Találatok a következő kifejezésre: Miért van szuró fájdalmat (8 db)

Szinte minden éjszaka zsibbad a jobb kézfejem, az ujjaim. Ez mitől lehet? Miért csak éjszaka és nem nappal is? Ha huzamosabban egy helyben állok, a derekamban is szúró fájdalom van. Lehet kapcsolat?

Legjobb válasz: Szia én 20 vagyok, de régen mikor még "kicsi" voltam minden éjjel volt szinte, hogy fájt a kezem, arra ébredtem fel. Nekem hidegvíz alá kellett tartani, mert olyan volt, mintha tûkkel szurkálták volna. Aztán elmúlt, hál' Istennek. Lehet, hogy ráfekszel stb. de lehet valaminek az elõjele is, ezért szerintem nem árthat orvoshoz fordulni. Várj pár napot, hogy elmúlik-e és közben fogalmazd meg magadban pontosan az egészet, hogy az orvosnak rendesen el tudd mondani. Elvégez pár vizsgálatot, lehet valami meszesedés féle vagy valami ilyen jellegû dolog van. Jobb a dolog végére járni, amíg nincs nagyobb baj. Szerintem se feltétlenül függ össze a derékfájással, de persze ha olyan jellegû, akkor lehet rá magyarázat...

Szia én 20 vagyok, de régen mikor még "kicsi" voltam minden éjjel volt szinte, hogy fájt a kezem, arra ébredtem fel. Nekem hidegvíz alá kellett tartani, mert olyan volt, mintha tûkkel szurkálták volna. Aztán elmúlt, hál' Istennek. Lehet, hogy ráfekszel stb. de lehet valaminek az elõjele is, ezért szerintem nem árthat orvoshoz fordulni. Várj pár napot, hogy elmúlik-e és közben fogalmazd meg magadban pontosan az egészet, hogy az orvosnak rendesen el tudd mondani. Elvégez pár vizsgálatot, lehet valami meszesedés féle vagy valami ilyen jellegû dolog van. Jobb a dolog végére járni, amíg nincs nagyobb baj. Szerintem se feltétlenül függ össze a derékfájással, de persze ha olyan jellegû, akkor lehet rá magyarázat...
Kapcsolat szerintem nincs. Nekem is voltak durva zsibbadások, de többnyire csak idõszakosan. Vagy ráfekszel, vagy egyéb miatt, de a vérkeringés okozza. Alvás közben a szívritmus lelassul, a vérnyomás is csökken. Tornáztasd meg lefekvés elõtt. Ha még 2-3 hétig folyamatosan jelentkezik, fordulj orvoshoz.

A felsõ hetes után szúró fájdalmat érzek és fel is van dagadva egy kicsit, miért?

Legjobb válasz: Szerintem jön a bölcsességfogad annál szoktak ilyen tünetek lenni.

Szerintem jön a bölcsességfogad annál szoktak ilyen tünetek lenni.
Menj el a fogdokihoz, csináltattok röntgent és akkor látni lehet majd, mitõl van
Lehet pici gyulladás is van ott - Mindenképp menj el a dokihoz, majd õ ad rá gyógyzsert
jav. gyógyszert


Miért van, hogy orrspray-tõl szúró fájdalmat érzek a fejem hátsó részén?

Most illat nélküli Vibrocil orrsprayt használok (bocsi a reklámért), és minden alkalommal ha használom elés fájdalom nyilal a fejem hátsó részébe... fogalmam sincs mi lehet az oka.

Miért van az, hogy azt álmodom hogy hasba lőnek, és a lövés pillanatában egy hatalmas durranásra, és erős szúró-nyomó fájdalomra ijedek fel?

Legjobb válasz: Vmi pszichoszomatikus sz.r gondolom. én volt h arra keltem, hogy sírok, ahogy álmoban is...az de szar volt..húú

Vmi pszichoszomatikus sz.r gondolom. én volt h arra keltem, hogy sírok, ahogy álmoban is...az de szar volt..húú
Nem tudom, de én régebben (kollégista koromban) gyakran álmodtam azt, hogy kint vagyok a szabadban és belém csap a villám. Ilyenkor mindig felülve és ordítva ébredtem fel (szobatársaim nagy örömére) és tényleg úgy éreztem , mint akit valami megrázott.
Nincs valami készülõdõ vakbélgyulladás benned, vagy ilyesmi?
A durranás még szerintem az álom része. Valami gond lehetett a hasaddal (valami emésztési, nem akarom részletezni) és ehhez jött hasbalövés az álomban
Fúú most olyan okos dolgoknak látszó izéket fogok írni. Nah akkor a fájdalom az egy inger amit a receptorok küldenek az agyba hogy tudassák veled hogy vmi xarban vagy. Nah álomban ugyebár az agyad dolgozik szal ha az agyad elhiszi hogy hasba lõnek akkor azt fogod érezni. Én álmodtam már arra hogy megrándul a lábam amikor elesek vagy vmi ilyen.

