Találatok a következő kifejezésre: Miért van szex után mindig fájok (3 db)

Miért van hogy szex után mindig fájok lenn?

Legjobb válasz: Fiú vagy lány vagy? És pontosan hol fáj? És mióta élsz szexuális életet?

Fiú vagy lány vagy? És pontosan hol fáj? És mióta élsz szexuális életet?
A kérdező hozzászólása: bocsika, lány vok.hát 2hónapja..és hát a hüvelyem fáj:)
nem lehet, h durván csinálta a barátod? vagy lehet vmilyen fertõzés
Szerintem normális, nekem is szokott. Természetes, hogy minden alkalommal megsérül a hüvelyed, persze ez attól is függ, milyen intenzitással, mennyi ideig, mennyiszer csináljátok. Nekem pl utána ülni sem olyan kellemes. :) De szerintem ezzel nincs baj, legalább lenyugodok egy idõre. :D
Az elsõnél nekem is fájt, de utána.. hát nem tudom, nem lehet, hogy picit durva, vagy még mindig nem szoktál hozzá?
A kérdező hozzászólása: hát lehet picit durva, de hát megéri:) és lehet még nem szoktam hozzá teljesen:) köszi
Az is lehet, hogy nem vagy elég nedves, próbáljátok ki síkosítóval, talán ez akkor is segít ha durván csinálja. Én nagyon szeretem, olyan kis csúszós lesz tõle a pénisz. Mi a kék durexet használjuk (rossmann, dm, bevásárló központok) kb. 1000 Ft egy flakon, kicsi kell belõle.

Menstruáció előtt (elvileg a fogamzásgátló hatására) mindig fehér folyásom van 4-5 napig. A szex most eléggé fáj, olyan, mintha nem lennék kitágulva, egy idő után elmúlik a fájdalom, de nem értem, hogy miért lehet ez?

Nem is aztmondanám,hogy fáj,hanem csíp.Befolyásolhatja az,hogy miután leborotváltam a nemiszervem,utána eléggé kipattogott,egy darabig nagyon fájt,aztán viszketett,én hülye pedig elkapartam...:( Valaki írjon légyszi tapasztalatot vagy valamit :( Remélem menstruáció után elmúlik...:(

Legjobb válasz: szerintem gombát van,mert az szokott csípni, meg tõle fáj a szex :(

szerintem gombát van, mert az szokott csípni, meg tõle fáj a szex :(
Ja, nekem is fájt a szex, meg volt is folyásom (bár ha normális mennyiségû, állagú és színû, akkor még nem kell pánikolni), és kiderült, hogy van gombám. Menj el a nõgyógyászhoz, ad majd gyógyszert neked és a barátodnak is, és ha minden jó, akkor 2-3 hét alatt megoldódik ez a probléma.(nem tudom, nálatok mennyit kell várni a nõgyógyászál idõpontra)

Miért van az hogy szex után a barátnőmnek mindig fáj a hasa környéke?

Mostanában meg állandóan fáj. Ez az együtt létt?l van vagy más betegsége lehet ?

Legjobb válasz: sok minden lehet, szerintem. én elmennék a nõdokimhoz a helyében.

sok minden lehet, szerintem. én elmennék a nõdokimhoz a helyében.
Siiaa. Nekem is szokot néha de csak akkor ha hirtelen tõvig beteszi a barátom amikor nem számitok rá. Vagy ha vadul csináljátok stb.. de azt õ érzi sex közbe is kicsit gyengébben és óvatosan:)
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet hogy kicsit óvatosabban kéne csinálnunk ? Pedig én mondtam neki ha fáj akkor szóljon. Olyan nem lehet hogy felizgult de nem sikerült neki elélveznie.
A kérdező hozzászólása: És amiatt fáj neki a hasa ?
amiatt nem fájhat hogy felizgult de nem élvezett el!
DE IGEN! Fájhat attól, hogy felizgul és nem élvez el. Ha gyakran van ilyen, az egészségügyi problémákat is okozhat. Ha amúgy nem megy, legalább kézzel elégítsd ki.
Jut eszembe, elég igénytelen vagy, ha neked nem természetes és fontos, hogy a partnerednek is el kell élvezni.
A kérdező hozzászólása: 16:41 Képzeld el hogy fontos hogy a partnerem kielégüljön csak tudod nem mindig jönnek össze a dolgok
Nekem az esetek 90%-ban fáj utána a hasam, nem olyan vészes.Ha a barátom szex közben akár egyszer is erõsebben eltalál bennem valami rossz pontot, akkor utána mindig fáj..és ez ugyebár elég valószínû, amirõl egyikõtök sem tehet.Esetleg próbálj meg óvatosabb lenni, az hátha segít.Eléggé egyén függõ a dolog..ha õ esetleg úgy érzi, jobb lenne elmenni nõgyógyászhoz, akkor tegye meg.Én mindenesetre emiatt nem mentem, mert biztosra tudom, hogy ez nálam emiatt van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!