó! Miért is azok? Miért sérted meg a másik felet? Miért nem adsz normális választ? Persze így anonymus ként mindent mersz... Kedves Kérdezõ! A betéten lévõ vér érintkezik a levegõvel így a szaga, álaga meg változik/ változhat. A menstruációs vér nem csak "sima" vért tartalmaz.Nyálkahártyát, több fehér vérsejtet. Ha nem adtam kielégítõ választ keress fel egy szakembert ezen a téren.
Szerintem azért, mert a betét érintkezik a szabad levegõvel és gyorsabban bomlik a vér, a tampon meg nem.
Mert csak a ******-ok használnak tampont.

Miért van néha vér a kisfiam székletében?

Kisfiam 4 hónapos, nagyon vidám, kiegyensúlyozott baba, szinte sosem sír és szépen gyarapodik is. Néha azonban kevés vért találok a székletében. Nem mindig kb hetente 1-2 alkalommal és akkor is nagyon keveset. Ez álatában akkor van, amikor sokat kakál, mert mondjuk el?z? nap csak nagyon kevés széklete volt. Ilyenkor nagyon erölködik. Még annyit, hogy csak szopik, anyatejen kívül semmi mást nem kap.

Legjobb válasz: Elmehetnél a dokihoz, mert mi sem tudjuk konkrétan a vérzés forrását, de általában a béltraktusban a széklet és az erõlködés okozza a belekben az erek sérülését, ilyenkor friss vért láthatsz. Friss vér lehet akkor is ha a gyomorban van valami gond, illetve alvadt vér lehet ha lassabb az anyagcsere. Bármi ilyesmit mielõbb közölni kell orvossal, mert nem halszálka okozza, mivel anyatejes..szépen kérd meg a dokit, hogy vizsgálja meg, mitõl volt pontosan.

Elmehetnél a dokihoz, mert mi sem tudjuk konkrétan a vérzés forrását, de általában a béltraktusban a széklet és az erõlködés okozza a belekben az erek sérülését, ilyenkor friss vért láthatsz. Friss vér lehet akkor is ha a gyomorban van valami gond, illetve alvadt vér lehet ha lassabb az anyagcsere. Bármi ilyesmit mielõbb közölni kell orvossal, mert nem halszálka okozza, mivel anyatejes..szépen kérd meg a dokit, hogy vizsgálja meg, mitõl volt pontosan.
Szia, nálunk is volt ilyen, pont 4 hónaposan. Én igény szerint szoptattam a fiamat, néha másfél óránént is evett. A gasztro-s fõorvos rámparancsolt, hogy legalább 3 óra teljen el a 2 szopizás között, azóta nem is volt gond. DE: ez ne legyen Neked elég, véres kakival EL KELL menni a gyerekorvoshoz, minket is beutaltak kórházba ahol vért vettek és megvizsgálták a székletét, hasi uh is volt. Ez nagyon fontos, mert sajna a véres széklet egyeltalán nem normális jelenség, habár a fõorvos szerint egyre gyakoribb , eddig csak tápszeres babáknál fordult elõ, már egyre több anyatejes babát hoznak be hozzá ilyen gondokkal. Nem lesz semmi baj, de feltétlen vidd el a picit orvoshoz!!!
S lehetõleg vigyél magaddal a gyerekorvosnak egy olyan pelust amiben véres a kaki. Nem baj ha látja.

Mikor verem a faxom akor a spermam nem lo es atlatszo mier van ez es van amikor kicsit jon kicsit tobet jo miert es mar tobszor verem amugy 14 eves leszek agusztusba?

Legjobb válasz: Azért átlátszó,mert ez még nem sperma,hanem csak a prosztatád terméke .Talán még ez is lõne ,ha kicsit jobban fel lennél ízgulva,nem 1 perc alatt hajtanád le a dolgot . Fiatal vagy ahhoz ,hogy a tökeid is termeljenek .Talán agusztus felé már igen .