Miért van hogy szuró fájdalmat érzek jobb mellbimbómnál?

Hajnal óta érzem és folyamatosan 1-1 pillanatra beleszúr ami elég fájdalmas érzés.Normális ez?

Legjobb válasz: szia szerintem normálism ,mert keszül a tejcsi a kis babádnak.probáld a mellbimbodat picit huzgálni és ha jön belöle átlátszo ,vizes valami az már elõtej.

szia szerintem normálism , mert keszül a tejcsi a kis babádnak.probáld a mellbimbodat picit huzgálni és ha jön belöle átlátszo , vizes valami az már elõtej.

Dél óta fáj a hasam, az oldalam. Először azt hittem, a hólyagom, de alig tudok pisilni. Vesetájékra szúr bele a fájdalom, ha megmozdulok és átsugárzik a hátamba, derekamba. Miért van fájdalmam?

Legjobb válasz: menj be a kórházba. nem akarlak ijesztgetni de nõvéremnek vesetágulása lett, mert babó rosszul helyezkedett. inkább nézesd meg magad, az nem jó ha nem tudsz pisilni. jobbulást

menj be a kórházba. nem akarlak ijesztgetni de nõvéremnek vesetágulása lett, mert babó rosszul helyezkedett. inkább nézesd meg magad, az nem jó ha nem tudsz pisilni. jobbulást
hello én írtam neked az este.hogy vagy?

Van egy ilyen mondás:"a gyerek nem fáj", de akkor miért mondja mindenki, hogy nemvárt előtt napokkal mensi szerű "fájdalom/szurka babát jelenthet?

Ha tényleg azt jelentheti,akkor vajon mi az oka ennek a szúrkáma,fájdalomnak?

Legjobb válasz: Sose hallottam ezt a mondást, de feltételezem, hogy átvitt értelemben kell érteni :))) A szurka attól van, hogy akkor ágyazódik be a picike teremtmény a méhbe, konkrétan a méh falába és ez jár ezzel az érzéssel.

Sose hallottam ezt a mondást, de feltételezem, hogy átvitt értelemben kell érteni :) )) A szurka attól van, hogy akkor ágyazódik be a picike teremtmény a méhbe, konkrétan a méh falába és ez jár ezzel az érzéssel.
A kérdező hozzászólása: Elképesztõ, hogy egy 1mm-es kis picurka beágyazódását meg lehet éreznni...
Én nem éreztem, egyiknél sem, (két babám van)csak egyszerûen nem jött meg.(Tervezett babák, tehát figyeltem a testem.)
Két terhességem volt az elsõvel úgy vetéltem el, hogy azt se tudtam, hogy terhes vagyok csak utólag derült ki. A kisfiammal sem éreztem semmit. Szóval nekem tényleg "nem fájt a gyerek" :D Egyébként sosem hallottam még ezt a mondást. De így elsõre azt gondolom szerintem nem a beágyazódásra értik hanem valami másra...
Szia! Én mindig ugyanazt éreztem, akár volt baba, akár nem. Ezeket a szurkákat, mensi szerû fájdalmat a hormonok okozzák, amik akkor is vannak, ha babás az ember, és akkor is, ha nem. Nekem a petefészek szurka azt jelenti, hogy megvolt a tüszõrepedés, és a helyén kialakult sárgatest feszít. A méhemnél azért érzem a puffadást, mert vastagszik a nyálkahártya, ami szintén a sárgatest mûve. A mensifájdalmat akkor szoktam érezni, amikor a megrepedt tüszõbõl a folyadék a hasamba kerül. Szóval nem a beágyazódás az oka a dolgoknak. :-( Jó is lenne, ha lennének jelek, nem kéne tesztelgetni és dokihoz szaladgálni. :-) A biztos, az a pozi teszt és az ultrahang. :-)
nekem is fájt azt hittem megjön aztán a babáim jöttek:-)
Elsõ babámmal nekem is voltak hasszurkák, második is harmadik babánál mindjárt megjön érzésem volt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!