Azért átlátszó, mert ez még nem sperma, hanem csak a prosztatád terméke .Talán még ez is lõne , ha kicsit jobban fel lennél ízgulva, nem 1 perc alatt hajtanád le a dolgot . Fiatal vagy ahhoz , hogy a tökeid is termeljenek .Talán agusztus felé már igen .
féléven belül rendezõdik a mennyisége és az összetétele.fejlõdés alatt állsz, legyél türelmes, tanulj szorgalmasan.
Ezt nem hiszem el, pont ugyanazt írtátok le amit én is akartam! Ez nem fair :D Amúgy kérdezõ, jól leírták a válaszolók a helyzetet, szóval nyugi :) Mellesleg én se lövök mindig, csak akkor amikor nagyon felizgulok - amikor csak simán csinálom, akkor folyik.
A kérdező hozzászólása: koszonom mindenkinenk a tanacsokat

Miért van az, hogy ha verem a farkam csak akkor tudok el menni ha be feszite, a láb izmaimat ha ellazitom miért nem tudok el menni?

Legjobb válasz: Ez érdekes velem is így van, ha csak szépen lazán verem, akkor vagy 30-35 perc kell hogy elélvezzek. Ha viszont ki-be szorítom az izmaimat, a lábamban, stb, akkor ki tudom csapni 1 perc alatt is. (Persze ez rajtam függ hogy gyorsan akarom-e, nem azt mondom hogyha az utóbbit választom akkor mindig 1 perc. :D)

Ez érdekes velem is így van, ha csak szépen lazán verem, akkor vagy 30-35 perc kell hogy elélvezzek. Ha viszont ki-be szorítom az izmaimat, a lábamban, stb, akkor ki tudom csapni 1 perc alatt is. (Persze ez rajtam függ hogy gyorsan akarom-e, nem azt mondom hogyha az utóbbit választom akkor mindig 1 perc. :D)
Velem is így van. 12/F XD
velem is :D 18/F
Talán erõteljesebb a lazulás orgazmus után, valahogy minden lazább orgazmus+feszítés után :)

Miert van az h mikor menstrualok megalvadt ver darabok jonnek ki? :ss

Nagyon felek.... gondolom ez nem normalis , lehetseges ez mondjuk huvelygomba miatt?

Legjobb válasz: Ne hallgass a sok hülyére! Teljesen normális hogy darabokban jön ki hiszen megalvad a vér! Besûrûsödik és nyúlós lesz. Majd figyeld meg hogy a karodon ha elkaparsz valamit és kifolyik egy nagyobb vércsepp de nem folyik végig, és hagyod kicsit száradni akkor egy idõ után olyan sûrû szerû lesz. Amúgy a barátnõmnek is ugyanígy jön ki az alvadt vér kimosakodásnál. 29F

Ne hallgass a sok hülyére! Teljesen normális hogy darabokban jön ki hiszen megalvad a vér! Besûrûsödik és nyúlós lesz. Majd figyeld meg hogy a karodon ha elkaparsz valamit és kifolyik egy nagyobb vércsepp de nem folyik végig, és hagyod kicsit száradni akkor egy idõ után olyan sûrû szerû lesz. Amúgy a barátnõmnek is ugyanígy jön ki az alvadt vér kimosakodásnál. 29F
ha van hüvelygombád akkor lehet
A kérdező hozzászólása: Az van:/ csak most nem vagyok otthon es nem tudom kezelni...:/ akkor az lehet az ok?
nekem is mindig van ilyen. szerintem ez normális. vagy nem? ha nem akkor velem is gond van :O ajjajjj
menj el egy orvoshoz
tejesen normalis! a gomba viszont nem! 27/N
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat! megnygodtam ezugyben:) Igen tudom hogy nem, es amint tudom kezelem!

Mással is van ez vagy csak velem? Miért van az hogy egy kis piroslo vér van a fehérnemümben a nap végére amikor nincs is meg?

szüz vagyok még,és összevissza jön meg eben az évben olyan 4-5ször volt meg talán:S voltam orvosnál is nem most de voltam ugyhogy ne irjátok h mért nem megyek oda...... de ez miért van ez nagy baj? de csak egy két csepp....:S

Legjobb válasz: sok nõnek peteéréskor (ciklus közepén) is van pár csepp vér, rózsaszínes folyása szóval ez nem baj viszont a rendszertelen mensidet rendbe kéne hozatnod egy jó nõgyógyásszal, mert késõbb nagyon nehezen lehet majd babád

sok nõnek peteéréskor (ciklus közepén) is van pár csepp vér, rózsaszínes folyása szóval ez nem baj viszont a rendszertelen mensidet rendbe kéne hozatnod egy jó nõgyógyásszal, mert késõbb nagyon nehezen lehet majd babád
Ha ennyire rendszertelen, akkor ez teljesen normális. Velem is elõfordul, 8 év alatt nem állt be. Ezzel sajnos együtt kell élni. De nem kell tõle megijedni.
23:51-nek: ha másfél éve nem jön össze a baba, ott más van a háttérben, ne keverd a menstruációd rendszerességével. Javaslom, nézesd meg nõgyógyásszal, hogy van-e rendes peteérésed, átjárhatók-e a petevezetékeid (egyszerû ultrahang). Ha nálad minden rendben, akkor a férjed spermáját vizsgáltassátok meg, lehet, hogy csak nem elég számú vagy nem elég aktív spremium van benne. Kérdezõnek: ha annyira rendszertelen a menzeszed, hogy az állandó kényelmetlenséget okoz számodra, nyugodtan menj vissza a nõgyógyászhoz és mondd el! Be lehet állítani - igaz, gyógyszerrel - és megszûnnek a kiszámíthatatlan "meglepetések". A mai gyógyszerek már annyira kis hormontartalmúak, hogy nincs mitõl tartanod. Nem igaz, hogy hosszû évekig el kell viselned ezt a helyzetet csak mert még fiatal vagy.
Éretlen vagy
Tizenévesen ez teljesen normális. Ha idõsebb korodban is fennáll ez a probléma, érdemes orvossal kivizsgáltatni. Fogamzásgátlóval be lehet szabályozni, bár nekem még az alacsony hormontartalmú tabletta mellett is volt pecsételõ vérzésem. Erre az orvosok is azt mondták, hogy nem lehet kezdeni vele semmit. Esetleg magasabb hormontartalmú tablettával, de azt meg nem akartam szedni. Az egyik orvos azt is mondta, hogy azoknál a nõknél akiknél még a húszas éveikben sem rendszeres, nagyobb az esély arra, hogy ha babát szeretnének, nem fog gyorsan összejönni. De szerintem ezt sem kell készpénznek venni. Szóval ne aggódj, másnak is van ilyen.
Most komolyan írjátok, hogy a rendszertelen menstruáció befolyásolhatja a teherbe esést???Én 12 és fél éves korom óta menstruálok, most 33 éves vagyok....ez alatt a bõ 20 év alatt egy hónapig sem maradt ki a menstruációm!!Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor sietett, vagy késett egy pár napot...azért 20 x 12 alkalom nem kevés...a fogamzásgátló szedésénél mindig percre pontosan jött meg!!3 éve nem szedem, azóta is minden hónapban napra pontosan megjön....másfél éve nem védekezünk, és babát szeretnénk a párommal...mégsem esek teherbe!!Ennyit az idõben , megérkezõ menstruációról! :(
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok és csak ebben a honapban vanak ki maradások mert életmodot változtatam és minden nap sokat tornáztam most már csak 2naponta lehet h ez miatt nem tudom:S
A kérdező hozzászólása: bocsi nem honapban hanem ebben az évben (elirtam)
A kérdező hozzászólása: utolsonak köszi énis ezt szeretném hogy irjon gyogyszer de kb 2honapja 3honapig nem volt meg és akkor sem irt gyogyszert semmit.. másnaál is voltam az se irt semmit fura orvosok vnnak itt... mindig csak azt mondta ha következö honapba se lesz gyere vissza de hála Istenek akkor megjött csak most megin nem mult honapba meg 50valahány napra jött meg:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!